Автор |
Повідомлення |
drymbaUA VIP
|
2020-03-03 18:23 |
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-03 18:27 |
Robar III написано: | Бо я чудово знаю, що я нічого не зміню. |
Чому ви не можете мені відповісти на одне конкретне питання, де відповіддю буде 1 слово - "Хто на вашу думку є достойною альтернативою "Пеці - Шоколадному Баризі"????)) Від повідь - 1 слово...
Це мені нагадує росіян, які боряться з Бандерою, який 60 років тому, як помер...Він їм жити не дає нормально - його то в Україні з 1941 року не було.І він помер у 1959 р..Так і з "Баррііггами"..Скоро рік, їх вже немає при владі - а з їхньою тінню далі тут "боряться"))
Я почую відповідь на своє запитання??? Там 1 слово, якщо ім я...2 слова - якщо - ім я і прізвище.. або знову ж таки - "немає нікого, хто б міг бути альтернативою"...Тоді - який сенс боротися з баригами, якщо їм немає альтернативи достойнішої?? Кароч - чекаю на відповідь)) |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2020-03-03 18:37 |
|
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2020-03-03 19:06 |
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-03 19:18 |
don pedro написано: | голові ОДА за часів Порошенка |
"Шокодадна мафія" всюди) Щупальці бариг в дії))
don pedro написано: | Алєксєйчук |
Чяво?А є правила правопису укр. мови до прізвищ ??)) Шєвчєнка, Мікітєнка, Панамарєнка, Вітрєнка)) |
|
|
|
|
|
2020-03-03 19:24 |
qwasasqw написано: | А є правила правопису укр. мови до прізвищ ?? |
Русифікація українських прізвищ здійснювалась масово. Так, солдати до 1917 року (та й після) ставали з Кішок Кошками, а з Четвертаків - Четвертаковими.
qwasasqw написано: | Щупальці бариг в дії)) |
Рептилоїди-жидомасони! |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2020-03-03 21:11 |
qwasasqw написано: | А є правила правопису укр. мови до прізвищ ??)) |
Прізвища не перекладаються, лише застосовується транслітерація, якщо йдеться про іноземців. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-03-03 21:22 |
Robar III написано: | До того ж, де у своєму попередньому пості, я хоч слово написав про петю? | а хіба армію крім нього ще хтось розкрадав? не по-дрібному, а так щоб масштабах «розслідування» Бігуса. Robar III написано: | Бо я чудово знаю, що я нічого не зміню. | тоді вам залишається тільки викопати яму і зручно в ній умоститися, бо це просто безвихідь якась. |
|
|
|
|
|
2020-03-03 21:42 |
Ще свіжі обличчя (нібито):
Міністром економіки замість Тимофія Милованова стане Роман Жуковський, який очолював профільне управління в Секретаріаті президента Віктора Ющенка.
Міністром фінансів замість Оксани Маркарової (вона переходить на іншу посаду) повинен стати Ігор Уманський. Він двічі був першим заступником міністра фінансів, а в 2009-2010 роках виконував обов'язки міністра.
Зоряну Скалецьку, яка знаходиться на обсервації в Нових Санжарах, може замінити Ілля Ємець. Він вже очолював Мінохоронздоров'я короткий час в 2010-2011 роках.
Там десь ще Кравчук на низькому старті |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-03-03 22:28 |
Virake написано: | тоді вам залишається тільки викопати яму і зручно в ній умоститися, бо це просто безвихідь якась |
Ага. От тільки чудово видно по підписам, хто вирив яму і сидить. Virake написано: | не по-дрібному, а так щоб масштабах «розслідування» Бігуса |
Так а хіба наші 300+генералів кудись поділись? |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-03-03 22:53 |
Robar III написано: | Ага. От тільки чудово видно по підписам, хто вирив яму і сидить. | про свою зневіру я сам в цій темі розповідав. але мова не про мене. як ви збираєтеся жити після звільнення з армії, якщо не вірите, що можете щось змінити? Robar III написано: | Так а хіба наші 300+генералів кудись поділись? | ні. але про їхню корупцію чомусь нічого не відомо. увага викривачів прикута до тих, хто Росії незручний, і не тільки з кола генералів.
здається, вже колись кидав, але не завадить нагадати:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=959299077767955&id=100010636159003
(автор Тарас Чорновіл, можна погано до нього ставитися, але він багато знає і вміє аналізувати)
так що, коли ви чуєте про якісь страшні корупційні скандали — це не завжди те, чим здається. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-03-03 23:21 |
Virake написано: | ви збираєтеся жити після звільнення з армії, якщо не вірите, що можете щось змінити? |
Декому ж вдається. А я собі знайду, чим зайнятись. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-03-03 23:35 |
Robar III написано: | Декому ж вдається. А я собі знайду, чим зайнятись. | і я щиро бажаю вам успіху в цій справі. та мені більше цікаво, як ви будете миритися з країною, в якій живете. адже ви не будете для цих людей героєм. якщо пощастить, то буде байдужість. але вже зараз видно, що суттєву частину населення всі ці ветерани дратують самим фактом свого існування — бо нагадують про те, що колись існував і інший погляд на майбутнє України. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-03-04 00:28 |
Virake написано: | ветерани дратують самим фактом свого існування — бо нагадують про те, що колись існував і інший погляд на майбутнє України. |
Наче не порох почав давити добровольчий рух та списувати на них всі прорахунки командування зсу (Так, так я про наказ брати іловайськ, якого потім не було...). Про купу опечатування бк на позиціях навіть у 17му, купу тодішніх "мирів" (шкільне, хлібне, новорічне), коли при пороху волонтерів не пускали до зони ато. Тож тут нічого не змінилось особо, та і не задля поваги я йшов у армійку.
Той "інший погляд" вбивати почали ще у 14му. Зараз просто чергова стадія. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-04 01:04 |
drymbaUA написано: | Прізвища не перекладаються, лише застосовується транслітерація, якщо йдеться про іноземців. |
Та от і я про то...Навіщо перекладати укр. прізвище на рос лад і писати це укр. буквами...Олексійчук - Алєксєйчук; Різниченко - Рєзнічєнка; Порошенко - Парашенка;Шевченко - Шєвчєнка і тд...Це ж смішно...Я розумію рос. прізвища - Алексеев - Алексєєв;Алексин - Алексін....Але тут "-чук")) |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2020-03-04 08:51 |
Колись дуже давно дивився футбол і різало вухо прізвище НєсмАчьний. Явно ж НесмачнИй...
Нічого дивного, адже в нас стільки часу керувала окупаційна адміністрація, от і вбила в голову значній кількості "населення", що "модно", "сучасно" називатися на будь-який лад, аби лише не бути самим собою. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-03-04 11:26 |
Robar III написано: | Наче не порох почав давити добровольчий рух та списувати на них всі прорахунки командування зсу (Так, так я про наказ брати іловайськ, якого потім не було...). Про купу опечатування бк на позиціях навіть у 17му, купу тодішніх "мирів" (шкільне, хлібне, новорічне), коли при пороху волонтерів не пускали до зони ато. Тож тут нічого не змінилось особо, та і не задля поваги я йшов у армійку.
Той "інший погляд" вбивати почали ще у 14му. Зараз просто чергова стадія. | були неоднозначні ситуації, де пов'язані солдати могли як бути винні в чомусь, так і ні. а щоб їх заздалегідь призначали винними за абсолютно сміховинними звинуваченнями? такого не пригадую. це нововведення Зе і не треба його вигороджувати.
Іловайськ — це взагалі окрема тема, що вартує детального обговорення. не хочу зараз у це заглиблюватися, скажу тільки, що без Коломойського там не обійшлося.
та все це абсолютно паралельно до того, про що я вас насправді запитував. парією вас зробить не керівництво країни, а той самий нарід, за який ви постійно заступаєтеся. в їхніх же очах ви все робили неправильно — стріляли, коли треба було просто перестати стріляти. в їхніх очах ви — це джерело їхніх проблем. не за повагу ви воювали , і правильно, але ж мабуть і не за те, щоб вас потім ненавиділи? при чому ті ж, які завдяки вам весь цей час жили спокійно? можете не вірити, що так буде, але саме так я інтерпретую перемогу Зеленського на виборах.
саме це мене зневірило в Україні. не те, що люди обрали якогось не того політика, а те, що їхній вибір розкриває про їхнє ставлення до нас, патріотів, до нашої справи. може я й не воював на фронті, але за свій патріотизм я протягом життя добряче натерпівся. якби я відразу плюнув на всю цю патріотичну хрінь і просто поплив за течією, моє життя склалося б зовсім інакше. у мене було б набагато більше друзів і не було б цих постійних конфліктів і потрясінь. на відміну від тих, хто загинув на Майдані та Донбасі, я не віддав у жертву те життя, яке мав… але точно пожертвував тим, яке міг мати. і що я за це маю? з байдужістю я міг би змиритися, але тільки не з ненавистю.
і от мені цікаво буде побачити, як ви з цим справитеся. |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2020-03-04 13:35 |
Virake написано: | Іловайськ — це взагалі окрема тема, що вартує детального обговорення. не хочу зараз у це заглиблюватися, скажу тільки, що без Коломойського там не обійшлося. |
Так наче ж тут і публікувалося раніше. Зараз лінь шукати, тож натомість з пам'яті.
Отже, Коломойський організував добробати аби захопити Зуївську ТЕС, котра живить немало-небагато практично весь Донбас. Якимось чином це вдалося зробити на місцевому рівні, без всебічної координації з Генштабом. Після цього Коломойський став в Україні поза законом. Теперішня влада ж практично спонсорована і координована Коломойським, тож ніякого розслідування не очікується. Якщо щось невірно запам'ятав/інтерпретував, то виправте.
Цитата: | просто поплив за течією, моє життя склалося б зовсім інакше. у мене було б набагато більше друзів і не було б цих постійних конфліктів і потрясінь. |
Мені постійно на думку приходить саме це. І не шкодую, що склалося саме так. Інша річ, що в моєму оффлайн-оточенні віруючих не прийнято аж так заглиблюватися в питання історії та політики, тож я біла ворона. Тим не менше, маю сказати, що ніякої ненависті до ворога не відчуваю. Лише вважаю за необхідне триматися в курсі подій і на доступному мені рівні розбиратися в тому що відбувається.
Додано через 1 годину 26 хвилин 58 секунд:
Слуга (чийого саме?) народу офіцйно підтримала кандидата від ОПЗЖ |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-03-04 14:01 |
Virake написано: | може я й не воював на фронті |
А я десь, хоч комусь тут дорікнув цим? Чи писав "внємліть мнє, я ваєвал"?
Virake написано: | не треба його вигороджувати |
Я ніде і не вигороджую зе. Можете перечитати весь цей тред, я ні слова не писав на захист зе. Про армію я почав писати, щоб розвіяти ваші міфи від ПО, мол "найсильніша в Європі" , найсильніша за весь час. Армія як була кастовою, для певних осіб, як розкрадалась так і не розкрадається. Якби на ній порох не піарився аж так, перед виборами, то нічого б я тут не писав.
Додано через 11 хвилин 38 секунд:
Virake написано: | їхніх же очах ви все робили неправильно |
Тут попрошу, а скільки ж цьому народу розповідали про "єдіная страна", западенців у польщі, та рускоговорящих на фронті...? |
|
|
|
|
|
2020-03-04 14:19 |
|
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-03-04 15:17 |
Скажемо так: імовірно сьогодні відбувся підрив 3х наших військовослужбовців у сірій зоні, усі 3є поранені. Ну і імовірно по всьому батальйону дано наказ "не стріляти", ні так, ні у відповідь. "Якщо по вам ведуть вогонь - ховайтесь".
Імовірно йшов 7й рік війни з росією... |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-04 15:38 |
Robar III написано: |
Скажемо так: імовірно сьогодні відбувся підрив 3х наших військовослужбовців у сірій зоні, усі 3є поранені. Ну і імовірно по всьому батальйону дано наказ "не стріляти", ні так, ні у відповідь. "Якщо по вам ведуть вогонь - ховайтесь".
Імовірно йшов 7й рік війни з росією...
|
Н-да...Я чесно не розумію вашої логіки...Ну так - це протилежне тому, що було при "баригах"...Тоді можна було віджимати сіру зону, здійснювати спецоперації в тилу ворога, наносити привентивний удар, щоб тебе не "підривали", була так звана тактика "жаб ячих стрибків чи повзучого наступу", хоч по метру на день, випробування ракет і тд про що кожен день, навіть не приховуючи показували в ЗМІ - https://www.youtube.com/watch?v=hFS3HSq58pY
https://www.youtube.com/watch?v=VREUDG7208k ...Зрада в чому?? Знесли "баригу" і все має бути навпаки... Не здивуюся, якщо через 3 роки, прийде Медведчук і вас посадять за те, що в ВСУ служили, а не в "недоросії".. Зараз іде спецоперація "хаос" і моральна підготовка населення до спецоперації "Сильна рука"
Відповіді на попереднє питання я не почув, про те, хто на вашу думку є достойною альтернативою "Баригам", яких ви знесли...Тому приймаю відсутність відповіді - за відповідь... |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2020-03-04 15:39 |
Колись читав про так звану "третю силу", котра у відповідь на вогонь супротивника і повний мороз нашого командування тихенько нізвідки приганяла техніку, надсилала туди подарунки і так само зникала внікуди. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-03-04 16:55 |
qwasasqw написано: | яких ви знесли |
Ахахаха.
qwasasqw написано: | Ну так - це протилежне тому, що було при "баригах". |
Я писав кількома повідомленнями вище про опечатування бк у 2017. Так офіційно стріляти не забороняли, але от у тебе 2 цинка патронів, і через місяць також має бути 2 все крутись як хочеш, ги-ги.
Тож тут просто послідовне рухання, в тому ж як було.
Щодо заячих стрибків - н.п. "Водяне", наш воп "Лас-Вегас" воп ворога "Дєрзкий". Між крайньою позицією "Вегаса", яка називалась "сотка" і першою позицією "Дєрзкого" 70 м. Якщо пам'ять не зраджує, то у серпні 2017, наші там за 14 днів серпня, мали 15 чоловік вбитими та пораненими. (Вбитими здається 3). Якщо цікаво, то саме недалеко від "сотки" (з-за спини) по "Дєрзському" працювала снайпер УДА Білозерська, і в мережі гуляє те її відео з Арчера.
Додано через 45 секунд:
https://www.google.com/amp/s/amp.censor.net.ua/ua/news/3091460/znyschennya_troh_rosiyiskyh_soldativ_24082017_snayiper_uda_bilozerska_video
Додано через 4 хвилини 38 секунд:
Я сам за липень-початок серпня 2017 ледь там не загинув.
Тож питання в тому, який сенс таких жаб'ячих прижків до ворога? Так ми забираємо 1метр своєї землі, але втрачаємо купу особового складу. Зараз далеко не друга світова з її наказом #227, війна маневрена має бути, і знищувати живу силу та техніку противника, хай навіть на тимчасову втрату території.
#тут трохи поясню - "Лас Вегас" допригався до того, що по ньому вівся вогонь з двох сторін (Буквою Г), а по самій сотці майже з 3х сторін. Вогнева перевага на місцевості була чисто за ворогом. Бо на 1 наш ствол відповідало 2/3 ворога. Тому на самому "Вегасі" існувало ще 2/3 позиції, котрі були розібрані ворогом вщент (позиції туман/прізрак), і їх не відновлювали, бо не було сенсу. воп розрісся до більших розмірів, ніж могли виділити на нього людей.
Додано через 14 хвилин 6 секунд:
Ну, і якщо кому цікаво, то на початку літа 19го "Дєрзського" таки розібрали артою, здається то були морпіхи 36 бригади мор. Піхоти. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-04 20:10 |
Robar III написано: | Тож питання в тому, який сенс таких жаб'ячих прижків до ворога |
Сенс у тому, щоб забрати собі вигідні висоти, як знаходяться у сірій зоні...Забезпечити захист підконтрольних Україні територій, де живуть громадяни від обрістлів з окупованих територій - і наносити втрат противнику з меншими втратами для себе...Я також не кажу, про те, що треба як у 1941 році штурмувати якесь містечко і ложити там десятки тис. солдат...Суть у тому, що одне діло, коли була "творча ініціатива", в тому числі й можливість атакувати чи привентивно наносити удар, якщо є загроза...А інша справа отримувати прильоти без права відповіді...Чим знищувати моральний дух армії і підбадьорювати противника...Як не як - а тих хто загрожував Україні, (як Гіві, який мав Житомир рівняти з землею, Моторола, який хвалився, що розстріляв полонених наших, Захарченко, який "на мєстє бившей Украини учрєділ государство "Малоросію" https://www.youtube.com/watch?v=YIxIFxN-bfw ") - були покарані протягом останніх 4 років на їхній же території, спецслужбами..Що дуже їх деморалізувало...Як би тепер черга України не прийшла деморалізовуватися, ... Відео Білозерської бачив ще тоді.. Як тільки воно вийшло.. Robar III написано: | Так офіційно стріляти не забороняли, але от у тебе 2 цинка патронів, і через місяць також має бути 2 все крутись як хочеш, ги-ги. |
От тут за таке треба справедливо критикувати... Цікаво, як при такій тупій бюрократії, деякі унікуми, ще умудрялись зброю вивозити додому (- це все зі ЗМІ), гранати(трофеї? - хто зна...), які тепер вибухають в різних містах, забираючи життя і тд...А такого повно... Тільки читаєш, що такий-то-такий, під час побутової сварки, дістав гранату - разом зі співмешканкою загинули і тд(((
Додано через 2 години 25 хвилин 40 секунд:
Новий прем'єр міністр закінчив свою присягу гаслом "Слава Україні!") Ох і підгорить в декого)) За що боролися 73%??))За що стояв антимайдан??)) Ставили зелені аватарки, щоб прем'єром став Львів'янин?)Хоч і афільований з Ахметовим...Ех...Весь світ - це ринок..А люди в ньому - баррігіі!!!) |
|
|
|
|
|
2020-03-04 21:49 |
Голобородько (саме він) сьогодні феєрив у Верховній Раді.
qwasasqw написано: | Цікаво, як при такій тупій бюрократії, деякі унікуми |
На Донбасі є безліч необлікованої зброї ще з першого року війни. |
|
|
|
|
|
2020-03-05 10:19 |
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-05 11:25 |
|
|
|
|
|
|
2020-03-05 13:44 |
Суботній політклуб | 29 лютого
|
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-03-05 17:19 |
🇺🇦 Рада ЄС зняла санкції з двох соратників президента-втікача Віктора Януковича.
Брюссельський журналіст Рікард Йозвяк заявив, що мова йде про екс-прем'єра Азарова та екс-міністра енергетики Ставицького.
Додано через 13 секунд:
🇸🇾 Сирійська арабська армія повідомила, що в період з 15 грудня по 5 березня армія режиму Асада захопила 215 населених пунктів й взяла під свій контроль територію розміром в 1600 квадратнихк кілометрів в сирійських провінціях Ідліб та Алеппо.
Також заявлено про знищення 6100 «терористів», 615 одиниць техніки й знищення більше 100 одиниць бронетехніки ЗС Туреччини.
Визнаю - по рівню брехні Асад зміг переплюнути навіть Туреччину. |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|