| Автор | Повідомлення | 

| Ярпен Оцифрування книг Гуртом

Востаннє: 25.12.23

| 

|  2017-05-09 19:18 |  
				| 	 | фіцко написано: |  	 | Вітаю усіх русинів | 
 Зіберт - хороше пиво, а кузнєцов -сволота кацапська.

Спешл фо ю, фіцуню, закину "Комарика":

|  | 

|  |  | 

|  | 

| don pedro Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

| 

|  2017-05-09 20:50 |  
				| 	 | Krest0 написано: |  	 | давайте вшануємо пам'ять мільйонів людей | 
 Я безперечно їх шаную, серед них є і мої рідні. Де я хоч слово сказав проти них?
 	 | Krest0 написано: |  	 | щоб отримати чудову нагоду для масового протистояння. | 
 УПА вичікувало масового протистояння?
 |  | 

|  |  | 

|  | 

| Krest0 VIP

Востаннє: 07.12.23

| 

|  2017-05-09 21:39 |  
				| 	 | don pedro написано: |  	 | УПА вичікувало масового протистояння? | 
 А хіба ні? Якщо говорити лише в межах Другої Світової, то їхні дії були направлені більше на виснаження сил противників, ніж на повноцінну війну з ними. І причина цього в надії, що німці і комуняки знесиліють у боротьбі між собою і в цей момент можна буде почати повномаштабну війну за незалежність. Нормальна стратегія, шкода тільки, що не вдалося втілити її у реальність.

Модераторе, забань, будь ласка, Іосіфа Сталіна за образу і Cleaf'а заодно, бо він спеціально створив цей акаунт, щоб його справжній не забанили.
 |  | 

|  |  | 

|  | 

| Cleaf Забанено

Востаннє: 23.03.18

| 

|  2017-05-09 21:54 |  
				| 	 | Krest0 написано: |  	 | і Cleaf'а заодно | 
 Пане Krest0, отакою є Ваша дяка за те, що завдяки урокам Cleaf'а Ви й досі купляєте долар по вісім гривень?)))))

|  | 

|  |  | 

|  | 

| 

|  2017-05-10 00:49 |  
				| Як у ПуSSії на 9 травня паплюжать пам'ять про таких любих (нібито) ветеранів "Великої вітчизняної війни":

|  | 

|  |  | 

|  | 

| ЕНЕЙ.12 VIP

Востаннє: 23.02.22

| 

|  2017-05-10 15:28 |  
				| Валя Котик 
 	 | Цитата: |  	 | Мова про клятву на вірність народу України? | 

Правильно так УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДОВІ!!! Та такі "захисники-прославляльники" пороха, різниці не бачать і не розуміють!!!
 Що чергове підтверджується з таких висловлювань:

| Цитата: |  	 | Є така книжечка -Конституція України. Так ось у розділі під римською цифрою "V" немає поки що пункту: "Спростовує висери дурналістів та інших дурнів у фейсбуках, соцмережах та інших інтернетах".
 | 

| Цитата: |  	 | Ключове слово - "резонансні". А не "висмоктані та роздуті". | 
 Ну так, подумаєш "одна баба сказала"..., не панське це діло перед "якимсь" там народом виправдовуватися, а якщо що, то "на захист" завжди стануть якісь "котики...валі"!!!))

| Цитата: |  	 | Списку учнів, як я ЗРОЗУМІВ, не буде. | 
 Ви, вже якось визначиться, від якого роду писати - чоловічого чи жіночого))

Додано через 8 хвилин 26 секунд:

Krest0

| Цитата: |  	 | То українцям не треба було воювати? Треба було дати німцям завоювати наші землі? | 
 Так от бачите, воювали..., і таки ж дали завоювати НАШІ землі, от тільки московським ординцям... - ось Вам і відповідь!(
 А дійсно воювали за Україну, а не за імперське зло (з обидвох сторін) - воїни УПА!!!

Додано через 2 хвилини 16 секунд:

Хоча мої рідні, воювали в рядах червоної армії.., за що потім "віддячило" імперське керівництво (тим хто вижив)...!((
 |  | 

|  |  | 

|  | 

| tartakat Частий відвідувач

Востаннє: 25.10.25

| 

|  2017-05-10 19:28 |  
				| хто шарить з конвертацією відео, напишіть в приват.
Багато хто зтикався з такою проблемою: знімаю відео на сматртфон(full hd 1920х1080) і за 5хв відео має вагу 1Гб.
 Питання, який ви порадите конвертор чи прогу, щоб суттєво зменшити вагу відео без особливої втрати якості?
 |  | 

|  |  | 

|  | 

| igor911 Модератор відео

Востаннє: 30.10.25

| 

|  2017-05-10 20:38 |  
				| tartakat, перемкни налаштування камери на 720р і підключи додаток гугл фото - автоматом заливатиме туди (гуглохмара, безліміт місця, для відео - рушій та стиснення ютуба). |  | 

|  |  | 

|  | 

| ЕНЕЙ.12 VIP

| 

|  2017-05-10 21:00 |  
				| От в чергове переконуюся, що правила на Гуртомі, "діють", це м'яко кажучи, не для всіх, є "помазаники", чи то "замасковані" під іншим ніком "модно-авторитетні" релізери?!?
Почитайте, як "той релізер" звертається до користувачів, і що???

https://toloka.to/t81537-30
 |  | 

|  |  | 

|  | 

| Krest0 VIP

| 

|  2017-05-10 23:47 |  
				| ЕНЕЙ.12
Ну так йому за те видали гірчичника, шо не так?
 Хоча підозрюю, що його видали після того, як ти написав. Модераторів небагато і вони за всім не встежать вчасно.
 |  | 

|  |  | 

|  | 

| ЕНЕЙ.12 VIP

| 

|  2017-05-11 00:34 |  
				| Krest0 
Так бачу, що видали..., і таки після мого звернення (не потрібно підозрювати)), хоча я не раз звертався до людини, з ввічливим проханням - "перестати ображати інших користувачів..."!
 Не знаю чи Ви, встигли прочитати все, що він там "понаписував", до того як тему "почистили"?

І все так, питання вичерпане, сподіваюся що людина, в подальшому, змінить своє ставлення до інших користувачів, в кращу сторону!)
 |  | 

|  |  | 

|  | 

| 

|  2017-05-12 15:08 |  
				|  |  | 

|  |  | 

|  | 

| фіцко Забанено

Востаннє: 17.05.17

| 

|  2017-05-12 18:29 |  
				|  |  | 

|  |  | 

|  | 

| Cleaf Забанено

| 

|  2017-05-13 14:08 |  
				| Компанія Renault почала встановлювати в Україні безкоштовні зарядні станції для електромобілів, - повідомляє ITC.ua. 
   Наразі підзарядитися можна в трьох автосалонах бренду в Києві, Львові та Одесі, до того ж всі три заправки було підключено до партнерської мережі Tesla Club Ukraine, що налічує вже 86 зарядних станцій по всій території України.
 |  | 

|  |  | 

|  | 

| Іосіф Сталін Забанено

Востаннє: 13.07.17

| 

|  2017-05-13 14:26 |  
				| Важлива інформація для борців проти жидівства та моїх прибічників. Всєм сматрєть, таваріщі!

С дєвятамаєм всєх! Ура!
 |  | 

|  |  | 

|  | 

| shanjin VIP

Востаннє: 13.02.18

| 

|  2017-05-13 15:16 |  
				| Одже Сталін був таким собі біполярним Хозарином...ну і не треба ж забувати,що Ленін був агентом Німеччини...тоді зі Шварцнеггером все зрозуміло... |  | 

|  |  | 

|  | 

| ЕНЕЙ.12 VIP

| 

|  2017-05-13 17:31 |  
				| shanjin 
Ви що, справді дивитеся "оте" відео???
 Не "підживлюйте" тролеботів, адже ігнорування для них - найкраща відповідь!!!)
 |  | 

|  |  | 

|  | 

| shanjin VIP

Востаннє: 13.02.18

| 

|  2017-05-13 18:01 |  
				| ЕНЕЙ.12
Не сперечаюсь таке краще не дивитись непідготовленому розуму,бо якщо заглибтись в оті осі теорії,то можна несвідомо прийти до ворожого висновку який буде виступати проти здорового глузду
  |  | 

|  |  | 

|  | 

| virtus8hur Попереджень: 2

Востаннє: 14.10.25

| 

|  2017-05-13 18:13 |  
				| 	 | ЕНЕЙ.12 написано: |  	 | Не "підживлюйте" тролеботів, адже ігнорування для них - найкраща відповідь!!!) | 
 Фіцко для мене - основний (а можливо і єдиний) співбесідник на толоці !
 |  | 

|  |  | 

|  | 

| ЕНЕЙ.12 VIP

| 

|  2017-05-13 18:41 |  
				| shanjin 
Та й "підготовленому" також не варто, бо Ви несвідомо (своїм коментарем після перегляду), можете "підштовхнути" й інших користувачів, тих що ще "неокріплі" для такого помиєвливання!)
 Ігнорування - найкращі ліки від "таких" екземплярів (плюс регулярне висміювання, звичайно аргументоване, для розуміння хто "вони")!!!

virtus8hur
 Що ж так???
 А як же дон педро?!)
 Ви ж, свідомо "допомагаєте" явному тролю і завуальованому ворогові!!!
 |  | 

|  |  | 

|  | 

| Cleaf Забанено

| 

|  2017-05-13 18:59 |  
				| 	 | virtus8hur написано: |  	 | Фіцко для мене - основний (а можливо і єдиний) співбесідник на толоці ! | 
 Шкода нашого юного друга. Мати за "основного співбесідника" дурнуватого хворого кацапа, що молиться на здохлого педераста сталіна, - то вже діагноз. Втім, після згадок про Дуґіна та астрологію подібні зізнання вже не дивують.
 |  | 

|  |  | 

|  | 

| 

|  2017-05-13 19:28 |  
				| virtus8hur
За мощами і єлей.
 |  | 

|  |  | 

|  | 

| Krest0 VIP

| 

|  2017-05-13 21:28 |  
				| 	 | virtus8hur написано: |  	 | Фіцко для мене - основний (а можливо і єдиний) співбесідник на толоці ! | 
 Співчуваю.
 |  | 

|  |  | 

|  | 

| ginzо Попереджень: 1

Востаннє: 23.05.17

| 

|  2017-05-14 01:00 |  
				| virtus8hur, Ви помітили, як гуртомівські неТролі © ревнують Вас до цього завуальованого ворога фіцка?
ображені ці неТролі ©, чи що?

virtus8hur, то добре, що Ви не підтримуєте розмову з цими голубами (голуби тут вжито в хорошому розумінні цього слова)

Доречі.
 virtus8hur, тут трохи про корчинського. Думаю Вам буде цікаво

https://www.youtube.com/watch?v=4Zv4gKXuT7g

і цікаво буде усім, хто обзиває нашого шановного президента - Шоколадом.
 і не тільки президента, і не тільки - Шоколадом
 і навіть тим, хто ще не обізвав

спіраль ізТорії, як виявилось - то річ цілком реальна
 здається десь я про таке вже читав

Додано через 20 хвилин 55 секунд:

"сепаратистська" жінка, на мій подив, тримається дуже достойно
 але скоріш за все вона просто не розуміє з ким має справу
 добре, що цих хлопців перейменували у поліцію. Бо мені б було за них соромно
 А так - все правильно. І дуже ізТорично
 |  | 

|  |  | 

|  | 

| ЕНЕЙ.12 VIP

| 

|  2017-05-14 01:11 |  
				| virtus8hur 
Можливо Вам варто задуматися над спілкування з "цим" персонажем (з усіх його профілів), який регулярно ллє помиї, а то виникатимуть думки, що Ви теж "такий", сподіваюся що таки просто трішки збилися з вірного шляху, чи ще не подорослішали?!?)
 |  | 

|  |  | 

|  | 

| 

|  2017-05-14 01:38 |  
				| 	 | ЕНЕЙ.12 написано: |  	 | А як же дон педро?!) | 
 Я нічого спільного із ним не маю.

| ginzо написано: |  	 | Ви помітили, як гуртомівські неТролі © ревнують Вас до цього завуальованого ворога фіцка? | 
 Давно помітив ))

| ginzо написано: |  	 | тут трохи про корчинського. | 
 Я вже розчарувався у корчинському. Він любить багато всякого розповідати, але насправді він демагог. Двічі я приходив у його контору "Братства" і слухав його "проповіді" та "сповіді" інших братчиків. Після чого переконався, що за цими "проповідями" та "зізнаннями" нічого реального не стоїть.
 Крім того, його партія "Братство" була створена СБУ з метою відсіювання правих радикалів і тримання їх під контролем.
 |  | 

|  |  | 

|  | 

| Krest0 VIP

| 

|  2017-05-14 01:45 |  
				| Дивитися Шарія це себе не поважати. Він працює зовсім не на українську аудиторію. |  | 

|  |  | 

|  | 

| 

|  2017-05-14 02:01 |  
				| 	ЕНЕЙ.12, а також усім неТролям привсячується або чому я підтримую спілкування із фіцком та слухаю Дігуна 
	 | ЕНЕЙ.12 написано: |  	 | Ви теж "такий", | 
 Хіба я славлю сталіна, часто флуджу або, може, мої коментарі за стилем, герменевтикою нагадують коментарі фіцка ?

| ЕНЕЙ.12 написано: |  	 | Можливо Вам варто задуматися над спілкування з "цим" персонажем (з усіх його профілів), який регулярно ллє помиї, | 
 Я не є його однодумцем, але із ним хоча б вдається побудувати якусь конструктивну дискусію. Натомісь багато пацієнтів нашої любої флудильні є представниками типової укровати - упереджені та не вміють аналізувати, мислити. Це стосується і згаданого вами "товариша", якого ви приписали мені в співбесідники.

| ЕНЕЙ.12 написано: |  	 | чи ще не подорослішали?!?) | 
 Який віковий ценз "дорослішання" ? Будьте обережні з такими оцінками, бо вищезгаданий "товариш" уже якось помилився щодо мого віку.

| Cleaf написано: |  	 | після згадок про Дуґіна | 
 Ви, або хтось із пацієнтів нашої флудильні, можете привести якусь цитати чи ідею Дугіна і пояснити з чим ви тут незгодні. Виключення зробимо лише для його слів про розподіл України. Хтось із вас читав його книги ? Чи хоча б дивився численні відео в неті ? Можете тут написати, що ви думаєте про його "черверту політичну теорію" ?
 Для України Дугін не друг, але його творчий спадок відкидати не можна. Сильна особистість, тут нічого не скажеш.

| Krest0 написано: |  	 | Співчуваю. | 
 Навзаєм!
 	 | ginzо написано: |  	 | тут трохи про корчинського. Думаю Вам буде цікаво | 
 Чесно кажучи, нудновато дивитись це відео. Додивися до половини.

ginzо
 Я гадаю, ви могли б тут так само постити відео дульського із "наждака". По-перше, тутешня аудиторію його зацінить приблизно так само, як і шарія. А по-друге, дельський хоч і матюкливий, агресивний трохи, але його відео більш змістовні, ніж у шарія.
 |  | 

|  |  | 

|  | 

| 

|  2017-05-14 05:10 |  
				|  |  | 

|  |  | 

|  | 

| Krest0 VIP

| 

|  2017-05-14 05:32 |  
				| virtus8hur
Подивився перше ж його відео, яке побачив. "Геополітика в тихоокеанському регіоні". Там все прекрасно. Якщо спочатку все було нормально, хоча всю ту інформацію я і без нього знав, то десь на 10 хвилині починається веселуха. Далі в дискусії про культурні відносини Китаю з Японією і Кореєю починається демагогія про старших і молодших братів. Нічого не нагадує? Корея все під копірку брала у Китая, а Японія так взагалі повністю злизувала все і в писемності (тут він сильно наголошував на ієрогліфах), і в культурі, і в релігії у Китая. І тільки гордість не дозволяла їм визнати себе китайцями. Нічого не нагадує?
 Дійсно, ієрогліфічна писемність була запозичена японцями і корейцями у китайців. Але бідолаха не знав, що у японців ієрогліфічна писемність лише одна із трьох частин писемності. Ще можна згадати, що писемність зовсім не означає культурної ідентичності. У казахів кирилічний алфавіт, але чи робить це їх слов'янами? У чехів латинка, але чи робить це їхню мову однією з романських?
 Запозичення релігії Японією із Китаю? Фейспалм! Синтоїзм і Буддизм основні релігії Японії. Буддизм релігія індусів, а синтоїзм це винахід японців, бо конфуціанство і синтоїзм це абсолютно різні релігії.
 А ще дещо, Японія і Корея завжди наполягали на тому, що вони менші брати Китая, а не васали. Ага, по Другій Світовій війні особливо добре видно, якими молодшими братами Японія себе вважала.
 А якщо говорити про єдину культуру Китая з Кореєю і Японією, то Китай так довго пробув у внутрішніх війнах, що культура Кореї і Японії за той час змогли виробити свої власні культурні особливості і відрізнятися вони почали одне від одного не менше, ніж наприклад Італія від Франції. А був час, коли вони були однією державою і Франція у свого старшого брата (як сказав би Дугін) теж до біса запозичила.
 Мій висновок - Дугін це звичайнісінький демагог. Причому він користується елементарною стратегією маніпуляторів інформації. Спочатку він подає достовірну інформацію, яки ти можеш дізнатися просто почитавши Вікіпедію і коли ти з часом втрачаєш пильність, він починає вже подавати свою нафантазовану інформацію. Непідготовлений глядач може наїстися лайна у мискі з добре приготованим борщем.
 Мені прикро, що для тебе це "сильна особистість".
 |  | 

|  |  | 

|  |