Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2019-06-01 01:26  
virtus8hur написано:
чому Порох не намагався знищити олігархат ?!

От прийде "Свобода" до влади, і хай покаже усім класHappy
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 15.01.25

2019-06-01 01:26  
virtus8hur написано:
кошулинський класний чувак

Вибачте, Ви оце серйозно???
Його постать не відповідає ролі. на яку він претендував. Правда. тепер за нового гаранта усі шкали пішли у смітник Happy
virtus8hur 
Попереджень: 2

Востаннє: 17.12.24

2019-06-01 01:27  
Arsenfpu написано:
Свобода трішки більше.

У 2012 Свобода набрала 10%, але потім рейтинг свооди впав, а зараз знову набирає...

Arsenfpu написано:
Бо козел.

Ось і маєте резьтат на останніх виборах, коли зе набрав утричі(!!!) більше голосів. І винні в його поразці точно не націоналісти.

А тепер уявіть, щоб Кошулинський (чи Тягнибо, чи Білецький) був на місці Пороха... Чи став би він знищувати олігархічний клас, позбавляти його впливу на політику ?! Як гадаєте ?

Додано через 1 хвилину 13 секунд:

don pedro написано:
От прийде "Свобода" до влади, і хай покаже усім класHappy

Повірте. я сам цього вже 12 років чекаю.
Arsenfpu 

2019-06-01 01:32  
virtus8hur написано:
знову набирає...

Аргументи можете пред'явити?
virtus8hur написано:
У 2012 Свобода набрала 10%

Пригадайте чому так сталося. Бо це був певний протест проти Яника: у Свободі побачили тих, хто може почубитися з данєцкімі. І ідеологія тут ні до чого.
don pedro 

2019-06-01 01:33  
virtus8hur написано:
Мене цікавить зміст сказаного, а не культура.

Ясно. Хамло. Ось такі й ганьблять націоналістів.
virtus8hur написано:
Зате тисячі сучасних націоналістів (і зі Свободи, і з Нацкорпусу, і з Правого Сектору) брали безпосередню участь у війні на Донбасі.

І цим успішно прикривається керівництво.
virtus8hur написано:
багато людей думають "кошулинський класний чувак

За весь час зустрів таких аж трьох. Зате грошей на нього просрали неміряно. Інше питання: де "Свобода" їх взяла?
[IS]-Arminius 
Забанено
Забанено

Востаннє: 19.06.20

2019-06-01 01:37  
virtus8hur написано:
Чи став би він знищувати олігархічний клас, позбавляти його впливу на політику ?! Як гадаєте ?

Ні звісно. Нащо бити руку, яка корме?

Додано через 1 хвилину 40 секунд:

don pedro написано:
Зате тисячі сучасних націоналістів (і зі Свободи, і з Нацкорпусу, і з Правого Сектору) брали безпосередню участь у війні на Донбасі.

Як і тих хто вважає, що то лиш путін винний, а не росіяни. Чи виборці зе, пороха, та інших... час такий, а не їх заслуга...
don pedro 

2019-06-01 01:37  
virtus8hur написано:
Чи став би він знищувати олігархічний клас, позбавляти його впливу на політику ?!

Ні. Бо за що тоді згадане вами панство буде жити?
virtus8hur 

2019-06-01 01:46  
Arsenfpu написано:
Аргументи можете пред'явити?

Кошулинський набрав більше, ніж Тягнибок у 2014, чи в 2010 саме на президентських (!) виборах.

don pedro написано:
І цим успішно прикривається керівництво.

Ділити націоналістів на хороших хлопців-рядових і погане керівництво - це маніпулятивна технологія. Ніхто не прикривається. До речі, Білецький і Ярош безпосередньо були на війні. Чим вони прикриваються ?

don pedro написано:
Інше питання: де "Свобода" їх взяла?

Кожна партія тримає фінансування в секреті Happy

Додано через 24 секунди:

[IS]-Arminius написано:
Ні звісно. Нащо бити руку, яка корме?

don pedro написано:
Ні. Бо за що тоді згадане вами панство буде жити?

Не переконливо.
Arsenfpu 

2019-06-01 01:51  
Але насправді, на цих виборах і вибору особливо не має:
- коломойського, всяку рашистську нечисть аля опоблок відкидаємо одразу
- ні рибу, ні м'ясо - самопоміч не хочеться підтримувати, бо від них і свої тікають
- ляшко - цирк - це цікаво, але набридає і не корисно
- Смешко - КДБ-стів якось з "дєтсва" недолюблював: сусіда мав - ще те чмо
- Юля - та ж продасть всіх і все кому хоч, аби її влада була

Лишається Порох і, дійсно, Свобода. Та логіка дій останньої просто незбагненна. І мотивація теж.
Тому важко...

Додано через 1 хвилину 45 секунд:

virtus8hur написано:
Кошулинський набрав більше, ніж Тягнибок у 2014, чи в 2010 саме на президентських (!) виборах.

Ви ж самі кажете, що Президент - це одне, а партія - інше.
Рейтинги, опитування - що нам кажуть? Вони показують сумну картину. Тільки не кажіть, що вони брехливі і усе там продано. Це підхід невдах.
virtus8hur 

2019-06-01 01:53  
Arsenfpu написано:
- Смешко - КДБ-стів якось з "дєтсва" недолюблював: сусіда мав - ще те чмо

КДБ-сти різні бувють, от Смешко - фахівець із ППО і головок самонаведення.

Arsenfpu написано:
Лишається Порох і, дійсно, Свобода.

Я Вам раджу за Свободу.

З. І. Я сам відданий усім серцем колективному націоналістичному рухові іще зі шкільних років. Тому для мене ніколи не стояв вибір за кого(?) голосувати.
don pedro 

2019-06-01 01:54  
virtus8hur написано:
До речі, Білецький і Ярош безпосередньо були на війні. Чим вони прикриваються ?

Тільки який їхні військові заслуги стосунок мають до управління державою, цього ніхто не зна.
virtus8hur написано:

З таким баблом на рекламу це і не дивно.
virtus8hur написано:
Кожна партія тримає фінансування в секреті

Геніально! Значить, від "проклятих олігархів".
Arsenfpu написано:
Але насправді, на цих виборах і вибору особливо не має:

А я вперше у житті "проголосую серцем". За Вакарчука.
virtus8hur 

2019-06-01 01:55  
Arsenfpu написано:
Ви ж самі кажете, що Президент - це одне, а партія - інше.

Правильно, саме тому маленькі політсили (маленькі - це ті, що мають рейниг на рівні жирності кефіру) на парламентських виборах набирають завжди більше, ніж на президентський.
Arsenfpu 

2019-06-01 02:00  
virtus8hur написано:
от Смешко - фахівець із ППО і головок самонаведення.

В кого він у ВР пуляти буде?

Та й тривожить мене присутність у його команді таких як Гордон, а решти ніхто й не знає. Власне, як і те - звідки той Смєшко виліз.

Додано через 2 хвилини 15 секунд:

don pedro написано:
А я вперше у житті "проголосую серцем". За Вакарчука.

Та то можна, але... як подивлюсь на його депресивну фізіономію - така туга надходить Happy

Додано через 2 хвилини 54 секунди:

virtus8hur написано:
Правильно, саме тому маленькі політсили (маленькі - це ті, що мають рейниг на рівні жирності кефіру) на парламентських виборах набирають завжди більше, ніж на президентський.

Головне ж пройти у парламент. У свободи шанси насправді вкрай малі.
Я, власне, тільки за, щоб вони потрапили туди. Але не вірю в це. І винні у цьому вони самі. Тут, власне. аналогія з Порохом доречна.
virtus8hur 

2019-06-01 02:04  
don pedro написано:
Тільки який їхні військові заслуги стосунок мають до управління державою, цього ніхто не зна.

Не перескакуйте з одного питання на інше. Ви писали вище, що керівництво прикривається простими бійцями, я навів приклад участі керівництва у війні лише для того, щоб показати, що ніхто не прикривається. А ви тепер про досвід управління державою говорите.

don pedro написано:
Значить, від "проклятих олігархів".

Хто сказав ? Ви ж не знаєте які у "Свободи" є таємні рахунки в банку і хто їх поповнює. Не кажіть того, чого не бачили.

Додано через 3 хвилини 40 секунд:

Arsenfpu написано:
звідки той Смєшко виліз.

Він зробив кар'єру іще при Кучмі - був головою СБУ та служби зовнішньої розвідки. Ще раніше був кадровим військовим усе життя.

Arsenfpu написано:
І винні у цьому вони самі.

А може біда в тому, що народ наш має низький рівень свідомості ? Хіба ні ? Про це Юрій Винничук написав дохідливу статтю https://zbruc.eu/node/88602
Хоча сам Винничук - порохобот і націоналістів не любить.
Arsenfpu 

2019-06-01 02:08  
virtus8hur написано:
А може біда в тому, що народ наш має низький рівень свідомості ?

Не без цього. Але поки будемо чекати появи та росту цієї свідомості - керуватимуть країною інші. Ну, от що Свобода зробила, що продемонструвала, щоб зацікавити маси собою, показати, що вони кращі та достойніші?
don pedro 

2019-06-01 02:09  
virtus8hur написано:
головок

Зразу згадався анекдот про "головки".
На радянський завод приїхала буржуйська делегація. Про її візит чудово знали, готувались. Все почистили. І тут раптом з'являється тіло у брудній рваній спецівці,явно з бодуна. Західники одразу помітили, і давай задавати питання. Парторг стоїть, і з-за їх спини показує робітникові кулака. Не балакай дурної, мовляв. Робітника питають: -
-А скільки ви заробляєте?
-Та небагато. Тільки на життя стає.
Парторг показує кулака. - Чудово заробляю, стає і на життя,і і відкладаю.
-А де живете?
-Та комуналка, дві кімнати.
-Що таке комуналка?
Парторг показує кулака.
- Комуналка - це така велика квартира. Дві кімнати у мене, решта у жінки, у дітей.
- А скільки їх у вас?
- П'ятеро спиногризів, шостий на підході. Навіть не знаю, чи я це витримаю.
Парторг знову погрожує.
- Я дуже люблю дітей! - мало не кричить робітник.
- А хоббі у вас є?
Робітник не розуміє, дивиться на парторга. Той сам шоковано витріщив очі, не знає, що це таке. Робітник, не довго думаючи, каже:
-Хоббі? Як смішно ви х... назвали! Мені нема чого соромитись: двадцять п'ять сантиметрів!
Парторг хапається за голову у розпуці. Робітник злякано скрикує:
- Так, двадцять п'ять! І це ще не рахуючи голівки!
Arsenfpu 

2019-06-01 02:10  
virtus8hur написано:
Він зробив кар'єру іще при Кучмі - був головою СБУ та служби зовнішньої розвідки. Ще раніше був кадровим військовим усе життя.

Я не про кар'єру, а про те - чого воно раптом вирішило, що має підстави бути лідером нації? Хто йому це на вушко нашепотів?
virtus8hur 

2019-06-01 02:20  
Arsenfpu написано:
чого воно раптом вирішило, що має підстави бути лідером нації?

Смешко сам якось сказав в одному з етерів, що коли побачив, що усі наші політики некомпетентні, то вирішив сам врятувати націю.
don pedro 

2019-06-01 02:25  
virtus8hur написано:
Хто сказав ? Ви ж не знаєте які у "Свободи" є таємні рахунки в банку і хто їх поповнює. Не кажіть того, чого не бачили.

Тоді звідки? Тільки не треба про свідомих підприємців, які (якщо не було фінансування олігархів) оплачували безглузду багатомільйонну кампанію Кошулинського?
virtus8hur написано:
Він зробив кар'єру іще при Кучмі

Розкішна рекомендація. Янукович, Табачник і Медведчук теж зробили.
virtus8hur 

2019-06-01 02:30  
don pedro написано:
Тоді звідки?

Звідки мені знати ? Партія Свобода не відкриває мені своїх таємниць. Можна до ворожки сходити і попитати звідки Свобода бере гроші ?

Додано через 1 хвилину 22 секунди:

Обговорімо краще ось цю новину.
Швеція офіційно визнала Росію загрозою і нарощує війська https://milnavigator.com.ua/2019/05/31/%D1%88%D0%B2%D0%B5%D1%86%D1%96%D1%8F-%D0%BE%D1%84%D1%96%D1%86%D1%96%D0%B9%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%96%D1%8E-%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%B7/?fbclid=IwAR0a0KFDehLGoWA0-qOUAmuqRGF04jBowmjimxMGcLjeTu8DgSdTiAMGz00
don pedro 

2019-06-01 06:03  
virtus8hur написано:
Обговорімо краще ось цю новину.

Цілком порожня новина. Усе це брязкання західниками зброєю не має особливого значення. Було б справді дієвим, якби вони зайнялись брудними кацапськими грошима і політичною корупцією в себе вдома, а також колективним відрізанням ПуSSії від технологій (хоча б на тому рівні, як це було в СРСР). А озброєність Швеції не має особливого значення на тлі "Північних потоків" чи оптового скуповуванням західних урядовців. Хоча і це добре.
Arsenfpu 

2019-06-01 07:30  
"Вот, что крєст жівотворящій дєлаєт!" (тобто, наближеність до влади):
Саакашвілі: У мене не було особистого конфлікту з Аваковим
"У мене не було особистого конфлікту з Арсеном Аваковим. Це так виглядало. Але в мене був конфлікт із системою. Він у той момент захищав ту систему і продовжує захищати ту систему. У мене немає особистої образи на Авакова. У мене більше була на [п'ятого президента України Петра] Порошенка. Чому? Порошенко давав обіцянки. Обіцянки – цяцянки, дурнику радість. Ось це з нами і вийшло. Тому в мене є підстави бути ображеним на Порошенка. Ну які підстави бути ображеним на Авакова? Система має змінитися, з усіма людьми, які були в системі!" – сказав Саакашвілі.

От чого голосувати за тих, в кого ні принципів, ні позиції....
Сироїд про стенограму зустрічі із Зеленським: Текст відповідає тому, що відбувалося в залі
"Опубліковану Адміністрацією Президента стенограму зустрічі 21 травня глави держави Володимира Зеленського з лідерами фракцій і груп Верховної Ради не було відредаговано. Таку думку віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд висловила 31 травня на брифінгу, який транслював телеканал "112 Україна".
"
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 02.01.25

2019-06-01 08:27  
а ось моє бачення ситуації.

- з Коломойським та різними опоблоками все і так ясно.
- Самопоміч, Свобода і Батьківщина увійшли в спілку з Коломойським (див. їхні виступи у ВР).
- Аваков теж увійшов у спілку з Коломойським, при чому набагато раніше за інших.
- невелика частина БПП перескочила до Коломойського.
- Ляшко не перескочив до Коломойського, але внятної політичної позиції теж не має.
- Смешко це відверта російська консерва.
- від Порошенка поки що не видно взагалі ніяких дій чи навіть слів, але у спілку з Коломойським він точно не увійде.

за словами Корчинського, Порошенко будуватиме свою майбутню політсилу з ветеранів АТО і націоналістів (тих, які ветерани АТО) і на націоналістичних гаслах. чи дійсно це буде так — покаже час, але націоналістичні гасла Порошенко уже й так перебрав на себе, а в другому турі виборів частина націоналістичних сил (за винятком Свободи) закликали голосувати за нього. так що таке об'єднання не за межами можливого. ясна річ, що ні Свобода, ні націоналісти Авакова в цьому об'єднанні участі не братимуть.
vova__ 
Забанено
Забанено

Востаннє: 10.06.19

2019-06-01 08:36  
Чуваки, листуйтеся тут між собою, але donа pedro не слухайте: не вступайте з ним в діалог, дискусію, - він божевільний, внатуре. Лише мудра людина може наважитись з таким гратись, всі інші можуть загубитись. Вирішувати вам.
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 02.01.25

2019-06-01 08:40  
vova__, людина з таким почуттям гумору не може бути божевільною.
vova__ 
Забанено
Забанено

2019-06-01 10:27  
Це не гумор, а дурниці. Я серйозно. Має бути здоровий гумор. Згадайте найкрилатіші вислови цієї особи. Я по всіх темах не лажу, екскременти dona pedro не збираю, (бо нема в цьому потреби, з першої зустрічі/повідомлення я склав про нього думку і вона стабільна, стала по сьогодні і в майбутньому), але вам краще видно. Проаналізуйте його, якщо маєте чим і все самі зрозумієте. Це не гумор, це не забавка, - це все серйозно, досить, серйозно. Не доведи, комусь стати таким як він!

Додано через 26 хвилин 57 секунд:

Шкода, що він з моєї області.

Додано через 28 хвилин 24 секунди:

Я ж казав, що мало хто
Цитата:
розуміє реальну картину
.

Народ, світ, божевілля, безглуздя прийняв за норму, повівся, сп'янила його його ненормальність. Захотів на зірках кататись, не бути обмеженим повсякчасними обов'язками.
- Як круто?
don pedro 

2019-06-01 10:54  
Arsenfpu написано:
депресивну фізіономію

Волію розглядати це як одухотворене занурене в себе обличчя якогось козака Мамая-бандуриста. Завжди волію бачити краще. До того ж, відсутність радісного вишкіру вигідно відрізнятиме Вакарчука від Зеленського.
vova__ написано:
Я по всіх темах не лажу

Я присвячу тобі поему.
vova__ написано:
екскременти dona pedro не збираю

Я стежу за тобою. Збираю інформацію. Моя мета: здобути твій біологічний матеріал. І тягнеться рука... Так що, шануйся: інакше прокляну.
vova__ написано:
Шкода, що він з моєї області.

Я ще й стою за твоїми дверима! У мене є картон, гандон, чорний фургон і рожевий страпон.
vova__ написано:
Не доведи, комусь стати таким як він!

Так, усе моє життя - історія нерозкритих злочинів, блюзнірства і ницого збоченства. Та ще й ці болі у шостому пальці на правій нозі. Іноді я і сам не хочу собою бути. Якимсь чином до цього причетні коти.
vova__ написано:
Це не гумор, це не забавка, - це все серйозно, досить, серйозно

І при світлі місяця зблиснув ніж, і полилась кров, бризки якої я жадібно злизував, насолоджуючись свіжим смаком. А потім крутив голим фарш, рубав кістки, робив солонину.
vova__ написано:
- Як круто?

І катався я райдугою на триколісному велосипеді з мазепинкою на голові. І сидів на моєму каркові кіт. І їв я з миски чоколядове морозиво алюмінієвою солдатською ложкою. І стирчала за гумкою моїх трусів позолочена "Беретта". І славив я Господа неприємним (однак гучним) співом. І злився мій голос зі співами інших вірних. І полетіли ці звуки у Чертоги Отця, де злилися з янгольськими сріблоголосими гласами, і возрадувався цьому Отець Небесний. І зрозумів я: СПАСЕН ЄСМЬ! І заридав я від щастя та якогось щему...
Arsenfpu 

2019-06-01 10:55  
don pedro написано:
Волію розглядати це як одухотворене занурене в себе обличчя якогось козака Мамая-бандуриста. Завжди волію бачити краще. До того ж, відсутність радісного вишкіру вигідно відрізнятиме Вакарчука від Зеленського.

Боюсь, що він спізнився: ніша обгортки "позасистемного" кандидата, "людини з народу" вже зайнята. Коміком. Як би прикро не було. Всьому свій час і місце...
vova__ 
Забанено
Забанено

2019-06-01 10:56  
don pedro, що? Невже ви хочете, щоб я вас на світ божий вивів? Ой нарветесь, ой, виведу!
don pedro 

2019-06-01 11:05  
Arsenfpu
Не Зеленський перший, не Зеленський останній. До цього роль "людини з народу" успішно розіграв Ляшко, а ще раніше була борець за народне щастя Наталі Вітренко, і т. д. До того ж, у Вакарчука і Зеленського різний електорат.

vova__
На світ Божий мене давно вивів Господь Бог. Як ніби щойно це було: назовні дуже світило сонце, я аж закліпав очима. Віяв сильний вітер, який ніс пахощі райського саду, запах моря і (чомусь) аромат халви. Чулось нявчання котів. І я пішов на цей звук, одразу прикіпивши душею до цих ще незнаних, однак вже любих мені тварин, прикривши сором своїм сомбреро.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 531, 532, 533  наступна