Автор |
Повідомлення |
POMEO Відео Гуртом - запис з ТБ
|
2016-08-17 23:52 |
don pedro
якби ж вони були в такому тісному контакті стільки століть, як ми...
тому порівняння зовсім недоречне |
|
|
|
|
Tarasyk Відео Гуртом - фільмокрай
|
2016-08-17 23:58 |
Keltirulla написано: | біомаса яка голосує за петю шоколаджа, бо як не він то хто ж. Яка сама дає хабарі, сере у містах де попало , бухає та єбеться виховуючи таке ж бидло. |
Keltirulla написано: | ну я не бачу у нас в інформаційному просторі ні тих хто бажає її змінити, ні тих хто може це зробити. |
Keltirulla написано: | По друге: те ж що робили з українцями коли захоплювали. Асимільовувати. |
П - послідовний
У вас тут явне протиріччя. Ви кажете, що у нас тут така ж біомаса як і там, а потім кажете асимільовувати. То хто кого асимілює в результаті приєднання Донбасу за такої ситуації? Мені очевидно, що якраз його житєлі асимілюють українців, а не навпаки. Бо принаймні в них є потужна пропаганда, якась подоба культури та ідеології (рускій мір, вєлікая пабєда), скрєпи і все таке. А в нас ні освіти, ні культури, ні поширеного використання мови. Як ви збираєтеся когось там асимільовувати своєю біомасою?
Keltirulla написано: | а зараз у нас 85% України не воює.... у нас цілі дороги? |
Бляха, а я про що говорю? Може давайте спочатку здійснимо реформи, зробимо дороги, налагодимо освіту, науку, культуру, а вже потім будемо думати, що робити з Донбасом, а поки хай живе і гниє собі сам?
Але ж по-вашому - ні. У нас все погано, але як же можна від того донбасика відмовитися, він же такий хороший, і такий потрібний, наш, рідненький, як же ми без нього... То ж наша територія, оті копаночки і оті терикончики... і оті донбасята бідненькі... як же їм там на тім боці... |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2016-08-18 00:00 |
Tarasyk написано: | Може давайте спочатку здійснимо реформи, зробимо дороги, налагодимо освіту, науку, культуру |
То може не голосуйте за петю пороха і подібних, бо у нас з вашими подачками агресору скоро поляки з росіянами почнуть між собою чубитися за: "чиє місто Львів" |
|
|
|
|
|
2016-08-18 00:04 |
У вас донбас як у тій приказці про чемодан без ручки - нести важко, але кинути шкода. То ви вже якось визначтеся...
Додано через 1 хвилину 20 секунд:
Keltirulla, ви не відповіли на запитання - як ви збираєтеся асимільовувати донбас українською біомасою, яка не знає ні історії, ні мови, ні культури. А ще й бухає та сере по під’їздах...
Прошу, дуже цікаво.
Додано через 1 хвилину 26 секунд:
Keltirulla написано: | То може не голосуйте за петю пороха і подібних |
А ще прошу, назвіть вже Вашого кандидата. Ляшко, Тягнибок, Ярош, Парасюк - котрийсь із них, я вгадав? |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2016-08-18 00:11 |
POMEO
Усе доречно.
Але ж фінів та доступних їм засобів державотворення значно менше, аніж у нас. І крім росіян, у них є й інші ЦІКАВІ сусіди. Те саме стосується естонців та інших. А взагалі, я вважаю цілком безглуздим звалювати провину за наші біди на когось іншого. Усім важко. От, наприклад, візьмемо швайцарців. У цілком ворожому оточенні, не маючи нічого, крім шматка гір та озер, вони створили країну, яка шостий рік поспіль визнається найінноваційнішою державою світу. Є багато інших прикладів перемог у важкій боротьбі - Ізраїль, Тайвань, Нідерланди, Південна Корея, Ірландія, Ісландія, баски, і так далі.
Натомість, українцям завжди хтось заважає - як не кацапи, то прокляті папісти. А самі ми у білих стрінґах та віночку. От що українцям заважало не вестись на божевілля противсіхства/неприйдихства на президентських виборах 2010 року? Але ж повелись. У висліді - Януковічь-зубожіння-Харківські угоди-Непідписана Євроасоціація-Майдан-втрати земель-війна-зубожіння - кров. Так що, годі розповідати про КОШМАРНИХ ворогів. Якщо уся славна українська держава не спромоглась у 2014 році розбомбувати авіацією захоплені гопотою донбаські ОДА, то це тільки наша гризота. Якось так.
Звісно, я зовсім не відкидаю кацапський і взагалі іноземний чинник, але ж все у наших руках. Ми самі ковалі нашого щастя, і якраз виправдовувати власну неспроможність якимись іноземцями цілком недоречно. Особливо маючи такі засоби, які маємо ми. Бо інакше уподібнимось кацапам, які ніколи так погано не жили, як при "Обамі-чмо".
Додано через 2 хвилини 10 секунд:
Tarasyk написано: | А ще й бухає та сере по під’їздах... |
Попрошу! У під'їздах Донбасу і ПуSSії сере особисто Барак Обама. Він і воду отруює, він же і штани росіян обсикає. |
|
|
|
|
|
2016-08-18 00:16 |
don pedro написано: | От що українцям заважало не вестись на божевілля противсіхства/неприйдихства на президентських виборах 2010 року? |
Ну це зовсім не аргумент... Особисто я не певен, що в 2010 щось би кардинально змінилося, якби президентом став не він, а вона. Чого? Бо подивіться на неї зараз. Окрім популізму жодного конструктиву, вза-га-лі... А якби вона була при владі, то корупція точно була б не меншою, навпаки, ще більше процвітала б. Ну і окремої уваги заслуговують заяви її однопартійки №1... Які цілком і повністю збігаються з ідеями такої собі організації Український вибір, ну а там вже самі знаєте звідки ноги ростуть.
Збіг? Не думаю
Так що це був вибір без вибору. І ефект був би такий самий - корупція і здача національних інтересів. |
|
|
|
|
|
2016-08-18 00:21 |
Tarasyk
Все це, звичайно, дуже цікаво, але маємо те, що маємо. Недоречно порівнювати Януковича і Тимошенко, бо це цілком різні люди. Але українці й надалі можуть собі вірити, у те, що "вони всі однакові" та "яка різниця". Так тримати, х тими ж наслідками. Більше противсіхства і байдужості. |
|
|
|
|
|
2016-08-18 08:52 |
Найдовший у світі літальний апарат здійснив перший політ
Про це повідомляє ВВС.
Airlander 10, який поєднує в собі літак і дирижабль, піднявся в повітря з аеродрому Кардінгтон в англійському графстві Бедфордшир.
Довжина повітряного судна становить 92 метри - це на вісім метрів довше найбільшого в світі літака - українського Ан-224 "Мрія".
Вага апарату становить 20 тонн. Його розробники стверджують, що він зможе піднятися на висоту шість кілометрів і розігнатися до 148 кілометрів на годину.
Перший політ був запланований на 14 серпня, але тоді не відбувся з технічних причин.
Airlander спочатку розроблявся як розвідувальний літальний апарат для уряду США. Але проект був заморожений через скорочення оборонних витрат.
Фото: Hybrid Air Vehicles
Після цього навесні 2015-го року британська фірма Hybrid Air Vehicles запустила кампанію з відродження літака-дирижабля.
Airlander зберігався на аеродромі в Кардінгтоні, де випробовувалися багато британських дирижаблів у 30-ті роки.
Повітряне судно зможе залишатися в небі до п'яти днів, перевозити вантажі до 10 тонн і сідати на воду.
У Hybrid Air Vehicles кажуть, що Airlander 10 - багатоцільовий транспорт. Його можна використовувати для розвідки, забезпечення зв'язку, доставки гуманітарної допомоги, а також для пасажирських перевезень:
|
|
|
|
|
|
2016-08-18 09:46 |
don pedro
я не знімаю відповідальності з нашого народу, але коли під боком така хрень, яке сере в голову (а не в під'їздах) у людей завжди буде когнітивний дисонанс.
Тобто, я кажу не про матеріальні блага, а про світогляд |
|
|
|
|
|
2016-08-18 11:00 |
Так, але я просто втомився від завивань про поганих сусідів і незайманих українців. Зазвичай з людьми роблять те, на що вони погоджуються. Так і в цьому випадку - кацапи роблять з нами тільки те, що ми дозволяємо їм робити. |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2016-08-18 14:47 |
don pedro
На жаль згоден. Також набридло ути від усіх про погану владу, та незайманий "народ". |
|
|
|
|
|
2016-08-18 18:01 |
Keltirulla, ясно, значить про асиміляцію біомаси біомасою нічого сказати не можете, і бовкнули аби просто бовкнути, навіть не уявляючи, що буде насправді на практиці. |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2016-08-18 18:54 |
Tarasyk
Шановний... хоча не дуже, ти мені відповідь даси на мої твердження? чи тільки підгавкувати можеш? Про асиміляцію я дивлюсь ви нічого не знаєте взагалі, наприклад те, що вона робиться не біомасами. |
|
|
|
|
virtus8hur Попереджень: 2
|
2016-08-18 19:38 |
ssTAss написано: | це капець, торба повна, людям зі слабкою психікою бажано не дивитись |
Нічого дивного. Це ж сєвастополь !
Tarasyk написано: | Нам досі потрібен Крим і Донбас? |
Земля без людей ))
igor911 написано: | А зараз пізно пити боржомі... |
Чому пізно ? Конституція не передбачає позбавлення громадянство - то змінимо її. |
|
|
|
|
|
2016-08-18 19:42 |
don pedro
то ваші інсинуації щодо незайманих українців, я таких не знаю навіть. Та й взагалі я не про те
в Україні внутрішній ворог це самі ж люди, які дуже проти корупції і одночасно хочуть мати (знайомого, кума, брата, свата, дядьку, тата) щоб "порішав" любу проблему. Це можна вирішити лише дотриманням законів, іншого шляху, особисто я, не бачу.
+ зовнішній ворог зі своєю геополітичною імперською стратегією про "адіннарот" і "рузькіймір" в який вірять забагато громадян, проживаючих на території України. І росії чим гірше в Україні - тим краще, тому поки буде поруч імперська країна - спокою і процвітання годі чекати.
тому, образно кажучи, коли болять постійно зуби, то потрібно лікувати і шлунок, бо проблема буде вилазити знову і знову... |
|
|
|
|
|
2016-08-18 19:50 |
POMEO написано: | інсинуації |
??? Від мене - тільки гола правда. А те, що ви описали - очевидні речі, мені добре відомі.
Щодо "дотримання закону", то їх у нас доволі непросто виконати, тому що все проти людини, яка хоче бути законослухняною. Я пам'ятаю, як нещодавно змінював у паспорті запис реєстрації (змінилась назва вулиці), і мусив для цього чотири рази відвідувати чиновників. І це ще мені пощастило. Легше було б далі жити з недійсним паспортом і домовлятись про все у приватному порядку. |
|
|
|
|
|
2016-08-18 20:02 |
don pedro
так і я про те ж, що ви пишете мені то очевидні речі (про українців) то фантастичні (про фінів) ))
просто вище була дискусія про донбас, от мої коментарі більшою частиною стосувались саме його.
це ж не трактористи з шахтарями видумали тисячолітню новоросію, чи не так?
don pedro написано: | і мусив для цього чотири рази відвідувати чиновників. І це ще мені пощастило |
ну так це бюрократія ( не думаю, що скрізь аж такі прям бездоганні закони в європах |
|
|
|
|
|
2016-08-18 20:22 |
POMEO написано: | фантастичні (про фінів) |
В чому фантастичні? Те, що фіни гарно відбились від кацапів? В тому, що вони інноваційною країною? Чи те, що їх набагато менше за українців, а доступні їм засоби - значно менші, аніж наші?
POMEO написано: | це ж не трактористи з шахтарями видумали тисячолітню новоросію, чи не так? |
Ні, звісно. Але це хохли на це купились, а українці вчасно не знищили "навароSSаф". Можна було просто розбомбувати з повітря чи розстріляти з гармат захоплені кацапами і підкацапниками будівлі, фізично знищивши одним ударом провід "руSSкаєзичнава народа Дамбасса".
POMEO написано: | ну так це бюрократія ( не думаю, що скрізь аж такі прям бездоганні закони в європах |
Я суджу з мого власного досвіду. |
|
|
|
|
|
2016-08-18 20:59 |
don pedro написано: | В чому фантастичні? |
в порівнянні України і росії і росії з Суомі
Там є православна московсько-фінська церква? Скільки там рускоязічних шкіл? Скільки вони жили в одній країні (імперії, союзі) з московитами? ну і т.д. Фінів можна порівнювати лише зі шведами.
don pedro написано: | Ні, звісно. Але це хохли на це купились, а українці вчасно не знищили "навароSSаф". Можна було просто розбомбувати з повітря чи розстріляти з гармат захоплені кацапами і підкацапниками будівлі, фізично знищивши одним ударом провід "руSSкаєзичнава народа Дамбасса". |
все так, але є одне "але" за їхніми спинами була росія. Більш ніж впевнений вона б полізла типу захищати - жертв з обох сторін було б дуууже багато.
Не буду нагадувати слова однієї бидло-баби монтян, але якраз вони всі так думають: поки за ними рашка - вони будуть підсирати Україні |
|
|
|
|
|
2016-08-18 21:16 |
POMEO написано: | в порівнянні України і росії і росії з Суомі |
Я залишаю за собою право порівнювати що хочу і з чим хочу. Дуже дякую.
POMEO написано: | Там є православна московсько-фінська церква? Скільки там рускоязічних шкіл? Скільки вони жили в одній країні (імперії, союзі) з московитами? ну і т.д. Фінів можна порівнювати лише зі шведами. |
Там були комуняки (вони були тоді замість "кананічєскіх"). Жили достатньо для того, щоб з'явились червоні фіни (Куусінен і його зграя). Фінів не можна порівнювати зі шведами, бо шведи були метрополією Фінляндії аж до початку ХІХ сторіччя. Зраз руSSкаєзичних шкіл там немає, але коли фіни у 1918 році боролись за незалежність, вони там були. Але це їм нічим не зашкодило.
POMEO написано: | дуууже багато. |
Їх і так вже багато, і кацапи полізли захищати "братьєф". Але якби зробили так, як я пишу, то українська армія могла б оборонятись не у чистому полі чи у селах, а спираючись на капітальні споруди обласних центрів.
POMEO написано: | поки за ними рашка - вони будуть підсирати Україні |
Це нічим не заважає українцям їх арештовувати. Але потрібна політична воля. І справа не тільки у Соєвому і його зграї. |
|
|
|
|
|
2016-08-18 21:51 |
don pedro написано: | Я залишаю за собою право |
залишаю за собою право називати це недоречним
don pedro написано: | фіни у 1918 році |
нагадаю, ще тривала Перша світова - тоді ВСІ перемогли рос.імперію
Цитата: | то українська армія могла б оборонятись |
тобто як москва в Грозному - тупо розбомбити все? |
|
|
|
|
|
2016-08-18 22:05 |
POMEO написано: | залишаю за собою право |
Бачите, як добре жити в Україні: усі мають права.
POMEO написано: | тоді ВСІ перемогли рос.імперію |
Крім українців.
POMEO написано: | тупо розбомбити все? |
Розбомбити треба було кілька будівель, зайти у міста і оборонятись. Решту б розбомбили кацапи, а ми були б у білому. Зате б нашим військовим не довелось би сидіти у брудних ямах (вони ще називаються окопами), прикриваючись від 152-мм снарядів лопухами та позаторішньою кукурудзянкою. |
|
|
|
|
|
2016-08-18 22:19 |
don pedro написано: | Крім українців |
можливо я помиляюсь але і українці десь в той час створили встигли створити УНР на деякий час
Цитата: | Розбомбити треба було кілька будівель, зайти у міста і оборонятись |
Ви явно недооцінюєте можливості, наглість і дебилізм кацапів |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2016-08-18 22:59 |
POMEO написано: | можливо я помиляюсь але і українці десь в той час створили встигли створити УНР на деякий час |
у менші ніж за рік ці унровці покликали нового окупанта - німців (22 лютого) А потім коли їх посунули від кормушки почали переводити стрілки.... "герої" блін.... |
|
|
|
|
|
2016-08-18 23:01 |
Keltirulla
Ці "герої" ще й почали воювати один з одним. |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2016-08-18 23:03 |
don pedro
Ну так, проте мене більше пре, як вони від армії відмовились... хоча мали на початку біля 1,5 мільйона ветеранів псв. Й навіть ті залишки які залишились, вони усіма зусиллями давили. Дійшло до того, що ті дивізії тримались лиш на авторитеті, праправнука брата українського гетьмана Івана. |
|
|
|
|
|
2016-08-18 23:18 |
Keltirulla написано: | хоча мали на початку біля 1,5 мільйона ветеранів псв |
Не те, щоб я їх дуже захищав, але мушу сказати, що час виявив, що більшості з цих "ветеранів" забили на все, окрім бажання відібрати чужу земельку та майно різних "буржуїв", "жидів", "поміщиків" та інших "глитаїв". От за це вони і були готові воювати, не змигнувши оком здавши якусь там Україну більшовикам. Розплата за жадібність і зраду прийшла від "народної влади" пізніше, під час Колективізації, Індустріалізації та Голодомору, але було вже пізно.
А от те, що УНР не діяла жорсткіше та не оперлась на здорові сили, це і справді злочин. |
|
|
|
|
|
2016-08-19 12:46 |
До приїзду Порошенка в Харкові фарбують асфальт
http://espreso.tv/news/2016/08/19/do_pryyizdu_poroshenka_v_kharkovi_farbuyut_asfalt
Стартову ціну ОПЗ зменшать вдвічі
Стартову ціну Одеського припортового заводу на новому приватизаційному конкурсі з його продажу буде суттєво знижено, що дасть змогу залучити додаткових учасників.
Про це заявив голова Фонду держмайна України Ігор Білоус, передає "Інтерфакс-Україна".
"Прийнято рішення істотно знизити стартову ціну, щоб збільшити число учасників конкурсу. Можливе зниження ціни наполовину", - сказав глава відомства.
На його думку, це дозволить залучити до аукціону ще мінімум трьох нових учасників.
Білоус зазначив, що оцінює ринкову вартість ОПЗ в $400-450 млн.
Зазначимо, що Фонд держмайна оголосив конкурс з продажу 99,567% акцій ОПЗ зі стартовою ціною в 13,175 млрд грн (близько $527 млн).
+++++++
До речі, у 2009 році (якщо не помиляюсь) Коломойський виграв конкурс, платячи за ОПЗ понад 600 000 000 $, але йому його не продали - мабуть, був недостойний, були якісь інші приємні владі покупці. Зараз продадуть за безцінь (якщо взагалі продадуть). |
|
|
|
|
virtus8hur Попереджень: 2
|
2016-08-19 13:31 |
POMEO написано: | нагадаю, ще тривала Перша світова - тоді ВСІ перемогли рос.імперію |
Дурня, рос.імперія програма Першу світову, цар зрікся влади і рос.імперія сама розвалилася, а "допомогли" їй у цьому німецькі агенти. Але імперію перемогли точно не поневолені народи (фіни, українці). |
|
|
|
|
|
2016-08-21 15:51 |
Китай почав будувати свою першу закордонну військову базу
http://espreso.tv/news/2016/08/21/kytay_pochav_buduvaty_svoyu_pershu_zakordonnu_viyskovu_bazu
Не першу: КНР вже набудувала багато бетонних островів у спірних морських водах. Здається, Китай вже починає скидати і без того не надто переконливу маску "мирної" країни, яка "ніколи ні на кого не нападала" (як багато років верещить розрахована на дурбеликів державна китайська пропаганда). Втім, все це тільки прискорює крах КНР і її режиму, чому я дуже радий. |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|