Автор |
Повідомлення |
omm Відео Гуртом - фільмокрай
|
2015-12-21 08:31 |
"Зоряні Війни" побили рекорд стартових зборів в США. Приблизно 240 млн проти 209 млн у "Світу Юрського періоду".
В Україні теж обновився дебютний рекорд. |
|
|
|
|
Bod_zik99 VIP
|
2015-12-21 15:34 |
don pedro написано: | список найактивніших кіноакторів 2015 року |
Сюди варто додати ще Джессі Племонса (a.k.a М'ясник з Лаверна) .Теж багато у яких фільмах знімався цього року. |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2015-12-21 17:22 |
Bod_zik99
Зокрема, у "Мості шпигунів". Але тут більше йде мова про великих чи нових зірок, а цей Племонс поки що на такого не тягне. та й, думаю, не витягне - зовнішність "підгуляла", та й вік вже не той. |
|
|
|
|
BMK12 Відео Гуртом - підтримка та поширення
|
2015-12-21 18:55 |
don pedro написано: | Я добре пам'ятаю ту історію: літак тонув, а його незворушний капітан спокійно зійшов крилом на човен |
Щось погано шукав, не зміг знайти саме такого кадру. |
|
|
|
|
TheSoberOne Відео Гуртом - субтитрування
|
2015-12-21 19:23 |
Може, все ж таки, Кайло?
don pedro написано: | Я думаю, у Дж. Дж. Абрамса вже є ідеї щодо цього, а чудові касові збори фільму сприятимуть тому, що продюсери дадуть йому більше волі у розвитку чогось нового у сюжеті "Зоряних воєн". |
Абрамсові довірили лише "Пробудження сили". Епізод VIII зніматиме Раян Джонсон (Петля часу / Looper), а Епізод IX - Колін Тревороу (Світ юрського періоду). Втім, гадаю, Абрамс залишиться продюсером. Надто вже це прибуткова справа, щоб її кидати.
don pedro написано: | Також би хотілось побачити ще якісь кіно-теле проекти за світом "Зоряних воєн". Вірю, що жадібність переможе, і ми побачимо навіть більше, аніж хотіли за цим всесвітом |
Наразі знімається "Rogue One: A Star Wars Story" з Фелісіті Джонс у головній ролі. В Україні буде в прокаті з 15 грудня 2016, скоріш за все. Ще у Disney оголосили про розробку спін-офів про молодого Хана Соло та Боба Фетта (кожен матиме власний фільм). |
|
|
|
|
|
2015-12-21 21:27 |
TheSoberOne написано: | Епізод VIII зніматиме Раян Джонсон (Петля часу / Looper), а Епізод IX - Колін Тревороу (Світ юрського періоду). |
Велика помилка. |
|
|
|
|
|
2015-12-21 21:53 |
don pedro написано: | Велика помилка. |
Джонсон гарний режисер. Петля часу й Цеглина - цікаві, незвичайні фільми. Крім того, саме він зняв найкращу (на думку багатьох критиків і людей, але не мою) серію Пуститися берега - "Озимандіас" (14 серія 5 сезону). Тож перейматися стосовно восьмого епізоду я не буду.
Щодо Тревороу згоден. Скоріше помилка. Світ юрського періоду видався лайняним. Мене втішає лиш одна річ. Джонсон напише сценарій до дев'ятого епізоду, тож Коліну доведеться постаратися, аби спаскудити кіно. |
|
|
|
|
|
2015-12-21 23:14 |
TheSoberOne
Я вважаю, що якщо вже впорався зараз, то цілком безглуздо замінювати його на наступні частини ким би не були підмінники. Забавно, що люди готові ризикнути шаленими грішми і майбутнім усієї історії заради якихось своїх прагнень поексперементувати. Але що я можу знати |
|
|
|
|
|
2015-12-21 23:51 |
don pedro
Чого це ви раптом так Абрамса захищаєте? Вам же його "Зоряні Шляхи" не до шмиги
У Disney вміють рахувати гроші. Вони знають на що йдуть. І тому обрали абсолютних профі. Джонсон зі своїм Looper'ом при відносно невеликому бюджеті зірвав чималий куш і чудовий рейтинг на IMDb. Тревороу зі "Світом..." то й поготів: ~$1,7 млрд., при бюджеті $150 млн. - нечувані прибутки для Universal (та й схоже на те, що більшості кіно таки сподобалось).
Це не прагнення поексперементувати. Це скоріше слідування канонам (оригінальну трилогію також знімали три режисери) і прагнення внести якесь різноманіття.
Абрамс чудово попрацював, навряд чи хтось із цим посперечається. Але як на мене, то сьомий епізод не вніс чогось нового та несподіваного у всесвіт Зоряних воєн. Виїжджали суто за рахунок старих ідей. На жаль. Сподіваюсь, що наступні епізоди будуть унікальнішими в цьому плані. |
|
|
|
|
|
2015-12-22 00:50 |
TheSoberOne написано: | Чого це ви раптом так Абрамса захищаєте? Вам же його "Зоряні Шляхи" не до шмиги Wink (2) |
Я не люблю не Абрамса у цьому фільмі, а сам фільм і взагалі весь той всесвіт.
Що ж до всього іншого, то я просто хочу як краще. А збори будуть, бо є СОТНІ МІЛЬЙОНІВ любителів цього діла, ними я найменше переймаюсь. Головне, щоб продовження не спаскудило все, як частини 1-3.
Що ж до недоліків, то окрім браку чогось нового, я відзначив би занадто багато у цьому фільмі Рей та тне, що надто вже вона крута. Навіть Люк Скайвокер був у першій частині дурко-дурком, а тут такий ось самородок у пісках - і пілотує, і стріляє, і б'ється на мечах. Люку Обі Ван Кенобі навіть меча не довіряв. А тут бій на рівних з його кращим учнем. Все не просто, але могло б бути значно гірше. Сподіваюсь, що ми колись доживемо до того, що знімуть просто фільм про Всесвіт Зоряних Воєн, але без цих повернень назад і з чимось новим. Це і решти відомих фільмів стосується - Термінатора, Чужих, Зоряного шляху, і т. д. |
|
|
|
|
|
2015-12-22 04:07 |
Блага вість: 17 лютого 1917 р. вийде новий зірковий неназваний фільм Гая Річі про Короля Артура. |
|
|
|
|
|
2015-12-22 19:40 |
Forbes назвав "найприбутковіших" голлівудських акторів року
Видання оприлюднило список зірок, які стали найрентабельнішими в 2015 році
Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Forbes.
Рейтинг найрентабельніших зірок очолив Кріс Еванс, який приніс кіностудіям $181,8 за кожен витрачений на нього долар. Більшою мірою такий успіх був спричинений фільмами "Месники: Ера Альтрона" і "Перший месник: Інша війна".
На другому місці - Міла Куніс ("Піднесення Юпітер", "Оз: Великий та Могутній"), яка повернула кінокомпаніям $87,3 за кожен заплачений їй долар. На третій сходинці - Скарлетт Йоханссон ("Месники: Ера Альтрона", "Люсі") - вона збільшила свої гонорари у 85 разів.
До рейтингу потрапили Гвінет Пелтроу ($82,9 на долар), Емма Стоун ($54 на долар), Кріс Хемсворт ($42,1 на долар), Він Дізель ($40,3 на долар), Дженніфер Лоуренс ($39,1 на долар ), Марк Волберг ($39,1 на долар) і Дуейн "Скеля" Джонсон ($28,1 на долар).
При складанні рейтингу враховувалися збори трьох останніх фільмів, в яких знялися актори, і гонорари, які їм за них виплачувалися. Анімаційні стрічки або картини, в яких вони виконали епізодичні ролі, в розрахунок не брали. |
|
|
|
|
forever_maggot VIP
|
2015-12-22 20:00 |
don pedro
Живемо в епоху Блокбастера і пророка його Марвела. |
|
|
|
|
|
2015-12-22 20:11 |
forever_maggot
Ці прибутки дають гроші на зйомки й іншого кіно. Втім, схоже народу не коміксне кіно не й надто потрібне. От Анджеліна Джолі-Джолі знала прекрасний фільм "Біля моря", і він провалився у прокаті, хоч і коштував всього 10 000 000 $ + кожне бидло обісрало Джолі-Пітт та її фільм у Мережі. Мабуть, люди очікували на якусь "Містер і місіс Сміт-2", а отримали сімейну драму з домішкою фарсу. Гроші та час пропали. От і питання: для чого напружуватись? Краще зняти черговий фільм про накачаних самців у плавках поверх колготок. Так і живемо. |
|
|
|
|
Bod_zik99 VIP
|
2015-12-22 21:18 |
don pedro написано: | 17 лютого 1917 р. |
2017
Додано через 50 хвилин 33 секунди:
Український трейлер до фільму "Три дев'ятки" з крутезним акторським складом
У прокаті з 18.02.2016
|
|
|
|
|
|
2015-12-22 21:36 |
don pedro написано: | Головне, щоб продовження не спаскудило все, як частини 1-3. |
Навряд чи таке трапиться. Сценарії обох наступних епізодів писатиме Джонсон. Зважаючи на його доробок, можу припустити, що фільми будуть у рази кращими за "Пробудження сили".
До речі, "Помста Ситхів" непогана. Раджу вам переглянути хоча б її до кінця. В ній зображений ключовий момент саги.
don pedro написано: | я відзначив би занадто багато у цьому фільмі Рей та те, що надто вже вона крута. |
Мені Рей сподобалась. Уся її крутість поянюється силою, гадаю. Та й ми не знаємо яким було її дитинство на Джацці...
don pedro написано: | Сподіваюсь, що ми колись доживемо до того, що знімуть просто фільм про Всесвіт Зоряних Воєн, але без цих повернень назад і з чимось новим. |
Мабуть, що це не скоро станеться.
"Rogue One", чи то пак "Шахрайка" (Фелісіті Джонс там головна, отже смію припустити собі такий переклад) буде про Зірку Смерті. І там буде Вейдер. Але не як злодій.
Спін-офи про Соло та Фетта можуть бути оригінальними, але персонажі все рівно ж старі.
don pedro написано: | неназваний фільм Гая Річі |
Тож названий: "Лицарі Круглого Столу: Король Артур" (Knights of the Roundtable: King Arthur). |
|
|
|
|
|
2015-12-22 21:45 |
TheSoberOne написано: | силою |
Думаю, "сила" тут слід писати з великої літери Спробую ще раз переглянути не тільки "Помсту сикхів", а й усі шість інших фільмів. |
|
|
|
|
|
2015-12-22 23:09 |
don pedro написано: | Думаю, "сила" тут слід писати з великої літери |
І то правда |
|
|
|
|
|
2015-12-23 14:26 |
24 грулня 2015 р. український прокат виходить фільм "Запалюючи зірки" про ексцентричного валлійського поета, драматурга і письменника Ділана Томаса з Елайджею Вудом у головній ролі. Томас уславився своїм складним характером і непростими стосунками з алкоголем. Томаса вважають одним із найзначніших авторів ХХ століття, чия творчість донині стає предметом аналізу й натхнення. Приміром, його вірш "Не йди покірливо в пітьму ..." рефреном звучить в "Інтерстелларі" Крістофера Нолана. Фільм розповідає про дружбу Томаса із шанувальником, поетом Джоном Брінненном, який організував йому турне Америкою.
"Запалюючи зірки" – дебютний повнометражний фільм британського режисера Ендрю Годдара, відомого завдяки роботі над епізодами серіалів "Абатство Даунтон", "Торчвуд" і "Доктор Хто". Світова прем'єра стрічки відбулася на міжнародному кінофестивалі в Единбурзі, українська – у рамках фестивалю "Нове британське кіно–2015".
Український трейлер:
|
|
|
|
|
|
2015-12-24 23:20 |
Джеймс Камерон розповів, що зйомки трилогії-сиквела "Аватара" розпочнуться на початку наступного року
Американський режисер Джеймс Кемерон повідомив, що розробка візуальних ефектів трилогії майже завершена і це була важка робота, яка зайняла два роки.
"Ми плануємо випустити перший фільм в грудні 2017 року, до Різдва. Принаймні, розраховуємо на це. Але мені більше цікавий той факт, що ми знімемо три фільми відразу, а потім почнемо випускати їх по картині на рік. Я називаю це мета-наративом, який йде через всі три фільми. Кожна частина трилогії буде існувати окремо, але при цьому всі три картини розповідатимуть одну велику історію", - зазначив Кемерон.
Режисер додав, що створена вся інфраструктура знімального процесу, побудовані декорації і майже завершена робота над сценарієм трилогії. |
|
|
|
|
havryk VIP
|
2015-12-25 11:54 |
Офіційний український тизер-трейлер до фільму «Фантастичні звірі і де їх шукати»
|
|
|
|
|
ivan vyrvyvuho VIP
|
2015-12-25 23:14 |
Вийшов український трейлер до «Містера Холмса»
В Україні фільм вийде на екрани 14 січня
Події кінострічки розгортаються в 1947 році. Шерлок Холмс вже давно відійшов від справ, він спокійно й тихо живе в селищі у Сассексі разом з покоївкою та її сином. Останній вельми цікавиться розшуком. Незважаючи на відлюдницький спосіб життя, славетному детективові з Бейкер-стріт не дає спокою таємниця справи, яку він так і не розкрив півсторіччя тому.
Роль Шерлока Холмса зіграв Ієн МакКелен.
|
|
|
|
|
|
2015-12-26 02:39 |
Другий український трейлер "Дедпула". Мені це все своїми дурощами "Пипця" нагадало:
|
|
|
|
|
|
2015-12-27 02:45 |
Трейлер нової юридичної драми "Misconduct"/Провина/Подружня зрада (прем'єра 5 лютого 2016 р.). У головних ролях Ентоні Хопкінс і Аль Пачіно. З цих стариганів вже порох сиплеться. Чимось нагадує "Фірму" з Томом Крузом - молодий правник в осерді інтриг та юридичної корупції і непростих стосунків з начальством. Трейлер:
Додано через 4 хвилини 45 секунд:
Трейлер українського фентезі фільму на мотиви козаччини "Максим оса" з англійськими субтитрами.
Про фільм:
Виробники: Україна, Польща
Режисер: Іван Сауткін
Жанр: містичний трилер
Прем'єра (в Україні): 2016
Екранізація коміксу найвідомішого у світі українського художника-сценариста, який працює в цьому жанрі - Ігоря Баранько.
Головним героєм стрічки виступає козак-відлюдник, що живе на Січі. За сюжетом коміску, його посилають розслідувати вбивство, що сталося в будинку пана Кричевського.
|
|
|
|
|
|
2015-12-28 02:24 |
Блага вість: Крістофер Нолан, нібито, з червня наступного року зніматиме у Франції фільм про Другу світову війну. За повідомленнями французької преси, фільм оповідатиме про операцію союзників "Динамо", яка тривала у травні-червні 1940 р. В її ході було евакуйовано з-під Дюнкерка біля 198 000 британських експедиційних сил та десь 140000 французьких та бельгійських військ, блокованих на тих пляжах переможними на той час німецькими військами. Мер Дюнкерка Патріс Верджріете оголосив, що режисер таємно приїжджав до міста разом зі своїм братом Джонатаном для обстеження місцевості та вивчення питання.
Неназваний фільм має вийти на екрани , за даними від "Warner Bros" 17 липня 2017 р.
Якщо все це правда, то це буде перший фільм режисера, присвячений подіям, що справді мали місце у минулому, що для мене робить його ще цікавішим та змушує очікувати його вихід на екрани з більшою нетерплячкою. |
|
|
|
|
|
2015-12-29 03:08 |
Стала відома назва фільму Крістофера Нолана про Другу світову війну, про який я тут писав, - "Дюнкерк". Невибагливо, але по суті справиІ, нібито, одну з головних ролей у ньому може виконувати Том Харді. |
|
|
|
|
The_Marlboro Відео Гуртом - субтитрування
|
2015-12-29 12:02 |
Трейлер нового творіння Любомира Левицького. Схоже на трешак, а також очевидний плагіат фіьму Проект Х. Навіть карлик є. Хоча я 100% піду у кіно. Цей режисер чи не єдина надія відчизняного кінематографа на нормальні попкорн фільми.
Додано через 4 хвилини 25 секунд: До речі, у фільмі знімався Мяч Дредбол, сподіваюся це не єдине камео |
|
|
|
|
|
2015-12-29 16:57 |
Експерти видання Variety відібрали 13 найбільш недооцінених глядачами стрічок року, що минає. У їх число потрапили як фестивальні хіти, що компенсували свій касовий провал нагородами, так і ті, що не отримали багато призів, та, незважаючи на це, здобули високі оцінки уважних кінооглядачів:
"Кінець туру" Джеймс Потсольдт
"Правда" Джеймс Вандербілт
"Зільс Марія" Олів’є Асаяс
"Я, Ерл та дівчина, що вмирає" Альфонсо Гомез-Рейон
"Щоденник тінейджера" Маріель Хеллер
"Подалі від знавіснілого натовпу" Томас Вінтерберг
"Вже сумую за тобою" Кетрін Хардвік
"Господиня Америка" Ноа Баумак
"Любов без забовязань" Леслі Хедланд
"Мандарин" Шон Бейкер
"Голоси" Маржан Сатрапі
"Любов" Гаспар Ное
"Кімната" Леонард Абрахамсон.
Я б додав ще сюди "Біля моря" Анджеліни Джолі-Пітт. |
|
|
|
|
|
2015-12-29 22:45 |
Трохи офіціозу про стан справ в українському кінематографі:
Держкіно підбило підсумки
Пилип Іллєнко розповів, що відбулося в українському кінематографі в 2015 році в цифрах
Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на повідомлення Пилипа Іллєнка у Facebook.
"Роботу в кіно не зовсім коректно оцінювати виключно кількісними показниками, але ось діяльність Держкіно протягом 2015 року в деяких цікавих цифрах та фактах", - зауважив Пилип Іллєнко.
Протягом року було завершено виробництво 4 ігрових (серед них 1 короткометражний) фільмів, 2 анімаційних та 2 документальних фільмів. Відновлено виробництво 8 повнометражних ігрових фільмів та 1 документального фільму.
Розпочато виробництво 42 нових фільмів, серед них 12 повнометражних ігрових, в тому числі 2 дитячих.
Розроблено проекти 11 нормативно-правових актів різного рівня, з них прийнято 6, решта знаходиться на погодженні в заінтересованих органах влади.
Взято активну участь у розробці пакету проектів законів України "Про державну підтримку кінематографії" (реєстраційні номери 3081-д, 3238, 3239, 3240).
Підготовлено до підписання міжурядову угоду про спільне виробництво фільмів та співробітництво у сфері кінематографії з Державою Ізраїль (угоду підписано 22.12.).
Підтримано проведення 25 заходів (фестивалів) в рамках популяризації українського кіно в Україні та закордоном (в тому числі під час міжнародних фестивалів у Берліні, Каннах, Шеффілді), зокрема надано підтримку Одеському міжнародному кінофестивалю, Київському міжнародному кінофестивалью "Молодість", Міжнародному фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, Фестивалю німого кіно та сучасної музики "Німі ночі", Кінофестивалю "Відкрита ніч - Дубль 18", ХХІ Міжнародному фестивалю анімаційних фільмів "Крок", Фестивалю "Кінотиждень "Воскресіння розстріляного відродження", Фестивалю "Чілдрен кінофест", Всеукраїнському кінофестивалю "Іванова Переберія", Всеукраїнському кінофестивалю аматорського кіномистецтва "Кінокемерія", Першому Всеукраїнському дитячому кінофестивалю "Золотий ключик", Студентському кінофестивалю "Пролог – 2015", Зимовому кіноринку.
Проведено дні (тижні) українського кіно в 5 європейських столицях (Таллінн, Париж, Берлін, Будапешт, Лондон) та Державі Ізраїль.
Надано підтримку 25 українським кінематографістам (в тому числі студентам) для участі у міжнародних кінематографічних подіях.
Підтримано прем’єрні покази та вихід в прокат 9 національних фільмів.
Забезпечено проведення заходів в рамках відзначення 50-річного ювілею прем’єри фільму "Тіні забутих предків", в тому числі проведено цифрову реставрацію зображення і звуку стрічки.
Видано каталоги українських фільмів 2014-2015 років (українською та англійською мовами) та українських документальних фільмів 2013-2015 років (англійською мовою).
Оформлено 40 посвідчень національного фільму.
Видано державні прокатні посвідчення на 6 641 фільм, зокрема на 238 фільмів для кінотеатральногопоказу (з них 203 дубльовано або озвучено українською мовою).
Експертною комісією з питань розповсюдження і демонстрування фільмів переглянуто 391 фільм.
Заборонено для розповсюдження 230 фільмів (серіалів).
Укладено 16 ліцензійних угод.
Надходження на спеціальний рахунок Держкіно склали 6798620 грн. 33 коп., при планових показниках 1500000 грн., тобто план перевищено в 4,53 рази.
Зареєстровано 36 нових суб'єктів кінематографії.
Отримано 2955 вхідних документів та відправлено 1890 вихідних документів. Надіслано поштою 538 листів.
Підписано 274 накази з основної діяльності та 212 з кадрових питань.
Сформовано новий склад Експертної комісії з питань кінематографії та оголошено новий конкурсний відбір кінопроектів, на який було подано 160 проектів.
"Інформація станом на 25 грудня, отже це ще не фінал", - додав Іллєнко. |
|
|
|
|
|
2015-12-30 02:55 |
Жерар Депардьє може зіграти головну роль у фільмі французької режисерки Фанні Ардан "Диван Сталіна" за однойменним романом 2013 р. Жана-Даніеля Бальтассатса, який оповідатиме про останній рік життя тирана і його страхи й параною. Фільм зніматимуть французи і португальці спільно з росіянами га базі "Мосфільму". Навіть не знаю, що сказати на цю звістку. Хіба що наведу свіжий анекдот:
На надгробку Сталіна після цього фільму буде написано: "Навіть не знаю, що гірше: те, що я помер, чи те, що мене зіграв Жерар Депардьє". |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|