Автор |
Повідомлення |
ssTAss Загальний модератор Толоки
|
2019-07-17 23:57 |
kryk-v.ya. написано: | ну то шо хлопці, знов вибори... |
Додано через 45 хвилин 14 секунд:
маленький лікбез, а то не всі знають, як подивитись список кандидатів
заходимо сюди
https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp032pt001f01=919.html
обираємо свій округ і натискаємо на кількість зареєстрованих кандидатів
відкриється вікно
де читаємо про кандидатів і є активні посиланні 1 і 2
1 - про кандидата, 2 - його передвиборча програма (завантажується файл .doc)
Додано через 51 хвилину 54 секунди:
Цитата: | .і за кого хто голосує |
продовження лікбезу
якщо не визначилися з партіями, то тицькаєте сюди
https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp400pt001f01=919.html
і читаєте (щоб переглянути списки тра натиснути на "Зарєєстрованих кандидатів")
я сам відкрив купу цікавого)) - є в нас така партія як "Факел" і Іво Бобул теж йде в дУпутати |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-07-18 00:12 |
Я думав, що нікому не можна вірити. А відбулось так, що більше ніж нікому вірити. Тобто, зовсім немає людей кому можна довіряти... Всі брешуть… Всі брешуть. Всі беруть хабарі. Всі ворують. І, при цьому, з посмішкою на обличчі. Тобто, цинізм вищого рівня...
https://www.youtube.com/watch?v=hKJ7gOZ70CU
|
|
|
|
|
|
2019-07-18 14:19 |
Невеличкий огляд партій (програм) без заангажованості чи симпатії до будь-кого (проста увага до деталей... ви ж знаєте мою любов до дрібниць )
Починаємо
Чотири партії користуються зламаним програмним забезпеченням - Незалежність, Партія Шарія, Європейська Солідарність, Соціальна Справедливість. Програми чотирьох партій - Соціальна Справедливість, Самопоміч, Слуга Народу, Сила Права - чомусь зберігались одним і тим ж користувачем Ситнік А.Л. (хто такий/така не знаю, але ймовірно приналежність до Слуги Народу), хоча створювались під різним користувачами/компами Вісім партій створювали програми на компах приналежним партії чи членам партії і цього не приховували (не під ніками user, amin, 111 чи подібне) - Батьківщина, Патріот, Сила Людей, Самопоміч, Громадянська Позиція, Слуга Народу, Радикальна Партія Олега Ляшка, Аграрна Партія України Десять партій писали свої програми на компах з кацапського розкладкою клавіатури, з кацапським варіантом програмного забезпечення, перемикались не завжди на українську і це помітно - Батьківщина, Патріот, Сила Людей, Опозиційна Платформа - За Життя, Факел, Європейська Солідарність, Соціальна Справедливість, Слуга Народу, Партія Шарія, Незалежність (також ймовірно Українська Стратегія Гройсмана і Радикальна Партія Олега Ляшка)
Десять партій не мають підпису конкретної людини (є відповідальною), котра писала цю програму/документ - Патріот, Сила Людей, Опозиційна Платформа - За Життя, Самопоміч, Громадянська Позиція, Соціальна Справедливість, Слуга Народу, Радикальна Партія Олега Ляшка, Голос, Свобода
Шість партій є просунуті)) у використанні ворду - дві (Батьківщина і Громадянська Позиція) вміють вставляти в документ картинки), три (Сила Людей, Партія Зелених України, Аграрна Партія України) вміють застосовувати колонтитули і одна (Голос) - кіберпосилання.
Одна партія (Громадянська Позиція) в програмі використовує іншу назву (Команда Гриценка) аніж назва партії.
Одна партія (Батьківщина) в програмі використала не зовсім вдале скорочення (ФАП), особливо для молоді на слух
Самі програми не аналізую... читайте і думайте самі (програми деяких партій містять навіть антидержавницький характер і мають незаконні заклики/пункти, але загалом всі "за все хороше і проти всього поганого")... отаке |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-07-18 14:23 |
ssTAss написано: |
Програми чотирьох партій - Соціальна Справедливість, Самопоміч, Слуга Народу, Сила Права - чомусь зберігались одним і тим ж користувачем Ситнік А.Л. (хто такий/така не знаю, але ймовірно приналежність до Слуги Народу), хоча створювались під різним користувачами/компами
тиць
Вісім партій створювали програми на компах приналежним партії чи членам партії і цього не приховували (не під ніками user, amin, 111 чи подібне) - Батьківщина, Патріот, Сила Людей, Самопоміч, Громадянська Позиція, Слуга Народу, Радикальна Партія Олега Ляшка, Аграрна Партія України
|
А Ви не думали, що той самий користувач - це людина в ЦВК, яка відкривала файли й перезберігала у себе на компі?
Просто аналізую |
|
|
|
|
|
2019-07-18 14:45 |
Arsenfpu написано: |
А Ви не думали, що той самий користувач - це людина в ЦВК, яка відкривала файли й перезберігала у себе на компі?
Просто аналізую
|
воно то так, але з цього виникає ще більше запитань... і серйозніших (якщо справді вмієте аналізувати)
не хочу обговорювати, просто надав інфу, а вже кожен сам робить висновки |
|
|
|
|
кокошнік Попереджень: 1
|
2019-07-18 14:59 |
ssTAss написано: | Невеличкий огляд партій (програм) |
смайлик: рука лице.
хто на ті програми дивиться?
декілька партій створені з нуля під вибори, її члени ще толком не знають яких вони поглядів, і скільки за це заплатять...
і ці нульові партії мають навіть свій прохідний рейтинг в раду...
як діти чеслово з цими програмами))) |
|
|
|
|
Ігор Вінський VIP
|
2019-07-18 15:00 |
kryk-v.ya. написано: | ну то шо хлопці, знов вибори...і за кого хто голосує... |
Я як українець голосую за українців з ВО"Свобода" № 21, а по мажоритарці за Требухова Антона від Національного корпусу (58-й округ, місто Маріюпіль). Якби не було жодного кандидата від націоналістів то зіпсував би бюлетень. |
|
|
|
|
кокошнік Попереджень: 1
|
2019-07-18 15:01 |
стара комуністична партія мала саму пророблену передвиборну програму і де вона тепер??? |
|
|
|
|
leicheman Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-07-18 15:07 |
Оце дійсно корисна інформація. Дякую) |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2019-07-18 15:21 |
kryk-v.ya. написано: | ну то шо хлопці, знов вибори...і за кого хто голосує... |
Знаходжуся з поважної причини поза межами свого населеного пункту без відкріпного талону... Так ся стало, не дійшли руки направду. Голосував би за ЄС (Порох). |
|
|
|
|
|
2019-07-18 15:32 |
ssTAss написано: | але з цього виникає ще більше запитань... і серйозніших |
Як Ваша ласка - поясніть. |
|
|
|
|
T-Mon Свій
|
2019-07-18 16:29 |
removed |
|
|
|
|
|
2019-07-18 20:23 |
Arsenfpu написано: | Як Ваша ласка - поясніть. |
p.s. не маю часу (і бажання) ані пояснювати, ані потім (після пояснення) дискутувати. Як казав Сапковський (не дослівно, але суть така) - я пишу для освічених людей, тому не роблю ніяких виносок-пояснень. Робив свій пост не для дискусії (читай - обсирання один одного, бо цивілізовано провадити дискусію ви не вмієте), а задля інформації... маленькі деталі викривають реальну сутність, а не ту награну, котру нам "втюхують" з трибун чи телєвізора... а кожен вже сам робить висновки (чи не робить) |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2019-07-18 20:51 |
ssTAss написано: | не маю часу (і бажання) ані пояснювати, ані потім (після пояснення) дискутувати. |
Тоді не треба словоблуддя. Хоча. якщо ви маєте на увазі змову жидомасонів і рептилоїдів з планети Нубіру, я завжди за таку версію. |
|
|
|
|
|
2019-07-18 20:56 |
don pedro написано: | змову жидомасонів і рептилоїдів з планети Нубіру |
НА ІМ'Я ЗАГИБЛОГО ПОНАД ЧОТИРИ РОКИ ТОМУ КУЗЬМИ НАДІСЛАЛИ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ШТРАФ
Цитата: | Документ надійшов із податкової.
На адресу загиблого в автокатастрофі чотири з половиною роки тому співака Андрія Кузьменка (Кузьма зі "Скрябіна") надійшло повідомлення про штраф із податкової.
"Довбні з податкової 3 липня 2019 року надіслали Кузьмі штраф. Через 4,5 роки після його загибелі. Я готовий його оплатити, щоб Держава Україна не постраждала. І щоб на Андрюхі не висів висяк, може, він і правда колись щось недокинув на рахунок податкової, хіба мало. Я хочу, щоб, якщо ви мене читаєте, довбні, ви в лічку скинули мені, як вам закрити ці 1613 грн 35 коп. І щоб ви знайшли "невменяшку", яка в липні 2019-го відправила штраф на адресу загиблого в лютому 2015-го Андрія Вікторовича Кузьменка. Чекаю", - написав у Facebook гонщик та волонтер Олексій Мочанов.
Мочанов виклав фото повідомлення про штраф |
|
|
|
|
|
|
2019-07-18 21:01 |
ssTAss
Ну, тут якраз нічого дивного: у нас мерці ще й голосувати можуть. |
|
|
|
|
|
2019-07-18 21:16 |
|
|
|
|
|
|
2019-07-18 21:17 |
ssTAss написано: | p.s. не маю часу (і бажання) ані пояснювати, ані потім (після пояснення) дискутувати. Як казав Сапковський (не дослівно, але суть така) - я пишу для освічених людей, тому не роблю ніяких виносок-пояснень. Робив свій пост не для дискусії (читай - обсирання один одного, бо цивілізовано провадити дискусію ви не вмієте), а задля інформації... маленькі деталі викривають реальну сутність, а не ту награну, котру нам "втюхують" з трибун чи телєвізора... а кожен вже сам робить висновки (чи не робить) |
До чого тут трибуна і телевізор? Я Вас десь "обісрав"?
Тільки не треба після цього ОТАКЕ писати: бо цивілізовано провадити дискусію ви не вмієте, шановний УМІЛЬЦЮ |
|
|
|
|
Qualcuno VIP
|
2019-07-18 21:20 |
/// |
|
|
|
|
kryk-v.ya. Попереджень: 1
|
2019-07-18 21:21 |
don pedro написано: | змову жидомасонів і рептилоїдів |
мені ця версія теж видається правдоподібною. |
|
|
|
|
|
2019-07-18 21:51 |
Це все дуже цікаво, але мене більше турбує те, що Голобородько зібрався роздавати кому попало українські паспорти, якимсь "етнічним українцям" (?). Мабуть, у Голобородька не в курсі, але для цього доведеться змінювати ряд законів. Не кажучи вже про виклики для безпеки. |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2019-07-18 21:56 |
Між іншим, в мене таке наївне питання: якщо досі запоребрик стверджує, що не має нічого спільного з "гражданскай вайной НА Украінє", тоді як вони пояснюють, що перемовини щодо обміну військовополоненими провадяться між Україною та запоребриком, а не між Україною та терористичними угрупованнями ОРДЛО? Зрештою, питання риторичне... |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2019-07-18 22:00 |
ssTAss написано: | реальну сутність, а не ту награну, котру нам "втюхують" з трибун чи телєвізора… |
… каже чувак, що не вірив даним соціології по підтримці Кошулинського на президентських виборах ^__^
don pedro написано: | змову жидомасонів і рептилоїдів |
kryk-v.ya. написано: | мені ця версія теж видається правдоподібною |
Якщо це таки правда, то де мені отримати свою долю?
Додано через 1 хвилину 52 секунди:
drymbaUA написано: | а не між Україною та терористичними угрупованнями ОРДЛО? |
А оце якраз те, про що найбільше мріє весь кремль і пуйло зокрема |
|
|
|
|
kryk-v.ya. Попереджень: 1
|
2019-07-18 22:28 |
hetzendorf написано: | де мені отримати свою долю? |
гоям не дано. |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-07-19 13:20 |
https://dt.ua/international/olena-zerkal-ce-zapitannya-viklyuchno-do-nas-yak-mi-bachimo-mozhlivist-ruhu-stosovno-donbasu-317869_.html — Чи вважаєте ви, що італійський суд ухвалив несправедливе рішення щодо українця, колишнього нацгвардійця Віталія Марківа, що воно було не правовим, а політичним?
— Я вважаю, що бракує результатів слідства щодо вбивства італійського журналіста Ракеллі. Де? В Україні. Я не хочу йти шляхом, яким нині йдуть усі, включно з нашим послом в Італії, і розповідати, що це "політичне замовлення", "слід Росії" тощо. Оскільки я вважаю, що є серйозні недопрацювання з боку українського слідства. І якщо в адвокатів не було змоги надати інформацію про розслідування вбивства Ракеллі в Україні, то кидатися звинуваченнями лише в тому, що це "політична розправа", не можна.
— Хто вів розслідування цієї справи в Україні — Генпрокуратура, військові прокурори?
— Так.
— У ситуації, що склалася, Україна може ще щось зробити сьогодні, перед поданням апеляції, для звільнення Марківа?
— Ситуація сформувалася не сьогодні. Вона сформувалася ще 2015 року, коли італійці хотіли отримати інформацію, коли під час кожного візиту в Україну, кожного контакту пропонували разом працювати над слідством, а їх, як і родичів загиблого журналіста, просто ігнорували. Ще раз наголошую: якби в нас були результати розслідування вбивства італійського журналіста й українське слідство співпрацювало з італійським, то ймовірність переслідування й такого результату, який ми сьогодні отримали, була б набагато нижчою або навіть мінімальною. У кожнім разі, не було б такого відчуття політичного переслідування. Політичні ризики існують завжди, але у нас є протилежний приклад — щодо МН17, де наша співпраця відбувається в геть іншій атмосфері, де питання недовіри в разі їх виникнення знімаються завдяки тісній співпраці.
— А ви не вважаєте, що росіяни теж доклали до цієї історії свою руку?
— Я вважаю, що тут є багато різних чинників. Можливо, російський там теж присутній. Але говорити, що це основний чинник, я не можу. Оскільки вважаю, що з нашого боку є великий провал. — На початку цього тижня активно ходили чутки про те, що ще до українських парламентських виборів 21 липня в Кремлі планують передати Україні наших моряків.
— З кожним днем дедалі менше шансів, що це станеться до парламентських виборів...
— Але якщо моряків все-таки віддадуть, то це видаватиметься не як заслуга Медведчука і Бойка. Не як заслуга МЗС. І не заслуга Європи. Чому Путін збирається зробити подарунок Зеленському?
— А чому ви не думаєте, що питання українських моряків є для Росії дуже токсичним? Найтоксичнішим з усіх.
— Якщо воно є настільки токсичним, то, напевно, Росія могла б уже й випустити моряків?
— Але тоді Володимир Володимирович не був би Володимиром Володимировичем, який не піддається тиску. І він має власне бачення ситуації, яке нещодавно озвучив у Осаці.
— Але до 21-го числа все-таки є шанси зустріти наших моряків в Україні?
— Я не можу передбачити дії Путіна.
— Чому виникла ця прив'язка до виборів 21-го числа?
— Тому що всім здається, що він має зробити подарунок.
— Зеленському?
— Чому лише Зеленському? З кількості джерел чуток, кому призначається цей подарунок, і з кількості тих, хто намагається перехопити ініціативу, випливає, що у нас у цьому пулі щонайменше три партії — топ-три у виборчих рейтингах. Якщо це подарунок Зеленському, то, відповідно, це вигідно "Слузі народу". Порошенко першим вийшов в ефір і заявив, що моряків відпустять з імовірністю 90%, натякаючи на те, що він тут головний. Ну, й, звісно, Медведчук з братією. Ось вам три партії, що йдуть у парламент і зацікавлені в тому, щоб це питання було розв'язане до виборів.
Але знаєте, як на мене, головне — звільнити моряків. І я не переслідую жодних політичних цілей. Моя мета — повернути їх додому. І я використовуватиму будь-які інструменти, які можуть спрацювати. Хто в результаті повісить собі медальки, це для мене — справа десята. |
|
|
|
|
demitsuru Попереджень: 1
|
2019-07-19 13:59 |
[провокація] Хто проголосує за П, той П.
|
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2019-07-19 14:00 |
hetzendorf написано: |
drymbaUA написано:
а не між Україною та терористичними угрупованнями ОРДЛО?
А оце якраз те, про що найбільше мріє весь кремль
|
Ніхто з ними не говоритиме, якщо тільки зекоманда не прийме таке геніальне рішення, звісно. Цікаво інше - ну ок, є військовополонені чи заручники, якщо така термінологія більш зручна; із ОРДЛО переговори напряму не ведемо, чому ж тоді автоматично замість ОРДЛО переговори ведемо із запоребриком; як це поєднується в запоребриківських головах для зовнішнього світу із їхньою формулою "гражданская вайна НА Украінє"... (риторично, звісно). |
|
|
|
|
|
2019-07-19 14:01 |
demitsuru
Близьке майбутнє ваших ЗЕ-керманичів:
|
|
|