Флудильня №4

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 113, 114, 115  наступна
Автор Повідомлення
kryk-v.ya. 
Попереджень: 1

Востаннє: 17.11.24

2022-02-11 21:43  
канал "наш" - закрили.
Vl@dUA 
Свій

Востаннє: 18.11.24

2022-02-12 00:48  
kryk-v.ya. написано:
канал "наш" - закрили.

Маленька перемога, з якою хочу всіх нас привітати!
igor2405 
Свій

2022-02-12 01:39  
kryk-v.ya. написано:
канал "наш" - закрили.

Так це чудова новина, нарешті телеефір повністю зачищений від сєпарів. Я думав цей гавно канал не наважаться прихлопнути
sichen.krym 

Востаннє: 07.08.24

2022-02-12 05:27  
Ще добра новина, жириновське купив білет до кобзона. За ним і зюганов поспішив. Треба тримати пальці, що б вони всі зустрілись.
Cleaf4000 
Забанено
Забанено

Востаннє: 25.05.22

2022-02-12 07:02  
Схоже, кацапи вирішили економити на телеаналах. Воно й не дивно, вони мають Г+Г, Айсітіві, Інтер, фрідманівського корєша Садового з його каналами і кишенькового припиздента, який нищить воєнну розвідку і забрав у армії паливо.

Додано через 11 хвилин 54 секунди:

Цікаво, посилиться війна чи ні. З одного боку, союзники допомогли і замінили Україні президента. Бронежилети і каски дали, бо кацапська влада слуг не постачає їх у військо. ПТУРи дали, бо кацапська влада вгробила постачання Стугн і Корсарів. Стінгери дали. А наркоман хрипить, у нас усе добре. Пригадуєте, наша псевдовояка Хробар (він же Діана Макарова) писала, Захід не допоможе, а Порох поганий? Ось завдяки зусиллям Пороха і допомагають. І з наркоманом не радяться вже, збагнули, що той пердить ротом те, що йому з Москви через Єрмака накажуть. До речі, щось снайпєрки Діани Хробарової не видно. Вона ж тут розпиналася, що служить з вигаданим Хробаром, призначала зустріч, на яку не прийшла. І обсирала Пороха нон-стопом. От дурна баба.

Додано через 4 хвилини 1 секунду:

Ну і жинжера не видно. Ми з квасасквом ніяк того хуторянського ідіота не знайдемо. Писав, баран, "хочеш жити краще, голосуй за наркомана". Наголосували. Краще не стало. Жинжер мовчить. Буде за Тімошонку, певно.
pobidennyk 
VIP

Востаннє: 25.04.23

2022-02-12 11:14  
kryk-v.ya.
Санкціями чи через суд?
Якщо виключно санкціями - погано.
kryk-v.ya. 

2022-02-12 12:22  
pobidennyk написано:
Якщо виключно санкціями - погано.

так погано, ще б так з інтером зробили...я і так їх не дивлюся...
ну от наприклад, я порушив правило дорожнього руху, і мені просто квитанція на вікно з штрафом і все і оплатити протягом кількох днів, якщо ні то подвоюється, і все і ніяких судів...то чому телеканалам має бути по іншому, якщо у них теж є правила , на які вони поклади з прибором, і їх сто раз попереджали?
все по чесному.
Night_Hawk 
VIP

Востаннє: 05.11.24

2022-02-12 17:49  
kryk-v.ya. написано:
то чому телеканалам має бути по іншому

Телеканали на дорогах не їздять)
pobidennyk 
VIP

2022-02-12 18:31  
kryk-v.ya.
Слідкуй за руками:
Власник наймає вправних адвокатів/досвідчених правників та йде до суду. Подає позов проти держави Україна, яка утискає його права/права зросійщених, паралельно заробляючи бали/фін.допомогу в кацапів, а може навіть в ЄС. В Україні уже були прецеденти, коли фігуранти санкцій судились і перемагали (див. відео бібусів на цю тему). Звідси я роблю висновок, що перемога колабораціоністів можлива. Але, навіть вона не є найстрашнішим виходом із ситуації. Зрадники, якщо не зробити все правильно, після будуть не тільки поновлені в правах, але й отримають можливість ВСЮДИ заявлять про утиски, вимагати компенсацій та додаткових вигод.

І я свідомий того, що проли хотіли б більше "швидких рішень", що в нашому випадку є фактичним синонімом до поняття "порушення закону". Шкода тільки, що доведеться потім розплачуватись за цей цирк.
kryk-v.ya. 

2022-02-12 19:46  
Night_Hawk написано:
Телеканали на дорогах не їздять)

але класно "їздять" по вухах, а треба їздити по правилах(по закону) от і всі вимоги, як для звичних громадян так і для компаній.
pobidennyk написано:

Слідкуй за руками:
Власник наймає вправних адвокатів/досвідчених правників та йде до суду. Подає позов проти держави Україна, яка утискає його права/права зросійщених, паралельно заробляючи бали/фін.допомогу в кацапів, а може навіть в ЄС. В Україні уже були прецеденти, коли фігуранти санкцій судились і перемагали (див. відео бібусів на цю тему). Звідси я роблю висновок, що перемога колабораціоністів можлива. Але, навіть вона не є найстрашнішим виходом із ситуації. Зрадники, якщо не зробити все правильно, після будуть не тільки поновлені в правах, але й отримають можливість ВСЮДИ заявлять про утиски, вимагати компенсацій та додаткових вигод.

І я свідомий того, що проли хотіли б більше "швидких рішень", що в нашому випадку є фактичним синонімом до поняття "порушення закону". Шкода тільки, що доведеться потім розплачуватись за цей цирк.

ото ви пане розписали...от тільки кому? те що ви тут пишете, ми вже "пережовували" не раз...
ви пишете як от би себе нам як державі себе убезпечити, так? і краще б було піти в суд спочатку, так можливо, але правила є для всіх(тобто закон), а дехто цей закон просто ігнорить, то для чого себе убезпечувати? якщо воно і так ясно...
порушив-отримуй...все по-чесному і по-справедливому, а головне є здоровий глузд...а от оце "вони десь там підуть, у якийсь суд ЄС..." то нехай пинзлюють...подивимось, що з того вийде, ще не факт, нас в тому ЄС весь час ігнорять, як і всюди...
всюди має бути здоровий глузд, як в країні так і в житті так і в законах...як так буде то жоден суд нам ніц не зробить.
от наприклад...скільки разів Трамп подавав у суд, що то неправильно порахували, то його образили, то обмовили, і що? їхній суд навіть там і навіть таке просто не брав до уваги, і навіть не розглядав, чому? бо держава важливіша за окремо взяту людину, навіть якщо ця людина президент, і навіть якщо є аргументи...це ми тут зі всім підряд панькаємся...якби в 2014 році не панькались і не сцали по капронам, такого би не було.
pobidennyk 
VIP

2022-02-12 20:04  
kryk-v.ya. написано:
всюди має бути здоровий глузд, як в країні

В країні мають діяти закони, і крапка.
Оця бздура про "здоровий глуз" - розмиття кордонів, зміщення фокусу уваги та толерування правопорушень, які з часом ставатимуть усе серйознішими.

kryk-v.ya. написано:
Трамп подавав у суд

Не набридло порівнювати країни, в одній з яких ім'я президента майже не впливає на роботу інституцій, які можуть спокійно йому закидати, та країну, в якій якість правосуддя та результат справи можуть залежати від політичної орієнтації президента?!
kryk-v.ya. 

2022-02-12 20:16  
pobidennyk написано:

мабуть ви праві...навіть і не обговорюється, але мені його рішення про закриття-дуже сподобалось...і якщо він завтра виведе на майдан всю зграю яка нас довела до такого стану і просто привселюдно розстріляє, мені таке теж сподобається...і плювати мені на демократію і закон і шо там робиться в ЄС і Америці, і на ваші рецензії і коментарі теж плювати з високої гори, просто задовбало вже 30 найкращих своїх років життя, чекати на покращення і справедливість.
pobidennyk 
VIP

2022-02-12 21:02  
kryk-v.ya. написано:
мені його рішення про закриття-дуже сподобалось

Сумніваюсь, що на цьому ресурсі живуть користувачі, які сумуватимуть за закритими зливними бачками чи за сурлом умовного мураєва, але все має відбуватись за законом. Наша влада, свідомо або по дурості, залишає ворогам такий собі "бекдор", який з часом дозволить не тільки оскаржити рішення, але й отримати компенсацію від держави (гроші), а ще статус "постраждалого" та можливі додаткові вигоди, бо ці ЗМІ переслідував "антинародний" режим. Тільки спробуйте уявити собі цю апокаліптичну картинку.

Особисто я підтримав би не стільки закриття каналів, скільки притягнення до відповідальності за просування ворожих наративів: не визнаєш окупацію Криму? Ану іди сюди. Для себе війна громадянська? На тобі перший страйк. Ну і так далі. А потім закриття через суд. Але перед цим в нас мала б бути правова база. Мав би бути прийнятий закон про колабораціонізм. Але "більшість" затягує, хоча всі можливості 2,5 роки були доступні. Чому цього не робили?

kryk-v.ya. написано:
і плювати мені на демократію і закон

kryk-v.ya. написано:
просто задовбало вже 30 найкращих своїх років життя, чекати на покращення і справедливість.

This is rich!
З таким настроєм змін ви не побачите ніколи. Хіба що втечете до Польщі/Чехії/Румунії, де все це вже діє.
kryk-v.ya. 

2022-02-12 21:15  
pobidennyk написано:
З таким настроєм змін ви не побачите ніколи.

pobidennyk написано:
Але перед цим в нас мала б бути правова база. Мав би бути прийнятий закон про колабораціонізм. Але "більшість" затягує

а мене ось дуже потішило, інколи читайте самі що пишете, хоча я теж живу в реальному світі і бачу що у нас теж мешкають люди яким дуже все класно.
madagaskar1 
VIP

2022-02-12 22:13  
kryk-v.ya.
я вас розумію... знаєте кому класно живеться, щурам-діаспорі, яка срати срала на Україну, лише гарно йойкає, а сама живе як сир в маслі. Ми тут герої бо тут живемо, а то продажні щурі, які класно з дітками живуть а не виживають як ми, їм просто пофігу на цю війну для них це лайки і піар в соц мережах, так є і в нас такі, але зміни будуть, але як бачите в мене тако ж є свої невдоволення. До чого я це - менше дивіться і читайте засоби масової істерії,ці псевдо патріотики з Канад, Італій якраз і живлятьса такими емоціями як у Вас, для них це лайки в їх біографію... Не даваймо всяким щурам корму Wide grin
Dimon5 
Частий відвідувач

Востаннє: 18.05.22

2022-02-12 22:48  
kryk-v.ya. написано:
просто задовбало вже 30 найкращих своїх років життя, чекати на покращення і справедливість

Якби знав, що ви чекали (чи чекаєте) - я б вам спойлернув би чи шо...Про покращення Rolleyes (4)

Додано через 4 хвилини 15 секунд:

madagaskar1 написано:
щурам-діаспорі

Rolleyes (1) А що робити людям з бідних регіонів - маленьких містечок чи сіл де нема роботи чи не рентабельно кататися до обласного центру чи винаймати квартиру? І є сім я яку треба годувати) Де заробити?)
От ті у польщі, що стояли в довгих чергах, щоб за Зе чи Слуг голоснути і зробити тут нам "гондурас" - тут погоджусь Happy Реально щурі) Пацюки) Wide grin

Додано через 7 хвилин 40 секунд:

pobidennyk написано:

Істина) І без жодних вибірковостей...І ватку тре карати по закону, якщо ми правова держава...І коли патріот попався - це також не "переслідування добровольців"..
madagaskar1 
VIP

2022-02-12 22:49  
Dimon5 написано:

А що робити людям з бідних регіонів - маленьких містечок чи сіл де нема роботи чи не рентабельно кататися до обласного центру чи винаймати квартиру? І є сім я яку треба годувати) Де заробити?)
От ті у польщі, що стояли в довгих чергах, щоб за Зе чи Слуг голоснути і зробити тут нам "гондурас" - тут погоджусь Реально щурі) Пацюки)

думати перше треба, а не зальоти робити
Dimon5 
Частий відвідувач

2022-02-12 23:08  
Cleaf4000 написано:
Схоже, кацапи вирішили економити на телеаналах.

Як би це не був банальний мєждусабойчік Льовочкіна-Портнова (і його людей - Татарова тощо), які близько до Зе і Жеки Мураєва, який шастав в ОПу періодично і спалився у рекламній паузі коли з Арестовичем з хлопанням долонь вітався на фоні Данілова Rolleyes (1) Wide grin

Додано через 13 хвилин 48 секунд:

madagaskar1 написано:
думати перше треба, а не зальоти робити

madagaskar1 написано:
Ми тут герої бо тут живемо, а то продажні щурі, які класно з дітками живуть а не виживають як ми, їм просто пофігу на цю війну для них це лайки і піар в соц мережах, так є і в нас такі, але зміни будуть, але як бачите в мене тако ж є свої невдоволення.

А що як вони побачили, що "ми" тут живемо у лайні і у війні, бо "ми" тупі кретини, які заслуговують на таке скотське життя? Що як вони зрозуміли, що з "нами" - і вони будуть жити в лайні і їх діти і діти дітей і вони виїхали принісши в жертву своє покоління, щоб їх діти жили в нормальних умовах, а не там де тупе стадо обере як не двічі сидівшого так ще чувака, який для нього на сцені плясав...

Чому у нас війна? Не тому що тупориле стадо дивилося Квартал 95, який 5 років Юща знищував його рейтинг і воно(стадо) обрало Яника, який потім драпанув з Країни і попросив Росію ввести війська....

А зараз не тому у нас "гондурас", що тупому стаду на лопаті вкинули рос. мовний серіал про Васілія Галаборотьку, вчителя Історії України рос. мовою...І тупе стадо думало, що в країні буде як команда КВК з Тамбова написала в сценарії на каналі Коломойського?

У тому що жителі Франківська і Тернополя обрали Зе після "Варавуйків" і "Полиции западной УrраинЫ" навряд чи діаспора винна, яка виїхала від тупих подалі...Хіба оті пацюки, що стояли в довгих чергах в Польщі і журналістам хвалилися, що вони за Зе приїхали голосувати..Щурі Wide grin
kryk-v.ya. 

2022-02-12 23:23  
madagaskar1 написано:
менше дивіться і читайте засоби масової істерії,ці псевдо патріотики з Канад, Італій якраз і живлятьса такими емоціями як у Вас, для них це лайки в їх біографію... Не даваймо всяким щурам корму

не знаю чи я правильно вас зрозумів, думаю правильно, але я трохи про інше...
...от пан вище казав так само як і порош(щоб ми всі с....бали звідси до польщі)...
і якщо зараз вийти на вулицю і опитати простих людей..." що зробити з людьми, за яких ми голосували 30 років поспіль, і які нас на....бали?"
всі 100% скажуть-розстріляти, а не втікати до польщі чи куди там...я все життя жив і живу тут.
Dimon5 
Частий відвідувач

2022-02-12 23:35  
kryk-v.ya. написано:
щоб ми всі с....бали звідси до польщі

Всі на ябка!! Rolleyes (1) Wide grin
kryk-v.ya. написано:
от пан вище казав так само як і порош

Порош? І тут - Пецюлька) Rolleyes (1) Wide grin

А хто виїздить? Так виїздять здебільшого люди з маленьких міст і сіл де немає можливості щось заробити...Їм дуже класно пояснювати про те, хто тут народився жив і чия земля, якщо треба годувати, одягатися, вчити дітей + дружину також, платити комуналки на кілька тис грн... Я живу тут, хоча з 2019 року то вже інший я. Але не всі можливо в аналогічних зі мною умовах.. Хоча і в мене бували різні часи..Але не жаліюсь, могло бути й значно гірше...
kryk-v.ya. 

2022-02-12 23:42  
Dimon5 написано:
Так виїздять здебільшого люди з маленьких міст і сіл

у нас РАЙОНИ де нема заробітку, а ти про села...а що тоді на хуторах Wide grin
Dimon5 написано:
Я живу тут, хоча з 2019 року то вже інший я

це нас має якось порадувати чи налякати? шо ви тут взагалі робите?
може все ж таки на япка?
prаvdorub 
Свій

Востаннє: 16.10.24

2022-02-12 23:47  
Dimon5 написано:
Чому у нас війна? Не тому що тупориле стадо дивилося Квартал 95, який 5 років Юща знищував його рейтинг і воно(стадо) обрало Яника, який потім драпанув з Країни і попросив Росію ввести війська....

Яника, давнього московського сексота, довго "вели" для обрання на керівні посади.
Думаю, Кучму змусили висунути Яника наступником, шантажуючи його касетним скандалом, який організували, почувши на прослушці криві слова про Гонгадзе і прибравши того, підставивши таким чином.

І Яник сам же не тікав. Він просто виконував команди від боса з кремля, який зробив розмін Яника на Крим, при чому зі збереженням системи влади ("революція гідності" виявилась не зовсім революцією, хоча люди вийшли щиро).

Але мова не про те.
Відсікти "тупориле стадо" від знищення держави можна було б у 2014, ввівши надзвичайний/військовий стан, відмінивши вибори на певний період, прийнявши закони про громадянство, колабораціонізм і т.д., якими імбецили та антиукраїнські елементи позбавлялись виборчих прав та можливості штовхати країну в прірву. Але тодішня влада обрала режим "теплої ванни" і солодких обіцянок, прогнозовано пролетівши на чергових виборах і відкривши дорогу в пекло для країни.
kryk-v.ya. 

2022-02-12 23:50  
prаvdorub написано:
"революція гідності" виявилась не зовсім революцією, хоча люди вийшли щиро

це "те" про що я думаю чи помиляюсь?
prаvdorub 
Свій

2022-02-12 23:59  
Показовою є безкарність для ворогів держави - система суддів/мусорів/прокурорів відкрито сцить в очі - жодного покарання починаючи від бєркутів і закінчуючи вищими військовими чинами, що здавали Логвіново (падіння Дебальцева - Мінськ-2), проводили парад у Києві, коли Україну ставили на коліна в Іловайську (Мінськ-1), десятиліттями пиляли військовий бюджет з нулем на виході по ефективності.
kryk-v.ya. 

2022-02-13 00:02  
prаvdorub написано:
Показовою є безкарність для ворогів держави -

100%...
Dimon5 
Частий відвідувач

2022-02-13 00:15  
prаvdorub написано:
ввівши надзвичайний/військовий стан

prаvdorub написано:
відмінивши вибори на певний період

prаvdorub написано:
прийнявши закони про громадянство, колабораціонізм і

prаvdorub написано:
елементи позбавлялись виборчих прав

Хм) А ви описали реальну хунту про яку рос пропаганда розповідала ) Ще можна в чавунних чанах відварювати зрадників Rolleyes (1) Wide grin А...Ще трійки шарикових ввести шоб розстрілювали ворогів народу Rolleyes (1) Wide grin І легалізувати масові зґвалтування колаборантів)) А ну і ще в лабораторіях можна досліди було б проводити над опонентами..І ще рабовласницький устрій би...І порнушку дозволити дивитися діткам Happy ..Це все могло б бути реальністю якби не 2 "зради":

prаvdorub написано:
тодішня влада обрала режим "теплої ванни" і солодких обіцянок, прогнозовано пролетівши на чергових виборах

prаvdorub написано:
"революція гідності" виявилась не зовсім революцією
prаvdorub 
Свій

2022-02-13 00:18  
kryk-v.ya. написано:
це "те" про що я думаю чи помиляюсь?

Мені виглядає так, що пуйло, провівши свого агента в президенти України, маючи своїх міністра оборони, СБУ, і т.д. вирішив замутити гібридну спецоперацію по "поверненню" Криму та південного сходу України в лоно імперії. І при чому так, щоб назавжди і щоб слава "собіратєля зємєль ускіх" дісталася Пуйлу особисто. Бо навіть з завербованим на зоні президентом офіційна законна передача Криму від України до РФ виглядала нереальною фантастикою.

Тому Яник з камарільєю почали хитати човна, спочатку роками ніби проводячи євроінтеграцію, а потім на останньому тижні зробивши розворот на 180 градусів у тайожний союз. Інертне, ялове українське суспільство дуже мляво реагувало на такі викрутаси, тому технологами Пуйла постійно проводились додаткові заходи по розкачці ситуації: йолка, показове жорстоке невмотивоване побиття студентів, побоїще на Банковій, періодичні штурми майдану, коли люди забувались, чому вони туди прийшли. Зрештою, силове протистояння з кривавою фазою і коли здавалося б уже все, угоду з опозицією укладено, протест розстріляно, повна силова перевага і контроль - аж тут бац - втеча в рашку. Все це тепер виглядає добре спланованою операцією.
Dimon5 
Частий відвідувач

2022-02-13 00:21  
kryk-v.ya. написано:

шо ви тут взагалі робите?
може все ж таки на япка?

Мені не личить таким займатися...Я трохи Пшек...
Я сміюся з дурачья...

А інший я - бо іншими очима дивлюся на баранів і на їх біди..(Я ж не плачу, що мені комуналку дорого тягнути, чи не бігаю з прапорцем SaveФОП)...
kryk-v.ya. 

2022-02-13 00:25  
prаvdorub написано:

Мені виглядає так, що пуйло, провівши свого агента в президенти України, маючи своїх міністра оборони, СБУ, і т.д. вирішив замутити гібридну спецоперацію по "поверненню" Криму та південного сходу України в лоно імперії. І при чому так, щоб назавжди і щоб слава "собіратєля зємєль ускіх" дісталася Пуйлу особисто. Бо навіть з завербованим на зоні президентом офіційна законна передача Криму від України до РФ виглядала нереальною фантастикою.

Тому Яник з камарільєю почали хитати човна, спочатку роками ніби проводячи євроінтеграцію, а потім на останньому тижні зробивши розворот на 180 градусів у тайожний союз. Інертне, ялове українське суспільство дуже мляво реагувало на такі викрутаси, тому технологами Пуйла постійно проводились додаткові заходи по розкачці ситуації: йолка, показове жорстоке невмотивоване побиття студентів, побоїще на Банковій, періодичні штурми майдану, коли люди забувались, чому вони туди прийшли. Зрештою, силове протистояння з кривавою фазою і коли здавалося б уже все, угоду з опозицією укладено, протест розстріляно, повна силова перевага і контроль - аж тут бац - втеча в рашку. Все це тепер виглядає добре спланованою операцією.

все рівно не переконливо якось...якось аж забагато "ходів"...не такі вже вони і "майстри", а звичайні бандюгани, і діють дуже банально-шантаж, підкуп, страх, гроші, баби і все.
prаvdorub 
Свій

2022-02-13 00:47  
kryk-v.ya. написано:
якось аж забагато "ходів"...не такі вже вони і "майстри", а звичайні бандюгани, і діють дуже банально-шантаж, підкуп, страх, гроші, баби і все.

Яник - так. Але розроблялось і керувалось же не ним, а з москви, він був просто маріонеткою. Згадайте його візит в Сочі до пуйла перед самим кінцем, в лютому 2014 - саме там очно пуйло давав останні вказівки і гарантії про безпеку, статки, бізнесів і "дах".
Я пам'ятаю, був шокований словами Ілларіонова в січні (!) 2014, що ось закінчиться олімпіада в Сочі і рашка вами займеться "вплотну" і думав - ну до чого тут рашка, ми ж собі в себе розбираємось, не може бути. А буквально за три тижні все так і сталось. Власне тоді і згадав про слова Ілларіонова і потім вже стали складатись пазли, коли стали зрозуміло цілі, які досягались.

Додано через 9 хвилин 49 секунд:

А саме цікаве - ця ж гра "в качєлі" на Майдані мала ж двох гравців - з іншого боку була т.з. "трійка" Яценюк, Кличко, Тягнибок. Не вірю, що вони нічого не знали і що їх використали "втемну".
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 113, 114, 115  наступна