Флудильня №4

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... , 346, 347, 348  наступна
Автор Повідомлення
Mono2025 
Свій

Востаннє: 06.10.25

2025-09-29 15:32  
Починає закрадатися думка, що Самійло-Самуїл-почутий Богом вирішив покинути цей свій профіль і користуватися іншим(
Цитата:
Востаннє: 27.09.25
VUNTA 
Новенький

Востаннє: 02.10.25

2025-09-29 19:52  
Цитата:
Самійло, загалом, Самійло, кожен виправдовує себе, своє боягузтво по-своєму. Хтось у всіх бідах звинувачує Зеленського. А хтось, як ти, звинувачує у всіх бідах християн.
А я скажу так: християнин може жити де завгодно і залишитися неушкодженим. Знімати відоси, хоч на айфон на estore Хоч у Харкові, хоч у Києві, хоч у Сумах, хоч у Запоріжжі.
Проте не кожен, хто називає себе християнином, є ним насправді.

справжні принципи виявляються у будь-якій ситуації
EginKaman 
Частий відвідувач

Востаннє: 07.10.25

2025-09-29 21:21  
Mono2025 написано:
користуватися іншим

Одного дня він знову з'явиться
Mono2025 
Свій

2025-09-30 12:16  
EginKaman написано:

Великий Самійло не нив би тут зараз, а вже давно був би поставлений росіянами перед вибором: "або ми тебе зараз вбиваємо, або ти вступаєш у рос.армію і йдеш з нами на Європу", якби християни стали такими, якими він би хотів, щоб вони стали.

Кожен щось та й хоче - і що тепер? Я зокрема хочу, щоб поки йде війна, не було зими. Але зима скоро буде.

Додано через 7 хвилин 25 секунд:

Секрет багатства Нідерландів. Ціна держави

Додано через 28 хвилин 57 секунд:

EginKaman написано:

і тоді можна буде написати: Уря!
Звісно, з'явиться. Що з ним може статися у тилових військах. Ні-чо-го такого.

Додано через 2 хвилини 6 секунд:

Це якщо він взагалі не збрехав тут про свою службу.
sashadasha9204 
Попереджень: 2

2025-09-30 12:19  
Вимагаю притягнути до відповідальності мародерів і повернути конкуренцію на ринок безпілотників

Цілий рік ми воювали з противником і з нашими глухими військовими бюрократами, самі знаходили гроші, можливості, техніку, дрони. Самі розробляли і будували дрони, станції радіоелектронної розвідки, купували, обладнували і ремонтували автомобілі за свій рахунок

Андрію Борисовичу,

Минуло вже три тижні, як я припинив обітницю мовчання (не давав інтерв'ю і дуже обережно писав на технічні теми), сподіваючись, що така демонстрація лояльності вирішить повсякденні питання нашого підрозділу – розблокує призначення на посади, присвоєння чергових звань, закупівлю дронів для нашої роботи.

Нагадаю, ця історія почалася рік тому, коли президент оголосив, що у нас створені "ракети-дрони" "Паляниця", а я в інтерв'ю журналістам наважився сказати, що ніяких "ракет-дронів" у загальноприйнятій класифікації зброї не існує, що дрони з реактивними двигунами – це крилаті ракети.

Нагорі образилися. Єрмак поставив завдання головнокомандувачу розібратися, головнокомандувач поставив завдання нашому генералу покарати, наш підрозділ збиралися розігнати, але потім просто відправили "в бан", помістили в "чорний список", всіляко заважали нам воювати.

Але ми воювали. Цілий рік ми воювали з противником і з нашими глухими військовими бюрократами, самі знаходили гроші, можливості, техніку, дрони. Самі розробляли і будували дрони, станції радіоелектронної розвідки, купували, обладнували і ремонтували автомобілі за свій рахунок, завдали збитків ворогу за рік більш ніж на 100 млн доларів при витратах на роту близько 1,5 млн доларів. Зберегли людей, набрали ще людей, нікого не втратили.

Минув рік – ситуація не змінилася. Я плюнув на всі можливі наслідки, вийшов з внутрішньої еміграції, згадав, що я в минулому не тільки професійний військовий, журналіст, бізнесмен, конструктор дронів, інженер, але й учасник всіх Майданів і революцій з кінця вісімдесятих років. Я почав війну з дурнями.

Через три тижні начальство, нарешті, згадало про нас і раптово запросило звіт про бойову роботу за рік, який давно подавався, але ніхто його не читав; мародери, які "заробляють" надзвичайні гроші на війні, затаїли на мене образу; в СБУ завели на мене чергову справу. Все йде за планом.

Три тижні тому я публічно просив Андрія Борисовича дати команду розблокувати наш підрозділ, провести давно назрілі призначення і присвоїти давно заслужені звання нашим людям, дозволити закупівлю дронів для нашої роботи. Але нічого не змінилося.

Тепер я хочу більшого. Вимагаю притягнути до відповідальності мародерів, повернути конкуренцію на ринок безпілотників, монополізований близькими до влади компаніями, провести відкриті конкурси і порівняльні випробування БПЛА, створити, нарешті, державний орган, відповідальний за розробку, виробництво і застосування безпілотників на війні, поставити на чолі цього органу людину безумовно професійну і незалежну від дилетантів і популістів.

Війна так війна, стадіон так стадіон.

Юрій Касьянов
Mono2025 
Свій

2025-09-30 16:05  
Наразі дуже слабо тужитеся, навіть нема за що зачепитися, адже лежачих не б'ють))

Додано через 37 хвилин 19 секунд:

Класно вміти читати англійською - відчуваю себе незалежною людиною.
sashadasha9204 

2025-10-01 09:24  
Посадки, кумівство, кортежі: які обіцянки Зеленського (не)стали реальністю?

За шість років президентства Володимира Зеленського прозвучало чимало заяв та обіцянок, серед них: «весна прийде – саджати будемо», «ніякого кумівства», «позбудуся кортежів».

Ми вирішили повернутися у 2019 рік і зібрали обіцянки, які тоді звучали найчастіше. Проаналізували, що саме говорив кандидат, а згодом і новообраний президент, та що з цього вийшло втілити.

Це перша частина великого аналізу Ангеліни Капітули. Вона охоплює період від виборчої кампанії до кінця 2019 року – найяскравішого періоду каденції Зеленського. Друга серія – вже незабаром.
EginKaman 
Частий відвідувач

2025-10-03 13:26  
Друзі у владі, ручна Рада і санкції замість посадок

У 2020 році образ Голобородька почав потроху набридати. Попереду були місцеві вибори, а передвиборчі обіцянки Зеленського так і зависли в повітрі.

«Помʼякшити» ситуацію могло щось значуще і швидке. Саме тоді з’явилося «Велике будівництво», яке мало стати символом розвитку, але супроводжувалось низкою корупційних історій.

Далі більше: обіцяні «посадки» так і не почались – їх замінили «санкційні» рішення РНБО. А передвиборча заява «Я іду на один термін» поступово розмилася і стала дедалі менш впевненою.

Детально про ці «метаморфози» – у другій частині аналізу обіцянок Володимира Зеленського з 2020 по 2025 рік.[/b]
nfhfcmrf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 04.10.25

2025-10-03 18:07  
Єрмак - самозванець і самозакоханий піжон

Кожен день бійців нашого підрозділу тягають на допит у службу Внутрішньої безпеки (ВБ) і на поліграф. Поставлено завдання знайти будь-який компромат на Юрія Касьянова.

Копають у двох напрямках – отримання неправомірної вигоди під час виконання бойових завдань і використання «рабської праці» військовослужбовців на підприємстві Касьянова.

І тут, і там – мимо: я був на всіх бойових виїздах нашого підрозділу і виконував найважчу, напевно, роботу – розвідка, пошук місць для розгортання підрозділу, безпечний відхід, брав участь у всіх операціях.

Що стосується «рабської праці» – тут повна брехня, навпаки – моє підприємство забезпечує наш підрозділ усім необхідним з 2022 року, до травня 2023 року – навіть дронами, за допомогою бізнесу та волонтерського фонду, який я створив, щомісяця військовим передається понад 2 млн грн, ми забезпечуємо підрозділ понад 2000 квадратних метрів приміщень, у тому числі бомбосховищами, місцями для зберігання зброї, бойових частин, безпілотників.

Підрозділом використовується 14 одиниць автомобільної техніки, з яких 4 одиниці – суто волонтерські, і ще 3 – куплені на волонтерські гроші і поставлені на облік у військовій частині. Всі ремонти і модернізація автомобільної техніки, половину палива і половину всіх старлінків ми забезпечуємо самі. В принципі все – від олівців, офісного та туалетного паперу до систем зв'язку, систем РЕР, нових безпілотників – ми забезпечуємо самі.

Борзі полковники зі служби ВБ залякують військовослужбовців, відбирають телефони, лізуть в секретні чати, щоб з'ясувати, де насправді знаходиться підрозділ. Щоб потім до нас прилетів шахед чи ракета.

Звертаюся до Єрмака. Якщо це божевілля не припиниться завтра, я подам заяву в НАБУ про одне дуже цікаве підприємство, яке знаходиться в орбіті вашого васала, на якому дійсно використовується рабська праця військовослужбовців, і яке виготовляє абсолютно неефективні безпілотники, які списуються за фактом запуску.

А вам, Андрію Борисовичу, дуже рекомендую сушити сухарі. Хто ви взагалі такий? – Я не бачив вас ні на першому, ні на другому Майданах, ні на початку війни в 2014 році під Слов'янськом, ні в 2015, ні в 2016, ні в 2022 роках, коли ми захищали Київ не за гроші, не за бр-ки, а тому що це наш Київ, і наша Україна.

Ми вас не обирали і вас не призначали. Ви самозванець і самозакоханий піжон.

Я пропонував вам навіть домовитися – в обмін на можливість для нас нормально вести бойову роботу. Але ви ж такий пихатий, що Україна для вас без вас ніщо не значить. Но на Касьянові ви обламаєте зуби. Не треба шукати підстави для кримінального переслідування – ефективніше буде мене просто вбити. Інших варіантів у вас просто немає. Я не відступлюся.

Юрій Касьянов
Офіцер ЗСУ. Радіоінженер, спеціаліст з аеророзвідки, засновник громадського дослідно-конструкторське бюро безпілотної авіації “Matrix-UAV”
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

2025-10-03 18:40  
nfhfcmrf
І шо цікаво: звертається через толоку Wide grin
raddy 
VIP

2025-10-03 18:58  
Arsenfpu написано:
І шо цікаво: звертається через толоку Wide grin

Та це на "мазепі" просто з новинами звикли запізнюватися, ще з ранку -
Успішний військовий підрозділ пустили під ніж топкорупції та ліквідували за наказом Єрмака, - Касьянов
Джерело: https://censor.net/ua/n3577591
Ptahil 
Частий відвідувач

2025-10-04 14:58  
Шановні, а де побачити правила оформлення тем в розділі "Українська музика" ?
ivanychkafomin 
Попереджень: 1
Попереджень: 1 

2025-10-04 15:27  
Прямо зараз військовослужбовці нашого підрозділу здають особисте майно, службові автомобілі, просто неба вивозять безпілотні літаки – понад 100 штук на суму понад 1 млн доларів.

Вчора здали зброю, боєприпаси. Сьогодні-завтра почнуть відправляти висококваліфікованих операторів дронів, програмістів, електронників, аналітиків в різні підрозділи ДПСУ для подальшого проходження служби в якості стрільців.

Скільки я служу в армії, з 1986 року ніколи не бачив, щоб так швидко працювала військова машина. І це просто жах – знищення ефективного бойового підрозділу під час такої важкої війни.
Мені кажуть зверху, що все це відбувається тому, що я «загрався в політику». Це не так – тут нуль політики. Тут особисті образи і особисті фінансові інтереси. Великі гроші.

Нагадаю: наші неприємності почалися рік тому з невдалого, хайпового заголовка до мого інтерв'ю, який поставили журналісти. Інтерв'ю було суто технічне, про «ракети-дрони», без будь-якої політики.

Після публікації цього заголовка нас вперше хотіли розігнати, ліквідувати, незважаючи на всі наші бойові успіхи. Не розігнали, але «заблокували» – не призначали людей на посади, не присвоювали звання, не підписували бр-ки, не фінансували закупівлю комплектуючих для дронів.

Я не давав інтерв'ю цілий рік і весь рік намагався домовитися з командуванням, представниками офісу президента, міністрами і депутаткою парламенту, щоб нас «розблокували» і дали можливість нормально воювати. Ми, звичайно, воювали, але не так, як могли б.

Минув рік, і я почав активно писати і говорити про наші проблеми. Тому що вже набридло. Якщо хтось хоче просто «пересидіти війну», то це не про нас – багато хто з нас воює з 2014 року, добровільно прийшли захищати Україну. Я писав і говорив про наші проблеми, про монополізацію ринку компанією Fire Point.

Ось за це нас тепер і розганяють. Вбивають підрозділ, який мав високу бойову ефективність, який ми створили самі, самі сконструювали дрони, вкладали в підрозділ свою працю і свої ресурси.

Звертаюся до президента України, до головнокомандувача Володимира Зеленського: зупиніть цей кошмар!
Ми з вами в одному човні, принаймні до кінця війни, ми пішли воювати не за вашим наказом, а за покликом серця, ми не займаємося політикою і не заробляємо гроші на війні. Ми – свої, українці, нас не треба ліквідовувати, як ворожий підрозділ.

Допоможіть нам, Володимире Олександровичу! Ви гарант Конституції і конституційних прав громадян, а ми просимо тільки про одне право і обов'язок – захищати свою країну.

Юрій Касьянов
https://www.facebook.com/brtcomua/?locale=uk_UA
sashadasha9204 

2025-10-04 20:32  
підараса зеленського не просити треба!
і не в одному ми човні, зелені підараси крадуть і зїбуться після війни з награбованим.
Arsenfpu 

2025-10-04 20:38  
sashadasha9204 написано:
зїбуться після війни

Невже порохоботи дадуть здійснитися цьому ганебному вчинку?
А розмов було...
Wide grin
Ptahil 
Частий відвідувач

2025-10-04 20:45  
Доречі, цікаве спостереження: планував купити додатковий батарейний блок до зарядної станції. Мінімальна ціна на 02.10.2025 - 25800 грн. Після масованого обістрілу газовидобутку і енергетики станом на 04.10.2025 ціна нашими мамціними бізнесменами була сходу піднята до 27800 грн, тобто на 2000 грн на рівному місці. Отак і живемо...
nfhfcmrf 
Забанено
Забанено

2025-10-04 21:43  
Arsenfpu ти зелебот?
Arsenfpu 

2025-10-04 21:45  
nfhfcmrf
Потужно Wide grin

А, чого редагуємо? Певно, соромно стало...
sashadasha9204 

2025-10-04 21:56  
Касьянов знову звернувся до Зеленського через ліквідацію підрозділу, який завдає ударів по Москві: "Я виходжу до ОП на Майдан зі своєю картонкою".

Офіцер ДПСУ, фахівець з аеророзвідки, засновник громадського дослідно-конструкторське бюро безпілотної авіації "Matrix-UAV" Юрій Касьянов знову звернувся до президента Володимира Зеленського із закликом зупинити ліквідацію ефективного підрозділу роти ударних безпілотних комплексів 10-го мобільного загону.

Про це він написав у соцмережі фейсбук, інформує Цензор.НЕТ.

"У той час, коли ворог бомбардує шахедами наші мирні міста, ми не можемо відповісти, бо знищують один із найкращих підрозділів дипстрайк. Цей злочин може зупинити верховний головнокомандувач", - заявив військовий.

Касьянов зазначив, що він написав звернення до президента, але глава держави його не чує.

"Я виходжу до Офісу президента, на Майдан зі своєю картонкою. Це не мітинг, не бунт, і навіть не одиночний пікет. Під час війни таке неприпустимо. Це - військова необхідність. Я хочу, щоб Володимир Зеленський мене почув, зберіг наш підрозділ і дав нам можливість воювати. Тому що війна. Пане президенте, почуйте нас", - звернувся він із закликом до президента.
Arsenfpu 

2025-10-04 21:58  
sashadasha9204
Петро Олексійович підтримав чоловіка?
sashadasha9204 

2025-10-04 22:10  
Петро Олексійович повідомив, що коли стане президентом вдруге, зелена шмаркля (Зеленський) буде повішений за всі злочини скоєні під час війни.
nfhfcmrf 
Забанено
Забанено

2025-10-04 22:14  
sashadasha9204,

Злодій і мародер Зеленський легенько сміється з наївного Касьянова.
Не для того кошерна банда Єрмака-Зеленського-Міндіча доривалась до влади щоб ''касьянови та інші'' заважали їм грабувати Україну і Українців.

Велика Ціль Зеленського - що б чим більше активних Українців загинуло у війні проти москальських окупантів - тоді легше буде грабувати Українців...
Arsenfpu 

2025-10-04 22:16  
sashadasha9204 написано:
Петро Олексійович повідомив

Чекаємо Wide grin
nfhfcmrf
Розкажіть які відчуття, коли спілкуєшся сам з собою через різні обліковки? В шахи так само граєте?
nfhfcmrf 
Забанено
Забанено

2025-10-04 22:17  
У зв'язку з тим, що Касьянов почав критикувати рішення військового командування і навіть трішки Єрмака, хоча це не точно, у стрічці випливли скріни його численних дописів 19го року.

Перечитую зараз з тими самими відчуттями, що і тоді.
Чи знала людина, що вона бреше? Звичайно. Чи розуміє, наскільки несправедливі його нападки на Порошенка? Звісно що так, він далеко не дурний.

Впевнений, що тоді таким чином вирішувалися якісь конкретні задачі.

Чи можу я зараз покладатися на судження і публічні заяви того ж автора?
Я ні, але я ніколи не даю других шансів. Ви для себе самі вирішуйте."
Arsenfpu 

2025-10-04 22:19  
nfhfcmrf
Ви хоч коли щось копіпастите, то кажіть про це, бо я вже був подумав, що ви змінили стать Wide grin
nfhfcmrf 
Забанено
Забанено

2025-10-04 22:20  
В особі Касьянова влада демонстративно має всю країну і кожного окремо, але у коментаторів свято: Касьянову воздалося. Це лише означає, що для них головне саме це, а зовсім не країна. Про підтримку, об'єднання, консолідацію або вимогу припинити беззаконня мова не йде, для них важливіша зловтіха, яка гріє їм душу. Таке буває, коли в голові каша, або вони просто служать іншому царю, своєму, а країна для них то так, декорації. Саме так виглядає цей шабаш.
ua_man 

2025-10-04 22:35  
Була слабка надія що ми обійдемось без хунти, але стадіон так стадіон! Ця команда КВК себе об'єктивно вичерпала, в неї немає ідей, крім корупційних і навіть корупційні ідеї не їхні!
Arsenfpu 

2025-10-04 22:38  
ua_man
То Порошенко стане головним хунтовиком? Wide grin
nfhfcmrf 
Забанено
Забанено

2025-10-04 22:39  
Та чого ж ви всі так помиляєтесь? Там є і була єдина ідея, з якою фсб і впихнула цього клована в президентське крісло - покласти Україну під москву. І ідея ця прекрасно втілюється в життя, правда Армія дещо заважає зробити це швидко.
Arsenfpu 

2025-10-04 22:41  
nfhfcmrf
Ну, да. Все згідно оманських домовленостей... Wide grin
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... , 346, 347, 348  наступна