Автор |
Повідомлення |
ecover.to Поважний учасник
|
2024-11-21 21:02 |
|
|
|
|
|
Night_Hawk VIP
|
2024-11-21 22:07 |
Оце я тут срач проспав)) |
|
|
|
|
General Franko-Safon VIP
|
2024-11-21 23:52 |
Arsenfpu написано: | А я чув про закінчення ато за пару тижнів, а побачив нескінченну війну. |
Я теж тоді був дурником я обурювався цій помилці Порошенка. пізніше зрозумів, що нарід (квключно з порошенком) і справді в це вірив. Цікавіше питання: чому нарід і Зеленський вірив у подібні дурниці в 2019 році?
Arsenfpu написано: | Навіть більше, можу розказати де воно буде потім Happy |
Я теж. У верховній раді та списку Forbes. Можливо, очолить уряд.
Все, що ви понаписували. можна запитати і в Зеленського. Причому, він повторив усі ці помилки вже після Порошенка, що викликає подвійні запитання.
Arsenfpu написано: | Це ви мабуть про петра олексійовича хотіли сказати.... |
Ні, про Зеленського. Він вперто повторює і потвторно зібльшує усі помилки Зеленського.
kryk-v.ya. написано: | буде Залужний |
О, новий ідол мудрого наріду. Усі радянські офіцери і генерали у політиці або імпотенти, або пришиблені.
kryk-v.ya. написано: | я просто в очікуванні |
Будьте на зв'язку, ваша думка дуже для нас важлива.
kinderella написано: | Порошенка при владі нема 6 РОКІВ! Вам повилазило!? |
Зебіли його дико бояться.
Взагалі, мої дорогенькі зебіли і зелеботи - доводьте злочини Порошенка у суді, вперед.
kinderella написано: | Винен Порошенко, посадіть. Імпотенти зелені |
Вони не можуть, і тому від люті та безсилої ненависті репаються.
Arsenfpu написано: | Помітив, і в котре наголошую, що порохоботи вкрай нервові, агресивні та злі люди. |
Бо людям, яких зебіли називають порохоботами, болить доля України. |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2024-11-21 23:58 |
General Franko-Safon написано: | Я теж тоді був дурником я обурювався цій помилці Порошенка. пізніше зрозумів, що нарід (квключно з порошенком) і справді в це вірив. |
Тобто, всіх на..бав (аби обійняти посаду), а винен народ. Красіво. То чому це не можна було зробити і зеленському. Класика.
General Franko-Safon написано: | Я теж. У верховній раді та списку Forbes. Можливо, очолить уряд. |
Ні, коли його вкотре прокатять на виборах майне до діток у Лондон. І зникнуть всякі прямі й п'яті канали, єс-и, а бутусо буде шукати знову собі спонсора...
General Franko-Safon написано: | Все, що ви понаписували. можна запитати і в Зеленського. Причому, він повторив усі ці помилки вже після Порошенка, що викликає подвійні запитання. |
Не тільки можна, а й треба. Я це і писав. Кожному по заслугам. Один свої пєндюлі вже отримав, другий на черзі.
Додано через 34 секунди:
General Franko-Safon написано: | Бо людям, яких зебіли називають порохоботами, болить доля України. |
Мені теж болить, але я не порохобот. Буває й таке |
|
|
|
|
General Franko-Safon VIP
|
2024-11-22 00:16 |
Arsenfpu написано: | але я не порохобот |
Противсіх? Все ясно, це ще гірше. |
|
|
|
|
Qualcuno VIP
|
2024-11-22 00:23 |
Міста марили. Села ждали. Вся Україна зітхала: — коли ж кінець, Боже?..
Боротьба заострювалася. З Московщини щоденно прибували ватаги червоноармійців, а слідом за ними йшла вся "лапотная Русь", надіючись знайти на Вкраїні притулок і поживу.
Очі всіх зверталися на захід. Ждали Анґлічан, Французів, Німців, Австріяків...
"Наша хата скраю..." — казали навіть там, де істнувала орґанізована повстанча сила. Стали скликати повстанців, аби перекинути їх на лівий бік Дніпра, але вони вже не сходилися.
Мобілізацію ніхто не оголошував. На заклики українських комендантів міських залог, вступати до українського війська добровільно, теж ніхто не йшов, бо кождий знав те, що як-би комуністи перемогли, то прийшлося-б гірко каятися...
Чекали на велику хвилю, на час слушний, щоб "одностайно встати, кайдани порвати"... і, от, коли цей час настав, то ми... "такі, як бачете"... Розрізнені, розсварені, знесилені й безпорадні!..
З нескритими ухмілками говорили до нас наші-ж таки селяне:
— Ну й союзників знайшов собі ваш Петруля!...
— Чому-ж він тільки наш, а й не ваш? — допитувався де хто з нас.
Відповідали:
— Нам не треба... Ми собі другого Петрулю виберемо...
Cеред старшин цеї бриґади стрінув чимало знайомих і давних товаришів, з якими боронили Київ у січні 1918 року під час першої навали червоних.
Зараз вони намагаються щось робити і хочуть робити, але на перешкоді стає не тільки їх утома, але й туполобість всякого роду полковників, які ще не так давно були деникинцями, а зараз займали відповідальні місця на українській службі і своїми вчинками тільки шкодили нам...
Що-ж на це наші плаксуни-патріоти?! Невже вони не можуть згадати за тих, що душу й тіло поклали за друзі свої, бажаючи добра Україні?! Невже вони ще й досі відбувають свою "службу" тим, що скиглять про "безталання неньки" та оплакують "національні плями?"...
"Як по писаному"... — сказали мої товариші тоді, як ґенерал Білинський, почувши, що большевики вже заняли Чорний Острів і йдуть на Купель, негайно "тяжко захорів", забрав зі скарбниці половину грошей, передав командування полковникові Мазюкевичові, а сам сів у автомобиль і, захопивши з собою своїх "адютантів", поспішився виїхати в "командіровку" до Варшави.
Все дивилося за Збруч і рвалося туди, наче там був захист від того, що сунулося зі сходу.
— Як пан гадає, чи большевики підуть і за Збруч? — питалися волочиські мешканці, дивлячись на панічну втечу польських "czerengówcew".
Ніхто нічого не відповідав їм, бо ніхто нічого не знав і ні про що не думав.
Боротьба за право. К. Лаврінович
(Записки участника подій 1920 р.)
https://zbruc.eu/node/106677 |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2024-11-22 00:25 |
General Franko-Safon
Ні, уважно читайте. Я за справедливу оцінку дій. Просрав - на..й! Ми велика країна і лідери знайдуться. |
|
|
|
|
General Franko-Safon VIP
|
2024-11-22 00:27 |
Arsenfpu
Ясно. Політичний фантазер. Нецікаво. |
|
|
|