Автор |
Повідомлення |
darklight94 Поважний учасник
|
2021-02-18 20:54 |
Лайно Гаврилов вже і тут засвітився. Пхають цього "актора дубляжу" у 80% всіх фільмів. І хай би воно озвучило якогось актора, який має 3 фрази за фільм, так ні, його поставили озвучити саб-зіро. Жах. Просто дешевка, а не актор, з його жахливою манерою грати своїм голосом |
|
|
|
|
Rokers VIP
|
2021-02-18 21:50 |
B&H таки одумалася й не випустить російске кіно про горбату конячку
Фільм зник з сайту раптово так само як й з'явився. |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2021-02-18 23:51 |
ЛЮБОМИР ЛЕВИЦЬКИЙ про СКАЖЕНЕ ВЕСІЛЛЯ, КРИТИКУ та НАЙГІРШИЙ український ФІЛЬМ🎬GEEK JOURNAL ІНТЕРВ'Ю
«Геніальне пограбування» – фільм Жауме Балагеро («Муза смерті», «Міцний сон»).
Тільки-но закінчивши університет, Том знайомиться з харизматичним торговцем предметами мистецтва. Разом вони планують небезпечну авантюру. Поки усі жителі Мадрида дивляться матч Чемпіонату світу з футболу, у хлопців є 105 хвилин, щоб пограбувати найбільш захищений банк у світі. Їхня єдина зброя у цій справі – інтелект.
У фільмі знялися Фредді Гаймор, Фамке Янссен, Астрід Берже-Фрісбі, Ліам Каннінгем, Сем Райлі й інші.
Прем'єра в Україні – 15 квітня.
Трейлер:
|
|
|
|
|
antik_2008 Релізер
|
2021-02-19 09:58 |
Пульс
Живи, Мрій, Долай
Важливій історії — бути на великих екранах!
Стрічка заснована на реальних подіях. Юна спортсменка живе в маленькому містечку, мріє про серйозні змагання й багато над цим працює. Раптом Оксана потрапляє в аварію, яка повністю змінює її життя. Тепер мрії здаються неможливими, але дівчина не готова здаватися.
Шлях головної героїні Oksana Boturchuk надихне мріяти, вірити та боротися. Чекаємо вас з 8 квітня у кіно! |
|
|
|
|
robotron005 Відео Гуртом - фільмокрай
|
2021-02-19 16:25 |
don pedro написано: | ЛЮБОМИР ЛЕВИЦЬКИЙ про СКАЖЕНЕ ВЕСІЛЛЯ, КРИТИКУ та НАЙГІРШИЙ український ФІЛЬМ🎬GEEK JOURNAL ІНТЕРВ'Ю |
Ситуація виглядає як -
г+г несвідомо піарить GJ, після чого GJ віддячує тимже, та (несвідомо?) піарить контент г+г ... тьху ... |
|
|
|
|
|
2021-02-19 16:26 |
robotron005
Рука руку миє, я тобі - ти мені. Так влаштовано світ. |
|
|
|
|
|
2021-02-20 01:31 |
Керрі Вашингтон ("Скандал") і Шарліз Терон зніматимуться у фентезійному підлітковому фільмі від Netflix "Школа добра і зла" за бестселером Soman Chainani. Терон зіграє леді Лессо, декана зла, тоді як Вашингтон зіграє професора Дові, декана добра і найкращого друга леді Лессо. Знову побачити Терон у ролі прекрасної злюки - це розкіш.
Едгар Райт (Baby Driver) зніматиме нову екранізацію роману 1982 року Стівена Кінга "Людина, що біжить". Чудово, що телевізійники наважились взяти на головну роль красиву акторку.
Рейчел Макадамс буде зніматись у комедії дорослішання "Ти там, Боже?" Це я, Маргарет".
Тизер нового фільму з Г'ю Джекманом "Ремінісценція"
|
|
|
|
|
General Franko-Safon VIP
|
2021-02-21 00:51 |
Американці для чогось перезніматимуть знаменитий корейський фільм "Потяг з Пусана". Це не вперше американці перезнімають корейське кіно. Пригадую американських "Відступників" та "Олдбоя". Також американці працюють над своїм баченням недавніх оскароносних "Паразитів". |
|
|
|
|
q-ball Свій
|
2021-02-21 01:55 |
aserafyn написано: | На тому ж каналі є ще трошки кривавіша версія трейлеру без цензури |
Саме її і рекомендую дивитися. Вона значно довша. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2021-02-21 09:45 |
General Franko-Safon написано: | знаменитий корейський фільм "Потяг з Пусана" | хтось може мені пояснити, чому цей фільм такий знаменитий? я дивився — стандартний зомбофільм, тільки на поїзді в Кореї. дивитися можна, але нічого особливого. |
|
|
|
|
General Franko-Safon VIP
|
2021-02-21 11:59 |
Virake
Не знаю. Але те, що фільм про зомбі дійсно якісно зроблений вже робить його незвичайним. |
|
|
|
|
q-ball Свій
|
2021-02-21 21:04 |
Virake написано: | стандартний зомбофільм |
Стандартний зомбофільм - це набір ідиотизмів, великих та маленьких, а тут все більш-менш логічно. А ще подекуди захопливо і трагічно. |
|
|
|
|
|
2021-02-21 23:33 |
ПОКИДЬКИ НАТКНУЛИСЬ НА ПОКИДЬКІВ.
Переглянув "Аферистку" (I Care a Lot) з Розамунд Пайк, Пітером Дінклейджем, Даян Віст і Ейсою Гонсалес режисера і сценариста Дж. Блейксона. Фільм оповідає про паскудні шахрайку (Пайк) та її коханку (Гонсалес), які використовуючи продажну лікарку і довірливого суддю беруть під опіку старих, поселяють їх до дідорні та обчищають до нитки. Якось вони вирішують, що багата бабуся (Віст) їх квиток до солодкого життя, але виявляється, що вони хибно обрали собі жертву, а стареньку є кому захистити...
Це один з тих фільмів, де жоден герой не викликає якогось особливого співчуття і ти навіть хочеш, щоб головну героїню таки вбили. Вона та решта воістину огидні. Це враження ще більш підсилене тим, що гра Пайк тут чудова, а історія з пограбуванням старих виглядає дуже правдиво, адже таке дійсно трапляється. Звісно, росіяни у шкіряних кепках та яскравих спортивних костюмах виглядають дещо карикатурно, але, мабуть, зображати вихідців зі Східної Європи якось інакше, аніж в образі "пацанчиків на районі з дев'яностих", у Голлівуді вважається поганим тоном, тож най буде. Все було б чудово, якби не воістину гідний Рембо порятунок головної героїні після падіння у автомобілі в озеро, звідки вона вибралась без жодної подряпини У фільмі з, загалом, правдоподібним сюжетом це виглядало особливо дико. Також не надто правдоподібно виглядає те, що карлик став паханом російської мафії. Але і це не страшно, адже це Голлівуд, а йому без якоїсь родзинки обійтись неможливо. Тож і маємо ватажка банди зростом у 135 сантиметрів. Втім, у виконанні Пітера Дінклейджа виглядає переконливо. Зрештою, гра усіх акторів у фільмів дуже впевнена.Також варто згадати доречну музику, правильну кількість веселощів та цікаві костюми.
Кінцівка у фільмі така, яка мала б спіткати таких, як Марла Грейсон, якби ми жили в ідеальному світі. Я її передбачав, але не розчарувався - вона була природною.
Я раджу "Аферистку" до перегляду та вважаю рейтинг у 6,3 для нього занадто низьким. |
|
|
|
|
|
2021-02-23 00:07 |
У «Флеші» Енді Мускьетті з'явиться Супердівчина.
Персонаж дебютує в сольнику «Флеша», який знімає режисер «Воно» Енді Мускієтті.
Роль отримала Саша Калле, відома за серіалом «Молоді та зухвалі». У «Флеші» також знімуться Езра Міллер, Біллі Крудап, Бен Аффлек і Майкл Кітон. Прем'єра фільму запланована на листопад 2022 року.
Том Гарді стане ще однією голлівудською зіркою, яка попрацює зі стримінговою платформою Netflix. Він зніметься в її кримінальному фільмі «Havoc».
Гарді виконає головну роль у кримінальному трилері «Havoc» від режисера хітової дилогії «Рейд» Гарета Еванса, повідомляє журнал The Hollywood Reporter.
У проекті Еванса Гарді втілить пораненого детектива, який після невдалої угоди з наркоторговцями повинен пробитися через злочинний світ, щоб врятувати сина одного політика. При цьому він має розплутати глибоку мережу корупції та змов, яка заманює в пастку усе його місто.
Зйомки трилера «Havoc» стартують у червні в Європі.
Режисер Зак Снайдер поділився в соцмережах тизер-постером своєї наступної кінострічки «Армія мерців», який розкриває, що її прем'єра відбудеться 21 травня.
Гай Річі зніматиме фільм про шпигунів Черчилля часів Другої світової війни ‘Ministry of Ungentlemanly Warfare’ at Paramount". Мабуть, і тут у митця вийде комедійний бойовик про злочинців.
Млі Куніс зніматиметься у трилері для Netflix “Luckiest Girl Alive”. |
|
|
|
|
|
2021-02-23 23:59 |
Скайлайн 3 [український трейлер]
Проти Жерара Депардьє висунуто звинувачення у неодноразових статевих домаганнях та зґвалтуванні якоїсь двадцятирічної акторки у його таки будинку у серпні 2018 році. |
|
|
|
|
|
2021-02-24 23:48 |
Дозволь йому піти. Офіційний трейлер (український)
Ходячий Хаос Chaos Walking Український Trailer
Сем: Пісочний Ельф | Офіційний трейлер | 2021
Погані дороги. Офіційний трейлер
"Погані дороги" – повнометражний режисерський дебют драматургині та сценаристки Наталки Ворожбит, екранізація її однойменної п'єси, яку ставили у Лондоні та Києві:
Дедпул-3 єдиний фільм Marvel, з тих, які знаходяться у виробництві, що матиме рейтинг R.
Шарліз Терон на повному серйозі заявляє, що готова зіграти головну роль у жіночій версії "Міцного горішка", якщо така буде. Ця зможе
Вийшов трейлер бойовика «Спецслужба: Сигнал тривоги» з Рубі Роуз та Семом Г'юеном
Девід Фінчер зніматиме бойовик для Netflix "Убивця" про найманого убивцю з великими психологічними труднощами за мотивами коміксу авторства Alexis Nolent. |
|
|
|
|
1985ad Поважний учасник
|
2021-02-25 10:40 |
don pedro написано: | Дедпул-3 єдиний фільм Marvel, з тих, які знаходяться у виробництві | А він вже у виробництві?! Не знав. Починаю чекати.
don pedro написано: | Шарліз Терон на повному серйозі заявляє, що готова зіграти головну роль у жіночій версії "Міцного горішка", якщо така буде. Ця зможеHappy | В такому разі у нас її повинна дублювати Леді Ю. |
|
|
|
|
Ліхтарник VIP
|
2021-02-25 12:35 |
|
|
|
|
|
aserafyn VIP
|
2021-02-25 22:59 |
1985ad написано: | В такому разі у нас її повинна дублювати Леді Ю. |
пАвинна... Було б цікаво )
Ліхтарник написано: | Трейлер Мавки |
2022... станом на зараз - в один рік з Аватаром-2, цікаво чи таки спроможуться обидвоє)) |
|
|
|
|
|
2021-02-26 00:29 |
1985ad написано: | її повинна дублювати Леді Ю. |
Було б цікаво.
1985ad написано: | А він вже у виробництві?! |
Сценарій роблять.
Армія мерців: тизер:
Нарешті відома офіційна назва третього сольника Людини-павука від Marvel. Він буде називатися «Spider-Man: No Way Home».
Мілла Йовович та Дейв Батіста будуть зніматись у фільмі за оповіданням Джорджа Мартіна “In the Lost Lands". Фільм зніматиме режисер "Осель зла" і "Мисливця на монстрів" (та чоловік Мілли) Паол В. С. Андерсон.
У фільмі Йовович зіграє Сіру Еліс, небезпечну та страшну чарівницю, яку найняла відчайдушна королева, щоб втілити своє кохання. Еліс відправляється в примарну пустелю, відому як Загублені землі, та разом із її провідником, волоцюгою Бойсом (Баутіста), і вона повинна перехитрити і перемогти людину і демона в оповіді, яка досліджує природу добра і зла, боргу та здійснення, любові та втрати. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2021-02-26 00:37 |
don pedro написано: | У фільмі Йовович зіграє Сіру Еліс, небезпечну та страшну чарівницю, яку найняла відчайдушна королева, щоб втілити своє кохання. Еліс відправляється в примарну пустелю, відому як Загублені землі, та разом із її провідником, волоцюгою Бойсом (Баутіста), і вона повинна перехитрити і перемогти людину і демона в оповіді, яка досліджує природу добра і зла, боргу та здійснення, любові та втрати. | опис інтригує, але я не впевнений, що Андерсон буде підходящим режисером для такого сюжету. |
|
|
|
|
General Franko-Safon VIP
|
2021-02-26 00:41 |
Virake
Мабуть так. Мартін пише складні, насичені тексти. Андерсон займається екранізацією ігор про чудовиськ і зомбі. Якось важко поєднати. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2021-02-26 01:22 |
General Franko-Safon написано: | Мабуть так. Мартін пише складні, насичені тексти. Андерсон займається екранізацією ігор про чудовиськ і зомбі. Якось важко поєднати. | в мене склалося враження, що Андерсон знайшов якусь творчу нішу, в якій йому комфортно працювати, і носа звідти не висовує. |
|
|
|
|
1985ad Поважний учасник
|
2021-02-26 10:32 |
Ліхтарник написано: | Трейлер Мавки | У нас в країні, наскільки я знаю, мультиплікація була на пристойному рівні. Маю на увазі класичну, ту, що в 2Д. Я розумію, що зараз такі тенденції, всі знімають 3Д, але я вважаю, що доки в нас немає для цього достатніх можливостей і/або спеціалістів високого рівня, то не треба туди й сунутись. Треба робити те, що виходить добре. Хай воно краще буде старомодно, але якісно, ніж модерново, але таке собі. Маю на увазі, порівнюючи з кращими представниками жанру. Коли вже бачив багато голлівудських сучасних мультиків, то на таку графіку тяжко дивитися. У вигляді картинок виглядає гарно, але коли починає рухатись, то відразу помітно, яке воно дерев'яне. Прекрасний приклад - нещодавній мультик від ірландців, щось там про вовків, не пам'ятаю назву. У них там уже декілька є в подібному стилі. Хоча там малюнки далекі від ідеальних, я би трошки красивіше зробив (в сенсі - не сам зробив, а хотілося б), але там де треба, вони зробили красиво. Ось де люди розуміють, що бюджету для 3Д у них немає, тому роблять так, як можуть і роблять дуже круто. От би й наші знайшли якийсь свій власний стиль, в якому б виступали якнайкраще, а не ганялися за світовими трендами, які наздогнати немає жодної можливості.
aserafyn написано: | пАвинна... Було б цікаво | Це я до того, що у них воно виглядає нейтрально - "Die Hard", а у нас є тільки одна загальновизнана жіночка з горішками.
Пригадалося, як інтелігентно вона розкидала папери у ВР: https://www.youtube.com/watch?v=alnnndVIcaI
Майже Шарліз у "Атомній блондинці".
don pedro написано: | Сценарій роблять. | Тю, та хіба ж то "у виробництві"! То коли зйомки йдуть, оце виробництво, а писати можна довго й нудно (спльовую через плече після слова "нудно"), знаємо безліч прикладів, де так і не дописали у підсумку. Усьо - перестаю чекати.
Virake написано: | в мене склалося враження, що Андерсон знайшов якусь творчу нішу, в якій йому комфортно працювати, і носа звідти не висовує. | А в мене склалося враження, що він вже давно заочно конкурує з Уве Болом. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2021-02-26 11:56 |
1985ad написано: | А в мене склалося враження, що він вже давно заочно конкурує з Уве Болом. | ну це вже занадто. у фільмах Андерсона хоч пристойний екшн є, та й є серед його робіт і загалом пристойні фільми. |
|
|
|
|
1985ad Поважний учасник
|
2021-02-26 12:12 |
Virake написано: | ну це вже занадто. у фільмах Андерсона хоч пристойний екшн є, та й є серед його робіт і загалом пристойні фільми. | Ну, так, я би сказав, що Андерсон - це Бол, тільки "лакшері". Або у вищій лізі, такий самий аутсайдер, тільки грошей витрачає більше. На одному екшені фільм не витягнеш (хоча тут кому що). А коли в нього був останній пристойний фільм я вже й не пам'ятаю. Те, що він знімає зараз, для мене нічим не краще за фільми Бола, те саме л***о, тільки в красивій обгортці. |
|
|
|
|
General Franko-Safon VIP
|
2021-02-26 21:50 |
Virake
Не він один такий. Тарантіно зациклився на переписуванні минулого, а Скорсезе на мафії.
1985ad написано: | тільки в красивій обгортці |
Як естетові, мені вистачає красивої картинки. Я глибинні сенси шукаю у спогляданні природи і красному письменстві. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2021-02-27 00:06 |
General Franko-Safon написано: | переписуванні минулого | як це розуміти? |
|
|
|
|
General Franko-Safon VIP
|
2021-02-27 00:19 |
Virake
В "Безславних виродках" американські євреї убивають Гітлера. У "Одного разу у Голлівуді" банду Менсонів замордували, а Шарон Тейт і її друзі залишились живими. У "Джанго вільному" з 'являється озброєний чорний борець з рабством, раб-повстанець. |
|
|
|
|
|
2021-02-27 01:54 |
Дж. Дж. Абрамс продюсуватиме нового "Супермена" з новим виконавцем головної ролі. Як швидко Генрі Кавілл став занадто старим для Голлівуду Прямо Пірс Броснан сьогодення. А, можливо, він віддає перевагу жирній (і багаторічній) ролі Відьмака для Netflix. До того ж, завдяки цьому відкривається можливість для другої частини "Агентів АНКЛ", які одні варті усієї цієї коміксової дурні усім гамузом.
Ніл Бломкап заявив, що продовження "Дев'ятого округу" можливе і буде називатись "Десятий округ". Він вже працює над сценарієм.
Поки що робота над другим "Гоббсом і Шоу" не ведеться, а це значить, що нічого цікавого у всесвіті "Форсажу" не відбувається.
До касту продовження «Шазама» приєдналася актриса Рейчел Зеглер. Побачити Зеглер в ролі Марії у фільмі «Вестсайдська історія», режисером якого виступив легендарний Стівен Спілберг, ми зможемо у грудні.
Флоренс П'ю та Морган Фріман будуть зніматись у фільмі "Хороша персона".
Джулія Робертс і Джордж Клуні будуть зніматись у романтичній комедії "Квиток до раю". |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|