Костянтин Степанков. Спомини після життя (2008) PDTVRip

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Автор Повідомлення
Sirco 
Свій


З нами з: 26.03.08
Востаннє: 24.09.17
Повідомлень: 92

2012-03-31 16:40  
Костянтин Степанков. Спомини після життя (2008) PDTVRip

Костянтин Степанков. Спомини після життя (2008) PDTVRip


Жанр: історичний, біографічний
Країна: Україна

Телеканал / кіностудія: Національна кінематика України
Режисер: Віктор Олендер
Знімальна група:
Оператор – Дмитро Санніков
Монтаж – Артем Сухарєв
Звукорежисер – Андрій Герасименко
Композитор – Юхим Гофман
Запис музики – Сергій Бедусенко
Художник, комп'ютерний графік – Володимир Турчинський
Текст читає Олександр Ігнатуша
Керівник групи – Валерій Сардудінов.

Сюжет:

Документальна тетралогія Віктора Олендера, прем’єра якої 17 січня 2009 відбулася в Будинку кіно. «Спомини після життя» не лише й не так про Костянтина Степанкова, як про його добу, тодішній кінопроцес, людей, які його оточували. Степанков і був цілою епохою в українському кінематографі як актор, який створив багато цікавих образів, і як педагог, що виховав талановитих учнів.


Додаткова інформація:
Степанков Костянтин Петрович

Дата народження 3 червня 1928 - Дата смерті † 22 липня 2004

Народився в селі Печеськи Хмельницької області. Справжнє прізвище — Волощук. Батько актора, Петро Волощук, був священником і загинув у сталінських застінках. Прізвище Степанков утворене від дівочого прізвища матері, Степанко.

1953 — Закінчив Київський інститут театрального мистецтва ім. І.Карпенка-Карого (курс Амвросія Бучми).
Від 1955 року грав у театрі ім. Івана Франка.
Від 1968 — актор Київської кіностудії імені Довженка. Від 1953 року, протягом 31 року, — педагог і керівник майстерні Київського інституту ім. І. Карпенка-Карого. Від 1998 року — викладач кафедри телебачення в Київському університеті культури і мистецтв.

Фільмографія:
1956 Павло Корчагін
1962 Мовчать тільки статуї
1965 Перевірено — мін немає
1968 Розвідники
1968 На Київському напрямку
1968 Камінний хрест
1968 Анничка
1969 Дума про Британку
1969 Важкий колос
1970 Білий птах з чорною ознакою
1970 Комісари
1970 Родина Коцюбинських
1971 Випадкова адреса
1971 Іду до тебе
1971 Поїзд до далекого серпня
1971 Захар Беркут
1972 Увімкніть північне сяйво
1972 Нічний мотоцикліст
1973 Дід лівого крайнього
1973 Коли людина посміхнулась
1973 Будні карного розшуку
1973 Дума про Ковпака
1974 Друге дихання
1974 Марина
1977 Весь світ в очах твоїх
1977 Право на любов
1977 Ненависть
1977 Свідоцтво про бідність
1978 Голубі блискавки
1978 Море
1978 Женці
1979 “Київські зустрічі («Зупинись, мить …»)“
1979 Забудьте слово "смерть"
1979 Скляне щастя
1979 Вавилон ХХ (багач Бубела)
1980 Платон мені друг
1980 Овід
1980 Дударики
1981 Під свист куль
1981 Високий перевал
1983 Климко
1983 „Провал операції «Велика Ведмедиця»“
1983 Легенда про княгиню Ольгу (воєвода Свенельд)
1984 Що в Сеньки було
1985 Спокуса Дон Жуана
1985 Пароль знали двоє
1985 Мама рідна, любима
1986 І в звуках пам'ять відгукнеться...
1986 Кармелюк
1989 Камінна душа
1989 Небилиці про Івана
1989 Етюди про Врубеля
1991 Чудо в краю забуття
1991 Карпатське золото
1991 Гріх (ТБ) УРСР
1992 Чотири листи фанери
1992 Обітниця
1992 Вишневі ночі
1993 Гетьманські клейноди
1993 Пастка (5 серій)
1994 Притча
1994 „Капітан «Крокус»“
1995 Об'єкт ''Джей''
1996 Острів любові
1998 Пристрасть
1998 Два місяці, три сонця
1999 Як коваль щастя шукав

Звання та нагороди:
Народний артист СРСР
Народний артист УРСР
Лауреат Державної премії України ім. О.Довженка, 2003
Перший лауреат премії ім. Л. Бикова, 1998


Тривалість: 00:57:46 + 00:58:24 + 01:01:02 + 01:00:02
Якість: PDTVRip
Відео:
кодек: MPEG-4
розмір кадру: 640 х 352
бітрейт: ~1229 кб/с

Аудіо:
мова: українська
кодек: MP3
бітрейт: ~128.00 кб/с

Скріншоти


альтернативні:













Джерело: ex.ua, реліз від gig-panas
Особиста оцінка: 10 - без зайвих вагань рекомендую всім!


Золотий реліз (завантажене не впливає на рейтинг)
 Трекер:    Зареєстрований   

Завантажити / скачати фільм українською



відео для новачків



 Зареєстрований:   2012-03-31 16:40
 Розмір:   2.23 GB 
 Оцінка фільму:   10/10 (Голосів: 9)
   
taras1988_2008 
Модератор розділу ТБ


З нами з: 01.05.09
Востаннє: 23.10.16
Повідомлень: 870

2012-04-01 10:26  
скріншоти не відкриваються ,
помилка (Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2))

Sirco 
Свій


З нами з: 26.03.08
Востаннє: 24.09.17
Повідомлень: 92

2012-04-01 11:22  
Як альтернатива : скріни на uaimage.com












Ще є проблема з невеликим розсинхроном звуку у 1 частині (сприйняттю фільму незаважає бо скрізь закадровий коментар). Ну хіба що в передмові це буде помітно .

Forestelf 
VIP


З нами з: 06.02.09
Востаннє: 21.01.16
Повідомлень: 894

2012-04-01 22:38  
26 хвилина першої частини фільму аж дух переймає.

Додано через 1 годину 47 хвилин 7 секунд:

Костянтин Степанков написано:
Розповідаю про Бучму, а сам собі думаю - ну кому, це зараз цікаво, і дійсно, кому цікавий Бучма, коли куди не кинь, всюди бачиш і чуєш: ах Лоуренс Олів'є, ах Род Стайгер, ах де Ніро. Нема питань - дійсно великі актори, а Бучма? Ні ох, ніт ах, не чую. Хіба що під круглу дату згадають, опів на другу ночі!


Костянтин Степанков написано:
Старе кіно, як і старе вино цінується у всьому світі. Старі картини, в яких задіяні великі герої - коштовний скарб. Так де ж ці скарби поділися?А якщо нікуди не поділися?, то чому ж не можна подивитися? ці старі картини, може цураємося? Сумно!

Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти