Флудильня №4

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 390, 391, 392
Автор Повідомлення
ivanychkafomin 
VIP

Востаннє: 20.06.26

2026-06-20 02:31  
ecover.to написано:
Навроцьким

І це тільки початок, до речі. Та й взагалі хороший прецедент. Ой, скільки ще таких змін напрямку очікується в недалекому майбутньому. Wide grin Далі буде. Happy

Додано через 9 хвилин 56 секунд:

ecover.to написано:
"Ми підтримували й підтримуємо Україну, оскільки знаємо, що російська агресія становить загрозу для безпеки Польщі та всієї Європи. У цій оцінці нічого не змінилося. Росія є агресором, а Путін – злочинець, який несе відповідальність за розв’язання війни, що стала для Європи найбільшим збройним конфліктом з часів закінчення Другої світової війни. За кожним бомбардованим житловим районом, за кожною дитиною, змушеною тікати від війни, за кожною родиною, розлученою насильством, стоїть рішення, ухвалене в Кремлі", – сказав польський лідер.

Безперечно. Wide grin
Цитата:
"Я не погоджуюся на блокування військової допомоги. Я волію, щоб в українських танках гинули українські солдати, ніж щоб у польських танках гинули польські солдати", - сказав Моравецький.

"Я волію, щоб в українських танках гинули українські солдати": Експрем’єр Польщі Моравецький зробив скандальну заяву, виступивши проти зупинки допомоги Україні
https://patrioty.org.ua/politic/ia-voliiu-shchob-v-ukrainskykh-tankakh-hynuly-ukrainski-soldaty-ekspremier-polshchi-moravetskyi-zrobyv-skandalnu-zaiavu-vystupyvshy-proty-zupynky-dopomohy-ukraini-599984.html

Додано через 1 хвилину 56 секунд:

От малий дурник ecover.to... Wide grin

Додано через 15 хвилин 51 секунду:

Цитата:
52% поляків погіршили своє ставлення до українців. Це кожен другий.

Причому антиукраїнські настрої мають виразно агресивний присмак, оскільки 59% тих, хто погіршив ставлення до українців, - мужчини. Антиукраїнські настрої матимуть пролонговану й тривку дію в часі, оскільки про українофобію заявляють 56% молодих поляків-студентів віком до 24 років.

Країна, яка найпалкіше прихистила мільйон наших біженців (у своїй більшості рускоязичних і праваславних) розвертається нетерпимістю. Багатокілометрові черги на кордонах, де люди по 3 доби стоять, - це дитячі витівки у порівнянні з тими наслідками, які будуть платити прості українці за непримиренність двох націоналістичних дискурсів (польського й нашого).

Найабсурдніше в цій істерії те, що від українського боку генераторами загострень є російськомовні піонери без освіти і найменших знань про визвольні змаги, які вони у школі не проходили. Тоді, як від польського боку націоналістичний трек веде президент Навроцкі – визнаний історик, дослідник антикомунізму й очільник Інституту Національної Пам'яті.

До цього слід додати новий тренд: пересічні європейці вважатимуть винними Україну в тому, що наша незгода на припинення війни призводить до загроженості їхнього благоденствія. З часом постане питання про відшкодування наданих Україні грошей, які результату по війні, на думку єврообивателів, не сильно принесли - раз війна загрожує вже європейцям. Не за це вони мільярди давали, аби самим бути загроженими.

Усяка павичевість солодка лише на внутрішній кухні. З польського клінчу виходу нема - лише стратегія на примирення. Мусять помʼякшитися еліти і в них, і в нас. Лише тоді всіх попустить.

Окреме дякую нашим росмовним біженцям, які добряче постаралися вщент зіпсувати образ українця.

Остап Дроздов

Додано через 15 хвилин 28 секунд:

ecover.to написано:
солідарний не тільки з Навроцьким але і з вадімом калісніченка і його бандою.

Це як критика лоха і його діл злочестивих, одразу присуджується кацапським агентам. Ну не мона гудити Президента у лайн...ой, у війні!
Mono2025 
VIP

2026-06-20 10:12  
Отже, Самійло БРЕШЕ про свою службу в ЗСУ.
Мене це вже не обходить. Хай справжні воїни з ним розбираються.
А в мене свої турботи. Протистояти повсюдній сірості й холоду.

Додано через 2 години 2 хвилини 31 секунду:

Бачу, ЯК відповідають людям релігійники.
І точно знаю, що християни відповідають не так. Християни відповідають (коли відповідають) іншій людині з теплотою і уважністю.
Mono2025 
VIP

2026-06-20 15:15  
Християнин: "Вірю, Бог зі мною і допоможе мені пройти через усі мої страждання - я християнин".

Релігійник: "Я добрий і мудрий - я християнин".

Бог хоче близькості з людиною. А не прилизаних відносин.

Додано через 2 хвилини 9 секунд:

Відсвяткую з вами 400-ту сторінку - і усьо, час летіти далі. 4 - як 4 пори року.
Mono2025 
VIP

2026-06-20 18:38  
ecover.to, чуєш ти, коли твоя Надєжда запише хоч одне відео про книжки? А то все про курей, кіз, про черешню, мед і город - мені це нецікаво.
Ні, я люблю черешні й мед, але що там про них розповідати 30 хвилин, 1 годину? Це ж не турецький серіал.
ivanychkafomin 
VIP

2026-06-20 19:49  
ecover.to написано:
Звернення викликало великий резонанс в українському та польському суспільствах, адже вперше у світовій історії державні діячі однієї країни звернулися до іншої з проханням публічно принизити їхню націю, їхніх героїв.

Ти б краще повідав нам, як зараз вшановують наших сучасних героїв Революції Гідності!
Можливо так?
Справи Майдану: уже понад 100 обвинувачених уникли відповідальності — ОГП
https://hromadske.ua/kryminal/254290-spravy-maydanu-uze-ponad-100-obvynuvachenykh-unykly-vidpovidalnosti-ohp
Цитата:
Суди звільнили від кримінальної відповідальності вже 103 обвинувачених у злочинах проти учасників Революції гідності. Провадження проти них закрили, бо спливли строки давності.
Цитата:
Серед звільнених від відповідальності — 4 високопосадовці, 86 правоохоронців (з яких 10 — слідчі), 3 прокурори, 4 службовців та 6 цивільних. Їм вдалось уникнути кримінальної відповідальності, адже строки давності розгляду справ щодо особливо тяжких злочинів становлять десять років.

Тому давай менше цієї удаваної турботи про історичне справедливість.

Додано через 45 хвилин 20 секунд:

Mono2025 написано:
"Вірю, Бог зі мною і допоможе мені пройти через усі мої страждання - я християнин".

Знаєш при всій моїй нелюбові до цієї збірки казкових історій, все ж одна цитата звідти мені дуже припадає до душі.
Цитата:
І пожалкував був Господь, що людину створив на землі. І засмутився Він у серці Своїм.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 390, 391, 392