Автор |
Повідомлення |
Gіnger Забанено

|
2019-09-28 14:16 |
кокошнік написано: | а ви спробуйте нормально писати... |
Нормально вона пише. Просто ви злі і голодні. Так і хочеться запропонувати вам поїсти...
Олю! Не витрачайте час на дурнів і на дурниці. Здоров’я вам! І не забувайте про йогу.
А щодо Зеленського? Він переміг! І як написав поет про місцевих колег:
Та нехай собі, як знають,
Божеволіють, конають,—
Нам своє робить! |
|
|
|
 |
кокошнік Попереджень: 1

|
2019-09-28 14:21 |
Gіnger написано: | Просто ви злі і голодні. |
Як це злі???
 |
|
|
|
 |
TheSky Забанено

|
2019-09-28 14:21 |
Gіngere, я вам напишу ПП... ) |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-28 14:34 |
кокошнік написано: | Як це злі??? |
Не купуєтесь на красіву казку про Моніку Зеленські. Тому й злі .. |
|
|
|
 |
sonrisa vertical Попереджень: 1

|
2019-09-28 14:39 |
О! Неіснуюча істота прочитала мої думки! А не треба було пукати! Хоча... На тих промовах вже будь-хто би пукав. |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2019-09-28 14:41 |
laszlozp написано: | Як втратити друзів та союзників | автор статті уперто пише про Зеленського, як про якогось самостійного гравця, який просто «не справляється» з роботою. а ми ж-то з вами знаємо, що він є і завжди був маріонеткою Коломойського. в такому контексті фрази на кшталт «Evidence of favoritism» мають вже зовсім смішний вигляд. |
|
|
|
 |
Gіnger Забанено

|
2019-09-28 14:42 |
|
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-28 14:46 |
Virake
Принаймні вони (європейці) бачать, що він не справляється, а нашим просто байдуже, хай би як так циркова шобла не шапарювала. Та й європейці більш обачні, вони не будуть лити бруд в своїх статтях, тільки натяки лишатимуть. А там читач хай сам додумує, якщо є чим ... |
|
|
|
 |
starlost VIP

|
2019-09-28 15:06 |
чому мені здається що sonrisa vertical це все ж леля, просто трохи агресивніша?? |
|
|
|
 |
sonrisa vertical Попереджень: 1

|
2019-09-28 15:11 |
starlost
Тю. Як говорив один мій приятель. У минулому. "Не намагайтеся здаватися дурнішим, ніж ви є насправді" |
|
|
|
 |
R.V.V. Забанено

|
2019-09-28 15:11 |
Пропав наш Джинжер, вдруге! Gіnger, наголошую, ви наступного разу Олю не слухайте, я серйозно. |
|
|
|
 |
don pedro Попереджень: 1

|
2019-09-28 15:18 |
До речі: а де ділись наші борці з корупцією? А то при попередній владі були такими активними, всюдисущими, вилазячи з кожної дірки. Є дві можливості: або корупція зникла, або просто немає команди "фас" від тих, у кого ці "борці" на зарплаті.
А ви як думаєте? |
|
|
|
 |
Gіnger Забанено

|
2019-09-28 15:25 |
|
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-28 15:36 |
Чергова перемога "зільоних"
НСЖУ просить Богдана та Мендель вибачитися за перешкоджання роботі журналістів
Цитата: | "Влада в усьому світі шукає формати уникання неконтрольованих контактів із незалежними журналістами. І це природньо. Чиновник (як і кожна людина) боїться незручних запитань. Але перешкоджання журналістській діяльності - найгірша з можливих реакцій влади", - написав Томіленко. |
https://espreso.tv/news/2019/09/28/nszhu_prosyt_mendel_vybachytysya_za_pereshkodzhannya_roboti_zhurnalista
Цікаво, чи знайде в собі сили прес-секретутка блазня та смотрящій бєні вибачитись перед журналістською спільнотою .. |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2019-09-28 15:40 |
don pedro написано: | До речі: а де ділись наші борці з корупцією? А то при попередній владі були такими активними, всюдисущими, вилазячи з кожної дірки. Є дві можливості: або корупція зникла, або просто немає команди "фас" від тих, у кого ці "борці" на зарплаті.
А ви як думаєте? | думаю, лише певний відсоток з людей, які виконували цю роботу, були дійсно найнятими працівниками. решта просто піддавалися пропаганді та ретранслювали її. дуже легко критикувати корупцію попереднього уряду, якщо про це щодня пишуть на кожному сайті. а якщо потоку такої інформації (правдивої чи підробної) немає, то більшості «використаних» просто нема чим надихатися.
зараз Коломойський перебуває в кардинально іншому положенні, ніж раніше. зараз влада — його. залишилося витиснути з посад ще буквально кілька недобитих реформаторів і влада стане абсолютна. тому зараз його пропагандистська машина діє в іншому напрямку — замість дискредитації вони займаються замилюванням очей. створюють скандали та інші події, які відволікають народ від того, що відбувається.
але в Коломойського є одне слабке місце: він самовпевнений. вистачить одного серйозного проколу, щоб його план розсипався. |
|
|
|
 |

|
2019-09-28 15:49 |
Virake
Десь ще поділись відважні національні жінки, горді свободівці, мудрі мережеві "розслідувачі" Virake написано: | але в Коломойського є одне слабке місце: він самовпевнений. вистачить одного серйозного проколу, щоб його план розсипався. |
Мені він цим нагадує російських олігархів початку минулого десятиріччя, які загрались, викохуючи монстра, а потім чекісти відправили найупертіших з них під ніж. Думаю, Голобородько і його оточення зовсім не такі простаки, як багато хто про них думає, і рано чи пізно вони позбудуться Коломойського. Найпростіший вихід: видати олігарха США на першу їх вимогу. |
|
|
|
 |
кокошнік Попереджень: 1

|
2019-09-28 17:42 |
Хтось в курсі, в мережі дс++, є хаби з українськими файлами??? Там тільки російські та транс світові... |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-28 18:25 |
На поведінку прессекретарки Зеленського скаржаться ще двоє журналістів
Цитата: | "Я почав запитувати, але встиг сказати лише одне речення, коли Юлія Мендель підійшла до мене з-за спини, чим дуже мене здивувала. Вона схопила мене за праву руку і за спину і почала тягнути мене. Це було дуже неприємно", – сказав Міллер. |
Цитата: | "Я бачив, як добре Офіс ставиться до каналів та ЗМІ, що лояльні до президента, і як геть інакше – до "Радіо Свобода", яке критикує цю владу, як і будь-яку, яка була до неї", — сказав журналіст. |
https://espreso.tv/news/2019/09/28/na_povedinku_pres_sekretarky_zelenskogo_skarzhatsya_sche_dvoye_zhurnalistiv
Цікаво чи покарають оце прес-секретутське бидло |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2019-09-28 18:55 |
laszlozp написано: | Цікаво чи покарають оце прес-секретутське бидло | та звісно, що ні. наївно навіть думати про таке. |
|
|
|
 |
Python VIP

|
2019-09-28 19:09 |
don pedro написано: | Мені він цим нагадує російських олігархів початку минулого десятиріччя, які загрались, викохуючи монстра, а потім чекісти відправили найупертіших з них під ніж. Думаю, Голобородько і його оточення зовсім не такі простаки, як багато хто про них думає, і рано чи пізно вони позбудуться Коломойського. Найпростіший вихід: видати олігарха США на першу їх вимогу. |
Сумнівно. Між співробітником спецслужби та актором розмовного жанру таки є певна різниця. Чому диктори, маючи доступ до озвучення своєї позиції на всю країну, ніколи не стають диктаторами? З президентом-актором та ж історія: його пропхали як ефективну «балакучу голову», а зовсім не через якісь його успіхи як стратега чи «ефективного менеджера», яким він до президентства ніде проявити себе не зміг. Чи існує якась своя окрема «команда Зеленського», непідвладна «команді Коломойського»? Хіба що як акторська трупа, що виступала разом з ним — це гравці не того рівня, що потрібні для такого перевороту. Добре, видадуть вони Коломойського Штатам — і що далі робитимуть?.. |
|
|
|
 |
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай

|
2019-09-28 19:35 |
|
|
|
|
 |
Роман2211 VIP

|
2019-09-28 19:42 |
don pedro написано: | а де ділись наші борці з корупцією? |
Скоріш за все, чекають нагоди отримати 10% ЗЕ майже виконав свою обіцянку))) |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-28 20:01 |
Ага, як викладачі обіцяні 4000 $
Arsenfpu
А в нас безліч таких. Вище я публікував посилання на пост у Facebook, де АТОвці спілкувалися з представницею ОПУ. Так от вона ледь не бовкнула, що війна на Донбасі почалась саме через цих АТОвців .. |
|
|
|
 |
hetzendorf Забанено

|
2019-09-28 20:36 |
Robar III написано: | Ну в мене самого були конфліктні ситуації з вірейком (так, я чииаю його нік на англійський лад, а не німецький), але просто враховуючи, що на моє життя він не впливає аж ніяк |
Один такий випадок пам'ятаю, але тоді ви з ним просто полаялися, обмінявшись взаємними образами. І зовсім інша справа, коли він скоїв проти мене явну хуцпу, хоча я йому особисто ніякої ані підстави, ані приводу для цього не давав. Взагалі Фіраке із самого початку цієї історії поводив себе вкрай нечемно, згадуючи мене у своій філіпіці, до фабули й контексту якої я не був дотичний аніяк абсолютно. І це не кажучи про той факт, що його звинувачення мене виявилося врешті-решт банальним наклепом.
Але я хотів би полишити мінорну тональність! Радий повідомити, що отримав таки історію появи ніку Фіраке та з задоволенням презентую її вашій увазі. Далі — пряма мова «як є» від мого джерела, що попросило підписати його як © О. П. (тож за зміст подальшого тексту я відповідальність із себе знімаю):
Було це давно, ще у проголодні часи нашої з вашим приятелем студентської (передусім за віком, не з усіма за родом зайнять) молодості. Саме тоді ваш приятель брав харчуватися до офіса бомж-пакети. А оскільки він мав певний дефект мовлення (фіфєкт фікціі, ага ага ))), то назва отих бомж-пакетів з його вуст звучала як "доФірак". А будучи людиною за вихованням ввічливою, він як побачить когось поруч як сідає обідати, завжди пропонував йому свій "дофірак". Кожен раз у відповідь дякували й відмовлялися звісно й воно поступово увійшло у такий собі ритуальчик. І тут мушу зазначити - усі в нашому маленькому колективі були хлопці прості, що називається без ви*бонів, тому ніхто не прикалувався ні з фіфєкту фікціі, ні тим паче з "дофіраку". Хоча пам'ятаю точно, крім нього одного ніхто більше в офісі бомж-пакетами не харчувався. Але то таке, мало чи яка в людини ситуація..
І от якось прийшов до нас новенький, ну як завжди освоюються, питається що та як, ну й в обідню перерву питає, а де можна недорого перекусити? А тут хтось візьми та ляпне:
- Можна й нашару, але то лише дофірака
І тут новенький такий питає:
- Хто такий Фірак?
Маленька пауза і .... сказати що кімната вибухнула сміхом - не сказати нічого. У невеличкій кімнати ржали наче табун коней ))) Сам Фірак також ржав разом з усіма. Тож ця кликуха швидесенько поширилася за ним по офісу, а в нашій кімнаті навіть замість побажання смачного склалося таке собі типу хокку:
Фіраке! Як
смакує "дофірак"?
© О. П |
|
|
|
 |

|
2019-09-29 00:34 |
Python написано: | Добре, видадуть вони Коломойського Штатам — і що далі робитимуть? |
Одноосібно насолоджуватимуться владою. Після олігархів і судів залишиться тільки зачистити ЗМІ. |
|
|
|
 |
drymbaUA VIP

|
2019-09-29 00:38 |
R.V.V. написано: | Запитання: Чи нормальне наше суспільство країни, світу і складніше, по релігійним признакам? Відповідь: Ні. Отже, якого, милого, хтось, десь, кому, через певні обставини, мораль читає? |
1) Запитання не зрозумів, можливо тут потрібно define variable "нормальне суспільство" щоб скомпілювалося.
2) Тепер про мораль. Наведу реальну ситуацію. Співробітниця, котра вже не в декреті, та все ще годує грудьми, отримує від іншої співробітниці після роботи стакан з міксом горілки і соку. Ваші дії як спостерігача цієї події? |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2019-09-29 01:37 |
don pedro написано: | Десь ще поділись відважні національні жінки, горді свободівці, мудрі мережеві "розслідувачі" | це люди радше з тієї категорії найманих працівників. don pedro написано: | Думаю, Голобородько і його оточення зовсім не такі простаки, як багато хто про них думає, і рано чи пізно вони позбудуться Коломойського. | чи є якісь підстави для такого припущення? |
|
|
|
 |

|
2019-09-29 01:46 |
Virake написано: | чи є якісь підстави для такого припущення? |
Досвід тисячоліть. До того ж, голобородькам незабаром треба буде когось кинути на розшматування зграї, щоб заспокоїти розчарованих зебілів. Нахабний і захланний та просто вкрай неприємний мудило олігарх-єврей Коломойський чудово підходить на роль офірного цапа-відбувайла для заспокоєння бидла. |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2019-09-29 02:00 |
don pedro написано: | незабаром треба буде когось кинути на розшматування зграї, щоб заспокоїти розчарованих зебілів. | правду кажучи, я щось не дуже помічаю цього розчарування в них. мабуть, єдине моє передбачення, яке не здійснилося. don pedro написано: | Нахабний і захланний та просто вкрай неприємний мудило олігарх-єврей Коломойський чудово підходить на роль офірного цапа-відбувайла для заспокоєння бидла. | підходить, але як Зеленський зможе на таке наважитися, якщо він у всьому від нього залежить? він же буквально оточений його людьми. не кажучи вже про те, що Коломойському достатньо тільки клацнути пальцями і його медіа-імперія втопить Зеленського в помиях, як попередника, і при цьому заступатися за нього вже буде нікому. це був би суїцид. |
|
|
|
 |
Gіnger Забанено

|
2019-09-29 02:35 |
|
|
|
|
 |