| Автор |
Повідомлення |
Tarasyk Відео Гуртом - фільмокрай

|
2019-07-06 11:44 |
| Arsenfpu написано: | | Дикунський у нас народ був, є і буде. |
Європа теж колись була дикунською, і що з того? Проблема лише в ініціативності критичної маси людей.
| Arsenfpu написано: | | Уже уявляю як побачивши цей запит, поліціянти наввипередки записуються у патруль, який тепер ...надцять раз на добу проходитиме коло тих лавочок |
Ні, але зараз напише один депутат, потім інший, втрутиться ще хтось із міської ради чи з оточення мера і можливо якось цю проблему владнають. Перед виборами усім хочеться показати себе з найкращого боку. Треба цим користуватися. |
|
|
|
 |
T-Mon Свій

|
2019-07-06 15:03 |
removed |
|
|
|
 |
кокошнік Попереджень: 1

|
2019-07-06 15:12 |
| T-Mon написано: | | Цю проблему можна владнати цивілізовано лише в один спосіб - реформувати поліцію, щоб вона приїжджала на виклики, стягувала штрафи і пакувала. Але це рішення потребуватиме десятків або сотень років для реалізації в нашій країні. Будь-яке інше рішення, крім демонтажу лавки, буде тимчасовим. |
Ви своїми діями хочете спровокувати суспільство на рух по лавкоїзації України? Ви хочете щоби громадяни гуртувалися навколо ідеї "кожному громадянину право посидіти та відпочити на лавці"? Ви цього хочете? Громадяни ж можуть і шумно відпочивати, це ж буде для вас кошмаром, коли ви бачитимете усюди навкруги себе людей, які відпочивають, одумайтеся. що ви робите??? |
|
|
|
 |
armogun Попереджень: 1

|
2019-07-07 18:22 |
[quote="T-Mon"]Цю проблему можна владнати цивілізовано лише в один спосіб - реформувати поліцію, щоб вона приїжджала на виклики, стягувала штрафи і пакувала. Але це рішення потребуватиме десятків або сотень років для реалізації в нашій країні. Будь-яке інше рішення, крім демонтажу лавки, буде тимчасовим.[/quote]
Перед тим як скаржитись - скажіть за кого голосували... |
|
|
|
 |

|
2019-07-07 21:14 |
це один з 25%
еліта, так би мовити, "сіль землі", чи як вони там самі себе величають |
|
|
|
 |
11994455 Попереджень: 2

|
2019-07-07 21:17 |
Блін а там Лєщєнко в депутати на окрузі не йде.... |
|
|
|
 |
[IS]-Arminius Забанено

|
2019-07-07 21:41 |
| Tarasyk написано: |
це один з 25%
еліта, так би мовити, "сіль землі", чи як вони там самі себе величають
|
Та годі, за 28 років укри так і не навчиличь не робити собі ідолів. Що 25%, що 73% тупо створили собі кумирів і моляться на них. |
|
|
|
 |
T-Mon Свій

|
2019-07-08 15:21 |
removed |
|
|
|
 |

|
2019-07-08 15:38 |
Спочатку ви кажете
| T-Mon написано: | | заплатити, щоб він демонтував всі лавки у сквері (зламав або вивіз кудись подалі, байдуже)? І в якості бонусу, якщо таке можливо, зробити те саме з дитячим майданчиком |
потім припускаєте
| T-Mon написано: | | Або якихось тітушок найняти, щоб черепи їм попробивали |
потім стверджуєте
| T-Mon написано: | | Мені байдуже, маю я право чи не маю, злочин це чи не злочин |
потім незрозуміло кого ображаєте
| T-Mon написано: | | в черговий раз переконуюсь на скільки хохли недорозвинені |
а потім вишенька на торті:
| T-Mon написано: | | ми просто не дебіли |
Дякую, дуже дякую Напрочуд пізнавально. |
|
|
|
 |
T-Mon Свій

|
2019-07-08 15:56 |
removed |
|
|
|
 |
Python VIP

|
2019-07-11 05:37 |
| ssTAss написано: |  |
Давно вже переймаюсь питанням, нащо її безперестанку косять (інколи навіть тоді, коли ніякої трави вже нема — самий пісок та опале листя). Навколо можуть бути купи будівельного сміття («ми боремося з МАФами»), засрані смердючі темні підземні переходи — це все нікого не турбує, а от траву коситимуть, незалежно від того, росте вона чи ні. Підозрюю, це така схема з відкатами за бензин, або щось подібне — іншого сенсу в такій «турботі про киян» нема й не може бути. Завжди косять, і практично ніколи не поливають (очевидно, на воді складніше наваритися, ніж на бензині для мотокосарок).
Додано через 18 хвилин 56 секунд:
| drymbaUA написано: | | Супрун нещодавно написала, що суть алкоголю та ж сама, що і наркотичних речовин з погляду дії на організм. Однак її напрямок думки був таким, що якщо алкоголь дозволений, то і наркотики (це вона про медичний канабіс) повинні бути дозволеними теж. |
Маю підозру, що Супрун і сама «в темі». Дуже схожу риторику чув від декого, для кого канабіс (не медичний, та й не тільки він) був, практично, способом життя. Це для нас тема наркотиків є чимось шокуючим — для тих же, хто опинився по інший бік, очевидно, що більшість людей навколо і так має наркотичний досвід (хіба що не всі наркотики вважаються однаково легальними).
Додано через 11 хвилин 35 секунд:
| Krest0 написано: | | Нічому людей не вчить історія. Вже кілька країн пробували таке робити. І завжди від заборони ставало тільки гірше. Бо зникне легальний алкоголь і одразу з'явиться купа "індивідуальних підприємців", які будуть самостійно гнати самогон. Тільки от контролю нормального не буде і купа людей потруїться тією продукцією. | Нічого, хай труяться — вони й так це роблять, хіба що повільніше. Більша проблема, що нелегальний алкоголь (при масовій алкоголізації населення перед тим) стає непоганим ґрунтом для організованої злочинності (а це вже не тільки проблема алкашні).
| Krest0 написано: | | А ще держава втратить значну частину податкових надходжень і бюджет ще більше скоротиться. |
Найдурніший аргумент з усіх можливих. Це приблизно як сказати «ви втрачаєте потенційний прибуток, бо вирішили не продавати нирку». |
|
|
|
 |
Python VIP

|
2019-07-11 20:35 |
З іншого боку, державі може бути вигідно, що активне зловживання алкоголем скорочує тривалість життя (дехто й до пенсії не доживає) — а отже, кошти, які довелося б витрачати на пенсії довгожителям та лікування їхніх старечих болячок, можна витратити з більшою користю. З цієї точки зору, мало б сенс виплачувати пенсію алкоголем, або робити для пенсіонерів безкоштовні алкогольні пайки — в кінцевому підсумку, це також сприяло б економії бюджетних коштів. |
|
|
|
 |
drymbaUA VIP

|
2019-07-17 21:48 |
| T-Mon написано: | | реформувати поліцію, щоб вона приїжджала на виклики, стягувала штрафи і пакувала |
Думаю що ця стаття відкриє трохи очі:
https://zaxid.net/chomu_lyudi_ne_hochut_yti_pratsyuvati_v_patrulnu_politsiyu_n1485377
Додано через 6 хвилин 23 секунди:
| hetzendorf написано: |
drymbaUA написано:
Просто в розвиненіших країнах алкоголь досить дорогий.
У Франції вино пристойне від 3 €
|
Я про оковиту. Інакше не було би підстав бабусям (їх ще поляки називають "мрувки" - мурахи) переходити пішохідний пропуск на кордоні з Польщею декілька разів на день заради перенесення однієї пляшки української горілки - там вона дорожча. |
|
|
|
 |
kryk-v.ya. Попереджень: 1

|
2019-07-17 21:50 |
| Python написано: | | Навколо можуть бути купи будівельного сміття , засрані смердючі темні підземні переходи |
мамма мія, а де ж ви мешкаєте? |
|
|
|
 |
T-Mon Свій

|
2019-07-18 00:10 |
removed |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-07-28 15:30 |
T-Mon
Скажіть, а на якому поверсі Ви мешкаєте? Припускаю, що на першому - п'ятому?! Якщо так, то я Вам дуже співчуваю, бо й сам періодично страждаю від хору п'яничок. В мене наливайка розташована прямо за житловим будинком. Моя поліція теж приїздить раз через три - чотири виклики. Але мені ще більш - менш пощастило, бо я мешкаю ген на 9ому поверсі. Але, нещодавно, в мене трапився казус: до мого міста завітав "потяг дружби", чи то пак - "поєзд" з радянським віа "пла(ш)мя" на облавку. Так от, риги, розраховуючи на прихід пенсів, поставив велику сцену прямо попід моїм будинком. Тобто від мого балкону, через зелену зону, до динаміків було 20 - 25 кроків. Сцену почали збирати ще о 7 ранку, це була неділя, а закінчили розбирати о 1:30 ночі (понеділка). Так от, ця кацапська наволоч співала своїх пісень так голосно, що скло в моїх вікнах тремтіло в такт "музиці". І от я замислився: куди ж мені дзвонити, якщо це проводиться під патронатом мера мого міста?! Хіба приїдуть копи на такий виклик?! Навряд чи .. От і довелося мені 4 години слухати радянське лайно про "бєскраіній сєвєр", "ідьот салдат па гораду" і т.д |
|
|
|
 |
T-Mon Свій

|
2019-07-28 21:42 |
removed |
|
|
|
 |
кокошнік Попереджень: 1

|
2019-07-28 21:45 |
|
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-07-29 06:16 |
T-Mon
Ми, ще коли по старій адресі мешкали, то жили на 2-ому поверсі. Вікна нашої трикімнатної квартири виходили і в двір, себто на лавки під під'їздом де з 4 вечора до 10 гомоніли баби, а потім до 2гої ночі п'янички, і за будинок, де розташовувались аматорські грядки з городиною. Так що я більше 20 років прожив у шумі з 5 тої ранку до 2 гої ночі. І це я ще не згадую того, що наді мною мешкала вчителька музики (піаніно), яка не дуже вміла грати і погано вчила дітей (криком та ляпасами), а знизу мешкали нігерійці (студенти медичного вишу) |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-08-04 21:11 |
Кому скаржитись на дрифтерів? Я живу навпроти великого торговельного центру з парковкою, яка має відмінне покриття, але не охороняється вночі. Так от, після закриття магазину туди приїздять ______, які кружляють там на своїх "цебрах" з 22 до 01 чи 02 ранку. Спочатку я дзвонив в поліцію, вони завше записували мої звернення і навіть кілька разів приїздили (із значним запізненням). Чи карали отих водіїв я не знаю. Потім поліція взагалі перестала приїжджати. От зараз я пишу це повідомлення і слухаю "вереск гальм". Що робити? |
|
|
|
 |
drymbaUA VIP

|
2019-08-04 22:20 |
| laszlozp написано: | | торговельного центру з парковкою |
До їхньої адміністрації? Густо встановлені ряди лежачих поліцейських разом з огороджувальними стовпчиками повинні вирішити питання. |
|
|
|
 |
armogun Попереджень: 1

|
2019-08-06 15:19 |
[b]laszlozp[/b]
візьми кинь цеглину з поверху повище. А ще можна розлити каністру з маслом, зібрати банду і відгамселити дрифтерів, попроколювати колеса, списати номери і подати до суду, створити ОСББ і найняти кіллера, порозкидати цвяхів і битого скла, порозливати бензин і підпалити коли їхати будуть, камні з неба , і багато іншого. Але в першу чергу потрібно підійти і нормально поговорити з дрифтерами |
|
|
|
 |