Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 216, 217, 218 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 17.07.25

2019-09-26 03:24  
hetzendorf написано:
Знаєте, Virake, я чудово усвідомлюю, що ті факти, на які я так полюбляю звертати увагу у суперечках про негрів або педерастів та інших збоченців, вони вкрай незручні і ганебні для вищезазначених негрів або збоченців, грантожерів, що пасуться на ниві просування привілеїв для негрів або збоченців а також для корисних ідіотів, яких я назву умовно негроботами та гомоботами, себто толерастичних хом'ячків, що, будучи білими чи нормальної орієнтації на халяву горлопанять чи навіть чинять якісь дії, спрямовані на просування привілеїв для негрів або збоченців, діючи при цьому напряму на шкоду собі та собі подібним за кольором шкіри чи орієнтації. Я згоден, що озвучування таких фактів їх ображає — саме тому в них при цьому дупи горять, як сибірська тайга та кацапські підводні човни, й тому вони ці факти намагаються заперечити, як не виходить — то замовчують, а як це не виходить — то перекручують.

Але я коли згадую такі факти — я абсолютно щиро згадую лише факти, аби просвітити товариство, тобто комусь, хто цього не знав, повідомити щось нове, або нагадати, якщо хто забув, я не ставлю цілі когось цим образити, тож чиїсь образи — це лише побіжні явища викликані лише їхніми особистими труднощами та проблемами. Бо факти самі по собі не є перфектні чи ганебні, такими вони стають унаслідок оцінок конкретних людей.

Отже Ваші закиди щодо мого «лицемірства» та «брехні» викликані якимись незрозумілими мені емоціями й не мають під собою ніякого раціонального підґрунтя.
ви БРЕШЕТЕ, пане hetzendorf, і вашу брехню видно неозброєним оком. от скріншоти, які навів Марчелло — де там факти, про які ви казали? де там протистояння грантожерам і корисним ідіотам? нема там нічого подібного — один тільки нестримний шовінізм найрізноманітніших видів. проте, якби на цьому все і обмежувалося, то з вами ще можна було б мати справу. дідько, та я сам поділяю багато які з ваших сентиментів. біда в іншому: ви патологічно нещирий. за кожним вашим словом криється прихований мотив, відмінний від того, який ви декларуєте. ви не спілкуєтеся з людьми, а маніпулюєте ними. в цьому ви дуже схожі на Лелю — з тою відмінністю, що ваші твердження раціональні принаймні за формою (хоч і не за змістом). і якщо їй можна поспівчувати, бо вона просто дурненька, то вам — ні. ви інтелектом аж ніяк не обділені. на вас лежить повна відповідальність за ваші дії — хоч ви й намагається її уникнути за будь-яку ціну. а розплачуватися за це ваше загравання з брехнею змушені випадкові люди, яким не пощастило з вами зв'язатися.

бути інструментом брехні — це принизлива роль, яку я не гратиму. мій час надто цінний. так що на цьому ми з вами прощаємося. будьте здорові, і бажаю вам колись віднайти сили для того, щоб дивитися правді у вічі.
TheSky 
Забанено
Забанено

Востаннє: 13.10.19

2019-09-26 09:56  
Krest0 написано:
У гурту "Антитіла" чимало гарних пісень.

Krest0 написано:
одну із небагатьох їхніх російських пісень, щоб позлити тутешню аудиторію?

Krest0 написано:
позлити

Сказ же лікується, мабуть...

Додано через 3 хвилини 57 секунд:

Дивіться не захлиніться у власній заздрості, суперпатріоти.
Всього найкращого)
R.V.V. 
Забанено
Забанено

Востаннє: 22.07.22

2019-09-26 10:10  
TheSky, та куда ж ви? Ви все рівно повернетесь. Оце я називаю істерикою, вона характерна для психічно нестійких, слабких осіб жіночої статі. А коли чоловік істерить - це ні в які ворота, - hetzendorf, привіт!
starlost 
VIP

Востаннє: 22.03.22

2019-09-26 10:58  
hetzendorf написано:
Жінже?

це не він.

TheSky
то ви християнка?
я якоїсь моралі читати, чи дражнити не буду. просто хочу дещо вияснити.

Robar III написано:
Ото треш у флудильні......

все як зазвичай. і доволі м'яко.
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2019-09-26 11:34  
TheSky написано:
Сказ же лікується, мабуть...

А я не казав, що конкретно я злюсь від того. Мене цікавило чому ви обрали саме ту пісню із усіх їхніх пісень?
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-26 11:53  
Krest0 написано:
Мене цікавило чому ви обрали саме ту пісню із усіх їхніх пісень?

Тебе "забула" запитати. Але якщо ти аж такий стурбований, скажу: україномовні їхні пісні я тут поширювала (і слухаю їх) теж. Ну і все.

Додано через 2 хвилини 48 секунд:

Krest0 
VIP

2019-09-26 11:56  
TheSky написано:
Тебе "забула" запитати. Але якщо ти аж такий стурбований, скажу: україномовні їхні пісні я тут поширювала (і слухаю їх) теж, проблеми із зором?

2 пісні бачив. У них ще їх до біса.
Але не це головне. Коли ви викладували останню пісню, то одночасна риторика була типу "казіться патріотики". От і думав, ви спеціально обрали російську пісню, бо вона саме російська чи просто це одна із ваших найулюбленіших пісень із їхнього репертуару.
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2019-09-26 12:01  
Цікаво, за скільки годин чекати нового повідомлення від Лелі..
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-26 12:04  
На відміну від заздрісних, злих і стурбованих я роблю оцінку не за мовою, а за людськими якостями (якщо про людину мова).
Так само мені може однаково подобатися книга/пісня, написана українською чи російською. У цьому випадку.
Krest0 
VIP

2019-09-26 12:07  
Лол. Пісня була продубльована, щоб мене позлити. Власне це я і хотів дізнатися. Тепер можна офіційно вважати Лелю тролем. Хоча тут цікаве питання чи вона стала ним зараз чи давно вже нас тролить. У цьому світлі нещодавне обговорення Зе/Пороха викликає підозри.

Але маю засмутити вас, панянко, таким примітивним методом, як постіння російських кліпів від українських гуртів мене не сколихнеш. Трольте краще.
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-09-26 12:22  
Ги, 3 хвилини часу.....
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-26 12:27  
Ви (загалом) ж і україномовні пісні їхні (гурту "Антитіла") не слухаєте (а я слухаю і ті, і ті), бо, бачте, "знявся у кліпі із Зе".
Ви ж псевдоеліта, яка ненавидить і зневажає власний народ. Коли, цікаво, ви почнете перефарбовуватися... А натура ж залишиться. Заздрість, злість - це із серця йде.

Додано через 4 хвилини 31 секунду:

І це при тому, що Тарас Тополя волонтер, більшість його пісень україномовні, він принципово не виступає в Ерефії і не тікає нікуди з України, бореться тут. Ось перед вами, псевдоідейними, справді ідейна людина.
Заздрили б мовчки, але ж ні - воно з вас вилазить... Шила в мішку не втаїш.

А якщо ви вибираєте з його репертуару лише україномовні пісні - то що ж, буває... Буває, якої тільки тупості нема на світі.
Krest0 
VIP

2019-09-26 12:31  
TheSky написано:

Ви (загалом) ж і україномовні пісні їхні (гурту "Антитіла") не слухаєте (а я слухаю і ті, і ті), бо, бачте, "знявся у кліпі із Зе".
Ви ж псевдоеліта, яка ненавидить і зневажає власний народ. Коли, цікаво, ви почнете перефарбовуватися... А натура ж залишиться. Заздрість, злість - це із серця йде.

Спроба прикрити свій тролінг глибинним смислом? Після другого постіння кліпу ми обоє знаємо для чого саме ви це почали. Не треба ламати комедію.
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-26 12:43  
ТЕРАРІУМ.
Krest0 
VIP

2019-09-26 12:48  
starlost написано:

TheSky
то ви християнка?

Мені боляче бачити, як starlost'а вже вдруге динамлять.

Додано через 4 хвилини 35 секунд:

Мабуть, ви не її тип. Їй подобаюся я. На мої коментарі вона завжди радісно відповідає.
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-09-26 12:52  
Krest0 написано:
Їй подобаюся я

Ну ну..., дивіться, бо потім не відчепитьсяHappy
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 24.07.25

2019-09-26 13:02  
Здається, теперішній курс доляра ми будемо згадувати із солодкою ностальгією...
МВФ та Україна не домовилися про новий транш

Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) після двотижневої роботи покине Київ без підстав рекомендувати раді директорів МВФ укласти з Україною нову програму кредитування.
Про це повідомляють Українські Новини посилаючись на власні джерела.

Зазначається, що причин відсутності угоди кілька: ситуація з Приватбанком, держбюджет і можлива зміна керівництва НБУ.

Експерти МВФ прибули в Україну 11 вересня, і в цей же день прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що метою переговорів є отримання staff agreement (рекомендації раді директорів) для відкриття нової програми співпраці.

За інформацією агентства, місія МВФ мала закінчити роботу 24 вересня, проте продовжила її на два дні і завершила її в четвер, 26 вересня.

“Однак в результаті не буде не те, що узгодженого меморандуму про співпрацю, не буде навіть проекту цього документа”, – зазначають експерти.

Основною причиною відсутності домовленості з МВФ стала інформація про можливість мирової угоди між державою і колишніми власниками Приватбанку, повідомили агентству джерела, знайомі з процесом переговорів.

Буквально на наступний день після початку роботи місії МВФ 13 вересня колишній співвласник банку Ігор Коломойський заявив, що готовий на мирову угоду і на обмін $ 2 млрд, які у нього були в Приватбанку на акції банку. “Я визнаю, що була проведена емісія державою на 155 або 160 мільярдів. Віддайте мені акції на мої 60 з 200 мільярдів, і будемо разом співіснувати”, – цитує Коломойського FinСlub.

Через кілька днів, 17 вересня Financial Times опублікувала матеріал, в якому говориться, що прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив про бажання Києва досягти компроміс з колишніми власниками банку.

Відразу ж після виходу публікації прем’єр-міністр Гончарук дав коментар про те, що уряд не веде ніяких переговорів з пошуку компромісу.

Заяви Гончарука місією МВФ були сприйняті “з великою тривогою”, зазначив агентству співрозмовник.

У МВФ вважають неможливим скасування націоналізації банку або повернення частини акцій колишнім власникам. На сьогоднішній в МВФ вирішують питання, яким чином не допустити зміни позиції держави в Приваті.

Перший варіант – отримати від України гарантії в усній, а можливо і в письмовій формі.

Другий, за інформацією агентства, найбільш ймовірний – прописати в меморандумі умову, яка б заблокувала будь-які дії щодо повернення банку колишнім власникам.

На сьогоднішній день попередній власник акцій банку не має права вимагати від інвестора відшкодування будь-яких збитків, понесених в результаті придбання інвестором акцій банку – це визначено законом “Про систему гарантування вкладів фізичних осіб” (ст.41 п.6).

У Нацбанку зазначають, що на сьогоднішній день валютні резерви НБУ не викликають побоювання, і найближчим часом великих зовнішніх виплат Україні робити не потрібно.

За даними НБУ, на 11 вересня резерви Нацбанку перевищують $ 22 млрд, з яких чистих – більше $ 12.
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-26 13:03  
Robar III написано:
бо потім не відчепиться

З власної ініціативи розсталася з твоїм другом. Мирно. Як у цій пісні, теж слухаю:
starlost 
VIP

2019-09-26 13:11  
Krest0 написано:

Мені боляче бачити, як starlost'а вже вдруге динамлять.

Додано через 4 хвилини 35 секунд:

Мабуть, ви не її тип. Їй подобаюся я. На мої коментарі вона завжди радісно відповідає.

та мабуть... я ж не стас чи марчело, ну, щонайменше жинжер... значить ви наступний.

Додано через 52 секунди:

Krest0
хай щастить!
demitsuru 
Попереджень: 1

Востаннє: 19.07.25

2019-09-26 16:57  
https://youtu.be/TX5VxBGUTCI?t=575
Trump-Ukraine Call Log Clearly Demonstrates Quid Pro Quo Demand
starlost 
VIP

2019-09-26 17:25  
demitsuru
дрімали? ця новина дводенної давності, а розмова оприлюднена ще вчора

Додано через 2 хвилини 12 секунд:

краще ось це прокоментуйте
Arsenfpu написано:

Arsenfpu написано:

Основною причиною відсутності домовленості з МВФ стала інформація про можливість мирової угоди між державою і колишніми власниками Приватбанку, повідомили агентству джерела, знайомі з процесом переговорів.

Буквально на наступний день після початку роботи місії МВФ 13 вересня колишній співвласник банку Ігор Коломойський заявив, що готовий на мирову угоду і на обмін $ 2 млрд, які у нього були в Приватбанку на акції банку. “Я визнаю, що була проведена емісія державою на 155 або 160 мільярдів. Віддайте мені акції на мої 60 з 200 мільярдів, і будемо разом співіснувати”,

Додано через 2 хвилини 21 секунду:

бо що таке ти 400$ мільйонів якщо йдеться про два мільярди та пов'язані з цим наслідки
laszlozp 
Забанено
Забанено

Востаннє: 13.11.19

2019-09-26 17:27  
starlost
Так, я не зрозумів. Епоха бідності ж скінчилась .. нащо нам та поміч?
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 17.07.25

2019-09-26 17:35  
Arsenfpu написано:
час запасатися доларами.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-09-26 17:57  
Virake написано:
ви не спілкуєтеся з людьми, а маніпулюєте ними

А Ви, можна подумати, ні? Та хоча б у цій нашій суперечці (що зрештою перейшла у повний пересрач виключно з Вашої ініціативи) Ви своїми висмоктаними з пальця звинуваченнями в брехні й лицемірстві намагалися мене нагнути, аби я зізнався у проступку, якого я не скоював — в уявних Вам із подачі толерастів нібито «образах».

В реалі маніпулювати кожним із нас намагаються всі абсолютно, навіть малі діти (особливо малі діти!) й щоб не бути маніпульованим слід намагатися самому маніпулювати іншими. Це нормально й я це щиро визнаю, на відміну від Вас, що лицемірно грає роль такого собі чистоплюя одночасно звинувачуючи в лицемірстві мене! Це хуцпа з Вашого боку й Ви цим мене серйозно образили й рано чи пізно Вам доведеться за це просити вибачення!
Virake написано:
на вас лежить повна відповідальність за ваші дії — хоч ви й намагається її уникнути за будь-яку ціну

Щось Ви тут останнім часом забагато патякаєте про відповідальність, тож хотілося б ознайомитися, яку саме та в яких обсягах понесли Ви. Бо поки що спостерігаю самий лише крик та заклики нести відповідальність до інших. Щодо мене ж, то, по-перше, я не збираюся відповідати за те, чого не коїв, по-друге, до розмов про свою частину відповідальності приступаю лише після того, як переконаюся, що своєї частини відповідальності не вдасться уникнути моїм опонентам і по-третє, я здатен взяти на себе відповідальність лише тоді, коли на 100 % упевнений, що справа вигідна й я з нею впораюсь. У решті випадків, що не підпадають під пункти 2 й 3 уникати відповідальності намагатиметься будь-яка людина, що хоча б на краплю дружить зі здоровим глуздом.
Virake написано:
от скріншоти, які навів Марчелло — де там факти, про які ви казали?
Nummer eins
Nummer zwo
Nummer drei
Читайте до повного просвітлення! Якісь слова не зрозумілі? Якісь букви незнайомі? То питайте, я залюбки поясню ^__^ Чи боїтеся порушити обітницю мовчання? Через це Вам доведеться довго й боляче самошмагатися?

З приводу Nummer drei звісно налетять негроботи й волатимуть — але ж там образа, образа! але я прошу зазначити: я ставив питання, кого саме конкретно я образив? І відповіддю на це питання мусять бути імена та прізвища. Отже, з усіх 4-х наведених Марчеллом скріншотів таке ім'я налічується аж 1 (одне!), та й те, даруйте на слові, політик, про що я вже писав раніше.
Virake написано:
де там протистояння грантожерам і корисним ідіотам?

Для Вас Марчелло — єдине джерело інформації про мою діяльність на цьому сайті?
https://toloka.to/t81671
https://toloka.to/t90204
https://toloka.to/t92784-60
drymbaUA, а чи не бажаєте зробити скріншоти, де негро- та гомоботи ображають мене та моїх однодумців? І там не взагалі, не сферичних у вакуумі, а цілком конкретних, що носять певні ніки!
Virake написано:
та я сам поділяю багато які з ваших сентиментів

Тоді якого моржового Ви так наполегливо підіграєте моїм опонентам? А вони, якщо Ви ще не усвідомили, достатньо сильні, підлі й підступні вороги. У мене таке відчуття, наче я сів грати в шахи, а мій противник грає в «чапаєва». І тут, коли я сам перейшов, і не без успіху, на «чапаєва» ще й вичікуючи, коли мій противник відвернеться, аби швиденько бахнути його канделябром по черепу, з'являється такий собі весь у білому Фіраке, хапає мене за руки з несамовитим криком «Так не можна! Ви ж сіли грати в шахи!»

До речі, звідки маєте цей недоладний нік «Фіраке»?
Virake написано:
а розплачуватися за [наклеп видалено] змушені випадкові люди, яким не пощастило з вами зв'язатися

Бо я стараюся не грати за правилами ворогів, натомість намагаюся нав'язати їм свої правила. За яким бісом Ви мене намагаєтеся примусити дотримуватися їхніх правил? Та йдіть Ви лісом, Фіраке! Грайтеся самі на їхньому полі за їхніми правилами скільки хочете, набивайте собі шишок, синців — мені тепер байдуже до цього.
Virake написано:
ви інтелектом аж ніяк не обділені

А Вам хіба не казали, що краще з розумним втратити/згубити? Знаєте, оте, що Ви тут на рівному місці вирішили зі мною розісратися — це один з найбезглуздіших вчинків у Вашому житті. Я до Вас не просто позитивно ставився, я бачив в Вас союзника. Ми б з Вами скоординовано могли б так курощати різномасних зебілів, ліваків, толерастів і просто недоумків і тому подібних ворогів роду людського, що від них би тільки пір'я летіло й дупи вивергалися вулканами! Ви ж натомість засліплені зашкальним егоцентризмом і перебуваючи у полоні якихось невідомих мені догм віддали перевагу на користь атомізуватися у власній шкаралупі.

Мені шкода. Цим рішенням Ви сильно образили чібіків, чого робити не можна категорично! Бо чібіки не забувають і не пробачають. Ви на рівному місці нажили собі недоброзичливця, ще й не слабкого такого — скавчання Жінже із чорного вігваму тому підтвердження. І я просто вимушений буду Вас провчити. Не так, як Жінже, ні, Вас слід не прихлопнути, як муху, Вас слід добряче повозюкати мармизою в лайні, куди Вас регулярно втоптуватимуть наші спільні й окремі вороги, і Ви врешті-решт приповзете до мене на колінках — отоді Ви дозрієте, щоби я витягнув Вас з того лайна. А зараз Ви на жаль до цього ще не доросли.
starlost написано:
це не він

Та він це, він. Характерні забавки з курсивом, нездоровий інтерес до моєї персони й особливо дупобіль, що досі не вщухла, від моїх курощань на релігійному ґрунті (оце мене повеселило, бо я навіть забув багато деталей, що він тут нагадав ^__^ ) — забагато збігів ^__^ Хоча в номерному поцреотику його віртуала я упізнав надто пізно — вже після його бану. А пригадую, як він колись хизувався, що завів віртуала й чи хтось його вирахує. Але тоді всім (і мені в тому числі) було на те пофіг, от і забив ^_^
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-09-26 18:21  
hetzendorf написано:
образили чібіків

Ги.....
starlost 
VIP

2019-09-26 18:24  
laszlozp написано:
Епоха бідності ж скінчилась .. нащо нам та поміч?

а й дійсно, і очільника маємо "одного з найкращих лідерів сучасності" - як заявили самі зелені.
drymbaUA 
VIP

Востаннє: 28.11.20

2019-09-26 18:24  
Перечитуючи декілька дописів вище, скажу що моя діяльність зі скріншотами мала би більший сенс у дещо іншій ситуації.

Скажімо, в айті компанії де я працюю віддалено (а часом зустрічаємося в реалі теж), я поняття не маю, в кого яка позиція з певних питань (ну крім преференсез типу лінуксоїд/маковод/віндузятник, однак холівару не бачив жодного разу). Ок, десь краєм вуха щось міг почути в обідню перерву, однак саме так - краєм вуха. Є певні правила, які доволі широко описують про хейт спіч, дискримінацію і т.д., при цьому там йдеться про "групи людей" замість чітко визначених рас і т.д., тобто зводиться в результаті до того щоб не зачіпати негативно ніяк і нікого.

Це кумедно виглядає на толоці, а особливо у флудильні, куди приходять задля розкутого спілкування, флуду, холіварів і такого подібного. І дуже раціонально в компанії, де ціллю є створити код, котрий приносить прибуток, а також зростати в своїх професійних вміннях, замість відволікати свою життєву енергію на пошук "хто вище на стінку пісяє".

Тож... скріншотити планую далі, час від часу, коли буде настрій, ціль мабуть сформулюю згодом (однак це не точно).

Всім гарного вечора і вдалого флуду!
starlost 
VIP

2019-09-26 18:25  
hetzendorf написано:
Та він це, він.

це не жинжер, а, на мою думку це patriot_якось там, не пам'ятаю дослівно нік
R.V.V. 
Забанено
Забанено

Востаннє: 22.07.22

2019-09-26 18:29  
starlost, бачите з ким приходиться мати справу. Ти йому в лице тицяєш, а воно не розуміє. Нема слів.

Додано через 4 хвилини 30 секунд:

Щось собі продовжує малювати, а потім не розуміє причини наїздів. Раджу залишити його, нехай далі продовжує його хворий мозочок щось вимальовувати. Ми зробили все що могли.
don pedro 

Востаннє: 15.09.21

2019-09-26 19:26  
Діти продовжують підгодовувати нахабних тролівHappy
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 216, 217, 218 ... 531, 532, 533  наступна