Автор |
Повідомлення |
don pedro Попереджень: 1
|
2020-04-10 01:33 |
[Captain] написано: | бо я лицемір та покидьок |
Чесна, відверта, гідна довіри людина.
Disney+ вирішили перезнімати старий (1989-1993 рр.)
https://www.imdb.com/title/tt0096569/reference
серіал про геніального підлітка-лікаря "Дугі Хаузер". Тільки оповідатиме він тепер не про білого хлопця, а про напів азійку (гавайку ?)-напівбілу дівчину на ім'я Дугі Кеалоха, яка працює на Гаваях (чудове ім'я для дівчини). Мабуть, білі хлопці нині недостатньо глобалізовані/расово різноманітні для сучасного телебачення. Було б ідеально, якби ніжна Дугі зростаючи, в завершальних сезонах виявила, що вона лесбіянка. Або змінила стать. Так по-модному. Які часи - такі й пісні. |
|
|
|
|
|
2020-04-11 19:15 |
HBO створить новий серіал "Пліткарка" за романом Сесилі фон Цигезар.
У серіалі планують десять епізодів.
HBO Max анонсував створення нового серіалу "Пліткарка" за романом Сесилі фон Цигезар, повідомляє variety.com.
Події у новому серіалі відбуватимуться через вісім років після завершення оригінального серіалу (2007-2011).
Головну роль виконає акторка Емілі Елін Лінд, відома за стрічками "Доктор Сон", "Всі мої діти", "Священна брехня"та інші актори - Елі Браун, Вїтні Пік, Джейсон Готей, Джонатан Фернандес.
Продюсерами серіалу стануть Джош Шварц та Джошуа Сафрану.
Оригінальний серіал створено на основі серії романів (2002-2009) відомої американської письменниці Сесилі фон Цигезар у якому йдеться про підлітків з елітного Мангеттена.
Трейлер нового серіалу "Белгравія" екранізації роману Джуліана Феллоуза. Прем’єра відбудеться 12 квітня 2020 року. Однойменний історичний роман опублікований 2016 року. Це історія про родину, яка стає заможною і намагається конкурувати з аристократами багатого району Белгравія у Лондоні.
Серіал створено британським каналом ITV спільно з американським Epix.
Джуліан Феллоуз - англійський актор, письменник, режисер та сценарист. 2002 року отримав "Оскар" за найкращий оригінальний сценарій фільму "Госфорд парк" та низку нагород за серіал "Абатство Даунтон" (2010-2015):
|
|
|
|
|
[Captain] Попереджень: 1
|
2020-04-12 18:17 |
don pedro написано: |
HBO створить новий серіал "Пліткарка" за романом Сесилі фон Цигезар.
У серіалі планують десять епізодів.
HBO Max анонсував створення нового серіалу "Пліткарка" за романом Сесилі фон Цигезар, повідомляє variety.com.
Події у новому серіалі відбуватимуться через вісім років після завершення оригінального серіалу (2007-2011).
Головну роль виконає акторка Емілі Елін Лінд, відома за стрічками "Доктор Сон", "Всі мої діти", "Священна брехня"та інші актори - Елі Браун, Вїтні Пік, Джейсон Готей, Джонатан Фернандес.
Продюсерами серіалу стануть Джош Шварц та Джошуа Сафрану.
Оригінальний серіал створено на основі серії романів (2002-2009) відомої американської письменниці Сесилі фон Цигезар у якому йдеться про підлітків з елітного Мангеттена.
|
Якщо обмежаться одним сезоном то не розводитимуть довжезну соуп оперу, то навіть цікаво |
|
|
|
|
|
2020-04-12 23:38 |
Зак Готтсаген підписав ексклюзивний контракт
Компанія Kapital Entertainment підписала з актором Заком Готтсагеном, який зіграв одну з головних ролей в інді-фільмі «Арахісовий сокіл», ексклюзивний контракт, згідно з яким актор зіграє в декількох серіалах виробництва цієї компанії. Готтсаген увійшов в історію як перший актор із синдромом Дауна, який брав участь в церемонії вручення «Оскара» в цьому році.
Роль у стрічці «Арахісовий сокіл» стала для актора дебютної, але Готтсаген вивчав акторську майстерність з самого дитинства, працюючи швейцаром в місцевому кінотеатрі, щоб заробити на навчання.
Засновник компанії Kapital Entertainment Аарон Каплан побачив фільм «Арахісовий сокіл», в якому Готтсаген зіграв з Шіа Лабефом і Дакотою Джонсон, і прийняв рішення зняти актора в декількох майбутніх серіалах власного виробництва.
За роль в «Арахісовому соколі» Зак Готтсаген отримав ряд нагород, а сам фільм сталь найуспішнішим інді-проектом, зібравши в США понад 20 мільйонів доларів. |
|
|
|
|
piznajko Відео Гуртом - субтитрування
|
2020-04-13 00:39 |
https://vertigo.com.ua/ukrainian-google-movie-series-trends-in-2010-s/ Кіно і Google: які фільми і серіали українці гуглили за останнє десятиріччя (2012 по 2019 роки телесеріалів)
З аналізу vertigo ґуґл-запитів з українських IP (язик не повертається назвати це "запитами українських користувачів", бо це якісь малороси ґуґлять а не українці) за 2012-2019 роки можна зробити висновок що:
1) 90% всіх серіалів що дивляться українські ТБ споживачі це російськомовне низькопробне мило (неважливо де воно "формально" було знято, в Україні чи Росії, воно все однаково "рускоє кіно" про "рускій мір" та російською мовою).
2) ще 9% це трохи голівудських серіалів (Гра престолів, Спартак помста тощо) і трохи турецьких (Роксолана. Величне Століття, Кохання проти долі, Рання пташка тощо)
3) решта 1% це україномовні серіали які з'явилися лише двічі: "Дві матері" у 2018 та "Школа" у 2018 та 2019 році ("Останній москаль" який потрапляв у топ у 2015 не рахується, бо то була дикий українофобський треш, де єдиним адекватним та позитивним персонажем був російськомовний москаль з Москви) |
|
|
|
|
|
2020-04-13 00:46 |
piznajko написано: | це російськомовне низькопробне мило |
piznajko написано: | уґл-запитів з українських IP (язик не повертається назвати це "запитами українських користувачів" |
Це, до речі, пояснює, чому мені, людині, яка в житті жодного російськомовного трейлера на Ютубі не глянула, як відповідь на мій запит "українські трейлери/україномовні трейлери/трейлери українською" викидає якесь російське сміття про дєсантнікоф, дочєк, страсть, або якусь політичну маячню, яка жодного стосунку до мого питання не має. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-04-13 02:50 |
piznajko написано: | українських IP (язик не повертається назвати це "запитами українських користувачів" |
а, що дивного, якщо половина населення гуглить російською, якою і говорить у побуті. |
|
|
|
|
|
2020-04-13 12:58 |
Robar III
Половина?)) Ти оптиміст! Насправді майже всі, і сам ґуґл так побудований, що українська базується на російськомовній базі |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-04-13 13:07 |
Якось в перший чи то в другий тиждень карантину ми запостили колисанку в неділю ввечері - підбірку цікавих влогів, які ви могли пропустити цього тижня. Отож, ловіть ще одну підбірочку.
Наше відкриття тижня - отой самий плавець, якого затримувала ціла арава копів - це Валентин Бур’янов. Ось тут у випуску Скрипіна він розповідає, як і що трапилося. Хлопець - молодець. Зачепив стільки важливих питань. Ох, дивіться самі https://youtu.be/dnkgBUXXEv0
Про правосуддя в Україні. Коли Миколі Пасічнику було 72 роки, його побили на Майдані і кинули за ґрати - ні за що. 2 тижні тому, у віці 78 років, Микола Пасічник помер. Ті, хто фальсифікував його справу - досі на посадах і живуть із наших податків. Отут MokRec розказує, хто і як поховав правосуддя. https://bit.ly/3a3Yntc
Отут ще один випуск - про генпрокурора Венедіктову, Портнова і всіляку нечисть часів Януковича, яка вилазить назовні https://bit.ly/3elT1wX
Про те, як генпрокурор суперечить сама собі дивіться у випуску Сергій Стерненко: https://bit.ly/2XwHV1N
А ось тут чудовий випуск Стерненка про Пашу «Мерседеса» - настоятеля Київської Лаври, який казав, що треба причащатися, обійматися і навіть запропонував «ліки» від коронавірусу. https://bit.ly/2VlDBzP
І трохи легшого - про фейки і коронавірус.
Anhelina Lomakina розповідає про карантинні будні, спростовує трохи фейків і грає в боулінг туалетним папером https://bit.ly/2Vts3ea #cидивдома
Ось тут Юрко Космина з Детектор медіа розбирає фейки (про Білорусь і їхні методи лікування - от просто бінго). До речі, ви в курсі, що паски освячуватимуть одразу на пекарні у Житомирі? Хороший підхід, чи не так https://bit.ly/34zHdTg
Сьогоднішній випуск Телебачення Торонто - вся наша команда згадала про Ірину Білик, коли вона була ще українською співачкою і робила дуже якісні кліпи і пісні. Ех… https://bit.ly/3cdAK2Y
Ось тут Рагу.лі святкові - набір прекрасного https://bit.ly/3ejcgXF
І ще просвітницького вам:
Корисний випуск Клятий раціоналіст з аргументами про те, чому палити суху траву - не альо https://bit.ly/2Vi0J2g
І на крутому каналі Цікава наука є одразу кілька нових випусків за тиждень https://bit.ly/2RyXQch
Додано через 14 секунд:
https://www.facebook.com/behindtheukrainenews/posts/649826965841440 |
|
|
|
|
Nick777v VIP
|
2020-04-14 23:52 |
|
|
|
|
|
leicheman Відео Гуртом - фільмокрай
|
2020-04-15 00:20 |
|
|
|
|
|
|
2020-04-15 01:43 |
Блага вість: нібито продовження "Аліти: бойового янгола" може бути, але вже як серіал для Disney+.
Ще один трейлер "Зоряної дівчини". Прем'єра - 18 вересня:
Roberto Aguirre-Sacasa, творець "Рівердейлу" і "Лячних пригод Сабріни" робитиме для Quibi серіал про підлітків 1980-х років на основі власної п'єси. Серіал буде про приватну школу для хлопців 1988 року.
Cнігобур (1 сезон) (2020) | Український трейлер
Король тигрів: убивство, хаос та безумство (2020) | Український трейлер Дуже нашуміла документальна річ від Netflix.
Приєднуйтесь до зборів на українське озвучення від НеЗупиняйПродакшин:
http://www.dontstopproduction.com/tiger-king.html
27 травня 2020 року відбудеться прем'єра останнього (нібито) сезону "Агентів ЩИТа".
Netflix замовив виробництво чергового зомбі-серіалу в Кореї
На хвилі успіху корейських коміксів і серіалів про зомбі компанія Netflix заявила про плани створення в цій країні нового серіалу «Ми всі мертві» на основі популярного в Азії веб-коміксу «Зараз в нашій школі». Виробництвом серіалу займеться корейський режисер Джей Кью Лі.
Серіал розповість про групу старшокласників, які виявляються в екстремальній ситуації і замкнені в стінах школи, тоді як по всій країні зі швидкістю лісової пожежі розповсюджується вірус, що перетворює людей на зомбі. Оригінальний веб-комікс вкрай популярний не тільки в Кореї, але і в Індонезії, Таїланді і на Тайвані.
Сценарій серіалу «Ми всі мертві» пише Сунг-іль Чун, а знімуть його Джей Кью Лі і Нам-су Кім. Дата прем'єри серіалу поки не названа.
Стрімінг Quibi на зльоті
У нинішні часи питання доставки аудіовізуального контенту споживачеві актуальний як ніколи, що викликає до життя найрізноманітніші форми сервісів і послуг подібного роду. Одна з них - платформа Quibi, розрахована спочатку тільки для роботи на мобільних девайсах. Вона була запущена в Штатах 6 квітня і отримала величезний успіх - за тиждень додаток було завантажено 1 мільйон 700 тисяч разів. Особливістю програми є також і те, що один епізод серіалу може тривати не більше 10 хвилин. Передбачається, що тільки за перший день роботи сервісу його додаток було завантажено як мінімум 300 тисяч разів. На даний момент засновники сервісу надали користувачам 90-денний безкоштовний пробний період користування додатком і сталося це через пандемію коронавируса: передбачалося, що додаток розрахований на динамічну аудиторію, а зараз більшість змушена перебувати вдома в самоізоляції.
Пандемія змусила засновників задуматися і над тим, що зробити сервіс доступним і на телевізійних екранах. Надалі у сервісу буде 2 форми підписки - з рекламою (4,99 долара в місяць) і без реклами (7,99 долара в місяць). |
|
|
|
|
Nick777v VIP
|
2020-04-15 10:01 |
leicheman
Тоді 2 уточнення до того списку.
Останнє королівство стартує 26 квітня.
Справжній детектив всі 3 сезони озвучено нтн. Про 4 поки не чув. |
|
|
|
|
Lil`Antoni VIP
|
2020-04-15 13:22 |
don pedro написано: | Блага вість: нібито продовження "Аліти: бойового янгола" може бути, але вже як серіал для Disney+. |
Те що продовжили це добре, а от що серіалом то неочікувано, чекав саме фільм.
don pedro написано: | Ще один трейлер "Зоряної дівчини". Прем'єра - 18 вересня: |
Цікаво, манить мене зараз такі фантастичні серіали дивитися
don pedro написано: | Cнігобур (1 сезон) (2020) | Український трейлер |
А коли вихід цієї прем'єри? Зацікавив цей реліз |
|
|
|
|
|
2020-04-15 15:12 |
Lil`Antoni написано: | А коли вихід цієї прем'єри? Зацікавив цей реліз |
Українською - коли гроші зберуть, а так прем'єра 17 травня.
Lil`Antoni написано: | чекав саме фільм. |
Там вже навіть реквізит розпродали. Надії немає.
Lil`Antoni написано: | манить мене |
Цицькаті юні білявки у масках та зі зброєю усіх цікавлять. |
|
|
|
|
Lil`Antoni VIP
|
2020-04-15 17:42 |
don pedro написано: | Українською - коли гроші зберуть, а так прем'єра 17 травня. |
Дякую. Я так розумію поки анонса на озвучення тільки на сайті їхньому, на толоці немає??
Вартує подивитися фільм до виходу серіалу ?
don pedro написано: | Там вже навіть реквізит розпродали. Надії немає. |
Ого,
don pedro написано: | Цицькаті юні білявки у масках та зі зброєю усіх цікавлять. |
Зараз куди без цицьок, саме головне ) |
|
|
|
|
|
2020-04-15 23:50 |
[quote="Lil`Antoni"] Вартує подивитися фільм до виходу серіалу ?[quote="Lil`Antoni"]нений.
Lil`Antoni написано: | на толоці немає?? |
Реклами на Толоці ще не бачив. Тому виклав тут.
Дамьєн Шазелль, режисер "Лал-ла ленду", дебютує на Netflix серіалом "Едді" 8 травня.
У цій яскравій музичній драмі Елліот Удо (Андре Холланд), колись уславлений музикант з Нью-Йорка, управляє невеликим джазовим клубом під назвою The Eddy в мультикультурному районі сучасного Парижа. Він щосили намагається зберегти клуб відкритим, управляти джаз-бендом і розібратися зі своїм минулим. Коли він дізнається, що його партнер залучений в сумнівну ділову практику, речі починають виходити з-під контролю.
Практично, продовження "Ла-ла-ленду" для бідних.
Зірки лімітованої серії Андре Холланд, Джоанна Куліг (вона грає подружку головного героя) разом з Амандлой Стенберг, Лейлою Бехті і Тахаром Рахімом.
Трейлер:
|
|
|
|
|
|
2020-04-16 01:18 |
Ліпше кіно би знімав, Одержимість і Ла Ла Ленд чудові фільми |
|
|
|
|
|
2020-04-16 01:30 |
[Captain]
Мабуть, Шазелль, у випадку успіху з цим серіалом, сподівається на можливість тривалого спокійного працевлаштування. До того ж, можливо Netflix дав йому для зйомок серіалу творчу свободу, чого не дають кінопродюсери. |
|
|
|
|
Lil`Antoni VIP
|
2020-04-16 12:28 |
don pedro написано: | Реклами на Толоці ще не бачив. Тому виклав тут. |
Зрозуміло, Ти мене все радуєш новими відкриттями серіалів. Хоча Ла ла ленд ще не бачив, та ось це серіал про музику хочу глянути.
Люблю все що стосується музики і танців. Нажаль ніяка студів не взлася за серіал Крок в перед ( |
|
|
|
|
|
2020-04-16 12:29 |
Lil`Antoni написано: | Люблю все що стосується музики і танців. |
Тоді подивіться "Вініл". |
|
|
|
|
|
2020-04-16 17:25 |
|
|
|
|
|
|
2020-04-17 02:41 |
Блага вість: HBO Max таки буде робити серіал "Темна Ліга справедливості" від Джей Джей Абрамса.Там має бути більше містики і темряви, аніж у звичайній "Лізі справедливості". Також HBO Max буде знімати серіал про Зеленого Ліхтаря та серіал за "Сяйвом" Стівена Кінга під назвою "Оверлук" Він оповідатиме про історію пекельного готелю до прибуття туди сім'ї Торренсів. Зрештою, матеріалу у книзі Стівена Кінга про це повно, тож є де розвернутись. Серіал буде знімати Джей Джей Абрамс. По привиду/подію на кожну серію.
Також HBO перезапускає старий серіал про кримінального детектива з Лос-Анджелеса Перрі Мейсона. Головну роль виконуватиме Метью Ріс, відомий за серіалом "Американці". Прем'єра відбудеться 21 червня цього року.
Disney + працюватиме над серіалом за фільмом кращої частини "Зоряних воєн" "Бунтар 1". про Кассіана Андора. Його буде грати Дієго Луна.
Блага вість: Paramount Television Studios будуть робити серіал за чудовим романом, лавреатом пулітцерівської премії 2003 року "Середня стать" Джеффрі Євгенідіса (видано українською). Роман оповідає про американського гермафродита грецького походження Калліопу (Кала) Степанідіса і його сім'ю. Він доволі пізно дізнається про свою тілесну особливість та повинен визначитись зі своєю статтю та майбутнім. все це на тлі історії Греції та США ХХ сторіччя. Головне, щоб не спаскудили, бо книга дуже цікава і пізнавальна.
Що відомо наразі про майбутній серіал "Колесо часу" від Amazon за однойменний багатотомником Джордана:
https://screenrant.com/wheel-time-amazon-show-characters-confirmed/ |
|
|
|
|
|
2020-04-17 10:22 |
Навряд буду щось із цього дивитися |
|
|
|
|
|
2020-04-17 14:06 |
[Captain] написано: | Навряд буду щось із цього дивитися |
Бідолашна Америка...
Трейлер "Перрі Мейсон" прем'єра - 12 червня 2020 р. на HBO:
|
|
|
|
|
Lil`Antoni VIP
|
2020-04-17 15:42 |
Don Pedro
Краще перезапустили серіал Світляк. Було би дуже цікаво в даній графіці. |
|
|
|
|
|
2020-04-17 15:50 |
Lil`Antoni
Я думаю, що його точно перезапустять, але буде вже не те. Хоча впевнений, що тих самих акторів можна зібрати без особливих зусиль. |
|
|
|
|
Lil`Antoni VIP
|
2020-04-17 16:26 |
don pedro написано: | Я думаю, що його точно перезапустять, але буде вже не те. Хоча впевнений, що тих самих акторів можна зібрати без особливих зусиль. |
Питання коли? не думаю що скоро. ( років 2 точно думаю ні.) Хоча.. Дивлячи скільки сезонів Новачка буде ) Я так думаю як що перезапустять то зроблять з іншими акторами, наврядчи будуть старий склад збирати, та все можливо. |
|
|
|
|
|
2020-04-17 16:58 |
Lil`Antoni
Побачимо. А щодо старого акторського складу, то Саммер Глау ніде не задіяна. Натан Філлон має "Новобранця", але для нього це явно мало. Джина Торрес перебивається якимись дрібними ролями на ТБ. Аджам Болдвін й інші те саме. Вони мають ролі по 1-2 серії в різних серіалах чи другорядних фільмах. Єдина з вивконавців головної ролі у "Світлячку", хто зараз на коні - Морена Баккарін. А з рештою проблем не мало б виникнути. Тому особливих перешкод для відродження серіалу я не бачу. Було б бажання телевізійників, і "Світлячок" знову полетить. |
|
|
|
|
Lil`Antoni VIP
|
2020-04-17 23:13 |
don pedro
Згоден ті хто задіяні десь то вони можуть набагато більше чим один або два проекта.
Дорічі, Джина Торрес після "Форс Мажорів" пройшов в неї зараз пік як для мене. Так в неї є там спін-офф "Пірсон" але я тільки наразі зміг подивитися 2чи 3 серії стало нудненько. Можливо там далі і пішов "бум" ............ |
|
|
|
|