Автор |
Повідомлення |
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-04-05 00:47 |
don pedro
Мені ця ситуація взагалі нагадує якийсь сюр: наймовірніший кандидат у Президенти за два дні до посади не має/чи не хоче озвучити тих персоналій, які займуть чільні посади у Державі. Ніхто не знає що очікувати в тій чи іншій сфері. Абсолютно!
Адже як не крути, про інших колишніх кандидатів ми більш-менш у курсі: Бойко поставив би цих, Гриценко - тих, Юля - сих, а тут - хз яких |
|
|
|
|
Python VIP
|
2019-04-05 01:01 |
А чи не може бути так, що Зеленського команда Пороха найняла просто як технічного кандидата, місія якого — вийти в другий тур і програти (він же кловн). А тут йому такі рейтинги пішли. «Начяльнік, чьто дєлать, тут у сценаріє такго нєт?!» |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2019-04-05 01:03 |
Arsenfpu написано: | не має/чи не хоче озвучити |
Припускаю, що там настільки "приємні", "свіжі" та "умілі" особи, що їх ховають до пори до часу, щоб навіть зЕбіли не вжахнулись, побачивши тії мармизи. Я вам більше скажу: у нього не просто немає оприлюдненої команди, але й жодних оприлюднених ідейок, які він має з ними впроваджувати у життя.
Взагалі, справа з Зе дуже нагадує 2010 рік, коли різного роду ющенко-забужки так ненавиділи Тимошенко, що привели до влади відвертого україножера, зеківську кацапську підстилку.
Arsenfpu написано: | Ніхто не знає що очікувати в тій чи іншій сфері. |
Дехто знає, чого очікувати. Зокрема, у фейсбуку журналіста "Українського тижня" Дениса Казанського прочитав відгуки людей з регіонів, які чітко вказали, що місцева ватка чітко голосуватиме (або вже і голосувала) за Зе, відчувши у ньому свого. До цих кацапів і підкацапників бездумно додались нібито дуже "свідомі" противсіхи і "розчаровані".
Що саме цікаве: зЕбіли-протестувальники проти Порошенка могли б проголосувати на знак протесту за будь-кого з кандидатів у списку, хоч за Насірова. Однак віддали свої голоси саме за Зе. От що робить багаторічне квартальне-голобородькове телевізійне промивання залишків мізків моїх дорогих маленьких українчиків. |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-04-05 01:06 |
Python написано: | Як правило, подібні обіцянки одразу після обрання відтерміновуються на 5 років (як думаєте, чому?). «Зняття недоторканості» — це такий передвиборчий мем, приблизно як «метро на Троєщину». |
Повністю згоден. Таку обіцянку ще Кучма давав. І з тих пір цю обіцянку не давав тільки лінивий. |
|
|
|
|
|
2019-04-05 01:07 |
Python
Гіпотезувати ми можемо до нескінченності, наприклад, що ця клоунада зроблена Коломойським так, щоб принизити П.О., а потім рекламщик золотого віку зніме свою кандидатуру і, вуаля, Юля виходить у 2-ий тур!
Але все це фігня - Президентом може стати людина, яка окрім як у виробництві явно не оскарівської кінопродукції та шоу продуктів, більше ні в чому не тямить, а скрізь стирчать вуха не останнього олігарха, з якими усі так показушно і наввипередки борються. Плюс, насправді що найважливіше - людина абсолютно не сприймає нічого українського... |
|
|
|
|
|
2019-04-05 01:08 |
Python написано: | Зеленського команда Пороха найняла просто як технічного кандидата |
Про можливість подібного багато ходів очка я писав ще у другій Флудильні (упокій Хесус її душу!), але раптом щось пішло не так, і Соєвий сам собі вистрелив у ногу. Ніхто ж не сподівався, що зЕбілів аж так багато. |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-04-05 01:15 |
Python написано: | А чи не може бути так, що Зеленського команда Пороха найняла просто як технічного кандидата, місія якого — вийти в другий тур і програти (він же кловн). А тут йому такі рейтинги пішли. «Начяльнік, чьто дєлать, тут у сценаріє такго нєт?!» |
З таким сюжетом можна було б забацати непогану комедію.
А взагалі цікава теорія. Треба слідкувати за тим, що Зеленський буде творити в подальшій передвиборчій гонці. Хоча якщо він дійсно технічний кандидат Порошенка, то Пороху немає причини переживати. У разі перемоги Зеленського буде маріонетка в кріслі президента. А сам Порох може спробувати зайняти найвищу посаду у іншій гілці влади. |
|
|
|
|
|
2019-04-05 01:25 |
|
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-04-05 02:26 |
цікавий у лірника лексикон, хоча загалом написано дуже слушно. don pedro, а що за вираз такий — не вір, не бійся, не проси? вже чув його від різних людей, починаючи від анонімних психопатів з інтернету і закінчуючи армійськими полковниками розвідки. ґуґл нічого путнього не дає — на українських сайтах написано, що це назва книги (зовсім лівої), а на російських — що це тюремна приказка. |
|
|
|
|
|
2019-04-05 02:33 |
Virake написано: | а що за вираз такий |
Зеківська тема. Навіть зеківська малолітня тема. |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2019-04-05 09:32 |
Virake
А я ніде не писав, що те, що я служу має давати мені якісь індульгенції. Спостерігати як тут усі клонують кацапстан весело, якби не було сумно. Потім правда почнуть знову звалюввти й продовжувати вірити в легенду про народ дибілів, та цитувати одного поета...
Додано через 40 хвилин 9 секунд:
СМАК І НЕСМАК...
... тонкі поняття, правда?
Грань між ними настільки тонка, наскільки може бути непереборною. І настільки міцна, наскільки може бути крихкою. Залежно від своїх особистих установок. Від мами з татом, зрештою. Першої вчительки. Іноді навіть - району, в якому ти жив.
А, ні, з районом я, мабуть, погарякувала. Я не люблю прислів'я "Можна вивести хлопчика з Попуцино, але Попуцино з хлопчика вивести не можна"
(що таке Попуцино, знає у фейсбуці лише кілька людей, я спеціально взяла цей топонім, щоб нікому не було образливо, а попуцинські мене зрозуміють, я й сама попуцинська)
Я не люблю це прислів'я, я знаю тонких і надчутливих людей родом з таких трущоб, де ви будете морщити ніжні носики - і я знаю людей з палаццо, які дадуть фору будь-якому біндюжнику у мистецтві вульгарності.
Всяко буває в цьому світі. Бо смак - це щось невловиме, це те, що або є, або його нема, і жодним брендом це не заміниш.
Несмаком був виступ Зеленського на Юрмалі у шістнадцятому році. Жахливим несмаком є паплюження своєї країни, сміх над нею під час війни.
До речі, я тоді про це написала - а ви?
https://www.facebook.com/fondDM/photos/a.1449214002004040/1800498456875591/?type=3&theater
А ви, ті, хто зараз плюється в сторону Зеленського, чи зробили ви те ж саме на захист своєї країни?
О, я впевнена, що зробили. Здається, я навіть пам'ятаю, як вибухнуло тоді обуренням інтернет-середовище...
Що, хіба ні? І кожен з вас, тих, хто зараз так обурено говорить про Зеленського - візьме і дасть мені лінк на свій пост про цю подію.
А - ннна тобі!
А ось які ми правдоруби!
Шо, нє? Ну, буває... Зате ви зараз огого! Вимагаєте вибачень за події шістнадцятого року. Жирафики ви мої, як же довго до вас доходить.
А сь це – смак. Це про допомогу Зеленського і Кварталу на фронті. Про концерти на фронті. Колись мене тицьнули носом в оце усе, і я трохи заткнулась – бо до того я обвинувачувала Квартал у повній байдужості до фронту.
https://www.youtube.com/watch?v=kP8FX6eu5VQ&app=desktop
А ви?
Тепер далі про смак та несмак.
Усе це було досить смішно - два розгублених кандидата, їх гопницьке бикування - не сперечайтесь, обидва бикують одне на одного як ті два гопники. Ці відео, якими вони перекидались і перекидаються, ці заклики одне до другого.
І навіть страшлики Пузанова, цитую - "Короче, весь офисный планктон вывезут в Сибирь. Пенсов и всех, кто сидит на субсидиях, и семьи, в которых более 2-х детей - всех будут переселять в сибирь и на дальний восток. Предварительно всем всучат расейские паспорта и лишат украинского гражданства. Типа как добровольно получивших расейское.» - після реготу, який вони викликали, здавались жахливим несмаком. До речі, @виктор пузанов, що ви курите? Відсипте.
https://www.facebook.com/v.n.puzanov/posts/1999504730175898
Хоча – тут навіть не що там курять. Тут явно щось медикаментозне. Але це несмак, такий конкретний і вопіющій, що я дивуюсь вам, хто зробив репости оцих страшилок. Чи у бою усі засоби добрі, і навіть такий?
А це – найцікавіше.
Це Порошенко в образі Аугусто Піночета. Комусь це здається дуже смішним, когось смішить згадка про стадіони.
Старші згадають, молодші погуглять. Це про Чілі семидесятих. Тоді там теж країна розділилась рівно наполовину. І в кожної половини був свій симпатик. Аж доки не вибухнув військовий переворот.
Отоді і виник цей стадіон, який миттю було перетворено на концтабір для незгодних. Для тих, хто смів мати свою думку. Для переможеної частини країни.
На стадіоні Піночета катували й вбивали, відрубували руки – погугліть «руки Віктора Хари»
Правда, смішненька історія?
І все було б так смішно, наче наш поважний Президент Петро Порошенко став на сходинку 95-го кварталу. Бо ж запостив цю картинку радник Петра Порошенка, Юра Бірюков.
І все було б так весело, якби ми не знали достеменно, що кожен пост офіційного представника Президента – а Юра Бірюков і є офіційним представником Президента – обов’язково читає і погоджує сам наш Президент. Наш, такий європейський, такий сучасний, такий за стандартами НАТО та ЄС – ДІЮЧИЙ Президент нашої країни.
Тобто, він згоден бачити себе у образі Аугусто Піночета?
Тобто, він згоден з натяком на стадіон в Сантьяго?
Тобто, це натяк чи відкрита погроза?
А що ж скаже Європа? Що скаже світ на цю хохмочку?
… зараз фейсбук-товариство з усіх сил розбирається з найважливішим, сцуко, питанням – хто в кого повинен просити вибачення під час цих виборів.
Ніхто.
Ні в кого.
Бо гопницькі ігри – це гопницькі ігри між двома кандидатами. Бо "можна вивести хлопчиків з Козячого Болота, але Козяче Болото з хлопчиків вивести неможливо"
Але один з цих двох кандидатів поки що ніхто й ніщо, крім того, що він дійсно талановитий актор і поводить себе у звичному амплуа.
Але ж інший – наш чинний Президент. Такий серйозний, такий європейський, такий, такий…
… і знаєте, у нас в цих виборах немає вибору. Так, дійсно, кого б ми не обрали – нам з вами добре не буде. Але коли я бачу натяк радника нашого чинного Президента на стадіони Піночета – я пересмикуюсь від огиди.
Ми самі породили феномен Зеленського, так, ми з вами. Але й феномен гопника-Президента України, чинного нашого Порошенка, ми теж породили разом з вами.
Ви – тим, що не бачили усі п’ять років ані жартиків Зеленського, ані жахливого гопацького ставлення Порошенка до своєї країни. І ви й не побачите, крім тих небагатьох з вас, які ось зараз пишуть про своє обурення натяком РАДНИКА ЧИННОГО ПРЕЗИДЕНТА на стадіони Піночета.
Бо цей натяк вже страшний. Страшніший від страшилок Пузанова.
А кожен, хто зараз прийде у коменти і почне розказувати про поганого Зеленського – не тратьте, куме, сили. Бо я свого часу про це вже написала, ще у шістнадцятому році.
А ви?
О, тоді прошу лінк.
Бо вимоги вибачитись перед Україною треба було виставляти тоді. Тоді, можливо, ми б не мали оцього фарсу з виборами. А зараз це виглядає як домашнє завдання з історії. Не згодні? Прошу лінк на ваш пост. Пост з шістнадцятого року.
І, до речі, якщо вже бути зовсім неупередженими – обидва кандидата на найвищу посаду допомагали фронту. Це об’єктивно.
Тим часом – ось вам картинки зі стадіонів Піночета.
А я тим часом заново розгляну прислів’я «Можна вивести хлопчика з Сухого Фонтана, але Сухий фонтан з хлопчика вивести неможливо»
топонім взято навмання.
https://www.facebook.com/100001521319390/posts/2237548266305862/ |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-04-05 11:17 |
Від професОра до п'ятикласника! Всі перейшли на одну мову. Не відрізниш де правда, а де брехня. Буде вам команда від Зе і таке інше. Там ідуть переговори, заждіть. Ну непристойно писати брехливі і злі вигадки. Невже не соромно? (Мета виправдовує засоби.) Напевно створюєте новий літературний жанр мазо-фентезі… Знавці! А є такий жанр?
Пора нам всім трішки перепочити, подумати. А там побачимо?
starlost написано: | мені чомуь така паралель проглядається: "кравчук, ющенко, порох" і протилежність "кучма, янукович, зе". наче обираємо між двома таборами, щось таке наче українське але прогниле або відверта московщина. |
В цій паралелі не все так просто. Не міг Львів вибирати Кучму на другий термін знаючи, що то відверта московщина. Львів не помиляється. |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2019-04-05 12:26 |
Gin_ger написано: | Ви, напевно, адвокат пана Януковича? Шукаєте бажаючих відсидіти за нього його термін? Оригінально! Я вам аплодую! |
ой, не падайте так низько.
здається я зрозумів, виходячи з ваших вивертів щодо простого питання і історія з витиранням власних повідомлень думаю: -- як прийде час то ви сховаєтесь, принаймні таке враження по собі лишаєте.
питань більше немає, начебто усе з'ясовано окрім одного моменту:
starlost написано: |
Gin_ger написано: | Не висмикуйте з мого тексту те чого там немає |
я не висмикував того чого немає!
якщо так прохання вказати!
|
все ж, прохання вказати те чого там немає, де саме я чи то змінив цитоване чи то дописав вам слова яких ви не говорили.
це особисто для мене, на майбутнє, що б не ступав на ті самі граблі, бо я впевнений що цього не було! |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-04-05 12:36 |
Keltirulla, Зеленського критикували ще за довго до того, як вигулькнули його президентські амбіції. чому автор вашого допису вважає, що це почалося тільки зараз, я без поняття. |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2019-04-05 12:48 |
Keltirulla написано: | На стадіоні Піночета катували й вбивали, відрубували руки – погугліть «руки Віктора Хари» |
… і знайдете, що це такий мем і насправді цій Харі ніхто рук не рубав.
Keltirulla написано: | цей стадіон, який миттю було перетворено на концтабір для незгодних. Для тих, хто смів мати свою думку. |
Цікаві думки вони мали. Наприклад, заперечували загальну декларацію прав людини. Хто не вірить, поґуґліть «Сендеро Луміносо».
Хто в цьому пейспуці зареєстрований, відпишіть будь ласка це тій пані Діані. |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-04-05 13:17 |
Ви не про ту відповідальність думаєте. Та то таке.
starlost написано: | з ваших слів виходить: люди гинули за зе-коломойського? (слова ті самі |
Це ваша фантазія.
Gin_ger написано:
Невже серед 39 кандидатів в ПУ не було жодного достойного окрім ПО? Ми дозволили виставити поважних людей рагулями, а з бариги зробити ікону.. Так! Ми такі європейці.
хто ми? я за шоколадного не голосував ні цього разу ні 5 років тому |
Там про інше.
І я вже запам’ятав, що ви не голосували і не відповідаєте…
для мене порох що зе одне і те, тому ваші слова можна застосувати і до зе і не промахнешся.
на мою думку після зе будуть більші, серйозніші наслідки |
Ви тут натякаєте, що один з кандидатів таки менше зло. Агітація?
Ну тут таке. Якщо не хочеш голосувати за менше зло – сиди дома. Це теж технологія. Ні-ні! Це не з ваших слів виходить…
starlost написано: | здається я зрозумів, виходячи з ваших вивертів щодо простого питання і історія з витиранням власних повідомлень думаю: -- як прийде час то ви сховаєтесь, принаймні таке враження по собі лишаєте. |
Який час прийде? (А ви в курсі? Я там нічого цінного не витер. Тим більше, що це не заборонено. Іншим.)
Ніби все? Поставимо крапку? |
|
|
|
|
|
2019-04-05 13:23 |
Я афігіваю! ЯКЩО ви хочете, то ми таки щось колись там Вам скажемо (може )! І піпл таке хаває....
|
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2019-04-05 13:37 |
Arsenfpu написано: | Я афігіваю! ЯКЩО ви хочете, то ми таки щось колись там Вам скажемо (може Happy )! І піпл таке хаває.... |
скажуть в останній момент, щоб не встигли нарити компромату на ту "незаплямовану команду реформаторів"
Додано через 45 секунд:
або щоб не встигла роздуплитися більшість виборців |
|
|
|
|
|
2019-04-05 13:47 |
igor911
І ще що цікаво: за нього (кандидата) говорять усі - радники, штабісти, інша стороння публіка, а сам мовчить. Мені здається, автори всяких фотоприколів, демотиваторів уже загострили фотошоп на майбутні перли! Кличко буде нервово тертись у куточку... |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2019-04-05 13:55 |
Так отож. А ще дивує нахабність, з якою Зе неприховано бреше та мутить навіть зараз по дрібницях, як от з аналізами, які він здавав у пов'язаній з ним компанії (якраз з тією, що нарили журналісти у нього в РФ, я яку він спочатку заперечував, а потім сказав, що продасть, як притисли.)
Додано через 1 хвилину 47 секунд:
Чи з авто та охоронцями Коломойського, що його супроводжують. |
|
|
|
|
|
2019-04-05 13:56 |
igor911
Мене те ж вражає ця зверхність і нахабність. У всьому що діє не тільки він, а й його команда. Стиль такого зажраного мажора. |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-04-05 14:39 |
|
|
|
|
|
starlost VIP
|
2019-04-05 15:00 |
Gin_ger написано: |
starlost написано: | з ваших слів виходить: люди гинули за зе-коломойського? (слова ті самі |
Це ваша фантазія.
|
?
фантазія? а у вас.. ще більша фан..??
пояснюю: "з ваших слів виходить" означає не ваші слова а "за вашим принципом, за вашою логікою".
оскільки не було жодної конкретики, я навів приклад що можна використати ці ваші слова в іншу сторону, і тому в дужках "слова ті самі" - ось і все. якщо таке простеньке не розумієте, мені бракує слів..
вам бракує конкретики!
приклад: Gin_ger написано: | І я вже запам’ятав, що ви не голосували і не відповідаєте… |
згідно написаного вами, необізнана людина подумає що я не голосував і не відповідаю, і виходить так що ви брешете! чи навмисне чи ні немає значення.
тому що я писав конкретно: starlost написано: | і я не за "шоколадного" ні 5 років тому ні зараз. |
starlost написано: | я спитав чи готові ви відповідати за свій вибір.... ....бо я готовий. |
starlost написано: | навіть 5 не набрав
5 років тому те саме було, тоді якось 2% було |
я ходив на усі вибори відколи стукнуло 18
то хто чиї слова перекручує?!
Gin_ger написано: | Агітація? |
я ні за кого не агітую, там написано "на мою думку", пояснюю: це моя особиста думка.
годі тих ваших вивертів, конкретно!
starlost написано: | все ж, прохання вказати те чого там немає, де саме я чи то змінив цитоване чи то дописав вам слова яких ви не говорили.
це особисто для мене, на майбутнє, що б не ступав на ті самі граблі, бо я впевнений що цього не було!
|
конкретно, є - показали, нема - так і сказали що нема. і ми розійдемось! |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-04-05 15:08 |
starlost
Ну ви і крутій! Бувайте здорові! |
|
|
|
|
demitsuru Попереджень: 1
|
2019-04-05 15:26 |
lol Порошенко не пускає журналістів, а на його телеканалі Прямий звинуватили Зеленського. Більшість дивиться новини тільки по ТВ, коли на ютубі можна знайти багатого об'єктивного , щоб знати що з чим порівнювати.
|
|
|
|
|
|
2019-04-05 15:28 |
demitsuru
І до біса тут постити неукраїнське відео? |
|
|
|
|
demitsuru Попереджень: 1
|
2019-04-05 15:35 |
Arsenfpu написано: | І ще що цікаво: за нього (кандидата) говорять усі - радники, штабісти, інша стороння публіка, а сам мовчить. Мені здається, автори всяких фотоприколів, демотиваторів уже загострили фотошоп на майбутні перли! Кличко буде нервово тертись у куточку... |
Тому що він не як Порошенко? Ви бачили як воно ховається, і проплачує свої збіговиська там куди він приїздить? Зеленський не буде повторювати одне і те саме.
В США Трамп це болоболка. Подивіться що він верзе, годує реднеків і республікагців своїми обіцянками.
Зеленьский набагато більше спілкується зі своєю аудиторію а ніж Порошенко.
Ось один з каналів https://www.youtube.com/channel/UCp2zBKrqP0ZQF6RN4RJtF2Q/videos
Там багато чого.
А ось ютубканал Пороха. https://www.youtube.com/user/ProgramaPoroshenka/videos
Дивіться з яких слів починається його слова
"ТОМОС ДЛЯ НАС ЦЕ..."
Додано через 1 хвилину 5 секунд:
Arsenfpu написано: |
demitsuru
І до біса тут постити неукраїнське відео?
|
ти навіжений ?
прокоментуй будьласка, чого не вистачає Порошенко на його ютуб каналі. ))) |
|
|
|
|
Tarasyk Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-04-05 15:39 |
Агов, народ, а давайте вашу енергію у мирне русло?
Ну всі розуміють, що ніхто нікого ні в чому не переконає.
І як одні, так і інші, вважають прихильників свого противника бидлом.
Давайте разом боротися проти бидла і робити бидло більш освіченим.
Хто хоче скинутися грошима на те, щоб перекласти і озвучити ось цей курс по економіці:
https://www.masterclass.com/classes/paul-krugman-teaches-economics-and-society
Ось трейлер:
Ось огляд:
Ось більше подробиць про автора: Пол Кругман.
Пол Робін Кругман (англ. Paul Robin Krugman, 28 лютого 1953, Нью-Йорк) — американський економіст.
Вчився в Єльському університеті. Доктор філософії (1977) Массачусетського технологічного інституту. Лауреат Нобелівської премії в області економіки 2008 року, за дослідження причин глобальної урбанізації, яка пов'язала питання міжнародної торгівлі та економічної географії.
Кому не слабо замість розведення срачу скинутися грошима на корисне діло? Будьте мужиками |
|
|
|
|
|
2019-04-05 15:40 |
demitsuru написано: | чого не вистачає Порошенко на його ютуб каналі. |
Та мені класти на порошенка! Ми на українському ресурсі - шукайте українське відео і викладайте. Так складно? |
|
|
|
|
|
2019-04-05 15:48 |
demitsuru написано: | Якщо в його команді будуть рішучі люди і будуть результати п |
А як Маск добудує свою BIG ракету, то ми усі дременемо на Марс! |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|