Автор |
Повідомлення |
ecover.to VIP

|
2025-03-14 19:20 |
Night_Hawk написано: | Так це і не таксисти вкидали, а демократи) |
Всі гріхи простяться, окрім гріхів проти народу і розуму. Михайло Драгоманов
Додано через 10 хвилин 20 секунд:
Кримінал в парламенті: хто з нардепів фігурує у справах корупції та держзради
Цитата: | Кожен десятий депутат 9 скликання Верховної ради - фігурант кримінальних проваджень. Загалом це понад 50 нардепів. І це лише ті, хто офіційно отримав підозру у криміналі чи обвинувачення у суді, або навіть вирок.
Таких депутатів не можна відсторонити від голосувань за наші з вами закони, поки нема вироку суду. Тож депутат у розшуку приєднується до засідань парламентського комітету, депутат у СІЗО з підозрою у держзраді вимагає, щоб рада зареєструвала його законодавчу ініціативу і це далеко не весь список.
У якій фракції держзрадників найбільше, хто дізнався про свій вирок вже за кордоном, і яка фракція поки не відзначилася у криміналі - у відео Роксолани Бичай. |
|
|
|
|
 |
ivanychkafomin Попереджень: 1

|
2025-03-14 19:25 |
ecover.to написано: | Всі гріхи простяться, окрім гріхів проти народу і розуму. Михайло Драгоманов |
Якби дурень боявся сказати дурість, він уже не був би дурнем. Жан де Лабрюйер. |
|
|
|
 |
foxdgv Попереджень: 1

|
2025-03-14 19:27 |
Служба Безпеки України й надалі буде відкривати справи на блогерів, які працюють на РФ. Це питання національної та інформаційної безпеки.
Про це заявив політолог Олексій Голобуцький, коментуючи останню заяву СБУ, інформує 24 Канал.
"У Службі нагадують, що дії в інтересах держави агресора можуть бути кваліфіковані, як державна зрада. І я б на місці тих, хто зараз рахує рублі, вже б "сушив сухарі". Бо СБУ Малюка справді гарантує: всі, хто спробує працювати на ворога в Україні сядуть за ґрати. Служба системно знищує російську "5 колону" в Україні. Практика останніх років демонструє, що ким би ти не був – нардеп, митрополит УПЦ МП чи експерт на зарплаті Кремля – до всіх підхід один: працюєш на ворога – сядеш за ґрати", – пише політолог.
Експерт підкреслює, що останніми тижнями ботоферми росіян запрацювали на повну силу на українських ресурсах.
Коментарі вже не такі недолугі, як на початку повномаштабки. Росіяни активно використовують для їхнього написання штучний інтелект, тому маскуються більш вдало. Але загальний наратив зрозумілий – критика влади та вимога негайно кинутись в обійми Росії. Крім того, останніми тижнями ворог "змахнув пилюку" і з деяких зацвілих "політологів і експертів", які вже понесли у своїх постах і ефірах проросійські тези, – акцентує Голобуцький.
https://24tv.ua/kreml-aktivuvav-svoyih-blogeriv-ukrayini-sbu-poperedila-shho_n2775965 |
|
|
|
 |

|
2025-03-14 19:31 |
Жодного сумніву. Трамп примусив Путіна погодитись на зупинку вогню прямо зараз | Валерій Клочок
Путін відмовив Трампу? Павло Клімкін про гру Кремля та майбутнє війни в Україні
|
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-03-14 19:37 |
ivanychkafomin написано: |
Всі гріхи простяться, окрім гріхів проти народу і розуму. Михайло Драгоманов
Якби дурень боявся сказати дурість, він уже не був би дурнем. Жан де Лабрюйер. |
Це ти про Михайла Драгоманова? |
|
|
|
 |

|
2025-03-14 19:41 |
ecover.to написано: | Це ти про Михайла Драгоманова? |
З чого б це?) Пометикуй ще.  |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-03-14 19:57 |
ivanychkafomin написано: | Пометикуй |
Ось тепер сам і метикуй.
Додано через 30 секунд:
Я тобі не помічник.  |
|
|
|
 |

|
2025-03-14 20:00 |
ecover.to написано: | Ось тепер сам і метикуй. |
Так результатом метикування і стала ця цитата.  |
|
|
|
 |
Night_Hawk VIP

|
2025-03-15 01:21 |
Метикуй - не метикуй,
все одно дістанеш...
Шпувзеля і Трампонія
(і агресивну пипу на додачу) |
|
|
|
 |
Night_Hawk VIP

|
2025-03-17 02:13 |
Оце я розумію, люди вихідні мають, всі відпочивають і жодного повідомлення у флудилку)) |
|
|
|
 |
11994455 Попереджень: 2

|
2025-03-17 22:53 |
Флудилка стала токсичною... |
|
|
|
 |
Night_Hawk VIP

|
2025-03-18 23:46 |
11994455
Ба більше, тут всі більш-менш цікаві дискусії втонули в срачах між порохоботами і непорохоботами, простирадлах копіпасти, звинуваченнях і просто непотрібних наборах букв. |
|
|
|
 |
Michael03 Новенький

|
2025-03-19 14:06 |
Night_Hawk, зеботи проти порохоботів. Йде до завершення війни, то ж вони перестають бути актуальними. Головне, щоб дали спокій нормальним людям. 🕊️ |
|
|
|
 |
nil Свій

|
2025-03-19 15:08 |
Night_Hawk
Можна заборонити політичні дискусії на цьому ресурсі, навіть у флудильні. Для цього існують фейсбук, X, трампівський Truth social та инші. А ще є купа інтернет-ресурсів, на яких завжди є можливість випорожнитися в коментарях. Зрозуміло, що флуд є флуд, але, погодьтеся, є деяка відмінність між розмовами на загальні теми й киданням лайном. |
|
|
|
 |

|
2025-03-19 15:59 |
Я вже попередив місцевих трампістів-путуністів. Побачу хоч один писк стосовно посягання на територіальну цілісність України або на срані перемовини-капітуляцію, або на агітацію, спрямовану на дестабілізацію країни під час воєнного стану, матеріали з цієї "флудильні" відправлю до СБУ. Тоді всі одразу знайдуться - і ті, хто має видаляти звідси друзів Путіна, і ті, хто ці срачі тут взагалі розводить.
Я вже давно кажу: на цьому порталі немає бути майданчика для політиканства, тим більше трибуни для трампістів-путуністів, які вже відверто займаються тут російською пропагандою.
Демократія - не вседозволеність, вона обумовлює не тільки власні права та свободи, але і обов'язки перед державою та іншими громадянами цієї держави. Люди на фронті не за це гинуть, не за гнилих політиканів, головна мрія яких - злити Україну Путіну або зруйнувати її, задовольняючи свої срані політичні погляди. І вся ця їх "політика" про одне - аби тільки особисто не потрапити на фронт та там свій піздьож про любов до України підтвердити справами. |
|
|
|
 |
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай

|
2025-03-19 16:45 |
foxdgv написано: | відправлю до СБУ |
 |
|
|
|
 |

|
2025-03-19 17:46 |
Arsenfpu
То місцевий Попіндупало. Ніхто серйозно його не сприймає, ба більше інколи можна навіть добряче погоготіти з його вистав. Деякі клоунами народжуються. Справжній дар з небес. Навіть ім'я підходить - клоун Гєна  |
|
|
|
 |
11994455 Попереджень: 2

|
2025-03-19 18:05 |
В флудильні обговорювали всяке ... а тепер тільки політика ... і то - зібрались 3 юзера і почали ... Наприклад я хотів би в флудильні поговорити про різницю Paskal ABC i Paskal ABC.Net чи про движок Serious Sam 1 i Serious Sam 4, або як форматнути флешку в лінуксовський розділ ... А тут одні зеля-юля-порохоботи ... які в це навіть невдупляють .... А створювати окрему тему в розділі про все - нехочу ... Видалити неможливо потім... та і буде 2-3 комента за 3 роки...
foxdgv написано: | відправлю до СБУ |
З фронту пишеш... |
|
|
|
 |

|
2025-03-19 18:13 |
Кацапище смердюче Иванушка Фомин - той самий трампіст-путініст, який закликає українців тут ділити Україну навпіл та здаватися - вже тут як тут. Зрозумів, гнида, куди тобі йти? Якщо ні, то за руським кораблем, там твої друзі на тебе чекають. Смердюча тварино, яка щодня сцить отримати повістку, тут не буде твоєї пропаганди.
Я попередив. Подивимось потім, кому буде смішно. А найменше - тому, хто має модерувати цю путінську трибуну. Я вже робив це якось. Теж одному у вайбер-групі було смішно. Вже не сміється. Адміністратор групи після дзвінка. |
|
|
|
 |

|
2025-03-19 18:13 |
11994455
От шо ви тут жалієтесь... пишіть, обговорюйте, звісно як знайдете співрозмовника. Чи мені з вами про паскаль та лінукс пофлудити? Вільний доступ, клавіатура є - тай вйо!  |
|
|
|
 |

|
2025-03-19 18:34 |
foxdgv написано: |
Кацапище смердюче Иванушка Фомин - той самий трампіст-путініст, який закликає українців тут ділити Україну навпіл та здаватися - вже тут як тут. Зрозумів, гнида, куди тобі йти? Якщо ні, то за руським кораблем, там твої друзі на тебе чекають. Смердюча тварино, яка щодня сцить отримати повістку, тут не буде твоєї пропаганди.
Я попередив. Подивимось потім, кому буде смішно. А найменше - тому, хто має модерувати цю путінську трибуну. Я вже робив це якось. Теж одному у вайбер-групі було смішно. Вже не сміється. Адміністратор групи після дзвінка.
|
Це так кумедно. І жалюгідно. Як той нещасний старий дідок, що окрім погроз своїм ціпком, більше нічого не в змозі зробити.
Додано через 55 секунд:
foxdgv написано: | А найменше - тому, хто має модерувати цю путінську трибуну. |
Погроза модератору.
Додано через 7 хвилин 19 секунд:
foxdgv написано: | який закликає українців тут ділити Україну навпіл та здаватися |
І до речі, наведи приклад таких закликів від моєї особи. Поки що жодного доказу таких висловлювань, на даний момент не представлено.  |
|
|
|
 |

|
2025-03-19 18:51 |
|
|
|
|
 |

|
2025-03-19 19:20 |
Трамп НЕ ЗМІНИВ свою позицію / Європа готує оборону | КЛОЧОК TIME
Чалий і Клімкін 🔴 УКРАЇНА не може відмовитися від ПІДТРИМКИ США! Європа ДАЛЕКО позаду! | OBOZ.UA
💥Курщина: героїзм чи ганьба? Правда без прикрас/ Зеленський – маріонетка Єрмака | ПолітПросвіта
Додано через 16 хвилин 21 секунду:
⚡️ПОРОШЕНКО ТЕРМІНОВО ПРО ДЗВІНОК ТРАМПА
|
|
|
|
 |

|
2025-03-19 22:47 |
|
|
|
|
 |

|
2025-03-20 00:51 |
У Трампа розраховують на повне припинення вогню "за кілька тижнів" https://www.eurointegration.com.ua/news/2025/03/19/7207559/
Спецпосланець президента США Дональда Трампа Стів Віткофф впевнений, що "за кілька тижнів" вдасться домогтися "повного припинення вогню" у російсько-українській війні.
Про це він сказав у середу, 19 березня, в ефірі Bloomberg, пише "Європейська правда".
Коментуючи розмову між американським президентом та очільником Кремля Владіміром Путіним, Віткофф заявив, що вони "домовилися про шлях до певних умов припинення вогню сьогодні", а також про шлях до "повного припинення вогню, який буде обговорюватися протягом наступних днів".
На його думку, за "пару тижнів" вдасться дійти до "повного припинення вогню".
Цитата: | "Я думаю, що за пару тижнів ми до цього дійдемо. Отже, багато хороших новин. Тепер справа за технічними групами, які мають розставити всі крапки над "і", і всі зацікавлені в цьому процесі", – запевнив він. |
У Білому домі анонсували "жорсткі" переговори з РФ https://ua.korrespondent.net/world/4765372-u-bilomu-domi-anonsuvaly-zhorstki-perehovory-z-rf
Вашингтон підходить до переговорів без довіри до Кремля, але прагне досягти конкретних результатів.
Радник президента США з нацбезпеки Майк Волц заявив, що адміністрація президента США не має жодних ілюзій щодо російського глави Володимира Путіна і розуміє, з ким має справу. Про це повідомляє CNN у середу, 19 березня.
За його словами, під час нещодавньої телефонної розмови президент США Дональд Трамп і Путін обговорили широкий спектр питань, зокрема можливість припинення вогню в Україні та обмін полоненими.
Волц наголосив, що Вашингтон підходить до переговорів без довіри до Кремля, але прагне досягти конкретних результатів.
Цитата: | "Це не питання віри. Це довіра, але з перевіркою. Переговори жорсткі. Путін – жорстка людина. У нас немає ілюзій щодо того, з ким ми маємо справу. Але обидві сторони зацікавлені в тому, щоб покласти край убивствам", – заявив радник. |
Водночас Вашингтон наполягає, що переговори – це лише частина ширшої стратегії тиску на Москву.
Додано через 59 хвилин 20 секунд:
Зеленський ДАВ ЗГОДУ / Трамп ДОТИСНЕ путіна / Енергетику контролюватимуть США | КЛОЧОК TIME
Що Зеленський сказав Трампу? Москва вислизає з-під тиску. США глушать свої «голоси» | Клімкін
|
|
|
|
 |

|
2025-03-21 02:19 |
Маск в шоці. Канада остаточно вбиває його компанію Тесла. Space X наступна в черзі знищення.
ОГО! АЕС в обмін на перемир'я? Деталі розмови Трампа та Зеленського. Атака по Енгельсу. Корчинський
|
|
|
|
 |
famous37 Попереджень: 1

|
2025-03-21 15:00 |
foxdgv, Ілон Маск людина миру. Я захоплююся його наполегливістю і підтримкою багатостраждального українського народу. До прикладу його пацифістична публікація в X https://x.com/elonmusk/status/1896230928411988397
"Лідери ЄС і Зеленський шикарно обідають, поки люди гинуть в окопах.
Скільки батьків більше ніколи не побачать свого сина?
Скільки дітей ніколи не побачать свого батька?"
Миру народові України та всього світу! 💖 |
|
|
|
 |

|
2025-03-21 15:20 |
Цікаво, коли армія сша буде брати мексику чи панаму "затрідня" він згадуватиме про бідних батьків та діток? |
|
|
|
 |

|
2025-03-21 15:46 |
famous37 написано: | foxdgv, Ілон Маск людина миру |
Ця людина миру погрожувала відімкнути зв'язок українській армії. Разом зі своїм хазяїном (ще невідомо хто там хазяїн до речі) блокували постачання зброї. Ці дві гниди заблокували розвіддані, суттєво насравши нашим військам на Курщині. Була заблокована система раннього сповіщення про запуск ракет з території РФ. Скільки українців було вбито в цей час? І ще це тільки початок. Коли мова зайде про розпил України навпіл, ще побачимо "людей миру".
Ця сволота, не маючи жодних повноважень, не маючи жодної посади, викинула на вулицю тисячі державних службовців. Ця сволота знищує державні інститути США. Ця сволота закриває вже навіть ЗМІ. Всупереч профсоюзам та судам.
Ця фашистська сволота відверто зігує та підтримує фашистські партії по всьому світу. Ця сволота відверто та брутально втручається у вибори. Ця сволота бере гроші з бюджету США начебто для бізнесу, але витрачає на політику, а саме просто дає їх Трампу. Ця сволота поставила під загрозу існування Тесли та SpaceX.
Не буду більше продовжувати. Не має сенсу переконувати ідіотів у очевидних фактах, це не допоможе.
Підтримуй ФАШИСТІВ, мабуть то твої споріднені душі.
Як ще язик повертається розповідати про окопи та про мир?! Жодного емпатії до людей в тебе, в твого Маска, а тим більше в твого Трампа НЕМАЄ. НЕ гніви Бога, не ляпай про мир та турботу про людей та солдат.
--------------------
Чим швидше акціонери Tesla та SpaceX увімкнуть мізки та змусять цього расиста-дебіла займатися своїми прямими обов'язками - інженерними - тим, краще буде і для цих компаній, і для світу. Або хай звільняється та йде вилизувати дупу, покриту рудою шерстю, та знущатися над держслужбовцями, військовими та поліцейськими.
Вангую: обидва фашисти-полудурки не доживуть до літа. Фізично. Я інженер, і мені дуже прикро дивитися як начебто талановиті люди лізуть в політику, перетворюючись на йобнутих фашистів або ідіотів. Я хочу побачити людей на Марсі, я хочу щоб всі двигуни на планеті були електричними, а не за будь-яку ціну. Незамінних немає. Ці двоє за місяць пересварилися зі всім світом, зламали стільки навколо себе, що відновлювати доведеться десятиріччями. Вони мають піти звідси доки не пізно ще. |
|
|
|
 |

|
2025-03-21 16:17 |
Війна за крок до завершення / Трамп готовий підписати угоду | КЛОЧОК TIME
Здачі територій НЕ БУДЕ / росія приховала КОНФЛІКТ із Трампом | КЛОЧОК TIME
|
|
|