Автор |
Повідомлення |
Krest0 VIP
|
2019-09-07 16:17 |
laszlozp написано: | btw: Я вже мовчу про порушення статті 25 Конституції, хоча на неї зебілам байдуже. |
Тут мається на увазі, що проти волі не можуть віддати своїх громадян. Але якщо той Цемах хоче, щоб його відправили в Росію (наскільки я розумію - хоче), то в чому проблема? |
|
|
|
|
demitsuru Попереджень: 1
|
2019-09-07 16:25 |
laszlozp написано: |
Чіво?)))
А далі буде м'яка федералізація, півдню та сходу дозволять не розмовляти українською, можливо навіть ленінів повернуть (або тільки назви вулиць). Я боюсь навіть думати як блазень збирається повертати окуповані території, вірніше боюсь того, що він може запропонувати в обмін на повернення Донбасу, якщо вони ТАК проводять обміни і це при тому, що ми виграли суд і не мали права віддавати військових злочинців...
|
ви такі розмови починаєте.
Може почнемо з себе як то кажуть? Чому я і ви не на фронті?
І якщо продовжувати думку, то хтось повинен йти на фронт, захищати людей, які начхали на захисників? ЖЕЕЕЕСТЬ.
Сидиш такий в окопі, за вітчизну і в полоні можна посидіти)))) Головне мати якісь ефемерні "тузи в рукаві"
Питання виникає до України в загалом, чи до міжнародної спільноти? Щодо правильності вчинку обміну полонених?
Не уявляю як США відмовлялась б від обміну полонених, заради гордості чи ще щось.
фу.
Додано через 2 хвилини 27 секунд:
laszlozp
ти мені вже так набрид. Мені не хочеться жалітися модератору. Може ти сам перестанеш розповсюджувати ненависть?
Якщо в тебе інша думка, ок. Але менше сказу. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-07 16:28 |
demitsuru
*рукалице*
А може треба тверезо дивитись на стан справ? Що ми маємо:
- Україна добровільно позбавилась обмінного фонду
- Україна добровільно віддала "ключового фігуранта" чи "ключового свідка", або й навіть "основного підозрюваного" (у версії BBC) у справі MH17 (читай - військового злочинця)
- Україна наплювала на рішення міжнародного трибуналу і провела "нерівноцінний" обмін
- Україна не отримала свою власність (катери)
- Україна погодилась з тим, що звільнені моряки мають вертатись на продовження слідчих дій в росії
- Україна фактично визнала юрисдикцію російських судів та їх право судити незаконно утримуваних українців
Самі перемоги!
p/s: І менше, будь ласочка, менше отаких рожевих постів, які затуманюють розум. До таких питань треба підходити з холодною головою
p/s 2.0: Назвіть мені ще хоч одну країну світу яка ОТАК вимінює військових? Це ж який в нас "collateral damage" після таких маневрів?
Додано через 2 хвилини 27 секунд:
>Мені не хочеться жалітися модератору
Наведи мені приклади "розповсюдження ненависті"! Чи все, що не збігається з твоїми поглядами, є "ненавистю"? Може в нас заборонено висловлювати свої думки чи робити перепост з українських новинних видань? Вони, ЗМІ, теж, освітлюючи події, розповсюджують ненависть? |
|
|
|
|
ssTAss Загальний модератор Толоки
|
2019-09-07 16:36 |
laszlozp написано: | Самі перемоги! |
(
але
Цитата: | Англомовний місячник Business Ukraine: «Сьогоднішній обмін в’язнями ставить деякі незручні питання перед Кремлем:
1. Якщо Росія не задіяна в конфлікті з Україною, чому дві країни проводять обмін в’язнями?
2. Якщо Росія не збивала літак рейсу MH17, чому підозрюваний у цій справі Цемах є для Росії топ-пріоритетом (на обмін)?» |
|
|
|
|
|
Твій Господар Новенький
|
2019-09-07 16:37 |
А навіщо нам такі військові, які на атаку ворожих кораблів волають "зброю не застосовую"?
Я нагадаю з чого почалася гаряча фаза війни у 2013 році.
|
|
|
|
|
|
2019-09-07 16:38 |
laszlozp
*рукалице*
Цитата: | А може треба тверезо дивитись на стан справ? Що ми маємо:
- Україна добровільно позбавилась обмінного фонду
- Україна добровільно віддала "ключового фігуранта" чи "ключового свідка", або й навіть "основного підозрюваного" (у версії BBC) у справі MH17 (читай - військового злочинця)
- Україна наплювала на рішення міжнародного трибуналу і провела "нерівноцінний" обмін
- Україна не отримала свою власність (катери)
- Україна погодилась з тим, що звільнені моряки мають вертатись на продовження слідчих дій в росії
- Україна фактично визнала юрисдикцію російських судів та їх право судити незаконно утримуваних українців |
ТРЕШ виділено жирним
Я не знаю як тобі пояснити. Це просто жесть))))
Ти наче як сошіал джастіс варіор. Наче батько лає дитину, тому що до неї туго доходить.
Може ти ще і дітей б'єш, тому що вони не так розуміють речі?))))
ДА ВСІМ НАЧХАТИ.
-Обмінний фонд? ПЕРЕД КИМ? Міжнародній спільноті чхати. Фонд обміну для кого, в яких випадках?
-який в срацю ключовий свідок? ти ще й досі не пояснив, що буде як би Цемах залишився. Як це б вплинуло на майбутнє.
-нерівноцінній обмін? Ахахах
- повернення моряків до суду, це треш. Навряд чи. Україна їх не буде екстрадувати, вони мають право не вертатися в країну агрессора?
- як можна визнати юрисдикцію? ДА ВСІМ НАЧХАТИ. НА***ЛИ НА РАШКУ ПІДАРАШКУ і їх право. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-07 16:39 |
ssTAss
Хай буде так, але я за чесний обмін. Я не хочу аби країну вчергове змішували з лайном. Стільки років наші депутати, волонтери, військові, дипломати вибудовували певну лінію захисту, збирали докази, людей, аби щось довести і тут в мент все змінюється не в найкращу сторону. Причому відверті "факапи" (за зеленським) видаються за віртуозні перемоги та неймовірні здобутки. |
|
|
|
|
|
2019-09-07 16:40 |
ssTAss написано: |
(
але
Цитата:
Англомовний місячник Business Ukraine: «Сьогоднішній обмін в’язнями ставить деякі незручні питання перед Кремлем:
1. Якщо Росія не задіяна в конфлікті з Україною, чому дві країни проводять обмін в’язнями?
2. Якщо Росія не збивала літак рейсу MH17, чому підозрюваний у цій справі Цемах є для Росії топ-пріоритетом (на обмін)?»
|
Є десь новина, де хтось із нідерландів казав, що Україна має бути свідком, вказуючи на те, що рашка вимагала Цемаха.
Додано через 46 секунд:
laszlozp написано: | Я не хочу аби країну вчергове змішували з лайном |
в тебе одностороннє бачення
нуль порозуміння
Це в тебе реально із за "країну вчергове змішували з лайном" ? лол |
|
|
|
|
|
2019-09-07 16:40 |
Цитата: | тим часом на росії) |
Фото з допису у Фейсбуці – видно, що біля російського літака у Москві з тими, хто прилетів з Києва в рамках обміну, і дійсно не велелюдно:
|
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-07 16:41 |
demitsuru
*рукалице*
Краще б ти промовчав та не ганьбився, бо від твоїх постів стільки крінджу та фейспалмів, що в мене вже лоб болить їх "ловити" |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2019-09-07 16:54 |
demitsuru
ок, ваша взяла, віддаємо кого хочемо і немає значення свідок чи ні, то таке і насрати що не всіх на всіх.
питанячко: решту полонених 2 сотні з хвостиком як повертати? чим платити? полонених у нас наче немає, чим? |
|
|
|
|
|
2019-09-07 16:55 |
laszlozp
я з Вами погоджуюсь, але
laszlozp написано: | Причому відверті "факапи" (за зеленським) видаються за віртуозні перемоги та неймовірні здобутки. |
аналогічно можна сказати за соєвого
почитайте розслідування від схем (допис на попередній сторінці) і тоді зрозумієте, що оті всі ігри на люди є просто виставою... "вони проти нас", влада (олігархи) проти народу, вони всі там між собою пов'язані, а ви тут і далі чубтеся за одних чи других
і найбільшою помилкою народу вважаю вибори після Майдану, а зараз це просто наслідок... і цілком очікуваний
вистава триває
а за зе я б так багато не говорив... це ніхто, голограма, аватар і ніц він не вирішує |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-09-07 16:55 |
demitsuru написано: |
ДА ВСІМ НАЧХАТИ.
-Обмінний фонд? ПЕРЕД КИМ? Міжнародній спільноті чхати. Фонд обміну для кого, в яких випадках?
|
Пан схоже не розуміє таку штуку. В Росії досі лишилися українські полонені. Їх можна забрати тільки в один спосіб, обміняти на інших полонених. А ми забрали полонених моряків, яких Росія й так мала повернути і щодо яких можна було тиснути на Росію з іншого боку (тобто було 2 способи визволення). І полонених у нас тепер залишилося менше для обміну. Тобто, замість моряків ми могли б забрати інших полонених, у яких тепер стало менше надій на визволення. |
|
|
|
|
|
2019-09-07 17:05 |
Krest0 написано: | Пан схоже не розуміє таку штуку. В Росії досі лишилися українські полонені. Їх можна забрати тільки в один спосіб, обміняти на інших полонених. А ми забрали полонених моряків, яких Росія й так мала повернути і щодо яких можна було тиснути на Росію з іншого боку (тобто було 2 способи визволення). І полонених у нас тепер залишилося менше для обміну. Тобто, замість моряків ми могли б забрати інших полонених, у яких тепер стало менше надій на визволення. |
я вашу думку розумію, але...
кожен раз я вказую на наївність. рф чхати, міжнародній спільності чхати.
я може погано пам'ятаю, рф виконували будь які умови?
через суд рф повернула гроші Україні? Україна винна якійсь гроші рф?
який суд? солсбері що?
війна йде, який нафік суд. немає в рф приймати участь в суді, де вона програє.
ага.. Сенцов терорист, а моряки ні. ДЛя парашки все однаково |
|
|
|
|
|
2019-09-07 17:10 |
Krest0 написано: | А ми забрали полонених моряків, яких Росія й так мала повернути і щодо яких можна було тиснути на Росію з іншого боку (тобто було 2 способи визволення). І полонених у нас тепер залишилося менше для обміну. Тобто, замість моряків ми могли б забрати інших полонених, у яких тепер стало менше надій на визволення. |
Цитата: | «Якби не було справи моряків, якби ми не змогли досягти цього рішення трибуналу, я не впевнений, що повернення українських політв’язнів відбулося б у настільки короткі терміни», – зазначив Полозов. |
|
|
|
|
|
Python VIP
|
2019-09-07 17:41 |
Полонені, терористи, і навіть відпущений свідок — то таке. Зрада, звичайно, проте, й глобальної перемоги з цього особливо не вижмеш.
Мене більше цікавить наступне: Зеленський виїхав у президенти на скандалі з розкраданням військового майна (що в умовах воєнного конфлікту — безумовна зрада). Добре, уявімо, всіх винних притягнуть до відповідальності, посадять і більше не випустять — це більше не актуально. Але красти ж можна не лише безпосередньо з військових складів, а й з бюджету. Скорочення видатків на армію, зменшення замовлень на закупівлю військової техніки — це вже не папєрєднікі, а нинішня влада, яка взялася за все відповідати. В умовах війни як це називається? По-моєму, дуже схоже на державну зраду. Чорт забирай, ми воюємо не з алкашами-ідіотами в смердючих вушанках, що падають від одного подиху наших «кіборгів», як їх малюють на наших пропагандистських сайтах, а з потужною добре озброєною наддержавою, чия внутрішня ідеологія крутиться навколо «збирання земель». Тож, очевидно, правильно було б готуватися до повномасштабного наступу, що може статися в будь-який момент.
Як бачу ситуацію я: між обома Володимирами вже укладено певні домовленості, за якими їхня сторона поки що не робить повномасштабного вторгнення (хоча тліючий конфлікт з десятком героїчних смертей щомісяця, найімовірніше, триватиме увесь цей час), а наша натомість знімає всі можливі перешкоди на шляху майбутнього вторгнення. І якщо, наприклад, Київ влаштує черговий майдан і скине нинішню владу, танки з Донбасу пройдуть до Києва і виправлять ситуацію, поставивши президентом когось із «донецьких повстанців». Ну або «слуги» бояться військового перевороту більше, ніж повномасштабного вторгнення від сусідів — відтак, армія переводиться до небоєздатного стану з тими ж можливими наслідками в випадку зміни влади й появі на троні непроросійського президента. У будь-якому разі, те, що робиться з армією зараз — це крутіше, ніж «свинарчуки», бо охоплює не окремі підрозділи, а здійснюється на рівні держави вцілому. |
|
|
|
|
redcit VIP
|
2019-09-07 17:57 |
Python написано: | Зеленський виїхав у президенти на скандалі з розкраданням військового майна |
Ви дійсно вірите, що такий величезний відрив Пороха, забезпечив саме цей конкретний скандал? СЕРЙОЗНО!? |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2019-09-07 18:12 |
demitsuru написано: | через суд рф повернула гроші Україні? |
Ну є гарний приклад. Завдяки тому, що в контракті між Нафтогазом і Газпромом місцем розгляду суперечок було визначено Стокгольм, тамтешній суд прозоро розглянув справи на користь України і тепер на майно Газпрому за кордоном накладено арешт, а за рахунок продажу цього арештованого майна Україна повертає собі кошти. Гуглити самостійно, бо в мене продовжується експеримент і я далі не відвідую новинарні сайти. |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2019-09-07 18:34 |
demitsuru
ок, ок, всім на все начхати.. але питання лишається, решту полонених як повертати, чим платити? якщо ви так захищаєте даний обмін, - ви повинні розуміти як повернути решту полонених, а не "я не знаю, далі буде". |
|
|
|
|
Python VIP
|
2019-09-07 18:41 |
redcit написано: | Ви дійсно вірите, що такий величезний відрив Пороха, забезпечив саме цей конкретний скандал? СЕРЙОЗНО!? |
Там уся передвиборча кампанія була побудована на критиці помилок тодішнього президента — у т.ч., й цей скандал. Нині ж ми бачимо, що Зеленський відрізняється від «свинарчуків» десь приблизно так само, як новий ефективний власник, що першим ділом ріже довірене йому підприємство на металобрухт, відрізняється від несунів, які це підприємство всього лиш обкрадали. |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-09-07 19:05 |
Я дуже рада, що звільнили наших людей! Не всіх тільки...
Чого ви тут з ранку до ночі тусуєтеся, мені цікаво? Ви не працюєте, не розвиваєтеся, на роботі у режимі ІБД (імітація бурхливої діяльності)?.. ага. |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2019-09-07 20:52 |
Вихідний нині ж. Відпочив з сім'єю на природі за містом, де впевнено не ловиться інтернет - знайшов таке місце. Повернувся. Наточив клавіатуру, змастив мишку і знову за своє. А як пройшов ваш вихідний?... |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2019-09-07 20:53 |
redcit написано: | Ви дійсно вірите, що такий величезний відрив Пороха, забезпечив саме цей конкретний скандал? |
У будь-якому випадку, висери "Свинарчуків за грати!", якими було обписане в тому числі й моє місто, справили просто гіпнотичний вплив на бидлолохотрат Голобородька.
Python написано: | армія переводиться до небоєздатного стану з тими ж можливими наслідками в випадку зміни влади й появі на троні непроросійського президента. |
Як було, до речі, в часи правління Януковича.
Python написано: | Тож, очевидно, правильно було б готуватися до повномасштабного наступу, що може статися в будь-який момент. |
ПуSSінові не треба великої військової сили. Голобородько знищує українську державу голосами українчиків.
До речі, ніде не видно зазвичай таких бойовитих Нацжінок. От що животворне позбавлення грошового забезпечення/відсутність команди "фас" робить! |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-09-07 21:20 |
don pedro написано: | У будь-якому випадку, висери "Свинарчуків за грати!" |
До речі, про Свинарчуків. Мені все лінь було розбиратися у тій справі. Та й досі лінь. Якщо хтось детально курив ту тему, то можете сказати чи справді дані про їхні розкрадання виглядають достовірними чи там можлива "заказуха", щоб підмочити репутацію Порошенка під час виборів? |
|
|
|
|
|
2019-09-07 21:24 |
Krest0
Не знаю. Мене це все і тоді не цікавило. З огляду на кількість висерів у передвиборчий час явна "заказуха" була очевидною. Справжні злочини у нас нікого не цікавлять і такого розголосу і близько не мають. |
|
|
|
|
redcit VIP
|
2019-09-08 01:11 |
Python написано: | кампанія була побудована на критиці помилок тодішнього президента — у т.ч., й цей скандал. |
Ну, от бачите, не одними Свинарчкуками багаті.
Взагалі подібна практика критики характерна для кожних президентських виборів, тому нічого нового. Лиш цього разу колишній президент дійсно вдосталь зробив хорошого для країни, але його промахів наперекір не бачать його прихильники. Так, як і перемог Пороха не бачать фанати Зе. Тепер, якщо будуть у Зе перемоги, то і вони для порохоботів(чи просто фанатів Пороха у більшій кількості) нівелються тим, що у Зе "в сраці рука Коломойського". Не здивуюся, якщо і у звільнені наших бранців знайдуть зраду(хоч би звільнення Цемаха).
don pedro написано: | У будь-якому випадку, висери "Свинарчуків за грати!", якими було обписане в тому числі й моє місто, справили просто гіпнотичний вплив на бидлолохотрат Голобородька. |
Серед свої знайомих і у моєму місті, я цю бучу пам'ятаю лише у перші, а далі все затихло і ніхто толком не міг згадати хто це такі.
Python написано: | Нині ж ми бачимо, що Зеленський відрізняється від «свинарчуків» десь приблизно так само, як новий ефективний власник, що першим ділом ріже довірене йому підприємство на металобрухт |
А яка нова влада приходить і нічого не міняє? Так, були міністерства, які дійсно не варто було зачіпати і є міністри, яких треба було би поперти, але вони досі залишилися. Але ми ж не знаємо, як воно далі повернеться для країни. Заяви деяких міністрів слухаєш і думаєш, що наче нічого поганого, але побачимо, як воно буде, коли ці всі їхні ідеї почнуть впроваджуватися у життя. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-09-08 04:25 |
Ги.. цікаво... сиджу слухаю нічні звуки останнього перемир'я. Крайній раз, таку стрілецьку канонаду (одночасно) я чув у 17му, в Водяному. |
|
|
|
|
|
2019-09-08 05:07 |
Robar III
Бережіть там себе.
Віталій Портников про останні події:
|
|
|
|
|
Python VIP
|
2019-09-08 12:07 |
redcit написано: | Взагалі подібна практика критики характерна для кожних президентських виборів, тому нічого нового. |
Принципова новизна в тому, що там була ТІЛЬКИ критика і ЖОДНОЇ інформації про програму дій майбутнього президента — хіба що довготривалий піар через розважальні телешоу. Вам не сказали, що людина, яка піариться на «свинарчуках», збирається потім сама стати «свинарчуком»? Ну так вам нічого не казали — «ні обіцянок, ні пробачень». Ви це проковтнули — значить, готуйтесь кусати лікті. Я як Касандра нічого з цим зробити не можу. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-08 12:27 |
*Останній пост, після якого перестану сюди писати*
Портніков вчергове якнайкраще охарактеризував сьогоднішній стан справ в Україні
Цитата: | Зараз розподілу влади немає. Тому що законодавчої влади немає. Тому що президент приходить в парламент як до власного офісу і говорить депутатам, як їм правильно працювати. Немає уряду, як би залежав від партій. Немає уряду політиків, який передбачено нашою Конституцією. Уряд є продовженням президентського офісу. Значить, фактично, за всі справи в нашій країні відповідає рівно одна й та й ж людина. За президента - президент Володимир Зеленський, за уряд - президент Володимир Зеленський, за парламент - президент Володимир Зеленський. Залишилося тільки встановити жорсткий контроль над судовою владою. Щоб наша країна стала точною (хоча, можливо, карикатурною) копією сусідньої Російської Федерації і Республіки Білорусь |
Цитата: | Сьогоднішня Україна нагадує мені Росію і Білорусь набагато більше, ніж у нещодавньому минулому. І я би сказав, що вона нагадує мені Росію і Білорусь набагато більше, ніж в часи правління Віктора Януковича. Тому що тоді в країні була авторитетна опозиція, яка мола практично майже половину голосів в українському парламенті і могла б, якщо треба, силою блокувати антидержавні дії тодішньої влади, як це було із Харківськими угодами. Тепер цієї опозиції волевиявленням українського народу немає |
Цитата: | За його словами, в тому немає нічого дивного, адже 75% українців протягом останніх 25 років "завжди вважали найкращим політиком світу Олександра Григоровича Лукашенка"
"Така деградація думок обов'язково має призвести до деградації суспільства і держави. І все це має звалитися нам на голову. Воно і звалилося. Тепер подивимося, як в цьому жити", - підсумував Портников. |
https://espreso.tv/news/2019/09/08/quottakogo_ne_bulo_navit_za_yanukovychaquot_portnykov_pro_povnovazhennya_zelenskogo |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|