Флудильня - флуд, питання, новини і т.д.

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 302, 303, 304  наступна
Автор Повідомлення
фіцко 
Забанено
Забанено

Востаннє: 17.05.17

2016-11-16 00:23  
на останніх сторінках теми кількість пєрхоті на 1 піксель зашкалює

музична пауза
від єврея до євреїв про євреїв
https://www.youtube.com/watch?v=ik1rw0AEuSU

зі: шоб ви здорові були
Cleaf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 23.03.18

2016-11-16 00:27  
фіцко написано:
на останніх сторінках теми кількість пєрхоті на 1 піксель зашкалює

Скоріше, кількість перегару, бо кацап і далі звично продовжує базікати казна-що.
фіцко написано:

музична пауза
від єврея до євреїв про євреїв
https://www.youtube.com/watch?v=ik1rw0AEuSU

Музична пауза українською.
Від українців до кацапів про кацапів:

фіцко написано:
зі: шоб ви здорові були

Саме такими ми й будемо, базікало.
[Captain] 
Попереджень: 1

Востаннє: 18.10.24

2016-11-16 00:30  
фіцко
Моє очікування на відповідь до мого питання переросте у вічне?
ярий тверезенник 
VIP

Востаннє: 19.11.24

2016-11-16 08:50  
Cleaf прочитав я ту статейку про жидобандерівців і про вандалізм пам"ятнику в бабиному яру, але авторка крім націоналістів-свободівців не бачить в тому вандалізмі таких елементів як оплот-фашистів- москалів!
don pedro 

Востаннє: 15.09.21

2016-11-16 16:45  
Як коштом платників податків з Держскарбниці оплатять борги шахраїв різного роду жадібних вар'ятів:
http://espreso.tv/article/2016/11/16/zakon_poroshenka_dlya_vkladnykiv_mykhaylivskogo_1_2_mlrd_zaplatyat_ukrayinci
Схоже, скоро Соєва Шоколадка за наш рахунок почне повертати гроші "вкладникам" різного роду МММ. Тільки щоб за нього проголосували.

Додано через 2 години 58 хвилин 1 секунду:

Cleaf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 23.03.18

2016-11-16 17:21  
На базі бригади тактичної авіації повітряного командування «Захід» в Івано-Франківську триває льотно-методичний збір. Майбутні аси – ще вчора випускники Харківського національного університету Повітряних Сил імені Кожедуба – вдосконалюють свою майстерність під прицільною увагою досвідчених інструкторів, виконуючи декілька вильотів на день. Кожному підняттю у повітря передує напружена робота великого та дружнього колективу, що забезпечує польоти на бойових літаках - винищувачах Міг-29. Молоді офіцери, що проходять сьогодні вишкіл, докорінно відрізняються від попередніх випусків військового вишу. Ще до отримання лейтенантських зірок хлопці встигли вдосталь потренуватись на навчально-бойових і бойових літаках, в кожного за плечима кілька сотень годин нальотів.

ярий тверезенник 
VIP

2016-11-16 17:30  
що думаєте щодо Скнилівської трагедія яка справжня причина ?
[Captain] 

2016-11-16 17:35  
ярий тверезенник
Лайно трапляється.
iwan wan 
VIP

Востаннє: 16.11.24

2016-11-16 17:49  
ярий тверезенник написано:
що думаєте щодо Скнилівської трагедія яка справжня причина ?

всяке буває
і техніка і люди
і теорії заговорів, яких ви певно дотримуєтеся
Electroz 
Відео Гуртом - підтримка та поширення
Відео Гуртом - підтримка та поширення

Востаннє: 20.11.24

2016-11-16 17:50  
ЕХ.UA припиняє роботу

Ресурс EX.UA прийняв рішення припинити роботу. За останній рік EX.UA довелось відчути на собі прямі погрози, шантаж (у т. ч. і на міждержавному рівні), DDOS атаки. Дані дії піддають небезпеки особистій інформації та особистих файлах, які зберігаються на ресурсі.

EX.UA працював у правовому полі. Не всім подобалася така трактування законодавства, але ресурс завжди поважав закони України. EX.UA дотримувався авторські права, що постійно підтверджував швидким реагуванням на будь-які порушення на майданчику. При цьому, ресурс не схвалює ту систему розподілу і управління авторськими правами, що склалася сьогодні.

За час існування EX.UA поставив перед собою завдання підняти цю проблему в українському суспільстві. Особистим прикладом ресурс показав, що країна здатна зіскочити з голки торрентів, і в рамках ринкових механізмів плавно рухатися до нормалізації правовідносин між користувачами, правовласниками та Інтернет-майданчиками. Частина з цих завдань виконано, частина – ні.

Останні законодавчі ініціативи в сфері нібито боротьби з піратством несуть всі ознаки нецивілізованого лобізму. Новий закон, який знаходиться на підписанні у Президента, робить невигідним його дотримання: він буде діяти тільки проти тих, хто спробує йому слідувати. Він буде стимулювати нехтування авторськими правами. І тому він невигідний. Він мертвий.

Вигоду отримають тільки іноземні компанії. Українські правовласники не отримають більше грошей. Український бюджет не отримає взагалі ніяких грошей. А український глядач отримає меншу свободу вибору. Ми вважаємо те, що зараз буде відбуватися в Україні після прийняття закону, сильно шкодить її інтересам.

EX.UA завжди ідентифікував себе як національне файлове сховище і відкидав будь-які пропозиції пов'язані зі зміною доменної зони і території мовлення. Назва EX.to/co/ru для EX.іа неприйнятно.

EX.UA ніколи не зійде з позицій поваги до законів України, і тому ресурс прийняв рішення просто припинити свою роботу.
Ми просимо усіх користувачів вилучити файли зі своїх архівів на EX.UA до 30.11.2016. Також повідомляємо користувачів mail.ex.ua, що цей сервіс буде найближчим часом переїхала на новий домен.

PS: найтемніша ніч – перед світанком. Можливо, нашому ринку знову варто повернутися до безконтрольного торрент-піратству, щоб правовласники усвідомили, що, не надаючи глядачам можливість легально отримувати контент, вони не можуть забороняти.
don pedro 

2016-11-16 17:58  
Electroz
Дуже шкода.
ярий тверезенник 
VIP

2016-11-16 18:40  
Цитата:
і теорії заговорів, яких ви певно дотримуєтеся
ніхрена я не дотримуюсь теорій дибільних, а стосовно ЕКСа я це передбачив, вже в ЕКСі пошук не працює (все точняк як за часів януковича закривали ЕКСи). Цікаво а закрити нам доступ в Толоку теж може доблесна мусорня ?
[Captain] 

2016-11-16 19:20  
ярий тверезенник
Ніхто не винен що в тебе нема коштів на ліцензійний контент. хіба щщо ти сам, бо не голосував на виборах.
ярий тверезенник 
VIP

2016-11-16 19:47  
[Captain] як буде тобі 38 років то інакше заспіваєш і про вибори і про все решта! як пройдеш все те що я пройшов в житті і армію і твій універчик і будови з складами де пахали як негри...
[Captain] 

2016-11-16 19:48  
ярий тверезенник
Не треба бути расистом...
ярий тверезенник 
VIP

2016-11-16 20:20  
Цитата:
Не треба бути расистом...
не знав що існує така раса як москалі... а така раса як дурні які ходять на вибори є ?

Додано через 4 хвилини 52 секунди:

[Captain] як виповниться тобі 38 років то ти ще не так обізлишся на чиновників з їх виборами та всім решта! (все більше не бачу смислу переконувати романтиків, фантазерів та іллюзіоністів набридло вже переконувати сектанта зазомбованого що єгова це вигадка а порошок це ганд.).
Old_Jaskier 
Новенький

Востаннє: 12.10.24

2016-11-16 20:27  
Вітаю, панове. Оце приєднавсь до трекеру. Про що розмова?
[Captain] 

2016-11-16 20:39  
Old_Jaskier
ярий тверезенник принципово не голосує на виборах, а я -- юнак, який нічого не розуміє в житті. власне це і є все, що варто знати.
Old_Jaskier 
Новенький

2016-11-16 20:44  
Ну, не голосувати - це не громадянська позиція. Це радше дуля, висунута у кватирку ))

З іншого боку, я не думав, що трекер - це платформа для політичних дебатів
[Captain] 

2016-11-16 20:51  
Old_Jaskier
Справа в тому що ярий тверезенник хоче змін, але не розуміє, що при демократії тільки вибори можуть ппризвести до змін.
а це розділ форуму, тому тут про будь-що спілкуються.
Old_Jaskier 
Новенький

2016-11-16 20:55  
Не будемо обговорювати людину поза її спиною, так би мовити - у третій особі ))
[Captain] 

2016-11-16 22:53  
Не знаю щодо закриття Толоки, але на всяк випадок зберіг перше повідомлення з теми про переклади не з оригіналу)
iwan wan 
VIP

2016-11-16 23:04  
ніхрена я не дотримуюсь теорій дибільних, а стосовно ЕКСа я це передбачив, вже в ЕКСі пошук не працює (все точняк як за часів януковича закривали ЕКСи). Цікаво а закрити нам доступ в Толоку теж може доблесна мусорня ?

чуваче звідки в тебе стіки агресії? ти б до психітра сходив проконсультувався порадився,
як буде тобі 38 років то інакше заспіваєш і про вибори і про все решта! як пройдеш все те що я пройшов в житті і армію і твій універчик і будови з складами де пахали як негри...

а, що заважало найти кращу роботу? а може в нього 38 буде не так як в тебе, чого рівняти всіх по собі
don pedro 

2016-11-16 23:11  
iwan wan написано:
а, що заважало найти кращу роботу

Ви такий розумний.
iwan wan 
VIP

2016-11-17 01:08  
don pedro написано:
Ви такий розумний.

я просто спитав
ярий тверезенник 
VIP

2016-11-17 08:59  
Цитата:
а може в нього 38 буде не так як в тебе, чого рівняти всіх по собі
може дай Бог, але як правило хороші роботи в тих в кого батьки багаті покидьки!

iwan wan а тобі не треба сходити до лікара бо в тебе стільки ненависті до патріотів які віддали життя за тебе ?
Ярпен 
Оцифрування книг Гуртом
Оцифрування книг Гуртом

Востаннє: 25.12.23

2016-11-17 09:54  
а тобі не треба сходити до лікара бо в тебе стільки ненависті до патріотів які віддали життя за тебе

Це ви про себе, чи що? Так не помічав я у його повідомленнях "ненависті". Якщо і було, то "що посієш те й пожнеш".
хороші роботи в тих в кого батьки багаті покидьки!

А ви, своїми лівацькими ідеями, чомусь усе більше мені нагадуєте персонажа повісті Булгакова.
don pedro написано:
Ви такий розумний.

Цитата:
В одній з газет була опублікована чудова карикатура: стоїть на роздоріжжі богатир і з спантеличеним виглядом чеше в потилиці. Як і годиться, перед ним лежить камінь, а на камені вирізьблено: "Направо підеш, ліворуч підеш, прямо підеш - треба працювати!"
Зміна місця роботи - явище дуже поширене. Фахівці переходили і переходять з однієї організації в іншу в пошуках будь-якої вигоди (найчастіше матеріальної), при цьому їх професійні обов'язки і методи залишаються незмінними. Проте переміщення по організаціям без зміни роду діяльності не завжди беззастережно корисно.
Психологи довели, що людина досягне більшого успіху, якщо з періодичністю в п'ять-сім років буде змінювати спеціальність, отримувати нові знання і зустрічати в своєму професійному житті абсолютно нові, незвичні для нього завдання.
Як не парадоксально це звучить, але після декількох років працівник швидше втрачає кваліфікацію, ніж здобуває її. Накопичується втома від звичного кола трудових обов'язків, людина виконує їх автоматично, без інтересу. Тому психологи вважають, що будь-якому професіоналу необхідно час від часу міняти не місце роботи, а її зміст.

donе pedro, а ви за своє життя скільки разів кардинально перекваліфіковувались?
ярий тверезенник 
VIP

2016-11-17 10:10  
Цитата:
психологи вважають, що будь-якому професіоналу необхідно час від часу міняти не місце роботи, а її зміст.
психологи вважають що від великих грошей в порошків-ахметових і нижчих покидьків починається шизофренія і фобія втрати свого розкішного життя і через те вони будують собі церкви на подвір"ях та малюють собі ікони з своїми їб... Так що Ярпен треба вже про психологів повністю а не частково говорити. І ще про шизофренію політичну психологи говорять про чиновників які навіть руки на себе накладають так бояться втратити свої крісла йоб.

Додано через 2 хвилини 31 секунду:

Цитата:
до сра. ваше перекваліфікування будете гімнюкам про це лайно говорити! Я бачив стільки недорозвинених начальників в яких є родичі вищим начальством що і не снилось. Це вам Україна з совковим спадком, а не де ви там проживаєте...
don pedro 

2016-11-17 12:10  
Ярпен написано:

Вісім разів.
до сра. ваше перекваліфікування будете гімнюкам про це лайно говорити!

Золоті слова.
iwan wan 
VIP

2016-11-17 13:47  
може дай Бог, але як правило хороші роботи в тих в кого батьки багаті покидьки!

або в тих хто працює головою і любить свою роботу

iwan wan а тобі не треба сходити до лікара бо в тебе стільки ненависті до патріотів які віддали життя за тебе ?

де в мене ненависть до патріотів які віддали життя за мене? то швидше в тебе ненависть до всіх тих, в кого не такі люмпенсько-комуністично-маргінальні погляди як в тебе

психологи вважають що від великих грошей в порошків-ахметових і нижчих покидьків починається шизофренія і фобія втрати свого розкішного життя і через те вони будують собі церкви на подвір"ях та малюють собі ікони з своїми їб... Так що Ярпен треба вже про психологів повністю а не частково говорити. І ще про шизофренію політичну психологи говорять про чиновників які навіть руки на себе накладають так бояться втратити свої крісла йоб.

чуваче ти помішався на фоні політики і вузьких тем, реально, сходи до лікаря порадься

до сра. ваше перекваліфікування будете гімнюкам про це лайно говорити! Я бачив стільки недорозвинених начальників в яких є родичі вищим начальством що і не снилось. Це вам Україна з совковим спадком, а не де ви там проживаєте...

ну та гімнюк в нікого більше не перекваліфікується, де і б ким він не працював, а щодо совкового спадку. так ти, і сам живеш за лекалами совка, тільки червоне в твоїй голові перефарбовано на якби синьо-жовті кольори

Додано через 1 годину 11 хвилин 43 секунди:

Dmytro Kuleba
52 хв. ·
Читаю пости, коментарі щодо останніх подій. Бачу, що Країна мрій - це:
- гідність, соціальна рівність, добробут, вишиванка і гімн до нестями;
- справедливість - це коли мені можна більше, а вам всім менше;
- все, що мені потрібно, має бути халявним. Ну ок, дешевим;
- їм красти не можна, а мені можна, бо спочатку дайте європейський рівень життя і зарплату, а потім забороняйте мені красти;
- політики - скотиняки, окрім, звісно, політика Ікс. Це єдина свята людина, яка врятує Україну. Раніше я свято вірив в політика Ігрек, але він зрадив нас усіх. Ікс не такий;
- чиновники - корупціонери, зрадники і постійно думають як ускладнити життя простій людині. Хоча є і винятки. Наприклад, мій дядько з митниці - єдина там чесна людина і не жметься, коли я беру його Брабус на вихідні покататися;
- зі своєї стрічки у ФБ я бачу, що так думає більшість, а значить ми правильно думаємо. Хто думає не так, той рагуль, сєпар і корупціонер;
- я практично завжди правий. Кількість лайків, шерів і коментарів під моїми постами в ФБ це підтверджує
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 302, 303, 304  наступна