Автор |
Повідомлення |
Keltirulla Забанено
|
2016-11-21 15:20 |
[Captain] написано: | не треба оприлюднувати приватну переписку. |
І чого це? Хай країна знає своїх "героїв". |
|
|
|
|
patriot__85
|
2016-11-21 15:22 |
Keltirulla
Дурню, (вибачте) тебе країна вже точно взнала. |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2016-11-21 15:24 |
patriot__85
ти своїми 8 повідомленнями вже наїхав на адміністрацію, юзера, ще й погрози пишеш. Ти кого налякати збираєшся клоуне? |
|
|
|
|
patriot__85
|
2016-11-21 15:26 |
Keltirulla
Повторюю ще раз. Ти дебіл? (Це діагноз). |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2016-11-21 15:30 |
У нашого клоуна роздвоєння особистості
patriot__85
вистежуй мене по ай-пи, не відволікася від цілі |
|
|
|
|
patriot__85
|
2016-11-21 15:33 |
Keltirulla
Точно дебіл. (Це діагноз). |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-11-21 15:48 |
patriot__85 написано: | Точно дебіл. (Це діагноз). |
зберігайте спокій)
Додано через 1 хвилину 5 секунд:
[Captain] написано: | не треба оприлюднувати приватну переписку. |
когось заділо от і виніс на люди своє то так само як з тими фотками тої дівахи)) |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2016-11-21 15:54 |
iwan wan
та діваха, твій зам міністра мвс |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2016-11-21 16:59 |
Keltirulla
Мені її кіт сподобався.
iwan wan написано: | пошуки нормальної роботи почалися, і похід по ******* чиновницьких кабінетах ( |
От і добре - зануритесь у справжнє життя простого смертного за часів правління Петра І Солодкого, менше повчатиме іншого про пошуки "кращої роботи" (?). Припускаю, що навіть зрозумієте, що у двадцять чотири роки заступником міністра без жирної лапи у верхах неможливо. |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2016-11-21 17:25 |
don pedro написано: | Мені її кіт сподобався. |
його емоції так і промовляють " заберіть мене звідси" |
|
|
|
|
|
2016-11-21 17:44 |
Keltirulla
Коти не переймаються людською метушнею. Вони вважають себе хазяями, а нас - своїми слугами, яким милостиво іноді дозволяють себе пестити. |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-11-21 22:01 |
Порошенко нагородив Яроша орденом Богдана Хмельницького |
|
|
|
|
leicheman Відео Гуртом - фільмокрай
|
2016-11-21 22:48 |
Нетфлікс випускає фільм про Обаму
Трейлер цікавий, та і саунд чудовий. https://www.youtube.com/watch?v=i6qlPeS1kGY |
|
|
|
|
[Captain] Попереджень: 1
|
2016-11-21 23:05 |
leicheman
дуже цікаво. сподіваюся на Гуртом узимку буде збір на фільми. |
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-11-21 23:31 |
iwan wan написано: | Порошенко нагородив Яроша орденом Богдана Хмельницького |
що ж, його заслуги важко переоцінити
Музичко, Карпюк, Мужчіль
Слава Ярошу!
|
|
|
|
|
|
2016-11-21 23:50 |
фіцко
Героям слава |
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-11-21 23:57 |
[Captain]
ага, і сексотам сбу |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-11-22 00:48 |
фіцко написано: |
шлімазл Cleaf гадає, що з ним хтось буде вести релігійні диспути. От дурко)))))
зрічися диявола, мудак
|
Оскільки кацап вже призначив Гітлера реформатором християнства та знайшов "Івана" серед євангелістів, видно, що на релігійні диспути в кацапа не вистачить мізків. Зріктися диявола краще кацапові.
фіцко написано: | ага, і сексотам сбу |
Що, піцьку, не подобається, що Ярош не поспішає штурмувати Банкову?)) Так, і агентам рідного СБУ слава. |
|
|
|
|
ssTAss Загальний модератор Толоки
|
2016-11-22 02:32 |
Цитата: | Олег Романів
13 листопад о 15:51 ·
В автобус "Калуш-Львів" (із зупинками у Моршині та Стрию і саме в такій послідовності) заходить бабуся і одразу до водія:
- "Шоферунцю, як буде Моршин скажете мені, га? Я туткаво буду м сиділа..."
Водій: - "Добре, бабцю, добре, скажу. Сідайте і не переживайте!"
Бабуся: - "Лиш би с те не забули..."
Водій: - "Та не забуду, бабцю, сідайте, все буде добре!"
Людей в автобусі було небагато, водій більше нікого не чекав, швидко рушили, швидко приїхали в ... Стрий! І тут бабуся, невпевнено так:
- "Шоферунцю, то вже є Моршин?"
Німа сцена. Водій і всі пасажири, які чули попередню розмову, присоромлено згадують, що під час зупинки в Моршині ніхто вголос не сказав слово "Моршин". Німа сцена затягувалась... і тут водій, піднявши очі догори, почухавши чуба, глянувши на годинник і щось собі тихо промовивши, закрив двері, розвернув автобуса і попрямував назад, в Моршин. Дорога не така уже й далека, кілометрів 10, проте, якщо в якійсь інший ситуації це б викликало гнівний спротив пасажирів, тепер ніхто не заперечував, усі відчували певну винуватість перед бабусею. Приїхавши в Моршин і відкривши двері, водій, якось навіть так святково, промовив:
- "Все бабцю, то є Моршин, виходьте!"
Бабуся: - "Та ні, шофернунцю, мені не треба у Моршин. Я до Львова їду!"
Водій втратив дар мови, у пасажирів заокруглились очі, німа сцена у квадраті...
А бабуся продовжує: - "Дєкую вам шоферунцю, що нагадалисте мені," - і почавши копирсатися у своїх пакунках, - "Мені моя донька у Калуші наказувала, аби я таблєтку випила через півтори години. Але я той дзигарок не ношу... То вна мені казала, аби я таблєтку випила якраз у Моршині. То я зараз ту таблєтку знайду і вип'ю. Дай вам здоров'я, шоферунцю, що с ти не забули і нагадали старій".
Хтось пирснув першим, хтось другим, водій засміявся останнім, але усі реготали аж до Львова. Лиш одна бабуся не розуміла, чому всі себе так дивно поводять... |
Додано через 42 хвилини 4 секунди:
Цитата: | Олександр Мирний
19 листопад о 10:57 ·
Суботнє ранкове.
Всі телепузики України хочуть жити як в ...(Європа, США, Японія. Виберіть що кому до смаку).
Але не хочуть згадувати про те, що таке життя, люди в цих країнах збудували самі, не озираючись, ні на сусідів, ні на владу.
А що у нас?
Держслужбовці, що жодного дня не працювали в бізнесі, декларують сотні мільйонів (думаю, що це далеко не все), розкішні вілли, літаки та яхти.
Реакція телепузиків? Мільйони вийшли на вулиці з вимогою відставки, переобрання влади, кримінальних впроваджень? Щас...
Польського екс-міністра Новака виганяють з тріском з посади за корупційні дії (суспільство виганяє!), він знаходить тепле місце в кріслі керівника українського Автодору.
Реакція телепузиків? ЇЇ немає.
Державні органи влади заполонили діти, коханки, коханці, просто знайомі можновладців. Про компетентність та фаховість мова не йде. Вирішальний фактор - доступ до тіла.
Реакція телепузиків? Почали масово роздягатись та поширювати свої світлини в негліже.
З ким телепузики готові по-спражньому боротись, так це з тими, хто зазіхає на їх святиню - зону комфорту.
Ти примушуєш мене реагувати на дії влади? Дрянь!
Ти вимагаєш, щоби я відповідав тобі українською мовою в Україні? Падонок!
Ти закликаєш вимагати виборів та йти на них голосувати? Сволочі, всє ви там адінаковиє!
Ти вважаєш, що месії немає? Как ти смєєш облівать гряз"ю святого!
Ти переконуєш, що подачки від влади -це глухий кут, повинні бути створені умови для розвитку, а далі кожен має будувати своє життя сам?
Умний да? А чєво я должен напрягатся, ані вон как жівут, пусть і мнє чуть-чуть дадут!
І так в усьому.
Розумію Мойсея, що 40 років водив рабів по пустелі, поки останній з них (а це був сам Мойсей) не помер.
Земля обітованна дається не байдужим до себе, до неї, до свого майбутнього.
Ми і є наше майбутнє.
Чи зрозуміють це телепузики?
Олександр. |
|
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-11-22 14:03 |
Пилип Духлій Додав 3 Нові світліні.Стежіті
22 рік ·
А ось при Януковичі було краще!
Ні, ніфіга не було краще. Вся країна жила в борг, ми брали по 10 мільярдів доларів кредитів і вони йшли не в золотовалютні запаси як зараз, а вливалися в економіку, розтікалися струмочками по країні. І ось та солодке життя, ось ті ваші кредити і високі зарплати з низькою комуналка, ось та уявна "стабільність" - це все було в кредит.
Ми тримали гривню, ми робили вигляд, що у нас все зае..ісь, але при цьому у нас повним ходом йшла рецесія. У 2012 році у нас вже був негативний приріст ВВП і падіння промвиробництва.
Шара закінчилася, пора віддавати кредити, пора розплачуватися за солодке життя і повертатися в реальність. Четверта технологічна революція йде повним ходом. Тому легше не буде, буде тільки гірше. Ми - неконкурентноспроможною. Наш метал нікому не потрібен, а врожаї при наших чорноземах - мізерні. Кількість програмістів на душу населення втричі нижче ніж в США, а сучасними технологіями і науковими розробками займається відчайдушна жменька гиков.
Інфраструктура держави Україна - в жалюгідному стані, ніхто в неї нічого не інвестував, нам потрібні мільярди просто для того, щоб це все не розвалилося.
А ще є нематеріальна інфраструктура - всі ці закони, акти, тонни папірців, відсутність електронних сервісів, захисту прав власності, чесних судів і правоохоронців.
Ми в жоп*. Обсяг необхідної роботи, яку треба виконати - колосальний. Чи не абстрактному державі або чиновнику, а кожному з нас.
Янукович був краще? При Януковичі не було тематичних економічних днів в Раді, дерегуляційні закони не приймалися пачками, а приймалися закони 16 січня і кінчений на всю голову Податковий кодекс разом з КПК за яким зараз хрін кого посадиш. Це було краще ніж зараз?
Проте, ми вистояли, проте ми вийшли в плюси і пішов зростання. Ми воюємо, витрачаємо мільярди на армію, втратили території, нас качають зсередини похмурі ганд*** і злодійки на інвалідному візку, але ми ростемо, розвиваємося і йдемо вперед.
Вам не подобається Порошенко з БПП і НФ? Що конкретно ви пропонуєте? У вас є партія, за яку ви готові віддати голос? Хто буде розробляти, голосувати і приймати закони? Юльки з Батьківщини, навіжені ляшки, невиразні садові, альфонси Лещенко, базіки миши і Каськи з трьома квартирами від держави? Де ця партія молодих, освічених професіоналів, які не заплямованих в скандалах і схемах?
Я реаліст. Я задоволений швидкістю реформ, швидше не виходить, тому що дуже мало професіоналів готові йти в політику, присвятити себе країні. Тому що коли депутатам піднімають зарплату - у країни пригорає.
Наші нові політики - в кращому випадку в наступному році закінчать школу. Це ті, кого ми виростемо і виховаємо. Кому покажемо прикладом як треба любити країну, розвивати її, платити податки і відстоювати свої права.
Нове покоління не прилетить з Марса. Нове покоління виховати треба. Нову культуру бізнесу, ставлення до грошей, праці, політиці, загального майна.
У мене для вас погані новини. Легкого шляху немає. Ніякі нові Майдани нічого не змінять. Нам, для початку, треба закінчити той, який ми вже почали. Вчитися і вчити. Працювати і давати роботу. Об'єднуватися, взаємодіяти, боротися, йти в політику, змінювати країну і змінюватися самим. За ідеали Майдану, за свободу і свої права.
На згадку про тих, хто загинув, на знак вдячності тим, хто захищав і захищає нас на фронті. |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2016-11-22 15:23 |
О, пішли порохоботські дописи, про те, що у країні все ок.
Додано через 49 секунд:
до речі, гуглопереклад.
особливо поржав з кінця.. десь я це вже читав. Років 3 тому якраз :" хочешь в єропу меняйся сам, не скачи на майдане, помогай бабкам" |
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-11-22 16:04 |
iwan wan написано: | Вся країна жила в борг, ми брали по 10 мільярдів доларів кредитів і вони йшли не в золотовалютні запаси як зараз, а вливалися в економіку, розтікалися струмочками по країні. |
не обов"язково перепощувати усе, що пишуть дітлаки на парканах
шоб не писати фігні про "золотовалютні запаси" достатньо ознайомитись з законодавством України про т.з. "Національний банк України".
Конституція. Стаття 99. Грошовою одиницею України є гривня.
Забезпечення стабільності грошової одиниці є основною функцією центрального банку держави - Національного банку України.
кожен українець відчув на власній кишені, як центробанк забезпечує стабільність
Процедура емісії гривні суворо регламентована і здійснюється центральним банком через валютний, фондовий та кредитний канали та забезпечується отриманням Національним банком України еквівалентного обсягу іноземної валюти або ліквідних фінансових інструментів. У разі необхідності через ці ж канали відбувається й вилучення грошей з обігу.
Отже: нема валюти - нема гривні
Обсяг емісії гривні розраховується на підставі прогнозних макроекономічних показників розвитку економіки: обсягу валового внутрішнього продукту, інфляції, параметрів бюджету, доходів населення тощо.
Отже: обсяг емісії гривні розраховується центробанком самостійно (простіше кажучи - "від балди") і залежить в першу чергу від наявності іноземної валюти або ліквідних фінансових інструментів
Національний банк України - це сучасний, відкритий і незалежний центральний банк, який має довіру суспільства та інтегрований до європейської спільноти центробанків.
центробанк України не підчиняється нікому в Україні, крім Ради Національного банку України та Голови цієї Ради.
гонтарєву неможливо зняти без подання парошенка. А парашенко не дасть на це згоди, поки йому не дозволять ті, хто керує гамериканською та "європейською спільнотою центробанків".
Ходити та майданити під центробанком України, це все одно шо битись головою об стіну - результат однаковий |
|
|
|
|
|
2016-11-22 16:53 |
Як маленька собачка дружить з великим псом:
http://espreso.tv/news/2016/11/22/malenke_sobacha_khytrulya_zavzhdy_katayetsya_verkhy_na_senbernari |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-11-22 18:55 |
фіцко написано: | кожен українець відчув на власній кишені, як центробанк забезпечує стабільність |
Оскільки ти кацап, піцьку, про українців не турбуйся. А ну, зізнавайся, де ти знайшов "Івана" серед євангелістів!)))
фіцко написано: |
центробанк України не підчиняється нікому в Україні, крім Ради Національного банку України та Голови цієї Ради.
гонтарєву неможливо зняти без подання парошенка. А парашенко не дасть на це згоди, поки йому не дозволять ті, хто керує гамериканською та "європейською спільнотою центробанків".
Ходити та майданити під центробанком України, це все одно шо битись головою об стіну - результат однаковий
|
Все вірно, шокало. Кацапський псевдомайдан лишається вологою мрією кацапа. |
|
|
|
|
Electroz Відео Гуртом - підтримка та поширення
|
2016-11-22 18:57 |
Прийму в подарунок HDD для вивантаження з ex.ua |
|
|
|
|
|
2016-11-22 19:20 |
Electroz
о, я теж! |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-11-22 19:39 |
Keltirulla написано: | Keltirulla |
До речі пане робаре, а хіба за повторний профіль не мають банити:\?
Додано через 1 хвилину 12 секунд:
Олександр Алимов
2 год. ·
Проплачений Бірюковим пост.
За останні дні видали:
1. Шапку зимову. Зелена і флісова всередині. Приємна до голови.
2. Рукавиці зимові. Чорні. Розміри дуже великі, кошлатяться. Але теплі, в принципі.
3. Шкарпетки зимові і трекінгові. Нічого так, ношу без скарг.
4. Білизну натільну. Зелена. Тонша від попереднього варіанту. Нормальна. Зимову теж завезли, але там вдягають піхоту в першу чергу, а нам уже як пощастить.
5. Черевики бойові тип А(демісезонні). Спочатку давали зимові (тип Б), але погано сіло на ногу, то я вирішив взяти універсальний демісезонний варіант. Зимові теж оглянув. Візуально те саме, за вийнятком матеріалу верху (блискучі) і темніший колір. Поношу, напишу відгук, що і як.
6. Форма літня. Пошив Харків. Матеріал 65/35 бавовна/поліестер. Класна форма. Краща з тих, що видавали.
7. Вода бутильована в достатній кількості.
8. Дрова дубові. Скільки змогли забрати.
9. Запчастини до наших трахом і корчів. Небагато, шопопало, але все одно приємно.
Підрозділ забезпечений зимовим одягом, продуктів достатньо, воду і хліб підвозять.
Думаєте перемогазради? Ніфіга. Просто з'явилась можливість зайнятись цими питаннями. Чого і бажаю всім нитікам про голихбосих.
нате вам ще порохоботства) |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2016-11-22 20:08 |
|
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-11-22 21:14 |
iwan wan написано: | До речі пане робаре, а хіба за повторний профіль не мають банити:\? |
Як казав каломойський: "В Україні заборонене подвійне громадянство, а в мене три."
Отак і з робаром
рокер Robar III https://toloka.to/u155862
геймер Keltirulla https://toloka.to/u708239
травесті astasya https://toloka.to/u772101
це усе один хлопака
доречі: подвійний профіль не заборонений правилами. Адміністрація банить на власний розсуд |
|
|
|
|
|
2016-11-22 21:23 |
|
|
|
|
|