| Автор |
Повідомлення |
Mono2025 VIP

|
2026-07-15 22:20 |
Самійло, ти не знаєш, що в мене на душі. Ти не знаєш.
Як для воїна ти щось занадто багато сидиш на цьому сайті.
| Самійло написано: | | Бо ще років 20 писатиме тобі |
З левом зрозуміло, незрозуміло звідки такі дикі прогнози.
Так, християн дуже мало, та мені й не треба багато.
Додано через 51 хвилину 54 секунди:
Хоча можливо і зрозуміло. Судиш мене по собі - дарма.
ЦЕ ДЛЯ ТЕБЕ їжа, секс, подорожі, покупки, розваги - ціль і сенс життя. Для мене - ні.
Писати це ж розвага, така собі.
Додано через 4 хвилини 56 секунд:
Тобто отримувати задоволення від усього цього мета життя більшості людей. |
|
|
|
 |
Mono2025 VIP

|
2026-07-16 11:06 |
Самійло, ти хоч би подумав, нащо мені ecover, коли є ти, який потрапив у ЗСУ суто випадково, бо думав помилково, що армія це відносно легко і прибутково.
Додано через 2 хвилини 48 секунд:
А письменники чого у ЗСУ? Бо не підеш - не куплять твої книжки.
В Україні менше половини людей, що стоять на боці добра і справедливості. А Буданов каже, Україна - це Богом обраний народ.
Так і є. Бог ніколи не обрав би українців, якби було щось краще. Але всі решта ще гірші.
Додано через 1 годину 38 хвилин 25 секунд:
Самійло, до 2023-го моя т. зв. "гомофобія" не заважала тобі зі мною спілкуватись. Що ж сталося... А тепер твій приват годиться хіба для того, щоб понити іноді - зима буде важка або дужа важка, шкода.
Взагалі радій, що я тобі пишу, так точно виживеш. Більше ж ніхто не пише.
Додано через 1 хвилину 2 секунди:
дуже |
|
|
|
 |
Mono2025 VIP

|
2026-07-16 16:04 |
Самійло, ти не зізнаєшся ніколи, що ти 100 разів пошкодував, що ще у 17-му році пішов у ЗСУ...
Так і житимеш усе життя в брехні - собі й іншим. Присягу дав - вважай все, попався. Кінець.
Додано через 1 годину 58 секунд:
Самійло, тобі треба було краще вивчати історію США.
Тоді б ти знав, що війна в Україні буде довгою і виснажливою, і вчасненько емігрував би. Зараз би насолоджувався життям, ти ж цього найбільше прагнеш... |
|
|
|
 |
ua_man Попереджень: 2

|
2026-07-16 17:59 |
❗️РОЗНОС ВІД ФЕДОРОВА. ПРАВДА про конфлікт з СИРСЬКИМ. Зеленському дісталося? Брудні атаки "Трухи"
|
|
|
|
 |
bilyuk Попереджень: 2

|
2026-07-16 18:15 |
Федоров розповів усе про Сирського. Українці вийшли на протести – Валерій Чалий |
|
|
|
 |
GoSha57 Новенький

|
2026-07-16 21:28 |
ХТО “ЗЖЕР” ФЕДОРОВА! Бунт корупціонерів. СИРСЬКИЙ дотиснув. Арахамія вклав у це МІЛЬЯРДИ?!
У Києві пройшли акції протесту проти намірів Зеленського не подавати кандидатуру Михайла Федорова на посаду міністра оборони в новому уряді. Ключовою причиною такого кадрового кроку став відкритий публічний конфлікт між очільником міністерства та головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським. За словами Федорова, традиційний генералітет свідомо блокує технологічні інновації, а сам головком уникає відвертих розмов про проблеми та вдається до кулуарних інтриг. Зі свого боку Сирський, як стверджує ексміністр, поставив вищому керівництву держави жорсткий політичний ультиматум щодо зміни очільника Міноборони.
Журналіст та редактор проєкту "Наші гроші" Юрій Ніколов зазначає, що справжньою причиною усунення міністра стала його спроба зламати систему тіньових закупівель. За його словами, переведення постачання дронів на конкурентні торги позбавило б частину генералітету багатомільярдних надприбутків, що спровокувало замовні медіаатаки та тиск на президента. Ніколов переконаний, що в цьому протистоянні влада стала на бік консервативного військового керівництва, а ймовірне призначення силовика на місце Федорова свідчить про загальний дрейф держави в бік поліцейських методів.
Хто причетний до масштабних медійних атак на Федорова, та чи справді за купівлею найбільших анонімних телеграм-каналів стоїть Давид Арахамія? До чого призведе рішення Зеленського? Чи наважиться Банкова відправити у відставку Сирського? І чому вибір президента неминуче призведе до втрати технологічної переваги у війні? |
|
|
|
 |

|
2026-07-17 12:07 |
Як Сирський руйнує ЗСУ зсередини. Великі протести. Що взагалі відбувається?
|
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2026-07-17 13:53 |
“пік параної – біг у мішках на милицях”
/Юрій Іздрик/
Додано через 1 хвилину 14 секунд:
| GoSha57 написано: | | "100 днів Федорова" - обман та маніпуляція |
| GoSha57 написано: | | ХТО “ЗЖЕР” ФЕДОРОВА! Бунт корупціонерів. СИРСЬКИЙ дотиснув. Арахамія вклав у це МІЛЬЯРДИ?! |
Шо си стало?
Ти полюбив Михайла Федорова? 
Додано через 1 хвилину 54 секунди:
НАЖИВО Федоров дає брифінг перед відставкою з уряду
1:17:57 Запитання від Арʼєва |
|
|
|
 |

|
2026-07-17 17:06 |
| ecover.to написано: | | Ти полюбив Михайла Федорова? |
Дебіл, народ полюбив правду!
А не зеленого підараса ЗЕЛЕНСЬКОГО який вміє пиздити та покривати злочинців та убивць типу Сирського.
Смерть зеленому підарасу! |
|
|
|
 |
serhiiiiii Свій

|
2026-07-17 17:09 |
Нас всіх чекає відкат назад. Федоров не дав розпилити 60 млрд на оборонці | Віталій Шабунін
🎙️ Віталій Шабунін, голова Центру протидії корупції, на Radio NV про перестановки в уряді, відставку Михайла Федорова, призначення Євгенія Хмари виконуючим обовʼязки міністра оборони, а також останні деталі щодо конфлікту між Федоровим та Сирським.
Ведуча – Власта Лазур
Додано через 55 секунд:
Конфлікт з Сирським / Призначення Клименка / Протест за Федорова |
|
|
|
 |
grecos Частий відвідувач

|
2026-07-17 17:11 |
ЗВІЛЬНЕННЯ МИХАЙЛА ФЕДОРОВА / ІНТРИГИ СИРСЬКОГО / НОВИЙ МІНІСТР ОБОРОНИ / БЕРЛІНСЬКА
Марія Берлінська, Керівниця Victory Drones та Центру підтримки аеророзвідки:
-Чому Володимир Зеленський саме зараз ухвалив рішення про звільнення Михайла Федорова та чому це фатальна помилка Президента?
-Чи дійсно Україна втратила кращого Міністра оборони за час Незалежності?
-Як фактор конфлікту з Головнокомандувачем Олександром Сирським вплинув на звільнення Федорова?
-Кому зі «старого генералітету» Федоров перейшов дорогу в міністерстві оборони?
-Чому в Кремлі відкорковують шампанське на честь звільнення Федорова?
-Якою була роль міністра оборони в організацію ударів по Криму та вглиб території Росії?
-Як звільнення Михайла Федорова вплине на ситуацію на фронті?
-Реформа ТЦК та мобілізація - чому у Федорова не вийшло?
-Ігор Клименко - стане новим міністром оборони? |
|
|
|
 |

|
2026-07-17 17:15 |
Влада забула, чим закінчуються безглузді рішення – Віталій Сич, Сергій Фурса |
|
|
|
 |

|
2026-07-17 17:17 |
Єрмак знову в грі? ШОКУЮЧІ кадрові рішення Зеленського. ПРОВАЛ Ані Лорак у Грузії. Відчай Z-ників
Єрмак, кадрові рішення Зеленського, відставка Михайла Федорова і протести, Нацполіція та "проліт" Ані Лорак у Батумі — головні теми нового випуску Яніни Соколової.
У відео розбираємо протести після звільнення Михайла Федорова з посади міністра оборони, можливе призначення нового керівництва Міноборони, кадрові зміни в Національній поліції та історію з Максимом Цуцкірідзе. Окремо — поява Андрія Єрмака на командному пункті Олександра Сирського після кадрових перестановок і розслідування про 143 квартири, пов’язані з родиною керівника ДБР.
Також говоримо про скасування концертів Ані Лорак і гурту t.A.T.u. у Батумі, російські провокації між Україною та Польщею, санкції США проти росії, удари по військових об’єктах в окупованому Криму та підтримку України.
|
|
|
|
 |
serhiiiiii Свій

|
2026-07-17 17:19 |
Бровада Сирського про Київську оборонну операцію
Знаєте, я спочатку не повірив, а потім побачив на власні очі допис Головкома, який починається його бровадою щодо Київської оборонної операції. При чому з закритими коментарями (що зрозуміло).
Думав, що писатиму про це після перемоги, але, напевно, час настав.
Для мене "Київська оборонна операція" розпочалась в селі Семиполки, де все військове містечко евакуювалося в перші хвилини війни, а з місцевих мисливців були сформовані загони "сільської охорони", навіть не ТРО. Зв'язку з командуванням не було ніякого.
Пару офіцерів запасу (в тому числі і я) почали організовувати якісь порядки за власним розсудом. Зброю підвезли на другий тиждень фактичних бойових дій. На роту особового складу видали 40 калашів з трьома рожками та 2 кулемета з 100 патронами на кожен. Комунікація в середині сил оборони встановлена не була. Я особисто знайомив 58 бригаду з підрозділом НГУ та 3 полком, щоб вони як мінімум не повбивали один одного. Мною особисто зафіксовано 3 випадки дружнього вогню. В тому числі зі "Стугни".
Наші хлопці займалися евакуацією місцевих зі всієї громади, зібрали камери спостереження звідусіль та організували моніторинг периметру, координували артилерійський вогонь дронами, встановлювали саморобні вибухові пристрої та робили дистанційні детонатори, фіксували карту мінувань на своїй території (бо її єдиної не було), займалися потім розмінуванням та ліквідацією не розірвавшихся боєприпасів, рота також здійснювали дуже багато іншої важливої роботи.
По результату 24 виходів, зафіксованих в моєму журналі, по завершенню Київської оборонної операції я особисто під протокол здав 1 танк, 20 тонн бк, та видане нам стрілкове озброєння.
По завершенню мене та інших командирів рот викликали до ВЦА, де керівник юридичної служби (кадровий військовий) сказав, що всі наші дії були незаконними (тому що не було БР-ок), пригрозив кримінальними справами та запропонував або на контракт до ТРО, яке (за його словами) нище піхоти, або іти займатися своїми справами. Після здачі бк та обшуку силами військової контррозвідки в моєму будинку все завершилося.
Чи можна це назвати блискучо організованою операцією?
Питання, напевно, риторичне. |
|
|
|
 |
Nanter1995 Новенький

|
2026-07-17 17:28 |
Відставка Федорова. Чому насправді зняли найефективнішого міністра оборони?Відставка Федорова. Чому насправді зняли найефективнішого міністра оборони?
|
|
|
|
 |
Leha_DEATH Новенький

|
2026-07-17 17:30 |
Як Сирський руйнує ЗСУ зсередини. Великі протести. Що взагалі відбувається?
| Цитата: | | Федорова треба залишити міністром, Сирського та генштабну мафію – у відставку та під слідство, Драпатого – головнокомандувачем, Єрмака – у СІЗО. Арахамія - під слідство за нелегальні доходи та корупцію. |
а зепідара? |
|
|
|
 |
GoSha57 Новенький

|
2026-07-17 17:47 |
Головний коп країни: нелегальний бізнес, підгони від сестри-вчительки і торгівля з фігурантами
Зелений підар міністерські посади роздає крадіям та корупціонерам!
Злочинця Вигівського Зеленський призначів міністром МВС! |
|
|
|
 |
grecos Частий відвідувач

|
2026-07-17 17:51 |
Зеленський проігнорував українців. Єрмак рятує Сирського? Готується помста Федорову
Попри хвилю суспільної критики та підтримку Михайла Федорова з боку частини військових і громадськості, Зеленський не переглянув рішення про його звільнення з посади міністра оборони. Натомість Зеленський призначив виконувачем обов’язків міністра оборони Євгена Хмару, знову порушивши закон. По-перше президент не має права призначати в.о. міністрів, по-друге, посаду міністра оборони не може обіймати військовий.
Тим часом низка джерел повідомили про зустріч Андрія Єрмака з Сирським. Це дуже цікава історія з кількох причин: що це за статус у Єрмака, що він так просто може зустрічатися з Головкомом, ну і найцікавіше - Єрмак тримає зуб на Федорова, бо той доклався до його відставки з ОП. |
|
|
|
 |

|
2026-07-17 17:55 |
Зеленський заклав бомбу уповільненої дії під Міноборони – Юлія Забеліна
|
|
|
|
 |

|
2026-07-17 22:29 |
Поклада призначили т.в.о. голови СБУ, а Цуцкірідзе – т.в.о. очільника Нацполіції
https://censor.net/ua/n4014148
Зелений підар призначів двох бандитів на два ключові пости силовиків!
Тобто будує бандитську державу. |
|
|
|
 |
serhiiiiii Свій

|
2026-07-18 11:11 |
|
|
|
|
 |

|
2026-07-18 20:22 |
Під керівництвом Сирського армію руйнують зсередини, перетворюючи її на структуру, яка нагадує "ОПГ із 90-х", - Кротевич
Колишній начальник штабу 12-ї бригади спецпризначення НГУ "Азов" Богдан (Тавр) Кротевич закликав не дати затихнути темі "неадекватного управління ЗСУ" з боку Олександра Сирського. Він переконаний, щойно все стихне, проти військових, які наважилися говорити, "почнуться репресії та полювання на відьом".
Про це він написав у соцмережі фейсбук, повідомляє Цензор.НЕТ.
Більше читайте у нашому Telegram-каналі
"Не маємо права зупинятися і дозволити цій темі затихнути"
"Ми маємо чітко зрозуміти і зафіксувати: після того як військові публічно заговорили про неадекватне управління ЗСУ з боку Олександра Сирського, ми не маємо права зупинятися і дозволити цій темі затихнути", - йдеться у дописі військового.
Сирський відповідальний за нинішні процеси в армії
Кротевич наголосив, що Сирський несе персональну відповідальність за процеси, які зараз руйнують армію зсередини.
"Штурмові полки, ситуація у 425-му полку "Скеля", свідчення про небойові смерті, побиття, катування і незаконне утримання людей,замовне вбивство екс командиром 155 бригади ( колишнім НШ 425 полку Скеля) масове СЗЧ та кримінальні справи щодо викрадень і вбивств. Це наслідки системи управління, у якій командири відчувають безкарність, а солдат дедалі частіше сприймається як безправний ресурс. Під керівництвом Сирського армію руйнують зсередини, перетворюючи її на структуру, яка дедалі більше нагадує ОПГ із дев’яностих: кругова порука, страх, насильство, приховування злочинів і повна безкарність керівництва", - написав військовий.
Він переконаний, що тільки-но публічна дискусія стихне, проти військових, які наважилися відкрито говорити про проблеми, почнуться репресії та "полювання на відьом" - від зняття з посад до відправки на найважчі ділянки фронту "в один кінець".
"Сирський має нести відповідальність! Мовчати зараз означає залишити діючих військових сам на сам із цією системою. Кожен має вчинити по совісті", - заявив Кротевич.
Він закликав долучитися до акції протесту, яка запланована на сьогодні, 18 липня, о 20:00 у Києві на площі Івана Франка.
Джерело: https://censor.net/ua/n4014226 |
|
|
|
 |

|
2026-07-19 18:55 |
Що протести НАГАДУЮТЬ Зеленському? Картонки, кадри і “ДУРНУВАТЕ” / MokRec №280 |
|
|
|
 |
Mono2025 VIP

|
2026-07-19 22:25 |
Самійло, ти не знаєш, що таке самотність. Ти взагалі нічого не знаєш. Мелеш якусь маячню про 20 років. Чому 20?
Мені тільки шкода, що таких аморальних людей як ти беруть в армію (якщо ти в армії).
Але в армію майже всіх беруть. Армія - не те місце, де дуже важливі принципи людини, на жаль.
Додано через 3 хвилини 39 секунд:
А українських націоналістів я поважаю. Набагато краще націоналіст, ніж патріот-ідіот. |
|
|
|
 |
Mono2025 VIP

|
2026-07-20 09:36 |
| Самійло написано: | | Та залиш ти уже цю їбануту. Хай сама з собою тут спілкується. Бо ще років 20 писатиме тобі |
Вважаєш, війна в Україні буде ще років 20? Тому я й кажу, що ти аморальна людина.
Або дай відповідь на запитання. |
|
|
|
 |
Mono2025 VIP

|
2026-07-20 15:14 |
І нащо кажу Самійло... Він же Юра.
Юрчик, 31 рочок)) Надалі казатиму Юра.
І чого раніше не здогадалась...
Додано через 37 секунд:
Про що ти мрієш, Юро? Читай у ПП)
Я знаю все про що ти мрієш - там нема що знати, дуже просто, дуже, звиняй на слові, ПРИМІТИВНО. Жаль, жаль.
Додано через 53 хвилини 20 секунд:
Бачиш, Юро-Самійло, і ніхто тут не може тобі допомогти, от біда, от біда... Крім мене. І крім тебе самого. Створи собі новий профіль і заходь з нього, про профіль Самійло забудь. Я твій новий профіль не знатиму, і так настане ТВОЄ ЩАСЛИВЕ ЖИТТЯ БЕЗ МЕНЕ. І ДУЖЕ ШВИДКО. І ДУЖЕ ПРОСТО.
Не дякуй. |
|
|
|
 |
Mono2025 VIP

|
2026-07-20 18:44 |
Юро-Самійло, ти знаєш лише ті мої мрії, які я сама тобі дозволяю знати.
А я знаю всі твої мрії. Хоча ти мені жодної не кажеш.
Це точно... Отак буває у житті буремному, цікаво. |
|
|
|
 |

|
2026-07-20 19:17 |
Шокуюче рішення по ФЕДОРОВУ. Сирський все?! Зеленський ЗДАЄТЬСЯ? "Сценарій Міндіча" збувається
|
|
|
|
 |

|
2026-07-20 19:30 |
ФЕДОРОВ проти СИРСЬКОГО / СКЕЛЯ і 155 БРИГАДА / НЕДОВІРА до ТЦК і ВЛК – ТАРАС ЧМУТ
Тарас Чмут - герой нового випуску авторського проєкту Романа Кравця «Дивись».
Керівник фонду «Повернись живим» в новому інтервʼю відверто висловлюється про звільнення Михайла Федорова та озвучує реальні причини його відставки.
Також Чмут детально розповідає про конфлікт Олександра Сирського та інших членів команди Зеленського з колишнім міністром оборони.
Окрім всього цього ми говорили про зміни на фронті, застосування дронів на окупованій території, обшуки у виробників мілтеху та особливість компанії «Fire Point».
Також обговорили скандали повʼязані зі «Скелею» та 155 бригадою, великі конфлікти з ТЦК. |
|
|
|
 |
serhiiiiii Свій

|
2026-07-20 22:53 |
У колонці Сирського не знайшлося місця для Єрмака, бо він на командному пункті, - ексрадник міністра оборони
Волонтер та ексрадник міністра оборони Сергій Стерненко прокоментував колонку Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського.
Про це він написав у соцмережі фейсбук, інформує Цензор.НЕТ.
Більше читайте у нашому Telegram-каналі
Реакція Стерненка
За його словами, текст виглядає як "вміло напрацьована візія", однак у ньому "не знайшлося місця для відповідальності" — зокрема за криміналізацію армії, проблеми із забезпеченням бригад та політичні ігри й інтриги.
Також Стерненко згадав про ексголову ОП Андрія Єрмака.
"Гарна колонка Сирського. Як текстова презентація або вміло напрацьована візія. Шкода, що в ній не знайшлося місця для відповідальності. Відповідальності за криміналізацію армії. За штучний голод для бригад. За ігри у політику та інтриги, коли слід було займатися армією. А ще там не знайшлося місця для Єрмака. Бо він зайнятий. Він на командному пункті", - написав Стерненко
Джерело: https://censor.net/ua/n4014532 |
|
|
|
 |