Автор |
Повідомлення |
gunnarukr VIP
|
2019-09-05 17:10 |
Я ще в 16 -ому знав, що все так буде, коли авку міняв)
laszlozp написано: | Ті, хто за росію, скімлять бо "зільоний" не завершує війну з кацапами і не біжить здавати українські інтереси. |
Дійсно? Може трохи повільно, та із зерадою справи підуть ліпше.
Додано через 2 хвилини 54 секунди:
І взагалі, Порошенко - найкращий президент! Хтось доведе, що Кравчук,Кучма чи Янукович були кращими за По?) |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-09-05 17:13 |
laszlozp написано: | Просто кумедно спостерігати за людським дупоболем серед його ситуативних виборців. Ті, хто на словах за Україну, скімлять, бо лишили авакова. Ті, хто за росію, скімлять бо "зільоний" не завершує війну з кацапами і не біжить здавати українські інтереси. |
А так завжди буває. Не завжди ваші кандидати виправдовують ваші сподівання. От ви себе підписали Порохоботом. Але ж напевно і у вас знайдуться причини відгукуватися негативно щодо деяких його дій або бездіяльності у певних питаннях. Критикувати його є за що.
Хоча сьогоднішня подія це лютий зашквар. Порошенко таке навряд би допустив. |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2019-09-05 17:16 |
Krest0 написано: | Порошенко таке навряд би допустив. |
В нас суди незалежні) |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-09-05 17:24 |
gunnarukr написано: | В нас суди незалежні) |
Гадаю, у президента достатньо важелів впливу, щоб регулювати такі справи, якщо це стосується національної безпеки. Так, це неправильно з правової точки зору і офіційно це заборонено, але тут діло достатньо важливе для того, щоб підключити свій вплив.
Тим більше, що я майже абсолютно впевнений, що Зеленський і його команда своїми важелями впливу скористалися і вина за сьогоднішнє звільнення лежить на них. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-05 17:45 |
Krest0 написано: | Критикувати його є за що. |
Я Вам навіть більше скажу: я не вважаю пороха ідеальним, я не голосував за нього в 2014 році (голосував за Яроша про що жалкую). Петро Олексійович, при всіх його заслугах, був аж надто ліберальним, поступливим, м'яким і місцями аж надто непослідовним. За його правління Україна пройшла через силу - силенну зашкварів, наприклад, прорив кордону фанатами саакашвілі і т.д. Але, якщо обирати між ним, корумпованим та ультра - ліберальним, та зебілом - обираю пороха не думаючи. І взагалі в будь якій цивілізованій європейській країні для людини, яка низває державу, якою збирається керувати "актрисою з фільмів для дорослих", шлях в політику буде закритим.
Цитата: | Хоча сьогоднішня подія це лютий зашквар |
Вона абсолютно прогнозована. Більшість знову обрала недолюдка (я б з радістю вжив інше, більш доречне слово), який в носі має Україну та державницьке начало. Він прийшов аби заробити і йому, його команді, байдуже де і як заробляти. Поки його патрон через суди ссе з країни кров, він намагається якомога швидше закінчити війну щоб вже завтра виїхати до кацапів на заробітки
Цікаво, де ота зеблазне - агітаторка?! Чого мовчить, чого не виправдовує кумира? |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2019-09-05 17:51 |
laszlozp написано: | прорив кордону фанатами саакашвілі |
У всьому цьому зашкварі з Саакашвілі основна вина якраз лежить на колишньому президентові. Щоправда, не впевнений, що сам Порошенко усвідомив, наскільки уся ця оборудка підірвала його становище. |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-09-05 17:53 |
don pedro написано: | підірвала його становище. |
Ну, у таке гавно він вступав регулярно. Із власної волі. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-05 17:53 |
don pedro написано: | підірвала його становище |
Не стільки його, як керманича, скільки країни та її оборонців. Бо в будь якій іншій країні вже б застосували спеціальні засоби чи зброю, а в нас промовчали .. |
|
|
|
|
|
2019-09-05 18:04 |
Віталій Портников про звільнення Цемаха:
Звільнення судом Володимира Цемаха - чудова ілюстрація того, як українська влада буде вирішувати питання обміну полоненими. Якщо Кремлю потрібен Цемах, а його видача Москві - плювок в обличчя міжнародним партнерам, так можна пограти в «незалежний суд» і недолугі правоохоронні органи, від яких Цемах не сьогодні, так завтра просто втече. Це і буде наш подарунок Путіну, після якого російський президент зможе зробити відповідний жест. Якщо захоче, звичайно.
А про те, що міжнародну репутацію України буде втоптано у бруд і це полегшить зближення Заходу і Росії за наш рахунок, ніхто у владі і не подумає. Там, схоже, взагалі не звикли думати на перспективу. А перспектива ця не втішає. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-05 18:07 |
don pedro
Про міжнародну репутацію Україна слід було забути після обрання президентом воюючої країни блазня. |
|
|
|
|
|
2019-09-05 18:09 |
|
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-09-05 18:53 |
don pedro написано: | про звільнення Цемаха: новини з Києва викликають багато |
… матюків |
|
|
|
|
demitsuru Попереджень: 1
|
2019-09-05 19:37 |
Krest0 написано: | … матюків |
якщо я не помиляюсь... то що важливо, життя полонених, чи Цемах?
Як майбутня цінність Цемаха? Нідерланди щось обіцяють? 100% доказ отримають від Цемаха?
Поясніть. Якщо приведете причини, тоді я передумаю.
Українцям деяким важливіше розслідування загибелі пасажирів рейсу MH17, ніж повернення "чужих" українців.
і 100% європейцям чхати.
Додано через 1 хвилину 58 секунд:
laszlozp написано: | Про міжнародну репутацію Україна слід було забути після обрання президентом воюючої країни блазня. |
Може спитати полонених? Поставимо їх в незручне становище.
-Ну Сєнцов, посидь ще трошки. Може Нідерланди 50\50 витягнуть з Цемаха якусь інфу, на детекторі лжі і тп.
Додано через 1 хвилину 55 секунд:
всім хто розповсюджує ненависть поміж українців, треба дати попередження. А то дуже розійшлися.
Це складно назвати свободою слова. |
|
|
|
|
|
2019-09-05 19:51 |
Ось і готові штампи-відмазки від влади |
|
|
|
|
|
2019-09-05 19:53 |
Arsenfpu написано: | Ось і готові штампи-відмазки від влади |
так поясни, як можна по іншому?
це моя суб'єктивна думка. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-05 19:54 |
demitsuru
>що важливо, життя полонених, чи Цемах?
Мммм.. навіть так .. Що важливіше життя щопти людей чи країна в якій ти мешкаєш? Може ну її до біса ту "незалежність", "культуру", "мову"?! Введемо кацапську першою, вибачимось перед усіма за наше існування, знову закріпачимось, попросимось під кацапську кормигу і тоді, мабуть, стріляти перестануть і щопту людей повернуть.
>Українцям деяким важливіше розслідування загибелі пасажирів рейсу MH17
Конче треба кацапів до відповідальності притягти, покарати за будь яку ціну. Але з такими гідроцефалами у влади ми втратимо країну до кінця року.
>Може спитати полонених?
Може увімкнеш голову, хоча б раз в житті. Випускають ледь не єдиного свідка по "боїнгу", який не встиг втікти до росії, який був у нас в руках. В нас і так мало фактичних доказів участі кацапів у війні, бо всіх "виміняли". А тепер і цього втратимо
>всім хто розповсюджує ненависть поміж українців, треба дати попередження
А оце вже точно не свобода слова. Всім, хто проти зеленського, треба закрити рота силою? Себто будь яка критика карається? І цим схожі всі фанатики зебіла чи його симпатики, що отой чувак "sky", що оцей дописувач "demitsuru": як їх патрона критикують - всім бан, всім тюрма, всіх заклеймити і закрити рота |
|
|
|
|
|
2019-09-05 19:57 |
demitsuru написано: | так поясни, |
А є сенс? Щось у Вас зміниться? |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-05 19:58 |
І в чому ненависть? Ти десь бачиш заклики до протиправних дій, до повалення режиму, до розправи над певними групами чи верствами населення? Чи ти просто дуже хочеш їх бачити, аби цей факти виправдав твої погляди?! Чим більше я читаю таких людей як the sky чи оцей добродій із вельми складним ніком, тим більше мені фанати зеленського нагадують "крінжових" американських SJW, які теж у будь якому прояві критики бачать казна що і всіх опозиціонерів клеймлять "терористами" і "праворадикалами" ... |
|
|
|
|
|
2019-09-05 20:10 |
laszlozp написано: |
що важливо, життя полонених, чи Цемах?
Мммм.. навіть так .. Що важливіше життя щопти людей чи країна в якій ти мешкаєш? Може ну її до біса ту "незалежність", "культуру", "мову"?! Введемо кацапську першою, вибачимось перед усіма за наше існування, знову закріпачимось, попросимось під кацапську кормигу і тоді, мабуть, стріляти перестануть і щопту людей повернуть.
>Українцям деяким важливіше розслідування загибелі пасажирів рейсу MH17
Конче треба кацапів до відповідальності притягти, покарати за будь яку ціну. Але з такими гідроцефалами у влади ми втратимо країну до кінця року.
>Може спитати полонених?
Може увімкнеш голову, хоча б раз в житті. Випускають ледь не єдиного свідка по "боїнгу", який не встиг втікти до росії, який був у нас в руках. В нас і так мало фактичних доказів участі кацапів у війні, бо всіх "виміняли". А тепер і цього втратимо
>всім хто розповсюджує ненависть поміж українців, треба дати попередження
А оце вже точно не свобода слова. Всім, хто проти зеленського, треба закрити рота силою? Себто будь яка критика карається?
|
я тебе спитав щодо полонених, а ти мені про інше. Ти чого країну порівнюєш з полоненими? Ти що приколюєшся? ПОЯСНИ і які твої поради, що з ним робити? Ти не відповів. Ти тільки проявив себе як якийсь НКВД який стріляє в спину своїм громадянам.
Поясни що можуть витягти з свідка? Якщо б можна було витягти, то це вже б зробили. Ні?
Теоретично, Нідерланди якимось чином отримають докази. Що далі? НІЧОГО. Росвя залишить в себе полонених. А Нідерланди попросять ЄС санкцій, чи що?
Тупість в тому, що 10тис українців померло. ЄС зробило нічого. Санкції? Порошенко санкцій не ввів. Зеленьський не ввів. Що далі? Нічого.
Але полонені будуть сидіти далі.
Додано через 2 хвилини 29 секунд:
laszlozp написано: | І в чому ненависть? Ти десь бачиш заклики до протиправних дій, до повалення режиму, до розправи над певними групами чи верствами населення? Чи ти просто дуже хочеш їх бачити, аби цей факти виправдав твої погляди?! Чим більше я читаю таких людей як the sky чи оцей добродій із вельми складним ніком, тим більше мені фанати зеленського нагадують "крінжових" американських SJW, які теж у будь якому прояві критики бачать казна що і всіх опозиціонерів клеймлять "терористами" і "праворадикалами" ... |
чувак...ти навіть не розумієш зо таке контекст.
навіть твій останній пост це есенція ненависті до тих, хто не розподіляє твою думку.
ти вже встиг мене образити багато разів, але й досі цього не розумієш
Додано через 2 хвилини 9 секунд:
Arsenfpu написано: | А є сенс? Щось у Вас зміниться? |
з самої появи в цій темі, я прошу мене переконати. Я тільки бачу ненависть і троллінг
Коли хтось пише довгий текст, інші у відповідь "лол .. зебобік" |
|
|
|
|
|
2019-09-05 20:12 |
demitsuru
Та Ви ж ніц тут не читаєте! Зверху вже стільки всього написано, що вистачить півсвіту переконати. І не тільки словами толочан, а й відповідні посилання на думки відомих людей.
Почитайте. І збагнете |
|
|
|
|
|
2019-09-05 20:17 |
Arsenfpu написано: | laszlozp |
ти бачиш що він написав щодо полонених?
в нас різне бачення. В нього немає дітлахів мабуть, він не може уявити що це таке.
Мені було б чхати на всіх, окрім своєї родини. Жертвувати свободою інших, заради етеральної вигоди.. тупо.
Навіть уявити те, що збереження Цемаха в свої руках, не зменшить кількість смертей на фронті.
Ще раз питаю, опишіть, яку користь принесе Цемах
Додано через 23 секунди:
BTW MHW IB anyone? |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-05 20:18 |
demitsuru
>я тебе спитав щодо полонених, а ти мені про інше
А тобі й відповів щодо полонених. Ти ж маєш розуміти, що кацапи, наплювавши на усі рішення міжнародних судів, не видадуть нам наших людей, якщо Україна не піде на суттєві поступки. Які в наших умовах можуть бути поступки? Культура/церква/курс держави. Саме тому Україна та наші юристи мають перебирати усі можливі варіанти притягнення іванів до відповідальності, утримуючи всіх, хто має російське громадянство і готовий свідчити проти кацапів. Але ми їх "міняємо", позбуваючись живих доказів. Так, кацапи ховаються за старою переданою військовою технікою, але люди, які напряму співпрацювали з кацапами, можуть багато що розповісти, якщо їх не випустять. Себто ми маємо знайти такий механізм, який змусить світ ввести дієвіші санкції.
Але санкції/війна/незалежність не є важливими для сьогоднішньої влади, яка за будь яку ціну хоче завершити незрозумілу для неї війну, хай навіть капітулювавши. У такому випадку нас точно чекає фінальна і фатальна дезінтеграція.
> НКВД який стріляє в спину своїм громадянам
о_О якась кацапаська аналогія, тільки тепер там не "біндера", а "нквд-ист". Нагадую, МакКейн просидів у полоні майже 2 000 днів. То не є закликом покласти орган на наших полонених, але вони мають розуміти, що державні мужі мусять в першу чергу обороняти решту громадян та державу і тільки потім займатись полоненими.
>Якщо б можна було витягти, то це вже б зробили
*рукалице* без коментарів
>Росвя залишить в себе полонених
Вона їх однаково не віддасть, тільки якщо ми все "вернемо в зад". А ви й раді все вернути, та тільки так не буде. За таких умов Україна остаточно розвалиться
>Тупість в тому, що 10тис українців померло. ЄС зробило нічого. Санкції? Порошенко санкцій не ввів. Зеленьський не ввів. Що далі? Нічого.
Але полонені будуть сидіти далі.
Знову, без коментарів. Жалкую. що почав з тобою спілкуватись. |
|
|
|
|
|
2019-09-05 20:19 |
demitsuru написано: | Ще раз питаю, опишіть, яку користь принесе Цемах |
Він може бути важливим свідком у доказах причетності рашастану до збиття літака.
Підійде? |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-05 20:20 |
demitsuru написано: | есенція ненависті до тих, хто не розподіляє твою думку |
Тобі просто хочеться це бачити, я таке в усіх фанатів зеленського спостерігаю. Як тільки починаєш розпитувати про концепцію ведення війни, внутрішньої політики вони скочуються до рівня персональних образ, звинувачують у нетерпимості та ненависті. Хоча я жодного разу не перейшов на особистості, ні до чого не закликав та не розпалював не ненависті
Цитата: | ти вже встиг мене образити багато разів |
Наведи - но мені кілька прикладів
Цитата: | Мені було б чхати на всіх, окрім своєї родини |
Осьо воно, "моя хата з краю". Країна, добробут, цінності, ідеали - це все вам чуже. Вам байдуже під ким жити, як жити. І це жодним чином не образа, а констатація факту |
|
|
|
|
|
2019-09-05 20:22 |
laszlozp написано: | Хоча я жодного разу не перейшов на особистості, ні до чого не закликав та не розпалював не ненависті |
Та не нервуйте так, а просто... змінюйте стиль спілкування з такою публікою |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-05 20:26 |
Arsenfpu
Просто мене дивує логіка, я шокований. Наче нормальні люди: ходять, їдять, працюють, щось пороблять у вільний час. А відкриють рота - космос, настільки відмінні від мене та тих, кого знаю. Маю п'яток людей, які були на фронті з 14 року і мають схожі погляди, але для цього пана вони теж - терористи та розпалювачі ненависті.
Ще раз: жодним чином не закликаю до протиправних дій, до перетворення України на ультра - праву країну, але мені здавалось що прописні істини доступні та зрозумілі всім, але .. існують виключення з правил. |
|
|
|
|
|
2019-09-05 20:27 |
ок |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-05 20:34 |
demitsuru
А от тепер мені цікаво:
- Ваша концепція ведення війни та повернення територій
- Ваша концепція внутрішньої політики на окупованих територіях за умов їхнього повернення
- Чи готові Ви поступитись значною частиною суверенітету, зовнішньополітичним вектором, культурною політикою країни заради повернення бранців?
- Чи готові ви платити репарації кримчанам в обмін на закінчення війни?
- Чи готові ви надати право вето окупованим територіям в обмін на закінчення війни та повернення бранців? |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2019-09-05 20:35 |
demitsuru
значить, довести причетність москви, так, залізобетонними свідками, до збиття мн17 та вторгненя в Україну на міжнародній арені самою ж міжнародною ареною, - не варте кількох полонених?!?! ------ найс
йдучи тим же шляхом можна капітулювати перед москвою, ну там, припинення війни, дешевий газ та й зарплата московська, а чом би й ні. бо що таке незалежність - в кишеню не впхнеш, а тут тобі і дешевий газ і зарплата і війни нема(полонених, загиблих, травмованих) ---------найс, молодець!
----------------------------------
і не треба викручуватись, що це різні речі, - це одне і теж. |
|
|
|
|
|
2019-09-05 20:42 |
starlost написано: |
значить, довести причетність москви, так, залізобетонними свідками, до збиття мн17 та вторгненя в Україну на міжнародній арені самою ж міжнародною ареною, - не варте кількох полонених?!?! ------ найс
йдучи тим же шляхом можна капітулювати перед москвою, ну там, припинення війни, дешевий газ та й зарплата московська, а чом би й ні. бо що таке незалежність - в кишеню не впхнеш, а тут тобі і дешевий газ і зарплата і війни нема(полонених, загиблих, травмованих) ---------найс, молодець!
|
Я вже багато разів написав питання :
Що з себе представляє Цемах?
Все що ви пишите, Я З ВАМИ ЗГОДЕН. Напишіть мені ціну вартості Цемаха, який начебто знає все і дасть +100 кармє полоненим. |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|