Флудильня №4

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 268, 269, 270
Автор Повідомлення
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 22.02.25

2025-02-21 14:41  
dobson
навіщо вам тягати із собою державного зрадника порошенка? до гілляки?
dobson 
Новенький

2025-02-21 14:46  
Петро нормальний мужик. Зеленський зрадник. Хотів здати Україну хуйлу за три дні, тому зелупа не готувався до війни.
Arsenfpu 

2025-02-21 14:47  
dobson
на кацапії всі мужики. тому він і зрадник.
ambonda 
VIP

Востаннє: 21.02.25

2025-02-21 14:48  
ДБР повідомило про підозру комбату київської ТРО, куди я мобілізувався у 2022 році, - Шабунін

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру комбату Київської ТРО, куди у перші дні повномасштабного вторгнення РФ мобілізувався глава ЦПК Віталій Шабунін.

Про це він повідомив у Facebook, передає Цензор.НЕТ.

"ДБР вручило підозру моєму першому командиру – комбату київської ТРО, куди я мобілізувався в перші дні війни. ДБР стверджує, що у комбата: "виник умисел одержати неправомірну вигоду нематеріального характеру для себе у виді використання можливостей від знайомства з Шабуніним В.В." Я не жартую – саме це ДБР інкримінує моєму колишньому комбату. При цьому, про яку саме "неправомірну вигоду нематеріального характеру" йдеться ДБР не вказує", - розповів він.

Читайте на "Цензор.НЕТ": В Умєрова підтвердили, що не було поставлено зброї на 350 млрд грн, - Шабунін

Шабунін, цитуючи ДБР, заявив, що для "реалізації цього умислу" комбат погодив йому відрядження до НАЗК, яке "знаходиться віддалено від районів ведення бойових дій", що дало йому (Шабуніну. - Ред.) можливості не виконувати бойові завдання військової частини.

"Щоправда, ДБР Єрмака/Татарова соромʼязливо замовчує, що йдеться про час ПІСЛЯ закінчення київської операції, коли ворога ВЖЕ викинули з Київщини. Тоді мій батальйон стояв під Києвом: конкретно моя рота, наприклад, частину часу – в Сухолуччі.

Так, прямо в будиночках (включно з головним) розкішного мисливського угіддя Януковича. В той час Сухолуччя теж знаходилося віддалено від районів ведення бойових дій.

А ще комбат "усвідомлюючи суспільно небезпечний характер" сплатив мені мінімально можливе для військового службовця забезпечення, а також нараховав Єдиний соціальний внесок. Все це за висновками ДБР: "призвело до збитків державному бюджету" – включно з ЄСВ – податковим збором, який йде в … державний бюджет", - продовжив глава ЦПК.

Також читайте: ОП викидає мене з Києва. Щоб виграти вибори, Зеленський спробує заткнути всіх, хто заважатиме, - Шабунін

Підозру, за його словами, вчора принесли прямо у військовий госпіталь, в той день, коли він поїхав з Києва до нового місця служби.

"Саме для цього державний секретар Міноборони істерив попередні три дні, щоб мене швидше випхати зі столиці. Підозра настільки ж юридично убога, наскільки ДБР і прокуратура залежні від Єрмака/Татарова. Очевидно, що вони просто тиснуть (чи залякують) мого комбата. Це та інші відомі мені провадження (загалом по 9 епізодах) формально ініційовано обслугою Портнова. Його ж медіапулом – супроводжується, і не без допомоги приОПешних ТГ-каналів.

Повторюся, руска агентура завжди грає разом з українськими корупціонерами. Часто останні допомагають ворогу свідомо", - підсумував Шабунін.

Джерело: https://censor.net/ua/n3537122
salopot 
Забанено
Забанено

2025-02-21 14:50  
Arsenfpu написано:
на кацапії всі мужики

Ви брешете про Порошенка! А звідки так багато інфи про кацапію? Ти агент ФСБ, Сєня?
Arsenfpu 

2025-02-21 14:52  
мій батальон, моя рота, я мобілізувався .... вояка інтернетівська Wide grin
dobson 
Новенький

2025-02-21 14:53  
Arsenfpu
Ти агент кремля як і зеленський. Смерть москальським окупантам і захисникам російського світу!
Arsenfpu 

2025-02-21 14:54  
salopot написано:
Ви брешете

Та ви шо?! То не я, то РНБО - поважна державна структура сказала, що петро олексійович - державний зрадник!

Додано через 40 секунд:

dobson
пишіть іще! Wide grin
salopot 
Забанено
Забанено

2025-02-21 14:57  
Arsenfpu написано:
мій батальон, моя рота, я мобілізувався .... вояка інтернетівська

Підар їбаний, завали своє піддувайло!

Ти уєбан сцикливий, на що здатен?

Давай завтра зустрінемось в Києві біля будь якого тцк, і ти мені в очі це скажеш? Я якраз у відпустці!

Додано через 1 хвилину 39 секунд:

Чи тобі відоси або фото зкинути нутрощів своїх побратимів чи підарів, щоб ти гандон був задоволений!?

п.2.2, погрози вбивством, видано ssTAss
Arsenfpu 

2025-02-21 14:58  
salopot написано:
Давай завтра зустрінемось

А чого коло тцк? Wide grin
salopot 
Забанено
Забанено

2025-02-21 15:00  
Блядина, заткни своє їбало, бо я тебе знайду і примушу заткнутись.

Додано через 1 хвилину 17 секунд:

Arsenfpu
Ну ти ж сцишся! Можу зустріти, тебе хуйла, біля сбу, чи на банковій.
Arsenfpu 

2025-02-21 15:01  
salopot
Бити мене будете через главу цпк шабуніна? Wide grin
ecover.to 
VIP

2025-02-21 15:07  
ambonda написано:
ДБР повідомило про підозру комбату київської ТРО, куди я мобілізувався у 2022 році, - Шабунін

Шабунін недоторканий?

Командування Сил тероборони просило ДБР порушити справу проти командира частини, де служив Шабунін (документ)
https://glavcom.ua/news/komanduvannja-sil-teroboroni-prosilo-dbr-porushiti-spravu-proti-komandira-chastini-de-sluzhiv-shabunin-dokument-1005400.html#google_vignette
Цитата:
Командування Сил тероборони зверталося до Державного бюро розслідувань з проханням притягнути до кримінальної відповідальності командира військової частини, де служив антикорупціонер Віталій Шабунін. Причина – надання тому незаконних відряджень і виплат у розмірі 30 тис. грн. Про це йдеться у повідомленні ТрО до ДБР від 16 грудня 2023 року. Воно підписане тодішнім командувачем Сил тероборони Анатолієм Баргилевичем, повідомляють «Українські Новини».

Військові пояснюють, що в грудні 2023 року провели внутрішню службову перевірку. Вона виявила, що командир в/ч порушував Статут ЗСУ тим, що надавав дозволи на відрядження солдата Шабуніна до НАЗК, яке не є органом державної безпеки та оборони. Ці порушення підпадають одразу під дві статті Кримінального кодексу – розтрата майна та перевищення службових повноважень.

«Прошу внести відомості про вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 426-1 та ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України до Єдиного реєстру досудових розслідувань», – сказано у повідомленні.

Такі відрядження начебто були незаконними ще й тому, що Шабунін є мобілізованим, а не служить за контрактом. Однак такі відрядження відбувалися систематично протягом 2022-2023 років.

При цьому командир дозволив виплачувати Шабуніну додаткові 30 тис. грн щомісяця. За результатами перевірки командира в/ч було притягнуто до адміністративної відповідальності.
salopot 
Забанено
Забанено

2025-02-21 15:08  
Ні, через образу честі військового, заїбашу!
PavloHor 
Новенький

2025-02-21 15:13  
ecover.to
зелений підар недоторканий? чи підарас єрмак? Чи гандон татаров?
Arsenfpu 

2025-02-21 15:28  
salopot написано:
військового

якого саме, порошенка?
ivanychkafomin 
Попереджень: 2

2025-02-21 16:05  
Нікуди не дінеться. Wide grin Wide grin

Угода про корисні копалини між Україною та США близька до завершення — Bloomberg
https://tsn.ua/groshi/ugoda-pro-korisni-kopalini-mizh-ukrayinoyu-ta-ssha-blizka-do-zavershennya-bloomberg-2772462.html

Завершена угода щодо доступу США до українських корисних копалин в обмін на гарантії безпеки стане ключовим елементом зусиль адміністрації Трампа з припинення трирічної війни.
Цитата:
Українські чиновники обговорюють питання корисних копалин зі спеціальним посланником США Кітом Келлогом під час його візиту до Києва. Українські та американські учасники переговорів прагнуть цього тижня завершити угоду, початкову пропозицію якої відхилив президент України Володимир Зеленський.

Про це повідомило видання Bloomberg з посиланням на поінформовані джерела, які знайомі зі змістом переговорів.

Опосередковано це підтвердив і президент Зеленський, повідомивши, що його зустріч із Келлогом “відновила надію”.

Пропозиція США передбачала забезпечення 50% від продажу ліцензій та інших надходжень від корисних копалин, що порушувало б українське законодавство, повідомила особа, знайома з ходом дискусії.

Київ висунув зміни до пропозиції, які були б вигідні обом сторонам, оскільки початковий варіант угоди, за словами критиків, нагадував пропозицію часів колоніалізму.

Трамп сказав, що він хоче рідкісноземельні елементи еквівалентом 500 мільярдів доларів. Але, незважаючи на повідомлення про родовища корисних копалин на суму 10 трильйонів доларів, Україна не має великих запасів рідкісноземельних порід, які були б визнані на міжнародному рівні як економічно вигідні.

Більшість родовищ, ймовірно, є побічними продуктами виробництва таких матеріалів, як фосфати. Деякі з них знаходяться в зонах російського контролю.

Завершена угода щодо доступу США до українських корисних копалин в обмін на гарантії безпеки стане ключовим елементом зусиль адміністрації Трампа з припинення трирічної війни. Трамп заявив, що незабаром може зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним .

При цьому Зеленський, як стверджують джерела, у розмові з Келлогом у четвер наполягав на зустрічі з Трампом перед тим, як він зустрінеться з Путіним. За його словами, угоду про корисні копалини ідеально було б підписати в присутності президентів США та України.

За словами іншого співрозмовника видання, знайомого з цим питанням, адміністрація США розглядає угоду про корисні копалини як спосіб зв’язати Америку та Україну. І все ж більшість майбутніх гарантій безпеки України буде на Європі, сказав він.
ecover.to 
VIP

2025-02-21 16:36  
Найкращий перемовник: https://www.youtube.com/shorts/6dt90zGBLy0

Республіканці критикують Трампа за позицію по Україні. "Наступ" ЗСУ на Брянськ

Додано через 2 хвилини 24 секунди:

ivanychkafomin написано:
Нікуди не дінеться.

Хто нікуди не дінеться? Зеленський? Україна? У тебе синдром арестовича?

ivanychkafomin написано:
Угода про корисні копалини між Україною та США близька до завершення

Так ніхто ж і не сумнівався, що щось таки буде підписано, от тільки, що і на яких умовах?

Підпишемо меморандум, - як в Будапешті...
ivanychkafomin 

2025-02-21 16:46  
ecover.to написано:
Хто нікуди не дінеться?
Цитата:
Зеленський? Україна?

Ви дуже проникливі. Wide grin

ecover.to написано:
Так ніхто ж і не сумнівався, що щось таки буде підписано, от тільки, що і на яких умовах?

Підпишемо меморандум, - як в Будапешті...

От скоро і дізнаємось що буде підписано. Wide grin Wide grin
ecover.to 
VIP

2025-02-21 16:59  
Залишається найпопулярнішим політиком України: до 32% виборців готові проголосувати за Зеленського — опитування КМІС
https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/reyting-zelenskogo-zalishayetsya-nayvishchim-sered-politikiv-v-ukrajini-opituvannya-kmis-50491915.html
Цитата:
Президент Володимир Зеленський залишається найпопулярнішим політиком в Україні. Він лідирує в опитуваннях щодо підтримки населення на майбутніх виборах, свідчать результати дослідження IBIF Київського міжнародного інституту соціології, які опублікували 21 лютого.

Згідно з даними, Зеленський лідирує серед інших політиків: приблизно 26−32% населення України повідомляє, що проголосували б за нього в першому турі виборів. Це значно випереджає наступного політика — Петра Порошенка, за якого проголосували б 5−6% респондентів.

Якщо дивитися лише на рішучих і вірогідних виборців, то Зеленський отримує 32−41%, а наступні кандидати, Дмитро Разумков і Петро Порошенко, поки що відстають в однозначних цифрах, пише КМІС.

«Цей результат свідчить про те, що дуже ймовірно, що Зеленський майже напевно буде серед двох останніх кандидатів у другому турі. Більше того, за нинішнього стану речей він був би фаворитом серед політиків», — йдеться у повідомленні.

Водночас потенційним кандидатом у другому турі міг би стати генерал Валерій Залужний, але він публічно не висловлював жодних політичних амбіцій, підкреслює КМІС.

Щодо підтримки нинішніх дій Зеленського, то наразі 63% українців повністю або скоріше схвалюють його діяльність як президента. КМІС звертає увагу, що дані щодо схвалення близькі до показника довіри, але вони не є повністю тотожними (наприклад, можна схвалювати діяльність людини, але не довіряти їй).

На запитання щодо якостей, якими володіє Зеленський, значна більшість респондентів погодилися, що він втілює в собі позитивні риси: 74% сказали, що він патріот України, 73% вважають, що він розумна та обізнана людина, 60% вважають його чесним і гідним довіри, а 65% вважають його сильним лідером. КМІС зазначає, що вказаним оцінкам «могли б позаздрити багато західних лідерів».

Панельне опитування проєкту IBIF, що фінансується Британською академією — це двохвилеве національно репрезентативне дослідження, проведене Київським міжнародним інститутом соціології. Польові дослідження для другої хвилі проводилися 22 листопада 2024 року — 7 січня 2025 року за участю 2023 респондентів віком від 18 років в усіх регіонах України. Похибка не перевищує 3,3%.
ivanychkafomin 

2025-02-21 17:05  
Цитата:
Від того, що Трамп відверто б’якнув стосовно 4% Зеленського – аніяк і аніскільки не міняється наша катастрофа під назвою Одноосібне Правління Дилетантури.

Змагання цифрами рейтингів – це ще гірше, ніж змагання сантиметрами. Бо нема що з чим порівнювати.

Бо політичних рейтингів в авторитаріях не існує апріорі. Бо одноосібне правління за дивним збігом обставин саме тому й називається одноосібним – що в ньому відсутня змагальність як така. Бо в монопартійній моделі царизму не існує рівності в політичному конкуруванні, та й самого конкурування не існує. Бо в умовах воєнного стану ЗАБОРОНЕНО вести політичну й партійну діяльність: вона призупиняється буквою закону. Бо в умовах ліквідованої свободи слова нема сенсу міряти довіру-недовіру. Бо в умовах ліквідованих громадянських прав нема сенсу міряти підтримку-непідтримку. Бо в умовах безконтрольності влади, її беззвітності й непрозорості звідки взятися чесній боротьбі?

Тим, хто має намір мірятися рейтингами з Трампом, Стармером, Макроном чи іншими главами цивілізованих держав, треба для початку збагнути парадоксальну, з точки зору царя, річ: чим більша цифра підтримки лідера – тим чорніша біда.

Навпаки: чим вищий рейтинг опозиції і де вона йде ніс у ніс із чинною владою – значить, там усе в порядку, там стійка демократія, там нема ризиків узурпації.

Путін має 83%, Лукашенко 87%. Кортить до цього клубу?

Остап Дроздов
ecover.to 
VIP

2025-02-21 17:32  
Андрій Іллєнко: Маємо пояснити американцям, що Україна – не бананова республіка
https://www.pravda.com.ua/articles/2025/02/21/7499346/,

Глава УГКЦ розповів очільниці «Офісу Віри» адміністрації Трампа про переслідування християн на окупованих територіях
https://lb.ua/society/2025/02/21/661897_glava_ugkts_rozpoviv_ochilnitsi_ofisu.html
ecover.to 
VIP

2025-02-21 21:18  
Коли підписували Будапештський меморандум, було таке саме викручування рук, як сьогодні — ексглава МЗС України
https://hromadske.ua/heopolityka/240119-koly-pidpysuvaly-budapeshtskyy-memorandum-bulo-take-same-vykruchuvannia-ruk-iak-syohodni-ekshlava-mzs-ukrayiny
ecover.to 
VIP

2025-02-22 00:39  
Шуганув ждуна у Києві.

Екіпаж ССО від Тимошенка та спільноти «Гуртом та вщент»
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 268, 269, 270