Автор |
Повідомлення |
don pedro Попереджень: 1
|
2017-10-03 09:14 |
|
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2017-10-03 10:05 |
EvGaS написано: | а я кажу — мариновані гриби! |
тонко |
|
|
|
|
EvGaS Відео Гуртом - субтитрування
|
2017-10-03 10:17 |
igor911 написано: | для повноти картини версія Муженка |
У наведеній тобою статті — дані пальцем в небо, і коливаються на кілька десятків, ледь не у двічі, з середнім арифметичним десь коло 30-ти. Хоча й це достобіса. А те, що усі звиздять, в тому числі й у наведеному тобою джерелі — ясна як день правда. Бо як раніш і казав — хто ж правду скаже? Треба розсекречувати чого та скільки там було? Чи навпаки, вити про «Від великих жертв просто врятувало диво.» та «Величезну кількість жертв серед покинутої худоби», що у наведеному пруфлінку, що у москальських ЗМІ. Так, лажа. Але ні, правди ніхто не скаже і не має казати. Бо це все одно, що розповісти ворогові, що там було, а чого не було і могло лежати на інших складах. Одним словом, ситуація тупа, хоча усі медія забули про дрібницю — що людей урятували. Навіть неважливо хто. Бо таке враження, що худоба та снаряди були за них важливішими.
Додано через 16 секунд:
Дякую. |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2017-10-03 10:40 |
EvGaS написано: | розсекречувати чого та скільки там було? |
У ворога, на відміну від нас, є супутники і агентура, тож вони знають все краще, ніж ми з тобою. EvGaS написано: | покинутої худоби», що у наведеному пруфлінку, що у москальських ЗМІ |
ти про що? яка худоба? і я не моніторю москальські змі.
Додано через 9 хвилин 48 секунд:
EvGaS написано: | Одним словом, ситуація тупа |
не кажи, чого варті лише виправдовування переведення стрілок, що в гідрантах не було тиску:
Муженко написано: | Купа гідрантів на території, тиск води не забезпечується і ми не могли здійснювати заправку з відповідних гідрантів щоб здійснювати тушіння пожежі тому що водоканал не може забезпечити відповідний тиск води для того щоб ця система працювала. Це чия відповідальність? Збройних Сил? Чи можливо ні? |
|
|
|
|
|
|
2017-10-03 10:43 |
EvGaS написано: | Одним словом, ситуація тупа, хоча усі медія забули про дрібницю — що людей урятували. |
ПЕРЕМОГА?!
Додано через 1 хвилину 27 секунд:
igor911 написано: | Це чия відповідальність? Збройних Сил? Чи можливо ні? |
Дивовижно! Начальник Генштабу не знає, хто відповідає за пожежну безпеку на складах боєприпасів МО? Як цікаво... |
|
|
|
|
kll1 Забанено
|
2017-10-03 11:23 |
Цитата: | усі медія забули про дрібницю — що людей урятували |
Жoдeн буpят чи якут нe пocтpaждaє. Пepeмoгa! |
|
|
|
|
|
2017-10-03 13:12 |
don pedro написано: | ПЕРЕМОГА?! |
Ну… в масмедійній половині операції москалі точно не перемогли, і в них не вийшло те, як вони планували. «Великі жертви покинутої худоби» © — тому доказ.
Тре виступати з сильної позиції про людське око, а не «Кац прєдлаґаєт здацца» та «прапала всьо». Ну й тихцем, трясця йому, перекопувати усі склади та арсенали. Хоча тут така справа — якби штату там навіть і у двічі більш було б, від саботажу москалями це навряд чи врятувало б. Мабуть що з елементарної причини застарілих норм та технологій десятків та десятків років тому. Бо нові склади мають враховувати хоча б те, що якась москальська скотиняка може притягти гранатомет чи безпілотника. Бо ті старі склади проектувалися без існування подібних сучасних загроз. А побудувати та обладнати новий склад — треба достобіса ресурсів та коштів. Звісно ж, можна висувати пропозиції про перенесення арсеналів у гранітні копальні і тощо, але, гадаю, не все так просто з дивана. Бо якщо воно чомусь йобне в нащадків з якоїсь причини, то «ракети мають полетіти в бік поля».
Нам воно, звісно ж, може і виглядає, візьми ту болванку та переклади з П. А до П. Б. Але військове складування мабуть що окрема складна наука.
Додано через 3 хвилини 4 секунди:
Чи в нас тут є такі, хто мастилом города поливає?™ |
|
|
|
|
|
2017-10-03 13:14 |
EvGaS написано: | перекопувати усі склади та арсенали |
Десятки років уже вибухає, і ще нічого не перекопано. |
|
|
|
|
|
2017-10-03 13:35 |
don pedro, мабуть що тепер було б куди гірше, якби вибухати було б нічому.
Армію в нас відновлювали та реставрували з того що колись загнивало на силі силенній складів. |
|
|
|
|
|
2017-10-03 13:38 |
EvGaS написано: | мабуть що тепер було б куди гірше, якби вибухати було б нічому. |
ГЕНІАЛЬНО! |
|
|
|
|
|
2017-10-03 13:42 |
Сучасна техніка не здатна покрити потреб війни хоча б з міркувань можливих темпів її виробництва. Так мабуть у кожному конфлікті в історії було — бо завжди треба більше, аніж можливо зробити просто зараз, навіть якщо не казати про якісь обмеження в коштах.
Додано через 1 хвилину 39 секунд:
don pedro написано: | ГЕНІАЛЬНО! |
https://toloka.to/t11709
Так і я про що — коли все розкрасти, то воно й не вибухне. |
|
|
|
|
|
2017-10-03 14:03 |
EvGaS написано: | Сучасна техніка не здатна покрити потреб війни хоча б з міркувань можливих темпів її виробництва. |
Особливо якщо цю "сучасну техніку" не виробляти, а як Україна намагатись випросити. Нагадую: "підготовка" до будівництва заводу боєприпасів в Україні триває четвертий рік. |
|
|
|
|
|
2017-10-03 14:35 |
don pedro, наче б один завод усі види боєприпасів б виробляв. Насправді нам потрібно 3, 4, 5… І не тільки з боєприпасів — з тих самих малих стволів для стрілецької зброї теж серйозний завод дуже потрібен. Бо ті що є — артилерійські.
don pedro написано: | Особливо якщо цю "сучасну техніку" не виробляти, а як Україна намагатись випросити. |
Насправді ми є одними з лідерів експорту озброєння. Але цього, вочевидь, виявилося замало при конфлікті з більшим супротивником. |
|
|
|
|
|
2017-10-03 14:41 |
EvGaS написано: | Насправді нам потрібно 3, 4, 5… |
Хоч один будують?
EvGaS написано: | Насправді ми є одними з лідерів експорту озброєння. |
Один з міфів. Україна продавала/продає багато комплектуючих і ще радянської зброї, трохи різного роду морально застарілої нової зброї та здійснює ремонт/модернізацію зброї (в основному, літаків). |
|
|
|
|
|
2017-10-03 14:57 |
Те, що не ставили на власне озброєння — зрозуміла проблема. Але хоча б за рахунок експортних позицій та потужностей знайшлися зразки техніки, якою змогли полатати армію. Особливо це стосовне усіляких легких танків та броньовиків з осучасненими баштами.
Додано через 1 хвилину 38 секунд:
don pedro написано: | Хоч один будують? |
І знову: Насправді нам потрібно 3, 4, 5… І те, що жодного нового немає — лишень гірш.
Додано через 1 хвилину 51 секунду:
don pedro написано: | Один з міфів. Україна продавала/продає багато комплектуючих і ще радянської зброї, трохи різного роду морально застарілої нової зброї та здійснює ремонт/модернізацію зброї (в основному, літаків). |
Тим не менш, за офіційними рейтингами прибутків з офіційної торгівлі зброєю ми маємо на тому смітті та обслуговуванні непоганий загальний прибуток, який і дозволяє посідати якесь місце.
Додано через 2 хвилини 40 секунд:
Тобто, прибуток усе одно є прибутком. Навіть з того. Все одно краще, коли на нього є попит, а не просто іржавіє та викидається. Продавали б нове озброєння — тоді було б ниття, що продаємо нове. Що не продавай, старе, нове — усе одно погано буде.
Додано через 8 хвилин 25 секунд:
don pedro, насправді через конфлікт з москалями нашою зброєю навпаки стали цікавитися більш. Особливо новою — поляки та бразильці закуповують дозори та ліцензії, індокитай та малазійці наче — тропічні амфібійні версії БТР-3, аравійці — БТР-4 для пустелі, пакистанці — оплоти… Тож з оприлюдненої інфи можна хоча б прикинути, що на нашу техніку є попит. Й судячи з новин, він інколи й перевищує можливості швидкості виробництва заводських ліній. Хоча тут можна почати нити, чому продавати, коли самим так треба, але мабуть що краще продати по світу 4-5 й замати собі на прибутки 1, аніж не заробити нічого й не замати нічого. |
|
|
|
|
virtus8hur Попереджень: 2
|
2017-10-03 18:30 |
Krest0 написано: | Якщо я не помиляюся, то він негативно ставиться до незалежності України. |
Кацапи вони майже всі такі, але Лімонов, принаймні визнає українську націю, а не каже що це дурнуваті росіяни, що потрапили колись було під польський вплив. Зрештою, він і незалежність України визнає, але з обмовкою, що Україну треба обрізати до 9 областей, в яких житиме 20 млн.
ЕНЕЙ.12 написано: | Прізвища в студію, бо якось узагальнене "є", виглядає не надто переконливо?!) |
Сьогодні ввечері спробую підготувати вам перелік деяких прізвищ не-кацапів. |
|
|
|
|
ЕНЕЙ.12 VIP
|
2017-10-03 20:59 |
От "цікава" дискусія, don pedro , намагається пояснити, що на четвертому році війни, вже як мінімум повинен будуватися,хоча б 1 власний патронний завод (спочатку саме патронний), а не займатися "виклянчуванням" списаних патронів, виробництва колишнього совка, у "відносно нових" країн членів НАТО - і це логічно, цілком підтримую!!!
А от EvGaS , вибачте за ярлик, місцевий "перемогометр", наполягає на тому (чи можливо інша інтерпритація), що потрібно 3 чи 5, тому нафіг той один, адже "його все одно замало", краще ніхріна і ні одного - ну "сільнезна" логіка, що й сказати?!?))
Нещодавно зустрічав інформацію, що "в 2017 році Україна зуміла зберегти 11 місце (схоже що у світі), серед країн-експортерів зброї" - це так до відома.
virtus8hur
Цитата: | Сьогодні ввечері спробую підготувати вам перелік деяких прізвищ не-кацапів. |
Та можна кілька прізвищ, чи хоча б пару, а не список на "рулоні..", так відразу без "підготовки"?!)))
Цитата: | але Лімонов, принаймні визнає українську націю, а не каже що це дурнуваті росіяни, що потрапили колись було під польський вплив. Зрештою, він і незалежність України визнає, але з обмовкою, що Україну треба обрізати до 9 областей, в яких житиме 20 млн. |
Та це вже "прогрес", у Ваших вподобаннях, але одна гарна приказка: "хрін від редьки не солодший")))
А про Лімонова трішки знаю, правда вже дуже давно не цікавився (не чув), що той кацапик поробляє та вєщає)) |
|
|
|
|
|
2017-10-03 22:53 |
ЕНЕЙ.12 написано: | Ну вибачайте, що маю звичку читати всі повідомлення в темі, і добру пам'ять, |
Якби ви справді мали таку звичку і таку пам'ять, то мали б пам'ятати всіх, кого я цитував чи підтримував. Для початку - прочитайте уважно мій підпис )) А для глибшого ознайомлення - подивіться перелік моїх релізів, там широкий спектр тем.
Отже, ви просили назвати авторитетів і розумних людей не з числа кацапів.
З числа українців:
-Юрій Михальчишин
-Ірина Фаріон
-Ігор Загребельний
-Дмитро Корчинський
-Микола Сенченко
З числа німців:
-Ернст Юнгер
З числа канадців:
-Маршал Мак-Люен
З числа американців:
-Жак Фреско
-Ноам Чомські
-Девід Дюк
Ось і вийшов топ-10, хоч можна було ще кілька прізвищ згадати. У мене ще є деякі авторитети в мусульманських країнах, але я їх прибережу для іншого разу ))
P. S. Жоден із цього списку не є українофобом, чим я можу пишатися! |
|
|
|
|
|
2017-10-04 10:40 |
ЕНЕЙ.12, зафіксоване зрадоопромінення! Негайно знайдіть ін’єкцію антизрадину!
|
|
|
|
|
kryk-v.ya. Попереджень: 1
|
2017-10-04 11:07 |
virtus8hur
Ви зі "Свободи". |
|
|
|
|
|
2017-10-04 12:48 |
kryk-v.ya. написано: | Ви зі "Свободи". |
Партійного квитка у мене немає )) |
|
|
|
|
piznajko Відео Гуртом - субтитрування
|
2017-10-05 20:21 |
piznajko написано: | Святий Ісусе. Прочитав 3 сторінки коментарів - це ж настільки український нарід (у своїй більшості) любить помиї лить на Юща. Навіть на яника скільки жовчі не ллють - це притому шо хлопака з Донецьку має сертифіковане звання диктатора й був (дуже) неприхованим українофобом. Ющ як мінімум українофобом не був; якби навпаки - Україну/культуру/укрмову якби й любив. |
Цій моїй цитаті майже рік. Щось змінилося зараз? - не думаю. А я й досі немаю лютої ненависті на Юща як багато інших. #ЮщенкоМійХлопака #УщенкоТак |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2017-10-05 20:29 |
piznajko
Я йому вдячний, як мінімум, за примусовий дубляж фільмів та мультфільмів українською. Це була однозначно корисна ініціатива. Якби не це, то позиції української мови були б у значно гіршому положенні зараз. |
|
|
|
|
kryk-v.ya. Попереджень: 1
|
2017-10-05 20:39 |
Ющенко шанована людина,його ініціативи до сьогодні багатьма не дооцінені,а він говорив правильні речі... |
|
|
|
|
ярий тверезенник VIP
|
2017-10-06 09:27 |
piznajko написано: | Ющ як мінімум українофобом не був; якби навпаки - Україну/культуру/укрмову якби й любив. |
|
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2017-10-06 14:37 |
На Закарпатті завершили будівництво Бескидського тунелю. Для України Бескидський тунель має стратегічне значення, оскільки через нього перевозиться половина транзитних вантажів у напрямку Західної та Центральної Європи. Очікується, що після реконструкції пропускна здатність тунелю збільшиться з 47 до 100 пар поїздів на добу, а швидкість проходження виросте з 15—40 до 60—70 км/год.
http://tyzhden.ua/News/201428 |
|
|
|
|
ЕНЕЙ.12 VIP
|
2017-10-06 15:52 |
EvGaS
Цитата: | зафіксоване зрадоопромінення! Негайно знайдіть ін’єкцію антизрадину! |
Та "нічого не зафіксоване" - все добре, а то зветься логіка, здоровий глузд і т.п.)))
І Ви пошукайте "ін'єкцію", тільки від іншого "...опромінення"))
virtus8hur
От бачите, зовсім інша справа, і сильний аргумент, і для інших, хто Вам говорив, що "виспівуєте оди" лише москалям!)
З приводу підписів і релізів, то це я бачу і розумію, та от коли Ви, всіляко прославляли Дугіна (відверто ним захоплюючись), все одно наводить на інші думки..., можливо то просто той глибоко-залежний постколоніальний синдром, чи елементарне не володіння вільно іноземними мовами, а москальська ж "типу" зрозуміла..., це стосується багатьох, і мабуть і мене в тому числі..., а не докір конкретно Вам!?! Та можливо у Вас, якісь особисті мотиви...
А от, з наведеного Вами списку, я не з усіма "близько" знайомий, тому є мені шматок роботи, заповнити прогалину, хоча б частково))
piznajko
Як на мене, то Ющенко, суперечлива людина (притримуюся думки, що все таки продався), свого часу на нього покладалося скільки сподівань, але..., та й того, що він зробив не варто применшувати, і не будучи ще президентом, і вже будучи, як сказав Krest0 ..., але мертві бджоли не гудять (свій шанс втратив)!!!
А от про казлЯковича, то й говорити нічого, та й порівнювати також...!!! |
|
|
|
|
ssTAss Загальний модератор Толоки
|
2017-10-06 16:49 |
Щось баби Валі давно не чути було
Свято в жіночки сьогодні - продовжили дуже гарний закон про ордло (всі вже якось забули про нього, тому нагадаю http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1680-18 )
читайте ще раз і самі робіть висновки |
|
|
|
|
|
2017-10-06 18:03 |
ЕНЕЙ.12 написано: | елементарне не володіння вільно іноземними мовами, а москальська ж "типу" зрозуміла..., |
Справді, я читаю/слухаю кількома мовами, але жодну іноземну мову, окрім москальської, я не знаю на 100% навіть пасивно, тому це справді є проблемою. І таких як я серед українців більшість.
ЕНЕЙ.12 написано: | я не з усіма "близько" знайомий, тому є мені шматок роботи, заповнити прогалину, хоча б частково)) |
Можу розповісти Вам про будь-якого автора з цього списку. |
|
|
|
|
ПатріотUA Забанено
|
2017-10-06 23:28 |
|
|
|
|