Флудильня №4

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 326, 327, 328
Автор Повідомлення
ecover.to 
VIP

Востаннє: 15.07.25

2025-07-14 23:48  
Тетяна Чорновол
Я відчуваю гидливість до людей, які пишуть пости в підтримку Шабуніна. Особливо до тих, кого я знаю і вважала своїми друзями...Ви вирішили бути такими благородними і правильними? Бридко... А чого ви не писали пости в підтримку Портнова, після його ліквідації, чи Коломойського і Медведчука, коли Зеля почав з ними розбиратися? Ви були би аналогічно такими гнучко-бридкими....
Адже якщо ми говоримо про Шабуніна, то не про те, що він був в чомусь не правий. Він ВОРОГ.
Шабунін зробив проти України велике ЗЛО. Він один з тих, хто привів на мою землю велику війну.
Згадайте, як він організував велике кодло корисних ідіотів, і 2 роки поспіль блокував конфіскацію арештованих активів Януковича, які були розписані на потреби оборонки в 16 році, коли жодна країна не допоманала нам з озброєнням і коштами. Заводи з ремонту і модернізації військово техніки через це на цілий рік лишилися без грошей, виробництво "Стугн", "Нептунів" і інших зразків сучасного озброєння було відкладено на два роки...
А ось проти "великого крадівництва" він не боровся. Хоча гроші на дороги були забрані з "оборонки", з тих же Нептунів, Стугн, Богдан

Навіть Медведчук не зміг так вдало спрацювати проти оборони моєї країни...
І саме страшне це відповідь на питання чому він так зробив. Я не знаю причин. Особливо страшно подумати, якщо це ЗЛО він зробив через марнославство. Мовляв, якщо це не я "конфіскую", то ніхто. Тобто уявіть собі нарцисизм окремої людинки коштував обороноздатності держави...
І ви підтримуєте таку бридоту? Фу

Щодо суті його справи навіть коментувати не буду, бо я знаю, що таке бути в ЗСУ по-справжньому, що таке три роки на ЛБЗ.

Як він брехав про службу, так він брехав у всьому...
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 14.07.25

2025-07-14 23:50  
ua_man
Конкурую з порохоботами Wide grin
ua_man 
Попереджень: 2

2025-07-14 23:52  
Прокурора Малєєва звільняють після того, як дружина у програмі "Супермама" показала приховане житло, - ЗМІ.

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів подала на звільнення заступника керівника екологічної прокуратури Олександра Малєєва після того, як його дружина взяла участь у програмі "Супермама" та показала спосіб життя родини.

Про це повідомляє Слідство.Інфо.

Олександр Малєєв — заступник керівника Спеціалізованої екологічної прокуратури — начальник Управління захисту інтересів держави у сфері охорони навколишнього природного середовища Офісу Генерального прокурора.

Дружина посадовця Ганна Малєєва взяла участь у програмі "Супермама", де розповіла, що родина орендує будинок в Бучі площею 130 квадратних метрів. Також жінка додала, що не цікавилася вартістю оренди та не може відповісти на це запитання. Оренду будинку прокурор у декларації не вказував. За підрахунками журналістів, оренда такої нерухомості може коштувати близько $3 тис. на місяць.

Також жінка розповіла, що родина живе на два міста — Одеса та Київ. І коли вони мешкають у передмісті столиці, Олександр Малєєв приїздить на вихідні.

У програмі також брала участь колишня дружина прокурора Тетяна Малєєва. Жінка розповіла, що для неї та дітей Олександр Малєєв орендує квартиру за 15 тис. грн на місяць та сплачує 30 тис. грн щомісячно. Цю квартиру і видатки посадовець також не зазначає у декларації.

За інформацією журналістів, будинок, який орендує прокурор, розташований на території природно-заповідного фонду, де будівництво заборонене. За контроль будівництва на території фонду відповідає Спеціалізована екологічна прокуратура, яку очолює Малєєв.

Окрім цього, Олександр Малєєв не вказував у декларації видатки на пологи дружини, які відбулися в США. Дружина прокурора вирушила до Америки на 35-му тижні вагітності, щоб народити дитину, що дозволило доньці Сарі Малєєвій отримати громадянство США. Ганна Малєєва заявила, що вона самостійно сплатила лише переліт, тоді як витрати на пологи та проживання були покриті урядом США.

У декларації за 2024 рік прокурор також зазначає спільну з дружиною власність на нерухомість в Одесі: дві квартири площею 43,7 та 28,9 квадратних метрів та нежитлове приміщення площею 101,7 квадратних метра. Малєєв орендує квартиру у Києві площею 48,3 квадратних метра та квартиру в Одесі площею 73,4 квадратних метра. У квітні 2025 року подружжя завершило будівництво ще однієї квартири в Одесі площею 90 квадратних метрів.

Прокурор спільно з колишньою дружиною володіє HYUNDAI SANTA FE 2013 року випуску та орендує FORD FIESTA 2013 року випуску. Дружина Ганна Малєєва володіє NISSAN TEANA 2008 року випуску.

Дохід від Олександра Малєєва від Офісу Генпрокурора за 2024 рік становив 1 344 098 грн та страхові виплати 15 052 грн. На банківських рахунках прокурор зберігає 562 478 грн та готівкою $2 500.
ivanychkafomin 

2025-07-14 23:58  
Тарас Чорновіл

Тема, яку всі коментують... А що я маю сказати про Буткевича й Шабуніна? Ну, вони ж кілька років не покладали рук, щоб розчистити дорогу до влади ворогу. Далі добивали Порошенка й тягнули вже персонально Zеленського. Погано історію вчили. Диктатура завжди пожирає тих, хто її створював і утверджував.
А щодо конкретних дій, коли армію й ТЦК, замість захисту України, Zе старається використати для залякування й утвердження терору в середині країни, то це диверсія проти України. І саме про це сказав комісар із прав людини в Раді Європи. Тут нема заперечень.
Зрештою, найкраще про це розповіла Маруся Звіробій.

ua_man 

2025-07-15 00:18  
Герой України танкіст Пономаренко: Нові командири 3-ї танкової бригади впроваджують нестатутні взаємовідносини, військові просять розслідувати побиття

Офіцери 1-го танкового батальйону 3-ї танкової бригади просять розслідувати побиття військовослужбовців заступником командира бригади. Також військові заявляють про підготовку до розформування 1-го танкового батальйону.

Про це у відеозверненні в соцмережі фейсбук повідомив герой України, танкіст заступник командира 9 батальйону 3-ї окремої танкової Залізної бригади Сергій Пономаренко.

"Ті, хто бачили та чули мої інтерв'ю, знають, що я неодноразово порушував проблему командування Збройних сил України. І наразі ця проблема доторкнулася безпосередньо до того підрозділу, в якому я проходив службу - 1-му танковому батальйону 3-ї танкової Залізної бригади. У чому суть проблеми? Було призначено нового командира бригади і він із собою привів свого друга заступником. Це люди, які впроваджують у бригаді нестатутні взаємовідносини", - заявив військовий.

Пономаренко заявив, що до нього потрапило звернення офіцерів Залізної бригади до народного депутата, в якому військові просять ініціювати службове розслідування по причині рукоприкладства заступником командира бригади, яке командир бригади підтримує і покриває.

"Це жахливо, адже не може офіцер собі дозволити бити особовий склад і хвалитися відеозаписами на особистому телефоні, де він садить в ями, клітки, б'є військовослужбовців і хвалиться, що у нього для побиття є батіг. Це щось за межами реальності", - сказав Герой України.

Окрім цього, Пономаренко розповів про командирське рішення, яке, за його словами, "призведуть до катастрофічних наслідків".

"За словами офіцерів 3-ї танкової бригади, готується наказ на розформування 1-го танкового батальйону. Це найкраще укоплектований танковий батальйон у цій бригаді і готується наказ на його розформування, щоб поповнити 2-й і 3-й танкові батальйони, які значно гірше укомплектовані особовим складом так і технікою", - сказав військовий.

Він зазначив, що 50% особового складу 1-го танкового батальйону перебуває на службі від початку 2022 року. За його словами, ці військові пройшли фактично все "горнило війни" - від перших днів повномасштабного російського вторгнення до сьогоднішнього дня.

"Наразі злагоджені екіпажі і дуже збитий війною колектив хочуть розірвати задля укомплектування тих батальйонів, які вміють краще вихваляти, "дари носити"... Виникає питання, а де взяти час на бойове злагодження двох новостворених батальйонів? Говорю "новостворені", бо коли понад 30% особового складу прийде з іншого підрозділу, то їм знову необхідно буде проходити бойове злагодження. Це затрати по часу, фінансах, це велика втрата морально-бойового духу особового складу", - заявив військовий.

На тлі вищезгаданого Пономаренко звернувся до командування Збройних сил України та керівництва держави.

"Розгляньте та дослідіть цю ситуацію, не дайте зруйнувати бойовий підрозділ, який за час війни захопив 4 російських танки. Це танкісти, які вривалися бойовими машинами і захоплювали техніку ворога, це хлопці, які жодного разу не відмовилися йти в бій. І сьогодні їх розформовують. Щоб що? Щоб комусь потішити своє самолюбство, щоб знищити бойовий підрозділ. Мені це дуже незрозуміло. Я впевнений, що якщо таке рішення буде підтримано, то більшість хлопців будуть самовільно залишати військову частину, тому що з такими командирати не будуть воювати", - заявив Пономаренко.

Військовий додав, що, за словами військовослужбовців, в бригаді є дуже багато підрозділів, які з моменту призначення нового комбрига ще жодного разу його не бачили.

"Він просто сидить у себе, в бункері умовному. І всі його рішення приймаються виключно під впливом заступника, який любить саджати в ями, в клітки і бити батогом військовослужбовців. Це яскравий приклад того, яким не має бути офіцер. Це яскравий приклад того, як не повинні прийматися рішення в ЗСУ. І якщо ти хочеш перемогти, а ми всі цього хочемо, то, напевно, час працювати не на власні амбіції, а на перемогу і ухвалювати рішення, які будуть корисними, а не які подобаються і тішать своє его", - підсумував військовий.
ecover.to 
VIP

2025-07-15 00:45  
А до чого тут ТЦК? А до чого тут Зе? 16:20, 09.03.24 ДБР відкрило кримінальні провадження проти голови ЦПК Шабуніна
https://tsn.ua/politika/dbr-vidkrilo-kriminalni-provadzhennya-proti-golovi-cpk-shabunina-2531371.html
Цитата:
Державне бюро розслідувань (ДБР) відкрило кримінальні провадження стосовно голови Центру протидії корупції Віталія Шабуніна за ухилення від військової служби та підробку документів.

Про це повідомив блогер Володимир Бойко.

Він заявив, що проти Шабуніна відкрили провадження за ч. 4 ст. 409 КК (ухилення від військової служби) та ч. 1 ст. 358 КК України (підроблення офіційного документа).

"Друге провадження пов'язано з тим, що Шабунін надав у військову частину, де він на той час фіктивно рахувався на службі, кілька листів за підписами голови НАЗК Новікова та заступника голови НАЗК Ситника, якими ці високі достойники прохали командира прикомандирувати до них солдата Шабуніна", - заявив блогер.

Він зазначив, що після того, як вибухнув скандал, "керівництво НАЗК, розуміючи, що військовослужбовець не може проходити службу при НАЗК і подібні листи є підставою для притягнення Новікова та Ситника до кримінальної відповідальності, стало офіційно запевняти, що ніяких таких листів ніколи не направляло і Шабунін їх виготовив самостійно".

"Я думаю, що керівництво НАЗК бреше і ці листи справжні. Втім, це ніяк не впливає на кваліфікацію дій командира військової частини, який, незаконно відрядивши солдата Шабуніна до НАЗК, виплачував йому щомісяця 53 тис. грн. — 23 тис. грн грошового забезпечення та 30 тис. грн додаткової винагороди за, начебто, виконання бойових завдань. Ці завдання, наскільки я розумію, полягали в тому, що солдат Шабунін виносив порожні пляшки з кабінету Ситника", — йдеться у дописі Бойка.

Додано через 2 хвилини 41 секунду:

Очільник ЦПК Віталій Шабунін отримав підозру в ухиленні від служби. Чому це викликало скандал?
https://www.bbc.com/ukrainian/articles/cev0knverpno
Цитата:
Слідство вважає, що після мобілізації в 2022 році Шабунін упродовж тривалого часу не з'являвся до місця служби та під виглядом "відряджень" перебував у цивільних установах (вочевидь, мова йде про Національне агентство з питань запобігання корупції), що не належать до складу сил оборони. Також задокументовано факти отримання ним щомісячного грошового забезпечення у розмірі понад 50 тисяч гривень, попри фактичну відсутність у військовій частині.

Окрім того, слідством встановлено, що фігурант незаконно використовував позашляховик, ввезений в Україну як гуманітарна допомога для потреб армії — без належного оформлення та за відсутності правових підстав. Автомобіль використовувався в особистих цілях, у тому числі для пересування по Києву.

Шабуніну повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 409 Кримінального кодексу (ухилення від військової служби в умовах воєнного стану); ч. 2 ст. 190 (заволодіння чужим майном шляхом шахрайства, вчинене у великих розмірах).

Додано через 53 секунди:

ДБР розпочало кримінальні провадження проти голови ЦПК Шабуніна, – ЗМІ
https://24tv.ua/vitaliya-shabunina-zvinuvachuyut-uhilenni-vid-sluzhbi-pidrobtsi_n2511288
ivanychkafomin 

2025-07-15 00:48  
ecover.to написано:
А до чого тут ТЦК? А до чого тут Зе?

Спокуса всесильністю.

Повнота влади непремінно породжує безкарність, а безкарність – свавілля. Безконтрольний самоуправ на вершині влади, як гласить енциклопедія повновладдя, має лише одного контролера своєї беззаконної всемогутності – власну Етику.

Коли нема інституцій, здатних обставити узурпатора заборонами; коли нема системи противаг, здатних тримати правителя в лабетах відповідальності; коли нема важелів стримування, здатних удержувати керманича в рамках громадянської демократії; коли правові підвалини Держави лежать на узбіччі покришені й пошматовані – з єдиних регулятивів лишається лише Етика Государя.

Тому повнота влади якнайоб’ємніше показує Мораль одноосібника. Він уже не може сховати своє Я за лаштунками регламентів і процедур – бо государеве Я стає законом у демонтованій ним системі. Коли людовікове гасло «Держава – це я» набуває абсолютних величин – усе вирішує якраз Етика Імператора.

Якщо її немає – тоді спокуса всесильністю розливається вакханальним паводком страхів, комплексів, озлобленості, порахунків, мстивості, сп’яніння всесиллям.

І тоді наступає диктатура.

І тоді Держава пише свою заключну главу.

Остап Дроздов
https://t.me/OstapDrozdovOfficial/4521

Додано через 1 хвилину 25 секунд:

ПолітПросвіта | Порошенко гірший за Януковича? Навіщо це Путіну і Зеленському

Додано через 1 хвилину 42 секунди:

ecover.to написано:
ухиленні

Так, а ти ecover.to, коли перестанеш ухилятися?)
ecover.to 
VIP

2025-07-15 00:58  
ivanychkafomin написано:

ecover.to написано:
БІЛОШИЦЬКИЙ

Я то думаю знайоме хайло...

Головного патрульного Львівщини звільнили через скандал із перепусткою
https://lviv.depo.ua/ukr/lviv/golovnogo-patrulnogo-lvivshchini-zvilnili-cherez-skandal-iz-perepustkoyu-202301311445808
Цитата:
було відсторонено від виконання обов'язків за те, що подарував дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у Львові.

Ведмежа послуга: Очільник патрульних Львівщини відсторонений від посади через оприлюднене його дівчиною відео
Начальника патрульної поліції Львівщини відсторонили від виконання обов'язків за те, що подарував дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у Львові

https://lviv.depo.ua/ukr/lviv/vedmezha-posluga-ochilnik-patrulnikh-lvivshchini-vidstoroneniy-vid-posadi-cherez-oprilyudnene-yogo-divchinoyu-video-202301221445576

Ну і про мораль. Цього Головного патрульного Львівщини звільнили через скандал із перепусткою. І правильно зробили.

А пан Шабунін, я так розумію, і надалі збирається боротись з корупцією в Україні? Може з нього досить? Нехай хтось інший бореться, хтось чесний... Шабунін чорт!

На добраніч!
ivanychkafomin 

2025-07-15 01:03  
ecover.to написано:
чорт

От хто точно чорт, то це твій верховний Зе-підар! Тут без сумнівів. Wide grin Wide grin
ecover.to написано:
На добраніч!

Пішов в сраку! Happy
ua_man 

2025-07-15 01:05  
ecover.to написано:
Шабунін чорт!

А Зеленський хто? Ангел? А татаров, той хто виправдовував убивства на майдані, служив Януковичу, а не Україні, хто він?
А єрмак, з братом рішалою, які продавали державні посади, хто вони?
Хто слуги народа, ті що голосують за окремий кеш? Крадуть де тільки погано лежить.

Кого ти захищаєш, крадіїв і корупціонерів? Так може це зелена банда розвалює державу, може це вони агенти Кремля?
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 326, 327, 328