Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 261, 262, 263 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
R.V.V. 
Забанено
Забанено

Востаннє: 22.07.22

2019-11-09 19:29  
Цитата:
Поляки українцям не друзі.

Pedro правильно підмітив. Яка там дружба. Розумію, що заставляли, але наполегливо раджу, за рецептом don pedro, зняти рожеві окуляри і стати реалістами. МИР УСЬОМУ СВІТУ, - що ви курите панове?
laszlozp 
Забанено
Забанено

Востаннє: 13.11.19

2019-11-09 19:31  
Virake
Цитата:
українські реалії, то все ще сумніше

От і я про це веду: або виробники роблять адекватні ціни, або не варто навіть розводитись про чесне мережеве життя пересічного українця.

Цитата:
то що хорошого в піднятті цін за інтернет?

У принципі нічого, але я спробував вдати пересічного симпатика зешмари

Robar III написано:
Ну я ж не ліплю ідолів

Не набридло копати політичний труп? Ви мені останнім часом типового "зеленого виборця" нагадує. В них теж кожен факап можна "порошенківщиною" пояснити.

А в нас тим часом "повноцінна робота російських кулеметів та прильоти мін у розведеному Золотому -4"

Цитата:
"Повноцінна робота кулеметів та прильоти мін на позиції українських військових. Чи побачить це сліпа ОБСЕ та Штаб ООС, що кожного дня змінюють "покази" про обстріли?", - йдеться у підписі до відео.

https://espreso.tv/news/2019/11/09/quotrozvedenequot_zolote_4_dobrovolci_zayavlyayut_pro_povnocinnu_robotu_rosiyskykh_kulemetiv_ta_pryloty_min

Та в цьому теж винен виключно Порошенко, винен, бо мав нахабство народитись ..
madagaskar1 
VIP

Востаннє: 19.11.24

2019-11-09 20:19  
Virake написано:
ні, пане, ви будете платити 1500 за 50 мегабіт,

взагалі тоді раз така ціна піде, відмовлюся від інтернету тоді по життєво невелика втрата цей інтернет Confused а поки користуюсь поки 200 грн за 30 мб/c це як коли, і то без наявності iptv от так то, а у радіусі 40 км цей провайдер один трясця його монополіст... хоча ні може щось там буде у моб.операторів дешеве хоча... в них там теж звіздануті тарифи...

R.V.V. написано:
Поляки українцям не друзі.

вов а я думав що один такий, а ні Rolleyes (4)
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2019-11-09 21:00  
Virake написано:
Порошенко не був відомий тим, що все життя був коліщатком антидержавної пропаганди

Знову брехні про чеснозароблені, та 100мільярдів витрачених на Армію?
Порошенко забив інфопростір про "реформи", "найсильнішу в європі", кілька спроб розігнати волонтерів та добровольців, добровольчий рух майже знищив. Так це не пропаганда, це руйнування підвалин, того, що найбільше стримувало росіян в 14му.
Virake написано:
комічно було б сумніватися в тому, на чиєму боці Коломойський в цьому протистоянні.

Комічно з по робити батька нації, та казати, що він мав підтримку майданів.

ssTAss написано:
а тут - друзі, Польща

Звідколи це ляхи нам друзями стали?
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 18.11.24

2019-11-09 21:13  
ssTAss, don pedro, даремно ви так. Польща була на нашому боці від самого здобуття нами суверенітету і всіляко нас підтримувала. те звання «адвоката України» Польща не сама присвоїла, їй його дали українці.

я не менше за вас обурений і сприкрений недружніми кроками Польщі за останні кілька років. але, як ви могли помітити, попри популістичне розколупування своїх давніх ран, сама Польща не перевела нас в розряд ворогів. вони не шантажують нас і не стають на заваді нашої співпраці з Заходом, на відміну від тієї ж Угорщини.

а щодо арешту ветерана — я б почекав подальшого розвитку подій.
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2019-11-09 21:24  
Virake
Це я до того, що треба враховувати свої інтереси, а не сподіватись на чиюсь там "дружбу". А те, що покоління польських політиків від 1989 розумніше, аніж їх попередники, не може не тішити. Завжди приємно, коли хтось враховує досвід минулого.
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-11-09 21:45  
Virake
Польщі вигідно мати буфер між собою та кацапами, тому вона "за нас".
кокошнік 

Востаннє: 27.05.20

2019-11-09 22:06  
laszlozp написано:
Польщі вигідно мати буфер між собою та кацапами, тому вона "за нас".

сирія також має буфер між собою та рф, але це їй не допомогло...

яка ще буферна зона коли поляки межують з військовим союзником рф білорусією, у білорусі з рф підписаний договір про створення єдиної держави, поляки фактично межують з рф...

буферна зона...
як діти((
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-11-09 22:06  
Robar III написано:
Знову брехні про чеснозароблені, та 100мільярдів витрачених на Армію?
Порошенко забив інфопростір про "реформи", "найсильнішу в європі", кілька спроб розігнати волонтерів та добровольців, добровольчий рух майже знищив. Так це не пропаганда, це руйнування підвалин, того, що найбільше стримувало росіян в 14му.
не маю поняття, про що ви говорите, і як це стосується сказаного мною. якийсь набір гасел.
Robar III написано:
Комічно з по робити батька нації, та казати, що він мав підтримку майданів.
хто про що, а ви про По. ех… по-перше: я не роблю з нього «батька нації» і не маю таких намірів. не приписуйте мені те, чого я ніколи не казав. по-друге: не «вони його», а «він їх» (підтримував). хоча своєю перемогою на виборах в 2014 р. Порошенко завдячує якраз популярності, здобутій на тодішньому Майдані. це ж неспростовний факт.

пане Робаре, я з вами розмовляю досить таки дипломатично, хіба ні? я не чіпляюся до кожної вашої емоційної чи їдкої ремарки, намагаюся вислухати ваші думки і представити свої — і то в такий спосіб, щоб донести їх до вашого розуміння, а не щоб самоствердитися. я не чекаю, що ви будете себе поводити абсолютно симетрично, все таки у всіх тут різні характери і життєві обставини. проте, є певний мінімальний рівень взаємних поступок, без якого спілкування неможливе. я завжди ставився до вас з повагою і намагався не осуджувати, коли ми розходилися в думках — і за це я очікую, що ви ПРИНАЙМНІ не будете кидатися в мене гаслами. гасла заважають пізнавати дійсність. хіба це занадто жорсткі умови? якщо так, то я вас більше не турбуватиму. що б ви там про мене не думали, але я тут не для того, щоб агітувати вас за політика, чиї шанси на продовження кар'єри давно мертві.
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-11-09 22:10  
https://www.facebook.com/100001521319390/posts/2627110297349655/

Відповідь полякіа, щодо ситуації
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-11-09 22:16  
don pedro написано:
Це я до того, що треба враховувати свої інтереси, а не сподіватись на чиюсь там "дружбу". А те, що покоління польських політиків від 1989 розумніше, аніж їх попередники, не може не тішити. Завжди приємно, коли хтось враховує досвід минулого.
так, захищати свої інтереси і мати власну думку — це майже гарантує неминучі конфлікти. але, думаю, конкретно з Польщею все аж ніяк не безнадійно.
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-11-09 22:18  
кокошнік
*рукалице*

https://www.bbc.com/ukrainian/news/2011/08/110831_press_poland_wbj_dt

Цитата:
"Ідея полягає в тому, щоб Київ став буфером для Росії замість Польщі", - пише Warsaw Business Journal.
Одним зі способів, як цього досягти, пише видання, є просування асоціації та зони вільної торгівлі України з Європейським Союзом

Треба частіше звертати увагу на твій підпис
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-11-09 22:21  
Virake написано:
не маю поняття, про що ви говорите, і як це стосується сказаного мною. якийсь набір гасел

Бо ви ставитечь до політика за його гаслами, а не діяльністю. Те, що порох стверджує, що він патріот та перебрав на себе націоналістичну риторику не робить його патріотом та націоналістом.

Virake написано:
по-друге: не «вони його», а «він їх» (підтримував). хоча своєю перемогою на виборах в 2014 р. Порошенко завдячує якраз популярності, здобутій на тодішньому Майдані. це ж неспростовний факт.

Саоєю перемогою він завдячує такій же пропаганді, те, що крим та донецька і луганська області "відпали". 54% що вибрали порошенка, це 54% з явки 59% (якщо пам'ять не зраджує).
кокошнік 

2019-11-09 22:25  
laszlozp написано:
*рукалице*

ви можете ховатися за руками своє лице, але це нічого не змінить...

можуть зробити легко та просто...

в 23.59 числа 1 білорусь повідомляє польщу про війну, а 2 числа тобто через хвилину білорусь зникає створюючи союз з рф, і з польщею будуть воювати не війська рф, а білорусі якої немає, а якшо будуть стріляти в солдат білорусі та рф то будуть стріляти вже у союзних солдат рф а це ядерна війна (мабуть)...

Додано через 1 хвилину 6 секунд:

laszlozp написано:
Треба частіше звертати увагу на твій підпис

що він вам говорить???
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-11-09 22:25  
laszlozp написано:
Не набридло копати політичний труп?

Virake написано:
щоб агітувати вас за політика, чиї шанси на продовження кар'єри давно мертві.

Черчіль теж вважався політичним трупом, до подій 1938+ подій.. до того ж політ трупом його ви називаєте, а я більш ніж впевнений, що у 2022 році порох задіє всі свої канали, щоб повернутись.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-11-09 22:33  
Robar III написано:
Бо ви ставитечь до політика за його гаслами, а не діяльністю.
нічого подібного. я намагаюся оцінювати все — в тому числі й політиків — комплексно. я дивлюся на широку перспективу і широкий контекст.
Robar III написано:
Те, що порох стверджує, що він патріот та перебрав на себе націоналістичну риторику не робить його патріотом та націоналістом.
я казав про поступову зміну риторики і державної політики в бік націоналізму і державництва.
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-11-09 22:40  
Virake написано:
пане Робаре, я з вами розмовляю досить таки дипломатично, хіба ні? я не чіпляюся до кожної вашої емоційної чи їдкої ремарки, намагаюся вислухати ваші думки і представити свої — і то в такий спосіб, щоб донести їх до вашого розуміння, а не щоб самоствердитися. я не чекаю, що ви будете себе поводити абсолютно симетрично, все таки у всіх тут різні характери і життєві обставини. проте, є певний мінімальний рівень взаємних поступок, без якого спілкування неможливе. я завжди ставився до вас з повагою і намагався не осуджувати, коли ми розходилися в думках — і за це я очікую, що ви ПРИНАЙМНІ не будете кидатися в мене гаслами. гасла заважають пізнавати дійсність. хіба це занадто жорсткі умови? якщо так, то я вас більше не турбуватиму. що б ви там про мене не думали, але я тут не для того, щоб агітувати вас за політика, чиї шанси на продовження кар'єри давно мертві.

Я всього-на-всього відповів на ваше ж
Virake написано:
комічно було б сумніватися в тому, на чиєму боці Коломойський в цьому протистоянні.

Коломойський, як і Порошенко такий же олігарх і обтдва вони використовують владу для власних цілей та збагачення. Ну і я ж писав, що вся антиолігархічна діяльність по залишилась лиш на коломойському. Ахметов, добкін і купа інших чуваків, діяльність яких була і є більш руйнівною для України, так і залишились при мвоїх позиціях. Помста коломойського звісно буде, але не варто його робити головним антидержавником.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-11-09 22:42  
Robar III написано:
Саоєю перемогою він завдячує такій же пропаганді, те, що крим та донецька і луганська області "відпали". 54% що вибрали порошенка, це 54% з явки 59% (якщо пам'ять не зраджує).
Порошенко був практично невідомий пересічному виборцю до Майдану. у свідомості населення він був відсутній як явище. а на Майдані він дуже спритно пропіарився. хіба ви не бачили його виступів? він спромігся зняти всі вершки від участі в Майдані і при цьому не зазнати жодних репутаційних втрат, на відміну від Яценюка, Тягнибока і Кличка.
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-11-09 22:42  
Robar III написано:
, що порох стверджує, що він патріот та перебрав на себе націоналістичну риторику не робить його патріотом та націоналістом.

А цією цитатою, я не про вашу тезу кажу
Virake написано:
я казав про поступову зміну риторики і державної політики в бік націоналізму і державництва.

А про те, як себе позиціонує порох.
кокошнік 

2019-11-09 22:43  
Robar III написано:
Коломойський, як і Порошенко такий же олігарх і обтдва вони використовують владу для власних цілей та збагачення. Ну і я ж писав, що вся антиолігархічна діяльність по залишилась лиш на коломойському. Ахметов, добкін і купа інших чуваків, діяльність яких була і є більш руйнівною для України, так і залишились при мвоїх позиціях. Помста коломойського звісно буде, але не варто його робити головним антидержавником.

тут не вистачає однієї чи двох явних детелей опису, що саме пан робар пропустив навмично чи спонтанно???
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-11-09 22:45  
Virake
Він не був відомий це так. А вершки з майдану зняв, тому, що гарно залучив свої мас. медіа. Зе(ко) побив Порошенка його ж "фінтом".

Додано через 50 секунд:

кокошнік
Конкретніше??
кокошнік 

2019-11-09 22:47  
Virake написано:
Порошенко був практично невідомий пересічному виборцю до Майдану. у свідомості населення він був відсутній як явище. а на Майдані він дуже спритно пропіарився. хіба ви не бачили його виступів? він спромігся зняти всі вершки від участі в Майдані і при цьому не зазнати жодних репутаційних втрат, на відміну від Яценюка, Тягнибока і Кличка.

і тут є пропущені декілька речай, а що саме?

Додано через 1 хвилину 40 секунд:

Robar III написано:
Конкретніше??

всі кажуть, що я несу маячню, тому я тільки звертаю увагу на те що є пропущені речі)))
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-11-09 22:48  
кокошнік
Трохи не розумію, про які пропущнні речі йде мова.
кокошнік 

2019-11-09 22:51  
Robar III написано:
Трохи не розумію, про які пропущнні речі йде мова.

Саму владу, якшо влада захоче олігархів не буде існувати...
це один натяк...

а хто є влада, це другий натяк...

але ви це пропустили...
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-11-09 22:58  
кокошнік написано:

Саму владу, якшо влада захоче олігархів не буде існувати...
це один натяк...

Так в тому і справа, що олігархат і править. Фактично, але цого можна було б здолати, чи заапочаткувати систему обмежень та противаг. Але цього ніхто з президентів не зробив і не зробить. Всі вважають, що найераще знають як правити.....
кокошнік 

2019-11-09 23:06  
Robar III написано:
Так в тому і справа, що олігархат і править. Фактично, але цого можна було б здолати, чи заапочаткувати систему обмежень та противаг. Але цього ніхто з президентів не зробив і не зробить. Всі вважають, що найераще знають як правити.....

неправильна відповідь, ще один натяк хто влада...

мтс, кому належить? збер банк, та вільно ходящий рубиль, та сотні підприємств...
порошенко з якихось цих активів чіпав, чи змінював власника? використовував "владу в своїх цілях?" тобто власників цих активів рф?? ні... владу рф в своїх цілях, які є власниками цих активів порошенко не використовував, він чист як голуб...

Додано через 2 хвилини:

Robar III написано:
Так в тому і справа, що олігархат і править.

так в тому то і діло що олігархат не править ні мтс ні збер банком ні ходящим рубльом, немає влади над цим, а ви тут розповідаєте, що використовують в своїх інтересах святі люди владоньку...)))
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-11-09 23:34  
Virake написано:
54% що вибрали порошенка, це 54% з явки 59% (якщо пам'ять не зраджує).
не зовсім розумію, до чого це сказано.
Robar III написано:
Я всього-на-всього відповів на ваше ж
так. відповіли. гаслом. і мені це не сподобалося, бо така відповідь не містить корисної інформації — на відміну від вашої справжньої відповіді, яку ви оце щойно написали.
Robar III написано:
я колись теж був такої самої думки щодо загрози від Коломойського. обурювався, що Порошенко котить на нього бочку, не покаравши Ахметова і Медведчука. я навіть казав, що Коломойський подає приклад «патріотичного олігарха», бо чимось допомагав на початку війни, а отже його не треба першим вести на шибеницю. можете собі уявити? та що там уявляти — я ж все це писав тут, на Толоці, у флудильні. а потім спливли подробиці того, яких масштабів були махінації Коломойського в ПриватБанку і які це могло мати для України воістину апокаліптичні наслідки. на даний час уже не може бути ніяких сумнівів у тому, що нагальною загрозою в той час був саме Коломойський. власне, він виявився також і довготривалою загрозою, і знову більшою, ніж інші олігархи.

щодо використання влади олігархами для забезпечення особистих інтересів — я не заперечую проти такого твердження. але, на мою думку, це питання набагато складніше. звісно ж, в ідеалі державою має керувати самовіддана і високоморальна людина. але ми не живемо в ідеальній Україні — ми живемо в реальній Україні, якою заправляють олігархи, суспільні звичаї і Хаос. тут не місце ідеалізму. з прагматичної точки зору ми маємо оцінювати цих двох олігархів за тим, наскільки сумісні їхні особисті інтереси з інтересами держави. інтереси Порошенка щонайменше не суперечать виживанню України як держави і її хоч і повільному, але все-таки розвитку. хіба можна те саме сказати про Коломойського? того, хто свідомо і цілеспрямовано, заради особистої матеріальної вигоди підводив Україну до повного фінансового колапсу? я не знаю точно, наскільки Порошенко замішаний в корупції, але навіть якщо припустити, що більшість звинувачень на його адресу правдиві, між ним і Коломойським широченна прірва.

ще раз про особисті інтереси: слід дивитися на те, наскільки вони сумісні з державними. це не значить, що не треба позбуватися олігархату — це значить, що треба дивитися на дійсність і використовувати ті ресурси, які ми маємо. візьмемо до прикладу гетьмана з вашого підпису — ви ж не думаєте, що він зовсім не дбав про себе, а думав тільки про українську державу? Хмельницький і Мазепа теж діяли з корисливих міркувань, а без їхнього внеску Україна зараз би навряд чи існувала.
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-11-09 23:42  
кокошнік
Порох використовував владу, щоб саме з його заводів йшла закупка техніки до зсу. Рюкзаки авакова, за ціною 3к грн за штуку для зсу - теж аваков виграв чисто випадково....
Так звісно, святі люде...

Додано через 6 хвилин 3 секунди:

Virake написано:
ще раз про особисті інтереси: слід дивитися на те, наскільки вони сумісні з державними. це не значить, що не треба позбуватися олігархату — це значить, що треба дивитися на дійсність і використовувати ті ресурси, які ми маємо. візьмемо до прикладу гетьмана з вашого підпису — ви ж не думаєте, що він зовсім не дбав про себе, а думав тільки про українську державу? Хмельницький і Мазепа теж діяли з корисливих міркувань, а без їхнього внеску Україна зараз би навряд чи існувала.

З цим я згоден повністю.
Virake написано:
не зовсім розумію, до чого це сказано.

Щоб показати, наскільки незначна кількість людей його підтримала в 14му. А враховуючи, 5 років і багато не вирішених питань (хоч далеко не всі міг вирішити порошенко, і не всі залежать від нього) народ і проголосував проти по. Зе (ко) лиш довели принципи пропаганди до ідеалу та скористались моментом.
кокошнік 

2019-11-09 23:52  
Virake написано:
я колись теж був такої самої думки щодо загрози

ви гарний маніпулятор виявляється,
декілька думок в абзаці, підводження під певну мету за одного проти іншого, компроміси, приклади, вау
ви напевно розумієте наслідки лапши для ваших співбесідників,
одне прохання - беріть більше грошима за свою позицію,

а так все супер,
давайте ще)))

Додано через 3 хвилини 53 секунди:

Robar III написано:
Порох використовував владу,

підказка, це не використання влади, використання влади це коли він би заборонив вільне ходіння рубля, власність рф...
ви незрозуміли, у нього не було влади, він тільки на своїх підприємствах чинив владу,
ех робар, робар...

Додано через 2 хвилини 24 секунди:

Robar III написано:
Рюкзаки авакова, за ціною 3к грн за штуку для зсу - теж аваков виграв чисто випадково....

ви невиправдано не хочете бачити дійсність...
якшо він вчинив погано його прокурор посадив за це?
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-11-09 23:53  
Virake написано:
щодо використання влади олігархами для забезпечення особистих інтересів — я не заперечую проти такого твердження. але, на мою думку, це питання набагато складніше. звісно ж, в ідеалі державою має керувати самовіддана і високоморальна людина. але ми не живемо в ідеальній Україні — ми живемо в реальній Україні, якою заправляють олігархи, суспільні звичаї і Хаос. тут не місце ідеалізму. з прагматичної точки зору ми маємо оцінювати цих двох олігархів за тим, наскільки сумісні їхні особисті інтереси з інтересами держави. інтереси Порошенка щонайменше не суперечать виживанню України як держави і її хоч і повільному, але все-таки розвитку. хіба можна те саме сказати про Коломойського? того, хто свідомо і цілеспрямовано, заради особистої матеріальної вигоди підводив Україну до повного фінансового колапсу? я не знаю точно, наскільки Порошенко замішаний в корупції, але навіть якщо припустити, що більшість звинувачень на його адресу правдиві, між ним і Коломойським широченна прірва.

А я не сподіваюсь, що правити буде ідеальна людина з ідеальними принципами. Такі точно не виживають в політиці. Прагматиків, що вистачило б з головою, але порох сам почав рубати гілку на якій сидів. Чим і втратив купу голосів у свою підтримку. Прагматичним його не назвеш, а кількість ляпів та "втрат" від людей яких він призначив взагалі показує, на нездатність підібрати "команду".
По посрався з яценюком, щоб посадити гройсмана на місце прем'єра, а врезультаті під вибори яценюк підтримав по, а гройсман виступив окремо, аваков - взагалі став на сторону зе. Мені самому не подобається зе, і те, що зараз чудять з закупами електроенергії з рашки, відведенням військ, і купи іншого (про професааналів у ордло яких візьмуть в сн).... але треба дивитись по факту, і критикувати за діло, а не за те, де порошенку дозволялось, а зе готові розчленувати.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 261, 262, 263 ... 531, 532, 533  наступна