Автор |
Повідомлення |
ssTAss Загальний модератор Толоки
|
2017-08-31 21:58 |
marchelloUA написано: | Шкода казати, та місцезнаходження ще не показник "свого". |
добре, не правильно висловився... свого мав на увазі українця, а не однотурового жида.. чи суку православную (як він там сам когось називав).. чи хто він там є, але точно не українець
marchelloUA написано: | Щиро бажаю покаяння очільнику Свободи, його поплічникам і прихильникам. Аби потім не було сюрпризу, що єврей Ісус Христос (Єшуа Машиах) скаже на страшному суді "Я не знаю вас". |
marchelloUA написано: | Політикою ж у цілому цікавлюся слабо |
от цікаво, якщо б зараз Вам як спеціалісту з програмування (Ви кодер?) якийсь водій маршрутки вказував як правильно набивати код, що б Ви йому відповіли? Може варто не пхатися в політичні "баталії", коли не цікавитесь політикою, а тільки десь щось чули, як гадаєте?
marchelloUA написано: | Upd: Голосував за "однотурового"... Зрештою, не шкодую. |
ну, "з перемогою" Вас, але мова йшла не про персоналії, тобто, не про президентські вибори, а про парламентські. Назвіть партію, котра Вам відповідає по духу і хоча б обґрунтуйте чому декількома словами. |
|
|
|
|
kryk-v.ya. Попереджень: 1
|
2017-08-31 22:01 |
marchelloUA написано: | нарід проти євреїв |
я теж проти євреїв,і вищеназвану партію теж не схвалюю...
ssTAss написано: | в диванні війська записуємось |
це злочином вже стало,чи може ви тут все за всіх знаєте,то просто поділіться і не мудруйте...
ми звичайні користувачі а не іксперти... |
|
|
|
|
|
2017-08-31 22:06 |
kryk-v.ya. написано: | я теж проти євреїв |
а як щодо жидів?)
kryk-v.ya. написано: |
це злочином вже стало,чи може ви тут все за всіх знаєте,то просто поділіться і не мудруйте...
ми звичайні користувачі а не іксперти...
|
відповідь була конкретній людині, а не Вам
хоча, після вихилянь Ви теж йдете в диванну сотню)
kryk-v.ya. написано: | ,і вищеназвану партію теж не схвалюю... |
тобто, свого "варіанту" (альтернативи, за кого голосуєте, що Вам близьке) ми так і не почуємо?
чекаємо ще палкого прихильника тверезого способу життя |
|
|
|
|
r-shumlias Забанено
|
2017-08-31 22:13 |
marchelloUA, давайте не перецибувати і не кидатись цитатами
є наведений Вами кусочок з євангелія, а саме Івана 4:9
жид не може просити води у самарянки, бо який тоді він жид?
отже, що Ви на це скажите?
P.S. інші цитати будем розбирати згодом і поодинці. Звісно, якщо Вам це цікаво |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2017-08-31 23:43 |
Єврей (чи жид) Ісус Христос (Єшуа Машиах) поступав у багато чому не так, як цього від нього очікували співвітчизники.
А саме, наш Спаситель користувався кожною нагодою, щоб розповісти Добру новину кожному, незважаючи на особу.
Для того, хто хоче довести, наче Ісус насправді народився під Говерлою і був щирим гуцулом, достатньо вирвати з контексту одну цитату, навіть її частину - цим самим ствердитися що коли самарянка здивувалася як це юдеянин просить води в неї, отже ніякий він не жид. Хм, як же так - у тій же історії з самарянкою Ісус говорить: Цитата: | Ви вклоняєтесь тому, чого ви не знаєте, ми вклоняємось тому, що знаємо, бо спасіння від юдеїв.
(Від Івана 4:22) |
Додано через 23 хвилини 26 секунд:
ssTAss написано: | Вам як спеціалісту з програмування (Ви кодер?) якийсь водій маршрутки вказував як правильно набивати код, що б Ви йому відповіли |
Такий собі, самоучка-кодер. Виповзаю на знаннях англійської, а також на впертості - бо треба дітей чимось годувати. Послухав би водія маршрутки про програмування з великою цікавістю, хоч нечасто доводиться їздити таким транспортом, бо навіть моя старенька Таврія зручніша. Загальну думку розумію - "програмуй, читай Біблію, не пхайся де не розумієш". Ну я справді не орієнтуюся в політичних партіях, та коли покличуть голосувати, віддам голос за котрусь центристську політсилу. Чисто з погляду проти шарпанини держави на шматки, противсіхство тут ні до чого. |
|
|
|
|
|
2017-08-31 23:44 |
marchelloUA написано: | віддам голос за котрусь центристську політсилу |
*ім'я, сестро, ім'я* |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2017-08-31 23:49 |
Я шо знаю хто там буде на той момент? Наче БПП наразі підходить за описом... |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2017-08-31 23:52 |
ssTAss написано: | Тоді назвіть альтернативу чи ваш вибір... бажано обгрунтований... чекаю |
Саакашвілі
ssTAss написано: | противсіх (не нагадати до чого це привело в 2010 році?) |
хехехе, можна подумати, тоді, у 2010, був якийсь вибір @_@
kryk-v.ya. написано: | я теж проти євреїв |
ssTAss написано: | а як щодо жидів?) |
Ви що, антисеміти?
marchelloUA написано: | єврей Ісус Христос (Єшуа Машиах) |
Якщо я не помиляюся, з точки зору юдаїзму (з якого багато чого позичило християнство, а отже є по суті вторинною до нього) Ісус таки лже-Мошеах. Хоча як атеїст, я зазвичай не сильно у релігієзнавство влізаю. |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2017-08-31 23:57 |
hetzendorf
грецьке Христос = єврейському Машиах = Месія, Спаситель (дослівний переклад). |
|
|
|
|
|
2017-09-01 00:13 |
marchelloUA написано: | Я шо знаю хто там буде на той момент? Наче БПП наразі підходить за описом... |
говорили про минулі вибори, а не що там буде
гаразд, відповідь прийнята і Вашу думку поважаю
зауважте, не вказую, що це не партія (чи блок панамських патріотів), не кажу, що це збіговисько найбільше понабирало ригоАналів (як і сам засновник), проти чого в тому числі вийшов Майдан, ні, нічого такого не кажу.. просто поважаю Ваш вибір (хоча Вас - ні, бо навіть не можете обґрунтувати політичної позиції, вказати сильні сторони, за-проти, взагалі "не розумієтесь на політиці", але маєте купу однабабабісказалищних претензій власне тільки до однієї партії... не дивно чому нікому?)
хм, продовжуйте в тому ж дусі, браво
hetzendorf написано: | Саакашвілі |
Вас в цьому переліку не було, але Ваш вибір теж поважаю
хоча ми говорили не про персоналії, а про партії і про хоча б декілька слів "чому"
hetzendorf написано: | хехехе, можна подумати, тоді, у 2010, був якийсь вибір @_@ |
на жаль, через отаку позицію і трапилась Небесна Сотня
шкода, це не повернеш і не змоделюєш "а що буде як"
hetzendorf написано: | Ви що, антисеміти? |
я звик називати речі своїми іменами, а не "політкоректними" чи навіяні часом
війна є війною, а не АТО, жид є жидом, циган - циганом, а дурень - дурнем, а не людиною, з невеликим багажем знань, невмінням логічно думати, але з "великими амбіціями" |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2017-09-01 00:22 |
ssTAss
А що воно таке - "поважаю" чи ні? Як це (1) чи (2) вплине на мою низьку продуктивність праці, через котру я власне і заходжу сюди відвести трохи подих (працюю переважно вночі)? Не скажу "навзаєм", бо нічого такого не відчуваю.
У Львові дійсно вживається слово "жид", це в нас спадок від польської мови, де просто іншого нема, і воно там є пристойним. І я його вживаю, надаючи власне польський відтінок. У спілкуванні з євреями (а я маю таке спілкування) непольського походження не вживаю, бо не хочу ображати. При цьому розповідаю про цей мовний казус. А також про те, що місцевим жидам колись до війни було образливим власне слово "єврей" - ось такий пізнавальний факт. |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2017-09-01 00:59 |
ssTAss написано: | хоча ми говорили не про персоналії, а про партії і про хоча б декілька слів "чому" |
Ну так і партію ж Саакашвілі створив. Я власне відповів не тільки на Ваше запитання, а тому що й EvGaS нещодавно теж подібне запитання ставив, хоча його коньдидат відмінний від Вашого.
ssTAss написано: | на жаль, через отаку позицію і трапилась Небесна Сотня |
А до чого тут якась позиція, коли тодішня диспозиція не надавала вибору інакшого, як між, образно кажучи, чумою та холерою?
ssTAss написано: | я звик називати речі своїми іменами, а не "політкоректними" чи навіяні часом
війна є війною, а не АТО, жид є жидом, циган - циганом, а дурень - дурнем |
Я так само не люблю політкоректність, вважаю єдино правильним називати негрів неграм, а не афро-хтосьтам, знаю, що гомосексуалізм є хворобою, яку виключили з МКБ лише суто з політичних міркувань під тиском гомолоббі та інших толерастичних пройдисвітів, і ще багато чого, але менше з тим.
Справа в тому, що одне з наведених Вами випадає з усього логічного ряду. Річ у тім, що у сучасній українській мові слово «жид» має виключно образливе значення зневажливої назви представників єврейської нації.
marchelloUA написано: | "жид", це в нас спадок від польської мови, де просто іншого нема, і воно там є пристойним. місцевим жидам колись до війни було образливим власне слово "єврей" - ось такий пізнавальний факт. |
Це все мені відомо. А також те, що «жид» — це видозмінене «аїд», так само, як «єврей» — видозмінене «хебрей», цілком нормальні у своїй основі слова. Але вибачайте, згідно Status Quo української мови нині слово «жид» є образливе й несе в собі негативну коннотацію.
marchelloUA написано: | І я його вживаю, надаючи власне польський відтінок. |
Ну то Вас дедалі частіше неправильно розумітимуть, що може потягнути за собою небажані для Вас наслідки. Уявіть собі, що Вас хтось назве «хохлом», а потім пояснюватиме, що він не мав це на увазі за образу? |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2017-09-01 01:14 |
hetzendorf
Так, нам тут після війни добряче попереробляли словник, віддаливши сучасну українську від польської. І приклад вище лише крапля в морі. Так що моя дружина, хоч і знає масу польських слів (несвідомо, бо в її рідній місцевості вони у щоденному вжитку), але каже що польської не знає. Журба. |
|
|
|
|
ЕНЕЙ.12 VIP
|
2017-09-01 11:55 |
marchelloUA
kryk-v.ya.
ярий тверезенник
Я, не знаю як Вам (...) ще пояснити свою позицію, пишу прямо: якщо ставити на чаші терезів Свободу і "пецьку з братвою", то то для мене особисто перші беззаперечні лідери (хоча ради справедливості додам, що не все в даній організації мені подобається також..., хоча ідеальних "політичних" не буває!)!!!
marchelloUA
Цитата: | Upd: Голосував за "однотурового"... Зрештою, не шкодую. |
А я шкодував, ще до того як проголосував, і з кожним днем шкодую все більше...!!!
Цитата: | Ги. У Львові якраз Свобода провалила впровадження електронного квитка. Бо під крилом цієї партії їздить купа перевізників, котрим ні до чого відхід від старого доброго налу. |
А в м. Миргород, свободівця вбили, за те що не давав місцевим князькам-перевізникам підняти вартість проїзду (до речі представники всіх інших партій, майже одноголосно, підтримали, а представники "шоколадних" виступали одними з ініціаторів)!
От Вам і "ги"..., це я до того що я оцінюю не лозунги, а людей та їхні реальні справи, і прикладів, де саме представники Свободи, вчегрове не дали роздеребанити кошти "ні під що" чи конкретно зробили реально корисні справа для людей (а не просто пуста балаканина), можу навести ще багато, це з того що я сам бачив і знаю, а не з "одна бабця сказала"!!!
І не рідко представники даної політсили жертвують своїм політрейтингом чи інтересами партії заради добробуту людей, хоча і в їх рядах є пристосуванці (не буває кришталево чистих політорганізацій, та в них з цим явищем хоча б боряться), питання в тому яка пропорція перших і других...!?!
Додано через 22 хвилини 40 секунд:
marchelloUA
Цитата: | А ще згадана політсила підбурює нарід проти євреїв, що суперечить моєму євангельському світогляду. |
Менше фіцьку слухайте, дивіться хто що пише, трішки уважніше!)
Цитата: | Наче БПП наразі підходить за описом... |
І цим все сказано...)) А за пересоналіями і їх справами, вони підходять (подібні) до кого (на кого)???)
Ось, ssTAss , дав підказку на моє "риторичне питання":
Цитата: | зауважте, не вказую, що це не партія (чи блок панамських патріотів), не кажу, що це збіговисько найбільше понабирало ригоАналів (як і сам засновник), проти чого в тому числі вийшов Майдан, ні, нічого такого не кажу.. |
ssTAss
Цитата: | я звик називати речі своїми іменами, а не "політкоректними" чи навіяні часом
війна є війною, а не АТО, жид є жидом, циган - циганом, а дурень - дурнем, а не людиною, з невеликим багажем знань, невмінням логічно думати, але з "великими амбіціями" |
І це правильно, адже "не називати" - це також одна з наших бід, основному останнього часу...! |
|
|
|
|
r-shumlias Забанено
|
2017-09-01 17:18 |
marchelloUA написано: | Для того, хто хоче довести, наче Ісус насправді народився під Говерлою і був щирим гуцулом |
даруйте, але це кому Ви писали?
я знаю лиш те, що Ви стверджуєте:
marchelloUA написано: | в курсі що Ісус Христос був тут на землі жидом? |
і на підтвердження цього наводите кусочок з євангелія, а саме Івана 4:9
жид не може просити води у самарянки, бо який тоді він жид?
то чи підтверджує цитата з Івана 4:9 Вашу тезу, що Ісус жид? так, чи ні?
якщо "так", то мотивуйте
якщо "ні" - переходим до іншої цитати
marchelloUA написано: | А саме, наш Спаситель користувався кожною нагодою, щоб розповісти Добру новину кожному, незважаючи на особу. |
це безумовно пізнавально, але не має стосунку до нашого обговорення
marchelloUA написано: | Ісус Христос (Єшуа Машиах) |
marchelloUA з якого джерела Ви цитуєте євангеліє? У Вашому джерелі пишеться, що Ісус це Єшуа Машиах? |
|
|
|
|
|
2017-09-01 17:42 |
ssTAss написано: |
тобто, свого "варіанту" (альтернативи, за кого голосуєте, що Вам близьке) ми так і не почуємо?
чекаємо ще палкого прихильника тверезого способу життя
|
враховуючи те що я і так не оспорюю що я диванна сотня,а ви знаєте відповіді на всі питання,і тим більше скидається на те що вам вже відомо хто буде майбутній президент,то може нас нетямущих диванників-просвітите...а ми обговорим... |
|
|
|
|
|
2017-09-01 18:38 |
kryk-v.ya. написано: | враховуючи те що я і так не оспорюю що я диванна сотня,а ви знаєте відповіді на всі питання,і тим більше скидається на те що вам вже відомо хто буде майбутній президент,то може нас нетямущих диванників-просвітите...а ми обговорим... |
школу давно закінчили? я розумію, що там Вас не навчили мислити, але читати ніби мали навчити? чи й того не спромоглися?
ssTAss написано: |
marchelloUA
kryk-v.ya.
ярий тверезенник
окей, давайте так, щоб не було "дурень - сам дурень", приймаємо ваші "аргументи". Тоді назвіть альтернативу чи ваш вибір... бажано обгрунтований... чекаю
|
ssTAss написано: | написав ж відразу - все гаразд, ваші "аргументи залізобетонні", дайте альтернативу... і відразу в кущі |
є тут щось на кшталт
kryk-v.ya. написано: | ви знаєте відповіді на всі питання |
kryk-v.ya. написано: | вам вже відомо хто буде майбутній президент |
??
потім ще раз повторив
ssTAss написано: | мова йшла не про персоналії, тобто, не про президентські вибори, а про парламентські. Назвіть партію, котра Вам відповідає по духу і хоча б обґрунтуйте чому декількома словами. |
але де там, це, напевно, заважко...
зрозуміло, 2 з 3 ікспЄрдів злилися в каналізацію
чекаю ярого... хоча і так знаю пана Андрія (і навіть більше, ніж він тут викладав інформацію про себе), але для формальності хотів би побачити написане |
|
|
|
|
|
2017-09-01 19:15 |
ssTAss
та ви пане "фрукт". |
|
|
|
|
ЕНЕЙ.12 VIP
|
2017-09-01 20:55 |
kryk-v.ya.
Головне не бути "овочем"))
Даруйте що "пруся" до вашого з ssTAssом "змістовного" (мається на увазі з Вашого боку) діалогу, але ж Ви так завзято відреагували на той мій допис..., тому і я ж "тією монетою"!)
Коли просто і конкретно запитують кого Ви бачите..., хто кращий саме у Вашому розумінні і т.д., відповіді типу "далекий від політики" або "я диванна сотня чи не тямущий", ну якось виглядають, м'яко кажучи, не дуже, і тоді питання а навіщо тоді когось поливати лайно (якусь політсилу), якщо не маєш (не можеш запропонувати) свого "кращого варіанту", чи тому що так з мас-медіа говорять ("ті гівно" чи "всі типу одинакові"), чомусь такий висновок напрошується сам-собою!?!... Це стосується всіх хто так активно "кинувся поливати лайном" Свободу (в даному випадку, а так взагалі-то могло б стосуватися і інших), а потім "заслинює" відповіді, мовчить (чомусь) чи взагалі "не розбирається...")) |
|
|
|
|
|
2017-09-01 21:37 |
ЕНЕЙ.12
я якраз і навпаки,хотів від вас чи від пана Стаса і почути кого ви конкретно бачите...а вийшло "сам дурак"...
і якщо ви вважаєте що коли людина висловила свою думку про любу партію то це відразу поливання брудом...тоо тяжко так вести дискусію...
наразі дякую всім...бажання вести дискусію в мене відпала... |
|
|
|
|
EvGaS Відео Гуртом - субтитрування
|
2017-09-02 07:01 |
|
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2017-09-02 09:41 |
r-shumlias написано: | жид не може просити води у самарянки, бо який тоді він жид |
Ось це "не може просити" грунтується тут лише на підставі здивування самарянки.
Цитата: | чи підтверджує цитата з Івана 4:9 Вашу тезу, що Ісус жид |
Відповідь моя "так", оскільки вірші з Писання розглядаються виключно в контексті, а не шляхом виривання та окремого розбору одного вірша, ігноруючи все решта Писання.
Цитата: | переходим до іншої цитати |
Цитата: | не має стосунку до нашого обговорення |
Моя порада - надана іншому клону раніше - підійти до священика в церкві, в котру ходите, якщо ходите, і обговорити це та інші питання, в тому числі виривання вірша з контексту.
Додано через 6 хвилин 35 секунд:
Ісус був обрізаним євреєм. Коли тут у Львові були нацисти під час війни, то за саме тільки обрізання вже відправляли людей до концтабору. Хоча, знову ж таки, прихильникам з-під-говерлівського походження Ісуса це не аргумент...
Цитата: |
Коли ж виповнились вісім день, щоб обрізати Його, то Ісусом назвали Його, як був Ангол назвав, перше ніж Він в утробі зачався.
А коли за Законом Мойсея минулися дні їхнього очищення, то до Єрусалиму принесли Його, щоб поставити Його перед Господом,
як у Законі Господнім написано: Кожне дитя чоловічої статі, що розкриває утробу, має бути посвячене Господу…
(Від Луки 2:21-23)
|
Додано через 4 хвилини 51 секунду:
Родич Марії, матері Ісуса, був єврейським священиком у Храмі:
Цитата: | За днів царя юдейського Ірода був один священик, на ім'я Захарій, з денної черги Авія, та дружина його із дочок Ааронових, а ім'я їй Єлисавета.
(Від Луки 1:5) |
А ото твоя родичка Єлисавета і вона зачала в своїй старості сина, і оце шостий місяць для неї, яку звуть неплідною.
(Від Луки 1:36)
|
Додано через 3 хвилини 8 секунд:
Ісуса допускали навчати у Храмі - нечувано, щоб неєврей взагалі зайшов до Храму, не те щоб навчати.
Цитата: | За дня ж Він у храмі навчав...
(Від Луки 21:37) |
Додано через 5 хвилин 19 секунд:
…звіщання Євангелії Божої, яке Він перед тим приобіцяв через Своїх пророків у святих Писаннях,
про Сина Свого, що тілом був із насіння Давидового, і об'явився Сином Божим у силі, за духом святости, через воскресення з мертвих, про Ісуса Христа, Господа нашого…
(До Римлян 1:1-4)
|
|
|
|
|
|
r-shumlias Забанено
|
2017-09-02 10:22 |
marchelloUA, стривайте і не спаміт
отже ви твердите:
marchelloUA написано: | в курсі що Ісус Христос був тут на землі жидом? |
на підставі цитати з євангелія:
marchelloUA написано: | Як же Ти, юдеянин бувши, та просиш напитись від мене, самарянки? Бо юдеї не сходяться із самарянами. (Від Івана 4:9) |
на моє питання:
r-shumlias написано: | жид не може просити води у самарянки, бо який тоді він жид? |
Ваша відповідь:
marchelloUA написано: | Ось це "не може просити" грунтується тут лише на підставі здивування самарянки. |
marchelloUA написано: | Відповідь моя "так", оскільки вірші з Писання розглядаються виключно в контексті, а не шляхом виривання та окремого розбору одного вірша, ігноруючи все решта Писання. |
Я не бачу обгрунтування Вашому "так"
Даруйте, але це Ви вирвали із контексту окремий вірш, і на підставі нього стверджуєте, що Ісус є жидом.
отже знову:
r-shumlias написано: | то чи підтверджує цитата з Івана 4:9 Вашу тезу, що Ісус жид? так, чи ні? |
P.S. на Ваше:
marchelloUA написано: | Моя порада |
дозвольте і Вам порадити не відволікатись від розбору цитати з Івана 4:9
можете навіть користуватись всім контекстом з 4 розділу Єв. від Івана, якщо Вам буде від того легше))))))) |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2017-09-02 11:02 |
Самарянка сама називає Ісуса юдеянином. Юдеянин - це хто? Гуцул?
Додано через 2 хвилини 16 секунд:
Upd: дякую за дозвіл користуватися контекстом цілого розділу ) Я ж, з вашого дозволу, чи без нього, користуватимусь контекстом цілого Писання )
Додано через 1 хвилину 59 секунд:
Upd: Згадуємо притчу про доброго самаритянина (що не погребував допомогти жиду), котру розказував Ісус.
Додано через 23 хвилини 44 секунди:
Буду в горах без доступу до інтернету, за цей час очікую що підійдете до священика (котрий вчився в семінарії не за хабарі) і проконсультуєтеся щодо розбору цитати в контексті цілого Писання. |
|
|
|
|
r-shumlias Забанено
|
2017-09-02 11:03 |
marchelloUA написано: | Самарянка сама називає Ісуса юдеянином. Юдеянин - це хто? Гуцул? |
і що Ісус у відповіді самарянці підтвердив, що він є юдеянин тьху... жид?
де то є у контексті?
навпаки, своїм проханням про воду, він відпочатку спростовує це
marchelloUA, чому Ви вже втретє намагаєтесь гуцулів приплести до нашої бесіди?
гуцули, то шо? така релігійна громада?
давайте без анекдотів
зосередьтеся на Івана 4:9
marchelloUA написано: | Я ж, з вашого дозволу, чи без нього, користуватимусь контекстом цілого Писання ) |
даруйте, але не дозволю
кожне євангеліє - це завершений та самодостатній твір.
Отже, будь-ласка - Єв. від Івана, 4 розділ |
|
|
|
|
Іосіф Сралін Забанено
|
2017-09-02 17:01 |
кацапською піцькою написано: |
і що Ісус у відповіді самарянці підтвердив, що він є юдеянин тьху... жид?
де то є у контексті?
|
То є, кацапе, у тому контексті, що він був сином жидівки Марії (введення котрої до синагоги відзначається 4 грудня) та жидівського бога Саваофа, про що ти, мордвине, явно забув. То є, удмурте, у тому контексті, що єврей Ісус особисто звав синагогу "Домом Отця Мого" (Іоанна, 2:13-16). |
|
|
|
|
r-shumlias Забанено
|
2017-09-02 18:56 |
клоунада довкола повернення в Україну сракашвілі набирає обертів
незрозуміло, хто більше розхитує човен? петручіо, чи краваткожуй
з дискусій на укр.правді видно, що Українські Диванні Війська розкололись на два ворогуючі табори - "за алкаша" та "за наркомана"
причому, на мій суб"єктивний погляд, перемагають останні
отже приєднуйтесь до однієї з сторін. Буде цікаво
зі: тим часом, про всяк випадок, а випадки усілякі трапляються, Аляксандр Ригоравіч навів переправу через Прип"ять
https://www.youtube.com/watch?v=iErqPyaohHQ
|
|
|
|
|
Іосіф Сралін Забанено
|
2017-09-02 20:02 |
кацапською піцькою написано: | зі: тим часом, про всяк випадок, а випадки усілякі трапляються |
Олєґ Кравєц, колаборант, Хрестівка. З ним трапився всілякий випадок: колаборанта було зашкварено 14 липня 2017 року.
|
|
|
|
|
r-shumlias Забанено
|
2017-09-02 20:09 |
цікаво, чи є у Лукашенка літаки-шакали та автострадні танки?
шо каже наша розвідка? |
|
|
|
|
Іосіф Сралін Забанено
|
2017-09-02 20:17 |
кацапською піцькою написано: |
цікаво, чи є у Лукашенка літаки-шакали та автострадні танки?
шо каже наша розвідка?
|
То ваша розвідка навіть про Лукашенка нічого не знає, шокало?))) Хай в нашої попитає, чи що)). |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|