Новинки кіно

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 292, 293, 294  наступна
Автор Повідомлення
The_Marlboro 
Відео Гуртом - субтитрування

Востаннє: 09.10.24

2015-11-29 13:56  
don pedro, просто треба моніторити канал з українськими трейлерами)
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2015-11-29 15:25  
The_Marlboro
Хай перекоалають оригінальні назви фільмів, а не вигадують якесь лайно.
Bod_zik99 
VIP

Востаннє: 16.11.24

2015-11-29 21:17  
Сходив сьогодні на "Сікаріо / Sicario " .Загалом, мені дуже сподобалося! Але мушу сказати, що фільм доволі складний. Впринципі, як всі фільми Денні Вільньова. У фільмі дуже гарно показана кримінальна ситуація у Мексиці. Також дуже гарні пейзажі та операторська робота. Зйомка з тепловізора це ЩОСЬ!Акторський підбір шикарний. Емілі Блант неймовірна! Як на мене, Денні Вільньов - один з найсильніших режисерів сучачності. Оцінка 11/10
don pedro 

2015-11-30 02:58  
Помер видатний режисер Ельдар Рязанов. Йому було 88 років. Вічна пам'ять великому митцеві, який як ніхто, відобразив на екрані пізній Радянський Союз, свої часи та настрої цілого покоління. Образи з його фільмів - незабутні, і надовго переживуть свого творця.
don pedro 

2015-12-01 00:36  
Отже, я переглянув у кінотеатрі фільм "Віктор Франкенштайн". Враження якнайкращі.

Сюжет фільму, загалом, докорінно не відрізняється від класичної історії вченого-шаленця та його страшного творіння. Та фокус фільму зміщений з самого Віктора Франкенштайна на його упослідженого в інших версіях кіноадаптацій класичного роману Мері Шеллі підручного Ігоря, знаменитого Горбаня. Та режисер Паул МакГуіган пішов іншим, оригінальним шляхом: він зробив Горбаня Ігоря не просто прислужником доктора Франкенштайна, а його науковим помічником та єдиним учнем, який не поступається своєму хазяїнові розумом і вміннями, та намагається бути його совістю. У цьому фільмі Ігор - цілком самостійна особистість, а не просто додаток до свого хазяїна. Втім, доктор не слухається порад свого учня і друга, а далі вперто йде назустріч крахові, таки створивши омріяного Нового Прометея...

Загалом, Паул МакГуіган зумів вдихнути у стару історію нове дихання, суттєво змінивши кут бачення на щось таке, на що решта уваги не звертали, або взагалі робили зовсім інакше. Останнім часом це доволі модне рішення у сучасному кінематографі. Достатньо згадати прекрасну минулорічну "Малефіцієнту" з Анджеліною Джолі у головній ролі. Такий собі постмодернізм, який я дуже люблю. Це цілком правильне ринкове рішення, адже навряд чи глядачі захотіли б вкотре платити за перегляд старих історії у їх класичному вигляді. Тому чекаю оголошену "Наречену Франкенштайна" у режисурі Анджеліни Джолі та з нею ж у головній ролі. У фільмі гарно обіграна тема відповідальності вченого за свої дії та протистояння між вірою та наукою. Віру тут втілює поліцейський інспектор Турпін, роль якого чудово виконав Ендрю Скотт, якого ми знаємо перш за все як Моріарті з серіалу "Шерлок" та за останнім Бондом "Спектр".

Досвідчений режисер зумів зробити "Доктора Франкештайна" водночас і трагедією, і принести в нього елементи комедії, та любовну історію. Цьому сприяв чудовий британський акторський ансамбль (Деніель Редкліфф, Джеймс МакЕвой та відкрита для мене завдяки цьому фільмові прекрасна Джессіка Браун Фіндлі). Відчувається, що Деніел Редкліфф однозначно порвав з Фродо (про бажання зробити це він постійно говорить), а МакЕвой відчуває себе в образах різного роду шаленців неначе риба у воді. Роль доктора Франкенштайна була неначе створена для нього.

Має місце достатній бюджет, що дав можливість блискуче відтворити часи ХІХ століття у Лондоні з усіма її огидними і прекрасними подробицями. Медицина того часу змушує мене втішитись від того, що я таки живу зараз. Окремо хочу відзначити блискуче виконані костюми та облаштування приміщень, які відповідають тому часові. Таким шанувальникам історії Британії як я цей фільм припаде до смаку. Також заслуговують згадки якісно зроблені монстри доктора Франкенштейна, особливо перший, з клаптів різних тварин.
Наприкінці фільму є жирний натяк на те, що історія ще не закінчена. Сподіваюсь, що фільм встигне набрати грошей у прокаті для того, щоб продюсерам захотілось знімати продовження, і його зніматиме чудовий Паул МакГуіган.

Раджу переглянути цей чудовий британський фільм і отримати задоволення від усього побаченого на екрані. Та застерігаю: фільм не дитячий, і певні його сцени можуть шокувати неповнолітніх і викликати у них відразу.
don pedro 

2015-12-02 02:04  
Український трейлер нашумілого фільму "Дівчина з Данії" (прем'єра в Україні - 21 січня 2016 р.). У головних ролях - оскароносний Едді Редмайн і чудова Алісія Вікандер. Режисер - Том Хупер. Зразу попереджаю: у трейлері та фільмі йдеться про транссексуала, який чи не вперше відчув себе жінкою, і здійснив першу операцію зі зміни статі:

Український трейлер фільму з Наталі Дормер "Ліс" (The Forest), який в Україні обізвали "Ліс привидів"/ Прем'єра в Україні - 7 січня 2016 р.:

Український трейлер вбого фільму "13 годин: Таємні воїни Бенгазі" (13 Hours). Прем'єра в Україні 14 січня 2016 р.:

Український трейлер фільму "Воскресіння" (Risen). Коротко про фільм: Перші 40 днів після воскресіння Христового. Клавіус, невіруючий римський центуріон, вирушає до Єрусалиму аби розгадати таємницю воскресіння Ісуса Христа. Він має особливе завдання від самого прокуратора Іудеї Понтія Пілата - відшукати тіло цього «новоявленого месії». Спростувавши чутки про воскресіння, Клавіус має запобігти повстанським настроям у місті та приборкати некерований натовп.
Щось я таке вже бачив колись.
Прем'єра в Україні: 14 квітня 2016
yuranako 
VIP

Востаннє: 18.11.24

2015-12-02 03:13  
don pedro написано:
Перші 40 днів після воскресіння Христового. Клавіус, невіруючий римський центуріон, вирушає до Єрусалиму аби розгадати таємницю воскресіння Ісуса Христа. Він має особливе завдання від самого прокуратора Іудеї Понтія Пілата - відшукати тіло цього «новоявленого месії». Спростувавши чутки про воскресіння, Клавіус має запобігти повстанським настроям у місті та приборкати некерований натовп.
Щось я таке вже бачив колись.

Так, і я бачив. Мабуть, якісь варіації на основі цих фільмів
http://www.imdb.com/title/tt0491720/
https://toloka.to/t46486
igor911 
Модератор відео

2015-12-02 11:05  
ПРОКАТ #5: гумор і релігія в «Надновому заповіті» й таємниці візуальних ефектів

У цьому випуску:
* Фільм «Надновий заповіт»: як жартувати на релігійну тематику і не образити почуття вірян. Інструкція від стендап-коміка і радіоведучого Данила Хомутовського та директора «Радіо Марія» отця Олексія Самсонова;
* чим займається VFX producer і як робити захопливі ефекти на комп'ютері;
* новини світового й українського кіно.
don pedro 

2015-12-02 20:58  
Опубліковані найкращі серіали і фільми 2015 року за версією IMDb

Гра престолів
Ресурс із найбільшою у світі базою кіноданих IMDb опублікував власні рейтинги найпопулярніших фільмів і серіалів 2015 року. Поряд із фестивальними хітами у списках стоять популярні блокбастери і анімації

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Indiewire.

До списку потрапили стрічки, що отримали найвищі рейтинги. Оцінки кожній прем'єрі ставилися користувачами ресурсу, а остаточний бал фільму обчислювався за спеціальним коефіцієнтом IMDb.

Найкращі фільми 2015-го:
1. "Думками навиворіт"
2. "Шалений Макс: Дорога гніву"
3. "Марсіанин"
4. "Голос вулиць"
5. "Сікаріо"
6. "Я, Ерл та дівчина, що вмирає"
7. "Кінгсмен: Секретна служба"
8. "Екс Машина"
9. "Людина-мураха"
10. "Месники: Ера Альтрона"

От другим "Месникам" тут місця б не мало бути.
ivan vyrvyvuho 
VIP

Востаннє: 30.08.24

2015-12-02 21:14  
don pedro написано:
6. "Я, Ерл та дівчина, що вмирає"

Мабуть, вартий уваги, решта не знаю... Happy
Temlees 
Поважний учасник

Востаннє: 17.11.24

2015-12-02 21:37  
Цитата:
Думками навиворіт
- щось він мені не дуже сподобався.
Хочу переглянути Марсіанин, та ще думаю чи дивитися Сікаріо. Месників щось і дивитися не хочеться.
Bod_zik99 
VIP

Востаннє: 16.11.24

2015-12-02 21:45  
Temlees
"Сікаріо " дивитися однозначно. Хоча фільм доволі складний.
Ось вам мій відгук:
Сходив сьогодні на "Сікаріо / Sicario " .Загалом, мені дуже сподобалося! Але мушу сказати, що фільм доволі складний. Впринципі, як всі фільми Денні Вільньова. У фільмі дуже гарно показана кримінальна ситуація у Мексиці. Також дуже гарні пейзажі та операторська робота. Зйомка з тепловізора це ЩОСЬ!Акторський підбір шикарний. Емілі Блант неймовірна! Як на мене, Денні Вільньов - один з найсильніших режисерів сучачності. Оцінка 11/10
Temlees 
Поважний учасник

2015-12-02 21:57  
Bod_zik99 написано:
Але мушу сказати, що фільм доволі складний

Ото я сумнівався, чи зможе мій мозок переварити його. Напевно подивлюся. Дякую.
don pedro 

2015-12-03 00:17  
Bod_zik99
Temlees
Нічого складного у ньому немає. Фільм простіший для розуміння, аніж "Траффік" чи "Радник".

Відродження кіномерців триває: тизер-трейлер фільму "Кікбоксер: помста" з Жаном-Клодом Ван Даммом, Дейвом Батістою і Джиною Гаррано у головних ролях.Страшно собі уявити, ЩО це буде. Ми це побачимо наступного року. Тішить, що Ван Дамму вистачило клепки у голові не брати на себе у свої 55 років роль власне кікбоксера, а якогось "майстра Дюранда" (мабуть, наставника ГГ). Цим дорослим рішенням кумир нашої юності підносить себе на рівень такого корифея жанру як Сильвестр Сталлоне.
Temlees 
Поважний учасник

2015-12-03 00:27  
don pedro написано:
Радник

О так, мій бідний мозок з ним не впорався. Напевно, я просто не схотів його зрозуміти.

Додано через 6 хвилин 4 секунди:

don pedro написано:
Кікбоксер: помста

Кікбоксер, Кіборг, Кривавий спорт - романтика, а до цього лише індійські фільми з Мідхуном Чакраборті, і мама: "Не ходи на фільми США вони погані."
don pedro 

2015-12-03 00:38  
Temlees написано:
індійські фільми з Мідхуном Чакраборті

Ви такі ІМЕНА пам'ятаєтеHappy Це не той, що ще у "Волоцюзі" та "Зіті і Гіті" знімався?
Temlees написано:
мама: "Не ходи на фільми США вони погані

Справді. "Амєріканскає кіно разлагаєт нєзрєлиє уми страітєлєй каммунізьма!"
Temlees 
Поважний учасник

2015-12-03 01:00  
don pedro написано:
Ви такі ІМЕНА пам'ятаєтеHappy Це не той, що ще у "Волоцюзі" та "Зіті і Гіті" знімався?

Переглянув опис, про двух сестер я не пам’ятаю, а от про двух близнюків пам’ятаю Happy Мітхун Чакраборті - це ого-го, зірка світової велечини, навіть у його виконанні був якийсь радянський фільм про слона... Я його добре запам’ятав, тому що наступного дня після перегляду у клубі, друг на стадіоні показував, як актор (друг) кидав автомобільний ключ (якась залізна трубка), та й поцілив мені у лоба. Happy
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2015-12-03 04:29  
don pedro написано:
От другим "Месникам" тут місця б не мало бути.

А як на мене то, в списку не мало б бути Шаленого Макса.
don pedro 

2015-12-03 10:05  
Robar III
Всього тільки кращого фільму рокуHappy
The_Marlboro 

Востаннє: 09.10.24

2015-12-03 10:53  
don pedro написано:
Всього тільки кращого фільму року

ага, й кращого бойовика останнього десятиліття
don pedro 

2015-12-03 10:59  
The_Marlboro
Головне, щоб Міллер зняв продовження і не перетворив це у якихось "Месників".
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2015-12-03 11:16  
don pedro не кажу нічого по фільм. але мене він не вразив ні сюжетом, ні постановкою...
Не мій смак напевне...
Для мене будь яка серія Гри Престолів, чи 1й сезон такого серіалу як надприродне краще за цей фільм.
don pedro 

2015-12-03 11:19  
Robar III
"Кожному - своє. Так було написано на воротах Бухенвальду" (Лесь Подерв'янський (с))
don pedro 

2015-12-03 23:57  
КАРТЕЛІ ТА ЦРУ

Вчора сходив на "Сікаріо". Загалом, фільм вражаючий, але канадський режисер Дені Вільньов не зумів перевершити рівень своїх "Полонянок" 2013 р. Можливо, мені так здається тому, що я бачив чимало фільмів про наркотрафік з Південної Америки на Північ. Кращим з них я все ще вважаю "Радника", а другим за якістю - оскароносний "Трафік". Втім, "Сікаріо" може бути третім у списку. Аж не віриться, що для актора Тейлора Шерідана це був перший його сценарій, за яким зняли фільм.

Отже, злочинність з Мексики поступово і невблаганно "перетікає" через кордон до США, викликаючи там дике насильство і наркохвилю. З цим треба щось робити, причому, щось нове і дієве. І байдуже, у який спосіб. Агента ФБР Кейт Мейсер (Емілі Блант) переводять до загадкового і незрозумілого таємного підрозділу боротьби з дурманом, від якого тхне ЦРУ. Підрозділ під командою цереушника Метта Грейвера (Джош Бролін) та з залученням дивного мексиканця Алехандро (Бенісіо Дель Торо) діє дуже жорстко і не рахується з законом та якимись правилами. Агент Мейсер швидко усвідомлює, що її роль у всіх операціях зводиться виключно до створення легального прикриття для цієї зграї, мета якої не стільки власне протидія ввезенню дурману до США, а більш широкі і цілком незаконні речі. Її життя стоїть на кону...

Питання злочинності у "Сікаріо" показано як невід'ємна частина життя мексиканського суспільства. Перестрілки та розчленовані тіла - звична річ. Злочинці - цілком пересічні люди, які мають сім'ї і живуть у соціумі. Це робота. В цьому і клопіт боротьби зі злочинністю, яка проникла в усі пори. По суті, боротьба з нею американцями - це боротьба з самою Мексикою та її народом. Після перегляду (особливо останньої сцени) складається враження, що усі ці "перемоги" у боротьбі зі злочинністю в Мексиці - це як кидання каменю в озеро. Невеликі хвильки - а потім озеро залишається на місці. Так і зі злочинністю в Мексиці. Представники США вкотре когось перемогли і поїхали собі, а тут, у місті Хуарес, все залишилось як було. Чомусь це все нагадало мені Україну, і від цього ще сумніше. Потрібне щось нове, і американці йдуть на це, пішовши на певні угоди з іншими злочинними угрупованнями для того, щоб подолати інші та якось поставити під контроль хвилю наркоти з Півдня та зменшити насильство у самих США. Бо, як сказано у фільмі, проблема не у злочинних мексиканцях, а в тому, що понад 60 000 000 "популяції" громадян США щось курять, нюхають і колють собі, і цей потік неможливо перекрити цілком. Неможливо скасувати ринковий закон - попит породжує пропозицію. Американцям подобається обдовбуватись, і ринок поспішає задовольнити ці бажання. Цей союз ЦРУ та "добрих" картелів призводить до ситуації, яка описана у старій одеській примовці: "ніхто не знає де закінчується Беня і починається поліція, і ніхто не знає, де починається поліція та починається Беня". Звісно, все це цілком незаконно, а агент Мейсер і її підписи - просто фіговий листок законного прикриття для всієї цієї протиправної діяльності Алехандро і ЦРУ. Взагалі, "Сікаріо" - рідкісний приклад фільму, який настільки відверто показує виконання ідеї "не можеш подолати явище - очоль його". Цим ця стрічка і цінна. На всілякі щасливі закінчення очікувати не варто. Все життєво.

Фільм досконало знятий і зрежисований. "Сікаріо" не містить жодної зайвої сцени. Насильтсво показано відверто, без "загортання у папірці", порубані мачете трупи - то трупи. Зрештою, це і справді відповідає тому, що відбувається у Мексиці. Чудова операторська робота, що особливо видно у сценах з перестрілками та через прилади нічного бачення. Акторська гра чудова, чому сприяє блискуче підібраний склад виконавців. Музика теж добре підібрана. Як не дивно, у такий тяжкий фільм зуміли запхати навіть певний гумор.

Словом, я раджу перегляд "Сікаріо" дорослим людям, які цінують розумні трилери на злободенні теми і водночас мають достатньо міцний шлунок для перегляду відверто знятого насильства. Сподіваюсь, що Дені Вільньов і Тейлор Шерідан і далі зніматимуть щось не менш якісне.

10/10.
ivanmasley 
Новенький

Востаннє: 05.06.16

2015-12-04 00:25  
don pedro написано:
Вчора сходив на "Сікаріо".

І як сходилося?)
don pedro 

2015-12-04 01:53  
ivanmasley
Написав.

Додано через 1 годину 5 хвилин 24 секунди:

Блага вість: З 26 травня 2016 р. в Україні почнеться показ "Люди Х: апокаліпсис".
don pedro 

2015-12-04 12:20  
Оголошено збір коштів на екранізацію "Вина з кульбабок" Рея Бредбері
Творці екранізації роману Рея Бредбері "Вино з кульбабок" збирають гроші через краудфаундингову платформу Kickstarter. Мета продюсерів – отримати $350 тис. до 9 січня

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням Variety.
Фільм за мотивами однойменного оповідання американського письменника розповідатиме про літні канікули хлопчика та дивовижний світ дитинства, в якому він живе. Стрічка буде з елементами фентезі.
За першу добу від початку кампанії 18 користувачів пожертвували більше $2 тис. Відео, що опубліковане на краудфаундинговій платформі, включає розкадровки майбутньої стрічки, а також звернення її режисера Родіона Нахапетова і самого Рея Бредбері. Письменник прогнозував фільму "Оскар" за найкращий фільм.
Мінімальна сума пожертви складає $5. Якщо ж шанувальник роману перерахує $7, то отримає право на участь у фільмі в якості статиста.
Збір коштів через краудфаундингові платформи останнім часом набуває все ширшої популярності. Наразі, наприклад, проходить робота над фільмом "Супер поліцейські 2", бюджет якого у розмірі $4,4 млн. було зібрано на платформі Indiegogo.
igor911 
Модератор відео

2015-12-04 15:57  
Розпочалася робота над українським кінофільмом "Коли падають дерева"
З 4 грудня розпочинається робота над створенням українського ігрового повнометражного фільму "Коли падають дерева". Про це розповіла автор сценарію та режисер-постановник фільму Марися Нікітюк. Загальний бюджет фільму – понад 22 мільйони гривень. Частка державного фінансування складає 10 мільйонів.
Детальніше
«Робота над фільмом розпочнеться вже зараз, але зйомки ми плануємо влітку, адже за сценарієм дії проходять саме в цю пору року. Сам сценарій – це по суті така собі драма-дорослішання. У центрі дійства – дівчинка 5 років, яка спостерігає за трагічним коханням своєї двоюрідної сестри. Вся ця історія відбувається на фоні нашої реальності, це портретування нашого сьогоднішнього суспільства. Фон – це пострадянська руїна, якої ми досі не можемо позбавитися», – говорить Нікітюк.

Сценарій фільму відібрали та представили на кіноринку в Талліні. Цей проект виграв пітчинг (це презентація проекту з метою пошуку інвесторів, готових його фінансувати. – ред.)Одеського міжнародного кінофестивалю 2014 року.

Фільм також переміг в 7 конкурсному відборі Держкіно. 4 грудня Державне агентство України з питань кіно уклало державний контракт з компанією-виробником фільму про надання державної фінансової підтримки. Загальний бюджет фільму – понад 22 мільйони гривень. Частка державного фінансування складає 10 мільйонів.
don pedro 

2015-12-04 21:09  
[b]
Бокс-офіс Китаю цьогоріч виріс у півтора рази
[/b]
Станом на 3 грудня цьогорічний бокс-офіс Китаю досяг $6,3 млрд. Це на 48% більше у порівнянні з аналогічним періодом 2014 року.
Доля китайських фільмів у прокаті країни склала 59% ($3,7 млрд.) від загальної каси виторгу за рік. У 2014 році їх доля склала 54,5% від загальної каси.
До десятки найкасовіших фільмів у прокаті Піднебесної потрапило чотири голлівудські картини: "Форсаж 7", "Месники: Ера Альтрона", "Світ Юрського періоду" і "Місія Неможлива: Плем’я ізгоїв".
За прогнозами експертів результати цьорогічного бокс-офісу запевняють у тому, що за три роки китайський ринок кінопрокату перевершить за обсягом північноамериканський. Таким чином він стане найбільшим у світі.
Касові збори у США та Канаді минулоріч склали $10,4 млрд, що на 5% менше аніж у 2013 році.
Наразі у Китаї діє більше 30 тис. екранів. Щоденно у країні відкривається близько 15 нових екранів. Натомість у Північній Америці у 2014 році налічувалося приблизно 39,956 діючих екранів.

Для нас з вами, простих смертних, це означатиме подальше наростання вбогої "китайщини" в усіх фільмах та збільшення кількості гидоти на кшталт "Форсажів" та інших лохбастерів. Цього і так забагато, а стане ще більше.
don pedro 

2015-12-05 02:46  
Трейлер комедійного ретро-детективу "Милі хлопці" з Расселом Кроу і Раяном Гослінгом (прем'єра - 20 травня 2016 р.):
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 292, 293, 294  наступна