Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 182, 183, 184 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2019-09-10 21:25  
Тут все залежить тільки від законів держави, які визначають, хто і за яких умов, має право реєструвати такі стосунки.

Додано через 2 хвилини 32 секунди:

hetzendorf написано:
А сім'я — це що?

Особи, які уклали шлюб, їхні діти, батьки та особи, з якими вони мають родинні зв'язки, кровні або юридично закріплені.
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2019-09-10 21:26  
Krest0
На долю СРСР (і не тільки) такі події мали вплив.
Krest0 
VIP

2019-09-10 21:31  
don pedro написано:
На долю СРСР (і не тільки) такі події мали вплив.

Вузько я мислив. Я забув, що це може вплинути не тільки на носіїв удмуртської мови, але також на носіїв іншим мов меншин у Росії. Не тільки ж удмуртська зараз там поступово вмирає.
don pedro 

2019-09-10 21:38  
Krest0 написано:
А сім'я — це що

Це і мої коти (серед решти).
Qualcuno 
VIP

Востаннє: 18.09.24

2019-09-10 21:53  
Krest0 написано:
А от контроль видатків викликає питання. Як це буде реалізовано на практиці.

Зразу кажу, що в Україні це буде зроблено через одне місце і з прикритим оком. Такий менталітет. Як казала моя знайома, всяке чудо триває три дні - це про будь-яке драконське наведення порядку. А потім по-старому.

Але помріяти можна. Це проблеми держави, як моніторити і пред'являти людині грунтовні претензії щодо видатків. Що може зробити громадянин, щоб уникнути зайвої уваги, то це жити на деклароване. І тут питання до громадянина. Можна декларувати 10, а решту 40 видавати готівкою без чеків і прізвищ. Ок, але як довго. Рано чи пізно ти обростаєш майном, маєш певний стиль життя, там і сям засвітишся. Питання виникнуть, якщо захотіти.

А можеш задекларувати 40 і ховатися трошки менше. Або всі 50 і спати спокійно. Звісно, ще питання в тому, що це за приховування: просто применшення в принципі законно зароблених грошей (заробітчани) чи приховування брудних грошей (хабарники, кримінал, інший протизаконний дохід). Якщо перше - це жадібність, то друге - обережність, але тут в ідеалі частина обороту йде в легальний бізнес, а людина в умовах жорсткого контролю все одно вимушена жити на декларований дохід. Згадайте Густаво Фрінга з його стареньким Вольво і Los Pollos Hermanos чи самого Волтера Вайта з автомийкою.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-09-10 21:59  
Krest0 написано:
Особи, які уклали шлюб, їхні діти, батьки та особи, з якими вони мають родинні зв'язки, кровні

Сподіваюся, ти зрозумів?
Krest0 написано:
або юридично закріплені

Прийомні діти чи опікуни
don pedro написано:
Це і мої коти

Ні
Krest0 написано:
Тут все залежить тільки від законів держави

Закони держави не здатні змінити закони природи
don pedro 

2019-09-10 22:00  
hetzendorf написано:
Ні

Прокляну.
Qualcuno 
VIP

Востаннє: 18.09.24

2019-09-10 22:11  
От подивимось, яка буде реакція на першого кнопкодава. Якщо по ділу ніякої, то ми вкотре маємо клуб недоторканних рішайлів, і якось так воно все й буде, як і раніше.
drymbaUA 
VIP

Востаннє: 28.11.20

2019-09-10 22:17  
Qualcuno написано:
Адепти крипти без банків та державного контролю часто нагадують школярів, які весело ничкаються від учителів на перекур за рогом, а потім проштиняні йдуть на урок. Це про крипту як спосіб анонімних розрахунків на щодень.

В принципі, нічого не заважає отримувати крипту за випалені кодом очі по ночах. Також розраховуватися криптою в своєму середовищі. Навіть купувати купувати кефір з батоном в найближчому продуктовому, за умови якщо власник продуктового "в темі". А от крок вліво чи вправо - вже якось потрібно виводити в готівку.

В принципі, бачив оголошення про купівлю-продаж крипти за готівку, зустріч десь коло метро - ну тут можуть бути варіанти, особливо зі значними сумами. Та й окрім цеглиною по голові, ще й готівковий курс нещадний.

А щодо виведення через різні гаманці та улюблені "банки без відділень" - це до пори до часу. Наразі до таких просто ще не дійшли руки у відповідних структур.

Додано через 1 хвилину 53 секунди:

don pedro написано:

А сім'я — це що

Це і мої коти

А одна жіночка вирішила вважати своєю сім'єю залізничну станцію і навіть оформила це прагнення офіційно. Гуглити самостійно.
don pedro 

2019-09-10 22:21  
drymbaUA написано:
цеглиною по голов

Головне, що не зґвалтували...
Krest0 
VIP

2019-09-10 22:23  
hetzendorf написано:
Сподіваюся, ти зрозумів?

А що я мав зрозуміти? Шлюб це в першу чергу спосіб закріпити стосунки юридично.
Не всі шлюби укладаються з метою народження дітей. Крім того, покажіть мені хоч один закон, де сказано, що народження дітей є обов'язковою умовою укладання шлюбу. Продовжу питання далі. Якщо одна з осіб, які укладають гетеросексуальний шлюб є безплідною через вік або здоров'я, то вона не має право на шлюб?

Якщо вже на те пішло, то навіть у гомосексуальних шлюбах можливі діти. По-перше, якщо гомосексуальні шлюби дозволені, то пара може усиновити/удочерити дитину, як і будь-яка інша пара.
По-друге, є обхідні шляхи. Наприклад, використання третьої сторони, яка буде виконувати лише репродуктивну функцію, а після народження дитини помахає ручкою. Для цього навіть статевий акт необов'язковий, хоча і він можливий заради благої цілі, так би мовити.

hetzendorf написано:
Закони держави не здатні змінити закони природи

А ніхто й не говорив про закони природи. Так, це неприродньо, якщо ми говоримо про сексуальні стосунки. Але чи заважає це людям у одностатевому шлюбі жити, як і гетеросексуальним парам у всіх інших аспектах? Ніяк не заважає.
don pedro 

2019-09-10 22:27  
Люди, люди. Чим ви переймаєтесь? Не в такому далекому майбутньому людство постане перед викликами шлюбів з роботами, комп'ютерними програмами, тваринами з людським мозком, клонованими померлими дружинами/чоловіками, неодноразовою зміною статі впродовж життя, переводом свідомості в Мережу і т. д. І всю будуть тішитись вже тому фактові, що люди будуть з людьми (незалежно від статі).
starlost 
VIP

Востаннє: 22.03.22

2019-09-10 22:36  
Krest0 написано:

А що я мав зрозуміти? Шлюб це в першу чергу спосіб закріпити стосунки юридично.
Не всі шлюби укладаються з метою народження дітей. Крім того, покажіть мені хоч один закон, де сказано, що народження дітей є обов'язковою умовою укладання шлюбу. Продовжу питання далі. Якщо одна з осіб, які укладають гетеросексуальний шлюб є безплідною через вік або здоров'я, то вона не має право на шлюб?

Якщо вже на те пішло, то навіть у гомосексуальних шлюбах можливі діти. По-перше, якщо гомосексуальні шлюби дозволені, то пара може усиновити/удочерити дитину, як і будь-яка інша пара.
По-друге, є обхідні шляхи. Наприклад, використання третьої сторони, яка буде виконувати лише репродуктивну функцію, а після народження дитини помахає ручкою. Для цього навіть статевий акт необов'язковий, хоча і він можливий заради благої цілі, так би мовити.

отже, ведемо туди куди це прямує
Krest0 написано:
Шлюб це в першу чергу спосіб закріпити стосунки юридично

я так бачу що в цю рамку вписується союз з "мотикою"
Krest0 написано:
то пара може усиновити/удочерити

продовжуючи то й же напрям, усиновити/удочерити можна і лопату.

------------------------
хоч якби то не виглядало, але до цього все і прямує, якщо забути про здоровий глузд та керуватись умовностями закону написаного людиною
Krest0 
VIP

2019-09-10 22:38  
Qualcuno написано:
От подивимось, яка буде реакція на першого кнопкодава. Якщо по ділу ніякої, то ми вкотре маємо клуб недоторканних рішайлів, і якось так воно все й буде, як і раніше.

От лайно. Хотів похвалити Зеленського за зняття недоторканності, бо цю обіцянку давали ще з часів Кучми, а тільки він її виконав. Поки писав, то знайшов тотальну зраду. Який сенс тепер команді Зеленського кнопкодавити, якщо у них абсолютна більшість у раді, а на посаді президента їхній ватажок? Щось мені це нагадує.
starlost 
VIP

2019-09-10 22:39  
don pedro написано:
шлюбів з роботами, комп'ютерними програмами, тваринами з людським мозком, клонованими померлими дружинами/чоловіками, неодноразовою зміною статі впродовж життя, переводом свідомості в Мережу і т. д.

ну ось, а я про що, божевілля насувається
Krest0 
VIP

2019-09-10 22:41  
starlost написано:
я так бачу що в цю рамку вписується союз з "мотикою"

Не вписується, бо мотика не є правоздатною і дієздатною особою.

Додано через 1 хвилину 48 секунд:

starlost написано:
продовжуючи то й же напрям, усиновити/удочерити можна і лопату.

Не можна, бо це не людина.
starlost 
VIP

2019-09-10 22:42  
Krest0
все вписується, закон поправляється за 5 хвилин, і всі щасливі

Додано через 40 секунд:

усе можна, закон, 5 хвилин, готово
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2019-09-10 22:45  
Krest0 написано:
А ніхто й не говорив про закони природи.

А явище сім'ї виникло саме з законів природи.
Krest0 написано:
Не всі шлюби укладаються з метою народження дітей.

Укладають шлюби з метою регулювання цивільно-правових відносин між батьками й дітьми та іншими їхніми кровними родичами. Діти не є метою шлюбу.
Krest0 написано:
якщо гомосексуальні шлюби дозволені, то пара може усиновити/удочерити дитину, як і будь-яка інша пара

А оце вже зась — всиновлювати/вдочеряти дитину гомосексуалістам не можна дозволяти, бо це порушує права дітей, а також нормальних пар, що роками не можуть всиновити/удочерити сироту, бігаючи нескінченними колами бюрократично-корупційного пекла. От саме для просування цієї гомозабаганки й точаться оті всі маніпуляції навколо оксюморону «одностатевого шлюбу», намагаючись легалізувати цю нахабну підміну поняття у масовій свідомості.
Krest0 написано:
А що я мав зрозуміти?

Що «одностатевий шлюб» — такий самий оксюморон, як круг із кутами, чи трикутний прямокутник, чи суха вода, чи крижане полум'я. Так само, як називання чорного білим, а білого — чорним.

Додано через 22 секунди:

don pedro написано:
Прокляну.

Круто!
кокошнік 

Востаннє: 27.05.20

2019-09-10 22:46  
hetzendorf написано:
А явище сім'ї виникло саме з законів природи.

за цією логікою і гомосексуалізм також виник з законів природи)))
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2019-09-10 22:50  
don pedro написано:
Не в такому далекому майбутньому людство постане перед викликами шлюбів з роботами, комп'ютерними програмами, тваринами з людським мозком, клонованими померлими дружинами/чоловіками, неодноразовою зміною статі впродовж життя, переводом свідомості в Мережу і т. д. І всю будуть тішитись вже тому фактові, що люди будуть з людьми (незалежно від статі).

Сподіваюся, швидше настане момент, коли засобами генної інженерії чи ще якимись медичними винаходами навчаться лікувати подібні збочені фантазії та інші психічні відхилення, завдяки чому вся ця срамота просто зникне із порядку денного і людство буде згадувати наші лихі часи із соромом та огидою, як ми зараз згадуємо середньовіччя з його полюванням на відьом, епідеміями чуми та віспи і ще повною відсутністю елементарною гігієни.
don pedro 

2019-09-10 22:51  
starlost написано:
божевілля насувається

Майбутнє насувається.
hetzendorf написано:
Круто!

Я багатьом уже намольфарив.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2019-09-10 22:51  
кокошнік написано:
за цією логікою і гомосексуалізм також виник з законів природи

Ні, ти знову пишеш демагогією, бо гомосексуалізм — це помилка природи, як і інші хвороби й патології.
кокошнік 

2019-09-10 22:52  
hetzendorf написано:
Укладають шлюби з метою регулювання цивільно-правових відносин між батьками й дітьми та іншими їхніми кровними родичами. Діти не є метою шлюбу.

копайте глибше, бо це ваше твердження є неточне, як мінімум)))

якшо діти та батьки бідні, а бідні переважна більшість простих шлюбуючихся то і ділити їм нічого, а потрібно щей допомагати)))

ви забули, що "цивільно-правових відносин між батьками й дітьми" можуть законодавчо бути змінені через законнодавчі акти, тобто і відношення між батьками та дітьми має мінятися відповідно до таких актів, але на практиці все інакше)))
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2019-09-10 22:55  
don pedro написано:
Я багатьом уже намольфарив.

Ви там обережніше, бо на тих, що мольфарять, здається, полюють якийсь проваславний талібан — лиху долю Михайла Нечая згадайте!
don pedro 

2019-09-10 22:56  
hetzendorf написано:
Сподіваюся, швидше настане момент, коли засобами генної інженерії чи ще якимись медичними винаходами навчаться лікувати подібні збочені фантазії та інші психічні відхилення, завдяки чому вся ця срамота просто зникне із порядку денного і людство буде згадувати наші лихі часи із соромом та огидою, як ми зараз згадуємо середньовіччя з його полюванням на відьом, епідеміями чуми та віспи і ще повною відсутністю елементарною гігієни.

Ні. Скоріше завдяки науці все це тільки поглибиться та стане доступнішим. Зміни тіла стануть буденністю. Очевидно, наприклад, що безліч зсунутих на анімешних принцесах-Лолітах азіатів одразу зроблять собі білу шкіру, рожеве волосся і великі блакитні очі (а, скоріше всього, ліве око буде червоним, а праве - зеленим). Можна буде зробити собі зябра, крила, або нічне бачення, як у котячих тварин.
кокошнік 

2019-09-10 22:56  
hetzendorf написано:
А оце вже зась — всиновлювати/вдочеряти дитину гомосексуалістам не можна дозволяти, бо це порушує права дітей, а також нормальних пар, що роками не можуть всиновити/удочерити сироту, бігаючи нескінченними колами бюрократично-корупційного пекла.

це проблеми пар які роками не можуть дійти до переповнених дит будинків де на ці пари чекають з нетерпінням діти...
але дітям забороняють попасти до дорослих які прийдуть до них напевне та швидше ніх гетеросексуальні пари...
тут також порушуються права дитини, де вони позбавляються такої "модернової сім'ї"...
don pedro 

2019-09-10 22:58  
hetzendorf написано:
Ви там обережніше

У мене потужні обереги та бойові коти.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2019-09-10 23:00  
don pedro
Раджу Вам ознайомитися із науковою фантастики 70- й більше річної давнини й порівняти фантазії та реальнсть ^__^

Додано через 52 секунди:

don pedro написано:
У мене потужні обереги та бойові коти.

А що мають проваславні таліби?
Krest0 
VIP

2019-09-10 23:01  
hetzendorf написано:
Укладають шлюби з метою регулювання цивільно-правових відносин між батьками й дітьми та іншими їхніми кровними родичами.

Ем. В першу чергу їх укладають для регулювання цивільно-правових відносин між особами, які укладають шлюб. Діти і батьки, то вже дещо інша площина.

hetzendorf написано:
А оце вже зась — всиновлювати/вдочеряти дитину гомосексуалістам не можна дозволяти, бо це порушує права дітей, а також нормальних пар, що роками не можуть всиновити/удочерити сироту, бігаючи нескінченними колами бюрократично-корупційного пекла.

А людям із одностатевих шлюбів якісь особливі умови дають чи вони теж бігають тими колами бюрократичного пекла? Так-то більшість дітей з дитбудинків так там і залишаються до повноліття. Чи не порушується їхнє право отримати сім'ю, якщо є бажаючі їх забрати, але вони не можуть через неможливість укласти шлюб?

hetzendorf написано:
Що «одностатевий шлюб» — такий самий оксюморон, як круг із кутами, чи трикутний прямокутник, чи суха вода, чи крижане полум'я. Так само, як називання чорного білим, а білого — чорним.

Я можу помилятися, але здається законодавство більшості країн не регулює ніяк сексуальні стосунки між тими, хто укладає шлюб. Тобто шлюб це лише цивільно-правові відносини з юридичної точки зору. Воно наділяє певними правами і обов'язками. Але про секс розмови немає. Чи займається пара сексом уже їхня особиста справа, до якої державі немає діла. Може вони взагалі асексуали. Чи ви можете показати такий закон, де сказано, що люди, які укладають шлюб, зобов'язані займатися сексом?
кокошнік 

2019-09-10 23:01  
hetzendorf написано:
Так само, як називання чорного білим, а білого — чорним.

але є і інший "феномен"...

Є країни де махання голови з догори в низ є виразом еквівалентом слова "так", є країни де поворот голови в сторони означає не заперечення, а згоду...

Тобто те що в одних чорне то в інших біле і одні та інші щирі та так прийнято в їх суспільствах... Тобто в моно суспільствах, а от такиї контраст вже не проходить в два та більше полярному суспільстві...
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 182, 183, 184 ... 531, 532, 533  наступна