Автор |
Повідомлення |
Kontrnastup Попереджень: 2
|
2025-01-11 11:46 |
1 Тимофія 4:7 НУП
Негідних же і бабських байок цурайся, а вправляйся в благочесті.
Додано через 4 хвилини 15 секунд:
Псалми 22:1-2 UBIO
Господь то мій Пастир, тому в недостатку не буду, на пасовиськах зелених оселить мене, на тихую воду мене запровадить!
Додано через 4 хвилини 43 секунди:
У декого мало роботи, руки чешуться, мало йому росіян і північних корейців. |
|
|
|
|
Night_Hawk VIP
|
2025-01-11 12:58 |
andegamm написано: |
Night_Hawk
Ваша материнська плата має стільки SATA чи збільшували через PCI/NVME?
Цей пк виключно як nas/сервер чи з відеокартою, щоб в щось пограти?
|
Всього 4, причому два під кутом 90 до інших... тому збільшував. Ті що по РСІ-е в результаті ще й самі монтуються коли система завантажується.
Довго шукав підходящу на 6 але нічого путнього не вибрав, бачив ще на 8, але все бозна-де і дорого або довго.
Відеокарта є, але з планами використовувати її для якихось обчислень, або конвертації медіа, це GTX 970, ffmpeg там добре шпарить. Ігри воно мабуть непогано потягне, але цього поки не треба) |
|
|
|
|
andegamm Новенький
|
2025-01-11 17:33 |
Цитата: | Всього 4, причому два під кутом 90 до інших... тому збільшував. Ті що по РСІ-е в результаті ще й самі монтуються коли система завантажується.
Довго шукав підходящу на 6 але нічого путнього не вибрав, бачив ще на 8, але все бозна-де і дорого або довго. |
Бачив на аліекспрес "PCIE SATA Card 12/16/20 Ports 6Gb SATA 3.0" щоправда не знаю що там реально по швидкості та надійності)
Додано через 1 годину 25 хвилин 51 секунду:
Night_Hawk
Доречі HDD завжди брали нові чи був досвід з відновленими? На англомовному ютубі бачив часто беруть відновлені, і наче все в них працює досить довго і без проблем. Цікаво спробувати для файлів котрі в разі чого не сильно шкода, різниця в ціні відчутна. |
|
|
|
|
d.f.kehedi Свій
|
2025-01-11 17:46 |
Батя з ОПЗЖ завжди відмаже: Затримані в центрі Києва “мажори” самі дзвонили в поліцію і вихвалялися безкарністю
Група молодих людей, що перекрила рух у центрі Києва, щоб покурити, до затримання продемонструвала власну безкарність. Про це розповів громадський активіст Сергій Стерненко.
Волонтер опублікував кадри, які доводять, що “мажори” після суспільного розголосу ситуації, відчуваючи власну безкарність, телефонували патрульним. Відео один із фігурантів виклав в соцмережі, щоб похизуватися перед своїми підписниками.
Цитата: | “Тим часом мажорам, які топтали український прапор та волали “я русскій” абсолютно наср*ти на учорашню бесіду з поліцією. Вони туди самі телефонували учора, а зараз дають зрозуміти, що їм нічого не загрожує. Малі дегани будуть далі хайпувати. І справді, їм нема чого боятися. Батя з ОПЗЖ завжди відмаже. А самого батю відмаже Слуга народу, бо треба голоси у Раді”, – написав Стерненко. |
Імен мажорів правоохоронці не повідомляють, але журналіст Денис Кошельник повідомив, що серед них:
Андрій Драган – саме він раніше фігурував у подібних відео, за які публічно просив вибачення.
Микола (Ніколай) Цимідан – син колишнього одіозного голови міста Лиман Петра Цимідана.
Антон Юткін – син колишнього кгбістта В’ячеслава Юткіна, що володіє готельним бізнесом в окупованому Криму, а також відомим готелем BANKHOTEL у Львові.
Син чинного депутата Верховної Ради від забороненої ОПЗЖ Дмитра Ісаєнка.
https://inforesist.org/ua/batya-z-opzzh-zavzhdi-vidmazhe-zatrimani-v-czentri-kiyeva-mazhori-sami-dzvonili-v-policziyu-i-vihvalyayutsya-bezkarnistyu/
https://portal.lviv.ua/news/2025/01/11/politsiia-kyieva-vstanovyla-imena-usikh-malolitnikh-mazhoriv-shcho-zukhvalo-katalys-po-kyievu |
|
|
|
|
ambonda VIP
|
2025-01-11 17:50 |
|
|
|
|
|
d.f.kehedi Свій
|
2025-01-11 17:56 |
ambonda написано: | Петиція із закликом запровадити санкції РНБО проти Портнова набрала необхідні 25 тис. підписів |
|
|
|
|
|
Night_Hawk VIP
|
2025-01-11 21:40 |
andegamm написано: | "PCIE SATA Card 12/16/20 Ports 6Gb SATA 3.0" |
То вже мегамонстер-оверкілл просто))
Я знайшов на 4 і на 8, мабуть перепаковані нашими з алі (фірма з Києва), по швидкості - для таких дисків вистачає з головою.
andegamm написано: | Доречі HDD завжди брали нові чи був досвід з відновленими? |
Для того що цінне - беру лише нові, якщо є така можливість. Роздачі з толоки входять у цю множину)
З вживаного знаю на практиці лише старі моделі до 1 терабайта, то вони наче бігають непогано. Щоправда або в юсб-кишеню йдуть, або в коробку))
Колись років так 15 тому купував на радіоринку вживаний диск ІВМ-Hitachi на 120 гіг, дядько давав гарантію місяць (автографом на кришці) - то він досі живий і "здоровий". Звісно там може бути лотерея, але якщо ціна суттєво менша і потім смарт каже що все ок - є сенс брати. Як мінімум для других-третіх бекапів якихось. Головне аби то все на пошті добре запаковували)
Додано через 2 хвилини 25 секунд:
d.f.kehedi написано: |
Андрій Драган – саме він раніше фігурував у подібних відео, за які публічно просив вибачення.
Микола (Ніколай) Цимідан – син колишнього одіозного голови міста Лиман Петра Цимідана.
Антон Юткін – син колишнього кгбістта В’ячеслава Юткіна, що володіє готельним бізнесом в окупованому Криму, а також відомим готелем BANKHOTEL у Львові.
Син чинного депутата Верховної Ради від забороненої ОПЗЖ Дмитра Ісаєнка.
|
Пацани нє могут атарватса от волни хайпа
Цікаво що їм за це буде. Нічого чи нічого суттєвого? |
|
|
|
|
user2222 Свій
|
2025-01-11 22:21 |
КРИТИЧНІ ДІЛЯНКИ ФРОНТУ | ЮРІЙ БУТУСОВ НАЖИВО 11.01.25
|
|
|
|
|
ecover.to VIP
|
2025-01-11 23:07 |
|
|
|
|
|
famous37 Попереджень: 1
|
2025-01-12 00:47 |
|
|
|
|
|
ecover.to VIP
|
2025-01-12 01:21 |
famous37
Я встиг прочитати перший варіант твого повідомлення. Там, де ти писав про АПЦ, ПЦУ, УПЦ КП, УПЦ МП... Навіть почав писати відповідь. Але з тобою знову щось “не так”? Страх? От як до тебе ставитись?
Стосовно нового варіанта твого повідомлення? Повчи росіянців і московських попів. (Ти ж заходиш на їхні ресурси.) Нехай вони ідуть на*уй з української землі.
Тебе вже тут запитували як ти ставишся до РПЦ? Може, нарешті, напишеш? Не лукав. |
|
|
|
|
ambonda VIP
|
2025-01-12 03:22 |
Росіяни просунулися в Торецьку, Оріхово-Василівці, Ясеновому, Зеленому та біля ще п’яти населених пунктів Донеччини,- DeepState КАРТИ
Джерело: https://censor.net/ua/p3529770 |
|
|
|
|
|
2025-01-12 03:54 |
ecover.to, дякую за інформацію
Я мав справу з православними Сирії. До речі в Сирії є дві православні церкви:Антіохійська православна церква - подібна до Константинопольської церкви, якою частиною в Україні є митрополія в Україні ПЦУ і Сирійська орієнтальна православна церква - є коптською церквою подібною до Ефіопської церкви, Вірменської церкви та інших.
Та й я не не є прихильником ПЦУ, бо вони дуже прогнулися під систему, більше політики там, чим християнства. Я більше прихильник УПЦ КП де патріарх Філарет.
Та й останній скандал з пцушником-сатаністом, який показали по зомбоящику, то показує наглядно. Він не знає Писання, а ні творінь давніх отців Церкви:
Ще бачив, як вони зі зброєю захоплювали релігійне майно УПЦ (МП), то нічим не кращі московських попів. Також цей піп не перший, що закликав до геноциду українських чоловіків. То системна пцушна політика, то ліпше бути атеїстом, чим триматись такої антилюдмької, антихристиянської організації де проповідають репресії і геноцид українських чоловіків, а самі то попи мають бронювання. Просто лижуть дупи різним хазяїнам, така і різниця з МП.
Ще закордоном ПЦУ не має парафій, бо її каструвала патріархія Константинополя. Українці не можуть собі дати раду та й лягають під кожного. Не можуть нормально зробити патріархію. Дуже все не просто.
P.S. Я не живу у вакуумі пропаганди тільки Зеленського. То для мене дуже далеко і зі сторони спостерігається. Також я маю власну приватну думку, яка ґрунтується на моєму життєвому досвіді.
Та серед мого оточення нема українців чи росіян. Хіба онлайн деякі українці. А Ви живете в Україні, тому то так все складається. Що нема до кінця консенсусу.
До речі, колись гуртом був цікавіший. Я ще га форумі сидів, був справжній форум і стара версія сайту де теж відбувалися дискусії. З того всього тільки толока залишилася, але і то не так як було по домашньому. Багато людей відійшли. І їх не повернути.
Додано через 7 хвилин 20 секунд:
ecover.to написано: | як ти ставишся до РПЦ |
Що стосується християнської точки зору, то частини християнства. А з політичної точки зору - то релігійна організація, яка поширює полвтику та інтереси кремля. Хоча на території рф є й інші релігійні організації - РКЦ, протестанти різних мастей, думаєте, що то кращі організації чим рпц? 😁
Єдині, що заслуговують уваги, то свідки Єгови, бо їх заборонили, не пішли на співпрацю з органами московії. |
|
|
|
|
|
2025-01-12 10:45 |
Псевдохристиянин відповів: ставиться до рпц добре. famous37 написано: | то частини християнства. |
|
|
|
|
|
ambonda VIP
|
2025-01-12 10:52 |
Підсумки
Олексій Герман
офіцер ЗСУ
Рік був важкий, багато втрат, ще більше викликів і нелюдська втома. Бригада дев’ятий місяць на #Покровському напрямку, за цей час лаптєногіє двічі ратувались, ми поки стоїмо. З гарного : "Бригада потужна є кістяк досвідчених офіцерів на рівні рота, батальйон, бригада". Якщо брати втрати і кількість знищеного кцпського лайна, різниця у рази на нашу користь!
Є певний рух по поверненню СЗЧшників та укладання прямих контрактів. Люди потрохи ідуть до нас і це плюс.
З мінусів, система присвоєння звань через військомат.
Приклад: Дядько 1973 року випуску у свій час закінчив військову кафедру, жодного дня не служив, за цей час у військкоматі йому присвоїли старшого лейтенанта. Зараз мобілізували, по званню - мінімум заступник командира роти по досвіду і знанням "мотлох". Так, можна втратити пару місяців і спробувати по "бразильський системі" його натренувати, але духу, відповідальності і тактичного мислення, якщо його не було, ви не виховаєте. Змарнуєте час та нерви, ще і можливо це призведе до трагічних наслідків. Порада. Не марнуйте час, відразу лінійна рота, посада ком. взводу і вперед- покаже себе, далі можна і людей довіряти, не покаже-вважайте вберегли людей від ще одного командира довб@йоба.
З гарного. Гроші субвенції працюють, є реальна допомога громад. Ми не ходимо вже по кабінетам як убогі. Таким чином бригада змогла поліпшити ситуацію по декільком важливим напрямкам забезпечення.
З поганого, керівництво починаючи від РУ(регіонального управління) і закінчуючи керівниками відділів КС(командування сил) намагається нав’язати своїх виробників і потроху намагаються звести всі закупівлі до своїх рук. Спочатку м’яко відмовляв, зараз відверто посилаю на х%й. Звідки йому курва сидячи в Києві знати що мені треба? Їдь, сідай на позицію, а потім розповіси мене як тією безкорисною з@лупой, яку ти мені нав’язуєш, вберегти життя бійця? Вони реально дістали-"безкорисні", не розумію навіщо вони потрібні, якщо дублюють функції один- одного. Це приблизно як за одну і туж річ двічі сплатити, коли гроші з іх фонду ЗП, а там десятки мільйонів, можна пустити на придбання озброєння або засобів. Сподіваюсь може там на олімпі нарешті хтось прийме вольове рішення і розжине цю паперово-табличну публіку.
Що до ситуації на напрямку скажу коротко-важка. Зараз призначили Тарнавського і Ніколюка, генерали з історією, причому рівень набагато вищий за ОТУ, ну то кадрові ігри і особиста помста Сирського, який свого часу отримає "бумерангом по щам", але навіть ці хлопці навряд втримають ситуацію якщо підкріплення та БК, буде надходити у вигляді недоукомплектованої 155 ОМБ "Анни Київської" і 120 бракованих мін. Хоча у мене особисто сподівання
Що до мобілізації. Треба готувати всіх, навіть 18 річних. Війна надовго, ще мінімум пару років. Відкиньте сподівання на Трампа, ЄС та інших. Добре буде якщо допоможуть, але розраховувати треба на нас самих. Ми реально у змозі зламати хребта цій навалі. Так, треба перш за все всім зібратись до купи, також підбадьорити МВС, ДБР,БЕБ, Соколів, та інших бравих "вояк" і відправити іх в окопи. Вони реально засиділись на "броні", а ресурсу там повно. Якщо провести аналіз, там по кабінетам можна буде тисяч сто назбирати. Ото буде цікаво подивитись де їх патріотизм починається і закінчується. Доречи вони входять до складу Сил оборони Держави, тож пора хлопці).
Ну і на останок. Мінцифри та МО, вже більше ніж як півроку не забезпечують наш напрямок засобом Starlink. У чому причина я не знаю. Але ми тут деякі високотехнологічні речі отримали. За допомогою яких життя окупантів, на наший землі, стане ще коротшим. Тож просимо допомогти в придбанні і оплаті хочаб на три місяці двох засобів "Starlink". Посилання на Банку в коментарях, або 4441 1144 1650 9709
Джерело: https://censor.net/ua/b3529712 |
|
|
|
|
|
2025-01-12 11:12 |
Чому так мало підписників у бандуристів?
Додано через 12 хвилин 24 секунди:
ecover.to
Старий потасканий кобель Жадан християнам нецікавий.
Додано через 5 хвилин 20 секунд:
Бабій і шльондра Христя. |
|
|
|
|
|
2025-01-12 11:53 |
Kontrnastup, з богословської точки зору, то ніхто не засудив РПЦ МП, більше того її всі визнають і патріарха Кирила то й же митрополит Епіфаній згадує під час богослужіння. А політики, то мінливі і ваша проблема, що ви їм більше вірите чим Христу.
До речі, РКЦ чи протестанти в РФ не засудили офіційно режим путіна. Так само і в Білорусі. І в Україні релігійна організації підігрують режиму зеленського з тією буцифікацією та обмежень свободи пересування чоловіків. Це політика. А я лише приводжу мої міркування на основі аналізу фактів.
Дайте свої міркування, бо я так скучив за тим адекватними співбесідниками, які були на початку 2010 років... |
|
|
|
|
|
2025-01-12 12:04 |
famous37 написано: | А політики, то мінливі і ваша проблема, що ви їм більше вірите чим Христу. |
famous37 написано: | Дайте свої міркування |
Вже. Вище. Повторю. Тимофію...
1 Тимофія 4:7 НУП
Негідних же і бабських байок цурайся, а вправляйся в благочесті. |
|
|
|
|
|
2025-01-12 12:06 |
Kontrnastup, дякую. Одна з моїх улюблених цитат. |
|
|
|
|
|
2025-01-12 15:30 |
|
|
|
|
|
d.f.kehedi Свій
|
2025-01-12 15:38 |
Якщо ми не зупинимо війну з Росією і не почнемо фундаментальні зміни в державі - нам кінець.
Якщо ми продовжимо політику петлюрівщини з черговими гаслами «Армія.Мова.Віра» - нам кінець.
Спецпредставник Трампа по Україні Кіт Келлог заявив, що обраний президент «хоче зберегти Україну та її суверенітет».
Про жодні територіальні гарантії вже не йдеться.
Рятують наш суверенітет - останнє, що є у держави.
Будь-які інші гарантії можемо забезпечити тільки ми самі. До того ж від загроз, що виходять, можливо, не тільки з боку Росії.
Єдине, що нас може вберегти від участі в нових війнах, - це сильні збройні сили, власний ВПК, сильні спецслужби та економіка, що розвивається.
Ми не повинні мати жодних ілюзій про інші гарантії.
Або ми теж проводимо реалполітику, ґрунтуючись на наших інтересах, або розчиняємося в історії разом із трендами, що минають.
Україна має бути сильною суверенною державою і позбавлена загрози повторення війни з РФ.
Адже другий раунд ми вже можемо з тріском програти в короткі терміни. Особливо, якщо зберігатимемо подібний рівень організації та управління державою.
Щоб другий раунд не повторився - нам потрібно усувати причини війни і докорінно змінювати систему колективної безпеки у Східній Європі.
Нові правила мають враховувати інтереси всіх сусідів, включно з Росією і Білоруссю, але насамперед - наші.
Вікно можливостей відкривається з 20-го січня, коли нас почнуть активно мирити.
Нам потрібна зупинка вогню і перезавантаження державної системи, але чи вийде це здійснити - велике питання.
Якщо вдасться домовитися про припинення вогню і провести вибори - не факт, що вдасться домовитися з Росією і встановити довгостроковий мир перед загрозою нових воєн.
Це насамперед залежатиме від того, кого уповноважить народ України представляти свої інтереси у внутрішній і зовнішній політиці.
Олексій Арестович
https://www.facebook.com/alexey.arestovich/videos/1111661833551575?locale=uk_UA |
|
|
|
|
ambonda VIP
|
2025-01-12 15:42 |
Хтось вірить цьому зраднику та брехуну? |
|
|
|
|
d.f.kehedi Свій
|
2025-01-12 15:52 |
ambonda написано: | Хтось вірить цьому зраднику та брехуну? |
Більше ніж деяким даунам поцріотам, які ніяк не навоюються. Щось Сирський недопрацьовує трішки. Сподіваюсь виправиться ambonda написано: | Треба готувати всіх, навіть 18 річних. Війна надовго, ще мінімум пару років. |
|
|
|
|
|
Aniushka Свій
|
2025-01-12 16:03 |
О, пішли в хід москальські консерви!
Чи провокатори вирішили виміряти температуру.
Абстристович ще те чмо і гнида, на нього орієнтуватись це останнє що може зробити українець перед смертю.
А слова - "даунам поцріотам" це взагалі раша пропаганда на толоці. |
|
|
|
|
d.f.kehedi Свій
|
2025-01-12 16:31 |
Aniushka написано: | чмо і гнида |
Сказав той хто нікому не відомий, і чия думка не має ніякого значення.
Aniushka написано: | А слова - "даунам поцріотам" це взагалі раша пропаганда на толоці. |
У вас все і всі - "раша пропаганда", що відмовляються долучатися до вже достоту, агресивної розгульної вакханалії поцріотичного божевілля.
Додано через 4 хвилини 20 секунд:
⚡️Трамп сказав правду про зустріч з путіним - Кремль сам про це попросив! Війну дійсно можна.. КРАЄВ
Я все ще в очікуванні. Де ви? |
|
|
|
|
user2222 Свій
|
2025-01-12 16:37 |
Загинув солдат. Пам'ятайте якою ціною живете. | Lapin FROM UKRAINE
|
|
|
|
|
d.f.kehedi Свій
|
2025-01-12 16:45 |
Військовий лікар, який курує медицину східного напрямку фронту, підполковник Роман Кузін. У вересні в ексклюзивному інтерв’ю ТСН він сказав – якщо є можливість відтермінувати зниження призовного віку, це треба робити максимально довго.
Цитата: | "Це дуже складне питання. Якщо почнуть іти хлопці, яким 18-19, 20-25, то хто потім буде піднімати цю країну? Я вважаю, якщо є можливість це відтерміновувати, то це треба робити максимально", – висловився Кузін. |
Він пригадав себе у віці 19-20 років і сказав, що був ще зовсім дитиною.
Цитата: | "Це буде поламана психіка однозначно. Важкість переусвідомлення після того, як завершиться війна, в такої категорії, мені здається, буде набагато більшою, ніж коли людина сформована в 45-50, розкладені вже чітко життєві цінності. Таким людям легше виходити з цього стресу", – пояснив лікар, водночас зазначивши, що старшим чоловікам воювати фізично важче. |
В жовтні ексголовком ЗСУ, а нині посол України у Великій Британії Валерій Залужний заявив, що не підтримує мобілізацію молоді віком 18-25 років:
Цитата: | "Я чому завжди протестував, щоб мобілізація не заходила на людей нижче 25 років, коли був на посаді головнокомандувача? Тому що нам потрібна Україна і через 20 років, і через 30 років. А вона ось – їй зараз 18 років. Це зовсім інші люди, які врятують цю країну". |
Залужний наголосив, що категорію людей віком 18-25 років треба максимально берегти.
Цитата: | "Якщо країна дійде до такого бар’єра, коли буде загроза існуванню держави як такої, її можуть врятувати тільки молоді люди у віці 18-25 років, бо це абсолютно інші люди", – висловився колишній головком. |
|
|
|
|
|
user2222 Свій
|
2025-01-12 16:47 |
Портнов став сірим кардиналом Зеленського. Він виконує таємні завдання влади | Олексій Кошель
|
|
|
|
|
ambonda VIP
|
2025-01-12 16:49 |
Відстань від лінії фронту до кордонів Дніпропетровщини менше ніж 7 км, ворог вже може діставати КАБами, - голова облради Лукашук
Джерело: https://censor.net/ua/n3529838 |
|
|
|
|
ecover.to VIP
|
2025-01-12 17:18 |
ambonda
А яка різниця між вами і паном d.f.kehedi?
Додано через 1 хвилину 52 секунди:
ecover.to написано: | 2024-12-06 19:07
А ви не помітили, що тут зʼявилась локшина від зрадника арестовича? |
А появу дивних ботів з легендарного листопада 2007 року ви не помітили? Хтось зламав чиїсь профілі. Тепер ті зламані профілі пишуть коменти відразу після повідомлень пана d.f.kehedi, через 1-3 хвилини. Совпадєніє? |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|