Флудильня №4

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 241, 242, 243 ... 268, 269, 270  наступна
Автор Повідомлення
ecover.to 
VIP

Востаннє: 22.02.25

2025-02-12 01:59  
ivanychkafomin написано:
Зарахуємо це як визнання.

Ти можеш зараховувати все, що хочеш. Але, як не крути, а результат не зміниться.
Ти молодий, а вже гнилий. Подумай про себе.

Додано через 32 секунди:

Дмитро Кулеба про Трампа і цінні метали, вступ у НАТО та українців за кордоном

Цитата:
Яким є найкращий та найгірший сценарій для України на можливих переговорах із Москвою? Чи є вигідною для України передача корисних копалин США? Та чи варто погоджуватися на відмову від НАТО? Про це DW поговорила з Дмитром Кулебою, ексміністром закордонних справ України.
ivanychkafomin 
Попереджень: 2

Востаннє: 23.02.25

2025-02-12 02:03  
raddy написано:
Це не страшно, оскільки ви ігноруєте ст. 189 ККУ, а вибіркове дотримання законів нічим добрим не закінчується

Цитата:
Стаття 189. Вимагання

1. Вимога передачі чужого майна чи права на майно або вчинення будь-яких дій майнового характеру з погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами, обмеження прав, свобод або законних інтересів цих осіб, пошкодження чи знищення їхнього майна або майна, що перебуває в їхньому віданні чи під охороною, або розголошення відомостей, які потерпілий чи його близькі родичі бажають зберегти в таємниці (вимагання), -

караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

2. Вимагання, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або службовою особою з використанням свого службового становища, або з погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, або з пошкодженням чи знищенням майна, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому, -

карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

3. Вимагання, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, або таке, що завдало майнової шкоди у великих розмірах, -

карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років із конфіскацією майна.

4. Вимагання, що завдало майнової шкоди в особливо великих розмірах, або вчинене організованою групою чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, або поєднане із заподіянням тяжкого тілесного ушкодження, -

карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

{Стаття 189 із змінами, внесеними згідно із Законом № 2117-IX від 03.03.2022 }

Обґрунтуйте причину наведення вами, саме цієї статті. Happy Тим більш що у даному випадку, це ви вимагаєте од мене назвати вам імена. Wide grin Wide grin

raddy написано:
Та і ще раз, хіба в цих пристойних товариствах немає публічних осіб?

Чому ж ні - я. Wide grin Wide grin Wide grin Wink (2)

Додано через 3 хвилини 30 секунд:

ecover.to написано:
Ти молодий, а вже гнилий. Подумай про себе.

Думаю це дуже навряд, що ви пане молодчику старший за мене.Wink (2)
ecover.to написано:
Ти можеш зараховувати все, що хочеш.

Так і зроблю.
ecover.to написано:
Але, як не крути, а результат не зміниться.

Так, ви просто самі себе заплутали. Happy
ecover.to 
VIP

2025-02-12 02:07  
ivanychkafomin
То ти експерт-наперсточник.

Додано через 36 секунд:

Історія 24-річної білоруски, яка загинула за Україну

Цитата:
Білоруській доброволиці Марії Зайцевій 16 січня виповнилося 24 роки, а вже наступного дня вона загинула в боях під Покровськом. Дівчина воювала на боці України з 2023 року. Також Марія була активною учасницею антилукашенківських протестів у Білорусі в 2020 році. Ось її історія.
nfhfcmrf 
Попереджень: 1
Попереджень: 1 

2025-02-12 02:14  
ivanychkafomin 

2025-02-12 02:32  
ecover.to написано:
То ти експерт-наперсточник.

Це ваше твердження. Будете його аргументувати? Можемо провести дебати щодо цього. Wide grin Wide grin Я люблю дебати. Happy

Додано через 13 хвилин 15 секунд:

🔥ПОРТНИКОВ/КЛІМКІН: ІНТРИГА ШАЛЕНА! Про що НАСПРАВДІ розмовляли Трамп і путін!

Цитата:
Розмови Трампа з путіним відбуваються і не одноразово. Але вони все тримають у таємниці. І готують особисту зустріч. І одна з тем останньої розмови було саме це. На ній вони вже визначать і розставлять всі пріоритети. Але справжніх переговорів поки не буде. Сказав в етері «Еспресо» дипломат, міністр закордонних справ України (2014-2019) Павло Клімкін.
raddy 
VIP

2025-02-12 02:42  
ivanychkafomin написано:
Обґрунтуйте причину наведення вами, саме цієї статті. Happy Тим більш що у даному випадку, це ви вимагаєте од мене назвати вам імена. Wide grin Wide grin

Ок, ця стаття вже не діє, всі образи тільки через суд, керуючись статтями 297, 299 Цивільного кодексу України.
ivanychkafomin написано:
Чому ж ні - я.

Тобто, всі пристойні товариства складаються тільки з вас?
ivanychkafomin 

2025-02-12 03:01  
raddy написано:
Тобто, всі пристойні товариства складаються тільки з вас?

ivanychkafomin написано:
Та і ще раз, хіба в цих пристойних товариствах немає публічних осіб?

Відповідаю тільки за те товариство до якого дотичний. І воно складається з однієї публічної особи та декількох не публічних. Wink (2) Wide grin
raddy написано:
Ок, ця стаття вже не діє

Хтось заслаб. Wide grin Wide grin Wide grin
raddy написано:
всі образи тільки через суд, керуючись статтями 297, 299 Цивільного кодексу України.

Що ж, гадаю ви можете звернутись до суду. Wide grin Wide grin І там вже буде визначено, чи йдеться про образи, чи про об'єктивні характеристики діяльності. Happy
raddy 
VIP

2025-02-12 03:40  
ivanychkafomin написано:
Відповідаю тільки за те товариство до якого дотичний. І воно складається з однієї публічної особи та декількох не публічних. Wink (2) Wide grin

https://ips.ligazakon.net/document/TM051797

Цитата:
Публічні особи

особи, які відповідно до Закону України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення" є національними, іноземними публічними діячами, діячами, які виконують політичні функції в міжнародних організаціях.

Представтеся, будь ласка.

ivanychkafomin написано:
Хтось заслаб.

Куди мені до такої "публічної та пристойної особи"..

ivanychkafomin написано:
Що ж, гадаю ви можете звернутись до суду. Wide grin Wide grin І там вже буде визначено, чи йдеться про образи, чи про об'єктивні характеристики діяльності. Happy

ecover.to 
VIP

2025-02-12 14:24  
ivanychkafomin написано:
Можемо провести дебати щодо цього. Я люблю дебати.

Любиш дебати? За правилами звичайного срача? А ти знаєш, що таке дебати?

І чого так скромно?

ДАВАЙ СТАДІОН!
Night_Hawk 
VIP

2025-02-12 15:32  
ecover.to написано:
Щодо ворогів України - він дуже обʼєктивний.

Так, проте щодо внутрішніх проблем - він повний профан і йолоп. Плюс його історія аж кричить про те, що його позиція змінюється як флюгер.

ecover.to написано:
І ще одне - я мало його викладаю, зовсім мало. Буде більше.

Сказав би що не варто, але так як ці всі відео зазвичай у мене максимум потім висять у "Переглянути пізніше" то байдуже)
ivanychkafomin 

2025-02-12 16:50  
raddy написано:

Публічні особи

особи, які відповідно до Закону України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення" є національними, іноземними публічними діячами, діячами, які виконують політичні функції в міжнародних організаціях.

Цитата:
Закон № 361-IX від 06.12.2019 Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення
Пов'язані рішення

Можете зараз довести факт порушення мною хоча б одного положення цього закону?
raddy написано:

Маєте можливість змусити мене? Wide grin Є для цього підстави?Happy
raddy написано:
Куди мені до такої "публічної та пристойної особи"..

Нижча ліга. Wide grin

ecover.to написано:
А ти знаєш, що таке дебати?

Знаю що ви зганьбитесь на них. Wink (2) Але можете довести зворотне. Happy
ecover.to написано:
ДАВАЙ СТАДІОН!

"Даю вам 24 години": Зеленський покликав Порошенка на дебати
Цитата:
Кандидат на посаду Президента України Володимир Зеленський покликав Петра Порошенка на передвиборчі дебати на НСК “Олімпійський” у Києві.

https://www.ukrinform.ua/rubric-elections/2673797-dau-vam-24-godini-zelenskij-poklikav-porosenka-na-debati.html
Wide grin Wide grin Wide grin
ecover.to 
VIP

2025-02-12 16:59  
Night_Hawk написано:
...його історія аж кричить про те, що його позиція змінюється як флюгер.

Я вже і не знаю хто кращий: Петров чи патріотичний ухилянт-зйобик? Всі змінюються. На то вони і люди.
ivanychkafomin 

2025-02-12 17:03  
ecover.to написано:
Всі змінюються. На то вони і люди.

Капець всі...Кацапи теж змінюються?) "Хароших руських" вже можна постити? Wide grin Wide grin
ecover.to 
VIP

2025-02-12 17:06  
Памʼятаєте, як Ірина Фаріон підставила студента з Криму опублікувавши його листа з його особистими даними? Памʼятаєте, що тоді було?

Ось реакція порохоботки Марини Єрмолаєвої-Данилюк.

Чи є українізація без Фаріон?
https://espreso.tv/chi-e-ukrainizatsiya-bez-farion

Ну, нехай... можна і поговорити...
Але:
Цитата:
Я покажу одне фото часів, коли Ірина Дмитрівна була депутаткою і не цуралась обіймів із Вадимом Новинським — проросійським олігархом, спонсором РПЦ в Україні та топовим діячем Партії Регіонів. Пані-депутатка мило воркувала із представником ворожого табору.

https://static.espreso.tv/uploads/photobank/313000_314000/313524_Screenshot_1_new_960x380_0.webp

Компромат? А хто з депутатів і депутаток ВР не має фоток з Новінським? Може Ірина Геращенко не має?

https://scontent-iev1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/463709096_27231393926508352_7238891240707327927_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=0b6b33&_nc_ohc=VD585BdtqU0Q7kNvgGtuh5C&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-iev1-1.xx&_nc_gid=ATMQNQvzGy740gJjznzxVuy&oh=00_AYAyyOwfs4C7gzHsxrg-xqaBtlUt4kdVraiiY3zDVfgHkg&oe=67B28AD5

Може ще хтось не має?

Далі Марина Данилюк-Ярмолаєва хвалить пана Порошенка. Ну, а як без цього?

Цитата:
...раніше російськомовний соратник (Віктора Ющенка) Петро Порошенко зробив українську частиною свого фірмового впізнаваного образу. 

От тільки Марина Данилюк-Ярмолаєва забула написати, що саме Порошенко допоміг Новінському отримати українське громадянство...

А могло б і не бути фото Ірини Фаріон з Новінським.
Як могло не бути і інших фото... Ми, напевно, і не знали б хто такий цей Новінський? От як воно повернулось?

Додано через 52 секунди:

Порошенко вимагав врахувати інтереси Росії, виступаючи за розміщення ЧФ рф в Криму
https://glavred.net/ukraine/poroshenko-potreboval-uchest-interesy-rossii-vystupaya-za-razmeshchenie-chf-rf-v-krymu-10638938.html
ivanychkafomin 

2025-02-12 17:07  
ecover.to
Очікую відповіді. Happy
ecover.to 
VIP

2025-02-12 17:11  
ivanychkafomin написано:
Капець

Якщо тисне капець — купи нову пару.
ivanychkafomin 

2025-02-12 17:14  
ecover.to написано:
Якщо тисне капець — купи нову пару.

Wink (2) Happy
Компаніям Новинського повернули дозволи на видобуток газу
https://biz.censor.net/news/3496927/derjgeonadr_vidnovyla_diyu_litsenziyi_kompaniyi_novynskogo_ta_yermolayeva
Відпущення гріхів. Група компаній, заснована Новинським, відновила видобуток газу в Україні
https://biz.nv.ua/ukr/markets/kompaniji-novinskogo-vidnovili-vidobutok-gazu-v-ukrajini-de-i-chomu-ce-stalosya-50445310.html
ecover.to 
VIP

2025-02-12 17:20  
ivanychkafomin написано:
Компаніям Новинського повернули

Якби Порошенко не
Цитата:
допоміг Новінському отримати українське громадянство...

В СБУ заявили про викриття «щура» ФСБ у своїх лавах — керівника Штабу Антитерористичного центру
https://hromadske.ua/suspilstvo/239541-v-sbu-zaiavyly-pro-vykryttia-shchura-fsb-u-svoyikh-lavakh-kerivnyka-shtabu-antyterorystychnoho-tsentru
Цитата:
Служба безпеки задокументувала 14 епізодів протиправної діяльності агента ФСБ. Причому через нього СБУ тривалий час передавала ворогові дезінформацію: спочатку в межах контррозвідувальних заходів, а згодом — у межах кримінального провадження.

Трамп похвалив росію за жест доброї волі. Курщина не потрібна росії
ivanychkafomin 

2025-02-12 17:34  
ecover.to написано:
Якби Порошенко не

ecover.to написано:
допоміг Новінському отримати українське громадянство...

Що? Wide grin Wide grin А скажіть, під чиїм зараз керівництвом Державна служба геології та надр реалізує державну політику? Happy
ua_man 

2025-02-12 20:54  
Основне джерело інформації для українців, - голова ЦПД Коваленко вважає недоцільним блокування

Глава ЦПД каже, що блокувати Telegram в Україні недоцільно
Забороняти роботу заснованого росіянами месенджера Telegram недоцільно, оскільки ця соцмережа є основним джерелом інформації для українців. Однак важливо, щоб російські канали блокувалися.

Про це заявив керівник Центру протидії дезінформації (ЦПД) при Раді національної безпеки та оборони України (РНБО) Андрій Коваленко в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна", повідомляє Цензор.НЕТ.

"Від телеграм-каналів йде загроза, бо саме через них ворог вербує людей на виконання диверсій проти України, українців і держави. Але якщо заборонити Телеграм, чи буде Росія використовувати щось інше? Сто відсотків, що буде. Спецслужби завжди використовують будь-яку із соцмереж", - заявив Коваленко.

Він зазначив, що суто інформаційно Telegram – це основне джерело споживання новин серед українців.

"Важливо, щоб проукраїнські канали і проукраїнський контент складали більшість, а російські - поступово блокувалися", - сказав керівник ЦПД.

Ще одним важливим моментом проти окремих Telegram-каналів, за словами Коваленка, є санкції.

"Цей механізм потрібно впровадити, щоб Дуров йшов на контакт. Співпраця з Францією в цьому питанні може мати певний ефект", - додав керівник ЦПД.

https://censor.net/ua/n3535424
ecover.to 
VIP

2025-02-12 21:07  
Інтерв'ю Володимира Зеленського для The Guardian
bilyuk 
Забанено
Забанено

Востаннє: 20.02.25

2025-02-12 21:17  
raddy 
VIP

2025-02-12 23:02  
ivanychkafomin написано:
Можете зараз довести факт порушення мною хоча б одного положення цього закону?

Навіщо? Це опис терміна публічна особа - чи ви маєте на увазі щось інше?
ivanychkafomin написано:
Маєте можливість змусити мене? Wide grin Є для цього підстави?Happy

Ви ж публічна особа?, чи вам є чого соромитися?
ivanychkafomin написано:
Нижча ліга. Wide grin

Довести можете?
ivanychkafomin 

2025-02-12 23:53  
raddy написано:
Навіщо? Це опис терміна публічна особа - чи ви маєте на увазі щось інше?

raddy написано:

Це ви вважаєте є описом терміна - публічна особа?Wide grin Wide grin

Ось це краще
Цитата:
Близьким за значенням є дефініція терміну «публічна особа» з боку публічного управління та адміністрування, що розкрито у терміноло-
гічному словнику «Публічне управління». Так, особа, яка є представником політичної партії чи громадської організації, та (або) проводить свою діяльність у сфері державного управління та місцевого самоврядування, виконує вагомі соціальні функцій та загальновідома суспільству, належить до публічних осіб [4, с. 138].
У своїй дослідницькій праці «Захист інформації про публічних осіб в Україні» А.В. Кардаш пропонує до публічних осіб зарахувати діячів шоу-бізнесу, відомих спортсменів, економістів, політиків, кандидатів на виборні державні посади та журналістів, які коментують життя суспільства у засобах масової інформації, письменників та інших [10, с. 85].

http://pa.stateandregions.zp.ua/archive/4_2019/20.pdf

raddy написано:
Ви ж публічна особа?, чи вам є чого соромитися?

Гадаю, ви вже зрозуміли, що я волію робити тільки те, що сам вважаю за потрібне.Wink (2) Щодо всього іншого, без належного стимулу не обійтися - доведеться вжити примус. Wide grin

raddy написано:
Довести можете?

Це я про себе. Низька самооцінка. Wide grin Wide grin Wide grin
raddy 
VIP

2025-02-13 00:13  
ivanychkafomin написано:
Ось це краще

Чудово, в чому це суперечить моєму прикладу?

ivanychkafomin написано:
Гадаю, ви вже зрозуміли, що я волію робити тільки те, що сам вважаю за потрібне.Wink (2) Щодо всього іншого, без належного стимулу не обійтися - доведеться вжити примус. Wide grin

Добре, отже, будуть приклади товариств, чи ви просто небінарна особа?

ivanychkafomin написано:
Це я про себе. Низька самооцінка. Wide grin Wide grin Wide grin

Такі запрошуються в пристойні товариства?
ivanychkafomin 

2025-02-13 00:21  
raddy написано:
Чудово, в чому це суперечить моєму прикладу?

А я стверджував що суперечить?)

raddy написано:
Добре, отже, будуть приклади товариств, чи ви просто небінарна особа?

Лише якщо зволію їх навести. Wide grin Wide grin

raddy написано:
Такі запрошуються в пристойні товариства?

Не відмовляють охочим приєднатися. Happy
ecover.to 
VIP

2025-02-13 01:07  
Де багато слів там мало правди. (народна мудрість)
ivanychkafomin 

2025-02-13 01:32  
ecover.to написано:
Де багато слів там мало правди. (народна мудрість)

А де мало слів там нестача освіти. Wide grin Wide grin
raddy 
VIP

2025-02-13 01:36  
ivanychkafomin написано:
А я стверджував що суперечить?)

ivanychkafomin написано:
Це ви вважаєте є описом терміна - публічна особа?Wide grin Wide grin

Висловили сумнів.
ivanychkafomin написано:
Лише якщо зволію їх навести.

Це зараз називається пристойною поведінкою?
ivanychkafomin написано:
Не відмовляють охочим приєднатися. Happy

Куди?
ecover.to 
VIP

2025-02-13 02:07  
ivanychkafomin написано:
А де мало слів там нестача освіти.

Коли мало випив то тоді мало пʼяний. Зрозумів.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 241, 242, 243 ... 268, 269, 270  наступна