Автор |
Повідомлення |
Krest0 VIP
|
2020-03-09 03:54 |
Я тут позавчора писав про те, як тупонули росіяни, коли відмовилися від співпраці з ОПЕК.
Продовжую хороші новини по цій темі.
Нафта Brent тепер за 35 доларів, а WTI 32. Рубль намацує нове дно. Тепер 72 рубля за долар. |
|
|
|
|
11994455 Попереджень: 2
|
2020-03-09 14:07 |
Ти курс рубля дай.... |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-09 14:54 |
https://www.youtube.com/post/UgxqUIXJo5pi9E3yRdR4AaABCQ - читайте коментарі зелебобіків)))) Вже всі в еміграцюю збираються)) Коні педальні)))
Додано через 3 хвилини 53 секунди:
Сьогодні день народження відомого Тараса...Хоч я фанат модернізму, та все ж класику знати треба...Віршика вам у стрічку в цей день: Тарас Шевченко – Холодний яр
У всякого своє лихо,
І в мене не тихо;
Хоч не своє, позичене,
А все-таки лихо.
Нащо б, бачся, те згадувать,
Що давно минуло,
Будить бознає колишнє,—
Добре, що заснуло.
Хоч і Яр той; вже до його
І стежки малої
Не осталось; і здається,
Що ніхто й ногою
Не ступив там; а згадаєш,
То була й дорога
З монастиря Мотриного
До Яру страшного.
В Яру колись гайдамаки
Табором стояли,
Лагодили самопали,
Ратища стругали.
У Яр тойді сходилися,
Мов із хреста зняті,
Батько з сином і брат з братом
Одностайне стати
На ворога лукавого,
На лютого ляха.
Де ж ти дівся, в Яр глибокий
Протоптаний шляху?
Чи сам заріс темним лісом,
Чи то засадили
Нові кати? Щоб до тебе
Люди не ходили
На пораду: що їм діять
З добрими панами,
Людоїдами лихими,
З новими ляхами?
Не сховаєте! над Яром
Залізняк витає
І на Умань позирає,
Ґонту виглядає.
Не ховайте, не топчіте
Святого закона,
Не зовіте преподобним
Лютого Нерона.
Не славтеся царевою
Святою войною.
Бо ви й самі не знаєте,
Що царики коять.
А кричите, що несете
І душу і шкуру
За отечество!.. Єй-богу,
Овеча натура;
Дурний шию підставляє
І не знає за що!
Та ще й Ґонту зневажає,
Ледаче ледащо!
«Гайдамаки не воины —
Розбойники, воры.
Пятно в нашей истории…»
Брешеш, людоморе!
За святую правду-волю
Розбойник не стане,
Не розкує закований
У ваші кайдани
Народ темний, не заріже
Лукавого сина,
Не розіб’є живе серце
За свою країну.
Ви — розбойники неситі,
Голодні ворони.
По якому правдивому,
Святому закону
І землею, всім даною,
І сердешним людом
Торгуєте? Стережіться ж,
Бо лихо вам буде,
Тяжке лихо!.. Дуріть дітей
І брата сліпого,
Дуріть себе, чужих людей,
Та не дуріть бога.
Бо в день радості над вами
Розпадеться кара.
І повіє огонь новий
З Холодного Яру.
Вьюнища,
17 декабря 1845 |
|
|
|
|
siromakha Поважний учасник
|
2020-03-09 14:59 |
qwasasqw
Кому вони там будуть потрібні? Що вони можуть запропонувати умовній Чехії? Відсутність мозку - примітивне мислення - відсталі знання? Бидла ніхто не хоче, Захід - тим паче. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-09 15:01 |
Фсьо!...Вже і борці з баригами перезуваються...Так що через пів року-рік чекаємо і пана Робара в наших лавах)):
|
|
|
|
|
|
2020-03-09 15:05 |
Осьо, найактуальніший вірш Тараса Світе тихий, краю милий,
Моя Україно,
За що тебе сплюндровано,
За що, мамо, гинеш?
Чи ти рано до схід сонця
Богу не молилась,
Чи ти діточок непевних
Звичаю не вчила?
«Молилася, турбувалась,
День і ніч не спала,
Малих діток доглядала,
Звичаю навчала.
Виростали мої квіти,
Мої добрі діти,
Панувала і я колись
На широкім світі,
Панувала... Ой Богдане!
Нерозумний сину!
Подивись тепер на матір,
На свою Вкраїну,
Що, колишучи, співала
Про свою недолю,
Що, співаючи, ридала,
Виглядала волю.
Ой Богдане, Богданочку,
Якби була знала,
У колисці б задушила,
Під серцем приспала.
Степи мої запродані
Жидові, німоті,
Сини мої на чужині,
На чужій роботі.
Дніпро, брат мій, висихає,
Мене покидає,
І могили мої милі
Москаль розриває...
Нехай риє, розкопує,
Не своє шукає,
А тим часом перевертні
Нехай підростають
Та поможуть москалеві
Господарювати,
Та з матері полатану
Сорочку знімати.
Помагайте, недолюдки,
Матір катувати».
Начетверо розкопана,
Розрита могила.
Чого вони там шукали?
Що там схоронили
Старі батьки? Ех, якби-то,
Якби-то найшли те, що там схоронили,
Не плакали б діти, мати не журилась. Додано через 2 хвилини 7 секунд:
qwasasqw написано: | Так що через пів року-рік чекаємо і пана Робара в наших лавах)): |
Скажіть чесно, Вам потрібні такі союзники, які за першої ліпшої нагоди "перевзуваються" у шати переможця?xD Сумніваюсь, хоча українчики ніколи не прогавлять шансу прогавити шанс на здобуття перемоги та здбиання щастя
Додано через 1 хвилину 7 секунд:
upd: Тим паче білецький, який на одному зі своїх старих відосів, який раптово сплив у Всемережжі, відверто топив за кацапів (кому цікаво - Ґуґл в поміч!). Малорос в принципі союзником бути не може |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-09 15:27 |
siromakha написано: | Вам потрібні такі союзники, які за першої ліпшої нагоди "перевзуваються" у шати переможця |
Нам треба бути реалістами...Жаль в березні 2014 року, я на фоні газетки з датою не записав відео, про те, що 80 % тих, хто ставить синьо-жовті аватарки, пише "Слава Україні", і лиє сьози - перезуються через декілька років.Я ще тоді бачив багато "ситуативних" патріотів і знав що буде)...Але нам й не треба зачиняти двері для "прозрівших"...Навіть якщо вони ситуативно прозріли...Це парадокс, але без голосів сірої маси не може прийти про-укр. кандидат...А далі - ми маємо бути свідомі того, що більшість з них перезується і почне боротися з бариженьками, на корить росіян) Тому бажано ввести цензуру і давити борцунів)) Але ж це мрії...Мріїї....)))
До речі про Тараса) Я колись думав, що він геній...пророк...А по факту - це нарід не змінився за майже як 200 років) Тарас Григорович писав про своє сьогодення...Про меншість, яка бунтує і прагне скинути ярмо(Коліївщина, Гайдамаки - Було колись — в Україні
Ревіли гармати;
Було колись — запорожці
Вміли пановати.
Пановали, добували
І славу, і волю;
Минулося — осталися
Могили на полі. ), і 73 % більшість, що "німі на панщину ідуть - і діточок своїх ведуть, брати на панщину ходили, поки лоби їм поголили..... а сестри, сестри...горе вам...мої голубки..в неволі сестри й помрете!!"... - нарід і тоді влаштовувало рабство, панщина і главное хлєбушек на сталє і опа в тєплє...Вони не хотіли волі, переходили на рос. мову, манкурти, а хто був пасивніший - просто був рабом-малорусом...А агресивна меншість постійно піднімала повстання, та через кількісну перевагу - вони програвали... |
|
|
|
|
Valdemar038 Свій
|
2020-03-09 16:53 |
|
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2020-03-09 19:56 |
Думка (Шевченко)
Тарас ШЕВЧЕНКО
Думка
Тече вода в синє море,
Та не витікає;
Шука козак свою долю,
А долі немає.
Пішов козак світ за очі;
Грає синє море,
Грає серце козацькеє,
А думка говорить:
«Куди ти йдеш, не спитавшись?
На кого покинув
Батька, неньку старенькую,
Молоду дівчину?
На чужині не ті люде,—
Тяжко з ними жити!
Ні з ким буде поплакати,
Ні поговорити».
Сидить козак на тім боці,—
Грає синє море.
Думав, доля зустрінеться,—
Спіткалося горе.
А журавлі летять собі
Додому ключами.
Плаче козак — шляхи биті
Заросли тернами. Додано через 12 хвилин:
|
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2020-03-09 20:05 |
Прочитав я оком втомленим дописи спільноти, про різні дурощі - зебілів, порохоботів, нафту, і т. д., і вирішив поставити руба питання про основне: ви за геїв, за наших геїв, чи просто за наших? Поспішати з відповіддю не треба, головне дати її наодинці самому собі. |
|
|
|
|
Valdemar038 Свій
|
2020-03-09 20:30 |
|
|
|
|
|
|
2020-03-09 20:40 |
drymbaUA - той фастфуд в переводі на наші вийде гривень 700 .. а от для бочки самий раз стільки....
don pedro - На москальській "Что лучше - быть клоуном у п**арасов, или п**арасом у клоунов"... |
|
|
|
|
|
2020-03-09 20:48 |
11994455 написано: | На москальській |
Ще одне класичне питання: в очко раз, чи заточкою в глаз? І, що цікаво, усі з двома очима... |
|
|
|
|
|
2020-03-09 21:05 |
|
|
|
|
|
|
2020-03-09 21:19 |
11994455
Фемінізм (сьогоднішній) треба давити в зародку. Це чоловіконенависницька ідеологія. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-09 22:17 |
Пятихвилинка гумору перед сном: |
|
|
|
|
|
2020-03-09 22:25 |
siromakha написано: | треба давити |
саме так, як чоловіки здавлюють свого одноокого змія... Сталевари! -Ваша сила в плавках!
Офіційно заявляю, що припиняю називати Гаранта Конституції Голобородьком. Серіальний Голобородько - чесна людина, патріот, що хоче кращого. Тут не те. До того ж, і це найважливіше, Голобородько вміє стріляти з пістолетів-кулеметів з двох рук, а це не проста магія, і Зеленський точно такого не вміє. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-09 23:14 |
Коментарій видалено, оскільки тут було відео стріму без слів, де був логотип "москалів"..Дивитися відео як рос змі вражаються "карательству" СБУ тут не всі готові..Каюсь) |
|
|
|
|
|
2020-03-09 23:22 |
qwasasqw
Навіщо ви дали мені посилання на цю гидоту та ще й з Рашки-тудей?
В подальшому, панове флудери, не переходьте на посилання, які подає цей пан, бо там невідомо що. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-09 23:44 |
don pedro
Там відео, як сбу пакує Саакашвілі у 2017..Я ввів у ютуб - і тільки це на 2 хв -
решта довгі ...Там суцільна зйомка без слів - просто стрім...Не розумію що там рашотудеївського...Але якщо комусь це чимось не подобається тут - видалю..Хоча я навпаки на ваш комент показав, як треба "давити".. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-03-10 00:04 |
don pedro
А я ж казав. Чувак невпинно впроваджує міф про "хіхлят", тепер он не гребує новинами з рашки.... |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-10 00:32 |
don pedro написано: | не переходьте на посилання, які подає цей пан, бо там невідомо що. |
Дивна логіка...А якби я вас обманом заманив на відео, де б розказали, що малоросія - це круто...Ви б повірили? Типу ай-я-яй - обманом дав посилання, де стрім з Києва, але логотип рос каналу - все перевербував у "москалі"? Взагалі то, якби тоді у 2017 році наші "поцреоти" глянули, що і мураєвський ньюз ван, і рос тб піарить Михомайдани і борцунство з баригами, то може і думати б почали головою...Саме завдяки тому, що я не ховаю голову в сортир, а думаю головою і вмію критично мислити і знаю, що зараз відбувається в головах в росіюшці, в ордло, в Києві, по тсн, що на каналах Медведчука і тд - я ніколи не оберу Зе, Медведчука, Бойка чи ін братію...Можна сховати голову в пісок, і не знати, що сьогодні весь день на Мураєвському каналі НАШ є акція - "спой СМуглянку - захисти малиша Максим Ткачука від бандер'я", відео не кидаю...Можка накрити голову покривалом і не знати, що з приходом Зе на Медведчуківських каналах іде відверта антиукраїнська пропаганда...Але чи допоможе незнання і вузьколобе, однобоке сприйняття світу нам чимось?? Єдиний спосіб закритися від всього ворожого - обнести себе парканом у декількох селах Галичини...Бо навіть у Львові відсотків 20 рос. мовні..А можна іти в наступ...І навпаки завойовувати нові "ринки"..
Додано через 4 хвилини 21 секунду:
Robar III написано: | А я ж казав. Чувак невпинно впроваджує міф про "хіхлят", тепер он не гребує новинами з рашки.... |
Дивна логіка від тих, хто борцунством з баригами зробив для "рашки" набагато більше, ніж Медведчук з його 13 %...
Додано через 19 хвилин 10 секунд:
Цікаво, якби наша розвідка кинула нашим, так званим, "патріотам" відео, на якому б була інфа про наступ рос. військ, наприклад, чи заява рос керманичів про повномасштабне вторгнення через 2 місяці в Україну з півночі - чи вони б сказали - "ей..там же логотип російський!!...що ж ви нам таке кидаєте, москалі погані??...не слухайте його - він москаль!! не вірте йому!Алярм!!!")) |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-03-10 00:39 |
qwasasqw написано: | Дивна логіка від тих, хто борцунством з баригами зробив для "рашки" набагато більше, ніж Медведчук з його 13 %... |
Сказав той, хто впроваджує кацапські міфи щодо українців. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-10 00:52 |
Robar III написано: | Сказав той, хто впроваджує кацапські міфи щодо українців. |
Міфи, що не треба бути малоросом з комплексом меншовартості?? Чи що не треба вводити себе у інформаційне поле десятка сіл на Галичині, а розуміти, що ми живемо у великій Україні, де є маса того, що нам не буде подобатися - але ми ж не хочемо, щоб Україною називалися 5-7 областей???...Чи що не треба бути тупим і скидати бариг, якщо для них немає кращої про-укр альтернативи і обирати чорт знає кого, щоб з нас весь світ ржав з нас, що зняли серіал дурням і вони повелись?? Чи що якщо рос. канали піарять Зе, мочать Пороха і вболівають за Саакашвілі і його "майдани" - то плювати на логотипи, треба це знати і робити навпаки??? Чи що якщо відгородити себе від каналів Мураєва і МЕдведчука, Фірташа і в меншій мірі Ахметова - то 95 % себе не відгородять і треба знати і розуміти, що боротьба з баригами призводить до того, що в праймтайм відкрито українців на найрейтинговіших каналах називають "пригающімі, кастрюлєголовимі, нациками" і тд??? Якщо я "впроваджую" ці міфи і я кацап по вашому - то так тому й бути...Я тут почав фактично з нового року писати, щоб хоч один борцун чи той хто злив свій бюлетень на напрохідних людей чи імпотентний "голос" - задумався і не допускав більше помилок..Тому якщо ситуація вже дойшла до того, що на толоці Українська реальність - це "кацапські міфи" - то це вже повний крах цього наймудрішого на планеті, а може й в галактиці, - наріду) |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-03-10 02:26 |
Robar III написано: | кацапські міфи щодо українців. | що ви називаєте міфами? qwasasqw написано: | Я тут почав фактично з нового року писати | якщо ви намагаєтеся вести тут інформаційну діяльність, то в мене для вас сумні новини: більшість українців навіть не здогадуються про існування Толоки, а більшість толочан до флудильні ніколи не заходять. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-03-10 04:06 |
Virake
Від "нарід не той" до "хіхол" та "святийпетрошоколадсамсамісінькийврятувавУкраїнутребайомуногимитисльозамизібранимицнотливимидівчатами.неймовірносивийлідервсесвоєздоров'япоклавнаборотьбузаукраїнськийнарід атойневдячнийнезаслуговуєвласноїдержави" |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-03-10 04:12 |
Офіцер, якій оскаржує в суді догану за критику Зеленського, вимагає судових дебатів та ЗМІ
https://www.ukrmilitary.com/2020/03/sud.html
Додано через 1 хвилину 59 секунд:
Robar III написано: | Від "нарід не той" до "хіхол" та | вибори поставили в цьому питанні крапку.
тексти без пробілів не читаю. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-03-10 04:42 |
Virake написано: | вибори поставили в цьому питанні крапку |
Звічно, лише у уяві тих для кого сивий лідер патріот |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-03-10 10:13 |
Robar III написано: | Звічно, лише у уяві тих для кого сивий лідер патріот | ну у вас же були якісь підстави за цього не-патріота голосувати? значить пересічний українчик теж міг порухати мізками і зробити такий самий вибір. але вони цього не зробили, значить, вони виявилися більш тупими за вас. от і все.
Додано через 14 хвилин 51 секунду:
звернення італійського ютубера до своїх підписників. для загалу цікаве тим, що в ньому розкривається ставлення до пандемії простих італійців.
(відео англійською мовою)
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-10 10:41 |
Virake написано: | якщо ви намагаєтеся вести тут інформаційну діяльність, то в мене для вас сумні новини |
Ваша правда, за великим рахунком( |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|