Автор |
Повідомлення |
drymbaUA VIP

|
2019-10-02 20:07 |
AndreasZwiebel написано: | являюсь прихильником лінуксів і іншого відкртого коду, яким віндовси не являються, ви не можете бути впевненими в безпеці і приватності віндовсів, а от на лінуксах можна аналізувати, досліджувати, модифікувати |
Відкритий код - це все дуже добре і підхід схвалюю в цілому.
Тільки зізнайтеся, коли ви востаннє переглядали джерело коду лінуксівської програми перед тим як встановлювати і користуватися? Питання риторичне, звісно. Оскільки переглянути код - це не є тривіальна задачка. А от висловлюватися штампами на зразок "відкритий код, безпека, бла-бла" - запросто. Звісно, якщо ви один з тих хто проводить аудит відкритого коду - тоді здіймаю капелюха і схиляю голову...
Додано через 5 хвилин 26 секунд:
AndreasZwiebel
Вдома я 100% лінуксоїд. По роботі часом (епізодично) доводиться під'єднуватися через rdp до віндовсівської віртуалки. Загалом робочі процеси так побудовані, що взагалі ніхто не питає, яка в тебе операційка. Тож віндовс на локальній машині не потрібен. В холіварах не зацікавлений, юзайте собі що завгодно. До речі, колись встановив старшим родичам лубунту і вони всім задоволені. |
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2019-10-02 20:14 |
Virake написано: | вас щось із пам'яттю? |
Та ні, в мене все добре. От тільки, відступи нашої армії та відведення військ були не тільки після Дебальцево та Іловайська, а і такі ж.
Ознайомтесь, шановне панство "жодного кроку назад".
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2788935851176893&id=100001815173862
До того ж, мінськ то підписав хто? Зелень?
Цитата: | В зв'язку з тим, що для частини народу подальше виконання мінських угод чомусь виявилось несподіваним доведеться перервати свою паузу і "освіжити пам'ять" цій самій частині.
==================================
Рада Безпеки, посилаючись на цілі і принципи, закріплені в Статуті Організації Об'єднаних Націй, і знову заявляючи про свою повну повагу суверенітету, незалежності і територіальної цілісності України, висловлюючи глибоке занепокоєння трагічними подіями і насильством в
східних районах України, підтверджуючи свою резолюцію 2166 (2014), будучи твердо переконаною в тому, що врегулювати ситуацію в східних районах України можна тільки шляхом мирного розв'язання нинішньої кризи:
1. схвалює «Комплекс заходів з виконання Мінських угод»,
прийнятий і підписаний в Мінську 12 лютого 2015 року (додаток I);
2. вітає Декларацію в підтримку «Комплексу заходів з виконання Мінських угод»
3. закликає всі сторони забезпечити повне виконання «Комплексу заходів»;
©https://tinyurl.com/y68wvca2
Резолюція 2202 (2015), прийнята Радою Безпеки на 7384-му засіданні 17 лютого 2015 року закріпила на найвищому міжнародному рівні так званий "комплекс заходів". Це стало можливим в зв'язку з тим, що з моменту початку російської агресії в лютому 2014 році і до сьогодні представники України в ООН жодного разу не вимагали підняти процедурні питання щодо російської участі у військовому конфлікті на нашій території, що позбавило би країну-окупанта права вето при розгляді питань, пов'язаних з подіями в Україні, як про це наголошує стаття 27 Статуту ООН. Натомість представники нашої держави шостий рік підтримують в ООН вигляд "внутрішнього громадянського конфлікту".
Комплекс заходів з виконання Мінських угод
1. Припинення вогню (з нашого боку виконано в 2015, за винятком вогню у відповідь, може бути досягнуто за бажання окупанта будь-якої миті)
2. Відведення всіх важких озброєнь на рівні відстані для створення зони безпеки шириною 50 км (з нашого боку досягнуто в 2015, з того може бути виконано будь-якої миті):
3. Ефективний контроль за відведенням (досягнуто в 2015, інциденти з того боку можуть за бажання бути припинені будь-якої миті)
4. Закон про особливий статус ОРДЛО (виконано в 2014). В ньому має бути "мовне самовизначення", своя прокуратура і суди, державна підтримка розвитку, право ОРДЛО на "транскордонне співробітництво" з окупантом, "народна міліція", непідконтрольні парламенту депутати місцевих рад.
5. Закон про амністію (виконано в 2014, формально не підписано президентом, що може бути виконано будь-якої миті).
6. Обмін заручників "всіх на всіх" (здебільшого виконано, може бути виконано остаточно за бажання окупанта будь-якої миті, при цьому тих, кого утримує окупант, цей пункт не стосується).
7. Гуманітарна допомога (працює з 2014).
8. Відновлення економічних зв'язків - відкриття торгівлі, відновлення банківських послуг і оподаткування, соцільні допомоги та пільги. (може бути виконано будь-якої миті)
9. Місцеві вибори за стандартами ОБСЄ під контролем ОБСЄ за погодженням всієї процедури з "представниками ОРДЛО".
10. Початок отримання контролю над українським кордоном.
11. Виведення незаконних формувань
12. Внесення змін до Конституції, які закріплюють ОРДЛО на рівні головного закону країни.
13. Завершення відновлення контролю над кордоном.
©https://www.osce.org/ru/cio/140221
Підписаний повноважним представником президента України, послом ЄС, послом РФ і "представниками ОРДЛО" 12 лютого 2015 року "комплекс заходів" є покроковою деталізацією виконання "Протоколу Тристоронньої контактної групи" - так званих "мінських угод".
Протокол за підсумками консультації Тристоронньої контактної групи стосовно спільних кроків, спрямованих на імплементацію Мирного плану президента України П. Порошенка та ініціатив президента росії путіна.
1. Припинення вогню.
2. Контроль за припиненням вогню.
3. Закон "Про особливий статус"
4. "Зона безпеки"
5. Звільнення заручників.
6. Закон про амністію.
7. "Діалог з ОРДЛО"
8. Покращення гуманітарної ситуації на Донбасі.
9. Місцеві вибори за законом "про особливий статус".
10. Виведення незаконних формувань.
11. Програма економічного відновлення Донбасу.
12. Гарантії безпеки учасникам.
©https://www.osce.org/ru/home/123258
Підписаний повноважним представником президента України, послом ЄС, послом РФ і "представниками ОРДЛО" 5 вересня 2014 року "протокол" є розширеною версією "мирного плану Порошенка для Донбасу" офіційно презентованого 19 червня 2014 року і неофіційно "злитого" в мережу ЗМІ за кілька днів до того.
"Кроки з мирного врегулювання ситуації в східних регіонах України
1. Гарантії безпеки учасникам.
2. Амністія
3. Звільнення заручників
4. Безпекова зона в 10 кілометрів
5. Виведення "російських і українських найманців"
6. Роззброєння
7. "Спільні" з ОРДЛО "підрозділи МВС" для патрулювання
8. Звільнення захоплених будівель.
9. Відновлення діяльності місцевих органів влади.
10. Відновлення теле- і радіомовлення.
11. Децентралізація влади, захист російської мови інтегрований в Конституцію.
12. Погодження керівників ОДА з "представниками Донбасу"
13. Дострокові місцеві і парламентські вибори
14. Програма створення робочих місць.
©https://uk.wikisource.org/wiki/Мирний_план_Президента_України_щодо_врегулювання_ситуації_в_східних_регіонах_України
©https://youtu.be/Tl5EOMh9dFk
Додатково освіжу пам'ять законом про амністію, прийнятим на закритому засіданні парламенту 16 вересня 2014 року невідомою досі кількістю голосів:
Дія цього Закону не поширюється на осіб, які підозрюються або обвинувачуються у вчиненні діянь, що містять ознаки злочинів, передбачених статтями 112, 113, 115, частиною другою статті 121, частиною другою статті 147, статтями 149, 152, 153, 187, 201, 258, 297, 348, 349, 379, 400, 442, 443, 444 Кримінального кодексу України, або засуджені за вчинення злочинів, передбачених цими статтями.
©http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=52183
Перелічені статті ККУ, які не підпадають під амністію:
Стаття 112. Посягання на життя державного чи громадського діяча
Стаття 113. Диверсія
Стаття 115. Умисне вбивство (але його треба буде довести методом цивільного розслідування)
Стаття 121-2. Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, чи з мотивів расової, національної або релігійної нетерпимості, або вчинене на замовлення, або таке, що спричинило смерть потерпілого
Стаття 147-2. Захоплення заручників, вчинені щодо неповнолітнього або організованою групою, або були поєднані з погрозою знищення людей, або такі, що спричинили тяжкі наслідки
Стаття 149. Торгівля людьми
Стаття 152. Зґвалтування
Стаття 153. Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом
Стаття 187. Розбій
Стаття 201. Контрабанда
Стаття 258. Терористичний акт
Стаття 297. Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого
Стаття 348. Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця
Стаття 349. Захоплення представника влади або працівника правоохоронного органу як заручника
Стаття 379. Посягання на життя судді, народного засідателя чи присяжного у зв'язку з їх діяльністю, пов'язаною із здійсненням правосуддя
Стаття 400. Посягання на життя захисника чи представника особи у зв'язку з діяльністю, пов'язаною з наданням правової допомоги
Стаття 442. Геноцид
Стаття 443. Посягання на життя представника іноземної держави
Стаття 444. Злочини проти осіб та установ, що мають міжнародний захист
Все інше амністується.
Зокрема:
Стаття 109. Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади
Стаття 110. Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України
Стаття 111. Державна зрада
Стаття 114. Шпигунство
Стаття 120. Доведення до самогубства
Стаття 127. Катування
Стаття 146. Незаконне позбавлення волі або викрадення людини
Стаття 150. Експлуатація дітей
Стаття 154. Примушування до вступу в статевий зв'язок
Стаття 185. Крадіжка
Стаття 186. Грабіж
Стаття 189. Вимагання
Стаття 206. Протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації
Стаття 255. Створення злочинної організації
Стаття 256. Сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності
Стаття 257. Бандитизм
Стаття 263. Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами
Стаття 294. Масові заворушення
Стаття 304. Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність
Стаття 341. Захоплення державних або громадських будівель чи споруд
Стаття 437. Планування, підготовка, розв'язування та ведення агресивної війни
Стаття 438. Порушення законів та звичаїв війни
Стаття 447. Найманство
Кінець пам'ятки.
Порохоботним ідіотам, які серйозно повірили своїм топовим інфотітухановодам в казки про те, що видатний дипломат ПАПа вирішив талановито надурити весь світ з РБ ООН включно - мої вітання, ви ідіоти. Сходіть ще раз до Пономаря з Чєкалкіним, може вони вас втішать. Все, на що ви могли розраховувати при другому терміні Порошенка - в кращому випадку відтермінування цього на кілька років (хоча навіщо? третій термін все одно не світить), в гіршому і більш ймовірному - все те саме, але ваші інфотітухановоди зараз би з тією ж регулярністю і масовістю розповідали, що все це правильно, а хто думає інакше - агент кремля. Підтвердження цьому можна знайти в журналах порохоботних "лігродів" за 2016 рік (хто ще не приховав), де вони розписувати на тему розведення військ в Золотому, як це правильно і яка це перемога.
Наївним мрійникам "в світле ЄС і США" - гуглити історію Косово, "Вашингтонських угод", "Дейтонських угод", "плану Мєдвєдєва-Саркозі" і переставати бути мрійниками.
Всім іншим, кого я без поважних причин не бачив на протестах під АП влітку 2014 року - краще тихенько помовчати. Саме відсутність масового опору спочатку обранню "в один тур" міністра економіки Януковича, а потім його "мирному плану для Донбасу" призвела до того, що тепер Україна має простий і чіткий вибір - або "ганебний мир", або війна сам-на-сам з окупантом. В 2014 вибір був інший, але його зробили так, як зробили - і за це тепер треба платити. |
|
|
|
|
 |
Qualcuno VIP

|
2019-10-02 20:16 |
А хіба Лінукс не захопив світ під виглядом Android? Який там зараз баланс користування десктоп/мобільна ОС? Більшість людей тупо сидять в кількох додатках, відео, музика, соціалки, месенджери. В мене більшість знайомих молодше 25 років сидять в телефонах, десктопи тільки для якоїсь профільної роботи, і тут Windows як не крути підходить краще, ніж Лінукс. |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-10-02 20:27 |
Robar III написано: | або "ганебний мир", або війна сам-на-сам з окупантом |
В нас вибору нема, в нас тільки "ганебний мир". Нова команда в принципі не бажає воювати, і навіть не розглядає такої можливості. Це дуже добре прослідковується у стилі їхніх заяв та словах, які вони підбирають для опису поточної ситуації. Думаю ніхто не забув про заяву представниці моніки зеленські, яка відкрито заявила що "українські військові стріляють по мирному населенню". Нещодавно теж була ситуація, коли представниця офісу ледь не заявила атовцям під АП про те, що війна почалась через них (я десь публікував лінк на відео з fb).
І якщо вже так, то хай це зелене опудало вийде до людей і скаже, мовляв, спасибі за вашу активну участь, але ми згортаємо військові дії та погоджуємось на чужі умови. І все, питань не буде. Але інформацію починають викручувати, давити на жалість, на совість, на почуття. Аби фейл не був аж таким помітним. Навіть тепер ми не знаємо що саме підписали, бо блазень так і не вийшов до людей - тільки своїм слугам розповів на що ми погодились. Поточну ситуацію можна охарактеризувати наступною жабою
І чому тепер, маючи начебто проукраїнського (ха=ха!) президента, ми дізнаємось про все з російських новин?! Це вже не перший випадок, коли російські змі (раптово) не брешуть.
Додано через 2 хвилини 2 секунди:
btw: Та й розрахунок був на те, що сторони по - своєму тлумачили цей документ, а тому це мертвонароджене дитя ніхто б й ніколи не виконав, бо ми хтіли виведення російських військ, а росія хтіли виборів. І вона, фактично, це отримала. От тільки "приватбанкова" поки що мовчить, вірніше дає шоу тільки для обраних "слуг народу"
Додано через 12 секунд:
Добраніч! |
|
|
|
 |
AndreasZwiebel Новенький

|
2019-10-02 20:34 |
Вау, бачу що нова тема вам по кайфу, чому я дуже радий. Бо навіть не уявляєте, ЯК замахали оті ЗЄбри з Порохами в усіх флудилках і чатах...
Я користуюсь Дебіаном версії Бастер, колись тестував Слакварь, Слакс, Мінт, пробував збирати ЛФС, але не дуже вийшло, ще хочу спробувати зібрати Гентуху, для повного щастя.
Загалом, правильно тут висловилися, від себе ще додам що система - це інструмент, яким людина користується. |
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2019-10-02 20:36 |
laszlozp написано: | проукраїнського (ха=ха!) президента, ми дізнаємось про все з російських новин?! Це вже не перший випадок, коли російські змі (раптово) не брешуть. |
Типу цього не було за порошенка. Яка ж у вас гарна пам'ять... шк
Новину за 14/15 рік коли "раптом" виявилось, що в мінську були підписані і таємні угоди, забули? Чи про донецький аеропорт, який мали віддати сєпарам, таким же відведенням військ, але коли не вийшло віддати, то АП примазалось до кіборгів.... |
|
|
|
 |
starlost VIP

|
2019-10-02 20:37 |
Robar III
не можу зрозуміти вашої позиції, логіка зрозуміла, а от позиція ні. "чого ви рипаєтесь якщо це вже було?" і навіть як повчальний елемент не підходить, так нічого не добитись.
у нас, грубо кажучи, багато баранів. декому потрібний час щоб сформулювати власну думку а декому і життя забракне. зараз у тих в кого з'явилась власна думка ще п'ять років тому її не було.
я все ж вважаю що людство розвивається поступово, тобто те що ще вчора було норм, сьогодні вже не підходить.
а якщо ні, то можна згадати те що було 100 років тому, ситуація дуже подібна, і сказати: якщо сто років тому не вийшло з самостійністю то нащо зараз рипатись?! |
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2019-10-02 20:41 |
starlost
Трохи не так. Я вже писав що треба, щоб українці перестали робити собі ідолів, та приносити їх до лику святих... тут, же зібралось дві групи ідолопоклонників фанати зе і фанати по.
Думати ніхто не хоче... |
|
|
|
 |
hetzendorf Забанено

|
2019-10-02 20:52 |
starlost написано: | бачу у флудильні нова забавка "нагодуй троля", припускаю виграє той хто жирніше підмаже |
Поки що на жаль виграють недотролі >_<
 |
|
|
|
 |
starlost VIP

|
2019-10-02 20:57 |
Robar III написано: | щоб українці перестали робити собі ідолів, та приносити їх до лику святих... |
ок, зрозуміло, тримати відносно тверезу голову.
Robar III написано: | тут, же зібралось дві групи ідолопоклонників фанати зе і фанати по. |
я за по голосував лише один єдиний раз - другий тур, бо вважав зе гіршим варіантом і досі так вважаю. при цьому що двоє нічого неварті. з 39 кандидатів, для народу України, не знайшлося нікого кращого...
я приблизно ваш ровесник, якщо стане питання коли з'явилось право голосу. |
|
|
|
 |
Gіnger Забанено

|
2019-10-02 20:59 |
|
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2019-10-02 21:10 |
starlost написано: | другий тур, бо вважав зе гіршим варіантом |
Аналогічно, а щодо права голосу, то я трохи старший, як розумію. Бо на виборах президента голосував, ще у 14му. |
|
|
|
 |
drymbaUA VIP

|
2019-10-02 21:18 |
drymbaUA написано: | Загалом робочі процеси так побудовані, що взагалі ніхто не питає, яка в тебе операційка |
Колись мене стримувало від роботи з sql server (mssql) те, що як сервер, так і клієнт були під віндовс (лише). Пізніше з'явилися різноманітні клієнти, а потім (пробачте за можливі помилки в хронології) і сам sql сервер під лінукс!
А ще є можливість кодити під .net з-під лінукса... Це для мене поки що теорія, однак невдовзі спробую на практиці.
А ще віндовс почав підтримувати linux bash shell.
Загалом жарт про www.microsoft.com/downloads/linux перестав бути жартом (хоч справжній лінк повинен бути дещо іншим). |
|
|
|
 |
Qualcuno VIP

|
2019-10-02 21:20 |
AndreasZwiebel написано: | система - це інструмент, яким людина користується |
Саме так, тому краще мати мультибут. Є речі, які в мене під Лінуксом не працюють (або я не знаю, як організувати), наприклад, розкодування платних супутникових каналів, з чим легко і просто справляються плагіни ProgDVB під Windows. Те, що після якоїсь версії четвертого ядра абсолютно будь-який дистрибутив перестав вимикатися (зависає, треба добивати кнопкою) вже спишу на старий ноут, хоча десятку досі тягне без проблем. |
|
|
|
 |
AndreasZwiebel Новенький

|
2019-10-02 21:24 |
https://youtu.be/WLLx-SSAbpU
Ось відосика записав про часткове відновлення роутера. Без лінукса я навряд би щось зробив, вінда таке не вміє.. |
|
|
|
 |
starlost VIP

|
2019-10-02 22:05 |
Robar III написано: | то я трохи старший |
трохи молодший
мої перші вибори - січень 2010 президентські, якби відбулися раніше в жовтні, то по віку не зміг би голосувати.
я був малий та зелений, 18 тільки виповнилось, і я просто отетерів від того, що до влади прийшов "вічно легітимний". я дуже довго не міг повірити що люд голосував за "оте" невідо що.... |
|
|
|
 |
11994455 Попереджень: 2

|
2019-10-02 22:08 |
А в 2012 прям за Свободу голосував.... |
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2019-10-02 22:34 |
starlost
Зрозуміло, я просто подумав, що першими виборами в тебе були 19го.
Додано через 15 хвилин 40 секунд:
starlost, 11994455
До речі, як вам нова декада життя в Україні? (2010-2019) |
|
|
|
 |
R.V.V. Забанено

|
2019-10-02 23:21 |
Хочете знати, що відбувається в країні і як рішити цю херню? Тоді рахуйте від початку помаранчевої революції, тобто знайдіть причини її виникнення (я тоді ще студентом був). Бидлу сподобалось протестувати, від тоді життя - це американські гірки. Але не тіште себе дурні, все що має початок, має і кінець. |
|
|
|
 |
Gіnger Забанено

|
2019-10-02 23:58 |
R.V.V.
Тому у вас і немає нагород. І книгу спогадів ви так ніколи і не напишете. Ви не маєте про що згадувати. Ви не маєте про що писати. Був, жив, вчився, любив, ненавидів... І що далі?
Дон Педро ніколи про вас не напише... в своїй "темі".. |
|
|
|
 |
кокошнік Попереджень: 1

|
2019-10-03 00:02 |
Gіnger написано: | І що далі? |
а щось має бути ще? навіщо? навіщо дон педро має когось згадувати??? |
|
|
|
 |
drymbaUA VIP

|
2019-10-03 00:23 |
Qualcuno написано: | А хіба Лінукс не захопив світ під виглядом Android? Який там зараз баланс користування десктоп/мобільна ОС? Більшість людей тупо сидять в кількох додатках, відео, музика, соціалки, месенджери. В мене більшість знайомих молодше 25 років сидять в телефонах, десктопи тільки для якоїсь профільної роботи, і тут Windows як не крути підходить краще, ніж Лінукс. |
Кодери все одно працюють поки що 99,99% на десктопі/ноуті. Про мобілку/планшет згадують лише коли йдеться про допоміжні задачі типу відповісти в месенджері по роботі поки я в дорозі / на обідній перерві / засинаю з телефоном (до речі, погана звичка, останнім часом стараюся брати натомість електронну книгу). А от кому яка оська підходить більше на компі/ноуті - це фор хум хау.
Є певні спроби створити мобільну оську, щоб один і той же девайс використовувати всюди. Доступне залізо вже наче є - з hdmi виходом для підключення екрану, а проц і оперативка вже в принципі ок. От тільки сама операційка поки що не дає потрібного рівня свободи. Цікаво було б почитати, якщо хтось в тренді і знає про останні досягнення в цьому напрямку. |
|
|
|
 |
Python VIP

|
2019-10-03 02:16 |
Arsenfpu написано: | Зручність щоденно-побутового віндовса ніхто не перевершив. Happy |
Причому, після ХР та семірки ця зручність пішла на спад.
Додано через 8 хвилин 49 секунд:
Qualcuno написано: | А хіба Лінукс не захопив світ під виглядом Android? |
Лише ядро. На рівні прикладного ПЗ, Андроїд не має нічого спільного з десктопним чи серверним лінуксом (та іншими юнікс-подібними системами). Навіть bash з коробки не встановлено. |
|
|
|
 |
R.V.V. Забанено

|
2019-10-03 10:00 |
Ґінґер, а так і має бути. Лікуйтесь!
Додано через 43 хвилини 39 секунд:
Хочу вписати пояснення. Останнє речення не для вас, а до тих, хто заварив цю кашу, хворі. |
|
|
|
 |
sonrisa vertical Попереджень: 1

|
2019-10-03 11:56 |
R.V.V. написано: | Хочу вписати пояснення. Останнє речення не для вас, а до тих, хто заварив цю кашу, хворі. |
Тільки зібралася знов пояснити Krest0 щодо клонів... Думаєте, не варто? Гаразд.
Додано через 22 хвилини 25 секунд:
R.V.V. написано: | Бидлу сподобалось протестувати, від тоді життя - це американські гірки. |
Ну, скажімо, у Помаранчевій революції тоді протестувало справді "бидло". Народ, тобто. Це ваші проблеми, що ви його так називаєте. А наступна революція - то зовсім інше.
Додано через 7 хвилин 14 секунд:
Другий раз вже люди гналися справді не "за ковбасою"... Думаю, це була чиясь маніпуляція. Хтось надто чітко зрозумів, що у владі йому вже не бути ніколи. |
|
|
|
 |
R.V.V. Забанено

|
2019-10-03 12:00 |
Не може добра вода витікати з поганого джерела. Дивились "машину часу 2" (00.52.15), але це реальність і ніякої машини часу не існує, щоб повернутись, та й сумніваюсь, що з другої спроби було би щось інакше. Воно почалось тоді - воно має і скінчитись, байдуже коли, але скінчиться (бачте вже 15 років минуло і кінця ще нема, - ціле покоління на цьому виросло, не дивно, що воно неадекватне і дурне, але то вже інша причина - а йому лиш би покричати, хворе. |
|
|
|
 |

|
2019-10-03 12:13 |
Усі попередні президенти чітко розуміли, що таке Донбас. І не тільки президенти, а і політики. Лише студенти-недоучки, як на мене, вирішили погаласувати. От тепер усі вигрібають.
Додано через 1 хвилину 48 секунд:
Звісно ж, ними скористалися! А вони просто погано вчилися.
Додано через 3 хвилини 4 секунди:
Хто мене справді бісив, так то не Янукович, а Верховна Рада. От кого треба було розігнати. Купа незрозуміло, чого і для чого. |
|
|
|
 |
R.V.V. Забанено

|
2019-10-03 12:19 |
Справа в тому, що наша країна молода з 91 пострадянське почало проходити, намальовувалось щось нормальне, правильне, цивілізоване справжнє, - а тут таке западло. - ющенка втроїли - рука кремля. І почалось. (Ющенка не мали троїти, він би не переміг, (результати двох були б близькі, але...), пройшов би провладний (боротьба, би була чесною, настільки би тоді вона могла би бути) - "добро" би лишилось при своєму, на своєму, - "зло" - те саме - боротьба продовжується, як і має бути.
Ющенка втроїли, повстання, переворот - тепер вже сам чорт ногу злому, хто є хто і з чим (ющенко кволий при владі) і з того часу обі сторони мсять один одному - це нездорова обстановка. |
|
|
|
 |

|
2019-10-03 12:29 |
Чи було 50/50, чи була перемога Ющенка повною - хто зна. Майдан вирішив. Але я не проти Ющенка. А після нього, як наслідок, Януковича. Я за вибори. Так, Януковича треба було переобрати. Але ж якби вибори відбулися у свій строк, Порошенко, наприклад, не набрав би і 3%. |
|
|
|
 |
R.V.V. Забанено

|
2019-10-03 12:30 |
А насправді рішення до всього у кремлі. Одна і друга сторона - маріонетки, вони попали так - чогось іншого і бути не може. В'@би путіна і вся слабість сама собою розсосеться, кінець кошмару. |
|
|
|
 |
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|