Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2019-05-05 13:09  
Virake
Це адресовано як вам так і вові
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 02.01.25

2019-05-05 14:09  
Robar III, окей. і як же вас розуміти в контексті статті, яку я сюди перепостив? хіба ви не зробили ті самі спостереження, що їх окреслив автор?
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-05-05 14:37  
Virake
Багато подібних висновків зробив і я, але не вважаю Порошенка "незалежним" від росії.
Відсутність справді дієвих дій і призвела до того, що порох втратив довіру населення.

Додано через 3 хвилини 48 секунд:

Virake написано:
вас розуміти в контексті статті

А моя теза про "1984" - більше стосується про "радикалізм поглядів" населення тут. Прибічник зе і по готові (словами у постах) горлянки гризти один одному.
В найкращому випадку зе чекає доля порошенка, в найгіршому заворушення...
11994455 
Попереджень: 2
Попереджень: 2 

Востаннє: 17.01.25

2019-05-05 16:17  
Ех зацініть ... уже без ЗЕ...
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-05-05 16:41  
Robar III написано:
моя теза про "1984" - більше стосується про "радикалізм поглядів" населення тут

«1984» Орвелла жодного разу не про радикалізм.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-05-05 17:14  
Robar III написано:
Багато подібних висновків зробив і я, але не вважаю Порошенка "незалежним" від росії.
Відсутність справді дієвих дій і призвела до того, що порох втратив довіру населення.
на мою думку, Порошенко настільки незалежний від Росії, наскільки таким узагалі може бути український олігарх. його особисті інтереси збігаються з інтересами держави теж значно більше, ніж інтереси решти олігархів. і це ще не все. на початку своєї президентської каденції він дійсно мав багато шкідливих зв'язків, але до виборів цих зв'язків явно і значно поменшало. певен, ви теж це помітили. Липецька фабрика? закрита. прихожанин московського патріархату? тепер української церкви. і так далі. в міру того, як в Росії наростала антипорошенківська риторика, у самого Порошенка наростала риторика антиросійська. можна сказати, що слова — то лише слова… але тут не просто слова. логічно, що на початку росіяни якось намагалися з Порошенком домовлятися, впливати різними способами, і батогом, і пряником, але під кінець зробили все, що від них залежить, аби вибити з-під нього президентське крісло. хіба ж так чинять з поступливими? якби він був їм потрібен на чолі України, то все, що їм треба було зробити, це почати новий наступ на Донбасі, а краще в Чернігівській області, і тоді про вибори уже не було б мови. Порошенко, зі свого боку, так і не скористався «картою війни» для того, щоб унеможливити зміщення себе з посади (хоча теоретично міг це зробити після парламентських виборів), чи для отримання якоїсь іншої суттєвої вигоди — що, втім, не зупиняє його критиків від ствердження протилежного. мовляв, заробляє на війні… але за чинними даними так і не виявився вигодонабувачем у корупційних схемах, які на нього намагалися повісити.

все це аж ніяк не значить, що Порошенко не зробив жодних помилок. навпаки. просто багато з тих помилок і злочинів, які йому закидають, не так легко відрізнити від подій, на які він мав дуже обмежений вплив, або не мав його зовсім. от, наприклад, видача політичних біженців назад в Росію — я це вважаю за непрощенне зло. але що там насправді відбувається ми не знаємо, як не знаємо і того, наскільки міцно Порошенко (не президент, а конкретно він) міг контролювати це. таких прикладів можна навести безліч, і в кожному випадку все можна повісити на Порошенка, а те що незаперечних доказів нема — це нікого не хвилює. може бути винен? значить точно винен. і ось в цьому — в цілковитому провалі комунікації — і полягає основний провал Порошенка. не знаю, чи він навіть не намагався боротися, чи просто програв конкуренцію олігархічним ЗМІ, але усім тим помиям, які на нього лили, гідної відсічі дано не було. самих його прихильників (серед яких я, нагадую, опинився далеко не одразу) це залишало без можливості організованої протидії. у підсумку його противникам вдалося і очорнити його образ, і знецінити усі його досягнення. тому Порошенко програв як політик — бо мало зробив… щоправда, зовсім не в тій царині. бачте, для того, щоб в Україні оцінили добрі діла, недостатньо ці діла просто робити, треба ще зробити так, щоб всі про це дізналися.

є ще один аспект. коли я дізнався про результати виборів, то мені здалося, що три чверті українців… ну, скажімо так: я думав про них добре, і на тлі цих очікувань вони здалися дуже-дуже поганими. наскільки вони насправді погані чи хороші — це інше питання. головне, що замість того, щоб жити в справжній Україні, я жив в її уявній, казковій версії, де можна було покладатися на громадянську дієздатність співвітчизників. це була помилка. імовірно, Порошенко теж припустився цієї помилки, бо на своїй посаді він був більше схожий на цивілізованого європейського президента, який би міг керувати розвинутою європейською країною, ніж на жорстокого диктатора, який би розстрілами без суду і слідства загнуздав знахабнілих олігархів і корумпований народ. чесна гра проти шулерів — безнадійна. от і в Україні демократія не працює, бо хто завгодно може прийти і наплести купу нісенітниць, а наші повірять, бо не розбираються в державних справах. одні вірять в те, що президент їм знизить тарифи ЖКГ. інші вірять в те, що в таку дурню ніхто не може вірити. от і маємо, що маємо.
Robar III написано:
А моя теза про "1984" - більше стосується про "радикалізм поглядів" населення тут. Прибічник зе і по готові (словами у постах) горлянки гризти один одному.
В найкращому випадку зе чекає доля порошенка, в найгіршому заворушення...
ну чого ж ви так? те що українці обрали своїм представником Сеньйора Голодомора ще не значить, що я буду їх жерти. у мене витончений смак.

а стаття, між іншим, дуже поміркована і самокритична.
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-05-05 17:31  
hetzendorf написано:
Орвелла жодного разу не про радикалізм.

Він про "обман населення". Так і тут, населення готове гризти один одному глотки, заради віри в свого "мЕссію"

Додано через 5 хвилин 20 секунд:

Virake написано:
Порошенко не зробив жодних помилок.

Якби це так було, то він мав би більше 24%. До того ж, я не пробачаю йому і те, що найбільшою помилкою, навіть злочином, є те що його правління призвело до розчарування молоді в Україні. Маю знайомих, що поїхали "навчатись й тп" в інші зх. Країни та не мають бажання повертатись на батьківщину.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-05-05 17:36  
Robar III, я б на вашому місці прочитав більше половини одного речення, перш ніж відповідати.
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

2019-05-05 17:48  
Robar III написано:
є те що його правління призвело до розчарування молоді в Україні

Люди "робили драла" з цієї країни уже понад 2 десятиліття. Молодь, зокрема. Тут, дійсно, цей процес не був зупинений.
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-05-05 17:54  
Virake написано:
на вашому місці прочитав більше половини одного речення, перш ніж відповідати.

Так впевнені, що я прочитав лиш частину одного речення?

Додано через 1 хвилину 8 секунд:

Arsenfpu
Не був зупинений та набув неймовірних масштабів...
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-05-05 18:40  
Robar III написано:
Так впевнені, що я прочитав лиш частину одного речення?
як би так сказати… тієї думки, яку ви спростовуєте у своїй відповіді (і на яку "відповідаєте"), я взагалі не озвучував.

Додано через 3 хвилини 34 секунди:

або це, або в мене галюни.
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-05-05 19:02  
Virake
Відповіддю на вашу думку є моє речення.
Robar III написано:
Якби це так було, то він мав би більше 24%

Далі я вже описую головну (як на мою думку) помилку.

Додано через 4 хвилини 2 секунди:

І я не приписував вам думки, що у по немає помилок, навпаки підтвердив її тезою, що "якби таки не було помилок, то мав би він більше 24%"

Додано через 36 секунд:

Можливо, трохи невдало зробив цитату.

Ну й "піддняття зе" це справді найдорожча піар акція на вибори, що тривала роками та куди вливались мільярди доларів.
Запобігти цьому могла б відкритість та "спілкування" по з народом. Принаймні мав би більше виборців.
В другому турі я теж проголосував за пороха, але знав, що він не виграє... спочатку думав просто зіпсувати бюлетень....

Додано через 16 хвилин 11 секунд:

Настрої щодо України зараз такі...
Анонім 004 

2019-05-05 19:15  
Антисионізм (антисемітизм) на службі у ФСБ.

https://www.kropyva.ch/p/res/22978.html
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-05-05 19:42  
Robar III, зрозуміло. цікавий вийшов у нас провал комунікації… добре, що ми не президенти.
Robar III написано:
Ну й "піддняття зе" це справді найдорожча піар акція на вибори, що тривала роками та куди вливались мільярди доларів.
Запобігти цьому могла б відкритість та "спілкування" по з народом. Принаймні мав би більше виборців.
В другому турі я теж проголосував за пороха, але знав, що він не виграє... спочатку думав просто зіпсувати бюлетень....
перед голосування я вже був морально готовий до того, що Зеленський переможе. до чого я не був готовий, так це до такого розгромного співвідношення.
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-05-05 20:11  
Virake
Десь так і підозрював. 1 до 2(2,5). Співвідношення першого туру. Порох не перетягнув би на себе, так багато виборців тимош, та інших...

Додано через 1 хвилину 5 секунд:

Хоча 75/25 здивувало і мене. Думав буде 60/30 (плюс мінус)
demitsuru 
Попереджень: 1

Востаннє: 14.01.25

2019-05-06 16:52  
😎 ЧОМУ ТРЕБА ПЕРЕХОДИТИ НА УКРАЇНСЬКУ?

Додано через 13 хвилин 14 секунд:

Virake написано:
перед голосування я вже був морально готовий до того, що Зеленський переможе. до чого я не був готовий, так це до такого розгромного співвідношення.

Як можна перемогти з лозунгом "Армія. Мова. Віра" Ізраїль? Дуже схоже. Але не Україна.
Де в цьому лозунгу я,вони,ми? Де україномовні, російськомовні?
Є дві передвиборчі програми. Зе і ПО. Ви їх порівнювали? я вже описував їх десь на початку моєї появи в цьому розділі форуму.

За всі роки починаючи з дня Незалежності, після 2014 року, повинні були сісти корупціонери. Не сіли. Усе інше я відкидаю. Усі плюси від По, нівельовані мінусами.
Якщо Порошенко, не був президентом дотепер, то можливо було б 50:50 і переміг би.

Боротьбу з корупцією я ставлю вище, за мову. Тому що українська мова поширювалась і надалі, якщо були б результати в антикорупційній політиці. Усі любили Порошенка, усі б хотіли розмовляти українською.
Анонім 004 

2019-05-06 17:03  
Три сценарії президентства Зеленського

https://vgolos.com.ua/articles/try-stsenariyi-prezydentstva-zelenskogo_975520.html
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-05-06 17:29  
demitsuru написано:
Боротьбу з корупцією я ставлю вище, за мову.

Чого усі вважають, що це взаємовиключаючі процеси?
Arsenfpu 

2019-05-06 18:52  
Robar III написано:
усі

Думаю, не варто поширювати позицію Зе-прихильників на весь люд Happy
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-05-06 18:57  
Arsenfpu
Ну, там і мались на увазі усі антиукраїнці.
demitsuru 

2019-05-06 23:43  
Robar III

необ'єктивність, упередженість. Як завжди від моїх співрозмовників в цій темі.
Мене приписують до антиукраїнців, зе-послідовників. ¯\(°_o)/¯ логіка
Анонім 004 

2019-05-07 12:56  
В авіакатастрофі SuperJet загинув зрадник із Севастополя Роман Власов: летів служити на авіаносець "Адмірал Кузнєцов". ФОТОрепортаж

https://censor.net.ua/ua/photo_news/3125687/v_aviakatastrofi_superjet_zagynuv_zradnyk_iz_sevastopolya_roman_vlasov_letiv_slujyty_na_avianosets_admiral

Додано через 49 хвилин 29 секунд:

STALKER2 написано:

Антисионізм (антисемітизм) на службі у ФСБ.

https://www.kropyva.ch/p/res/22978.html

А ось і підтвердження незабарилось

Нова влада України спробує заселити Донбас євреями, - радник Путіна Глазьєв

Радник російського президента Сергій Глазьєв заявив, що українська влада при президентові Володимиру Зеленському спробує заселити Донбас євреями. Нинішніми мешканцями "Землі Обітованої" замінять росіян, від яких Донбас "буде зачищений".
Про це він написав у своєму авторському блозі під назвою "Окупація" в газеті "Завтра", передає Цензор.НЕТ.

"Можливо, ставка на Зеленського, зроблена задовго до цих виборів, пов'язана із загальним ухилом адміністрації Трампа в сторону вкрай правих сил в Ізраїлі. Ймовірно, вони поставлять перед оновленим київським режимом нові завдання. Я не відкидаю, наприклад, можливості масового переїзду на "зачищені" від російського населення землі Південного Сходу України втомлених від перманентної війни на Близькому Сході жителів Землі обітованої - так само, як християн, які біжать з Європи, що ісламізується. Це, до речі, в цьому регіоні вже було при Катерині, що заснувала рідне для нових київських керівників місто. Так що видача українцям російських паспортів може виявитися вельми до речі", - пише Глазьєв.

Джерело: https://censor.net.ua/ua/n3125723
Arsenfpu 

2019-05-07 15:43  
dimon-2018 
VIP

2019-05-07 17:21  
Можливо комусь буде цікаво.
Кіберполіція закрила чотири популярних піратських онлайн-кінотеатри
https://www.pravda.com.ua/news/2019/05/7/7214379/
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2019-05-07 17:25  
STALKER2 написано:
Радник російського президента Сергій Глазьєв заявив, що українська влада при президентові Володимиру Зеленському спробує заселити Донбас євреями. Нинішніми мешканцями "Землі Обітованої" замінять росіян, від яких Донбас "буде зачищений".

Лооооол. Так і бачу, як євреї із високорозвиненого і багатого Ізраїля їдуть радісно заселяти роз***аний Донбас.
Arsenfpu 

2019-05-07 18:24  
Анонім 004 

2019-05-07 19:39  
Кияни, готові привітати одіозного пішака московії?

Анонім 004 

2019-05-08 15:04  
9 травня – останнє свято імперії

https://vgolos.com.ua/articles/9-travnya-ostannye-svyato-imperiyi_976496.html
demitsuru 

2019-05-08 20:47  
STALKER2
Мураєв це гівнюк.

Щодо 9 травня.
Чесно, я нейтрально ставлюся до таких свят. Мені байдуже.
Але якщо комусь кортить згадати тих загиблих, серед яких є українці будь ласка. Святкуйте. Але не будь те частиною пропаганди про якогось безсмертного полку(російська пропагандистська громадська організація)
Вікі "В Україні офіційно не відзначається з 2016 року. Замість нього було запроваджене державне свято День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Дата також не відзначається у країнах Балтії — Латвії, Естонії, та Литві."

Усі генерація, яка святкувала 9 травня скоро вимре. Треба ще 10-20 років. Майбутні покоління будуть байдужі якщо це свято зміниться на 8 травня.
Анонім 004 

2019-05-08 21:26  
8 травня - це день пам'яті, а не святковий день.

9 травня звичайний робочий день.

“Використовується для політичних провокацій”: В’ятрович пропонує зробити 9 травня робочим днем
Натомість вихідний перенести на 8 травня.

https://vgolos.com.ua/zhyttya/vykorystovuyetsya-dlya-politychnyh-provokatsij-v-yatrovych-proponuye-zrobyty-9-travnya-robochym-dnem_977355.html

Додано через 22 хвилини 3 секунди:

9 травня – останнє свято імперії

https://vgolos.com.ua/articles/9-travnya-ostannye-svyato-imperiyi_976496.html
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 531, 532, 533  наступна