Автор |
Повідомлення |
don pedro Попереджень: 1
|
2019-06-15 21:33 |
[IS]-Arminius
Карпа говорить очевидні речі. Що не так? |
|
|
|
|
[IS]-Arminius Забанено
|
2019-06-15 21:55 |
don pedro
ТП сама просувала той русскій мір в Україні, а тепер звалила в Париж і звідти пише про невдячний народ. Нагадує винниченка.
Додано через 1 хвилину 27 секунд:
Ну і та "молодь". Я писав про середній вік у взводі, поки та тп-шка в парижі сидить. |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2019-06-15 22:05 |
Tarasyk написано: | Чи може ботоферми, які перед виборами просто розривали і накручували людей настільки, що вони були ладні вбивати одне одного через різні погляди на якісь речі? |
Ну взагалі-то я це явище спостерігаю якраз з боку зебілів та ольгіна, при цьому часто їх навіть важко відрізнити одне від одного. До виборів обливали лайном Порошенка, ВР, кабмін, Гройсмана та ін ну й порохоботів, як же ж без них то? Гіперболізували, роздмухували усі проблеми, провали, помилки і т д, байдуже які їхні справжні причини, вигадували відверті фейки на кшталт вбивства брата Порошенка, натомість будь-який позитив, досягнення обов'язково знецінювали, применшували, висміювали (отепер заживемо! тільки цього нам бракувало для повного щастя! і т ін), перекручували, оббріхували й обсирали. І зараз ці падлюки нікуди не поділися, тепер вони на будь-яку критику їхньої коханої ЗЕлупи налітають зграями, сиплячи образи з погрозами.
Tarasyk написано: | Це новина УП висмоктана з пальця. Про це не було жодних гучних заяв чи чогось такого. Узяли в чувака інтерв’ю, він розповів про ці зміни. Все. Ніхто на них не піариться і не розкручує, окрім вас: |
Як на мене чудовий привід поглузувати з зебілів. Непоганий мем виходить: до АП пускають з ноутбуком і в шортах — випускають без ноутбука, шорт і без одягу. Чому б не ширити це Інетом, цькуючи цим зебілів? Вони проти нас саме такими методами діяли — мемасиками, сміхуйочками й фотожабками. Спокійні виважені аргументовані тексти читають лише 25 % виборців, на решту діє всякий шлак яскравий, кричущий, але недалекий. Тож треба задіювати ці методи, аби бити зебілів на їхньому ж полі.
Додано через 3 хвилини 6 секунд:
Tarasyk написано: | Може ви просто нормальних шортів не бачили? |
До чого тут шорти? Ноги показують жінки, аби вабити чоловіків. Нащо виставляти напоказ чоловічі ноги? Кого вони ваблять? (запитання риторичне) |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-06-15 22:08 |
[IS]-Arminius написано: | те, що порох назвався "щирим укром" перед виборами - не відповідає його дфґльності 5 років при владі. |
Ви забагато хочете - усього ідеадьного. Чи вважаєте, що всі що говорять те й думають? Наприклад, Бойко з опоблока - він такий рашист в душі? Думаю, ні. Він просто зайняв свою нішу.
Тому в принципі мені байдуже яка там внутрішня картинка - мені важливі дії та результати. І в пороха за його каденції вони були. На відміну від попередників. У сфері, про яку я вище казав. |
|
|
|
|
|
2019-06-15 22:11 |
[IS]-Arminius написано: | ТП сама просувала той русскій мір в Україні |
???
[IS]-Arminius написано: | тп-шка в парижі сидить. |
Дати їй мінометну плиту на спину! |
|
|
|
|
[IS]-Arminius Забанено
|
2019-06-15 22:12 |
Arsenfpu написано: | Ви забагато хочете - усього ідеадьного |
Певно.... бажання справжнього розвитку та змін, це "забагато ідеального"
Arsenfpu написано: | дії та результати. І в пороха за його каденції вони були |
Угу, просрані всі шанси на нормальну країну. На початок подій 13го року мені було 18, і щось розвитку за останні 5 років не бачу.
Додано через 31 секунду:
Меми: "зрада/перемога, вивишиватник" і тп. |
|
|
|
|
|
2019-06-15 22:21 |
[IS]-Arminius
І це все? |
|
|
|
|
[IS]-Arminius Забанено
|
2019-06-15 22:22 |
don pedro
А цього мало? |
|
|
|
|
|
2019-06-15 22:26 |
[IS]-Arminius
Звісно, що цього мені мало для того, щоб називати Карпу ТП (якщо ви мали на увазі те, про що я подумав). |
|
|
|
|
[IS]-Arminius Забанено
|
2019-06-15 22:29 |
don pedro написано: | якщо ви мали на увазі те, про що я подумав). |
Саме те і мав на увазі. |
|
|
|
|
Tarasyk Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-06-15 23:18 |
hetzendorf, продовжуйте і далі називати 75% громадян своєї країни дебілами. Так точно закріпите рейтинг Порошенка нижче 5%. Буду вам за це вдячний. Карфаген має бути зруйнований. Чи може вам карту нагадати, як голосували за Зе? Це вже не лише донбас і південь, які обрали януковича. Цього разу вся Україна від Донбасу до Закарпаття. Від Херсону до Сум. Лише одну область вдалося настільки сильно залякати і зажахати начебто проросійськістю Зе, що ті проголосували за Порошенко.
hetzendorf написано: | аби бити зебілів |
о, правильно, давайте справжню громадянську війнушку влаштуємо. Війни з Росією на Донбасі нам мало, треба ще між собою всім перегризтися і перебитися. Влаштувати справжню громадянську війну, щоб російському ТБ навіть не треба було щось вигадувати. Так точно збережете Україну, мову, віру, армію, економіку, сучасні кордони і одразу вся країна почне рости і процвітати. То хто ж дебіл насправді?
Ви розумієте, що вам все одно жити з цими людьми в цій країні? Їздити в одному метро, заходити в один під’їзд, вчитися чи віддавати дітей в одну й ту саму школу? Ви їх не розстріляєте, не виселите в гетто чи гулаг, не позбавите громадянства. Вам доведеться враховувати їх думку і домовлятися з ними. Мовою ненависті ви нічого не доб’єтеся. Тільки ще більше переконаєте їх у їхній правоті, що ви порохобот. Більшість із них розчаруються у Зе за півроку чи рік, коли не буде зниження тарифів і підвищення пенсій. І вони його будуть так само обсирати, як раніше обсирали Порошенка. Що поробиш, якщо у нас 70% ліваки і патерналісти (і не всі із них голосували за Зе, там є і частка фанатів Порошенка). Треба змиритися, жити далі і займатися просвітою - своєю і їхньою. А ще тиснути на державу, щоб та змінювалася і разом з нею змінювалися люди.
hetzendorf написано: | Спокійні виважені аргументовані тексти читають лише 25 % виборців, на решту діє всякий шлак яскравий, кричущий, але недалекий. |
Ви помиляєтеся. За Зе голосувало дуже багато думаючих адекватних і притомних людей. Але через свою вузьколобість ви цього не хочете помічати і сприймати, але це факт. Вони голосували за Зе просто тому, що бачили, до чого приведуть наступні 5 років Порошенка. Так само, як і серед ваших 25% є величезний відсоток неадекватних вишиватників, які нічого не хочуть чути і бачити, окрім пропаганди і байок з Прямого каналу, і які вважають Порошенка батьком нації, а мову і віру - головним аргументом у будь-якій суперечці. Вони не розуміють, що без вільної і сильної економіки зникне і мова, і віра, і історія України. Вони будуть бити себе в груди і кричати "не віддамо донбас" і "повернемо крим", але вони не мають жодного уявлення як їх повертати, реінтегрувати і що потім робити з 5 мільйонами вати. Ну і так далі до нескінченності. Люди просто не думають на два кроки уперед.
Ви хочете бачити лише чорне і біле. Але насправді такого не існує. |
|
|
|
|
|
2019-06-15 23:28 |
Tarasyk написано: | начебто проросійськістю Зе |
!!!
Tarasyk написано: | Чи може вам карту нагадати, як голосували за Зе? Це вже не лише донбас і південь, які обрали януковича. |
Значить, кількарічна інформаційна "Президент Голобородько" операція пройшла чудово. Зараз її (за великі гроші) вивчають політтехнологи усього світу. Хоч у чомусь ми перші. Тільки і всього.
Tarasyk написано: | давайте справжню громадянську війнушку влаштуємо. |
Цього не треба. За який рік рейтинг Голобородька буде нижчий, аніж у Порошенка. І тому треба конче ухвалити закон про імпічмент президентові.
Tarasyk написано: | Ви розумієте, що вам все одно жити з цими людьми в цій країні? |
На жаль, любителі Голобородька і справді нікуди не зникнуть.
Tarasyk написано: | Треба змиритися, жити далі і займатися просвітою - своєю і їхньою. |
Це занадто складно. Краще проголосувати за нового Голобородька
Tarasyk написано: | За Зе голосувало дуже багато думаючих адекватних і притомних людей. |
Поки що жодного такого не зустрів. А ось малолітки, які дивляться Шарія, і справді за нього голосували.
Tarasyk написано: | вільної і сильної економіки |
І цю чудову господарку для нас збудує Голобородько і його "команда". Ще б вони знали, що хочуть будувати. |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2019-06-15 23:36 |
Tarasyk написано: | Ви помиляєтеся. За Зе голосувало дуже багато думаючих адекватних і притомних людей. |
Tarasyk написано: | Вони голосували за Зе просто тому, що бачили, до чого приведуть наступні 5 років Порошенка |
так, погоджуюсь, дійсно дуже думаючі та здатні бачити майбутнє. припускаю що дві третини з 73% голосували в 2010 за "вічно легітимного" бо дуже думаючі.
п.с. цитую лише два рядки, бо решта нічого не варті. словесний..... |
|
|
|
|
|
2019-06-15 23:44 |
До речі, біда ще не завершилась. Мої маленькі розумненькі любі українчики збираються ще й на виборах у Раду голосувати за Голобородька (його "партію"). І якщо конституційний суд не виявить твердості, трохи відтягнувши це волевиявлення, цілком віртуальна структура може надбати 40 (або й більше) % голосів та сформувати уряд. |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2019-06-15 23:44 |
don pedro написано: | А ось малолітки, які дивляться Шарія, і справді за нього голосували. |
йшов днями містом і чув як 20 річний втерав у вуха старші жінці (чи то мати чи хто) який зе класний і яка у нього класна команда.
і нагадав собі, ще перед першим туром двоє підлітків ~15 років вели бесід з старшими родичами про який зе великий державник і як він усе порішає. найбільше здивували не вони та їхня бесіда а те як старші люди їм підтакували, я розумію що треба заохочувати власне критичне мислення ще змалку, то не було мислення а якийсь маразм. |
|
|
|
|
|
2019-06-15 23:47 |
starlost
Старість не завжди розум. До того ж, ми живемо у такі дурнуваті часи, що старшим людям через їх необізнаність у техніці часом здається, що "просунута" молодь тепер розумніша за них і тому іноді їх слухають не тільки у питаннях користування якимись пристроями. |
|
|
|
|
[IS]-Arminius Забанено
|
2019-06-15 23:51 |
starlost
Бо простіше вірити в міти. Адже краще міт, що хтось "прийде порядок наведе". А хто то порошенко/зе/йуля/лєгітімний - то до сраки, аби сильна рука.
Порох таки зробив найбільшу помилку, про яку я писав у 16 чи 17, за його президенства молодь розчарувалась у "проекті Україна" і валить за кордон. Відсутність реформ, спроба "перекраситись в націоналіста" перед виборами коли в'їхав, що його рейтинги малі... |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
don pedro написано: | Поки що жодного такого не зустрів. А ось малолітки, які дивляться Шарія, і справді за нього голосували. |
Отже, у нас три чверті виборців були малолітками, які дивляться Шарія?
Цікава штука, але життєвий досвід підказує мені, що молодь затягнути на вибори найважче. Крім того, з моїх спостережень, за Зеленського доволі активно голосувала вікова група 35-55 років. |
|
|
|
|
Tarasyk Відео Гуртом - фільмокрай
|
starlost написано: | припускаю що дві третини з 73% голосували в 2010 за "вічно легітимного" бо дуже думаючі. |
Припускаю, що десь так і було. Але решта третина, які не голосували за Януковича, і не хотіли голосувати за Порошенка, це мало?
don pedro написано: | Це занадто складно. Краще проголосувати за нового Голобородька |
На щастя, такі операції відбувається не так швидко, нового ще не підготували
don pedro написано: | І цю чудову господарку для нас збудує Голобородько і його "команда". Ще б вони знали, що хочуть будувати. |
Ну об’єктивно, в його команді є адекватні розумні і сучасні люди, з бездоганною репутацією і правильним світоглядом. Ви так не вважаєте? Більше того, в Раді будуть представлені й інші фракції. Якщо в нинішньому складі можна нашкребти кілька десятків доброчесних депутатів, то в наступному їх буде близько сотні.
don pedro написано: | Поки що жодного такого не зустрів. А ось малолітки, які дивляться Шарія, і справді за нього голосували. |
Ви надто узагальнюєте. |
|
|
|
|
[IS]-Arminius Забанено
|
2019-06-15 23:54 |
don pedro
Ну звісно, зате "зрєлиє" - останні 28 років вели Україну до світового панування. |
|
|
|
|
|
2019-06-15 23:54 |
[IS]-Arminius
Молодь звідси валить ще з позаминулого сторіччя, ще з часів проклятого кайзеризму-царизму. У мене багато цілком обґрунтованих (не емоційних) докорів Порошенкові, але аж ніяк не в якомусь дурнуватому "розчаруванні" (?) так званої молоді. |
|
|
|
|
[IS]-Arminius Забанено
|
2019-06-15 23:55 |
don pedro
Ага... звісно. "Дурнувате". Ви часто пишите про "нєтакихправославних", але самі так же сліпо вірите в по. |
|
|
|
|
|
2019-06-16 00:06 |
Krest0
Дурощі не залежать від віку.
Tarasyk написано: | Ви так не вважаєте? |
Мене більше цікавить, хто і як ухвалюватиме справжні доленосні рішення.
[IS]-Arminius написано: | "зрєлиє" |
Я дам вам своє кайло та мазь від геморою (мо' щось і видушите з того тюбика).
[IS]-Arminius написано: | "нєтакихправославних" |
Ви - атеїст, тож не переймайтесь. Чи ви увірували і покаялись перед Господом?
Tarasyk написано: | На щастя, такі операції відбувається не так швидко, нового ще не підготували |
Як показує досвід, достатньо дуркувато усміхатись, замутити серіальчик і взагалі, торгувати мордякою на "блакитних екранах".
[IS]-Arminius написано: | але самі так же сліпо вірите в по. |
Я давно вже занадто старий і хворий для таких речей. Я вірю тільки у Господа і життя вічне у його долонях. |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2019-06-16 01:30 |
Tarasyk написано: | За Зе голосувало дуже багато думаючих адекватних і притомних людей. |
За патологічного українофоба, що зневажає титульну націю, глузує зі своєї країни та армії, що її захищає (в тому числі й його нікчемну дупу), посереднього акториська на підсосі в кремля та коломойші, недоумка зі звичками бидла й гопника, власника бізнесу в країні-агресорі та офшору, куди виводилися гроші, вкрадені з преврат-банку. Додати все ЦЕ до посади Президента України й сумі отримуємо що? Триндець Україні! Отже як можна тих, хто не може (чи не хоче) розпізнати перше й скласти з другим? Думаючими? Адекватними? Притомними? Або хто таки розпізнає, додає й свідомо ЦЕ обирає? Адекватними? Притомними? У Вас у голові всі клепки на місці? Точно?
Tarasyk написано: | о, правильно, давайте справжню громадянську війнушку влаштуємо. |
Негарно мої слова виривати з контексту й приписувати те, що я не казав. А ще й модератор глобальний. Ганьба Вам, Tarasyk!
Tarasyk написано: | Війни з Росією на Донбасі нам мало, треба ще між собою всім перегризтися і перебитися. Влаштувати справжню громадянську війну, щоб російському ТБ навіть не треба було щось вигадувати. Так точно збережете Україну, мову, віру, армію, економіку, сучасні кордони і одразу вся країна почне рости і процвітати. |
Чому б Вам це не написати зебілам? Чи то не вони заходилися будь-що змінити президента, за якого країна сяк-так чинила спротив агресору й почала рухатися геть від мацкви, на ото опудало? Зебілам, що сліпо вірять у своє опудало й готові за нього розірвати своїх опонентів та занурити країну в апокаліпсис капітуляції й дефолту?
Tarasyk написано: | продовжуйте і далі називати 75% громадян своєї країни дебілами. |
Авжеж, «не можна мстить! Повинні ми любити всіх п*дарасів, злодіїв, убивць. Бо кожний з них народ, всі богоносці!» ©
Tarasyk написано: | Так точно закріпите рейтинг Порошенка нижче 5%. |
Блінський блін, чому ви всі гадаєте, що хто проти ЗЕлупи — обов'язково за Порошенка? Я всім кажу — «так, я згоден, Порошенко поганий». На відміну від зебілів, що вірують у його святість і непогрішимість та незалежність від бабусі бені. Але я готовий голосувати за будь-кого, хто продовжуватиме шлях України до NATO й ЄС та відбиватиметься від парашки, хай це навіть буде сама пекельна сотона! Саме так, за заповітом гладкого Вінстона.
Tarasyk написано: | Ну об’єктивно, в його команді є адекватні розумні і сучасні люди, з бездоганною репутацією і правильним світоглядом. |
Такі ж, як ті «думаючі, адекватні і притомні», що голосували за опудало?
don pedro написано: | На жаль, любителі Голобородька і справді нікуди не зникнуть. |
Треба їм зробити децимацію побудувати виправні концтабори обрізати виборче право. Причому у такий спосіб, що вони самі це захочуть і побіжать лавами наввипередки, підвиваючи й повизкуючи. Десь у часи Майдану потраплялися мені на очі непогані такі проекти: щоби держава платила всім бажаючим за відмову обиратися й бути обраним. Поцієнт отримує десь 1000…2000 $, після чого його ім'я вилучається зі списку виборців. І це, скажімо років на 10. Коли термін спливе, поцієнт матиме можливість поновитися у списку виборців. Але вже за 5000…10000 $, плюс екзамен з мови та історії України, може ще й з основ конституційного права. |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-06-16 02:00 |
don pedro написано: | Дурощі не залежать від віку. |
З цим згоден, але не згоден з вашим психологічним портретом виборців Зеленського.
Там на руку Зеленського зіграло дуже багато факторів. Не треба все списувати на малоліток і Шарія.
1) Бажання нових облич. Дуже багато людей вважають, що після революції нічого не змінилося. Країною керують ті самі люди, які просто перевзулися і корчать з себе патріотів, а на ділі далі тишком-нишком розкрадають державу. Не сказати, що ця позиція безпідставна. Старих облич із заплямованою репутацією там дійсно вистачало. Порошенко, до речі, в цей список теж входить. Він теж був старим обличчям і репутація у нього не була бездоганною. Але чи стануть ці нові обличчя кращими вже питання дискусійне. Особисто мене непокоїть, що зараз ледве не кожен другий актор, сценарист або співак поліз у політику. Хоча до виборів напевно навіть прихильники Зеленського не очікували такого і зараз можливо дещо змінять свою думку. Принаймні кількох таких людей я знаю, хто вважає, що це все зайшло надто далеко.
2) Невдоволені недостатнім реформуванням. Ці мають надію, що нова влада буде активніше цим займатися. Цей пункт теж обґрунтований. Реформи були повільними, а деякі провальними. Хоча для деяких реформ потрібен час, щоб отримати результат, але кого це хвилює. Плебс вимагає результатів вже вчора.
А деякі невдоволені самими реформами і очікували, що нова влада їх скасує. Наприклад, стара добра тарифна реформа, яка викликала чисельні батхьорти серед суспільства і навіть серед прихильників Порошенка. До речі, щодо надій на скасування цієї реформи весело вийшло після оголошення результатів виборів. "Вас наї… кхм-кхм… вам такого не обіцяли". Проте ця недомовка до виборів сильно зіграла на руку Зеленському.
3) Акторська кар'єра. Зеленський був дуже відомим і популярним в Україні, як актор. Тобто людина публічна. Це вже забезпечить йому прихильність багатьох виборців автоматично. Це ірраціонально у контексті виборів голови держави, але це працює і цей фактор списувати не варто. В цю кагорту можна вписати малоліток, яких ви недавно згадали, але серед старшого покоління теж вистачає глядачів Кварталу і іншої творчості тої компанії.
Окремо варто відмітити роль у серіалі "Слуга народу". Тут вже багато хто асоціював Зеленського з Голобородьком і це дійсно цікавий матеріал для вивчення політтехнологам. Ну, а адекватним людям від факту дієвості цього пункту на українських виборах треба хапатися за голову і розчаровуватися у розумових здібностях суспільства. Я хапаюся за голову разом з вами, панове. Маю відмітити, що це світова проблема, що люди часто асоціюють акторів із їхніми ролями (особливо дістається бідолашним акторам, які чудово зіграли поганих персонажів і не заслужили на прокльони і образи), проте від цього легше не стає і я додатково хапаюся за голову через світову спільноту.
4) Більшість ЗМІ були на стороні Зеленського і активно підтримували та піарили його, а Порошенка критикували, заслуги применшували або перекручували. Особливо варто відмітити роль 1+1 (найпопулярніший канал України). І що на це міг відповісти Порошенко? 5 канал? Його хтось взагалі дивиться? Тут вже серйозний провтик Порошенка у інформаційному протистоянні. І не тільки тут. Зеленський ще зробив дуже розумну ставку на youtube чим завоював популярність молодого покоління, яке зараз часто сидить на youtube. Та й старше покоління вже в youtube частенько заходить. А Порошенко відноситься до старого покоління, яке серйозно недооцінює вплив і значення інтернету.
Тут варто визнати, що стратегія Зеленського була значно продуманішою в цій сфері і, на мою думку, це зіграло дуже велику роль.
5) Ну і нарешті останній фактор, але не за значенням. Економіка явно погіршилася після 2014 року. Це факт. Зарплати нижчі, долар вже не по 8, народ активно валить працювати за кордон.
І тут проблема у тому, що дуже багато людей пов'язують це безпосередньо з приходом Порошенка, а отже голосують за кого завгодно аби проти нього. У людей коротка пам'ять і вони не згадують, що війна на Донбасі почалася до приходу Порошенка, що цілу республіку віджали до приходу Порошенка, що головний закордонний торговий партнер став ворогом і торгівля з ним неминуче мала упасти, а це розірвання виробничих ланцюгів і болюча, в короткостроковій перспективі, переорієнтація на інші ринки. Те, що, не зважаючи на ці фактори, економіка тільки зростала при Порошенку ніхто не бачить, бо багацько людей порівнює сучасний стан економіки із економікою до війни, а це неправильно, бо війну не Порошенко почав. Він тільки розгрібав наслідки.
Деякі он навіть звинувачують Порошенка за поганий курс гривні, забувши про попередні пункти (після яких взагалі ніхто б не міг повернути курс до попереднього рівня) і про те, що до приходу Порошенка валютна політика була в сраці. Пам'ятаєте, як Центробанк стверджував, що курс долара 16 гривень, але в офіційних обмінниках обміняти було неможливо, а в неофіційних обмінниках був хаос і інколи курс доходив аж до 50 гривень. Особливо тяжко було підприємствам, які працювали з закордонними партнерами. Після стабілізації курс вдається утримувати на одному рівні без великих коливань, але хіба це кого цікавить? Всім треба долар по 8.
Люди бачуть те, що прямо перед носом. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-06-16 05:59 |
Tarasyk написано: | Якщо в нинішньому складі можна нашкребти кілька десятків доброчесних депутатів, то в наступному їх буде близько сотні. | і тим не менше чинний парламент наголосував більше корисного, ніж усі попередні разом узяті. парадокс? |
|
|
|
|
|
2019-06-16 06:02 |
Krest0 написано: | ) Бажання нових облич. |
Я ніколи невірив у нові обличчя. Тим більше, що вони, зазвичай, не зовсім і нові. Krest0 написано: | 2) Невдоволені недостатнім реформуванням. |
Жодних реальних планів у Голобородька немає. Це і реформ стосується. Тож чого там чекають люди - незрозуміло.
Krest0 написано: | 3) Акторська кар'єра. |
Я не впевнений навіть у тому, що всі глядачі "Термінатора" знають, що Шварценегер - не кіборг.
Krest0 написано: | 4) Більшість ЗМІ були на стороні Зеленського |
Тому що проти Порошенка були їх власники.
Krest0 написано: | Всім треба долар по 8. |
Згадалось: всім бабам - по Челентано, усім мужикам - по бабі! |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-06-16 06:03 |
Krest0, ви багато чого правильно написали, але є одна помилка: Зеленський вирішив те, Зеленський зробив ставку на се… а насправді Зеленського як самостійного гравця не існує. є Коломойський. от і називаймо ж речі своїми іменами, а Коломойського — Коломойським. |
|
|
|
|
|
2019-06-16 06:21 |
Народ жадає чуда і вождя: вчора одна мені казала, що скаржитиметься (писатиме) Зеленському. Мабуть, і справді увірувала у "державу у смартфоні" |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-06-16 07:14 |
don pedro написано: | Жодних реальних планів у Голобородька немає. Це і реформ стосується. Тож чого там чекають люди - незрозуміло. |
Гадаю, що люди самі не знали чого чекають. Чекали якогось дива. Міфічних реформ від яких всім одразу стане краще жити.
don pedro написано: | Тому що проти Порошенка були їх власники. |
Це наче очевидно було і тому я цього не уточнював. У самого Зеленського безпосередньо немає якихось серйозних ЗМІ, які йому підконтрольні. Але те, що вони його підтримували відчувалося. Пам'ятаю сюжет про інавгурацію Зеленського на 1+1. Так той сюжет був схожий прямо на совкові репортажі про Сонцеликого вождя, під чиїм мудрим керівництвом країна буде семимильними кроками рухатися до комунізму і процвітати.
Virake написано: | Krest0, ви багато чого правильно написали, але є одна помилка: Зеленський вирішив те, Зеленський зробив ставку на се… а насправді Зеленського як самостійного гравця не існує. є Коломойський. от і називаймо ж речі своїми іменами, а Коломойського — Коломойським. |
Про дії Зеленського я згадав лише в частині про youtube. В політиці він не самостійна фігура, але думаю, що в роботі на публіку головну роль грав саме він. Все таки у цій справі у нього досвіду побільше за Коломойського. |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|