| Автор |
Повідомлення |
ivanychkafomin VIP

|
2026-06-20 02:31 |
| ecover.to написано: | | Навроцьким |
І це тільки початок, до речі. Та й взагалі хороший прецедент. Ой, скільки ще таких змін напрямку очікується в недалекому майбутньому. Далі буде.
Додано через 9 хвилин 56 секунд:
| ecover.to написано: | | "Ми підтримували й підтримуємо Україну, оскільки знаємо, що російська агресія становить загрозу для безпеки Польщі та всієї Європи. У цій оцінці нічого не змінилося. Росія є агресором, а Путін – злочинець, який несе відповідальність за розв’язання війни, що стала для Європи найбільшим збройним конфліктом з часів закінчення Другої світової війни. За кожним бомбардованим житловим районом, за кожною дитиною, змушеною тікати від війни, за кожною родиною, розлученою насильством, стоїть рішення, ухвалене в Кремлі", – сказав польський лідер. |
Безперечно.
| Цитата: | | "Я не погоджуюся на блокування військової допомоги. Я волію, щоб в українських танках гинули українські солдати, ніж щоб у польських танках гинули польські солдати", - сказав Моравецький. |
"Я волію, щоб в українських танках гинули українські солдати": Експрем’єр Польщі Моравецький зробив скандальну заяву, виступивши проти зупинки допомоги Україні
https://patrioty.org.ua/politic/ia-voliiu-shchob-v-ukrainskykh-tankakh-hynuly-ukrainski-soldaty-ekspremier-polshchi-moravetskyi-zrobyv-skandalnu-zaiavu-vystupyvshy-proty-zupynky-dopomohy-ukraini-599984.html
Додано через 1 хвилину 56 секунд:
От малий дурник ecover.to...
Додано через 15 хвилин 51 секунду:
| Цитата: | 52% поляків погіршили своє ставлення до українців. Це кожен другий.
Причому антиукраїнські настрої мають виразно агресивний присмак, оскільки 59% тих, хто погіршив ставлення до українців, - мужчини. Антиукраїнські настрої матимуть пролонговану й тривку дію в часі, оскільки про українофобію заявляють 56% молодих поляків-студентів віком до 24 років.
Країна, яка найпалкіше прихистила мільйон наших біженців (у своїй більшості рускоязичних і праваславних) розвертається нетерпимістю. Багатокілометрові черги на кордонах, де люди по 3 доби стоять, - це дитячі витівки у порівнянні з тими наслідками, які будуть платити прості українці за непримиренність двох націоналістичних дискурсів (польського й нашого).
Найабсурдніше в цій істерії те, що від українського боку генераторами загострень є російськомовні піонери без освіти і найменших знань про визвольні змаги, які вони у школі не проходили. Тоді, як від польського боку націоналістичний трек веде президент Навроцкі – визнаний історик, дослідник антикомунізму й очільник Інституту Національної Пам'яті.
До цього слід додати новий тренд: пересічні європейці вважатимуть винними Україну в тому, що наша незгода на припинення війни призводить до загроженості їхнього благоденствія. З часом постане питання про відшкодування наданих Україні грошей, які результату по війні, на думку єврообивателів, не сильно принесли - раз війна загрожує вже європейцям. Не за це вони мільярди давали, аби самим бути загроженими.
Усяка павичевість солодка лише на внутрішній кухні. З польського клінчу виходу нема - лише стратегія на примирення. Мусять помʼякшитися еліти і в них, і в нас. Лише тоді всіх попустить.
Окреме дякую нашим росмовним біженцям, які добряче постаралися вщент зіпсувати образ українця. |
Остап Дроздов
Додано через 15 хвилин 28 секунд:
| ecover.to написано: | | солідарний не тільки з Навроцьким але і з вадімом калісніченка і його бандою. |
Це як критика лоха і його діл злочестивих, одразу присуджується кацапським агентам. Ну не мона гудити Президента у лайн...ой, у війні! |
|
|
|
 |
Mono2025 VIP

|
2026-06-20 10:12 |
Отже, Самійло БРЕШЕ про свою службу в ЗСУ.
Мене це вже не обходить. Хай справжні воїни з ним розбираються.
А в мене свої турботи. Протистояти повсюдній сірості й холоду.
Додано через 2 години 2 хвилини 31 секунду:
Бачу, ЯК відповідають людям релігійники.
І точно знаю, що християни відповідають не так. Християни відповідають (коли відповідають) іншій людині з теплотою і уважністю. |
|
|
|
 |
Mono2025 VIP

|
2026-06-20 15:15 |
Християнин: "Вірю, Бог зі мною і допоможе мені пройти через усі мої страждання - я християнин".
Релігійник: "Я добрий і мудрий - я християнин".
Бог хоче близькості з людиною. А не прилизаних відносин.
Додано через 2 хвилини 9 секунд:
Відсвяткую з вами 400-ту сторінку - і усьо, час летіти далі. 4 - як 4 пори року. |
|
|
|
 |
Mono2025 VIP

|
2026-06-20 18:38 |
ecover.to, чуєш ти, коли твоя Надєжда запише хоч одне відео про книжки? А то все про курей, кіз, про черешню, мед і город - мені це нецікаво.
Ні, я люблю черешні й мед, але що там про них розповідати 30 хвилин, 1 годину? Це ж не турецький серіал. |
|
|
|
 |
ivanychkafomin VIP

|
2026-06-20 19:49 |
| ecover.to написано: | | Звернення викликало великий резонанс в українському та польському суспільствах, адже вперше у світовій історії державні діячі однієї країни звернулися до іншої з проханням публічно принизити їхню націю, їхніх героїв. |
Ти б краще повідав нам, як зараз вшановують наших сучасних героїв Революції Гідності!
Можливо так?
Справи Майдану: уже понад 100 обвинувачених уникли відповідальності — ОГП
https://hromadske.ua/kryminal/254290-spravy-maydanu-uze-ponad-100-obvynuvachenykh-unykly-vidpovidalnosti-ohp
| Цитата: | | Суди звільнили від кримінальної відповідальності вже 103 обвинувачених у злочинах проти учасників Революції гідності. Провадження проти них закрили, бо спливли строки давності. |
| Цитата: | | Серед звільнених від відповідальності — 4 високопосадовці, 86 правоохоронців (з яких 10 — слідчі), 3 прокурори, 4 службовців та 6 цивільних. Їм вдалось уникнути кримінальної відповідальності, адже строки давності розгляду справ щодо особливо тяжких злочинів становлять десять років. |
Тому давай менше цієї удаваної турботи про історичне справедливість.
Додано через 45 хвилин 20 секунд:
| Mono2025 написано: | | "Вірю, Бог зі мною і допоможе мені пройти через усі мої страждання - я християнин". |
Знаєш при всій моїй нелюбові до цієї збірки казкових історій, все ж одна цитата звідти мені дуже припадає до душі.
| Цитата: | | І пожалкував був Господь, що людину створив на землі. І засмутився Він у серці Своїм. |
|
|
|
|
 |
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|