Флудильня №4

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 325, 326, 327 ... 342, 343, 344  наступна
Автор Повідомлення
ivanychkafomin 
Попереджень: 1

Востаннє: 04.09.25

2025-07-12 01:57  
ecover.to написано:
Я думав, що ти лінивий, а ти, просто, тупий... Прочитай, що ти там повикладав.

Хохо, тут я спіткнувся, визнаю. Я ж всього лише людина, і тому не не позбавлений притаманних їй обмежень та вад. "Я людина, і ніщо людське мені не чуже" Теренцій. Але це тобі не допоможе. Happy

Додано через 1 хвилину 51 секунду:

ecover.to написано:
На добраніч!

Добраніч. Щоб ти здох уві сні! Happy

Додано через 35 хвилин 34 секунди:

Це починає дратувати.) Як це сказати...Ім'я мені легіон? І до речі, ми колись дочекаємось коли ти полишиш цю дівчачу протестну мовчанку, та нарешті приступиш до сумлінного виконання свої посадових обов’язків, в повній мірі? Happy

Додано через 10 хвилин 19 секунд:

Сирун. Wide grin
Самійло 
Поважний учасник

Востаннє: 05.09.25

2025-07-12 03:29  
user2222 написано:
Якщо казати що Зеленський вор і корупціонер, це воно і є, хаос і анархія?

Ой, а хто це задню дав..... Адже першочергово твій посил був в іншому
user2222 
Забанено
Забанено

Востаннє: 28.08.25

2025-07-12 09:29  
Дивись, щоб передня не ввімкнулась. Твоя любов до зеленого підараса не означає що всі мають так робити.

Зеленський злодій і тримає навколо себе банду злодіїв. На це є факти, які ніякі брехливі відосіки клоуна та його дуполизів не перекриють.
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

2025-07-12 10:26  
user2222
І у нас є шоколадні боти, які нам усім відкривають очі Wide grin
11994455 
Попереджень: 2

2025-07-12 11:53  
Що краще СП 3 урізаний чи СП2 повний ... Я про вінду ХП і комп Квазар мікро 2002 року...
user2222 
Забанено
Забанено

2025-07-12 14:16  
Arsenfpu
тобі хтось дав права визначати хто тут хто? Завали їбало ухилянт кінчений, псевдопатріот і тріпло хуїне!
Самійло 
Поважний учасник

2025-07-12 14:46  
user2222 написано:

Дивись, щоб передня не ввімкнулась. Твоя любов до зеленого підараса не означає що всі мають так робити.

Зеленський злодій і тримає навколо себе банду злодіїв. На це є факти, які ніякі брехливі відосіки клоуна та його дуполизів не перекриють.

у мене немає любові ні до зеленого, ні до червоного., а твоя передня — буде знову "гнівним постиком" тут?
user2222 
Забанено
Забанено

2025-07-12 14:50  
Тобі що конкретно потрібно від мене?
Самійло 
Поважний учасник

2025-07-12 15:30  
user2222 написано:
Тобі що конкретно потрібно від мене?

user2222 написано:

Ветеран війни із ножем напав на лікаря у медзакладі Запоріжжя: його затримали. ФОТОрепортаж

У Запоріжжі затримали 35-річного чоловіка, який увірвався до кабінету лікаря та погрожував йому фізичною розправою. На думку його батьків, все сталося через несправедливе рішення про встановлення їхньому сину, ветерану війну, відповідної групи інвалідності.

Про це повідомили в поліції Запорізької області

Зазначається, що подія сталася 10 липня в одній із лікарень Дніпровського району Запоріжжя.

Близько 15:40 до районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що пацієнт зачинився в кабінеті лікаря й погрожує йому розправою.

І це квіточки, зелені підараси!

Самійло написано:
конкретний приклад дай, що цим випадком змінили? стали красти менше?
user2222 
Забанено
Забанено

2025-07-12 15:35  
Приклади буть пізніше (після квіточок виростають ягідки, не знаєш народної мудрості?). Коли вони з'являться, я тобі напишу.
Самійло 
Поважний учасник

2025-07-12 15:56  
ясно, черговий дурень думкою багатіє....
ivanychkafomin 

2025-07-12 16:24  
Самійло написано:
ясно, черговий дурень думкою багатіє....

А іноді думок просто немає, бо в середині пустка, де нічому народжуватись. Wide grin
user2222 
Забанено
Забанено

2025-07-12 17:02  
Самійло пішов на хуй
Night_Hawk 
VIP

2025-07-12 19:31  
11994455 написано:
СП 3 урізаний чи СП2 повний

Думаю різниці особливої не буде видно. А що там буде ставитись? Офіс?
user2222 
Забанено
Забанено

2025-07-12 21:42  
Проти опонентів влади використовуються тоталітарні методи, - Кличко

В Україні наростають тоталітарні тенденції, а правоохоронна система використовується для придушення інакодумства.

Про це в телеграм написав мер Києва Віталій Кличко.

"Кримінальні справи, обшуки, затримання, арешти – все це відбувається під прикриттям воєнного стану, війни. Ця пекельна машина набирає обертів. І тоталітаризмом тхне, насправді, все сильніше", – написав Кличко.

Мер столиці наголосив, що йдеться про зведення політичних рахунків з політичними опонентами, представниками місцевого самоврядування, критично налаштованими експертами, журналістами та активістами.

"В умовах, коли ключовий виклик – збереження державності країни, правоохоронні органи за завданням центральної влади продовжують кошмарити всіх, хто цю владу критикує чи висловлює незгоду з її діями", – зазначив він.

Кличко закликав до реального обʼєднання всіх сил для боротьби з агресором.

"Від краю цієї прірви потрібно відійти. І про єднання не у зверненнях говорити, а реально обʼєднувати всі сили, суспільство, всім разом боротися з агресором. Не знищуючи закон і демократію в своїй країні. Не втрачаючи часу. Аби не прокинутися запізно", - додав мер столиці.

Раніше повідомлялося, що ДБР проводить обшук у голови Центра протидії корупції Віталія Шабуніна за місцем служби у Чугуївському районі Харківської області та вдома.

Нагадаємо, голова ЦПК розповідав, що народні депутати від фракції "Слуга народу" зареєстрували законопроєкт № 13271-1, який дозволить посадовцям уникнути покарання за корупцію після звільнення. Голосувати за нього планують наступного тижня.

Він також повідомляв, що 3 червня 2025 року відбулося чергове засідання Верховної Ради, під час якого фракція "Слуги народу" підтримала низку скандальних законопроєктів.

У лютому 2025 року Шабунін заявив, що його переводять з Києва на Харківщину. Він пов'язує це із критикою влади.
ua_man 

Востаннє: 03.09.25

2025-07-12 21:49  
Заява редакції сайту "Цензор.НЕТ" щодо тиску влади на голову Центру протидії корупції Віталія Шабуніна

Справа проти Віталія Шабуніна є цілком вигаданою українськими правоохоронними органами. Звинувачувати солдата за те, що командир відправляв його у відрядження, – це наруга над правосуддям, бо тут нема ні складу, ні предмету злочину. Солдат Шабунін діяв згідно з рішенням свого командира. Відрядження не може бути шахрайством. Вигадана справа проти Шабуніна – це прояв корумпованої диктатури на чолі з Володимиром Зеленським. Ця справа очевидно відкрита за наказом самого Президента, інакше керівники ДБР, які чинять "бєспрєдєл", не посміли б діяти з таким відчуттям безкарності.

Президент Зеленський завдав прямого удару по українській демократії, свободі слова та правах громадян. А крім того, ще й зганьбив статус військовослужбовця. Нагадаємо, що Віталій Шабунін добровільно мобілізувався до лав Збройних Сил України та не ухилявся від виконання наказів, на відміну від самого Володимира Зеленського, який чотири рази ухилявся від повісток військкомату.

Підозру вручили не правоохоронці. Підозру вручили корупціонери, які хочуть приховати багатомільярдні розкрадання бюджету під час війни.

Український народ б’ється з окупантами не за політиків, а за свободу, справедливість і права кожного українця.

Володимир Зеленський почав розправлятися зі своїми опонентами тими ж методами, якими користувався для розправи над демократичним суспільством та опонентами Віктор Янукович. Тими ж методами, які застосовував при Януковичі і застосовує зараз Олег Татаров. Якщо Зеленський продовжить іти шляхом Януковича, то він, поза сумнівом, прийде до тих самих результатів.

Вимагаємо максимальної публічності та відкритості у цій сфальшованій справі. Її замовники мають відповідати за свої вчинки.
user2222 
Забанено
Забанено

2025-07-12 21:53  
ДБР шиє підозру Шабуніну, щоб переслідуванням закрити йому рота, - журналістка Соколова

Журналістка Яніна Соколова виступила на захист голови ЦПК Віталія Шабуніна, якому напередодні ДБР повідомило про підозру.

Допис на підтримку Шабуніна вона опублікувала у фейсбуку.

Соколова звернулась до президента Володимира Зеленського та дорікнула йому корупційним скандалом за участі міністра Олексія Чернишова.

"Ви і ваша команда боїтеся незалежного голови БЕБ, бо відкати і схеми знову зацікавлять не тільки НАБУ, САП, але і БЕБ, а також журналістів-активістів антикорупційного напрямку. Одного із них, добровільно мобілізованого голову Центру протидії корупції, підпорядкований вам орган ДБР, обшукує і шиє підозру, аби цим переслідуванням закрити йому рота.

Іншим, зокрема журналістам відомих команд розслідувачів, ви направляєте ТЦК, у вигляді покарання. У воюючій країні, де ви провадили мобілізацію, за яку розплачується не Офіс Президента, а воїн на фронті. Поки ваше оточення, розбещене безкарністю і наглістю, втікає за кордон або діє методами тих, хто напав на нас, аби ми були як вони, тисячі воїнів віддають життя аби МИ ЖИЛИ ІНАКШЕ. Відчуваєте, в якому лайні ми опинилися. Це точно демократія, про яку ви розповідаєте з трибун західним лідерам?У мене погана новина. Вони все бачать", - пише журналістка.
ua_man 

2025-07-12 21:58  
Зеленський робить впевнені кроки в бік корупційного авторитаризму. Мене пропонують закрити на 5-10 років, - Шабунін

Користуючись війною, Володимир Зеленський робить перші, але впевнені кроки в бік корупційного авторитаризму.

Про це заявив голова ЦПК Віталій Шабунін, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на допис Шабуніна, розміщений командою ЦПК.

За його словами, йдеться зокрема про законопроєкт "слуг" щодо амністії за корупцію в закупівлях зброї.

"І хоч суспільство конкретно цей проєкт збило, Зеленський вже готує новий: цього разу під СБУ і Генпрокурора, хоч і для дещо вужчого кола "своїх".

Або інший приклад: показове НЕпризначення директором БЕБ переможця конкурсу. Кабмін Зеленського, не ховаючись, порушив пряму очевидну норму закону", - зазначив він.

За словами Шабуніна, для "слуг" слово свого царя - важливіше від ст. 19 Конституції про органи влади, які діють лише в межах та у спосіб, передбачений законами.

"Безперечно меншим, але кроком на шляху до корупційного авторитаризму Зеленського є і кримінальні провадження проти мене та інших критиків чи викривачів. Догнати. Залякати. На прикладі кількох показати всім, що, якщо захоче, то може робити що завгодно і з ким завгодно.

Обшук без ухвали суду на ППД підрозділу, в який я прибув лише за день до того, почався о 14:00 в п'ятницю і закінчився о 5 ранку в суботу.

Посеред обшуку мені вручили підозру, за якою опричники Зеленського з ДБР і прокуратури пропонують закрити мене на 5-10 років за отримання офіційної зарплати 225 тисяч грн за півроку (з яких 40 тисяч - обов'язкові податки і збори)", - додає Шабунін.

"Окремим завданням цього 15-ти годинного дійства було провести маніпуляції з моїм мобільним. Як тільки слідча група ДБР влетіла в кімнату, з неї вискочив працівник СБУ з моїм телефоном в руках.

Через дві години обшуку з надвору крикнули: "О, тут якийсь телефон під порогом валяється!". І оперативник ДБР в своїх руках заніс в кімнату розблокований телефон. Всю цю красу зафіксовано на слідчих камерах.

Тож чекаю на фантастичні історії медійної обслуги Зеленського. Процесуально не уявляю, як можна легалізувати аж такий цирк (навіть в Печерському суді)", - продовжує активіст.

"Мені страшенно прикро перед дружиною і дітьми, які весною 2023 року повернулися в Україну з США. Я пишаюся командою ЦПК, яка діяла показово спокійно і виважено. Навіть адвокатів мені змогли аж за Чугуїв вночі організувати. А ще щиро вдячний за підтримку цілої купи неймовірних людей.

Особливо тим, які "я не підтримую Шабуніна, але…". Ми можемо мати різні погляди, але сморід корупційного авторитаризму відчуваємо однаково добре", - резюмує Шабунін.
Arsenfpu 

2025-07-12 22:01  
ua_man
Для чого аби запостити те саме ви використовуєте два аккаунти? Це якісь правила агенції? Wide grin
user2222 
Забанено
Забанено

2025-07-12 22:02  
Підозра Шабуніну - дойоб за те, що і як він говорить, - BIHUS.Info

Справа проти голови ЦПК Віталія Шабуніна є реакцією влади на критику з боку активіста.

Про це повідомляє BIHUS.Info та керівника проєкту Дениса Бігуса.

"Чернишов на екранах Ukrainian Recovery Conference, провал конкурсу БЕБу - тепер апофеоз ідіотизму з Шабуніним. Тут складно щось додати до вже написаних іншими слів підтримки. Але є дві речі, які мені хочеться проговорити.

Перша - чисто термінологічна. У багатьох постах я бачу термін "вибіркове правосуддя". І мені це не здається правильним. Мабуть, тому, що я там жодного правосуддя не бачу - ані вибіркового, ані невибіркового", - йдеться у заяві.

"Але в мене є більш влучний термін. Його не покладеш на стіл послам, але ситуацію він описує значно краще. Цей термін — "дойоб". На відміну від "вибіркового правосуддя", він вичерпний і не несе зайвих сенсів. Дойоб ніяк не корелює з "правосуддям" чи законом".

Дойоб - саме про те, що ви думаєте, коли це чуєте. Про гопівство (гопниківство?). Можливість і бажання. Все - більше для нього нічого не потрібно. Решта: "чому в шапці?", "чому без шапки?", - вже ситуативні деталі. Справа Віталія, обшуки, підозра - це дой#б за те, що і як він говорить", - додає Бігус.

Він також зазначає, що дослідивши дописи щодо ситуації з Шабуніним у соцмережах, ані ті, хто його підтримує, ані ті, хто зараз зловтішається не бачать законних підстав для порушення кримінального провадження проти активіста.

"Оцінка подій і емоції в цих груп, звісно, різні. Але те, що це дойоб політичного характеру, - не піддається сумніву жодною зі сторін і є common knowledge, як би ці два терміни дивно і не звучали в одному реченні.

Дивуватись таймінгу (те саме "кучно лягає"), методам (обшукам у родини) чи говорити про наслідки подібного рішення? У концепції "дойоб" це не має особливого сенсу. Впевнений, що жодне з цих питань ані в організаторів, ані в реалізаторів навіть не виникало. "Бо можуть, чьо не ясно", - резюмує він.
bilyuk 

2025-07-12 22:09  
Arsenfpu
Вам вже давали пісю зеленського смоктати, чи дозволили тільки дупу полизати?

п.2.2, видано ssTAss
Arsenfpu 

2025-07-12 22:13  
user2222
Не соромтесь, не ховайте свої глибокі пізнання московської матюччини у приваті. Розумію, що порохоботство не дозволяє підвищувати власний культурний рівень та якщо ви будете наполегливим, то керівництво таки оплатить вам відповідні освітні курси. Адже 9 матюків та 5 проклять у кількох реченнях - це очевидний перебір Wide grin
user2222 
Забанено
Забанено

2025-07-12 22:16  
"Зеленський наказав закрити Шабуніна на Ставці верховного головнокомандувача", - ZN.ua

Питання щодо голови ЦПК Віталія Шабуніна президент України Володимир Зеленський порушував на засіданні Ставки верховного головнокомандувача.

Як інформує ZN.ua.

Там переконані, що обшуки Державного бюро розслідувань у голови "Центру протидії корупції" Віталія Шабуніна, а також повідомлення йому про підозру - маркерна подія, яка чітко окреслює лінію поведінки влади до і після атаки на Бюро економічної безпеки.

"Так, до Віталія Шабуніна є запитання. Так, він буває надто категоричним і емоційно різким. Його стиль роботи подобається не всім, як, втім, і не всі можуть пред'явити суспільству такі результати своєї діяльності.

Так, імовірно, у ситуації з отриманням військової зарплати Шабунін вчинив не правильно. Якщо він не мав юридичної можливості не отримувати її - варто було спрямовувати ці кошти на підтримку фронту.

Так, Шабунін припускався помилок і в кадровому лобіюванні - не завжди обирав найкращих кандидатів. Як, наприклад, у випадку з нинішнім міністром оборони Рустемом Умєровим. Бо "не красти" - недостатній критерій для призначень на високі державні посади. Ці люди повинні бути ще й професіоналами, бо іноді шкоди від некомпетентності - більше, ніж від корупції", - йдеться у заяві медіа.

Водночас, як зазначається, не можна забувати: усе, що робив Шабунін, не мало на меті власне збагачення. Це видно з його способу життя, родини, принципів. Його діяльність завжди була спрямована на благо суспільства. Якщо й були помилки - то у боротьбі за тих, кого він навіть не знав. А не за "своїх".
ua_man 

2025-07-12 22:51  
Фірсов про підозру Шабуніну: Відверте політичне переслідування, яке завтра може перерости у систему

Командир взводу ударних безпілотників 109-ї бригади ТРО Єгор Фірсов прокоментував підозру та обшуки у голови ЦПК Віталія Шабуніна, назвавши такі дії правоохоронних органів "відвертим політичним переслідуванням".

Про це військовий написав у соцмережі фейсбук.

"Випадок із Шабуніним показав, що кожний військовий сьогодні є вразливим, якщо має сміливість критикувати владу. "Була б людина, а стаття в Кримінальному кодексі для неї завжди знайдеться". Статей з десяток в діючому Кримінальному кодексі. Ми з хлопцями якось рахували, за що можна нас усіх легко "закрити". Ми воюємо, втрачаємо життя та здоровʼя. Це найскладніші часи для українського народу, з часів сталінських репресій та голодомору. Все це задля того, щоб НЕ стати Росією чи Біларуссю, де опозиції де-факто нема, а за лайк в соцмережі позбавляють волі. Колись воювали "за партію!", "за Сталіна!". Сьогодні часи змінились: ми воюємо не за президента чи "парламентську більшість", ми воюємо за збереження демократії і свободи – те, через що власне Путін і напав на Україну", - написав Фірсов.

Військовий наголосив, що якщо демократії і свободи в країні стає менше, то виникає питання мотивації. Від якого, за його словами, залежить і хід бойових дій, і ситуація в тилу.

"Постає питання цілі? За що ми маємо страждати або вмирати? За чиновників, які вдаються до репресій, щоб не було критики їхньої влади? – Точно -НІ… Можна бути прихильником Віталія Шабуніна, можна його критикувати - це власне і є свобода і демократія, як цінності. Але те що сталось – схоже на відверте політичне переслідування, яке завтра може перерости у систему. Власне, чому схоже. Це і є - пряме політичне переслідування!", - заявив Фірсов.

Він також зазначив, що вперше після Майдану та війни відчуває, що "люди бояться висловлюватись публічно, ставити лайки та робити репости".

"Це перший симптом авторитаризму, і тривожна тенденція суспільства - коли починаєш боятись проявляти свою позицію. І претензія тут не до тих хто саджає (бо вони завжди діють за умови мовчазної згоди більшості), а до тих хто мовчить. Природа влади така, що тим, хто в ній, її завжди мало. І саме громадянське суспільство є запобіжником від сповзання політиків до автократії. Не Путін створив російський народ таким яким він є. Це російський народ створив убивцю Путіна, надав легітимність його діям. Але ми ж - не вони!… Власне, за це і боротьба", - наголосив військовослужбовець.
ecover.to 
VIP

2025-07-12 23:00  
user2222 написано:
Всю Україну хвилює що там з Шабуніним!

Та вже бачу, що “всю Україну хвилює, що там з Шабуніним?” Happy Happy Happy

Додано через 1 хвилину 59 секунд:

Достатньо великий допис. Хто хоче прочитає сам:

Геннадій Друзенко
ШАБУНІН(Г) та RULE OF LAW

https://www.facebook.com/Gennadiy.Druzenko/posts/pfbid02bRQfwwEx48y8qa9jFeyCfgi5QZrAMm2tXuN6C1Jy9U5Guw5QaRtvLgicFRAy2rZyl

От якби всі “воювали” так як Шабунін?.. Де б ми були?
user2222 
Забанено
Забанено

2025-07-12 23:04  
Нас бентежить яка суча ненависть зеленого потужного підараса штовхає на беззаконня.
Що там з яником сталось? Пам'ятаєш, зепідарбот?

Зелена хуйня нікуди не зїбеться. Йому пизда буде.

Додано через 2 хвилини 40 секунд:

ecover.to написано:
От якби всі “воювали” так як Шабунін

Якби ми воювали як ви зепідарботи, вже б України не було.

Досить пиздіти, намаханий
Arsenfpu 

2025-07-12 23:13  
user2222
Спека, перегорів, буває ... Wide grin
ua_man 

2025-07-12 23:18  
"Я недобита контра, і не вважаю, що справа проти Шабуніна замовна", - "слуга народу" Богуцька

Нардепка від партії "Слуга народу" Єлизавета Богуцька заявила, що не вважає справу проти голови Центру протидії корупції Віталія Шабуніна замовною.

Про це вона написала у соцмережі фейсбук.

"Коротко про Шабуніна, адже суспільство розділилося на тих, хто Леніна бачив і на контру. От я - контра. Може, навіть, недобита. Але: 1. Я ніколи не мала пієтету до Віталіка. 2. Зараз не вважаю, що підозра має замовний політичний характер", - написала парламентарка.

Також у своєму дописі Богуцька згадала про міністра оборони Рустема Умєрова, заявивши, що "він виконує свою роботу на відмінно".

"3. За Умєрова на будь-якій посаді проголосую. Це для Шабуніна, який вирішив, що може розкрити якісь дані про депутата, якщо той проголосує за Умєрова, як за Міністра оборони. На мене будь-який шантаж діє зворотньо. Да і Рустем на будь-якій посаді виконує свою роботу на відмінно", - заявила нардепка від "слуги народу".
bilyuk 

2025-07-12 23:31  
ua_man
А хто з зелених підарів воює?
ivanychkafomin 

2025-07-12 23:33  
ecover.to написано:
От якби всі “воювали” так як Шабунін?.. Де б ми були?

От якби Зеленський не був шлюхою Єрмака, де ми б були? Happy

Додано через 47 секунд:

bilyuk написано:
А хто з зелених підарів воює?

Пісюн ecover.to точно не воює.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 325, 326, 327 ... 342, 343, 344  наступна