Автор |
Повідомлення |
Krest0 VIP
|
2019-10-03 22:54 |
Robar III написано: | Я спілкувався з нею не тільки на толоці. Стандарт Лелі, що тут, що у фб чи по тел один. Сонріса недотягує на клона лелі. |
Отже я поспішив із висновками. Хоча факт залишається фактом, це чийся клон. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-10-03 23:00 |
Krest0
Так. Мені воно нагадує суміш нумєрного поцрєота з жинжером. Своїми повчаннями, та діагнозами. А от стиль написання - від жинжера трохи є. |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2019-10-03 23:01 |
Robar III написано: |
starlost, 11994455
До речі, як вам нова декада життя в Україні? (2010-2019)
|
інколи здається що ходимо колами.. |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2019-10-03 23:27 |
Robar III написано: | Мені воно нагадує суміш нумєрного поцрєота з жинжером. Своїми повчаннями, та діагнозами. А от стиль написання - від жинжера трохи є. |
Отже, помітили між ними схожість вже (не рахуючи мене) як мінімум четверо людей. Збіг, мабуть ^__^
|
|
|
|
|
Gіnger Забанено
|
2019-10-03 23:39 |
|
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-10-03 23:54 |
Robar III написано: | Які це ваші?? | ви не вловили іронії. пояснюю: оце ваше «і за Порошенка було так само» — відверте окозамилювання. хоч ви себе до зебільні не зараховуєте, але якщо дивитися збоку, то видно, що ви стаєте щораз більше на них схожі. пригадайте, як деякі з них під час виборів тут теж вертілися, ухилялися, казали що вони «не за Зе», але при цьому відмітали всю критику щодо нього закидами Порошенку. пригадали? раджу добре подумати над тим, в чиї ворота ви граєте.
з Порошенком були пов'язані проблеми, явні та уявні, які вже встигли обсмоктати всі кому не лінь (в тому числі ви) ще за часів його президентства. але воно скінчилося, і разом з ним «чомусь» скінчилися перспективи України на виживання. мабуть не таке то все було страшне, ті свинарчуки, та корупція, навіть сам Медведчук, якщо навіть з усім тим лайном Україна якось рухалася вперед, розвивалася і ставала сильнішою. питання: якщо прийшли «такі самі», тоді чому все раптом стало котитися до прірви? |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-10-04 00:18 |
Virake
За каденції порошенка Україна не ставала сильнішою, а котилась до того стану, який маємо зараз. Можливо не пам'ятаєте, але саме таким же окозамилюванням, яке приписуєте мені, і яким займаються зебіли - займались вже відсутні тут порохоботи: Іванван валя котик, володимирко - чи цього не було? Ви вперто відмовляєтесь бачити, що порошенка побили його ж "зброєю" та прийомами. І хоча зелень мені більш огидний за пороха, я не вважаю, що зовнішньополітичний курс України кардинально змінився.
Додано через 3 хвилини 13 секунд:
До речі, цікаво скільки% людей проголосувало за нього в 2014, бо повелись про 1000 грн в день за участь в ато, та долар має бути по 10 грн...... |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-10-04 01:12 |
Robar III написано: | За каденції порошенка Україна не ставала сильнішою, а котилась до того стану, який маємо зараз. | пане Робаре, та ви, певно, жартуєте якби Україна після Майдану рухалася не вгору, а тільки деградувала, то зараз би її вже не було. це ж має бути очевидно! подумайте: як би довго ми змогли протриматися, якби економіка і далі залишалася в крутому піке? армію теж тільки розвалювали? а як там було із міжнародними відносинами? а санкції проти Росії? а загалом ставлення до неї у світі? ми ж з вами не якісь школярі, давайте говорити серйозно.
поза тим, друга половина речення має в собі зерна істини. дійсно, деякі важливі державні питання попередній уряд занедбав, що призвело до чинної ситуації. але ж будьмо чесними: ми з вами теж їх занедбали. навіть гірше — ми навіть не підозрювали про їхнє існування, інакше обрання Зелемойського не стало б для нас таким шоком. це — урок, який має навчити нас не бути такими самовпевненими. Robar III написано: | Іванван валя котик, володимирко | ви вже в котрий раз їх згадуєте і я вже в котрий раз не бачу, якого коментаря ви від мене очікуєте. Robar III написано: | порошенка побили його ж "зброєю" та прийомами. | якими ще прийомами? порошенківське інформаційне покриття було жалюгідним. практично все, що відбувалося в країні, до людей доходило виключно зі зрадофільською приправою. цю війну в тилу країни Порошенко продув начисто. його дійсно, як ви кажете, побили, але однозначно не його зброєю. змагання було комічно нерівне. Robar III написано: | я не вважаю, що зовнішньополітичний курс України кардинально змінився. | раніше ми рухалися ВІД Росії. зараз рухаємося ДО Росії. якщо це не кардинальна зміна, то я не знаю, що Зелемойський має ще зробити. а власне, це хороше питання: що, на вашу думку, свідчило би про кардинальну зміну курсу? і за якими ознаками цей курс визначати? Robar III написано: | До речі, цікаво скільки% людей проголосувало за нього в 2014, бо повелись про 1000 грн в день за участь в ато, та долар має бути по 10 грн...... | люди проголосували за швидке закінчення війни. але Порошенко переміг радше тому, що він був компромісною фігурою для найсильніших гравців української політики. так і вийшло: всі залишилися незадоволені. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-10-04 02:20 |
Virake
Я визнаю, враховуючи постійне донорство від мвф українська економіка мала %росту, але пройшло 5 років, і все так же, відібрати донорські вливання валюти і ми як і попередні роки матимемо дефіцит грошей. От цікаво буде подивитись на ріст економіки, коли ми почнемо віддавати %, під які отримували кредити. Virake написано: | ставлення до неї у світі? |
А невже багацько країн змвнило своє ставлення до неї? Туреччина як співпрацювала так і співпрацює , Німеччина та Франція взагалі ледь не союзники, Італія взагалі за гроші всім віддасться. Звісно ставлення у США та Британії з їх співдружністю ставлення до росії похолоднішало, але не настільки, щоб щось серйозне завдати їй.
Санкції? Я колись скидав діаграму, та і зараз можна знайти посилання у пана vj на фб, що найкритичніший період "перебудови" економіки росія пережила.
Щодо "зміни зовнішньополітичного курсу" - а який має бути курс, коли вся шайка ахметов, пінчук, добкін та інша компанія залишились не те, що при баблі, а і при владі на своїх місцях. І сбу їх не чіпає, я вже мовчу про те, як відпустили Штепу.
Додано через 16 хвилин 33 секунди:
Щодо "зміни курсу" - то хіба порох не спілкувався з путіним (таємно) через медведчука? (А план миру путіна, який ща кілтка днів прещентували як план порошенка?)
Просто, тепер все те, що "пробачалось" пороху, не пробачається зелені.
Скажу, що для мене показниками зміни зовнішньополітичного напрямку є заяви, та діяльність політиків. Окремо сприймати заяви та діяльність - гибле діло. Порошенко за час президенства перейшов від подібних зе заяв, до ледь не націоналістичної риторики, але толку, коли своїми діями ходу від росії не було.
Мені не подобаєтся, той стан в якому Україна перебувала всі ці роки та продовжує ним йти. Але одного разу обравши "мир" і (каби нєбило вайни" -теперішній шлях на капітуляцію не дивує.
Додано через 16 хвилин 36 секунд:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=724535340950298&id=100001815173862
https://www.facebook.com/100001815173862/posts/3058527934217682/ |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-10-04 08:08 |
Robar III, а тобі не спадало на думку, що людина може взагалі не мати клонів?
Тепло, бабки-пліткарки на лавочці.... |
|
|
|
|
R.V.V. Забанено
|
2019-10-04 08:39 |
hetzendorf написано: | Отже, помітили між ними схожість вже (не рахуючи мене) як мінімум четверо людей. Збіг, мабуть ^__^ |
Ти мене вже дістав! Іди лікуйся! Анімешки. Вони для дітей, для пізнання, для розвитку. А ти ними повчаєш, ти хворий, у тебе психічна патологія. Візьмусь я до тебе - класифікую тебе (її). Дорвався! Догрався! Псіху! |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-10-04 09:22 |
R.V.V., знаєте, що таке звичка? Звичка - це сила. І знаєте, як її позбутися? Замінити іншою звичкою. Дуже бажано корисною, звісно)
Додано через 7 хвилин 17 секунд:
«Гладко было на бумаге, да забыли про овраги, а по ним ходить».
Український відповідник? |
|
|
|
|
R.V.V. Забанено
|
2019-10-04 09:23 |
TheSky, всі ваші слова - як вода крізь пальці, нічого не затримується. Язик без кісток. Якщо вже вирішив серйозно говорити, то говори із змістом, щоб щось, тай осіло в серці, голові, можна було застосувати. А так,TheSky, це тільки ваш безглуздий трьоп, по ньому вас і судять. Довго це було, бо хто зараз знає яка перед тобою людина насправді, але коли вичерпаєш усі прийоми - стає все зрозуміло. Тоді питання. Нащо ламати було таку хвору комедію, - я тебе все рівно вичислю? |
|
|
|
|
Python VIP
|
2019-10-04 10:56 |
demitsuru написано: | Свободівці з ЄС заодно. ЛООООЛ. Націоналісти продажні. |
А власне, з ким ще «Свободі» має сенс співпрацювати після перемоги «слуг»? Ну не з партією ж влади, що взяла курс на капітуляцію. Попри конфронтацію в попередній період між тодішньою партією влади та націоналістами, ЄС насьогодні лишається найвпливовішою політичною силою, що сприймається як пронаціоналістична. Чи буде в «Свободи» якась перспектива в майбутньому — хтозна, остання поразка не дає надії на її вивищення в майбутньому — якщо так, то можна очікувати її розчинення в пронаціоналістичних парламентських партіях, як це раніше сталося з РУХом.
Додано через 1 годину 26 хвилин 51 секунду:
Панове, а чи існує десь статистика найбагатших людей не серед власників українських паспортів, а серед носіїв української мови як рідної/основної (необов'язково при цьому громадян України чи українців за національністю — тобто, включно з неасимільованою діаспорою, українськими поляками і т.д.)?
Додано через 5 хвилин 7 секунд:
TheSky написано: | Robar III, а тобі не спадало на думку, що людина може взагалі не мати клонів? |
Таке достеменно можна знати тільки про себе самого. Та й то, звідки мені знати, що в мене нема синдрому множинної особистості, і десь по Толоці не бігає мій клон, зареєстрований іншою людиною в моєму тілі? |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2019-10-04 11:36 |
R.V.V.
Жінже, ти б хоч вазу нічну з голови зняв! Весь час ото дзьобом клацаєш, пір'я стирчить на всі боки, аж тут іще така халепа @_@
TheSky написано: | знаєте, що таке звичка? Звичка - це сила. І знаєте, як її позбутися? Замінити іншою звичкою. Дуже бажано корисною, звісно |
20 років поспіль курив, потім кинув. Іншою звичкою не замінив. Що я зробив не так?
TheSky написано: | а тобі не спадало на думку, що людина може взагалі не мати клонів? |
Рьорю-чян, якщо то Ви справжня, то признайтеся тоді, нащо здаєте цей обліковий запис в оренду зебобікам?
Додано через 3 хвилини 31 секунду:
Python написано: | Та й то, звідки мені знати, що в мене нема синдрому множинної особистості, і десь по Толоці не бігає мій клон, зареєстрований іншою людиною в моєму тілі? |
Звернутися до психіатра. |
|
|
|
|
R.V.V. Забанено
|
2019-10-04 11:40 |
hetzendorf, вам, ваша величність нема чим перейматись, - так задумано, коли прийде час маску знімля, а зараз так має бути. А ти далі ламай свою голівоньку видумуй неправильні, неадекватні діагнози. Не переживий, для тебе все ще впереді. |
|
|
|
|
Python VIP
|
2019-10-04 11:49 |
hetzendorf написано: | Звернутися до психіатра. |
Так захворювання рідкісне, до психіатра звертаються вже після видимих наслідків діяльності інших особистостей. Наприклад, випадково виявляєш себе залогіненим під обліковий запис іншої людини, з якою перед цим гаряче сперечався (або запрошував на побачення, якщо це дівчина, і там у приваті гора листів від інших таких залицяльників...). |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-10-04 12:15 |
Чапля Осінь Жде Завзято, Буде Сани Фарбувати. Чому Пінгвіни Живуть Зимою Без Своїх Фантазій (тут - помаранчевий)
Та інші. Для дітей і дорослих.
Чи Одслонить Жінка Зранку Бісову Свою Фіранку?) |
|
|
|
|
Gіnger Забанено
|
2019-10-04 12:15 |
Очікуєте sonrisa vertical? Так то ж клон? Її не буде. Сьогодні моя черга. Від неї вам подарунок. |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2019-10-04 12:25 |
R.V.V.
Жінже, та не напружуйся так, пиши вже своєю рідною — мокшанською! І до речі, де хоча б 1 фрагмент мого фото з клоунським носом? Ти ж обіцяв їх висилати по частинах! І так завжди з твоїми обіцянками! Ти взагалі хоча б одну з них виконав? То ти напевне дупетат! ^_^ Python написано: | до психіатра звертаються вже після видимих наслідків |
І це може бути запізно. Ніхто не забороняє до лікарів звертатися за якихось підозр чи просто перевіритися. |
|
|
|
|
R.V.V. Забанено
|
2019-10-04 12:28 |
Ґінґер, ще один такий флуд і конфуцій розізлиться, злетить башня і всіх забанить. Вам того треба? То лише мені дозволено ходити по лезу ножа, інакше який кайф від життя?
Додано через 2 хвилини 28 секунд:
hetzendorf, ти дурак, неадекват і гіпернеправильний. То не я! Перш ніж пред'являти, май докази. |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-10-04 12:31 |
TheSky написано: | Robar III, а тобі не спадало на думку, що людина може взагалі не мати клонів? |
Може, але sonrisa vertical не той випадок.
Що ми маємо:
1) одразу після реєстрації полізла сратися у флудильню і тільки тим і займається.
2) нічого не вантажить і не роздає, а отже зайшла сюди цілеспрямовано, щоб сратися, а не користуватися торентом.
3) знає інформацію про laszlozp, яку не може знати людина, що тільки недавно зареєструвалася.
Стать тут я вказав таку, якою той користувач сам себе називає. Це ще поки не відомо чи то справді дівчина. |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-10-04 12:55 |
Лепетун - дуже гарний український проект про українську мову. Але хіба щиро поговориш з українськими суперпатріотами, які населяють цю суперпатріотичну тему, про український проект про українську мову? Оце запитала))
Додано через 2 хвилини 17 секунд:
Я злопам'ятна (як усі жінки)) ага) я пам'ятаю всі ваші базарні плітки.
Додано через 1 хвилину 25 секунд:
Там вам вище пляшка. А пісеньку на додачу слухатиме?
Додано через 1 хвилину 49 секунд:
Ні, я з вами не поділюся піснею.
Додано через 10 хвилин 7 секунд:
Як з вами говорити, щоб це було і не лицемірно, і без образ і т.п... Оце задача. Найкраще мовчати. |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-10-04 12:59 |
TheSky написано: | Лепетун - дуже гарний український проект про українську мову. Але хіба щиро поговориш з українськими суперпатріотами, які населяють цю суперпатріотичну тему, про український проект про українську мову? |
А що там обговорювати? Як ви і сказали "дуже гарний проєкт про українську мову". Що тут ще можна додати? |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-10-04 13:19 |
Krest0 написано: | Що тут ще можна додати? |
Вам - додати нічого. Забагато від вас тут хочу, дарма, це призводить тільки до істеричності, так. Мудріше треба бути.
Ви у кожному новому тут користувачу, що писатиме від особи жінки абощо, бачитимете мене (або ще когось, хто вам просто не подобається)?
Що ж... Нудно просто, так, нема чого робити, кого б ще обговорити, кому б ще кістки прополоскати. |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-10-04 13:25 |
TheSky написано: | Ви у кожному новому тут користувачу, що писатиме від особи жінки абощо, бачитимете мене (або ще когось, хто вам просто не подобається)? |
Так я ж уже визнав, що помилився і то не ваш клон. Вибачте. |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-10-04 13:50 |
БОЛОТО. БОЛОТО. БОЛОТО.
Додано через 12 хвилин 1 секунду:
Ви взагалі не про те говорите. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-10-04 14:04 |
Robar III написано: | От цікаво буде подивитись на ріст економіки, коли ми почнемо віддавати %, під які отримували кредити. | частину змогли б віддати, бо вже не такі економічно ослаблені, як раніше. на покриття решти можна набрати нових кредитів, що є стандартна світова практика. але про все це можна буде забути, якщо Коломойський отримає назад ПриватБанк. штучне утримування курсу гривні в далекій перспективі теж нічого хорошого нам не зробить (принаймні, так пишуть економісти). Robar III написано: | Туреччина як співпрацювала так і співпрацює | їхні відносини стабільно погіршувалися і в них уже була купа конфліктів. думаю, розвал їхньої співпраці — цілком імовірний розвиток подій. Robar III написано: | Німеччина та Франція взагалі ледь не союзники | їхнє ставлення до Росії змінювалося. але не буде помилкою сказати, що це не стільки їхня інціатива, скільки наша заслуга. український спротив Росії спонукає інші країни серйозніше ставитися до наших інтересів і жорсткіше реагувати на Росію. а тепер, коли спротив припиняється, припиняється і їхня підтримка нашого спротиву.
якщо ви мені не вірите, що ж, почекаємо ще кілька місяців. тоді вже стане видно, чого була варта їхня підтримка. Robar III написано: | Щодо "зміни зовнішньополітичного курсу" - а який має бути курс, коли вся шайка ахметов, пінчук, добкін та інша компанія залишились не те, що при баблі, а і при владі на своїх місцях. І сбу їх не чіпає, я вже мовчу про те, як відпустили Штепу. | травля або не травля місцевих олігархів — це не зовнішній, а внутрішній курс. і, до речі, одного олігарха таки приструнили, хоч і не до кінця, та й сталося це ще за Порошенка. звісно ж, я маю на увазі Коломойського і вилучення у нього його основної золотої гуски, ПриватБанку.
щодо бабла, то багато які з олігархів втратили через війну чимало грошей. той же Порошенко більше не мільярдер. Robar III написано: | хіба порох не спілкувався з путіним (таємно) через медведчука? (А план миру путіна, який ща кілтка днів прещентували як план порошенка?) | перемовини — це тільки перемовини. на мою думку в цьому не було жодного сенсу і це тільки зашкодило іміджу Порошенка, але він міг вбачати в цьому якусь потенційну можливість. щодо плану — якби тодішній уряд рипнувся чудити те, що й теперішній, то так само нарвався б на протестні акції. які, до речі, бували тоді не раз, просто слабші. |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-10-04 14:24 |
|
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-10-04 14:45 |
щоб було ще смішніше: це голова комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів. |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|