Автор |
Повідомлення |
R.V.V. Забанено
|
2019-11-09 19:29 |
Цитата: | Поляки українцям не друзі. |
Pedro правильно підмітив. Яка там дружба. Розумію, що заставляли, але наполегливо раджу, за рецептом don pedro, зняти рожеві окуляри і стати реалістами. МИР УСЬОМУ СВІТУ, - що ви курите панове? |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-11-09 19:31 |
Virake
Цитата: | українські реалії, то все ще сумніше |
От і я про це веду: або виробники роблять адекватні ціни, або не варто навіть розводитись про чесне мережеве життя пересічного українця.
Цитата: | то що хорошого в піднятті цін за інтернет? |
У принципі нічого, але я спробував вдати пересічного симпатика зешмари
Robar III написано: | Ну я ж не ліплю ідолів |
Не набридло копати політичний труп? Ви мені останнім часом типового "зеленого виборця" нагадує. В них теж кожен факап можна "порошенківщиною" пояснити.
А в нас тим часом "повноцінна робота російських кулеметів та прильоти мін у розведеному Золотому -4"
Цитата: | "Повноцінна робота кулеметів та прильоти мін на позиції українських військових. Чи побачить це сліпа ОБСЕ та Штаб ООС, що кожного дня змінюють "покази" про обстріли?", - йдеться у підписі до відео. |
https://espreso.tv/news/2019/11/09/quotrozvedenequot_zolote_4_dobrovolci_zayavlyayut_pro_povnocinnu_robotu_rosiyskykh_kulemetiv_ta_pryloty_min
Та в цьому теж винен виключно Порошенко, винен, бо мав нахабство народитись .. |
|
|
|
|
madagaskar1 VIP
|
2019-11-09 20:19 |
Virake написано: | ні, пане, ви будете платити 1500 за 50 мегабіт, |
взагалі тоді раз така ціна піде, відмовлюся від інтернету тоді по життєво невелика втрата цей інтернет а поки користуюсь поки 200 грн за 30 мб/c це як коли, і то без наявності iptv от так то, а у радіусі 40 км цей провайдер один трясця його монополіст... хоча ні може щось там буде у моб.операторів дешеве хоча... в них там теж звіздануті тарифи...
R.V.V. написано: | Поляки українцям не друзі. |
вов а я думав що один такий, а ні |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-11-09 21:00 |
Virake написано: | Порошенко не був відомий тим, що все життя був коліщатком антидержавної пропаганди |
Знову брехні про чеснозароблені, та 100мільярдів витрачених на Армію?
Порошенко забив інфопростір про "реформи", "найсильнішу в європі", кілька спроб розігнати волонтерів та добровольців, добровольчий рух майже знищив. Так це не пропаганда, це руйнування підвалин, того, що найбільше стримувало росіян в 14му.
Virake написано: | комічно було б сумніватися в тому, на чиєму боці Коломойський в цьому протистоянні. |
Комічно з по робити батька нації, та казати, що він мав підтримку майданів.
ssTAss написано: | а тут - друзі, Польща |
Звідколи це ляхи нам друзями стали? |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-11-09 21:13 |
ssTAss, don pedro, даремно ви так. Польща була на нашому боці від самого здобуття нами суверенітету і всіляко нас підтримувала. те звання «адвоката України» Польща не сама присвоїла, їй його дали українці.
я не менше за вас обурений і сприкрений недружніми кроками Польщі за останні кілька років. але, як ви могли помітити, попри популістичне розколупування своїх давніх ран, сама Польща не перевела нас в розряд ворогів. вони не шантажують нас і не стають на заваді нашої співпраці з Заходом, на відміну від тієї ж Угорщини.
а щодо арешту ветерана — я б почекав подальшого розвитку подій. |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2019-11-09 21:24 |
Virake
Це я до того, що треба враховувати свої інтереси, а не сподіватись на чиюсь там "дружбу". А те, що покоління польських політиків від 1989 розумніше, аніж їх попередники, не може не тішити. Завжди приємно, коли хтось враховує досвід минулого. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-11-09 21:45 |
Virake
Польщі вигідно мати буфер між собою та кацапами, тому вона "за нас". |
|
|
|
|
кокошнік Попереджень: 1
|
2019-11-09 22:06 |
laszlozp написано: | Польщі вигідно мати буфер між собою та кацапами, тому вона "за нас". |
сирія також має буфер між собою та рф, але це їй не допомогло...
яка ще буферна зона коли поляки межують з військовим союзником рф білорусією, у білорусі з рф підписаний договір про створення єдиної держави, поляки фактично межують з рф...
буферна зона...
як діти(( |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-11-09 22:06 |
Robar III написано: | Знову брехні про чеснозароблені, та 100мільярдів витрачених на Армію?
Порошенко забив інфопростір про "реформи", "найсильнішу в європі", кілька спроб розігнати волонтерів та добровольців, добровольчий рух майже знищив. Так це не пропаганда, це руйнування підвалин, того, що найбільше стримувало росіян в 14му. | не маю поняття, про що ви говорите, і як це стосується сказаного мною. якийсь набір гасел. Robar III написано: | Комічно з по робити батька нації, та казати, що він мав підтримку майданів. | хто про що, а ви про По. ех… по-перше: я не роблю з нього «батька нації» і не маю таких намірів. не приписуйте мені те, чого я ніколи не казав. по-друге: не «вони його», а «він їх» (підтримував). хоча своєю перемогою на виборах в 2014 р. Порошенко завдячує якраз популярності, здобутій на тодішньому Майдані. це ж неспростовний факт.
пане Робаре, я з вами розмовляю досить таки дипломатично, хіба ні? я не чіпляюся до кожної вашої емоційної чи їдкої ремарки, намагаюся вислухати ваші думки і представити свої — і то в такий спосіб, щоб донести їх до вашого розуміння, а не щоб самоствердитися. я не чекаю, що ви будете себе поводити абсолютно симетрично, все таки у всіх тут різні характери і життєві обставини. проте, є певний мінімальний рівень взаємних поступок, без якого спілкування неможливе. я завжди ставився до вас з повагою і намагався не осуджувати, коли ми розходилися в думках — і за це я очікую, що ви ПРИНАЙМНІ не будете кидатися в мене гаслами. гасла заважають пізнавати дійсність. хіба це занадто жорсткі умови? якщо так, то я вас більше не турбуватиму. що б ви там про мене не думали, але я тут не для того, щоб агітувати вас за політика, чиї шанси на продовження кар'єри давно мертві. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-11-09 22:10 |
|
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-11-09 22:16 |
don pedro написано: | Це я до того, що треба враховувати свої інтереси, а не сподіватись на чиюсь там "дружбу". А те, що покоління польських політиків від 1989 розумніше, аніж їх попередники, не може не тішити. Завжди приємно, коли хтось враховує досвід минулого. | так, захищати свої інтереси і мати власну думку — це майже гарантує неминучі конфлікти. але, думаю, конкретно з Польщею все аж ніяк не безнадійно. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-11-09 22:18 |
кокошнік
*рукалице*
https://www.bbc.com/ukrainian/news/2011/08/110831_press_poland_wbj_dt
Цитата: | "Ідея полягає в тому, щоб Київ став буфером для Росії замість Польщі", - пише Warsaw Business Journal.
Одним зі способів, як цього досягти, пише видання, є просування асоціації та зони вільної торгівлі України з Європейським Союзом |
Треба частіше звертати увагу на твій підпис |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-11-09 22:21 |
Virake написано: | не маю поняття, про що ви говорите, і як це стосується сказаного мною. якийсь набір гасел |
Бо ви ставитечь до політика за його гаслами, а не діяльністю. Те, що порох стверджує, що він патріот та перебрав на себе націоналістичну риторику не робить його патріотом та націоналістом.
Virake написано: | по-друге: не «вони його», а «він їх» (підтримував). хоча своєю перемогою на виборах в 2014 р. Порошенко завдячує якраз популярності, здобутій на тодішньому Майдані. це ж неспростовний факт. |
Саоєю перемогою він завдячує такій же пропаганді, те, що крим та донецька і луганська області "відпали". 54% що вибрали порошенка, це 54% з явки 59% (якщо пам'ять не зраджує). |
|
|
|
|
|
2019-11-09 22:25 |
laszlozp написано: | *рукалице* |
ви можете ховатися за руками своє лице, але це нічого не змінить...
можуть зробити легко та просто...
в 23.59 числа 1 білорусь повідомляє польщу про війну, а 2 числа тобто через хвилину білорусь зникає створюючи союз з рф, і з польщею будуть воювати не війська рф, а білорусі якої немає, а якшо будуть стріляти в солдат білорусі та рф то будуть стріляти вже у союзних солдат рф а це ядерна війна (мабуть)...
Додано через 1 хвилину 6 секунд:
laszlozp написано: | Треба частіше звертати увагу на твій підпис |
що він вам говорить??? |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-11-09 22:25 |
laszlozp написано: | Не набридло копати політичний труп? |
Virake написано: | щоб агітувати вас за політика, чиї шанси на продовження кар'єри давно мертві. |
Черчіль теж вважався політичним трупом, до подій 1938+ подій.. до того ж політ трупом його ви називаєте, а я більш ніж впевнений, що у 2022 році порох задіє всі свої канали, щоб повернутись. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-11-09 22:33 |
Robar III написано: | Бо ви ставитечь до політика за його гаслами, а не діяльністю. | нічого подібного. я намагаюся оцінювати все — в тому числі й політиків — комплексно. я дивлюся на широку перспективу і широкий контекст. Robar III написано: | Те, що порох стверджує, що він патріот та перебрав на себе націоналістичну риторику не робить його патріотом та націоналістом. | я казав про поступову зміну риторики і державної політики в бік націоналізму і державництва. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-11-09 22:40 |
Virake написано: | пане Робаре, я з вами розмовляю досить таки дипломатично, хіба ні? я не чіпляюся до кожної вашої емоційної чи їдкої ремарки, намагаюся вислухати ваші думки і представити свої — і то в такий спосіб, щоб донести їх до вашого розуміння, а не щоб самоствердитися. я не чекаю, що ви будете себе поводити абсолютно симетрично, все таки у всіх тут різні характери і життєві обставини. проте, є певний мінімальний рівень взаємних поступок, без якого спілкування неможливе. я завжди ставився до вас з повагою і намагався не осуджувати, коли ми розходилися в думках — і за це я очікую, що ви ПРИНАЙМНІ не будете кидатися в мене гаслами. гасла заважають пізнавати дійсність. хіба це занадто жорсткі умови? якщо так, то я вас більше не турбуватиму. що б ви там про мене не думали, але я тут не для того, щоб агітувати вас за політика, чиї шанси на продовження кар'єри давно мертві. |
Я всього-на-всього відповів на ваше ж
Virake написано: | комічно було б сумніватися в тому, на чиєму боці Коломойський в цьому протистоянні. |
Коломойський, як і Порошенко такий же олігарх і обтдва вони використовують владу для власних цілей та збагачення. Ну і я ж писав, що вся антиолігархічна діяльність по залишилась лиш на коломойському. Ахметов, добкін і купа інших чуваків, діяльність яких була і є більш руйнівною для України, так і залишились при мвоїх позиціях. Помста коломойського звісно буде, але не варто його робити головним антидержавником. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-11-09 22:42 |
Robar III написано: | Саоєю перемогою він завдячує такій же пропаганді, те, що крим та донецька і луганська області "відпали". 54% що вибрали порошенка, це 54% з явки 59% (якщо пам'ять не зраджує). | Порошенко був практично невідомий пересічному виборцю до Майдану. у свідомості населення він був відсутній як явище. а на Майдані він дуже спритно пропіарився. хіба ви не бачили його виступів? він спромігся зняти всі вершки від участі в Майдані і при цьому не зазнати жодних репутаційних втрат, на відміну від Яценюка, Тягнибока і Кличка. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-11-09 22:42 |
Robar III написано: | , що порох стверджує, що він патріот та перебрав на себе націоналістичну риторику не робить його патріотом та націоналістом. |
А цією цитатою, я не про вашу тезу кажу
Virake написано: | я казав про поступову зміну риторики і державної політики в бік націоналізму і державництва. |
А про те, як себе позиціонує порох. |
|
|
|
|
|
2019-11-09 22:43 |
Robar III написано: | Коломойський, як і Порошенко такий же олігарх і обтдва вони використовують владу для власних цілей та збагачення. Ну і я ж писав, що вся антиолігархічна діяльність по залишилась лиш на коломойському. Ахметов, добкін і купа інших чуваків, діяльність яких була і є більш руйнівною для України, так і залишились при мвоїх позиціях. Помста коломойського звісно буде, але не варто його робити головним антидержавником. |
тут не вистачає однієї чи двох явних детелей опису, що саме пан робар пропустив навмично чи спонтанно??? |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-11-09 22:45 |
Virake
Він не був відомий це так. А вершки з майдану зняв, тому, що гарно залучив свої мас. медіа. Зе(ко) побив Порошенка його ж "фінтом".
Додано через 50 секунд:
кокошнік
Конкретніше?? |
|
|
|
|
|
2019-11-09 22:47 |
Virake написано: | Порошенко був практично невідомий пересічному виборцю до Майдану. у свідомості населення він був відсутній як явище. а на Майдані він дуже спритно пропіарився. хіба ви не бачили його виступів? він спромігся зняти всі вершки від участі в Майдані і при цьому не зазнати жодних репутаційних втрат, на відміну від Яценюка, Тягнибока і Кличка. |
і тут є пропущені декілька речай, а що саме?
Додано через 1 хвилину 40 секунд:
Robar III написано: | Конкретніше?? |
всі кажуть, що я несу маячню, тому я тільки звертаю увагу на те що є пропущені речі))) |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-11-09 22:48 |
кокошнік
Трохи не розумію, про які пропущнні речі йде мова. |
|
|
|
|
|
2019-11-09 22:51 |
Robar III написано: | Трохи не розумію, про які пропущнні речі йде мова. |
Саму владу, якшо влада захоче олігархів не буде існувати...
це один натяк...
а хто є влада, це другий натяк...
але ви це пропустили... |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-11-09 22:58 |
кокошнік написано: |
Саму владу, якшо влада захоче олігархів не буде існувати...
це один натяк...
|
Так в тому і справа, що олігархат і править. Фактично, але цого можна було б здолати, чи заапочаткувати систему обмежень та противаг. Але цього ніхто з президентів не зробив і не зробить. Всі вважають, що найераще знають як правити..... |
|
|
|
|
|
2019-11-09 23:06 |
Robar III написано: | Так в тому і справа, що олігархат і править. Фактично, але цого можна було б здолати, чи заапочаткувати систему обмежень та противаг. Але цього ніхто з президентів не зробив і не зробить. Всі вважають, що найераще знають як правити..... |
неправильна відповідь, ще один натяк хто влада...
мтс, кому належить? збер банк, та вільно ходящий рубиль, та сотні підприємств...
порошенко з якихось цих активів чіпав, чи змінював власника? використовував "владу в своїх цілях?" тобто власників цих активів рф?? ні... владу рф в своїх цілях, які є власниками цих активів порошенко не використовував, він чист як голуб...
Додано через 2 хвилини:
Robar III написано: | Так в тому і справа, що олігархат і править. |
так в тому то і діло що олігархат не править ні мтс ні збер банком ні ходящим рубльом, немає влади над цим, а ви тут розповідаєте, що використовують в своїх інтересах святі люди владоньку...))) |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-11-09 23:34 |
Virake написано: | 54% що вибрали порошенка, це 54% з явки 59% (якщо пам'ять не зраджує). | не зовсім розумію, до чого це сказано. Robar III написано: | Я всього-на-всього відповів на ваше ж | так. відповіли. гаслом. і мені це не сподобалося, бо така відповідь не містить корисної інформації — на відміну від вашої справжньої відповіді, яку ви оце щойно написали. Robar III написано: | Коломойський, як і Порошенко такий же олігарх і обтдва вони використовують владу для власних цілей та збагачення. Ну і я ж писав, що вся антиолігархічна діяльність по залишилась лиш на коломойському. Ахметов, добкін і купа інших чуваків, діяльність яких була і є більш руйнівною для України, так і залишились при мвоїх позиціях. Помста коломойського звісно буде, але не варто його робити головним антидержавником. | я колись теж був такої самої думки щодо загрози від Коломойського. обурювався, що Порошенко котить на нього бочку, не покаравши Ахметова і Медведчука. я навіть казав, що Коломойський подає приклад «патріотичного олігарха», бо чимось допомагав на початку війни, а отже його не треба першим вести на шибеницю. можете собі уявити? та що там уявляти — я ж все це писав тут, на Толоці, у флудильні. а потім спливли подробиці того, яких масштабів були махінації Коломойського в ПриватБанку і які це могло мати для України воістину апокаліптичні наслідки. на даний час уже не може бути ніяких сумнівів у тому, що нагальною загрозою в той час був саме Коломойський. власне, він виявився також і довготривалою загрозою, і знову більшою, ніж інші олігархи.
щодо використання влади олігархами для забезпечення особистих інтересів — я не заперечую проти такого твердження. але, на мою думку, це питання набагато складніше. звісно ж, в ідеалі державою має керувати самовіддана і високоморальна людина. але ми не живемо в ідеальній Україні — ми живемо в реальній Україні, якою заправляють олігархи, суспільні звичаї і Хаос. тут не місце ідеалізму. з прагматичної точки зору ми маємо оцінювати цих двох олігархів за тим, наскільки сумісні їхні особисті інтереси з інтересами держави. інтереси Порошенка щонайменше не суперечать виживанню України як держави і її хоч і повільному, але все-таки розвитку. хіба можна те саме сказати про Коломойського? того, хто свідомо і цілеспрямовано, заради особистої матеріальної вигоди підводив Україну до повного фінансового колапсу? я не знаю точно, наскільки Порошенко замішаний в корупції, але навіть якщо припустити, що більшість звинувачень на його адресу правдиві, між ним і Коломойським широченна прірва.
ще раз про особисті інтереси: слід дивитися на те, наскільки вони сумісні з державними. це не значить, що не треба позбуватися олігархату — це значить, що треба дивитися на дійсність і використовувати ті ресурси, які ми маємо. візьмемо до прикладу гетьмана з вашого підпису — ви ж не думаєте, що він зовсім не дбав про себе, а думав тільки про українську державу? Хмельницький і Мазепа теж діяли з корисливих міркувань, а без їхнього внеску Україна зараз би навряд чи існувала. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-11-09 23:42 |
кокошнік
Порох використовував владу, щоб саме з його заводів йшла закупка техніки до зсу. Рюкзаки авакова, за ціною 3к грн за штуку для зсу - теж аваков виграв чисто випадково....
Так звісно, святі люде...
Додано через 6 хвилин 3 секунди:
Virake написано: | ще раз про особисті інтереси: слід дивитися на те, наскільки вони сумісні з державними. це не значить, що не треба позбуватися олігархату — це значить, що треба дивитися на дійсність і використовувати ті ресурси, які ми маємо. візьмемо до прикладу гетьмана з вашого підпису — ви ж не думаєте, що він зовсім не дбав про себе, а думав тільки про українську державу? Хмельницький і Мазепа теж діяли з корисливих міркувань, а без їхнього внеску Україна зараз би навряд чи існувала. |
З цим я згоден повністю.
Virake написано: | не зовсім розумію, до чого це сказано. |
Щоб показати, наскільки незначна кількість людей його підтримала в 14му. А враховуючи, 5 років і багато не вирішених питань (хоч далеко не всі міг вирішити порошенко, і не всі залежать від нього) народ і проголосував проти по. Зе (ко) лиш довели принципи пропаганди до ідеалу та скористались моментом. |
|
|
|
|
|
2019-11-09 23:52 |
Virake написано: | я колись теж був такої самої думки щодо загрози |
ви гарний маніпулятор виявляється,
декілька думок в абзаці, підводження під певну мету за одного проти іншого, компроміси, приклади, вау
ви напевно розумієте наслідки лапши для ваших співбесідників,
одне прохання - беріть більше грошима за свою позицію,
а так все супер,
давайте ще)))
Додано через 3 хвилини 53 секунди:
Robar III написано: | Порох використовував владу, |
підказка, це не використання влади, використання влади це коли він би заборонив вільне ходіння рубля, власність рф...
ви незрозуміли, у нього не було влади, він тільки на своїх підприємствах чинив владу,
ех робар, робар...
Додано через 2 хвилини 24 секунди:
Robar III написано: | Рюкзаки авакова, за ціною 3к грн за штуку для зсу - теж аваков виграв чисто випадково.... |
ви невиправдано не хочете бачити дійсність...
якшо він вчинив погано його прокурор посадив за це? |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-11-09 23:53 |
Virake написано: | щодо використання влади олігархами для забезпечення особистих інтересів — я не заперечую проти такого твердження. але, на мою думку, це питання набагато складніше. звісно ж, в ідеалі державою має керувати самовіддана і високоморальна людина. але ми не живемо в ідеальній Україні — ми живемо в реальній Україні, якою заправляють олігархи, суспільні звичаї і Хаос. тут не місце ідеалізму. з прагматичної точки зору ми маємо оцінювати цих двох олігархів за тим, наскільки сумісні їхні особисті інтереси з інтересами держави. інтереси Порошенка щонайменше не суперечать виживанню України як держави і її хоч і повільному, але все-таки розвитку. хіба можна те саме сказати про Коломойського? того, хто свідомо і цілеспрямовано, заради особистої матеріальної вигоди підводив Україну до повного фінансового колапсу? я не знаю точно, наскільки Порошенко замішаний в корупції, але навіть якщо припустити, що більшість звинувачень на його адресу правдиві, між ним і Коломойським широченна прірва. |
А я не сподіваюсь, що правити буде ідеальна людина з ідеальними принципами. Такі точно не виживають в політиці. Прагматиків, що вистачило б з головою, але порох сам почав рубати гілку на якій сидів. Чим і втратив купу голосів у свою підтримку. Прагматичним його не назвеш, а кількість ляпів та "втрат" від людей яких він призначив взагалі показує, на нездатність підібрати "команду".
По посрався з яценюком, щоб посадити гройсмана на місце прем'єра, а врезультаті під вибори яценюк підтримав по, а гройсман виступив окремо, аваков - взагалі став на сторону зе. Мені самому не подобається зе, і те, що зараз чудять з закупами електроенергії з рашки, відведенням військ, і купи іншого (про професааналів у ордло яких візьмуть в сн).... але треба дивитись по факту, і критикувати за діло, а не за те, де порошенку дозволялось, а зе готові розчленувати. |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|