Автор |
Повідомлення |
Night_Hawk VIP

|
2024-12-27 19:10 |
jacred2 написано: | «ЛАЙНО» |
Глянув я ті всі відео. З претензій до Валерія чув хібащо те що він кинув своїх (насправді той каже що всі його колеги пішли ще перед ним), а також хреново все продумав (тут частково погоджуюсь, хоча Маркус каже що все ок, ми діяли правильно і треба було натискати кнопку АЗ-5), "поки в тилу тіктоки знімав то в мене близький загинув", ще якісь особисті не до кінця зрозумілі пред'яви, ітп.
Тому причина його так "критикувати" для мене до кінця незрозуміла. Вже здається що кацапа так не клянемо як накидуємось на своїх же.
Якщо у когось є щось притомне з претензій до Ананьєва і не шкода поділитись, то я би з радістю почитав/подивився/послухав. |
|
|
|
 |
Aviv Частий відвідувач

|
2024-12-27 19:12 |
jacred2
Союз повторюється
Додано через 1 хвилину 11 секунд:
ambonda написано: | У російському полоні з початку широкомасштабного вторгнення померли 184 українці, - Координаційний штаб. |
Скоріше за все це цифра, на яку є докази, насправді набагато більше |
|
|
|
 |
nil Свій

|
2024-12-27 20:20 |
Aviv написано: | Союз повторюється |
Це про СРСР? Якщо так, то я не погоджуюся: він не повторюється, він триває. |
|
|
|
 |
ambonda VIP

|
2024-12-27 20:29 |
Night_Hawk написано: | Глянув я ті всі відео. |
Глянула не все, але дещо зрозуміла.
1. Цивільні ніколи не зрозуміють і не оцінять об'єктивно що зроблено військовими так чи не так. І не нам судити.
2. Військові мають навчитись поважати і захищати один одного у майбутньому мирному або напів мирному житті.
3. Повної справедливості не існує. Треба вимагати від вищого політичного керівництва створити незалежну військову юридичну структуру, яка має карати військові злочини. |
|
|
|
 |
ambonda VIP

|
2024-12-27 20:44 |
Чи влаштує Умєров домострой для двох агенцій
Тетяна Ніколаєнко
журналіст, автор
Непереобрались, і досить. Пора скандалити!
Отож, тільки що обидві наглядові агенцій Міноборони зробили заяви щодо внесених міністерством змін до їхніх статутів.
Кратєнько нагадаю, що тими змінами тупо нівельовано сенс створення наглядових рад- ну хтось же має це сказати жорстко - і МО хоче зберегти свій вплив на призначення\звільнення керівників і закупівлі.
В своїх зверненнях до міністерства обидві наглядові наголошують, що остання редакція Статуту була затверджена наказом Міністерства оборони №839 від 16.12.2024, викликала занепокоєння щодо відповідності принципам належного корпоративного врядування.
На думку членів Наглядової ради АОЗ, ці зміни обмежують незалежність Наглядової ради, створюють передумови для втручання в її діяльність. Окрім того, "нова редакція Статуту створює ризики дублювання функцій, конфлікту інтересів та перевищення повноважень через відсутність чіткого та збалансованого розподілу повноважень між Міністерством оборони, Наглядовою радою та Агенцією".
Члени Наглядової ради АОЗ висловили пропозицію привести положення Статуту у відповідність до нормативно-правових актів та принципів корпоративного врядування ОЕСР.
Особлива увага має бути приділена врегулюванню кадрових питань у Статуті та встановленню чітких критеріїв для визначення значних господарських зобов`язань, просить наглядова АОЗ.
А я скажу так: "Це спроба нівелювати, знищити незалежність агенцій, перетворити фактично на "весільних генералів" їхні ради та мати можливість в ручному режимі вирішувати, хто постачатиме Міноборони ті чи інші важливі товари. Якщо ця ситуація не буде змінена, не буде врахована позиція наглядових рад щодо змін в статутах, то усе, що громадськість 2 роки виборювала в Міністерстві оборони - було знищено в один день" |
|
|
|
 |
Shadowbane Забанено

|
2024-12-27 21:14 |
Чи правильно я розумію тренд останніх розслідувань про корупцію, що до стінки підуть зеленський, єрмак, татаров та інші братки цієї підарастичної влади?
Зелене лайно треба змити в унітаз і забути про нього як про свої какахи висрані ранком?
Додано через 5 хвилин 23 секунди:
Оці умерови, рєзніки та інші гандони просто тупо мають зникнути за зраду України!
А не так як після революції гідності, робили сміттєву люстрацію! Ворогів України треба знищувати! Тихо чи гучно, але треба. Щоб бойки, медведчуки, коломойські, мураєві, портнови, татарови, єрмаки, зеленські не могли більше шкодити українській державі! |
|
|
|
 |
airbites Забанено

|
2024-12-27 21:17 |
Люто плюсую.
Кожному зеленому по справах їх.
Заповіт ст.1 роз.6
Кулю! |
|
|
|
 |
ambonda VIP

|
2024-12-27 22:53 |
|
|
|
|
 |
ambonda VIP

|
2024-12-27 22:57 |
Найгарячіша ситуація на Покровському та Курахівському напрямках, також ворог активний на Лиманському, Времівському та Курському напрямках, - Генштаб
Джерело: https://censor.net/ua/n3527422
А в нас нове свято кінчений оголосив! Він святкує! Зеленський довбойоб! |
|
|
|
 |
Night_Hawk VIP

|
2024-12-28 15:11 |
ambonda
Люто плюсую по всіх трьох пунктах
Shadowbane написано: | Ворогів України треба знищувати! Тихо чи гучно, але треба. |
Та мабуть ніхто не стримував би, я теж довго про таке думав. Але от для прикладу - Андрюшка Портнов не вилазить зі своєї вілли, а як вилазить - то всюди з охороною.
А що робити з просто дурачками? Вони ж іноді навіть дупля не відстрілюють що наробили біди, навіть коли хтось намагається їм то пояснити. |
|
|
|
 |
nil Свій

|
2024-12-28 15:56 |
Night_Hawk написано: | А що робити з просто дурачками? Вони ж іноді навіть дупля не відстрілюють що наробили біди, навіть коли хтось намагається їм то пояснити. |
Дурник і не повинен розуміти за визначенням. Але сутність демократії в її сучасному розумінні в тому й полягає, що владу обирають численні, а не розумні. Я не за диктатуру, проте, як на мене, демократичні принципи потребують деяких реформ, зокрема в царині загального виборчого права. А поки що маємо в усьому світі політичний успіх Трампів, Орбанів, Фіців, Сар Вагенкнехтів та инших АдН. Про Україну ввічливо промовчу. |
|
|
|
 |
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай

|
2024-12-28 21:10 |
Кумедно. Кожен вважає, що він розумніший за решту. І ту решту тре обмежити у праві вибору  |
|
|
|
 |
foxdgv VIP

|
2024-12-28 21:45 |
Arsenfpu
Почекаймо до 20 січня. Подивимось, що Ваш коханий рудий жлоб та зелений підкаблучник Єрмака разом з гоп-компанією у Раді від України залишать. Я дуже радий буду помилитися. Але щось підказує, що Україна в її кордонах доживає останні дні. Втім, я вірю у Вас. Ви одразу ж скажете, що вони Вас обдурили, а Ви їм вірили. І такі реалії, нічого не вдієш. |
|
|
|
 |

|
2024-12-28 21:51 |
foxdgv
Вже навіть сіна підстелили фразою "Я дуже радий буду помилитися", мій невпевнений шанувальник  |
|
|
|
 |
MakRA Відео Гуртом - підтримка та поширення

|
2024-12-28 22:15 |
Оооо, у флудилці одні "справжні патріоти" бачу позбиралися, які в кращому випадку за кордоном сидять, а в іншому пересуваються короткими перебіжками від дому до місцевого генделика, бо "страшне тцк - воно повсюди..." Це ж половина з них ще й встигає у твітері під кндрівськими прапорцями дурню писати) |
|
|
|
 |
ambonda VIP

|
2024-12-28 23:01 |
Про успіх військового керівника
Юрій Бутусов
головний редактор Цензор.НЕТ, журналіст
Генерал Айзенхавер про вимоги до командирів та загрозу деспотичних командувачів у сучасній війні
"Сьогодні однією з важливих умов успішної діяльності офіцера є його здатність безперервно вдосконалювати свої методи роботи, змінювати свій образ мислення, для того, щоб йти у ногу з сучасними знаннями, які, розвиваючись під впливом сил національного самозбереження, постійно вносять зміни у ведення бойових дій.
Колись Веллінгтон бачив усе поле битви і керував діями військ з невеликого штабу через кількох адьютантів. Поки він мав стійкість та мужність ухвалювати рішення, поки його тактична майстерність відповідала вимогам часу та умовам, він був великим полководцем.
Але сучасний штаб, через який командир знайомиться з інформацією та втілює свої рішення, має представляти собою чітко працюючий механізм, ідеально - як єдиний мозок. Звідси виходить, що особисті якості старших командирів та штабних офіцерів набувають особливе значення.
Професійні знання, вміння та сильна воля, завжди так необхідні на високій військовій посаді, часто зводиться нанівець негативними рисами характеру, дві з яких, найбільш згубні, зустрічаються частіше за все - це явно бажання популярізації своєї персони, та помилка, ніби сила характеру проявляється у самовпененій та нестерпній для оточуючих поведінці.
Тому успіх військового керівника вимірюється його здатністю переконувати підлеглих, ніж нав'язувати деспотичні методи командування.
Ця істина набуває особливої сили у періоди, коли необхідно завоювати довіру уряду та підпорядкованих військ".
Двайт Айзенхавер, головнокомандувач союзних армій у Європі під час Другой світової війни, 34-й президент США, цитата з книги "Хрестовий похід у Європу", 1948-й рік.
Як би корисно було дивитись на дану цитату при призначення генералів та офіцерів на командні посади, і при оцінці їх діяльності та їх методів управління. |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2024-12-28 23:39 |
Дивитись зйобикам та зрадойобикам:
Болюча історія лейтенантки АЗОВу: "Я не хочу віддавати просто так Маріуполь тим виродкам!"
|
|
|
|
 |
nil Свій

|
2024-12-29 07:43 |
Arsenfpu написано: | Кожен вважає, що він розумніший за решту. І ту решту тре обмежити у праві вибору |
Не думаю, що я розумніший, але на мою особисту думку щось із загальним виборчим правом негаразд. Чому немає загального права на керування всіма видами транспортних засобів? Чому немає загального права на лікарську практику? Чому країни Балтії, на відміну від України, відновлюючи свою незалежність, автоматично надали повні громадянські права лише тим, хто мав їхнє громадянство на момент окупації росією в 1939р. або їхнім прямим нащадкам? І ще багато таких "чому". Претендент на здобуття громадянства в більшості цивілізованих країн має скласти елементарний іспит зі знання конституції країни, іноді також її історії. І, як на мене, елементарний тест на логічне/критичне мислення як передумова здобуття права голосу теж не завадив би. Когось ображають шкільні іспити або ЗНО? То він може їх не складати. Землетрусу не станеться. Те саме і з виборчим правом. |
|
|
|
 |

|
2024-12-29 09:05 |
nil
І за яким принципом ви б обмежили громадянські права в Україні? Балтія нам не підходить - ситуація в країнах не були ідентичними.
Скласти іспит. Складуть усі претенденти. Без винятку. Он віктор федорович щебетав українською, наче лише одну її і знав. Піднатаскали. І що це змінило?
Так, і з усіма іншими людьми. В масштабах все зведеться (як у більшості випадків) до формалізму. Не забуваймо і про любов наших людей до вирішення питання у приватному режимі
Тому, на мій погляд, треба не людей звинувачувати і винаходжувати велосипед, а звикати, що демократія іноді дає і не дуже втішні результати. Ми не одні такі. |
|
|
|
 |
nil Свій

|
2024-12-29 11:52 |
Arsenfpu
Я не звинувачую, це безглуздо. Я констатую факт, що більшість голосує так завжди і її ніщо не змінить. Післявоєнні вибори це покажуть ще раз. В тому й проблема. І проблема ця не лише наша, це правда. Орбан та Трамп збрехати не дадуть. Просто для України забагато поставлено на карту. США переживуть Трампа, їм немає потреби просити в когось зброю та гроші, а от для України такі експерименти можуть погано закінчитися. |
|
|
|
 |
Kontrnastup Забанено

|
2024-12-29 11:55 |
|
|
|
|
 |

|
2024-12-29 13:01 |
nil написано: | експерименти можуть погано закінчитися. |
Експеримент - це коли було все добре і бац - обрали щось етакоє! У нас не було добре ніколи. |
|
|
|
 |
famous37 Попереджень: 1

|
2024-12-29 13:15 |
А що ти отримав на третьому році війни?
|
|
|
|
 |
Самійло Поважний учасник

|
2024-12-29 13:35 |
famous37
як мінімум існування держави, і відсутність концтаборів. Але ж дурням цього не зрозуміти.. |
|
|
|
 |
kryk-v.ya. Попереджень: 1

|
2024-12-29 13:59 |
Arsenfpu написано: | У нас не було добре ніколи. |
ну це ви трохи "загнули",
після 1 грудня 1991 року все ж таки стало краще. |
|
|
|
 |

|
2024-12-29 14:00 |
kryk-v.ya.
Я про пострадянський період. Тоді, коли ми могли когось обирати і бачити їх результати діяльності. |
|
|
|
 |
kryk-v.ya. Попереджень: 1

|
2024-12-29 14:02 |
Arsenfpu написано: | Я про пострадянський період. |
шкода наших молодих років, і невідомо що буде ще "новенького", задовбали ці "реформатори" і "покращення". |
|
|
|
 |

|
2024-12-29 14:09 |
kryk-v.ya.
Буде. Бо всі кандидати казатимуть, що попередник повів не туди і треба все перереформувати  |
|
|
|
 |
Night_Hawk VIP

|
2024-12-29 14:23 |
Arsenfpu написано: | Тоді, коли ми могли когось обирати і бачити їх результати діяльності. |
Власне що вибори у нас це як принцип "вистрілив і забув" - мало хто парився чи буде досягнута ціль. Як правило умовний депутат-ракєта попадав "у молоко" або чвакав у корупційне болото, звідки його вже ніхто не намагався витягувати. |
|
|
|
 |
nil Свій

|
2024-12-29 16:08 |
Night_Hawk
Проблема не лише в тому, що ніхто не питає з обранця після виборів, але ніхто й до виборів не ставить йому (або собі) питання, як він виконуватиме свої обіцянки. Чому в 1991 обрали не Чорновола, а Кравчука? Бо Чорновіл казав, що Україна має добрі стартові позиції і якщо провести реформи в держуправлінні та економіці, то не одразу, але років за 20 Україна прийде до членства в Евросоюзі. Кравчук натомість казав, що все, що нам заважає жити - це наша приналежність до СРСР і щойно ми вийдемо з нього, ми негайно заживемо вільно й заможно, як не наступного ранку, то не пізніше наступного місяця. І нікого не цікавило, з якого дива ми раптом до завтрашнього ранку забагатіємо - головне, що це приємніше звучало, ніж "20 років". І більшість народних обранців завжди обиралася в такий самий спосіб. |
|
|
|
 |