Флудильня №4

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 146, 147, 148
Автор Повідомлення
famous37 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 16.12.24

2024-12-16 12:30  
Kontrnastup, заява Папи Римського про "двоюрідне братство" українців і росіян є не лише політичним маневром, а й відвертим спотворенням історичної правди. Українці та росіяни мають різні шляхи розвитку, і ототожнення їх як "братніх народів" виглядає як невдала спроба згладити глибокий конфлікт між агресором і жертвою. Це знецінює трагедію українського народу, який виборює свою свободу, і ігнорує роль Росії як винуватця війни.

З православної точки зору, такі заяви розкривають політичну природу папства, яке, прагнучи компромісу, жертвує правдою. Істинна єдність може будуватися лише на справедливості й осудженні зла, а не на поверхневих деклараціях, що нівелюють страждання та борються проти правди. Спроби прикривати агресію термінами "братства" свідчать не про примирення, а про дипломатичну байдужість до морального боку конфлікту.
Kontrnastup 
Свій

2024-12-16 12:50  
Що ти куриш? Чи бухаєш абощо?

Додано через 13 хвилин 33 секунди:

Оце слово "вперті" (-а, -ий), якому помилково надають позитивного значення, ліплять всюди заради примітивної рими.
famous37 

2024-12-16 13:00  
Kontrnastup, Я не курю і не вживаю алкоголь, оскільки вважаю, що збереження здоров'я та ясності розуму є ключем до успіху та гармонії в житті. Тільки так можна досягти своїх цілей і ефективно допомагати іншим.
Kontrnastup 
Свій

2024-12-16 13:10  
*Пиячити
jacred2 
Новенький

2024-12-16 13:22  
Чому держава не забезпечує фронт позашляховиками?

У квітні 24 року фракція зеленського прийняла закон про мобілізацію. В ньому зокрема йдеться про можливість державою мобілізувати авто для потреб армії.
Чому зараз підрозділи ЗСУ продовжують збори на авто для підвозу бк та евакуації?
Влада не виконує свої обов'язки.

Зелені - починайте працювати! Бо весна прийде!
Kontrnastup 
Свій

2024-12-16 13:36  
famous37 написано:
Я не курю і не вживаю алкоголь

Купіть собі медаль.
ecover.to 
Поважний учасник

2024-12-16 15:07  
Частина сьома: "ЗРАДА"

Додано через 13 хвилин 37 секунд:

famous37 написано:
Я завжди шліфую текст, щоб мені подобався.

І як воно шліфувати “штучний” текст?
ecover.to написано:
все ще попереду.

Тепер я зрозумів, що мене бентежило в твоїх відповідях. Некомпетентність, неточність, непослідовність, нещирість. Мені здавалось, що ми спілкуємось не з людиною, а з...
Але все вже позаду.

Додано через 6 хвилин 17 секунд:

Я запитав у ШІ: Чи потрібно захищати Україну від агресії Росії?

Відповідь:
Так, захищати Україну від російської агресії є абсолютно необхідним і морально виправданим. Це питання має декілька важливих аспектів:

Міжнародне право: Агресія Росії проти України є грубим порушенням міжнародного права, зокрема Статуту ООН. Кожна держава має право на свою територіальну цілісність і суверенітет, а будь-яка спроба їх порушити є засудженою міжнародним співтовариством.
Гуманітарна катастрофа: Війна в Україні призвела до величезних людських жертв, руйнувань і гуманітарної кризи. Захист України означає захист життя і гідності мільйонів людей.
Європейська безпека: Російська агресія підриває стабільність і безпеку в Європі та всьому світі. Захист України – це інвестиція в загальну безпеку.
Демократичні цінності: Україна прагне до європейських цінностей і є демократичною державою. Захист України – це захист демократії і свободи.

Чому важливо підтримувати Україну?

• Зупинити агресора: Підтримка України допомагає зупинити російську агресію і запобігти подальшим конфліктам.
• Відновити мир: Тільки спільними зусиллями можна досягти справедливого і сталого миру в Україні.
• Захистити міжнародний порядок: Підтримка України зміцнює міжнародний порядок, заснований на правилах.
• Створити більш безпечний світ: Мир і стабільність в Україні сприяють безпеці в усьому світі.

Як можна допомогти Україні?

• Гуманітарна допомога: Збір коштів, волонтерство, допомога біженцям.
• Політична підтримка: Заклики до своїх урядів посилювати санкції проти Росії, надавати Україні військову допомогу.
• Інформаційна підтримка: Поширення правдивої інформації про війну в Україні, протидія російській пропаганді.

Висновок

Захист України – це не лише обов'язок, але й інвестиція в наше спільне майбутнє. Кожен з нас може внести свій вклад у цю справу.
Дякую ШІ! Кілька хвилин і текст на флудильні. Happy
famous37 

2024-12-16 15:11  
ecover.to, Штучний інтелект, подібно до пластиліну, здатний приймати безліч форм, адаптуватися до різних завдань та вимог. Його гнучкість і можливості не обмежені лише відомими канонами, а дозволяють створювати нові горизонти в мисленні та творчості. Кожен запит, як ковка в руках майстра, формує результат, який може стати безцінним інструментом для розвитку. І хоча штучний інтелект — це лише інструмент, що підкоряється волі людини, його потенціал відкриває нові перспективи для тих, хто вміє правильно «ліпити» з нього ідеї та рішення. 😉
ecover.to 
Поважний учасник

2024-12-16 15:27  
famous37 написано:
Штучний інтелект

дозволяє тобі бути гнучким як вуж і розпливчастим як слимак.
famous37 

2024-12-16 15:28  
ecover.to, 🤣
ambonda 
Поважний учасник

2024-12-16 16:57  
Очільник Одеської ОВА Кіпер каже, що російському десанту на Одещині завадив висадитись митрополит московського патріархату. ВIДЕО

Джерело: https://censor.net/ua/v3525331
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 146, 147, 148