Обговорюємо серіали

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 165, 166, 167  наступна
Автор Повідомлення
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2016-02-18 04:13  
З 7 березня 2016 р. - серіал "Демієн" за мотивами класичного фільму 1976 р. "Омен". Бачу, скоро зроблять серіали з усіх відомих фільмів (або навпаки), чи зроблять продовження. Було б добре, щоб і якість була така сама. Трейлер:

[Captain] 

Востаннє: 18.04.25

2016-02-19 01:19  
don pedro написано:
І, як виявилось, зв'язок Скаллі та Малдера поза роботою очевидний для всіх. Раніше про це так відверто не говорили.

Ну вони навіть дитину спільну мають... А всім відомо, що діти з'являються на світ не завдяки зв'язку на роботі.
don pedro 

2016-02-19 01:20  
[Captain]
Якщо ви думали пожартувати, то не вийшло. Я про те, що про це не говорили інші персонажі серіалу. А молоді одразу все сказали в очі.
[Captain] 

2016-02-19 02:07  
ура, "Вініл" отримає другий сезон! хоча глядачів було мало
don pedro 

2016-02-19 05:13  
Прем'єра четвертого сезону серіалу "Темна сирота" (про гурт жінок-клонів, кожну з яких грає Тетяна Масляну) відбудеться 14 квітня 2016 р. Трейлер:

Буде серіал-відгалуження від "Джессіки Джонс" про суперсильного та майже невразливого бармена Люка Кейджа, полюбовника Джессіки. Має бути 13 серій. У головній ролі Майк Колтер. Перша серія буде у квітні 2016 р.
don pedro 

2016-02-20 04:12  
Блага вість: Є дані, що нові "Х-файли" таки продовжать далі, аніж вбогі шість серій. Сподіваюсь, що якщо це таки правда, то буде щось більш притомне і цікаве, аніж ці майже непов'язані між собою серії, позбавлені будь-якої загальної ідеї.

З 30 березня 2016 р. - серіал "The Path" (Шлях) про болісну кризу віри у новонаверненого, яка викликана змінами у житті. Щось про якусь секту (?). Оголошено про сім серій у сезоні. В одній з серій навіть Аарон Пол ("Всупереч поганому", "Жага швидкості") засвітився. Трейлер:

don pedro 

2016-02-20 16:50  
Отже, подивився першу серію "11. 22. 1963" за однойменним романом Стівена Кінга.

Великих сподівань не мав, але чекав більшого. Чуда не сталось. Чергове знищення ще одного блискучого роману Стівена Кінга. Звісно, це зроблено не так ницо, як у випадку з "Під куполом", але теж достатньо гидко. Починалось непогано, але далі повне спаплюження книжки. Звідкись виникли відверто дурнуваті та висмоктані з пальця сюжетні лінії, а інші, які й мали бути, пропали в нікуди. Певні внесені у сюжет зміни взагалі незбагненні. Чомусь ГГ переноситься не у 1958 р., як у книжці, а на два роки пізніше. Чому події з Деррі (Мейн) перенесені у якийсь Голден (Кентуккі) взагалі непоясненно. Мабуть, творці серіалу усвідомили, що їм не по силам зобразити атмосферу "милого" Деррі, або їм просто насрати на Всесвіт Темної Вежі. Друге правдоподібніше. Подібного багато, всього не злічити. Атмосфера минулого теж знищена. Все якось надто яскраво і весело. Тут би скоріш підійшов антураж "Справжнього детективу". Але для цього треба мати талант і любити свою роботу. Тут не той випадок. Всі ці дурощі розтягли першу серію на 80 хвилин, хоча б при гідній режисурі можна було б сміливо вкластись у годину часу.

Та й вибір виконавця головної ролі теж не снайкраще. Франко, звісно, не на своєму місці. Він - пляжний зірковий хлопчик з Каліфорнії, а тут він мав зіграти вчителя-англосакса, інтелектуала та свідомого громадянина з провінційного Мейна. Я нічого проти нього не маю, він хороший актор, але ця роль не його. Радісним усмішкам тут не місце.

Та найбільше вбили не безглузді зміни, а те, що творці серіалу перетворили дуже жорсткий, брутальний, темний і просто брудний та просто розкішний текст на дорогу пустушку, повністю викинувши з цієї історії все цікаве та живе.

Дивитись можна, але чи потрібно? Особливо таким старим фанам Стівена Кінга як я. Можливо, наступні серії будуть кращі, але перше враження це перше враження. Може молодняку та тим, хто нечитав роман-першоджерело перегляд піде краще, аніж мені.

Сумно.
6/10.

Озвучення "Стругачки" не таке якісне, як у "НеЗупиняйПродакшин", але, загалом, хороше. З хрипкими голосами дещо перегнули. Дякую їм за роботу і постараюсь підтримати фінансово, та закликаю зробити це і решту небайдужих людей.
don pedro 

2016-02-21 03:58  
Прем'єра четвертого сезону серіалу "Мотель Бейтс" відбудеться 7 березня 2016 р. Трейлер:

Останній тизер нових "Х-файлів":

Додано через 12 хвилин 25 секунд:

Останній тизер нових "Х-файлів":

don pedro 

2016-02-22 04:31  
НВО продовжило "Вініл".

Буде шестисерійний драматичний серіал "Фронтир" від "Netflix", який оповідатиме про просування колоністів у майбутніх США у XVIII-му сторіччі (цікава і маловисвітлена тема, всі на ковбоях-шерифах зациклились). У центрі серіалу буде торгівля того часу та боротьба за грошові потоки. У головній ролі - Джейсон Момоа, він же Хал Дрого з "Гри престолів". Покажуть наприкінці цього року.
don pedro 

2016-02-23 04:23  
Будуть знімати серіал про "Людей-Х".

NBC зніматиме комедійний серіал "Безсилий" за коміксами всесвіту DC. У ролі буде Ванеса Хадженс (Заборонений прийом). Серіал оповідатиме про життя звичайної, безсилої людини у світі супергероїв та лиходіїв і страхову компанію. У центрі оповіді буде Емілі Лок, хитромудра страхова агентка, яку просто дістали різні "надлюди", що творять розруху у її рідному місті, звалюючи на неї розгрібання фінансових завалів після їх битв. Може бути цікаво, бо й справді: а хто і за які гроші відновлює все зруйноване під час боїв різного роду героїв і злочинців та як це впливає на суспільство?
don pedro 

2016-02-24 03:30  
У січні 2017 р. - новий серіал "[b]Зоряний шлях[/b]" на СBS. Я навіть здивований, що когось ще цікавить уся ця вбога історія. Сумно: блискучого "Світлячка" закрито, не завершивши навіть першого сезону, а це лайно ганяють екранами вже десятиліттями.

Про відродження серіалу "Ксена принцеса-воїн":
http://screenrant.com/xena-reboot-showrunner-changes-bingeable/

Комедійний (?) серіал з Заком Галіфанакісом "Baskets" продовжено на другий сезон. Продовження вийде на початку наступного року. Мене, особисто, цей серіал зовсім не вразив (намагався подивитись перші дві серії), тож я здивований тим, що його продовжили. Мабуть, людям бракує "чорнухи", а от мені її вистачає.

Блага вість: Кріс Картер, творець "Х-файлів" заявив "Нью-Йорк Таймс": "I can tell you, almost without a doubt, we will come back" - "Я можу сказати вам, що майже без сумніву, ми повернемося". Він вже говорив про це все з представниками телеканалу FOX. Нові серії - просто питання часу:
http://www.rollingstone.com/tv/news/x-files-creator-chris-carter-we-will-come-back-20160223
Як я і думав, що телевізійники не заріжуть цю курочку з золотими яєчками. Та, як на мене, серіал слід було б переформатувати, ввівши туди, поруч з Малдером та Скаллі, агентів Міллера та Ейнштен, розширивши відділ до чотирьох осіб. Але сумніваюсь, що все буде зроблено так добре, і свіжих облич ми не побачимо. Та у серіалі щось слід таки змінити, це однозначно.
don pedro 

2016-02-25 04:57  
Найвідоміші міжрасові пари у сучасних серіалах:
http://screenrant.com/best-interracial-couples-broke-stereotypes-2015/
З давнішого згадується Баффі - обраниця переможниця вампірів та чорний директор проклятої школи і Ксена та її чорний коханий, а також весь той міжрасовий секс у "Докторі Хаусі" і "Справжній крові".
The_Marlboro 
Відео Гуртом - субтитрування
Відео Гуртом - субтитрування

Востаннє: 19.04.25

2016-02-25 10:49  
don pedro написано:
Найвідоміші міжрасові пари у сучасних серіалах:

цікаво, що найбільше пар у варіанті "білий/азіат", а не "білий/чорний"
don pedro 

2016-02-25 11:13  
The_Marlboro
Ні. До "міжрасових" запхали ще білий-латинос (частина з цих "латиносів" біліші за "білих").
[Captain] 

2016-02-25 12:07  
don pedro написано:
Буде шестисерійний драматичний серіал "Фронтир" від "Netflix", який оповідатиме про просування колоністів у майбутніх США у XVIII-му сторіччі (цікава і маловисвітлена тема, всі на ковбоях-шерифах зациклились). У центрі серіалу буде торгівля того часу та боротьба за грошові потоки. У головній ролі - Джейсон Момоа, він же Хал Дрого з "Гри престолів". Покажуть наприкінці цього року.

Ось це може бути дуже цікавим шоу
don pedro 

2016-02-25 22:02  
[b]Блага вість[/b]: "ТРК-Україна" показуватиме українською новий серіал від ВВС "Війна і мир" за знаменитим однойменним романом Льва Талстова. Це найдорожчий проект компанії.
don pedro 

2016-02-26 03:26  
FOX продовжив довгограючий серіал "Кістки" на дванадцятий і заключний сезон. Для мене цей серіал помер вже багато років тому, і тому є загадкою, як він взагалі протримався так довго на ТБ. Та, мабуть, навіть найтерплячіших фанів це все вже втомило.

Буде серіал за відомим маленьким романом Стівена Кінга "Туман". Рішення виправдане, адже фільм 2007 р. режисера Дарабонта знищив книгу, тож сміливо можна знімати нову повноцінну екранізацію у вигляді серіалу. Головне, щоб з невеликого роману не зробили десятка сезонів.

Сер Рідлі Скотт як продюсер і режисер фільму "Лок" (є на "Гуртом") і відомого серіалу "Гострі козирки" Стівен Найт знімають міні серіал "Табу" для каналу FX. У головній ролі - Том Харді. Серіал оповідає про Джеймса Кезі Делані, який у 1814 р. повертається додому в Англію, де його усі вважають давно померлим. Там він має успадкувати багатства свого батька-судновласника. Та у всьому цьому є великі ризики для нього, адже не всі раді поверненню блукача, який давно мав загинути в Африці. Делані має подолати це все і знайти своє щастя, водночас борючись з власними демонами...
Його показуватимуть вже цього року.
Трейлер виглядає дорого і солідно. Том Харді, як завжди, на висоті:

laziale89 
Поважний учасник

Востаннє: 17.09.24

2016-02-26 15:05  
don pedro написано:
Та, як на мене, серіал слід було б переформатувати, ввівши туди, поруч з Малдером та Скаллі, агентів Міллера та Ейнштен, розширивши відділ до чотирьох осіб. Але сумніваюсь, що все буде зроблено так добре, і свіжих облич ми не побачимо. Та у серіалі щось слід таки змінити, це однозначно.

Тут варто пам'ятати про те, що подібний досвід "ікс-файли" вже мали, коли ввели агентів Доггета та Рейс, і замість того, щоб отримати "новий подих", серіал почав стрімко втрачати у рейтингах і, зрештою, був закритий. Дуже сумніваюся, що агенти Міллер та Ейнштейн привернуть до серіалу увагу нових глядачів, а от те, що відвернуть старих - цілком вірогідно. До того ж, читаючи фан-форуми, розумію, що Доггет та Рейс не викликАли у фанатів аж такого роздратування, як ця нова парочка.

Згоден з тим, що серіал потребує якихось змін, і на мою скромну думку, 6-серійний формат ідеально підходив для того, щоб, як наприклад в "Твін Піксі", помістити героїв у обмежений певними кордонами простір, де б вони вдалися до розслідування якоїсь справи, яка б у ході свого розвитку тягнула за собою нові і нові.

Формат "один епізод - одна історія" у наш час вже не такий популярний, як це було у 90-х. Варто звернути увагу на ті проекти, які зараз вважаються еталоном серіальної справи - "Каліфорнікейшн", "Справжній детектив", "Вбивство", "Ганібал", "Гра престолів", "Фарґо", "Картковий будинок" - кожна серія яких є продовженням попередньої та між якими існує цілковитий взаємозв'язок.

Особисто для мене з боку Картера перша серія нового сезону "іксів", як для фаната, була проявом неповаги. Склалося враження, що на момент подачі представниками FOX "зеленого світла" на зйомки 10 сезону, у Кріса зовсім не було ідей щодо того, як зав'язати продовження, і тому він вдався до звичайнісінької "халтури".
don pedro 

2016-02-26 16:27  
laziale89 написано:
серіал почав стрімко втрачати

Мій інтерес до цього серіалу різко впав ще задовго до цього. А Міллер та Ейнштейн - те невелике, що сподобалось мені у цьому сезоні.

Що ж до окремих історій, то вони(на жаль) фішка "Х-файлів" у поєднанні з іншопланетною темою. Я б взагалі хотів, щоб бодягу з прибульцями і змовами припинили як таку.

laziale89 написано:
Особисто для мене з боку Картера перша серія нового сезону "іксів", як для фаната, була проявом неповаги.

Бо просто уся ця історія з прибульцями набридла не мені одному.
Говорячи про самого самого Картера, то зверніть увагу, що нічого більше важливого і відомого, окрім "Х-файлів" і його відгалужень та всіма забутого (на жаль) серіалу дев'яностих "Тисячоліття", він взагалі не створив. У 2014 р. намагався запустити новий серіал "The After", але пілот провалився. Іншого виходу, аніж знову взятись за "Х-файли" він вже не мав. Припускаю, що в старого тупо гроші закінчились, тож довелось знову шукати "істину". Розквіт таланту Картера залишився у дев'яностих роках. Доводиться використовувати те, що є. Це не від неповаги, а через брак нових ідей.

Я вже писав тут і на сторінці самого серіалу, як би взагалі змінив усю парадигму цього серіалу, але це тільки моє бачення.

Додано через 57 хвилин 52 секунди:

Зйомки наступного сезону "Шерлока" розпочнуться у квітні
Про це повідомляє Gulf News з посиланням на продюсера телешоу Сью Верчу, передає Еспресо.TV.
"Ми починаємо зйомки в квітні, закінчуємо їх в кінці липня", - заявила Верчу.
За її словами, буде знято три епізоди. Якщо все піде за планом, то ВВС покаже четвертий сезон в січні 2017 року.
Сценарист, продюсер і виконавець ролі Майкрофта Холмса Марк Гетісс пообіцяв, що глядачів чекає ще більша взаємодія між Шерлоком Холмсом і Джоном Ватсоном.
don pedro 

2016-02-27 07:12  
[b]Cеріали, що народилися із книг[/b]
http://www.chytomo.com/news/ceriali-shho-narodilisya-iz-knig

Додано через 17 хвилин 53 секунди:

Серіал за фільмом "Відступники" Мартіна Скорсезе у роботі.

Додано через 2 години 16 хвилин 55 секунд:

Дев'ята, десята і одинадцята частини тизеру "Політ 462" до "Мерців":

don pedro 

2016-02-28 04:34  
Тизери другого сезону "Жаху живих мерцв":

Ua.bos_01 
VIP

Востаннє: 18.10.24

2016-02-28 17:11  
Напередодні вручення найпрестижнішої кіно премії "Оскар" у Лос-Анджелесі визначили найгірші фільми 2015 року.

Найбільше статуеток антипремії "Золота Малина" зібрала нашуміла еротична стрічка "50 відтінків сірого". Найгіршим актором назвали Джеймі Дорнана, який зіграв головну чоловічу роль у цьому фільмі, а гіршою актрисою стала його партнерка по знімальному майданчику Дакота Джонсон. Їхній дует навіть отримав окрему "Малину". Сценариста картини Келлі Марсела також удостоїли окремої антипремії.

Водночас найгіршим режисером року назвали Джоша Транка за фільм "Фантастична четвірка".

А от приз за відновлення репутації дістався багаторазовому лауреату "Золотої малини" Сільвестру Сталоне. Цього разу він номінується на "Оскар" за роль другого плану у драмі "Крід".
don pedro 

2016-02-29 03:18  
Тизер-трейлер третього сезону серіалу "Копійчані жахи" (прем'єра сезону - 1 травня 2016 р.):

Трейлер четвертого і лостаннього сезону серіалу "Банші". Шкода, я його любив. Але все хороше має теж закінчуватись. У цей сезон ввели на одну з ролей Елайзу Душку, відому нам як "Тру" з "Поклику Тру", Фейт "з Баффі" та Луна з "Лялькового будинку":

Аmazon прикрив серіал "Скажені пси" після першого сезону.
don pedro 

2016-02-29 19:45  
Погані справи зі зборами на українське озвучення для "Мерців, що вештаються" від UA.TEAM. Вони повідомляють на своєму сайті сьогодні, що
Цитата:
За останній тиждень було всього 3 платежі. Один з них - великий, тому і вистачило якраз на виготовлення однієї серії. Ми дякуємо, а ви дивіться!Happy Наступного тижня нова серія. Друзі, хто ще може проспонсорувати? Пишіть!!

Так що, саме від наших пожертв залежить, чи буде воно надалі. Якби кожен глядач скинувся хоча б по десятці, гризоти б не було. Приєднуйтесь до зборів!
don pedro 

2016-03-01 04:24  
Сара Шахі, відома роллю малої смаглявої перської психопатки-коротунки Cамін Шоу з серіалу "Person of Interest", мабуть зіграє головну роль у майбутньому серіалі "Ненсі Дрю".
SmileyElf 
Свій

Востаннє: 09.11.24

2016-03-01 20:14  
BMK12 
Відео Гуртом - підтримка та поширення
Відео Гуртом - підтримка та поширення

Востаннє: 14.05.22

2016-03-01 20:59  
SmileyElf написано:
Добра новина

Якось незвично читати про українізацію в російській статті.
Bod_zik99 
VIP

Востаннє: 20.04.25

2016-03-01 20:59  
SmileyElf
Дійсно добра новина. Та бразильських серіалів я не дивлюсь.
SmileyElf 
Свій

Востаннє: 09.11.24

2016-03-01 21:04  
BMK12, стаття українська, тільки, на жаль, «Медианяня» пише виключно російською.
Bod_zik99, я теж. Мене більше зацікавило згадування BBC. На Peaky Blinders я не очікую, але в будь-якому разі BBC «порожняк не гонит».
ssTAss 
Загальний модератор Толоки

Востаннє: 21.04.25

2016-03-01 23:30  
SmileyElf написано:
BMK12, стаття українська, тільки, на жаль, «Медианяня» пише виключно російською.

та ні, стаття російська
може бути з України, але російська
Ви ж не скажете, що це німецька стаття?
Цитата:
W środę zakończyły się wreszcie negocjacje pomiędzy partią chrześcijańską CDU, SPD i CSU. Można się więc w niedługim czasie spodziewać wprowadzenia minimalnego wynagrodzenia w kraju największej europejskiej gospodarki.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 165, 166, 167  наступна