Флудильня - флуд, питання, новини і т.д.

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 187, 188, 189 ... 302, 303, 304  наступна
Автор Повідомлення
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2017-05-31 18:53  
Глава Української греко-католицької церкви 2005-2011 років Блаженніший Любомир Гузар помер на 85-му році життя
tecumseh 
Свій

Востаннє: 25.06.17

2017-05-31 19:40  
ой, як невдобно

https://www.youtube.com/watch?v=jTIiEdTiHuo

Додано через 13 хвилин 11 секунд:

don pedro написано:
Глава Української греко-католицької церкви 2005-2011 років Блаженніший Любомир Гузар помер на 85-му році життя

М-да. Спочатку Давід Рокфеллер, потім Бжезинський, зараз Гузар
Вони стілько зробили для Вільної України
Недаремно кажуть, що нас полишають найкращі
Вони присвятили себе служінню Б-гу
Щирі співчуття
don pedro 

2017-05-31 20:52  
31 травня суд Стокгольма виніс кілька рішень у справі НАК "Нафтогаз України" проти "Газпрому"
http://espreso.tv/news/2017/05/31/peremoga_nad_quotgazpromomquot_zaoschadyt_45_mlrd
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2017-05-31 22:20  
tecumseh
От знаєш, я зазвичай пропускаю більшість твоїх повідомлень, але сьогодні мені немає чого робити і я вирішив вислухати, що ж ти намагаєшся нам донести. Тільки, будь ласка, чітко, а не трольською мовою. Отже, якою ти бачиш теперішню політичну ситуацію в Україні? Які політичні сили діють більше в інтересах країни? Яким чином можна було б покращити ситуацію в Україні? Які інформаційні ресурси є найдостовірнішими і неоднобокими? Які інформаційні ресурси найбільше викривлюють інформацію і однобоко висвітлюють інформацію?
Що думаєш про ДНР та ЛНР?
Cleaf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 23.03.18

2017-05-31 22:52  
Krest0, навіщо оті безглузді намагання налагодити контакт із кацапською мавпою? Ніби важко зрозуміти єдину причину появи кацапа на толоці.
ssTAss 
Загальний модератор Толоки

Востаннє: 18.11.24

2017-06-01 00:46  
Cleaf написано:
із кацапською мавпою? Ніби важко зрозуміти єдину причину появи кацапа на толоці.

tecumseh написано:
це мій останній тобі допис

хтілося б
tecumseh написано:
це мій останній допис
tecumseh 
Свій

2017-06-01 01:33  
ssTAss написано:
не розмовлятиму мовою

мій старший син добре володіє розмовною наглійською. Має велику практику спілкування з ровесниками. Іноді синхронно перекладає мені відео з ютуба
я вважаю, що це добре, що він розуміє мову окупанта

якось, дуже давно, до нас приїхали родаки з Росії. І я почув, що син абсолютно не володіє русскім язиком. Це було для мене цікавим відкриттям. Наслідком мовної політики в Україні.
Але на відміну від Вас, я вважаю, що незнання російської для русинської дитини - це біда
І тому мої діти кожного місяця мусять, хочуть того чи ні, читати як мінімум 1 книгу російською мовою. А потім нею ж переказувати
Це перш за все спонукає їх до читання і доброго смаку. В мене гарна бібліотека художніх книг, виданих за ненависного Вам "совка". Спадок від бабці.
І результат є. Діти миттєво переходять на російську і розмовляють з москалями на рівних, не напружуючись у добиранні слів
Це чудово. Бо для дітей наша місцева говірка набуває нового кореневого розуміння, яке збереглось у російській і втрачено у русинській

у Вашому переконанні, пане ssTAss, усім громадянам України треба натягнути на голову стандартизовану штучну укр.мову і зразу настане царствіє боже.
А Ви розумієте, що цим знищується самобутність регіональних говірок? знищується жива русинська мова на догоду усіляким вільноукраїнським політиканам
Ви себе вважаєте у праві диктувати мені, моїм дітям, будь кому в Україні як кому жити, що думати, що дивитись, шо нюхати/слухати, що і як говорити накінець
Не забагато на себе берете? пуп не розвяжеться?

Абсолютно не розумію Вашого підцибування довкола питання заміни українського "кириличного" письма на латинку
Старовинна Азбука глаголиці (відома ниньки, як "кирилиця"), що існувала задовго до усіляких кирилів і є культурним надбанням усіх слов"янських народів, має бути знищена?
а Ви читали першодрук "Енеїди" Котляревського на глаголиці?
Якщо б слов"янські народи усі писали старовинною глаголицею, а не тими "алфавітами", що нав"язані нам ниньки, ми розуміли б один одного набагато краще
Але є сили, яким це не вигідно. І Ви, свідомі того, чи ні, стоїте на стороні тих сил
і я Вам не помічник
у світі цікавого: Куліш про свою "кулішівку"

пан ssTAss про це не може не знати, але для багатьох русинів це буде відкриттям
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%83%D0%BB%D1%96%D1%88%D1%96%D0%B2%D0%BA%D0%B0
Ви вважаєте переважну більшість русинського наріду тупим та "несвідомим". Такими собі "свинопасами"
я з Вами категорично незгоден. Останнім часом я їжджу по глухих куточках моєї місцини і частенько спілкуюсь з дідами та бабами. Ой кілько у їх словах мудрості. Простої сільської русинської мудрості. Куди тим жидам братися

А біда русинів в тому, що батьки не приділяють, з різних причин, достатньої уваги вихованню своїх дітей на початковому етапі. Не формують у дітей працелюбність, не направляють інтереси.
Найголовніше - не приділяється достатньої уваги питанню власного Роду, шануванню безпосередніх предків, формуванню здорових родинних стосунків
А коли батьки схаменаються, то вже пізно
Мізки засрані дитсадком, школою, інтернетом, телебатором
От з цих джерел дитина їсть з шухлі, як Ви точно підмітили, оте "тісто", оті "нормальні огляди/новини"
у цьому коріння т.з. "конфлікту поколінь", коли яйця починають себе вважати мудрішими за курей

діти можуть бути розумнішими, але ніколи мудрішими.
Розум, то теорія, а мудрість - життєва практика

ssTAss написано:
думав жи з Вас ще люди будуть... видко, помилився
наша пісня гарна й нова...
з мене ніколи не будуть такі Люди, як Ви
бо я також знаю свій родовід глибше 4-го коліна
Krest0 
VIP

2017-06-01 01:48  
tecumseh написано:

А ви читали його лист-спростування про "кулішівку" у тій же статті?
А щодо глаголиці, та ну її в сраку ту глаголицю. Застарілий алфавіт, не придатний для сучасного вжитку. Глаголиця це не кирилиця. Крім того, одинаковий алфавіт для всіх слов'янських народів неможливий. Просто через те, що у кожного з них своя фонетика. У поляків наприклад є носові букви, які припинили існування у більшості інших слов'янських мов. У чехів і українців є літера г, а у росіян, болгарів чи сербів немає. Я б не хотів би, щоб літера "е" виглядала отак "э". А росіяни не погодилися б на позначення їхньої літери "е" символом є. Ці алфавіти на нав'язані нам, вони просто відображають характерні особливості мов і їхню фонетику. Тому я не розумію, якого біса ви хочете.
tecumseh написано:
усім громадянам України треба натягнути на голову стандартизовану штучну укр.мову

І чому ж вона штучна? Вас в ній щось не влаштовує?

P.S. Я вам написав повідомлення вище і хотів би почути відповідь.
tecumseh 
Свій

2017-06-01 02:42  
Krest0 написано:
Які політичні сили діють більше в інтересах країни?

якщо чесно, то мене не цікавлять політичні сили, що діють в інтересах країни
я б поставив питання так: Які політичні сили, що примелькались в українських змі, діють більше в інтересах Русинів?
і на жаль я таких політ.сил не бачу

Krest0 написано:
Які інформаційні ресурси є найдостовірнішими і неоднобокими?

5 канал ))))))))))

я не буду вказувати джерел які використовую. То довгий список

Якщо ж Вас цікавить людина, погляди якої мені ниньки найбільш близькі, то ось
зустрічайте - Олександр Семченко
https://www.youtube.com/watch?v=ZqZPR1JixmQ

Krest0 написано:
Що думаєш про ДНР та ЛНР?

пора закінчувати "гібридне ато"
інакше "гібридне ато" поховає Україну
Krest0 
VIP

2017-06-01 02:52  
tecumseh написано:

Як розуміти ці слова? Пропонуєту почати повномаштабну війну?

В моєму останньому повідомленні були питання, але ви на них не відповіли.
tecumseh 
Свій

2017-06-01 03:12  
Krest0 написано:
А щодо глаголиці, та ну її в сраку ту глаголицю. Застарілий алфавіт, не придатний для сучасного вжитку. Глаголиця це не кирилиця. Крім того, одинаковий алфавіт для всіх слов'янських народів неможливий. Просто через те, що у кожного з них своя фонетика. У поляків наприклад є носові букви, які припинили існування у більшості інших слов'янських мов. У чехів і українців є літера г, а у росіян, болгарів чи сербів немає. Я б не хотів би, щоб літера "е" виглядала отак "э". А росіяни не погодилися б на позначення їхньої літери "е" символом є. Ці алфавіти на нав'язані нам, вони просто відображають характерні особливості мов і їхню фонетику.

Ви просто не в темі.

Башчанська плита - це плита з кириличними написами. Якщо Ви цього не знаєте, то нам поки нема про що говорити
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B0%D1%88%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F_%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B0

я зумисно даю фото з таким підписом
насправді, підпис на фото це приклад свідомої брехні офіційної науки

Krest0 написано:
Тому я не розумію, якого біса ви хочете.

я від Вас нічого ніколи не хотів. Ви напевно мене з кимось плутаєте

Додано через 9 хвилин 54 секунди:

Krest0 написано:

задайте ці питання порошенку
він знає як це зробити. Він якось про це казав

а за пірацькими законами - "козак сказав - козак зробив"
а для тих, хто дає пустопорожні балачки - чорна мітка, злазь нафіг з бочки та шуруй пройтись по дошці за борт, поки намилену мотузку через рею не перекинули, як заповідав відомий козак Лінчук
Krest0 
VIP

2017-06-01 03:22  
tecumseh
І ви серйозно пропонуєте оте страхіття використовувати як основний і єдиний алфавіт всіма слов'янськими народами? Вона ж незручна, як рунічне письмо.
tecumseh написано:
Башчанська плита - це плита з кириличними написами.

Лол, за вашим же посиланням написано, що вона написана глаголицею, а не кирилицею. І нащо офіційній науці брехати про кирилицю і глаголицю? Може, у вас є таємні архівні дані, які розкривають безглузду всесвітню змову з цього питання?

Доводиться повторювати запитання:
tecumseh написано:

Ну і заодно ще ці:
1)
tecumseh написано:

А ви читали його лист-спростування про "кулішівку" у тій же статті?
2)
tecumseh написано:
усім громадянам України треба натягнути на голову стандартизовану штучну укр.мову

І чому ж вона штучна? Вас в ній щось не влаштовує?
tecumseh 
Свій

2017-06-01 03:35  
Krest0
я не прийшов Вам щось доказати, чи прочитати лєкцію
Ви не моє ціпля, щоб я Вам розжовував
я дав Вам копняка у напрямку кам"яного артефакту. Хочете - можете впиратись
Але краще - беріть самі та копайте інфу. Почитайте за Кирила
Все це є у науковій літературі. Підкреслюю - науковій

Ви мене втомили. Добраніч
Krest0 
VIP

2017-06-01 03:59  
tecumseh
Я задаю конкретні питання! Це ж наче тема для дискусій. У вас є якась позиція і я хочу дізнатися про неї більше. А інакше нащо ви тут взагалі пишете, чого добиваєтесь? Мабуть, через те, що вас постійно ігнорували ви втекли в кущі, як тільки вам почали задавати запитання. Не звикли до такого. Там крім кирилиці і інші питання є, але ви їх знову проігнорували. Цікаво чому?
Але розберемо про кирилицю. Напевно, ви тут намагалися сказати про те, що глаголиця є кирилицею, бо є теорії, що саме глаголиця була створена Кирилом, а не кирилиця. Так от, навіть у цьому випадку глаголиця≠кирилиця. Глаголиця і кирилиця це дві різні абетки. Крапка. Авторство тут не змінює абсолютно нічого, бо глаголицею називається оте одоробло, яким написана бащанська плита. Кирилицею, хай навіть помилково, називають абетку, яка лягла в основу церковнослов'янської мови, а потім і багатьох інших слов'янських мов, як наприклад українська і російська. Так вже історично склалося, що глаголиця називається глаголицею, а кирилиця - кирилицею. Змиріться з цим.
virtus8hur 
Попереджень: 2
Попереджень: 2 

Востаннє: 20.09.24

2017-06-01 11:09  
tecumseh написано:

Ех... ви б іще якесь відео Монтян тут запостили б )
ssTAss 

2017-06-01 13:50  
tecumseh написано:

думав, що шарій це дно, а тут виявляється в кацапа інші авторитети
https://antikor.com.ua/articles/154114-zrobimo_vatnika_vidomim_profesor_kijivsjkogo_vishu_i_eks-deputat_z_donetsjka_agituje_za_russkij_mir
Krest0
Ваша проблема, що Ви намагаєтесь діяти на розум, говорити ніби з розумною людиною...
Ви справді не бачите хто це? давайте всі разом просто ігнорити цього *****, нехай захлиснеться в своїх помиях
залишимо його для пана Кліфа))
tecumseh 
Свій

2017-06-01 15:39  
продовження серіалу ))))))))))))))))))
шарій впевнено забирає кусок хліба в 95-го кварталу

https://www.youtube.com/watch?v=c5SVrtjA2hE

Додано через 37 хвилин 4 секунди:

Krest0 написано:
Напевно, ви тут намагалися сказати про те, що глаголиця є кирилицею

через нанцять постів до Вас почало доходити
раджу продовжити пошуки

хоча можете слідувати Вашому принципу:
Krest0 написано:
Змиріться з цим.

Ви ж не раб. Вільна Людина, сповнена Свідомості та Патріотизму

Krest0 написано:
нащо ви тут взагалі пишете
я завжди ставив собі питання - чому Ісус прийшов до жидів?
йому ж здається були не раді
і чому казав отаке:
Цитата:
а Я кажу вам: любіть ворогів ваших, благословляйте тих, хто проклинає вас, благо творіте тим, хто ненавидить вас і моліться за тих, хто ображає вас і жене вас

і в одному старовинному християнському манускрипті (для службового користування) я знайшов нарешті відповідь Христа:
Я прийшов пояснити простяцькі речі
це весело і прикольно вказати богообраним, що
срака в людини, щоб срати, а рот, щоб їсти
сподіваюсь, пане Krest0, Ви отримали вичерпну відповідь, і у Вас вже не залишилось вільної хвилинки на спілкування зі мною
приєднуйтесь до пана ssTAssа та місіть далі ваше "тісто"

Додано через 10 хвилин 13 секунд:

virtus8hur написано:
Ех... ви б іще якесь відео Монтян тут запостили б )

virtus, іди краще торт рошен купи
і їж його доти, доки не забудеш оте дурнувати армянське прізвище, яким тролять усіх Українських Патріотів
st_78 
VIP

2017-06-01 16:00  
Cleaf написано:
Цікаво, кацапів у пеклі смажать на повільному чи на швидкому вогні?))

На газпромівському.
Cleaf 
Забанено
Забанено

2017-06-01 16:05  
st_78,
Krest0 
VIP

2017-06-01 16:25  
tecumseh написано:

через нанцять постів до Вас почало доходити
раджу продовжити пошуки

Я здається чітко пояснив в чому хибність вашого бачення на кирилицю і глаголицю. І як би це дивно не звучало, але авторство Кирила тут ні до чого. Крім того це лише теорія, що Кирило був насправді автором глаголиці, а не кирилиці. Підтвердити чи спростувати її важко, бо мало матеріалів для дослідження. Що там казати про ті часи, якщо он є цілих 3 правдоподібних теорій про особистіть Шекспіра, який жив (жили) пів-тисячоліття тому, а не тисячоліття тому. Через це не бачу сенсу продовжувати пошуки далі. Але якщо хочете, то можете називати глаголицю кирилицею, а кирилицю псевдокирилицею. Але це не змінить абсолютно нічорта. Так от кирилиця була витіснена псевдокирилицею, бо кирилиця вже тоді була незручною у використанні і тому псевдокирилиця її напрочуд швидко витіснила з обігу. Бачите різницю? На якого біса повертати абетку, яка незручна?

Я ще маю час почути відповіді на питання, які ви дуже наполегливо уникаєте.
tecumseh
1) І ви серйозно пропонуєте оте страхіття використовувати як основний і єдиний алфавіт всіма слов'янськими народами? Вона ж незручна, як рунічне письмо.
tecumseh написано:

2) Як розуміти ці слова? Пропонуєту почати повномаштабну війну?
tecumseh написано:

3) А ви читали його лист-спростування про "кулішівку" у тій же статті?
tecumseh написано:

4) І чому ж вона штучна? Вас в ній щось не влаштовує?

ssTAss написано:

Ви справді не бачите хто це? давайте всі разом просто ігнорити цього *****, нехай захлиснеться в своїх помиях
залишимо його для пана Кліфа))

Скоро я до вас приєднаюся. Просто не люблю кидати якусь справу незавершеною до кінця.
tecumseh 
Свій

2017-06-01 16:28  
приємно бачити, як клавіатурноАктивна спільнота толоки нарешті об"єднується довкола постаті нашого геніального Гетьмана
напевно щось почало доходити до мізків
перш за все - усвідомлення того факту, що підходить срок каденції Гаранта
а шо буде далі?

Поздоровляю себе з перемогою. Я зробив більше ніж мінстець
Де я можу забрати свої піастри?
можна шекелями, я не гордий

Слава Нації!
Смерть ворогам!

Krest0 
VIP

2017-06-01 16:30  
tecumseh
Читайте вище моє повідомлення.
tecumseh 
Свій

2017-06-01 16:43  
Krest0 написано:
Я здається чітко пояснив в чому хибність вашого бачення на кирилицю і глаголицю. І як би це дивно не звучало, але авторство Кирила тут ні до чого. Крім того це лише теорія, що Кирило був насправді автором глаголиці, а не кирилиці. Підтвердити чи спростувати її важко, бо мало матеріалів для дослідження. Що там казати про ті часи, якщо он є цілих 3 правдоподібних теорій про особистіть Шекспіра, який жив (жили) пів-тисячоліття тому, а не тисячоліття тому. Через це не бачу сенсу продовжувати пошуки далі. Але якщо хочете, то можете називати глаголицю кирилицею, а кирилицю псевдокирилицею. Але це не змінить абсолютно нічорта. Так от кирилиця була витіснена псевдокирилицею, бо кирилиця вже тоді була незручною у використанні і тому псевдокирилиця її напрочуд швидко витіснила з обігу. Бачите різницю? На якого біса повертати абетку, яка незручна?

мої думки, мої цибуни...
Ви що, пальці об клавіатуру чухаєте?
Krest0 
VIP

2017-06-01 16:54  
tecumseh
Схоже відповідей не буде. Не любить фіцко, коли йому задають незручні питання. Він же тільки провокувати вміє, а як до діла доходить, так десь той його запал зникає. У зв'язку з чим оголошую фіцка (ака tecumseh) балаболом і приєднуюся до тих, хто в подальшому ігноруватиме всі його повідомлення.
Virtus8hur, чудовий у вас співбесідник, тримайтеся його далі.
tecumseh 
Свій

2017-06-01 17:01  
Krest0 написано:
У зв'язку з чим оголошую фіцка (ака tecumseh) балаболом

вітаю! візьміть з полички "тістечко"
Смерть Ворогам!

зі: а якщо чесно, то на початку нашої розмови я думав, як один пан
ssTAss написано:
думав жи з Вас ще люди будуть...

видко, помился

не ображайтесь
не можливо налити води у глечик повний тіста
tecumseh 
Свій

2017-06-01 18:25  
поліцайський біциклетний батальйон (тіко не ржати)
https://www.youtube.com/watch?v=VgY7IWt6JRM
Cleaf 
Забанено
Забанено

2017-06-01 18:33  
У I кварталі 2017 року обсяг українського експорту товарів і послуг склав 12,4 мільярда доларів, що на 28% перевищує аналогічний показник 2016 року. Тим часом кацапи ще й досі чекають, коли "АТО поховає Україну".
ssTAss 

2017-06-01 20:59  
Cleaf написано:
Ілюструємо:

лозунг правильний, а пика бариги там недоречна
тим часом знайшлася фотка фіцка... тіко не питайте він справа чи зліва)
тиць
don pedro 

2017-06-01 21:04  
Спроба вбивства Адама Осмаєва у Києві:
http://espreso.tv/article/2017/06/01/u_kyyevi_strilyaly_po_kombatu_osmayevu_ta_yogo_druzhyni
tecumseh 
Свій

2017-06-01 21:31  
ssTAss написано:
лозунг правильний, а пика бариги там недоречна

даруйте, пане, але іншого капітана у нас нема.
Та, як видко, і не треба
На толоці всі одноголосно підтримують Маркіза Карабаса
і єднаються
пане ssTAss, Ви що - рижий?

Я Вам скажу, що такого козака Україна ще не знала
Наш Гетьман займе почесне 1 місце у цьому рейтингу
http://www.jewishsphere.com/Russian/FamousJewishPirates.html

пане ssTAss, вірте в Президента
і не забувайте, що в дитинстві Ви у мене сиділи на колінах
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 187, 188, 189 ... 302, 303, 304  наступна