Автор |
Повідомлення |
Virake Localize Team
|
2016-09-25 21:31 |
don pedro написано: | Ви такий розумний і досвідчений. Ваші поради для мене безцінні, мій обдарований та багатий друже. | я вам поки що нічого не порадив. але скоротити витрати - таки пораджу. от вам для прикладу: мій батько був дрібним підприємцем і мав десятки тисяч на місяць, а потім став інвалідом із пенсією в тисячу гривень. і живе собі, не скаржиться. |
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-09-25 21:34 |
володимирко2 написано: | Німецький історик Йоахім Фест видав його біографію в 70-х роках. |
шось не пригадую, щоб Фест писав, що "У Франції в Гітлера народився син."
У Вас яке видання? не підкажете у якому розділі це написано? |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-25 21:37 |
Virake написано: | і живе собі, не скаржиться. |
а тепер уявіть собі пенсіонерів з пенсією у 1к гривень, які по тій чи іншій причині залишились самі.
Й не треба тут зараз, про те, що треба було заощаджувати й тп. У нас же така екологія класна, та медицина безкоштовна. |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2016-09-25 21:43 |
Virake написано: | тисячу гривень |
Ще одна ДУЖЕ цінна порада. Ви ТАКИЙ добрий - пропонуєте жити на цю суму... От вона: житейська мудрість!
Robar III написано: | заощаджувати |
Сьогодні ти заощаджуєш, а завтра ГЕНІАЛЬНІ, ЧЕСНІ та ПРОФЕСІЙНІ Гонтарєви та різного роду Соєві призведуть банківську систему до банкрутства з чарівним зникненням вашого валютного депозиту, і знецінять за два роки гривню на 320 %. Вперед, дорогі українці, заощаджуйте! Тим більше, для того, щоб щось заощадити, треба ще мати для цього гроші. |
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-09-25 21:46 |
ярий тверезенник написано: | Зараз я перевіру хто ви є. Ви Virake бандерівець ? |
ярий тверезенник написано: | Ну і ну який сором для пов"язки бандерівської - стільки демагогії замість простого визнати себе бандерівцем ще й пов"язку бандерівську собі поставили для чого ? |
ярий тверезенник написано: | так що ви бандерівець чи знов будете видумувати щось щоб не відповісти ? |
шо Ви до нього пристали? Заспокойтеся
бандерівець він. Бандерівець
та неабиякий! а "цинічний" |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-09-25 21:54 |
Robar III написано: | а тепер уявіть собі пенсіонерів з пенсією у 1к гривень. | уявив. це мій батько. він живе сам і в родичів грошей не просить. don pedro написано: | Ще одна ДУЖЕ цінна порада. Ви ТАКИЙ добрий - пропонуєте жити на цю суму... От вона: житейська мудрість! | зберігайте спокій. don pedro написано: | Сьогодні ти заощаджуєш, а завтра ГЕНІАЛЬНІ, ЧЕСНІ та ПРОФЕСІЙНІ Гонтарєви та різного роду Соєві призведуть банківську систему до банкрутства з чарівним зникненням вашого валютного депозиту, і знецінять за два роки гривню на 320 %. Вперед, дорогі українці, заощаджуйте! Тим більше, для того, щоб щось заощадити, треба ще мати для цього гроші. | хто ж при здоровому глузді буде робити ставку на національну валюту під час війни? |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-25 21:58 |
Virake написано: | уявив. це мій батько. він живе сам і в родичів грошей не просить. |
ага, звичайно. Коли щоб опалити будинок, потрібно запастись паливом на суму в 7-10к грн, та ще й рахунки за світло "радують" За умови що харч виростив сам. Хоча б не розказували казок. Virake написано: | хто ж при здоровому глузді буде робити ставку на національну валюту під час війни? |
а наші пенсіонери можуть заощаджувати у $? Чи у них пенсія у $?
Додано через 1 хвилину 5 секунд:
Virake
Хоча вашу логіку можна відразу було зрозуміти, коли ви створили тему про інвалідів. Ви ж вищий сорт у нас.... |
|
|
|
|
|
2016-09-25 22:03 |
Virake написано: | зберігайте спокій. |
І ще одна порада від мудреця!
Virake написано: | хто ж при здоровому глузді буде робити ставку на національну валюту під час війни? |
То чому мені та іншим не платять у валюті (заборонено законом), а держава далі бавиться у "національну валюту - найнедооціненішу у світі"?
Virake написано: | він живе сам і в родичів грошей не просить. |
Який герой! А от мій батько - інвалід першої групи, не такий твердий, і потребує постійної допомоги. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-09-25 22:10 |
Robar III написано: | щоб опалити будинок, потрібно запастись паливом на суму в 7-10к грн | якщо топити бензином А-95, то так. Robar III написано: | а наші пенсіонери можуть заощаджувати у $? Чи у них пенсія у $? | переводити в долари і так зберігати, мабуть, релігія не дозволяє. Robar III написано: | Хоча вашу логіку можна відразу було зрозуміти, коли ви створили тему про інвалідів. Ви ж вищий сорт у нас.... | от би ще вашу логіку зрозуміти, шановний... |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-25 22:13 |
Virake
Virake написано: | топити бензином А-95 |
Угу, а по вугілля і дрова не чули? роззуйте очі.
Virake написано: | переводити в долари і так зберігати, мабуть, релігія не дозволяє. |
Сильно у нас пенсіонери довіряють банкам? І знову ж як заощаджувати коли потрібно купити опалення на зиму, та платити за електроенергію й тп.
Virake написано: | от би ще вашу логіку зрозуміти, шановний... |
А все просто, можете ще раз свою ж тему глянути. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-09-25 22:21 |
don pedro написано: | І ще одна порада від мудреця! | еге, ще й з таким докором. неначе вам аби поскаржитися, а дійсні рішення непотрібні. don pedro написано: | То чому мені та іншим не платять у валюті (заборонено законом), а держава далі бавиться у "національну валюту - найнедооціненішу у світі"? | бо в масштабах держави корисно мати контроль над валютою. наша ненька, якби була на доларах, то вже могла б давно збанкрутувати don pedro написано: | Який герой! А от мій батько - інвалід першої групи, не такий твердий, і потребує постійної допомоги. | як я вже казав, ситуації бувають різні. в мене в родині теж є інваліди меншої міцності, і їхній догляд забирає більшу частину доходів. тільки щось я не скавчу по форумах із цього приводу.
Додано через 2 хвилини 32 секунди:
Robar III написано: | Угу, а по вугілля і дрова не чули? роззуйте очі. | вугілля - можливо, але дрова стільки не коштують. Robar III написано: | Сильно у нас пенсіонери довіряють банкам? І знову ж як заощаджувати коли потрібно купити опалення на зиму, та платити за електроенергію й тп. | це ви в себе спитайте - це ж ви про заощадження заговорили, а не я. |
|
|
|
|
|
2016-09-25 22:24 |
Robar III написано: | роззуйте очі. |
Вугілля, дрова Не варто розповідати киянину про те, як живе Україна поза межами столиці. Частина з них у власне Україні ніколи не були - тільки до Борисполя, а там гайда на море!
Virake написано: | переводити в долари і так зберігати |
А за що купити ті долари? Харчі подорожчали удвічі (це якщо ще по-Божому), опалення та інша комуналка теж, техніка теж (згідно з падінням гривні). |
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-09-25 22:24 |
don pedro написано: | Ага: працюєш на двох роботах, і ледь вистачає на те, щоб звести кінці з кінцями. |
"я дам вам парабелум без мушки" (с) ...дон педро
Virake написано: | можна знайти іншу роботу. можна скоротити витрати. шляхів повно. |
можна ще продати душу
хоча ознайомившись з "історичними працями" Ростислава Сергійовича, та зважаючи на його допис:
don pedro написано: | Соєві призведуть банківську систему до банкрутства з чарівним зникненням вашого валютного депозиту |
видко, що моя порада зайва
А іншим наука. Наука про те, як диявол кидає на гроші тих, хто торгує сумлінням
Але можете скористатись досвідом яроша. Його також лукавий кинув на гроші - довелось торгувати дитячими "кофточками"
Однак життя, як кажуть філософи - чередування чорних та білих смуг.
Не треба впадати у відчай. Буде і у Вас ...дон педро біла смуга у житті. Як у дмитра анатолійовича |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-25 22:25 |
Virake написано: | вугілля - можливо, але дрова стільки не коштують. |
пф, а по вашому вистачить однієї деревини?! ну ну...
Virake написано: | це ви в себе спитайте - це ж ви про заощадження заговорили, а не я. |
Ну звичайно... на цьому розмову вважаю завершеною. Адептам петі шоколада те реформ, нічого не докажеш.
оу, старим шляхом йдете?! |
|
|
|
|
|
2016-09-25 22:28 |
Virake написано: | дійсні рішення непотрібні |
Які "дійсні рішення"? При моїх доходах заощаджувати? Ви знущаєтесь?
Ви перші розпочали тут розмову про це. І, до речі, ви хамло, друже мій.
Додано через 1 хвилину 14 секунд:
Robar III написано: | на цьому розмову вважаю завершеною. |
Згідний. |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-09-25 22:34 |
фіцко написано: |
шо Ви до нього пристали? Заспокойтеся
бандерівець він. Бандерівець
та неабиякий! а "цинічний"
|
А тобі хто дозволив з палати виходити?
don pedro написано: | Які "дійсні рішення"? При моїх доходах заощаджувати? Ви знущаєтесь? |
Себто, при ваших доходах їздити по Китаях та Німеччинах можна, а заощаджувати - ні). |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-25 22:42 |
Cleaf
то ви дізнались які корупційні гроші відбирає Укр? та про інші новини?! |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-09-25 22:45 |
Robar III написано: | то ви дізнались які корупційні гроші відбирє укр? та про інші новини?! |
Який укр? В кого й що він відбирає? Щодо інших новин: сьогодні на Хрещатику бачили кілька мішків з бурштином, можливо, то ваші. |
|
|
|
|
Валя Котик Свій
|
2016-09-25 22:45 |
Спасибі усім хто подав своє бачення цілі реформ. Дозвольте подати і своє бачення. Для мене цілю реформ є перетворення України у державу права, як з правами так із обов'язками та відповідальністю. |
|
|
|
|
|
2016-09-25 22:46 |
Cleaf
Ви про робочі відрядження чули коли не будь? Вирішили, що розумно підкололи? |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-09-25 22:51 |
Валя Котик написано: | Спасибі усім хто подав своє бачення цілі реформ. Дозвольте подати і своє бачення. Для мене цілю реформ є перетворення України у державу права, як з правами так із обов'язками та відповідальністю. |
Пане Валя Котик, Вашу позицію наша персона поділяє.
фіцко написано: |
шось не пригадую, щоб Фест писав, що "У Франції в Гітлера народився син."
У Вас яке видання? не підкажете у якому розділі це написано?
|
У тому ж розділі, де розповідається, як сралін спокусив жида Паукера своїм мистецтвом фелації.
don pedro написано: | Ви про робочі відрядження чули коли не будь? Вирішили, що розумно підкололи? |
Люди, що мають робочі відрядження до Китаю, можуть дозволити собі не заощаджувати на найнеобхіднішому. Принаймні про бідаків серед них щось не чути. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-09-25 22:53 |
Robar III написано: | пф, а по вашому вистачить однієї деревини?! ну ну... | а ви що стали б топити одночасно і вугіллям, і деревом? Robar III написано: | Ну звичайно... на цьому розмову вважаю завершеною. Адептам петі шоколада те реформ, нічого не докажеш. | так, так, до наступного разу. хоча вашу логіку таки шкода, що не пояснили. наприклад, за якими критеріями мене в адепти записали, чи що ж, врешті, намагалися довести. Robar III написано: | оу, старим шляхом йдете?! | ви вже знову з нами? вітаю з поверненням! don pedro написано: | Які "дійсні рішення"? При моїх доходах заощаджувати? Ви знущаєтесь? | чим менші доходи, тим більше доводиться заощаджувати (зменшувати витрати). що тут незрозумілого? don pedro написано: | Ви перші розпочали тут розмову про це. | розмови про це тут виринають уже не вперше і ніколи з моєї ініціативи. чи ви не пам'ятаєте, що самі щойно писали? don pedro написано: | І, до речі, ви хамло, друже мій. | ну чому ж. як даєте, так і отримуєте, "друже". |
|
|
|
|
|
2016-09-25 22:53 |
Cleaf
О, ще один розумник |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-25 22:55 |
Людина не розуміється на тому як топлять будинки. Цікаво цікаво, Завжди прикалувало як програмістм в Укр вчать історії, тепер он кияни розповідають як жити всій іншій Укр, та як опалювати домівки... Цікаво, коли аматори почнуть розказувати хірургам, як правильно оперувати.... |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-09-25 22:59 |
don pedro написано: | О, ще один розумник |
Пане don pedro, нам подобається, що Ви вважаєте нашу персону розумником. Проте зауваження щодо рівня доходів тих, хто їздить у відрядження по Китаях та Німеччинах, лишається в силі. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-09-25 23:03 |
Robar III написано: | Людина не розуміється на тому як топлять будинки. Цікаво цікаво, Завжди прикалувало як програмістм в Укр вчать історії, тепер он кияни розповідають як жити всій іншій Укр, та як опалювати домівки... | якщо у вас, бідаків, такі здоровенні маєтки, що їх звичайною піччю не отопиш, то, вже, вибачте... не маєте права скаржитися. Robar III написано: | Цікаво, коли аматори почнуть розказувати хірургам, як правильно оперувати.... | за те є генії, які всім кажуть, як правильно керувати державою.
Додано через 2 хвилини 38 секунд:
Cleaf написано: | зауваження щодо рівня доходів тих, хто їздить у відрядження по Китаях та Німеччинах | а от власне...
don pedro, вас туди в самому лахмітті посилають? |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-25 23:05 |
Virake написано: | якщо у вас, бідаків, такі здоровенні маєтки, що їх звичайною піччю не отопиш, |
LOL, ми живемо у 17 столітті, що маємо топити за допомогою печі?! Я ж думав вже у 21, дякую, що відкрили мені очі. Як я раніше жив без знання про піч. Virake написано: | за те є генії, які всім кажуть, як правильно керувати державою. |
на жаль ідіотів, які ведуться на популістські заклики більше... особлиао серед "чистокровних" україномовних. Яким інваліди, пенсіонери, та анші заважають, а не влада яка на""є.
Додано через 39 секунд:
Virake написано: | за те є генії, |
і до речі, я до вас звертався?! з вами розмову завершено. |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-09-25 23:14 |
Пане Virake, дозвольте засвідчити Вам повагу нашої персони за стійке несприйняття зрадофільства та державницьку позицію. Бажаємо Вам не дратуватися надміру, бо нервові клітини - річ цінна. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-09-25 23:18 |
Robar III написано: | LOL, ми живемо у 17 столітті, що маємо топити за допомогою печі?! Я ж думав вже у 21, дякую, що відкрили мені очі. Як я раніше жив без знання про піч. | дійсно, дивно. але тримайтеся, бо зараз скажу, що замість ікри на хліб можна масло намазувати. так, архаїзм, зате яка економія! Robar III написано: | на жаль ідіотів, які ведуться на популістські заклики більше... особлиао серед "чистокровних" україномовних. | коли хтось робить дурість, я називаю це дурістю. те, що я не роблю виключення для вас, не значить, що я роблю його для інших. інакше були б подвійні стандарти. Robar III написано: | Яким інваліди, пенсіонери, та анші заважають, а не влада яка на""є. | влада така сама, як і ми. от уявіть нашу веселу компанію в уряді. далеко б ми не заїхали. Robar III написано: | і до речі, я до вас звертався?! з вами розмову завершено. | я б вам повірив, та ви вже 5 разів зверталися до мене, відколи востаннє казали "розмову завершено". так що... |
|
|
|
|
володимирко2 Оцифрування книг Гуртом
|
2016-09-25 23:19 |
фіцко написано: | шось не пригадую, щоб Фест писав, що "У Франції в Гітлера народився син."У Вас яке видання? не підкажете у якому розділі це написано? | В електронному виді вона є, шукайте. |
|
|
|
|