Автор |
Повідомлення |
ecover.to VIP

|
2025-03-05 15:50 |
ivanychkafomin написано: | Хлопчику подорослішай!) |
Діду, а ти давно перейшов на українську мову?
ivanychkafomin написано: | Зразу обидвох. |
А хто працюватиме? Власник?
Додано через 2 хвилини 46 секунд:
ivanychkafomin
Я так і не зрозумів хто ти: Іваничка чи Іванушка? Ти точно не баба?
Додано через 2 хвилини 10 секунд:
Виступ Трампа у Конгресі. Лист Зеленського, обвал ринків та заблокована допомога
|
|
|
|
 |
Night_Hawk VIP

|
2025-03-05 16:31 |
ecover.to написано: | весь тиск піде на того, хто виглядає більш придатним для тиску, тобто на нас із вами |
А обмежено придатним нічого не піде, получається  |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-03-05 16:46 |
Night_Hawk написано: | А обмежено придатним нічого не піде, получається |
Більш придатні - менш придатні. Про обмежено придатних там ні слова.
ecover.to написано: | Все, що ми можемо зробити, - довести, що ми не більш, а менш придатні до тиску. |
Додано через 1 хвилину 2 секунди:
|
|
|
|
 |
ivanychkafomin Попереджень: 1

|
2025-03-05 18:08 |
foxdgv написано: | Я так розумію, путінський троль з'являється за черговою порцією шмарклів собі в морду. Типово для цієї публіки. Людина, яка себе поважає, з огляду на огиду, яку бачить до себе, вже давно пішла би. Хуйло путінське, хоч одна людина підтримує тебе тут? Хоч хтось висловив підтримку твоїй брехні? Чи ти не здатний це побачити та зрозуміти? Ну добре, тримай чергову порцію шмарклів в харю від мене. Немає сумнівів, що за пів години, "ломка" за черговою порцією нагадає про себе. Гидота, навчись поважати себе. Тут твоя пропаганда вже не діє, не заплатять. |
Гєна Дєгтярьов, шмарклі то в тебе в черепній коробці де мали б бути мізки. Дивись, тебе вже корчі беруть у тих епізодах істеричного нападу. Тяжкий випадок. Але трішки обнадію тебе - не безперспективний. Інтенсивне медикаментозне лікування в купі з щоденними сеансами психотерапії, має дати добрі результати. До речі:
Цитата: | Істерія (заст. Гістерія, Сказ матки; (лат. hysteria, від дав.-гр. ὑστέρα — «матка»)) |
foxdgv написано: | І ще. Прибери цитати Шевченка. |
А то що? Насереш собі в штані? Безпомічна оскаженіла матка старається удати що вона має спромогу щось вимагати.
foxdgv написано: | Путінці будуть на порозі стояти та шмагати нагайкою, а Ви будете розповідати їм про ввічливість та толерантність? |
Ну тобі це не загрожує, чи не так Гєна?) Гостинно прийняли - по домашньому. Навіть кокошник вдів кацапоїд. І тільки но погляньте, як воно кукурікає по москальскі. А скільки "стіхов" насрав кацапською?) Я без серйозних помилок і не видам нічого путнього руською. А "український" кізяк Гєна, балакає так ніби всмоктав "язік" з цицьки матері разом з молоком.
Додано через 7 хвилин 59 секунд:
ecover.to написано: | Діду, а ти давно перейшов на українську мову? |
Це мова перейшла до мене за спадком.
ecover.to написано: | А хто працюватиме? Власник? |
А власник що неспроможний?
ecover.to написано: | Я так і не зрозумів хто ти: Іваничка чи Іванушка? Ти точно не баба? |
А Ecover добре туалет чисте?
Додано через 46 хвилин 25 секунд:
Хто зумів помирити Трампа і Зеленського: версії CNN та Telegraph https://www.bbc.com/ukrainian/articles/czedy93wgyzo
Тим часом британське видання Telegraph пише, що переконати українського президента піти на поступки допоміг премʼєр-міністр Британії Кір Стармер.
Він порадив Зеленському "проковтнути свою гордість" і запропонувати "оливкову гілку" своєму американському колезі після їхньої публічної суперечки в Овальному кабінеті минулого тижня, пише Telegraph.
За інформацією видання, під час розмови із Зеленським у вівторок Стармер виклав йому "сувору правду" та порадив, що саме варто сказати Трампу, перш ніж переговори зможуть відновитися.
Невдовзі після цього український лідер опублікував у соцмережах довге повідомлення, в якому похвалив "сильне лідерство" президента США, подякував його країні за військову допомогу та сказав, що шкодує через їхню суперечку.
Telegraph також зазначає, що Стармер, який сподівається, що зможе допомогти побудувати мости між Києвом і Вашингтоном, розмовляв із президентом США в понеділок і отримав попередження, що американська допомога Україні буде припинена.
Видання також додає, що Британія та її європейські союзники хотіли використати теплі стосунки, які вони мають з українським лідером, щоб "донести до нього кілька суворих правд" минулими вихідними на лондонському саміті.
На думку британського уряду, існує нагальна необхідність покласти край суперечкам Трампа і Зеленського, але у Вестмінстері стурбовані тим, що твіту українського президента буде недостатньо, оскільки позиції у Вашингтоні стають жорсткішими. |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-03-05 18:11 |
|
|
|
|
 |
foxdgv VIP

|
2025-03-05 18:14 |
Так яка буде відповідь, пане пропагандон Иванушка, на просте запитання: які саме параметри миру хазяїн пропонує Україні? Де ця відповідь? З''їхав, засцав сказати прямо? Мені потрібен скріншот для відправки в СБУ.
А тепер далі. З "доповіді" путінської хвойди "народу" щодо протестів в Америці, які набирають обертів. Знайомий шаблончик, десь я вже його бачив:
 |
|
|
|
 |

|
2025-03-05 18:42 |
Гладких Валентин - псевдосоціолог.
https://texty.org.ua/d/socio/person/gladkyh-valentyn/
Помічений(а) у піарі:
Віктор Медведчук, Юлія Тимошенко
Цитата: | Політичний коментатор, член «незалежного пулу експертів» ІНПОЛІТ, члени якого часто фігурують у піарних статтях на користь тих чи інших політиків.
У ЗМІ іноді також фігурує як «політолог», експерт аналітичної групи «Левіафан» та експерт аналітичного порталу «Слово і діло». |
Цитата: | Гладких — частий гість на підконтрольних Медведчуку телеканалах «NewsOne» та «112», де також регулярно виступають інші члени «ІНПОЛІТа»: Кость Бондаренко, Сергій Биков і Анна Бикова, Олексій Якубін, Олена Яхно, Олександра Решмеділова і Василь Вакаров.
Політичний експерт Олексій Мінаков улітку 2018 року припускав, що перераховані вище політтехнологи входять до «медведчуківського пулу експертів»8.
Гладкий регулярно дає інтерв’ю та коментарі для інтернет-помийки politeka.net9. |
Додано через 18 хвилин 55 секунд:
foxdgv написано: | Так яка буде відповідь, пане пропагандон Иванушка, на просте запитання: які саме параметри миру хазяїн пропонує Україні? Де ця відповідь? З''їхав, засцав сказати прямо? |
Деталі відомі тільки обмеженому колу присвячених, серед котрих зрозуміло мене немає. Але гадаю Зеленський, точно є. Тому спостерігайте та вивчайте напрямок руху нашого Верховного дуже ретельно.
foxdgv написано: | Мені потрібен скріншот для відправки в СБУ. |
Клоун, з тебе сі сміют весь люд. Місцевий Попіндупало.
Додано через 4 хвилини 51 секунду:
ivanychkafomin написано: | Зеленський |
Цитата: | «Провів розмову з Премʼєр-міністром Словенії Робертом Голобом, щоб поінформувати про саміт лідерів у Лондоні й обговорити наші спільні зусилля.
Готуємо план перших кроків для наближення справедливого та стійкого миру. Працюємо над ним швидко. Він буде готовий найближчим часом.
Європа має спільне бачення щодо закінчення війни та гарантій безпеки. Вона повинна бути за столом майбутніх переговорів разом з Україною та США.
Також говорили про реалізацію нашої ініціативи «Продовольство з України». Словенія приєднується до наших зусиль для підтримки сирійського народу.
Дякую за все, що Словенія робить для України», - вказав Зеленський. |
https://sud.ua/uk/news/ukraine/324880-zelenskiy-v-razgovore-s-premerom-slovenii-anonsiroval-podgotovku-plana-shagov-k-miru-v-ukraine |
|
|
|
 |
foxdgv VIP

|
2025-03-05 19:10 |
ivanychkafomin написано: | Деталі відомі тільки обмеженому колу присвячених, серед котрих зрозуміло мене немає |
Здача всіх окупованих територій, як мінімум, про що пишуть на всіх перехрестях і не перший навіть рік, це "відомо тільки колу присвячених"?
Я думаю, читачам цієї трампістської помийки, зрозуміло і без пояснень, що саме тут пропагандонствує Иванушка Фомин. Один писк щодо порушення українського законодавства в частині цілісності держави або капітуляції і інформація йде до СБУ. Мені в Києві це легко зробити, можу особисто повідомити. Знайдуться одразу всі, і відповідальні за цензуру пропаганди під час війни на порталі, і патріоти. |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-03-05 19:33 |
|
|
|
|
 |
foxdgv VIP

|
2025-03-05 19:45 |
Президент США Трамп наказав зупинити всю військову допомогу Україні. Через це навіть літаки, які вже летіли в Україну, розвернули.
Про це повідомляє 24 Канал з посиланням на Sky News.
Дивіться також США "припиняють будь-який обмін розвідданими" з Україною, а не лише щодо ударів по Росії, – ЗМІ
https://24tv.ua/amerikanski-litaki-zi-zbroyeyu-shho-pryamuvali-ukrayinu-rozvernuli_n2768562
-----------------
Верховний суд США відхилив запит президента США Дональда Трампа про заморожування 2 млрд доларів для Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Тепер влада країни зобов'язана виплатити ці гроші іноземним гуманітарним організаціям за виконану роботу. |
|
|
|
 |

|
2025-03-05 22:22 |
foxdgv написано: | Здача всіх окупованих територій, як мінімум, про що пишуть на всіх перехрестях і не перший навіть рік, це "відомо тільки колу присвячених"? |
А наведи мені цитату самого Президента Трампа чи котрогось з його адміністрації, де стверджується що наприклад, територіальний компроміс(поступка) з нашої сторони це саме - офіційна передача української території у власність кацапії. Медіа-спекуляції від "анонімних джерел" це сміховинний та непереконливий довід.
foxdgv написано: | Один писк щодо порушення українського законодавства в частині цілісності держави або капітуляції і інформація йде до СБУ. Мені в Києві це легко зробити, можу особисто повідомити. Знайдуться одразу всі, і відповідальні за цензуру пропаганди під час війни на порталі, і патріоти. |
Так стоп, Гєнушка! Ти ж стверджував що такі висловлювання вже мають місце у моїй риториці. Що сі стало? Запаскудив штанці?) А ну хутко шукай де і коли, я мав гріх так протизаконно висловлюватись.
ecover.to написано: | І, взагалі, докажи, що матеріал про Порошенка - то неправда. |
А від цієї потвори пристосуванця іншого і бути не може.
🥀Архіви не горять. Пропагандон Банкової, чорноротий брехуну Валік Гладких в ефірі пропагандистки Наталі Мосейчук, за 9 днів до повномасштабного вторгнення переконував, що напад рф малоймовірний, а якщо і станеться, то нічого страшного - одних поженуть працювати, а інших поведуть у Бабин Яр розстрілювати!
https://www.facebook.com/groups/208430983435587/posts/1692649805013690/
Кремлівські "телеконсерви": список "політологів" та "експертів", що працюють Москву
http://prportal.com.ua/Peredovitsa/kremlivski-telekonservi-spisok-politologiv-ta-ekspertiv-shcho-pracyuyut-moskvu
"Вони не вилазять з екранів каналів 112, NewsOne (найвищі з них - "Інтер" та "Україна"), шпальт та стрічок Українських Новин, Страна.ua та низки інших сайтів, які фінансуються Медведчуком або його партнерами з "Опоблоку". Де проштовхують тези в стилі "план Медведчука врятує Україну", "міру-мір", "пора миритися з РФ" тощо. За ними я й відслідковую цю шваль". Про це написав у себ ена фейсбук-сторінці ведучий телеканалу Еспресо Богдан Буткевич Тиць Валентин Гладких прямо не спростував співробітництво з Віктором Медведчуком, а лише саркастично порадив увіковічнити подвиг журналіста.
Цитата: | "...відчуваючи відповідальність перед прийдешніми поколіннями українських патріотів, мушу наполягати на необхідності увіковічнення героїчного вчинку Богдан Буткевич, який самостійно, завдяки дивовижним інтелектуальним здібностям та аналітичному складу розуму викрив цілу когорту глибоко законспірованих ворогів України, в тому числі і мене - негідника, який мав зухвалість мати власне бачення Мінських угод, плану Мореля та плану Медведчука, відмінне від того ортодоксального бачення, яке визначено єдиновірним ЦК КПСС, ой, вибачте, паном Буткевичем", - написав Валентин Гладких | |
|
|
|
 |
nfhfcmrf Забанено

|
2025-03-05 22:23 |
Подякуйте дипломату вищої кваліфікації зеленському, розвели як лоха!
А кричав що не лох. І не шмата, і не втік, і не краде, і не кум, і не воює, і подивиться і у вічі, і поїсть шашлики!
Гандон зелений, одним словом! |
|
|
|
 |

|
2025-03-05 22:47 |
ecover.to написано: | Якщо Гладких політтехнолог? Які до нього претензії? |
ecover.to написано: | Але, обовʼязково, обʼєктивних. Інакше, то не експерти, то технологи. |
Додано через 35 секунд:
nfhfcmrf написано: | розвели як лоха! |
У чому це?
Додано через 20 хвилин 12 секунд:
Жорсткий сигнал. Бульдозер Трампа розчавить Путіна, все може дуже різко змінитись | Павло Клімкін
Трамп, Зеленський і Україна: що далі? – Клімкін пояснює сварку в Білому домі, роль США та Європи
|
|
|
|
 |
nfhfcmrf Забанено

|
2025-03-05 22:53 |
Спровокували на скандал. А лох "всемогутній" і "надрозумний" повівся.
Додано через 3 хвилини 4 секунди:
І в кого родичі чи знайомі загинули, так це через напад кінченої росії і безвідповідальність української злочинної влади.
І Трамп тут ні до чого був. |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-03-05 22:58 |
ivanychkafomin
Ти ще той люсік!!!
Ну а ти як думав? Ти ж сам написав, що він політтехнолог. Я тебе запитав - то тоді які проблеми?
АЛЕ!!! Ти не відволікайся від основної теми. Порошенко! У тебе є докази, що наведені факти — брехня?
Бла-бла-бла - то для мого кота. І то мій кіт любить конкретні справи, а не якусь х*ню.
Давай виправдовуй Порошенка...
Цитата: | Порошенко за декілька тижнів вивів з країни мільярди, ховаючись від закону та санкцій. Поки держава занурена у переговорний процес, найзаможніший народний депутат Петро Порошенко, зайнятий порятунком від санкцій своїх статків, які наскиртував у війну. Згідно зі свіжими даними порталу декларацій НАЗК, «гетьман» намагався врятувати хоч частку своїх мільярдів, розпихавши їх по закордонах, як той керівник МСЕК з горою кешу на ліжку ховав пачки по шафках та комодах.
Так, в кінці січня, за два тижні до санкцій, Порошенко вивів з України в іноземні папери 1 мільярд 48 мільйонів 635 тисяч гривень. Ще майже мільярд, а якщо точніше – 986 мільйонів, переписав на когось шляхом дарування. А показав заробіток лише на скромний мільйон доларів. Чому на скромний? Тому що Петро Олексійович, поки росіяни нищили та вбивали, збагатився так казково, що буквально за рік перестрибнув з 12 на 3 місце найзаможніших олігархів. Цей законотворець нагріб мільярдів більше, ніж усі 750 його колег з Європарламенту разом узяті. І це у воюючій країні.
І тут цікавий момент: якщо всі гроші не прийшли по сірих каналах та мутних схемах, чесній людині боятися нічого навіть під загрозою санкцій. Але що, якщо мільярди були наприклад з росії, або з тем Свинарчука, або зі схем Медведчука – тоді треба ці мільярди сховати подалі від закону. Петро Олексійович так і зробив: за пару тижнів до санкцій вивів з країни мільярди.
Якщо бути точним, 1,048 млрд грн вивів, а ще майже 1 мільярд у цінних паперах – «подарував». Це справжній анекдот для тих, хто знає жадібність Петра. Він фантик від «шаленої бджілки» не подарує, не кажучи вже про мільярд.
Примітно, що Порошенко не поспішав розпихувати кошти по родичах та офшорах, навіть маючи на руках підозру про держзраду. Закрутився олігарх вужем на сковорідці лише перед санкціями. А хтось казав санкції не працюють. Санкції працюють незалежно від того, чи є особа негідником міжнародного масштабу, як, наприклад, путін, чи вітчизняного розливу, як Порошенко.
Очевидно, Порошенко вивів би і більше коштів, але санкції ввели дуже вчасно, перекривши «гетьману» усі його схеми. І стали важливим елементом в тому процесі, який змушує Петра відповідати перед законом за все скоєне.
Загалом такі схеми з грошима – фішка Порошенка. Він умудрився взяти пожертви українців, які донатили на ЗСУ; взяти гроші з бюджету, який Україна виділяла його партії на роботу з виборцями; взяти ці мільярди і прокрутити їх через свій банк, накупивши військових облігацій. З кожного вкладеного мільярду Порошенко отримав 170 млн гривень відсотків. І ці гроші – теж з бюджету. Вишенька на торті – він не сплатив з них податки. Бо вони не оподатковуються.
Де ж осіли мільярди? Як варіант, лягли на рахунки сина-ухилянта Порошенка Олексія, який переховується від ЗСУ у Лондоні. Але тут теж є проблема: Олексій – офіційний «ухилєс», його майно арештоване, а він сам – у розшуку. Навряд підозрюваний у держзраді Порошенко так би ризикував своїми мільярдами. Ймовірно це був хтось інший з його дітей. Бо, нагадаю, більш жадібної істоти, ніж Пєтя годі й шукати.
Після того, як «криголам» вивів мільярди, які прийшли до нього в тому числі з бізнесу з росією, він повернувся до звичної справи – розповідей, як рятувати країну від агресора. Час знімати кіно: «Патріот на мільярд»
https://www.facebook.com/gladkykh.valentine/posts/pfbid02fdMZSvba8j7W6ss7Vn5voco1AyrxsayGhiQs784DasUySDZWacKnxDdWGuddUbgl?rdid=SNCVRZOYXqACCQui# |
Додано через 2 хвилини 6 секунд:
Давай, працюй. А я піду послухаю Корчинського. |
|
|
|
 |
nfhfcmrf Забанено

|
2025-03-05 23:02 |
А в тебе є факти, що це правда?
РНБО та зелена шмаркля бреше, за шість років ні один сучий суд нічого не довів. А санкції проти громадян України які перебувають в Україні НЕЗАКОННІ!
Додано через 40 секунд:
ecover.to написано: | послухаю Корчинського |
Дуже корисний ідіот!
Додано через 1 хвилину 21 секунду:
Як Петров та Іванов, виродки, прийде інша влада і всі вони кинуться новим хазяям дупу лизати. |
|
|
|
 |
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай

|
2025-03-05 23:02 |
nfhfcmrf
Бачу порохоботських методичок ще нема - соєвий не знає до якого берега прибитись... Чекаємо  |
|
|
|
 |
nfhfcmrf Забанено

|
2025-03-05 23:04 |
Я ненавиджу зелене лайно від щирого серця. Помічників не потребую. |
|
|
|
 |

|
2025-03-05 23:08 |
ecover.to написано: | Ну а ти як думав? Ти ж сам написав, що він політтехнолог. |
ecover.to написано: | Але, обовʼязково, обʼєктивних. Інакше, то не експерти, то технологи. |
Тобто об'єктивності у такого персонажа годі шукати.
Якщо забули:
Цитата: |
ОБ'ЄКТИВНИЙ
2. Позбавлений упередження і суб'єктивного ставлення; безсторонній, неупереджений. |
Додано через 1 хвилину 17 секунд:
ecover.to написано: | Корчинського |
nfhfcmrf написано: | Дуже корисний ідіот! |
І крім того ще й бандит.  |
|
|
|
 |

|
2025-03-05 23:10 |
nfhfcmrf
А шоколадне подобається?  |
|
|
|
 |
nfhfcmrf Забанено

|
2025-03-05 23:12 |
Arsenfpu
Поки сьогодні ви, ваш клоун, може ваш бот не згадали Порошенка, які слова в моїх повідомленнях говорять, що я агітую чи виправдовую пороха?
Додано через 43 секунди:
Arsenfpu
Мені жінки подобаються, клоун 🤡 |
|
|
|
 |

|
2025-03-05 23:12 |
nfhfcmrf
То ви його засуджуєте? |
|
|
|
 |
nfhfcmrf Забанено

|
2025-03-05 23:15 |
Я про нього не згадую, мене цікавить коли зелений лох здрисне з влади. |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
nfhfcmrf написано: | Я ненавиджу зелене лайно від щирого серця. |
Обережніше, а то збожеволієш.
ivanychkafomin
Не доходить? Срача не буде. Спростовуй цифри. |
|
|
|
 |

|
nfhfcmrf
А кого хочете навзаєм? Можна прізвище? |
|
|
|
 |
nfhfcmrf Забанено

|
2025-03-05 23:16 |
Нового президента України. Вже писав, а ти вже питав. Провали? |
|
|
|
 |

|
2025-03-05 23:18 |
nfhfcmrf
То кого, конкретно? Юлію Володимирівну? |
|
|
|
 |

|
2025-03-05 23:29 |
ecover.to написано: | Не доходить? Срача не буде. Спростовуй цифри. |
Цифри від кого? Недоекперта? Це можна сказати "людина з вулиці", і яка не володіє компетенцією проводити такого роду розслідування. Черговий дурник, що вирішив себе попіарити на чутливій та резонансній справі.  |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-03-05 23:56 |
Ну то тема не нова.
Країна хитрож*х ідіотів.
Фонд Порошенка на гроші платників податків
Додано через 2 хвилини 10 секунд:
Що робить ТРАМП / Переговори ЗЕЛЕНСЬКОГО з ПУТІНИМ / ПОРОШЕНКО у МІНСЬКУ – Вадим ПРИСТАЙКО | ДИВИСЬ
|
|
|
|
 |

|
2025-03-06 02:58 |
foxdgv
Пане Гєна, ви на Портникова вже встигли донести? Чи на нашого Президента? Можете знайти щось у моїх словах, таке що суперечить подібній наведеній позиції, і може вважатись протизаконною діяльністю. Не тікайте від розмови. Раз звинуватили мене у злочині, будьте ласкаві представити приклади підтверджуючі це. Якщо таке знайдеться, я визнаю свою неправоту і принесу вам публічні вибачення. У протилежному випадку вимагаю саме від вас вибачень, принесених мені. Скріньте.
Цитата: | В принципі, чітко говориться, публічно чи не публічно, що причиною конфлікту між Сполученими Штатами і Росією і проблемою, яка може призвести до Третьої світової війни, якої так боїться Дональд Трамп, є сам факт існування нашої з вами держави. Для того, щоб позбутися страху від Третьої світової війни, потрібно цю державу демонтувати з подальшим або приєднанням всієї цієї території до РФ, або розділенням її території між тими державами, які з нею сусідять. От вам і все.
Чи готовий Дональд Трамп до такого мирного плану? Я впевнений, що ні. А тепер виникає ще одне питання. А до чого нам готуватися? От до чого ми маємо готуватися з точки зору компромісів? Ну, якщо серйозно говорити про це, а не сприймати те, що говорять Трамп і Рубіо, як реалістичні пропозиції. Нам потрібно готуватися до того, що ми не відновимо свою територіальну цілісність? Я перепрошую, в цьому немає ніякої новини. З 2022 року практично всі західні політики говорять, що вони хотіли б забезпечити Україні сильну позицію на перемовини. Однак це не означає, що Україні вдасться повністю відновити свою територіальну цілісність. Це говориться три роки поспіль.
Те, що величезна кількість наших громадян ніколи не хотіла це чути, і те, що ми говорили, що наша перемога пов’язана з відновленням нашої територіальної цілісності, – це наша теза. Але, як ви пам’ятаєте, я завжди казав, що територіальну цілісність України можна відновити тільки силовим шляхом. Якщо ми не виженемо російську армію з якоїсь української території, яку вона контролює, вона звідти не піде, і жодних політичних інструментів, які змусили б її втратити цю територію, на сьогоднішній день не існує. Можливо, буде існувати в майбутньому. |
Щоб не втратити державність, українцям потрібно готуватись до втрати територій – Портников
https://prm.ua/shchob-ne-vtratyty-derzhavnist-ukraintsiam-potribno-hotuvatys-do-vtraty-terytoriy-portnykov/
Повернення територій дипломатичним шляхом не означає здачу інтересів - Зеленський https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3961435-povernenna-teritorij-diplomaticnim-slahom-ne-oznacae-zdacu-interesiv-zelenskij.html
Цитата: | “Як Президент, я є гарантом Конституції. Ми не можемо визнати будь-яку, жодну з територій, які тимчасово окуповані Росією, російськими. Вони будуть українськими, й не може бути жодного компромісу. Дуже хочеться, щоб у нас була можливість повернути території дипломатичним шляхом, тому що дуже хочеться не втрачати наших людей, бо це найцінніше, що є в Україні”, - сказав Зеленський. |
Цитата: | “Дипломатія - це не значить здача інтересів, суверенітету нашої держави”, - наголосив Зеленський. |
Додано через 11 хвилин 31 секунду:
Цитата: | Багато хто із прихильників Зеленського каже, що президент зробив погано, що написав той самий лист із улесливими словами до Трампа. Мовляв, прогнувся і показав, що не мачо.
Скажу так, цього разу президент явно мав консультації з перекладачами і дипломатами — і вийшло добре. Може, ще щось носій англійської Кір Стармер доброго нарадив, бо вони говорили і не раз останні дні. Все це дало певний заспокійливий ефект на старого нарциса Трампа під час виступу в Конгресі. Було би гірше, якби третину промови нас поливали брудом і прокльонами.
Думаю, всі знають, хто така Маргарет Тетчер — одна з найвидатніших політиків Великої Британії. З отаааакими сталевими яєлами.
При чому постать її настільки впливова, що лише на її і Черчиля похоронах була королівська сімʼя. І всі урочистості були на дуже високому рівні.
Маргарет, ще Робертс — у двадцять з гаком стала феноменом британської політики і новою зіркою консерваторів. Не все виходило гладко, бо треба було ще продертися через певну кастовість та чоловічий шовінізм, але вона себе зробила. І слухала фахівців, і робила те, що радили спеціалісти. Навіть заміжжя з материнством використала, аби сподобатись сімейному сільському виборцю.
В серіалі «Корона» є цікава серія про підготовку декларації стосовно апартеїду в ПАР. Королева мала зарубу з Тетчер через те, що вона не підтримувала санкції проти цієї держави. Бо премʼєрку цікавили гроші, а не проблеми чорношкірого населення. Той момент, коли ти глибоко занепокоєний Нельсоном Манделою, але золото в нацбанку — луччє)
Тож жінки погодились, що треба ухвалити заяву, де не буде напряму слово «санкції», але буде щось таке чітке і влучне. Врешті після 5 правок попросили письменника знайти достойний аналог. "Signals".
Коли пан Зеленський кличе на допомогу спеціалістів-міжнародників — це треба вітати. Коли у нас міжнародною політикою займається Єрмак, який явно був із тих блатних студентів КІМВ, які не гризли граніт науки, а ганяли засоси на знаменитих диванах внизу — то воно так і виходить.
CNN пише, що після листа Зеленського — люди Трампа телефонували йому для відновлення контактів. В тому числі Кіт Келлог, який просив не спішити з тим самим скандальним візитом, коли стосунки з Трампом не будуть залагоджені. |
Марина Данилюк-Ярмолаєва
Додано через 52 хвилини 30 секунд:
foxdgv написано: | Президент США Трамп наказав зупинити всю військову допомогу Україні. |
Europe Should Make a $200 Billion Deal With Trump / Європа повинна укласти з Трампом угоду на 200 мільярдів доларів
https://foreignpolicy.com/2025/03/05/trump-zelensky-ukraine-russia-arms-weapons-eu-europe-war/
Додано через 1 годину 13 хвилин 8 секунд:
foxdgv написано: | Я інженер. Я і такі, як я, змінюють світ. |
foxdgv написано: | Зазвичай в таких випадках я кажу: я у Києві, працюю чарівником - роблю так, щоб на компі клієнта сталось диво. Треба зробити комп комусь як слід? Звертайтесь, зроблю. |
foxdgv написано: | Наразі я не маю бажання починати тут недолугу суперечку щодо маніакального бажання "видаляти зайве", щодо "великого брата", який безперервно шпигує за Іванком з Митрофанівки на предмет його походеньок в нетрях інтернетівських "полуничок", щодо ще більш некомпетентних та безглуздих розмов відносно рівня продуктивності ОС Windows 10 Enterprise у порівнянні з іншими. Чесно скажу - набридло, не маю бажання. Мені цікаво про це лялякати тільки з професійними адмінами. |
foxdgv написано: | Раджу спочатку навчитись писати українською без помилок та мати рівень моєї освіти. Ще б непогано було попрацювати з моє у галузі та навчитись хоч щось продукувати власноруч. Як я розумію, власного продукту немає. Надто багато для цього базікання на пабліках - часу вільного забагато.
Ви для мене тут небажаний гість, нецікавий для спілкування з будь-якого приводу. З просто причини: нічого корисного для справи. Я не маю на це часу. Наступний пост закінчиться баном. Якщо є щось казати по справі, кажіть. Ні - до побачення.
|
foxdgv написано: | Що стосується іншого, ні про що. Надто малий обсяг знань для того, щоб я переводив час на пусті балачки. |
Ого, а ви дуже привітна та скромна особистість....  |
|
|
|
 |
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|