Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 206, 207, 208 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
laszlozp 
Забанено
Забанено

Востаннє: 13.11.19

2019-09-22 12:13  
TheSky
Ніколи не фанатів від репу, тим паче від Володі зі Львова. Мені більше "Stoned Jesus" та "Somali Yacht Club" подобаються

А щодо виїзду за кордон, то я теж свого часу мав 2 варіанти: Канада та росія. Але нікуди не "дьорнув", бо не мав бажання полишати рідне місто. Навіть зараз я планую кудись тікати, бо нащо?!
don pedro 
Попереджень: 1
Попереджень: 1 

Востаннє: 15.09.21

2019-09-22 12:15  
Хочу всиновити дитину, але боюся не впоратися. Як бути? Відповідає сімейна пара, яка всиновила 10 дітей

https://thebabel.com.ua/profit/33028-hochu-usinoviti-ditinu-ale-boyusya-ne-vporatisya-yak-buti-vidpovidaye-simeyna-para-yaka-usinovila-10-ditey
TheSky 
Забанено
Забанено

Востаннє: 13.10.19

2019-09-22 16:49  
Panther2214, я з вами можу поділитися: просто Virake та Krest0 - це такі зарозумілі люди, які вважають себе найрозумнішими, і тут раптом з'являться хтось, хто не просто не згоден з їхньою думкою, ба більше - каже, що вони кажуть дурню. І починається від них словесний понос: "божевільна", "хвора", "лікуватися треба" і т.п.
А щоб на їхньому місці сказала розумна, мудра людина: ну гаразд, ти так вважаєш, маєш право, час покаже.

Додано через 6 хвилин 27 секунд:

Зате завдяки цьому сайту й зокрема цій темі я познайомилася з Robar III. А Robar III своєю чергою познайомив мене зі своїм другом, хлопцем)
Можливо, вийде. У будь-якому разі - це досвід, не стою на місці.
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-09-22 16:50  
TheSky написано:
каже, що вони кажуть дурню

Ви ж тільки кажете це, без жодних доказів, спростувань, підтверджень. Мало казати "Ти - дурень" і "Мовчи собі, порохоботе". Треба хоч якось спростовувати їх закиди. Бо в нас направду виходить дуже кумедна дискусія: трійця юзерів намагається у вас щось вивідати, дізнатись вашу позицію, а ви або постите джинсу, або переходите на особистості, і все .. От і ставляться до вас, мов до колірної і ніц з цим не поробиш ..
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-22 16:53  
laszlozp написано:
"Мовчи собі, порохоботе"

Та говоріть, говоріть, хто ж проти.
Тільки мудрості у цій темі все одно не наберешся.
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-09-22 16:55  
TheSky
І знову те саме: жодних фактів, спростувань, доказів, позицій. Сама сліпа віра, обожнювання власного кандидата та ненависть до решти. А потім Ви ж дивуєтесь тому, що до вас якось ставляться не так чи намагаються принизити, бо, бачте, колектив не такий ..

Для прикладу: я дав Вам пасту про здобутки нової влади (читай- про втрати України від приходу до влади коломойського). Ви - нуль реакції, а було б цікаво почути Ваші думки. Я зі своєї сторони визнаю помилки Порошенка. а Ви помилки Зеленського - ні. Чому?
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-22 17:06  
Ви можете думати, що завгодно, мені вже байдуже, так ви мене дістали, я відчуваю тут вороже ставлення, і тому навіть не хочу намагатися щось ще пояснювати щодо Зеленського.
Яку свою думку можу говорити, наприклад, Virake, якщо для нього, хто за Зе, або божевільний, або зрадник. Це вороже ставлення.
Просто не хочу битися в бетонний стовп і розбивати собі чоло.
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 07.07.25

2019-09-22 17:07  
TheSky написано:
і тут раптом з'являться хтось, хто не просто не згоден з їхньою думкою, ба більше - каже, що вони кажуть дурню.
ви не змогли спростувати нічого з того, що ми сказали. так що за всіма мірками дурню верзете саме ви.
TheSky написано:
І починається від них словесний понос: "божевільна", "хвора", "лікуватися треба" і т.п.
це не словесний понос, а моя щира думка. може я і не дипломований психолог, але спостерігаю за вами вже багато років. якщо ви не розумієте, звідки взялися ці означення, то я залюбки поясню — тільки скажіть.
TheSky написано:
А щоб на їхньому місці сказала розумна, мудра людина: ну гаразд, ти так вважаєш, маєш право, час покаже.
чому розумна людина стала би погоджуватися з твердженнями, які не витримують навіть найпростішої логічної перевірки?
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-22 17:08  
Я вище процитувала Тараса Тополю, вважаю його людиною справді по-доброму ідейною.
Просто процитувала.
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-09-22 17:11  
TheSky написано:
Ви можете думати, що завгодно, мені вже байдуже, так ви мене дістали, я відчуваю тут вороже ставлення, і тому навіть не хочу намагатися щось ще пояснювати щодо Зеленського.

Красний приклад того, про що я писав вище і зайве підтвердження моїх слів. Вибачайте, але з об'єктивною реальністю не посперечаєшся ..
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-09-22 17:19  
TheSky написано:
і знову ви уникаєте відповіді.
TheSky написано:
Яку свою думку можу говорити, наприклад, Virake, якщо для нього, хто за Зе, або божевільний, або зрадник. Це вороже ставлення.
моя думка не викарбувана в камені, Леле. якщо ви представите достатньо солідні аргументи, то вона зміниться. але ці аргументи мають бути раціональні.

Додано через 3 хвилини 34 секунди:

TheSky написано:
Я вище процитувала Тараса Тополю, вважаю його людиною справді по-доброму ідейною.
Просто процитувала.
ну, процитували, і що? він же не сказав нічого дотичного до теми дискусії. чи ви маєте на увазі, що ми маємо підтримувати Зеленського, бо його підтримав якийсь музикант?
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2019-09-22 17:42  
laszlozp написано:
Ви ж тільки кажете це, без жодних доказів, спростувань, підтверджень. Мало казати "Ти - дурень" і "Мовчи собі, порохоботе". Треба хоч якось спростовувати їх закиди. Бо в нас направду виходить дуже кумедна дискусія: трійця юзерів намагається у вас щось вивідати, дізнатись вашу позицію, а ви або постите джинсу, або переходите на особистості, і все .. От і ставляться до вас, мов до колірної і ніц з цим не поробиш ..

Хотів був відкоментуватися, але ви чудово висловили мою думку. Дякую, зберегли мені час.

Додано через 12 хвилин 47 секунд:

TheSky написано:
А Robar III своєю чергою познайомив мене зі своїм другом, хлопцем)

Robar III, то точно ваш друг? Чи ви йому за щось мститеся?
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-22 17:46  
Virake написано:
моя думка не викарбувана в камені, Леле. якщо ви представите достатньо солідні аргументи, то вона зміниться. але ці аргументи мають бути раціональні.

А, тобто я маю вам доводити, що я не ідіотка і не зрадник? Дуже цікава позиція. Ви коли з людиною знайомитеся, то теж їй отак одразу в лоб: "ти тупий зрадник, але я можу змінити свою думку, якщо доведеш, що ти не такий"?
Завеликої про себе думки, якщо хочете, щоб коло вас всі танцювали і вам, таким гарним-прегарним сонечкам, доводили.

І не маю бажання щось наводити людям, які поводяться так, наче вони роботи.
Krest0 
VIP

2019-09-22 17:51  
TheSky написано:
А, тобто я маю вам доводити, що я не ідіотка і не зрадник?

Саме так. Це взагалі то ви першою влетіли і почали казати, який Зеленський хороший і які раби ті, хто підтримує Порошенка. Чому Зеленський хороший ми так і не почули. На всі його промахи ви теж нічого не відповіли. Серйозна ознака промитих мізків.
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-09-22 17:53  
TheSky
В тому то й справа, що зрадником Вас ніхто не називав, як і тупою чи ідіоткою. Ви чомусь бачите образи всюди, особливо там де їх нема. Вам, з огляду на Вашу позицію та політичну орієнтацію, були поставлені найпростіші запитання, наведені факти корупції, кумівства, зловживання нової влади. Людей цікавила і, можу побитись об заклад, досі цікавить Ваша позиція по цих проблемах. Але ви волієте говорити про те, що тут не такий клімат, поганенький колектив, кругова порука, розсадник порохоботів. Хоча по постам видно, що це - маячня.
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-22 17:55  
Krest0 написано:
раби ті, хто підтримує Порошенка.

Знову перекручуєте, які ж ви мені огидні стали вже. Не казала і не кажу. Казала раби ті, які на нього просто-таки моляться і закривають рота всім тим, хто не робить так само.
Критикуйте Зеленського, будь ласка.

Додано через 1 хвилину 19 секунд:

У Вірейка підпис "зрадники скрізь". Ви мені огидні. Все.
Krest0 
VIP

2019-09-22 18:05  
Отже, чому Зеленський хороший ми так і не почуємо. Він хороший. Чому? Бо Зеленський.
Я уже вдруге повторю, що це саме ви молитеся на свого кандидата. При чому молитеся бузумовно і безсумнівно. Ви не можете пояснити чому. Це сліпа віра.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-09-22 18:13  
TheSky написано:
А, тобто я маю вам доводити, що я не ідіотка і не зрадник?
ні, це випливе з того, як ви доведете (або не доведете) правильність своєї думки. про Зелемойскього, чи про щось інше — це вже не так суттєво.
TheSky написано:
Ви коли з людиною знайомитеся, то теж їй отак одразу в лоб: "ти тупий зрадник, але я можу змінити свою думку, якщо доведеш, що ти не такий"?
ні. і коли я вас вперше тут побачив, то теж такого не робив.
TheSky написано:
Завеликої про себе думки, якщо хочете, щоб коло вас всі танцювали і вам, таким гарним-прегарним сонечкам, доводили.
то я маю якийсь нижчий за вас статус, і тому ви не вважаєте за потрібне напружуватися, щоб щось довести? і хто з нас після цього зарозумілий?
TheSky написано:
І не маю бажання щось наводити людям, які поводяться так, наче вони роботи.
ми не поводимося як роботи.
R.V.V. 
Забанено
Забанено

Востаннє: 22.07.22

2019-09-22 18:19  
TheSky
Ти повинна сюди заходити лише з одним: запитанням: "Жениху, ти є?", - бо прозвиздите так і життя скінчится. Поняла?!
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-09-22 18:22  
Музічна пауза (поки ця панянка AFK)
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-09-22 18:26  
laszlozp написано:
Вас ніхто не називав, як і тупою чи ідіоткою.
не зовсім так. в моєму підписі є ледь-помітний напис «зрадники скрізь», який там з'явився акурат після другого туру президентських виборів (аватар з клоуном-людожером з'явився тоді ж). все це недвозначно натякає на те, що я думаю про Зелемойського і його фанатів. але при цьому я не відмовляю їм у праві на те, щоб обґрунтувати своє рішення і таким чином захистити свою гідність. на жаль, що більшість із них цим правом не користується.
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-09-22 18:29  
Virake написано:
«зрадники скрізь»

Я думав, що це мем )) Типу, зрадники .. зрадники всюди ..
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-22 18:53  
Virake написано:
в моєму підписі є ледь-помітний напис «зрадники скрізь»

Virake написано:
. все це недвозначно натякає на те, що я думаю про Зелемойського і його фанатів. але при цьому я не відмовляю їм у праві на те, щоб обґрунтувати своє рішення і таким чином захистити свою гідність. на жаль, що більшість із них цим правом не користується.

О, що я казала. Ти хочеш, щоб коло тебе танцювали і доводили тобі, а ти такий: "ні, це для мене не аргумент, це теж, а це..ну, я ще подумаю, можливо... ну ні, давай ще, ні, щось ти мене не переконав, що ти не тупий зрадник, а ну краще старайся... ну ні, його величності не подобаються такі аргументи, ти мене не переконав, щось ти такий тупий, не зміг мене переконати".
Ти не поважаєш співрозмовника, ставишся, наче ти король, а він підданий, який має доводити тобі свою вірність.

Додано через 13 хвилин 51 секунду:

З вас би вийшли відмінні комуністи. "Твоя думка, твій вибір відрізняється від лінії партії - ти зрадник, ти божевільний".
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-09-22 18:56  
TheSky, можете навести хоч один аргумент на користь того, що сказали? можете показати, де я не приймаю ваші аргументи?

я докладаю зусилля для того, щоб раціонально сформулювати свою думку. я шукаю аргументи, факти, логічний сенс. напружуюся і завдаю собі клопоту, щоб робити спілкування продуктивним. ви не робите НІЧОГО з цього. ви поводите себе так, ніби загальні правила спілкування на вас не розповсюджуються. то хто тут зарозумілий? хто тут поводиться, як король? ви самі займаєтеся тим, у чому мене звинувачуєте.
TheSky написано:
З вас би вийшли відмінні комуністи. "Твоя думка, твій вибір відрізняється від лінії партії - ти зрадник, ти божевільний".
я ніколи не казав нічого подібного.
Krest0 
VIP

2019-09-22 19:06  
TheSky написано:

О, що я казала. Ти хочеш, щоб коло тебе танцювали і доводили тобі, а ти такий: "ні, це для мене не аргумент, це теж, а це..ну, я ще подумаю, можливо... ну ні, давай ще, ні, щось ти мене не переконав, що ти не тупий зрадник, а ну краще старайся... ну ні, його величності не подобаються такі аргументи, ти мене не переконав, щось ти такий тупий, не зміг мене переконати".
Ти не поважаєш співрозмовника, ставишся, наче ти король, а він підданий, який має доводити тобі свою вірність йому.

Мені здається, він надзвичайно прозоро дав зрозуміти, що коли людина має якусь позицію, то вона має її підкріпити аргументами. Це власне і я вам багато разів намагався сказати, але ви пропустили це повз вуха. Тобто фраза "Зеленський хороший" не варта нічорта. Це тупе струшування повітря, бо воно немає під собою жодного підґрунтя. Позиція має бути висловлена так "Зеленський хороший, тому що..."
Така позиція показує, що ви вже маєте вдосталь інформації, щоб робити висновок чи дійсно він хороший, а не просто транслюєте тут телевізор.
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-22 19:13  
Virake написано:
«зрадники скрізь»,

Virake написано:
і таким чином захистити свою гідність. на жаль, що більшість із них цим правом не користується.

)) Ти, грубо кажучи, підходиш до людини і кажеш їй: "ти повний дебіл. але, можливо, я ще зміню свою думку щодо тебе, якщо докажеш мені, що ні". І чого ти очікуєш від цієї людини? По пиці?)
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-09-22 19:17  
Krest0 написано:
"Зеленський хороший, тому що..."

Офіс президента назвав Зеленського "одним з найкращих лідерів сучасного світу"

Цитата:
"Як ви збираєтеся добиться виведення російських військ з Донбасу?".
У відповідь він почув від Єрмака наступне:
"Чи усвідомлюєте ви, що наш президент - один з найкращих лідерів сучасного світу?".

https://espreso.tv/news/2019/09/22/v_ofisi_prezydenta_zelenskogo_nazvaly_quotodnym_z_naykraschykh_lideriv_suchasnogo_svituquot

у міня как бі всьо ...
Krest0 
VIP

2019-09-22 19:24  
TheSky написано:
)) Ти, грубо кажучи, підходиш до людини і кажеш їй: "ти повний дебіл. але, можливо, я ще зміню свою думку щодо тебе, якщо докажеш мені, що ні". І чого ти очікуєш від цієї людини? По пиці?)

І це мене ви звинувачували в перекручуванні слів? Wide grin
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-09-22 19:25  
Krest0
Вона серцем відчуває те, що ви "насправді" мали на увазі, вбиваючи своє повідомлення
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-09-22 19:31  
TheSky написано:
якщо ви вже погрожуєте фізичною розправою, значить вам точно нічим відповісти.

Додано через 3 хвилини 51 секунду:

ось заскрінив:

щоб потім не робила вигляд, що не погрожувала.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 206, 207, 208 ... 531, 532, 533  наступна