Автор |
Повідомлення |
famous37 Попереджень: 1

|
2024-12-16 13:00 |
Kontrnastup, Я не курю і не вживаю алкоголь, оскільки вважаю, що збереження здоров'я та ясності розуму є ключем до успіху та гармонії в житті. Тільки так можна досягти своїх цілей і ефективно допомагати іншим. |
|
|
|
 |
Kontrnastup Забанено

|
2024-12-16 13:10 |
*Пиячити |
|
|
|
 |
Kontrnastup Забанено

|
2024-12-16 13:36 |
famous37 написано: | Я не курю і не вживаю алкоголь |
Купіть собі медаль. |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2024-12-16 15:07 |
Частина сьома: "ЗРАДА"
Додано через 13 хвилин 37 секунд:
famous37 написано: | Я завжди шліфую текст, щоб мені подобався. |
І як воно шліфувати “штучний” текст?
ecover.to написано: | все ще попереду. |
Тепер я зрозумів, що мене бентежило в твоїх відповідях. Некомпетентність, неточність, непослідовність, нещирість. Мені здавалось, що ми спілкуємось не з людиною, а з...
Але все вже позаду.
Додано через 6 хвилин 17 секунд:
Я запитав у ШІ: Чи потрібно захищати Україну від агресії Росії?
Відповідь: Так, захищати Україну від російської агресії є абсолютно необхідним і морально виправданим. Це питання має декілька важливих аспектів:
• Міжнародне право: Агресія Росії проти України є грубим порушенням міжнародного права, зокрема Статуту ООН. Кожна держава має право на свою територіальну цілісність і суверенітет, а будь-яка спроба їх порушити є засудженою міжнародним співтовариством.
• Гуманітарна катастрофа: Війна в Україні призвела до величезних людських жертв, руйнувань і гуманітарної кризи. Захист України означає захист життя і гідності мільйонів людей.
• Європейська безпека: Російська агресія підриває стабільність і безпеку в Європі та всьому світі. Захист України – це інвестиція в загальну безпеку.
• Демократичні цінності: Україна прагне до європейських цінностей і є демократичною державою. Захист України – це захист демократії і свободи.
Чому важливо підтримувати Україну?
• Зупинити агресора: Підтримка України допомагає зупинити російську агресію і запобігти подальшим конфліктам.
• Відновити мир: Тільки спільними зусиллями можна досягти справедливого і сталого миру в Україні.
• Захистити міжнародний порядок: Підтримка України зміцнює міжнародний порядок, заснований на правилах.
• Створити більш безпечний світ: Мир і стабільність в Україні сприяють безпеці в усьому світі.
Як можна допомогти Україні?
• Гуманітарна допомога: Збір коштів, волонтерство, допомога біженцям.
• Політична підтримка: Заклики до своїх урядів посилювати санкції проти Росії, надавати Україні військову допомогу.
• Інформаційна підтримка: Поширення правдивої інформації про війну в Україні, протидія російській пропаганді.
Висновок
Захист України – це не лише обов'язок, але й інвестиція в наше спільне майбутнє. Кожен з нас може внести свій вклад у цю справу. Дякую ШІ! Кілька хвилин і текст на флудильні.  |
|
|
|
 |

|
2024-12-16 15:11 |
ecover.to, Штучний інтелект, подібно до пластиліну, здатний приймати безліч форм, адаптуватися до різних завдань та вимог. Його гнучкість і можливості не обмежені лише відомими канонами, а дозволяють створювати нові горизонти в мисленні та творчості. Кожен запит, як ковка в руках майстра, формує результат, який може стати безцінним інструментом для розвитку. І хоча штучний інтелект — це лише інструмент, що підкоряється волі людини, його потенціал відкриває нові перспективи для тих, хто вміє правильно «ліпити» з нього ідеї та рішення. 😉 |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2024-12-16 15:27 |
famous37 написано: | Штучний інтелект |
дозволяє тобі бути гнучким як вуж і розпливчастим як слимак. |
|
|
|
 |

|
2024-12-16 15:28 |
ecover.to, 🤣 |
|
|
|
 |
ambonda VIP

|
2024-12-16 16:57 |
Очільник Одеської ОВА Кіпер каже, що російському десанту на Одещині завадив висадитись митрополит московського патріархату. ВIДЕО
Джерело: https://censor.net/ua/v3525331 |
|
|
|
 |
ambonda VIP

|
2024-12-16 21:45 |
Що планує Путін? | Курщина, Покровськ, Курахове | Юрій Бутусов НАЖИВО
|
|
|
|
 |
artem0dzyga Забанено

|
2024-12-17 00:24 |
У 211 бригаді військових били до розриву органів та перелому кісток черепа, деяких тримали в клітках, - нардепка Яцик
У військовослужбовців 211-ї понтонно-мостової бригади ЗСУ після побиття були розриви внутрішніх органів та переламані кістки черепа й носа. Їх били, якщо вони відмовлялись платити гроші або "співпрацювати" з керівництвом. Також за "непокору" їх тримали в клітках.
Як передає Цензор.НЕТ, про це в етері Новини.LIVE заявила народна депутатка і членкиня парламентської тимчасової слідчої комісії із захисту прав військовослужбовців Юлія Яцик.
За її словами, ТСК отримала матеріали з доказами ще у вересні, це було ще до розслідування журналістів. Зокрема, це були відео, свідчення та аудіозаписи. Усі матеріали було передано до Державного бюро розслідувань.
Яцик підтвердила, що у військових вимагали гроші з винагороди за виконання бойових завдань. Тих, хто не робив цього, били.
Цитата: | Йдеться про розриви внутрішніх органів, про побиття людей, переломи кісток черепа, носа, істотні фізичні ушкодження. Крім того, катування. Деякі командири вдаються до створення кліток для того, щоб людина протверезіла в певних умовах холоду. Але в цьому випадку у цих клітках тримали людей, які не погоджувалися співпрацювати", - розповіла вона. |
Водночас народний депутат від "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко також підтвердив, що безліч звернень до ТСК надійшло ще у вересні.
Він також опублікував одне з відео, яке отримала ТСК.
За його словами, все це ще тоді надіслали до Міністерства оборони, а втім, станом на зараз жодного розслідування та притягнення винних до відповідальності не було.
Що передувало?
Раніше Цензор.НЕТ повідомляв, що похресник командира 211 понтонно-мостової бригади Владислав Пастух бив та знущався з військових, які вживали алкоголь, але не платили йому гроші за нескладання протоколів про порушення.
У Генштабі повідомили, що після опублікованого матеріалу командира відсторонено, а до військової частини направлено комісію ВСП.
Також зазначалося, що правоохоронці розслідують ймовірну причетність комбрига 211-ї понтонно-мостової бригади ЗСУ до залучення підлеглих військових для будівництва будинку на Хмельниччині під час їхнього відрядження у зону бойових дій.
Головна інспекція Міноборони перевірить викладені у ЗМІ факти щодо знущань над військовослужбовцями 211-ї понтонно-мостової бригади ЗСУ.
Водночас речник Міноборони Дмитро Лазуткін заявив, що відомство не отримувало попередньої інформації про випадки знущань над військовослужбовцями 211-ї понтонно-мостової бригади ЗСУ.
Джерело: https://censor.net/ua/n3525415 |
|
|
|
 |

|
2024-12-17 09:19 |
|
|
|
|
 |
ambonda VIP

|
2024-12-17 10:04 |
Це питання вас цікавить, бентежить, принижує?
Додано через 1 хвилину 49 секунд:
А! Мабуть ви хочете повернутись в Україну, вступити до лав ЗСУ. І хочете дізнатись, чи буде у вас там секс.
Додано через 3 хвилини 1 секунду:
Ворог окупував Ганнівку на Донеччині та просунувся біля 9 населених пунктів, - DeepState
Джерело: https://censor.net/ua/n3525430 |
|
|
|
 |

|
2024-12-17 11:44 |
ambonda,
Важливість цих питань залежить від того, яким чином ми ставимося до себе та інших. Вони можуть бути зручними для самовираження або, навпаки, відображати сумніви та невизначеність. Іноді питання, що нас бентежать, можуть відкривати глибокі внутрішні процеси, які варто аналізувати і розуміти, а не просто ігнорувати.
Щодо бажання повернутися в Україну або вступити до ЗСУ, важливо розуміти, що кожен вибір має наслідки, і ми маємо право робити ці вибори з урахуванням власних цінностей, переконань і життєвих прагнень. Потрібно прагнути до того, щоб вірити у свій шлях, але також бути готовим до адаптації і відповідальності за свої дії. Іноді пошук відповіді на особисті питання, навіть такі, що здаються неприязними або неприязно сформульованими, може допомогти зрозуміти себе глибше.
А щодо питання про «секс» — це одна з важливих тем у житті, але вона завжди повинна залишатися в контексті поваги до власних та чужих кордонів, емоцій і особистих виборів.
З повагою. |
|
|
|
 |
Kontrnastup Забанено

|
2024-12-17 12:02 |
Ну ви мені нагадали знову про Романа Савочку. Знаєте такого? Він американець українського походження (смт Степань, Рівненська обл.), протестант. Його мати народила 14 дітей, він 14-й. А в нього 4 дітей, 4 доньки.
Залазив на свою дружину як тварина. Адже є наука: в які дні більша ймовірність зачати дівчинку, в які - хлопчика.  |
|
|
|
 |

|
2024-12-17 13:34 |
Kontrnastup
Роман Савочка може бути цікавим прикладом, але його підхід до зачаття дитини за допомогою біологічних теорій є спрощенням. Наука вказує на ймовірності, а не на абсолютні закони, і в кінцевому рахунку, в людських стосунках важливі не лише фізіологія, а й емоційний зв'язок, повага і згода обох партнерів. Розуміння та партнерство — ось що має бути в основі кожного рішення.
З повагою.
Додано через 1 годину 23 хвилини 22 секунди:
«Ми будемо говорити з президентом Путіним, і ми будемо говорити з представниками, Зеленським та представниками України», — сказав Трамп.
«Ми повинні це зупинити, цю бойню», — додав він, говорячи про війну.
Will Speak To Zelensky, Putin To End "Carnage" Of War: Trump https://www.ndtv.com/world-news/will-speak-to-vladimir-putin-volodymyr-zelensky-to-end-carnage-of-war-donald-trump-7264529 |
|
|
|
 |
ambonda VIP

|
2024-12-17 16:31 |
Шахрайські "кредити через Дію" - повертаються
Костянтин Корсун
Експерт з кібербезпеки.
Breaking news.
Пам’ятаєте часи «кредитів через Дію», коли шахраї оформлювали на жертву кредити без її відома?
Так от, ті часи повертаються. Я думав, що цього вже не буде. Але зебіли, які зробили та запустили Дію – все ще при владі, і продовжують чіплятися за неї зубами та кігтями. Тому поставки старих та нових проблем для користувачів Дії - відновлено. Як і очікувалося.
Джерело: https://censor.net/ua/b3525512 |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2024-12-17 18:16 |
чому Редька пішов на могилу Драгоманова? | комік+історик
Стільки українців і українок закордоном! І шо? |
|
|
|
 |
Kontrnastup Забанено

|
2024-12-17 18:20 |
famous37 написано: | З повагою. |
А мало би бути: З любов'ю... Якщо вже пишете таке закінчення.
А ще є "Люби ближнього твого" Ремарка, хочу прочитати.
Додано через 3 хвилини 21 секунду:
ecover.to написано: | І шо? |
Чекаємо, що там той Усик у Саудівській Аравії. |
|
|
|
 |
ambonda VIP

|
2024-12-17 19:56 |
Кабмін переспрямував на "Національний кешбек" та "тисячу Зеленського" частину грошей для розмінування
Джерело: https://biz.censor.net/n3525581
Додано через 14 хвилин 20 секунд:
Завдання Міністерства єдності - об’єднати весь наш народ, усі покоління українців, які розпорошені по світу, - Зеленський
Джерело: https://censor.net/ua/n3525613
Цитата: |
Dmitriy Prudko
Щоб об'єднати українців по світу, потрібно щоб у державі можна було жити а не виживати.
Ivan Iktor
Об'єднайте мене з жителями Конча Заспи
Eugen Sсhorf
Міністерство травневих шашликів... Якщо комусь "тепле" місце треба, то хай в армію ідуть!!
Валерій Кваша
Блін! А самокат десь там можна поставити?
|
|
|
|
|
 |
markijankon Новенький

|
2024-12-17 20:42 |
famous37
Ви, будь ласка, не ображайтесь. Я спитав тому, що, якщо це власна, особиста думка, то по деяким тезам я міг би подискутувати. Хоча я цілком згоден і підтримую допис, що Ви написали пізніше (де пояснення за використання ШІ).
Цитата: | Війни розв’язують політики, бізнесмени чи диктатори, а не солдати. Вони не голосують за вторгнення чи оборону — вони виконують накази. Натомість ті, хто приймає ці рішення, завжди залишають себе у безпеці. |
Не можу повністтю погодитись з даною тезою. Оскільки солдати, все-одно люди і громадяни своєї країни, і як громадяни своєї країни вони, насамперед, створюють своє майбутнє через свої дії. І моя особиста думка полягає в тому, що саме громадяни і створили певні передумови до початку ПМВ. Звісно, ми б могли посперечатись щодо того, чи було б вторгнення, коли б лишився при владі минулий президент, чи ні. Але я вважаю такі суперечки абсолютною несенітнецею, оскільки ми можемо аналізувати лише факти та події, які відбулися, а не які б могли б гіпотетично відбутися.
Цитата: | заява Папи Римського про "двоюрідне братство" українців і росіян є не лише політичним маневром, а й відвертим спотворенням історичної правди. Українці та росіяни мають різні шляхи розвитку, і ототожнення їх як "братніх народів" виглядає як невдала спроба згладити глибокий конфлікт між агресором і жертвою. Це знецінює трагедію українського народу, який виборює свою свободу, і ігнорує роль Росії як винуватця війни. |
Погоджуюсь, але не повністтю. Дивлячись що саме оцінювать і порівнювать в українців та росіян. Чим далі, тим більше розумію, наскільки ці два народи, в своїй масі, схожі. Спробую навести приклади. З точки зору правоти - українці, що захищають свою свободу та незалежність зі своєї сторони настільки ж праві, наскільки праві і росіяни, які воюють за свої ідеї (Думка не зовсім моя, а В. Портнікова). З точки зору ментальності - українці, ті ж самі "хомо- совєтікус", як і росіяни. Можливо, навіть у відсотковому співвідношенні десь + - однакові цифри. Дії влади - українська влада, здебільшого копіює своїх ворогів у методах ведення внутрішньої та в деяких моментах, зовнішньої політики. Ставлення до свого народу - абсолютно ідентичне, а також ігнорування Конституції, основних законів, Декларацї прав Людини. Якщо рф вже "поліцейська" держава, то Україна майже "поліцейська" держава.
На мою думку, посприяло такій схожості майже сто років в одній державі без кордонів, де і українці, і росіяни мігрували та асимілювалися на нових територіях, створювали родини з іншими національностями. Таким чином губилися риси притаманні обидвом національностям, чіткі межі стиралися та схожість ставала очевиднішою.
То ж, висновок - Понтифік скоріше за все правий, назвавши два народи "двоюродними братами", як би мені це не було гидко і прикро... |
|
|
|
 |
ambonda VIP

|
2024-12-17 21:04 |
ЯК СБУ ДІСТАЛА ГЕНЕРАЛА ХIМІЧНИХ ВІЙСЬК РФ КИРИЛОВА | ЮРІЙ БУТУСОВ НАЖИВО 17.12.24
|
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2024-12-17 22:28 |
Про 95-й квартал і Зеленського (!!! НЕЦЕНЗУРНА ЛЕКСИКА !!!)
БОЙКО НА ДОПИТІ В СБУ. НАРЕШТІ СБУ ЙОГО ЗАТРИМАЛА. Він їде на СІЗО? Заборона ОПЗЖ. Корчинський
Додано через 1 хвилину 21 секунду:
Займає площу 😂
https://www.youtube.com/shorts/SOY63b60LAI |
|
|
|
 |

|
2024-12-17 22:32 |
markijankon, дякую за ваші міркування. |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2024-12-17 22:39 |
markijankon
Напишіть з чим ви погоджуєтесь з famous37.
markijankon написано: | З точки зору ментальності - українці, ті ж самі "хомо- совєтікус", як і росіяни. Можливо, навіть у відсотковому співвідношенні десь + - однакові цифри. Дії влади - українська влада, здебільшого копіює своїх ворогів у методах ведення внутрішньої та в деяких моментах, зовнішньої політики. Ставлення до свого народу - абсолютно ідентичне, а також ігнорування Конституції, основних законів, Декларацї прав Людини. Якщо рф вже "поліцейська" держава, то Україна майже "поліцейська" держава. |
Докажіть, що це так.
Додано через 32 секунди:
Трохи попрацюйте. |
|
|
|
 |
artem0dzyga Забанено

|
2024-12-17 22:53 |
markijankon написано: | Чим далі, тим більше розумію, наскільки ці два народи, в своїй масі, схожі. Спробую навести приклади. З точки зору правоти - українці, що захищають свою свободу та незалежність зі своєї сторони настільки ж праві, наскільки праві і росіяни, які воюють за свої ідеї (Думка не зовсім моя, а В. Портнікова). З точки зору ментальності - українці, ті ж самі "хомо- совєтікус", як і росіяни. Можливо, навіть у відсотковому співвідношенні десь + - однакові цифри. Дії влади - українська влада, здебільшого копіює своїх ворогів у методах ведення внутрішньої та в деяких моментах, зовнішньої політики. Ставлення до свого народу - абсолютно ідентичне, а також ігнорування Конституції, основних законів, Декларацї прав Людини. Якщо рф вже "поліцейська" держава, то Україна майже "поліцейська" держава. |
Повністю погоджуюсь з вашими думками. |
|
|
|
 |
markijankon Новенький

|
2024-12-18 00:13 |
ecover.to
Цитата: | невдала спроба згладити глибокий конфлікт між агресором і жертвою. Це знецінює трагедію українського народу, який виборює свою свободу, і ігнорує роль Росії як винуватця війни |
Тут погоджуюсь. Зі сторони Понтифіка, сказане лише те що *цитований текст*.
Цитата: | Докажіть, що це так. |
Докажіть, що це не так
Це мої суб'єктивні думки, засновані на моїх спостереженнях, та думка одного публіциста (доречі, там це вказано). Ваші думки з цього приводу, можуть бути цілком протилежні. І якщо Вам раптом захочеться відкрити дискусію, то я завжди - "ЗА". Але, я за адекватну дискусію, без образ, зверхності, але з фактами і логічними доводами. |
|
|
|
 |
ambonda VIP

|
2024-12-18 01:29 |
Правоохоронний Комітет Ради залишив у законопроєкті про реєстри норми проти журналістів, - Железняк
Правоохоронний Комітет Верховної Ради підтримав винесення на повторне друге читання законопроекту про реєстри №10242, який передбачає відповідальність для журналістів.
"Правоохоронний Комітет підтримав до повторного повторного ( тобто вже два рази провалювався) законопроект про реєстри #10242.
Норми проти журналістів залишились. Цього разу додали туди скасування "правок Лозового". Але НЕ в правильній редакції", - написав нардеп у фейсбуці.
Голова ЦПК Віталій Шабунін раніше повідомляв, що у Раді пропонують ухвалити законопроєкт №10242, який дозволить правоохоронцям проводити негласні слідчі дії, зокрема, проти журналістів та медіа.
Із закликом не ухвалювати законопроєкт також виступив журналіст-розслідувач Михайло Ткач. За його словами, це надасть можливість правоохоронцями масштабно посилити контроль за джерелами журналістів та самими журналістами.
Джерело: https://censor.net/ua/n3525658 |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2024-12-18 01:45 |
markijankon написано: | З точки зору правоти - українці, що захищають свою свободу та незалежність зі своєї сторони настільки ж праві, наскільки праві і росіяни, які воюють за свої ідеї (Думка не зовсім моя, а В. Портнікова). |
markijankon написано: | Це мої суб'єктивні думки, засновані на моїх спостереженнях, та думка одного публіциста (доречі, там це вказано). |
Я чув ту фразу, здається, у програмі Марка Фейгіна. От тільки не можу гарантувати її точність. Якщо маєте посилання на те відео - дайте. Хочу ще раз прослухати увесь фрагмент. Погодьтесь, та фраза вирвана із контексту.
Додано через 7 хвилин 59 секунд:
markijankon написано: | Докажіть, що це не так |
От в чому сила пропаганди? Їй не потрібно доказувати правдивість своїх тверджень. |
|
|
|
 |
Kontrnastup Забанено

|
2024-12-18 09:43 |
Вболіваю за Ф'юрі. |
|
|
|
 |

|
2024-12-18 12:26 |
Шановні друзі,
Я підготував короткий посібник, який, сподіваюся, стане вам корисним у складні часи. Цей матеріал створений з турботою про ваше благополуччя, і його мета — допомогти зберегти здоров’я та життя.
Якщо інформація, викладена тут, може торкнутися ваших політичних чи особистих переконань, прошу поставитися до неї спокійно та без агресії. Її головна мета — сприяти вашій безпеці.
Будьте обережними, уважно аналізуйте обставини та завжди прагніть до того, щоб захищати себе та своїх близьких. 🙏
З найкращими побажаннями. Відкрити Аналіз порушень прав людини та міжнародного права в контексті дій керівництва держави Україна
Вступ
Дії чинного керівництва України, включно з територіальними центрами комплектування (ТЦК), викликають серйозні побоювання щодо дотримання фундаментальних прав людини. Наразі документуються численні випадки свавілля, примусу та залякування, які суперечать національному законодавству та міжнародним правовим стандартам.
Цей документ аналізує юридичні аспекти таких дій, спираючись на міжнародні норми, та пропонує шляхи реагування для захисту прав постраждалих.
Посилання на зібрані докази:
Свавілля ТЦК: https://drive.google.com/drive/folders/1sWF9VvoOy-U36QYXld5TCe5kbnx5fcRG
Погрози від представників керівництва держави Україна: https://drive.google.com/drive/folders/1-z3WIeLMl2vGeBYERGk1ruqgGasSqsDI
Міжнародно-правові акти, які гарантують захист
1. Загальна декларація прав людини (1948 р.)
Стаття 13: Право кожної людини на свободу пересування в межах країни, право залишати будь-яку країну та повертатися до своєї.
Стаття 15: Захист права на громадянство та недопущення свавільного його позбавлення.
2. Міжнародний пакт про громадянські та політичні права (1966 р.)
Стаття 12(2): Забезпечує право залишати будь-яку країну.
Стаття 12(4): Забороняє позбавлення права в’їзду до своєї країни.
3. Європейська конвенція з прав людини (1950 р.)
Стаття 4: Заборона рабства, кріпацтва та примусової праці.
Стаття 5: Право на свободу та особисту недоторканність, захист від свавільного арешту.
4. Женевські конвенції (1949 р.)
Спільна стаття 3: Заборона насильства, тортур і нелюдського поводження з цивільним населенням під час збройних конфліктів.
5. Закон Магнітського (США, 2012 р.)
Створює правову основу для санкцій проти осіб, причетних до серйозних порушень прав людини.
6. Віденська конвенція про консульські зносини (1963 р.)
Стаття 5: Покладає на державу обов’язок забезпечувати захист інтересів своїх громадян за кордоном.
Аналіз порушень
1. Обмеження свободи пересування
Дії, спрямовані на насильницьке утримання громадян у межах країни або примус до участі у бойових діях, суперечать Статті 13 ЗДПЛ та Статті 12(2) МПГПП.
2. Примусова праця та свавільні затримання
Фіксуються випадки, які можна кваліфікувати як примусову працю (Стаття 4 ЄКПЛ) або свавільні арешти (Стаття 5 ЄКПЛ).
3. Нелюдське поводження
Погрози, залякування та фізичний примус, задокументовані в публічних доказах https://drive.google.com/drive/folders/1-z3WIeLMl2vGeBYERGk1ruqgGasSqsDI, суперечать Женевським конвенціям.
Рекомендації для захисту
1. Документування порушень
Постраждалим особам рекомендується:
Робити відео- та аудіозаписи ситуацій.
Фіксувати письмові докази (повістки, протоколи, заяви).
Надсилати інформацію правозахисним організаціям.
2. Звернення до міжнародних судових інстанцій
Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) для захисту від порушень ЄКПЛ.
Комітет ООН з прав людини для звернень щодо порушень МПГПП.
3. Міжнародна адвокація
Рекомендується звертатися до міжнародних правозахисних організацій (Amnesty International, Human Rights Watch) та піднімати питання на рівні ООН.
4. Юридичні позови проти порушників
Використання закону Магнітського для ініціювання санкцій проти посадових осіб, причетних до порушень.
Висновок
Дії керівництва України, задокументовані у вказаних джерелах, грубо порушують міжнародні стандарти прав людини. Міжнародна спільнота має активно втрутитися, щоб забезпечити дотримання правових норм, захист постраждалих та притягнення винних до відповідальності.
Необхідно забезпечити:
Прозоре розслідування кожного випадку.
Оперативну юридичну допомогу для постраждалих.
Створення механізмів міжнародного нагляду за виконанням рекомендацій.
Реалізація цих заходів сприятиме відновленню справедливості та захисту основних прав громадян України.
З повагою. |
|
|
|
 |
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|