Флудильня - флуд, питання, новини і т.д.

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 302, 303, 304  наступна
Автор Повідомлення
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2017-10-03 09:14  
igor911 
Модератор відео

Востаннє: 18.11.24

2017-10-03 10:05  
EvGaS написано:
а я кажу — мариновані гриби!

тонко
EvGaS 
Відео Гуртом - субтитрування

Востаннє: 26.02.22

2017-10-03 10:17  
igor911 написано:
для повноти картини версія Муженка

У наведеній тобою статті — дані пальцем в небо, і коливаються на кілька десятків, ледь не у двічі, з середнім арифметичним десь коло 30-ти. Хоча й це достобіса. А те, що усі звиздять, в тому числі й у наведеному тобою джерелі — ясна як день правда. Бо як раніш і казав — хто ж правду скаже? Треба розсекречувати чого та скільки там було? Чи навпаки, вити про «Від великих жертв просто врятувало диво.» та «Величезну кількість жертв серед покинутої худоби», що у наведеному пруфлінку, що у москальських ЗМІ. Так, лажа. Але ні, правди ніхто не скаже і не має казати. Бо це все одно, що розповісти ворогові, що там було, а чого не було і могло лежати на інших складах. Одним словом, ситуація тупа, хоча усі медія забули про дрібницю — що людей урятували. Навіть неважливо хто. Бо таке враження, що худоба та снаряди були за них важливішими.

Додано через 16 секунд:

igor911 написано:
тонко

Дякую.
igor911 
Модератор відео

2017-10-03 10:40  
EvGaS написано:
розсекречувати чого та скільки там було?

У ворога, на відміну від нас, є супутники і агентура, тож вони знають все краще, ніж ми з тобою.
EvGaS написано:
покинутої худоби», що у наведеному пруфлінку, що у москальських ЗМІ

ти про що? яка худоба? і я не моніторю москальські змі.

Додано через 9 хвилин 48 секунд:

EvGaS написано:
Одним словом, ситуація тупа

не кажи, чого варті лише виправдовування переведення стрілок, що в гідрантах не було тиску:
Муженко написано:
Купа гідрантів на території, тиск води не забезпечується і ми не могли здійснювати заправку з відповідних гідрантів щоб здійснювати тушіння пожежі тому що водоканал не може забезпечити відповідний тиск води для того щоб ця система працювала. Це чия відповідальність? Збройних Сил? Чи можливо ні?
don pedro 

2017-10-03 10:43  
EvGaS написано:
Одним словом, ситуація тупа, хоча усі медія забули про дрібницю — що людей урятували.

ПЕРЕМОГА?!

Додано через 1 хвилину 27 секунд:

igor911 написано:
Це чия відповідальність? Збройних Сил? Чи можливо ні?

Дивовижно! Начальник Генштабу не знає, хто відповідає за пожежну безпеку на складах боєприпасів МО? Як цікаво...
kll1 
Забанено
Забанено

Востаннє: 04.06.18

2017-10-03 11:23  
Цитата:
усі медія забули про дрібницю — що людей урятували

Жoдeн буpят чи якут нe пocтpaждaє. Пepeмoгa!
EvGaS 

2017-10-03 13:12  
don pedro написано:
ПЕРЕМОГА?!

kll1 написано:
Пepeмoгa!

Ну… в масмедійній половині операції москалі точно не перемогли, і в них не вийшло те, як вони планували. «Великі жертви покинутої худоби» © — тому доказ.

Тре виступати з сильної позиції про людське око, а не «Кац прєдлаґаєт здацца» та «прапала всьо». Ну й тихцем, трясця йому, перекопувати усі склади та арсенали. Хоча тут така справа — якби штату там навіть і у двічі більш було б, від саботажу москалями це навряд чи врятувало б. Мабуть що з елементарної причини застарілих норм та технологій десятків та десятків років тому. Бо нові склади мають враховувати хоча б те, що якась москальська скотиняка може притягти гранатомет чи безпілотника. Бо ті старі склади проектувалися без існування подібних сучасних загроз. А побудувати та обладнати новий склад — треба достобіса ресурсів та коштів. Звісно ж, можна висувати пропозиції про перенесення арсеналів у гранітні копальні і тощо, але, гадаю, не все так просто з дивана. Бо якщо воно чомусь йобне в нащадків з якоїсь причини, то «ракети мають полетіти в бік поля».

Нам воно, звісно ж, може і виглядає, візьми ту болванку та переклади з П. А до П. Б. Але військове складування мабуть що окрема складна наука.

Додано через 3 хвилини 4 секунди:

Чи в нас тут є такі, хто мастилом города поливає?™ Rolleyes (1)
don pedro 

2017-10-03 13:14  
EvGaS написано:
перекопувати усі склади та арсенали

Десятки років уже вибухає, і ще нічого не перекопано.
EvGaS 

2017-10-03 13:35  
don pedro, мабуть що тепер було б куди гірше, якби вибухати було б нічому.
Армію в нас відновлювали та реставрували з того що колись загнивало на силі силенній складів.
don pedro 

2017-10-03 13:38  
EvGaS написано:
мабуть що тепер було б куди гірше, якби вибухати було б нічому.

ГЕНІАЛЬНО!
EvGaS 

2017-10-03 13:42  
Сучасна техніка не здатна покрити потреб війни хоча б з міркувань можливих темпів її виробництва. Так мабуть у кожному конфлікті в історії було — бо завжди треба більше, аніж можливо зробити просто зараз, навіть якщо не казати про якісь обмеження в коштах.

Додано через 1 хвилину 39 секунд:

don pedro написано:
ГЕНІАЛЬНО!

https://toloka.to/t11709
Так і я про що — коли все розкрасти, то воно й не вибухне. Rolleyes (1)
don pedro 

2017-10-03 14:03  
EvGaS написано:
Сучасна техніка не здатна покрити потреб війни хоча б з міркувань можливих темпів її виробництва.

Особливо якщо цю "сучасну техніку" не виробляти, а як Україна намагатись випросити. Нагадую: "підготовка" до будівництва заводу боєприпасів в Україні триває четвертий рік.
EvGaS 

2017-10-03 14:35  
don pedro, наче б один завод усі види боєприпасів б виробляв. Насправді нам потрібно 3, 4, 5… І не тільки з боєприпасів — з тих самих малих стволів для стрілецької зброї теж серйозний завод дуже потрібен. Бо ті що є — артилерійські.

don pedro написано:
Особливо якщо цю "сучасну техніку" не виробляти, а як Україна намагатись випросити.

Насправді ми є одними з лідерів експорту озброєння. Але цього, вочевидь, виявилося замало при конфлікті з більшим супротивником.
don pedro 

2017-10-03 14:41  
EvGaS написано:
Насправді нам потрібно 3, 4, 5…

Хоч один будують?
EvGaS написано:
Насправді ми є одними з лідерів експорту озброєння.

Один з міфів. Україна продавала/продає багато комплектуючих і ще радянської зброї, трохи різного роду морально застарілої нової зброї та здійснює ремонт/модернізацію зброї (в основному, літаків).
EvGaS 

2017-10-03 14:57  
Те, що не ставили на власне озброєння — зрозуміла проблема. Але хоча б за рахунок експортних позицій та потужностей знайшлися зразки техніки, якою змогли полатати армію. Особливо це стосовне усіляких легких танків та броньовиків з осучасненими баштами.

Додано через 1 хвилину 38 секунд:

don pedro написано:
Хоч один будують?

І знову: Насправді нам потрібно 3, 4, 5… І те, що жодного нового немає — лишень гірш.

Додано через 1 хвилину 51 секунду:

don pedro написано:
Один з міфів. Україна продавала/продає багато комплектуючих і ще радянської зброї, трохи різного роду морально застарілої нової зброї та здійснює ремонт/модернізацію зброї (в основному, літаків).

Тим не менш, за офіційними рейтингами прибутків з офіційної торгівлі зброєю ми маємо на тому смітті та обслуговуванні непоганий загальний прибуток, який і дозволяє посідати якесь місце.

Додано через 2 хвилини 40 секунд:

Тобто, прибуток усе одно є прибутком. Навіть з того. Все одно краще, коли на нього є попит, а не просто іржавіє та викидається. Продавали б нове озброєння — тоді було б ниття, що продаємо нове. Що не продавай, старе, нове — усе одно погано буде. Rolleyes (1)

Додано через 8 хвилин 25 секунд:

don pedro, насправді через конфлікт з москалями нашою зброєю навпаки стали цікавитися більш. Особливо новою — поляки та бразильці закуповують дозори та ліцензії, індокитай та малазійці наче — тропічні амфібійні версії БТР-3, аравійці — БТР-4 для пустелі, пакистанці — оплоти… Тож з оприлюдненої інфи можна хоча б прикинути, що на нашу техніку є попит. Й судячи з новин, він інколи й перевищує можливості швидкості виробництва заводських ліній. Хоча тут можна почати нити, чому продавати, коли самим так треба, але мабуть що краще продати по світу 4-5 й замати собі на прибутки 1, аніж не заробити нічого й не замати нічого.
virtus8hur 
Попереджень: 2

Востаннє: 20.09.24

2017-10-03 18:30  
Krest0 написано:
Якщо я не помиляюся, то він негативно ставиться до незалежності України.

Кацапи вони майже всі такі, але Лімонов, принаймні визнає українську націю, а не каже що це дурнуваті росіяни, що потрапили колись було під польський вплив. Зрештою, він і незалежність України визнає, але з обмовкою, що Україну треба обрізати до 9 областей, в яких житиме 20 млн.

ЕНЕЙ.12 написано:
Прізвища в студію, бо якось узагальнене "є", виглядає не надто переконливо?!)

Сьогодні ввечері спробую підготувати вам перелік деяких прізвищ не-кацапів.
ЕНЕЙ.12 
VIP

Востаннє: 23.02.22

2017-10-03 20:59  
От "цікава" дискусія, don pedro , намагається пояснити, що на четвертому році війни, вже як мінімум повинен будуватися,хоча б 1 власний патронний завод (спочатку саме патронний), а не займатися "виклянчуванням" списаних патронів, виробництва колишнього совка, у "відносно нових" країн членів НАТО - і це логічно, цілком підтримую!!!
А от EvGaS , вибачте за ярлик, місцевий "перемогометр", наполягає на тому (чи можливо інша інтерпритація), що потрібно 3 чи 5, тому нафіг той один, адже "його все одно замало", краще ніхріна і ні одного - ну "сільнезна" логіка, що й сказати?!?))

Нещодавно зустрічав інформацію, що "в 2017 році Україна зуміла зберегти 11 місце (схоже що у світі), серед країн-експортерів зброї" - це так до відома.

virtus8hur
Цитата:
Сьогодні ввечері спробую підготувати вам перелік деяких прізвищ не-кацапів.

Та можна кілька прізвищ, чи хоча б пару, а не список на "рулоні..", так відразу без "підготовки"?!)))
Цитата:
але Лімонов, принаймні визнає українську націю, а не каже що це дурнуваті росіяни, що потрапили колись було під польський вплив. Зрештою, він і незалежність України визнає, але з обмовкою, що Україну треба обрізати до 9 областей, в яких житиме 20 млн.

Та це вже "прогрес", у Ваших вподобаннях, але одна гарна приказка: "хрін від редьки не солодший")))
А про Лімонова трішки знаю, правда вже дуже давно не цікавився (не чув), що той кацапик поробляє та вєщає))
virtus8hur 

2017-10-03 22:53  
ЕНЕЙ.12 написано:
Ну вибачайте, що маю звичку читати всі повідомлення в темі, і добру пам'ять,

Якби ви справді мали таку звичку і таку пам'ять, то мали б пам'ятати всіх, кого я цитував чи підтримував. Для початку - прочитайте уважно мій підпис )) А для глибшого ознайомлення - подивіться перелік моїх релізів, там широкий спектр тем.

Отже, ви просили назвати авторитетів і розумних людей не з числа кацапів.

З числа українців:
-Юрій Михальчишин
-Ірина Фаріон
-Ігор Загребельний
-Дмитро Корчинський
-Микола Сенченко

З числа німців:
-Ернст Юнгер

З числа канадців:
-Маршал Мак-Люен

З числа американців:
-Жак Фреско
-Ноам Чомські
-Девід Дюк

Ось і вийшов топ-10, хоч можна було ще кілька прізвищ згадати. У мене ще є деякі авторитети в мусульманських країнах, але я їх прибережу для іншого разу ))

P. S. Жоден із цього списку не є українофобом, чим я можу пишатися!
EvGaS 

2017-10-04 10:40  

ЕНЕЙ.12, зафіксоване зрадоопромінення! Негайно знайдіть ін’єкцію антизрадину!

kryk-v.ya. 

Востаннє: 17.11.24

2017-10-04 11:07  
virtus8hur
Ви зі "Свободи".
virtus8hur 

2017-10-04 12:48  
kryk-v.ya. написано:
Ви зі "Свободи".

Партійного квитка у мене немає ))
piznajko 

Востаннє: 23.04.21

2017-10-05 20:21  
piznajko написано:
Святий Ісусе. Прочитав 3 сторінки коментарів - це ж настільки український нарід (у своїй більшості) любить помиї лить на Юща. Навіть на яника скільки жовчі не ллють - це притому шо хлопака з Донецьку має сертифіковане звання диктатора й був (дуже) неприхованим українофобом. Ющ як мінімум українофобом не був; якби навпаки - Україну/культуру/укрмову якби й любив.

Цій моїй цитаті майже рік. Щось змінилося зараз? - не думаю. А я й досі немаю лютої ненависті на Юща як багато інших. #ЮщенкоМійХлопака #УщенкоТак
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2017-10-05 20:29  
piznajko
Я йому вдячний, як мінімум, за примусовий дубляж фільмів та мультфільмів українською. Це була однозначно корисна ініціатива. Якби не це, то позиції української мови були б у значно гіршому положенні зараз.
kryk-v.ya. 

Востаннє: 17.11.24

2017-10-05 20:39  
Ющенко шанована людина,його ініціативи до сьогодні багатьма не дооцінені,а він говорив правильні речі...
ярий тверезенник 
VIP

2017-10-06 09:27  
piznajko написано:
Ющ як мінімум українофобом не був; якби навпаки - Україну/культуру/укрмову якби й любив.

Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2017-10-06 14:37  
На Закарпатті завершили будівництво Бескидського тунелю. Для України Бескидський тунель має стратегічне значення, оскільки через нього перевозиться половина транзитних вантажів у напрямку Західної та Центральної Європи. Очікується, що після реконструкції пропускна здатність тунелю збільшиться з 47 до 100 пар поїздів на добу, а швидкість проходження виросте з 15—40 до 60—70 км/год.
http://tyzhden.ua/News/201428
ЕНЕЙ.12 
VIP

Востаннє: 23.02.22

2017-10-06 15:52  
EvGaS
Цитата:
зафіксоване зрадоопромінення! Негайно знайдіть ін’єкцію антизрадину!

Та "нічого не зафіксоване" - все добре, а то зветься логіка, здоровий глузд і т.п.)))
І Ви пошукайте "ін'єкцію", тільки від іншого "...опромінення"))

virtus8hur
От бачите, зовсім інша справа, і сильний аргумент, і для інших, хто Вам говорив, що "виспівуєте оди" лише москалям!)
З приводу підписів і релізів, то це я бачу і розумію, та от коли Ви, всіляко прославляли Дугіна (відверто ним захоплюючись), все одно наводить на інші думки..., можливо то просто той глибоко-залежний постколоніальний синдром, чи елементарне не володіння вільно іноземними мовами, а москальська ж "типу" зрозуміла..., це стосується багатьох, і мабуть і мене в тому числі..., а не докір конкретно Вам!?! Та можливо у Вас, якісь особисті мотиви...
А от, з наведеного Вами списку, я не з усіма "близько" знайомий, тому є мені шматок роботи, заповнити прогалину, хоча б частково))

piznajko
Як на мене, то Ющенко, суперечлива людина (притримуюся думки, що все таки продався), свого часу на нього покладалося скільки сподівань, але..., та й того, що він зробив не варто применшувати, і не будучи ще президентом, і вже будучи, як сказав Krest0 ..., але мертві бджоли не гудять (свій шанс втратив)!!!

А от про казлЯковича, то й говорити нічого, та й порівнювати також...!!!
ssTAss 
Загальний модератор Толоки

2017-10-06 16:49  
Щось баби Валі давно не чути було
Свято в жіночки сьогодні - продовжили дуже гарний закон про ордло (всі вже якось забули про нього, тому нагадаю http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1680-18 )
читайте ще раз і самі робіть висновки
virtus8hur 

2017-10-06 18:03  
ЕНЕЙ.12 написано:
елементарне не володіння вільно іноземними мовами, а москальська ж "типу" зрозуміла...,

Справді, я читаю/слухаю кількома мовами, але жодну іноземну мову, окрім москальської, я не знаю на 100% навіть пасивно, тому це справді є проблемою. І таких як я серед українців більшість.

ЕНЕЙ.12 написано:
я не з усіма "близько" знайомий, тому є мені шматок роботи, заповнити прогалину, хоча б частково))

Можу розповісти Вам про будь-якого автора з цього списку.
ПатріотUA 
Забанено
Забанено

Востаннє: 17.01.18

2017-10-06 23:28  
гейропейці стурбовані вмістом радіоактивного рутенію-106 у повітрі

https://strana.ua/articles/analysis/97178-rutenij-106-chto-za-radiatsiju-nashli-v-ukraine-i-evrope.html

поки що джерело забруднення не встановлено
однак не лишнє зробити перевірку біля погорілих складів у Калинівці

Додано через 19 хвилин 33 секунди:

virtus8hur написано:
Відштовхуючись від його цитати "не тим продали", я б хотів запитати - а чи міг Лукашенко продати свою трубу європейським, а не російським компаніям ?

а чого б і ні?
газпром дав 2,5 млрд $ за частку (50%) Білорусі у Бєлтрансгазі
гейропейці чи американці могли б запропонувати 5, або краще 10 млрд бакінських. Все було у їхніх руках))))))))))))

https://zn.ua/internal/detali-skryvayuschie-dyavola-_.html
https://dt.ua/energy_market/tranzitni-pristrasti-gazprom-ukrayini-po-kozhniy-molekuli-reversnogo-gazu-vdarimo-novim-truboprovodom-_.html
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 302, 303, 304  наступна