Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 18.01.25

2019-05-01 14:47  
demitsuru
Це якийсь вірус прозріння Wide grin
demitsuru 
Попереджень: 1

Востаннє: 14.01.25

2019-05-01 15:36  
Arsenfpu написано:
Це якийсь вірус прозріння

Знову ця пісня. Вже не один раз казали, що проти Порошенко і надія на Зеленського.
Він ще нічого не зробив, він не президент ще. В нього 0 повноважень.
Чекаємо інавгурації. Все що там він в фейсбук каже, це тільки для підтримання баласту.
Коли Аваков чи хто не будь пов'язаний з ним залишиться в МВД, тоді можеш тролити. Але що б в майбутньому не сталося, в нас все одно різні бачення.
Не має ніякого прозріння і не буде. Тому що я не сліпий послідовник якогось ідола. Не має обмежень на різноманітність точок зору. Я риторику не міняв.
Якщо б на виборах залишився Порошенко і Arsenfpu , я би голосував за останнього, навіть якщо я знав його з цієї теми. І навіть усі учасники цієї теми зробили те саме. Тому що була віра в щирість незнайомих українців, ніж в паскуду, яка в політиці з давніх часів.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-05-01 15:36  
Virake написано:
як звичайні українці можуть жити з такою кашею в голові

Virake написано:
як вони раціоналізують свої рішення?

Це взаємовиключні параграфи.

Demetrius10 написано:
То не подвійні стандарти. Просто в цьому випадку саме так і сталося.

Це пустопорожнє словоблудство ні про що.
Demetrius10 
Частий відвідувач

Востаннє: 12.12.24

2019-05-01 15:59  
hetzendorf
Якщо хочете поспілкуватися то кидайте мені в приват свій скайп, або я вам свій якщо хочете. Мені вже набридло все тут розписувати. Я вже вище писав, що та як і чому, а ви нічорта не розумієте. Ви мабуть не служили, то як ви можете говорити про такі речі.
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 02.01.25

2019-05-01 16:12  
Demetrius10 написано:
Я вам вже пояснював, що да як. Ви не уважно прочитали?
та нічорта ви не пояснили — тільки ще раз повторили мантру про те, що «у всьому винен Порох» (ніби я раніше цього не чув), і послалися на солдатський авторитет. за службу країні кожному українському воїну належить шана і дяка — але це не дає право розкидатися безпідставними звинуваченнями. так, Порошенко ніс відповідальність як головнокомандувач, так, були серед усього і невдалі маневри, і втрати — але хіба за таке саджають в тюрму? чи ще навіть гірше: ви за те воювали, щоб 75% довбойобів віддали країну росіянам в обхід фронту? взагалі цікава динаміка: серед цивільних Зеленський програв хіба що у Львівській області, а найбільше набрав у Луганській. серед військових з точністю до навпаки. про що це свідчить, по-вашому?

Додано через 3 хвилини 14 секунд:

Demetrius10 написано:
Я вже вище писав, що та як і чому, а ви нічорта не розумієте.
ви багато писали, але не сказали абсолютно нічого.

Додано через 6 хвилин 56 секунд:

hetzendorf написано:
Це взаємовиключні параграфи.
тим не менше якісь причини в них є. от нехай поділяться своїми таємними знаннями.

смішно взагалі дивитися на цих фанатів Зеленського, які вже почали давати задню. ще ж навіть інаугурація не відбулася. під кінець, мабуть, вимагатимуть для нього гільйотину.
demitsuru 

2019-05-01 17:08  
Virake написано:
та нічорта ви не пояснили — тільки ще раз повторили мантру про те, що «у всьому винен Порох» (ніби я раніше цього не чув), і послалися на солдатський авторитет. за службу країні кожному українському воїну належить шана і дяка — але це не дає право розкидатися безпідставними звинуваченнями. так, Порошенко ніс відповідальність як головнокомандувач, так, були серед усього і невдалі маневри, і втрати — але хіба за таке саджають в тюрму? чи ще навіть гірше: ви за те воювали, щоб 75% довбойобів віддали країну росіянам в обхід фронту? взагалі цікава динаміка: серед цивільних Зеленський програв хіба що у Львівській області, а найбільше набрав у Луганській. серед військових з точністю до навпаки. про що це свідчить, по-вашому?

Оохохохо.. Мені здається, чи хтось тут забрехався.
Так! за не невдалі маневри, а за тупу бездіяльність є трибунал. І за те, що на крові заробляли.

І так за " ви за те воювали, щоб 75% довбойобів віддали країну росіянам в обхід фронту?" ТЕБЕ ПОВИННІ ЗАБАНИТИ. Закрий пельку свою , ок?

Цитата:
серед цивільних Зеленський програв хіба що у Львівській області, а найбільше набрав у Луганській. серед військових з точністю до навпаки. про що це свідчить, по-вашому?

Дивись кількість загиблих по всім областям, і кількість призовників.
Ти навіть не розумієш які ти слова використовуєш? Я скажу так, ти як людина гівно. Незалежно яка в тебе політична сторона.

Пс. Я кликати адміна не буду. Якщо ти покличеш і мене забанять, я орну.

Додано через 4 хвилини 19 секунд:

Virake написано:
Demetrius10, поясніть мені одну річ: чому як стається щось погане, то обов'язково Порошенко винен, а як хороше, то він ніяк не причетний?

Тобто тепер Зеленський вже буде не причетний чи причетний? Якійсь подвійні стандарти. Лол!!!

Додано через 13 хвилин 27 секунд:

Demetrius10

якщо буде конфа, то кличте мене)

А в мене питання до вас. У мене такий стереотип. Що в до 2014 року і навіть зараз, в армії більшість як правило ті, які поклали болт на своє майбутнє, або ще не знають що робити в майбутньому.
Адже якщо є мрія, кимось стати, то ти не йдеш в армію. Це залежить від становища в Україні.

Окрім захисту нації, своєї землі і родини як хоче жити в заможній Україні, що може зупинити людину від запису до армії в 2019 році?
Якщо ви досвідчений військовий в запасі, в вас є діти. Зрозуміло ви би пішли на захист якщо почався наступ на Україну. А якщо, зараз. Якщо б Порошенко виграв на виборах, і продовжували красти на армії, ви б пішли на фронт не за контрактом чи за контрактом?
І що це за відчуття, коли кулі літають на головою, а ти читаєш новини про корупцію, і що в Україні немає тих змін на які сподівалися? Психіка витримує?

Південна Корея успішна і багата. Там в армію йдуть 100%. Тому що вороги вже десятки років поруч (Китай, КНДР)
А ось в Україні, чи вистачає стимулу для того щоб не ухилятися від армії? По закінченню армії, держава допоможе молодим? Тобто молоді ті, в яких ще немає нічого, за що боротися.

Додано через 2 хвилини 7 секунд:

Чи знаєте ви Валєру Ананьєва, який перейшов на українську, і критикує систему в українській армії.
Demetrius10 
Частий відвідувач

2019-05-01 17:44  
demitsuruЗа Валєру не чувHappy А стосовно мрії, то я змалку мріяв стати військовим, але впродовж цих років я трохи розчарувався.

Додано через 6 хвилин 6 секунд:

Virake
Да перестаньте захищати Пороха. Він вам, що родич?HappyЯк я писав вище, я не підтримав жодного з кандидатів в другому турі, тож не треба мене причисляти до прихильників Зеленського. А стосовно Пороха як Головнокомандувача то він має нести відповідальність за ті марні жертви, за ті котли і решту. А разом з ним і Генштаб. Можна багато про що сказати, але це не варте того щоб це тут годинами розписувати. Як я писав вище можна по скайпу поговорити.
demitsuru 

2019-05-01 18:58  
Demetrius10 написано:
А стосовно Пороха як Головнокомандувача то він має нести відповідальність за ті марні жертви, за ті котли і решту.

У США великий досвід робити помилки. Завдяки помилкам США у попередніх війнах, вони додавали правки до своїх законів. І в США немає поблажок до своїх командирів, із за яких помирають їх солдати.
Коли хтось помирає на війні, то пишуть рапорти? Там описують все, чому, як, коли і тд. І авжеж це хтось читає, і перевіряє чи були допущені непробачні помилки. В США судять тих, хто допустив марні втрати.
Немає ніякої відмазки, що та в мене це було вперше, більше не буду.
Навіть, коли українські рапорти не розголошуються, то дивлячись на ті події, не потрібно бути стратегом, щоб розуміти які грубі порушення були зроблені.
LinUserUK 
Забанено
Забанено

Востаннє: 11.10.20

2019-05-01 19:21  
Ги. Цікаво дивитись... бачу за місяць мого бану нічого не змінилось....
demitsuru 

2019-05-01 19:28  
Дивився 3 серію Гри Престолів. Круто!))
don pedro 

Востаннє: 15.09.21

2019-05-01 22:36  
vova__ 
Забанено
Забанено

Востаннє: 10.06.19

2019-05-01 22:39  
don pedro... і поставте за них свічку, за кожного бажано. Звісно, якщо ви вірите в Бога, в душу?
don pedro 

2019-05-01 22:50  
demitsuru 

2019-05-01 22:59  
don pedro
Дякуємо Порошенко за те що маємо! ))))))

Додано через 4 хвилини 5 секунд:

don pedro написано:
Трохи про наших полярників

мені чомусь байдуже. я почитав і не помітив нічого важливого. я побачив тільки витрати, а не здобутки.
- Тобто наразі наукові здобутки українців полягають у збереженні циклу досліджень?

- Ми апгрейдили науковий спадок, який отримали, і реально маємо чим пишатися. Зробили значний поступ у дослідження магнітної сфери Землі, який вимірюється на полюсах. Магнітні бурі впливають і на здоров’я. Але крім того вони впливають на всі гаджети. І якщо впливом на смартфон можна знехтувати, то впливом на комп’ютери аеропортів нехтувати не можна.

Україна – одна з лідерів виміру магнітного пульсу Землі. Починаючи з того, що в нас виготовляють найкращі в світі магнітометри (працюють за температури від -100). Також стоять антени Харківського радіоастрономічного інституту, які вимірюють процеси в іоносфері – там, де магнітне поле стикається з сонячним вітром.

Одна їхня антена стоїть у нас на "Вернадському", одна – на норвезькому Шпіцбергені і одна – під Харковом. Завдяки цим трьом точкам Харківський інститут міряє грозову активність в атмосфері всієї планети. Фактично це незалежний термометр, який визначає глобальне потепління. Чим більше води випарувалось, тим більше грозових розрядів, а просто з землі їх не побачиш. І це повністю український винахід.
прикольні дописи до цієї статті. ))))
vova__ 
Забанено
Забанено

2019-05-01 23:04  
demitsuru
Бідний, не розуміє чому його не вибрали в друге. Шкода людину, повний неадекват. Такий точно може великої біди наробити. Вже зробив.
don pedro 

2019-05-01 23:18  
demitsuru написано:
мені чомусь байдуже.

Іншого ставлення від Зе-фана до науки я і не чекав.
Відповідати не треба.
vova__ 
Забанено
Забанено

2019-05-01 23:37  
donu pedro наділи розові окуляри, ось він крізь них на все і дивиться. не знімає навіть коли лягає спати. donе pedro, "ваша" думка, не ваша. а де ваше, donе? Загубили ви себе, а загублена людина потрібна бути не може.
Arsenfpu 

2019-05-01 23:41  
demitsuru написано:
побачив тільки витрати, а не здобутки

А якими Ви бачите здобутки теоретичної науки?
demitsuru 

2019-05-01 23:49  
don pedro написано:

Іншого ставлення від Зе-фана до науки я і не чекав.
Відповідати не треба.

Наука? ))) водій маршрутки(або будь яка інша професія цього рівня) може отримує оргазм від науки в Антарктиді, на рівні фінансування в 10млн дол (як вказано в статті) Але яка на*** користь від цього, коли в Україні жодного чіпмейкера немає.
Я думаю чи купувати мені Valve Index https://www.valvesoftware.com/en/index
робити проект на ВР і вже не в Україні, коли науку в Антарктиді ставлять вище, ніж боротьбі з корупцією, чи мені залишатися в Україні з ризиком того, що буде війна з росіянами?
В кого які пріоритети. Буди таким же недолугим як російські ватніки, і дрочити на "вставаніє з калєн", чи сперечатися щодо "мовного закону" (я за закон, але мене бісять російськомовні які проти)
В Україні я не бачу поки що майбутнього свого. Якщо ще 100 вмре на майдані, ніфіга не буде.
Треба, що усі постсовки перебомбили один одного і відновилися як Німеччина чи Японія.

Пс. чувак, я за усе те хороше, яке можна робити паралельно. Тобто наука + боротьба з корупцією + декомунізація + реформи і тд.
На фоні усього цього, мені байдуже до Антарктиди.

Додано через 5 хвилин 14 секунд:

Arsenfpu написано:
А якою Ви бачите здобутки теоретичної науки?

Я відповім ще раз, але на іншому прикладі. Якщо я нещасна людина, то мені байдуже до науки.
Коли усе буде, чи здобувається\набувається, тоді я буду кричати " ВАУ ДОН ПЕДРО!!! ДЯКУЮ ЗА ПОСИЛАННЯ!! ВОУ ЦЕ ТАК ЦІКАВО!!! Українці в Антарктиці... це круто."

ЛЯ, що ми тут обговорюємо? Де той Кліф.. нехай запостить, що в Україні десь побудували біогазову станцію.
Користь якої буде нівельована з іншими проблемами в країні.

Пс. я за науку. Я підписаний на багато ютюбканалів. Дуже часто дивлюся в слухаю лекції про математику. Наче б то іноді щось розумію.

Додано через 19 секунд:

https://www.youtube.com/user/numberphile

Додано через 22 секунди:

https://www.youtube.com/channel/UCYO_jab_esuFRV4b17AJtAw

Додано через 19 секунд:

Ці канали дял мене як ASMR
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2019-05-01 23:52  
demitsuru написано:
коли науку в Антарктиді ставлять вище, ніж боротьбі з корупцією

А хто її ставить вище? Вона ніяк не заважає боротьбі з корупцією.
Arsenfpu 

2019-05-01 23:54  
demitsuru написано:
ASMR

Ого! Такі розумні словечка вживаєте, а кажете байдуже ...
Я ось вперше оте почув Happy
demitsuru 

2019-05-02 00:40  
Krest0 написано:
А хто її ставить вище? Вона ніяк не заважає боротьбі з корупцією.

Я хочу підкреслити те, що експедиції до Антарктиди це добре. Якщо є результати, є хоча б зв'язок з українцями. Якщо є документалистика, щодо важливості присутності українців в Антарктиді.
Це те саме, як і український спорт. Треба підтримувати українських олімпійців. Безумовно. Але із за корупції, вони страждають так само, як і ті хто займається наукою.

https://www.rbc.ua/ukr/styler/motivirovannye-romantikoy-rabotayut-ukraintsy-1547827015.html

Цитата:
"Фактично ті країни, які мають станції в Антарктиді, будуть першими в освоєнні місцевого ресурсу"

"Належність до цього "клубу" – ознака, зокрема, наявності наукових амбіцій в Антарктиді. Це дуже суттєво, бо договір, який забороняє видобувати корисні копалини в Антарктиці, діє тільки до 2048 року. Тридцять років пролетять швидко. Тоді фактично ті країни, які мають станції в Антарктиді й ведуть наукові дослідження, будуть першими країнами в освоєнні місцевого ресурсу", - звертає увагу Євген Дикий.

Це неправда. Після 2048 буде ще більше напружених стосунків у світі.
Судячи з цієї статті, сенс усього цього є.

Але воно нівелює усе.

Додано через 5 хвилин 29 секунд:

Arsenfpu написано:

Ого! Такі розумні словечка вживаєте, а кажете байдуже ...
Я ось вперше оте почув

Та ти жартуєш.. та це сучасний наркотик.
Я таке відчував дуже часто, коли бабуся читали молитви. А ще коли на долонях ворожила.

https://www.youtube.com/user/henders007/videos

оцей канал мене просто заспокоює. Можна навіть просто слухати не дивлячись, і починається приємне відчуття)

Додано через 22 хвилини 57 секунд:

оцей https://www.youtube.com/user/DanceOn/videos
найкращий з усіх)
don pedro 

2019-05-02 03:33  
МИР! ФЛУД! БЛУД! З Першотравнем усіх трудящих!
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-05-02 04:17  
Demetrius10 написано:
Да перестаньте захищати Пороха. Він вам, що родич? Як я писав вище, я не підтримав жодного з кандидатів в другому турі, тож не треба мене причисляти до прихильників Зеленського. А стосовно Пороха як Головнокомандувача то він має нести відповідальність за ті марні жертви, за ті котли і решту. А разом з ним і Генштаб. Можна багато про що сказати, але це не варте того щоб це тут годинами розписувати. Як я писав вище можна по скайпу поговорити.
тю… ви що реально думаєте, що якщо не проголосуєте, то це зніме з вас відповідальність? ви ніяк не перешкодили приходу до влади російської маріонетки — це те саме, що безпосередньо допомогти. весь морок і бісівщина, все що вже почало навалюватися на Україну з приходом Зеленського — це не Порошенко винен, а ВИ. так і пам'ятайте — кров солдатів, яким реваншисти стрілятимуть у спини, на ваших руках.

Додано через 3 хвилини 11 секунд:

всім зрадникам прийде розплата. і мені для цього не доведеться навіть пальцем об палець ударити — вони самі викопали собі могили.
don pedro 

2019-05-02 06:40  
Virake
Даремні ваші зусилля до напоумлення цього персонажа. Як і багато інших зеботів, він не пов'язує своє майбутнє з Україною, а його підтримка Зе - всього лиш якась протестна помста невідомо кому.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-05-02 06:43  
маєте рацію.
Arsenfpu 

2019-05-02 08:52  
От цікаво: всі ці, хто "я не підтримую жодного", "я проти обох" і т.п. винятково шалено і безупинно валять порошенка і нічогісінько поганого не кажуть за зеленського. І стараються лукавити у відповіді на питання: "то ж за кого проголосували?", бо ж не хочеться потім бути "винним".
Demetrius10 
Частий відвідувач

2019-05-02 10:11  
Virake
Це я зрадник?! Смішно таке чутиHappy Ви ж навіть уявлення не маєте стосовно того чим я займався останні роки. Ви щось кажете про те що "стрілятимуть солдатам в спину і кров на моїх руках". Я взагалі то один із солдатів. І взагалі нести такий треш тут це лютий зашквар.
don pedro
Я ніякий не персонаж, а жива людина зі своїми думками та вподобаннями.
Тапер звертаюсь геть до всіх: ДОСИТЬ РОЗДІЛЯТИ ЛЮДЕЙ НА ПРИБІЧНИКІВ ЗЕЛЕНСЬКОГО ТА ПОРОШЕНКА. МИ ВСІ УКРАЇНЦІ!!!
Arsenfpu 

2019-05-02 10:17  
Demetrius10
Та все ж нормально: Ви висловили свої "думки та вподобання", хтось - інші. Ми ж не у тюрмі Happy
Demetrius10 
Частий відвідувач

2019-05-02 10:24  
Слава Богу!Happy
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 531, 532, 533  наступна