Автор |
Повідомлення |
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-05-01 14:47 |
demitsuru
Це якийсь вірус прозріння |
|
|
|
|
demitsuru Попереджень: 1
|
2019-05-01 15:36 |
Arsenfpu написано: | Це якийсь вірус прозріння |
Знову ця пісня. Вже не один раз казали, що проти Порошенко і надія на Зеленського.
Він ще нічого не зробив, він не президент ще. В нього 0 повноважень.
Чекаємо інавгурації. Все що там він в фейсбук каже, це тільки для підтримання баласту.
Коли Аваков чи хто не будь пов'язаний з ним залишиться в МВД, тоді можеш тролити. Але що б в майбутньому не сталося, в нас все одно різні бачення.
Не має ніякого прозріння і не буде. Тому що я не сліпий послідовник якогось ідола. Не має обмежень на різноманітність точок зору. Я риторику не міняв.
Якщо б на виборах залишився Порошенко і Arsenfpu , я би голосував за останнього, навіть якщо я знав його з цієї теми. І навіть усі учасники цієї теми зробили те саме. Тому що була віра в щирість незнайомих українців, ніж в паскуду, яка в політиці з давніх часів. |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2019-05-01 15:36 |
Virake написано: | як звичайні українці можуть жити з такою кашею в голові |
Virake написано: | як вони раціоналізують свої рішення? |
Це взаємовиключні параграфи.
Demetrius10 написано: | То не подвійні стандарти. Просто в цьому випадку саме так і сталося. |
Це пустопорожнє словоблудство ні про що.
|
|
|
|
|
Demetrius10 Частий відвідувач
|
2019-05-01 15:59 |
hetzendorf
Якщо хочете поспілкуватися то кидайте мені в приват свій скайп, або я вам свій якщо хочете. Мені вже набридло все тут розписувати. Я вже вище писав, що та як і чому, а ви нічорта не розумієте. Ви мабуть не служили, то як ви можете говорити про такі речі. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-05-01 16:12 |
Demetrius10 написано: | Я вам вже пояснював, що да як. Ви не уважно прочитали? | та нічорта ви не пояснили — тільки ще раз повторили мантру про те, що «у всьому винен Порох» (ніби я раніше цього не чув), і послалися на солдатський авторитет. за службу країні кожному українському воїну належить шана і дяка — але це не дає право розкидатися безпідставними звинуваченнями. так, Порошенко ніс відповідальність як головнокомандувач, так, були серед усього і невдалі маневри, і втрати — але хіба за таке саджають в тюрму? чи ще навіть гірше: ви за те воювали, щоб 75% довбойобів віддали країну росіянам в обхід фронту? взагалі цікава динаміка: серед цивільних Зеленський програв хіба що у Львівській області, а найбільше набрав у Луганській. серед військових з точністю до навпаки. про що це свідчить, по-вашому?
Додано через 3 хвилини 14 секунд:
Demetrius10 написано: | Я вже вище писав, що та як і чому, а ви нічорта не розумієте. | ви багато писали, але не сказали абсолютно нічого.
Додано через 6 хвилин 56 секунд:
hetzendorf написано: | Це взаємовиключні параграфи. | тим не менше якісь причини в них є. от нехай поділяться своїми таємними знаннями.
смішно взагалі дивитися на цих фанатів Зеленського, які вже почали давати задню. ще ж навіть інаугурація не відбулася. під кінець, мабуть, вимагатимуть для нього гільйотину. |
|
|
|
|
|
2019-05-01 17:08 |
Virake написано: | та нічорта ви не пояснили — тільки ще раз повторили мантру про те, що «у всьому винен Порох» (ніби я раніше цього не чув), і послалися на солдатський авторитет. за службу країні кожному українському воїну належить шана і дяка — але це не дає право розкидатися безпідставними звинуваченнями. так, Порошенко ніс відповідальність як головнокомандувач, так, були серед усього і невдалі маневри, і втрати — але хіба за таке саджають в тюрму? чи ще навіть гірше: ви за те воювали, щоб 75% довбойобів віддали країну росіянам в обхід фронту? взагалі цікава динаміка: серед цивільних Зеленський програв хіба що у Львівській області, а найбільше набрав у Луганській. серед військових з точністю до навпаки. про що це свідчить, по-вашому? |
Оохохохо.. Мені здається, чи хтось тут забрехався.
Так! за не невдалі маневри, а за тупу бездіяльність є трибунал. І за те, що на крові заробляли.
І так за " ви за те воювали, щоб 75% довбойобів віддали країну росіянам в обхід фронту?" ТЕБЕ ПОВИННІ ЗАБАНИТИ. Закрий пельку свою , ок?
Цитата: | серед цивільних Зеленський програв хіба що у Львівській області, а найбільше набрав у Луганській. серед військових з точністю до навпаки. про що це свідчить, по-вашому? |
Дивись кількість загиблих по всім областям, і кількість призовників.
Ти навіть не розумієш які ти слова використовуєш? Я скажу так, ти як людина гівно. Незалежно яка в тебе політична сторона.
Пс. Я кликати адміна не буду. Якщо ти покличеш і мене забанять, я орну.
Додано через 4 хвилини 19 секунд:
Virake написано: | Demetrius10, поясніть мені одну річ: чому як стається щось погане, то обов'язково Порошенко винен, а як хороше, то він ніяк не причетний? |
Тобто тепер Зеленський вже буде не причетний чи причетний? Якійсь подвійні стандарти. Лол!!!
Додано через 13 хвилин 27 секунд:
Demetrius10
якщо буде конфа, то кличте мене)
А в мене питання до вас. У мене такий стереотип. Що в до 2014 року і навіть зараз, в армії більшість як правило ті, які поклали болт на своє майбутнє, або ще не знають що робити в майбутньому.
Адже якщо є мрія, кимось стати, то ти не йдеш в армію. Це залежить від становища в Україні.
Окрім захисту нації, своєї землі і родини як хоче жити в заможній Україні, що може зупинити людину від запису до армії в 2019 році?
Якщо ви досвідчений військовий в запасі, в вас є діти. Зрозуміло ви би пішли на захист якщо почався наступ на Україну. А якщо, зараз. Якщо б Порошенко виграв на виборах, і продовжували красти на армії, ви б пішли на фронт не за контрактом чи за контрактом?
І що це за відчуття, коли кулі літають на головою, а ти читаєш новини про корупцію, і що в Україні немає тих змін на які сподівалися? Психіка витримує?
Південна Корея успішна і багата. Там в армію йдуть 100%. Тому що вороги вже десятки років поруч (Китай, КНДР)
А ось в Україні, чи вистачає стимулу для того щоб не ухилятися від армії? По закінченню армії, держава допоможе молодим? Тобто молоді ті, в яких ще немає нічого, за що боротися.
Додано через 2 хвилини 7 секунд:
Чи знаєте ви Валєру Ананьєва, який перейшов на українську, і критикує систему в українській армії. |
|
|
|
|
|
2019-05-01 17:44 |
demitsuruЗа Валєру не чув А стосовно мрії, то я змалку мріяв стати військовим, але впродовж цих років я трохи розчарувався.
Додано через 6 хвилин 6 секунд:
Virake
Да перестаньте захищати Пороха. Він вам, що родич?Як я писав вище, я не підтримав жодного з кандидатів в другому турі, тож не треба мене причисляти до прихильників Зеленського. А стосовно Пороха як Головнокомандувача то він має нести відповідальність за ті марні жертви, за ті котли і решту. А разом з ним і Генштаб. Можна багато про що сказати, але це не варте того щоб це тут годинами розписувати. Як я писав вище можна по скайпу поговорити. |
|
|
|
|
|
2019-05-01 18:58 |
Demetrius10 написано: | А стосовно Пороха як Головнокомандувача то він має нести відповідальність за ті марні жертви, за ті котли і решту. |
У США великий досвід робити помилки. Завдяки помилкам США у попередніх війнах, вони додавали правки до своїх законів. І в США немає поблажок до своїх командирів, із за яких помирають їх солдати.
Коли хтось помирає на війні, то пишуть рапорти? Там описують все, чому, як, коли і тд. І авжеж це хтось читає, і перевіряє чи були допущені непробачні помилки. В США судять тих, хто допустив марні втрати.
Немає ніякої відмазки, що та в мене це було вперше, більше не буду.
Навіть, коли українські рапорти не розголошуються, то дивлячись на ті події, не потрібно бути стратегом, щоб розуміти які грубі порушення були зроблені. |
|
|
|
|
LinUserUK Забанено
|
2019-05-01 19:21 |
Ги. Цікаво дивитись... бачу за місяць мого бану нічого не змінилось.... |
|
|
|
|
|
2019-05-01 19:28 |
Дивився 3 серію Гри Престолів. Круто!)) |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2019-05-01 22:36 |
|
|
|
|
|
vova__ Забанено
|
2019-05-01 22:39 |
don pedro... і поставте за них свічку, за кожного бажано. Звісно, якщо ви вірите в Бога, в душу? |
|
|
|
|
|
2019-05-01 22:50 |
|
|
|
|
|
|
2019-05-01 22:59 |
don pedro
Дякуємо Порошенко за те що маємо! ))))))
Додано через 4 хвилини 5 секунд:
don pedro написано: | Трохи про наших полярників |
мені чомусь байдуже. я почитав і не помітив нічого важливого. я побачив тільки витрати, а не здобутки. - Тобто наразі наукові здобутки українців полягають у збереженні циклу досліджень?
- Ми апгрейдили науковий спадок, який отримали, і реально маємо чим пишатися. Зробили значний поступ у дослідження магнітної сфери Землі, який вимірюється на полюсах. Магнітні бурі впливають і на здоров’я. Але крім того вони впливають на всі гаджети. І якщо впливом на смартфон можна знехтувати, то впливом на комп’ютери аеропортів нехтувати не можна.
Україна – одна з лідерів виміру магнітного пульсу Землі. Починаючи з того, що в нас виготовляють найкращі в світі магнітометри (працюють за температури від -100). Також стоять антени Харківського радіоастрономічного інституту, які вимірюють процеси в іоносфері – там, де магнітне поле стикається з сонячним вітром.
Одна їхня антена стоїть у нас на "Вернадському", одна – на норвезькому Шпіцбергені і одна – під Харковом. Завдяки цим трьом точкам Харківський інститут міряє грозову активність в атмосфері всієї планети. Фактично це незалежний термометр, який визначає глобальне потепління. Чим більше води випарувалось, тим більше грозових розрядів, а просто з землі їх не побачиш. І це повністю український винахід. прикольні дописи до цієї статті. )))) |
|
|
|
|
vova__ Забанено
|
2019-05-01 23:04 |
demitsuru
Бідний, не розуміє чому його не вибрали в друге. Шкода людину, повний неадекват. Такий точно може великої біди наробити. Вже зробив. |
|
|
|
|
|
2019-05-01 23:18 |
demitsuru написано: | мені чомусь байдуже. |
Іншого ставлення від Зе-фана до науки я і не чекав.
Відповідати не треба. |
|
|
|
|
vova__ Забанено
|
2019-05-01 23:37 |
donu pedro наділи розові окуляри, ось він крізь них на все і дивиться. не знімає навіть коли лягає спати. donе pedro, "ваша" думка, не ваша. а де ваше, donе? Загубили ви себе, а загублена людина потрібна бути не може. |
|
|
|
|
|
2019-05-01 23:41 |
demitsuru написано: | побачив тільки витрати, а не здобутки |
А якими Ви бачите здобутки теоретичної науки? |
|
|
|
|
|
2019-05-01 23:49 |
don pedro написано: |
Іншого ставлення від Зе-фана до науки я і не чекав.
Відповідати не треба.
|
Наука? ))) водій маршрутки(або будь яка інша професія цього рівня) може отримує оргазм від науки в Антарктиді, на рівні фінансування в 10млн дол (як вказано в статті) Але яка на*** користь від цього, коли в Україні жодного чіпмейкера немає.
Я думаю чи купувати мені Valve Index https://www.valvesoftware.com/en/index
робити проект на ВР і вже не в Україні, коли науку в Антарктиді ставлять вище, ніж боротьбі з корупцією, чи мені залишатися в Україні з ризиком того, що буде війна з росіянами?
В кого які пріоритети. Буди таким же недолугим як російські ватніки, і дрочити на "вставаніє з калєн", чи сперечатися щодо "мовного закону" (я за закон, але мене бісять російськомовні які проти)
В Україні я не бачу поки що майбутнього свого. Якщо ще 100 вмре на майдані, ніфіга не буде.
Треба, що усі постсовки перебомбили один одного і відновилися як Німеччина чи Японія.
Пс. чувак, я за усе те хороше, яке можна робити паралельно. Тобто наука + боротьба з корупцією + декомунізація + реформи і тд.
На фоні усього цього, мені байдуже до Антарктиди.
Додано через 5 хвилин 14 секунд:
Arsenfpu написано: | А якою Ви бачите здобутки теоретичної науки? |
Я відповім ще раз, але на іншому прикладі. Якщо я нещасна людина, то мені байдуже до науки.
Коли усе буде, чи здобувається\набувається, тоді я буду кричати " ВАУ ДОН ПЕДРО!!! ДЯКУЮ ЗА ПОСИЛАННЯ!! ВОУ ЦЕ ТАК ЦІКАВО!!! Українці в Антарктиці... це круто."
ЛЯ, що ми тут обговорюємо? Де той Кліф.. нехай запостить, що в Україні десь побудували біогазову станцію.
Користь якої буде нівельована з іншими проблемами в країні.
Пс. я за науку. Я підписаний на багато ютюбканалів. Дуже часто дивлюся в слухаю лекції про математику. Наче б то іноді щось розумію.
Додано через 19 секунд:
https://www.youtube.com/user/numberphile
Додано через 22 секунди:
https://www.youtube.com/channel/UCYO_jab_esuFRV4b17AJtAw
Додано через 19 секунд:
Ці канали дял мене як ASMR |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-05-01 23:52 |
demitsuru написано: | коли науку в Антарктиді ставлять вище, ніж боротьбі з корупцією |
А хто її ставить вище? Вона ніяк не заважає боротьбі з корупцією. |
|
|
|
|
|
2019-05-01 23:54 |
Ого! Такі розумні словечка вживаєте, а кажете байдуже ...
Я ось вперше оте почув |
|
|
|
|
|
2019-05-02 00:40 |
Krest0 написано: | А хто її ставить вище? Вона ніяк не заважає боротьбі з корупцією. |
Я хочу підкреслити те, що експедиції до Антарктиди це добре. Якщо є результати, є хоча б зв'язок з українцями. Якщо є документалистика, щодо важливості присутності українців в Антарктиді.
Це те саме, як і український спорт. Треба підтримувати українських олімпійців. Безумовно. Але із за корупції, вони страждають так само, як і ті хто займається наукою.
https://www.rbc.ua/ukr/styler/motivirovannye-romantikoy-rabotayut-ukraintsy-1547827015.html
Цитата: | "Фактично ті країни, які мають станції в Антарктиді, будуть першими в освоєнні місцевого ресурсу"
"Належність до цього "клубу" – ознака, зокрема, наявності наукових амбіцій в Антарктиді. Це дуже суттєво, бо договір, який забороняє видобувати корисні копалини в Антарктиці, діє тільки до 2048 року. Тридцять років пролетять швидко. Тоді фактично ті країни, які мають станції в Антарктиді й ведуть наукові дослідження, будуть першими країнами в освоєнні місцевого ресурсу", - звертає увагу Євген Дикий.
|
Це неправда. Після 2048 буде ще більше напружених стосунків у світі.
Судячи з цієї статті, сенс усього цього є.
Але воно нівелює усе.
Додано через 5 хвилин 29 секунд:
Arsenfpu написано: |
Ого! Такі розумні словечка вживаєте, а кажете байдуже ...
Я ось вперше оте почув
|
Та ти жартуєш.. та це сучасний наркотик.
Я таке відчував дуже часто, коли бабуся читали молитви. А ще коли на долонях ворожила.
https://www.youtube.com/user/henders007/videos
оцей канал мене просто заспокоює. Можна навіть просто слухати не дивлячись, і починається приємне відчуття)
Додано через 22 хвилини 57 секунд:
оцей https://www.youtube.com/user/DanceOn/videos
найкращий з усіх) |
|
|
|
|
|
2019-05-02 03:33 |
МИР! ФЛУД! БЛУД! З Першотравнем усіх трудящих! |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-05-02 04:17 |
Demetrius10 написано: | Да перестаньте захищати Пороха. Він вам, що родич? Як я писав вище, я не підтримав жодного з кандидатів в другому турі, тож не треба мене причисляти до прихильників Зеленського. А стосовно Пороха як Головнокомандувача то він має нести відповідальність за ті марні жертви, за ті котли і решту. А разом з ним і Генштаб. Можна багато про що сказати, але це не варте того щоб це тут годинами розписувати. Як я писав вище можна по скайпу поговорити. | тю… ви що реально думаєте, що якщо не проголосуєте, то це зніме з вас відповідальність? ви ніяк не перешкодили приходу до влади російської маріонетки — це те саме, що безпосередньо допомогти. весь морок і бісівщина, все що вже почало навалюватися на Україну з приходом Зеленського — це не Порошенко винен, а ВИ. так і пам'ятайте — кров солдатів, яким реваншисти стрілятимуть у спини, на ваших руках.
Додано через 3 хвилини 11 секунд:
всім зрадникам прийде розплата. і мені для цього не доведеться навіть пальцем об палець ударити — вони самі викопали собі могили. |
|
|
|
|
|
2019-05-02 06:40 |
Virake
Даремні ваші зусилля до напоумлення цього персонажа. Як і багато інших зеботів, він не пов'язує своє майбутнє з Україною, а його підтримка Зе - всього лиш якась протестна помста невідомо кому. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-05-02 06:43 |
маєте рацію. |
|
|
|
|
|
2019-05-02 08:52 |
От цікаво: всі ці, хто "я не підтримую жодного", "я проти обох" і т.п. винятково шалено і безупинно валять порошенка і нічогісінько поганого не кажуть за зеленського. І стараються лукавити у відповіді на питання: "то ж за кого проголосували?", бо ж не хочеться потім бути "винним". |
|
|
|
|
|
2019-05-02 10:11 |
Virake
Це я зрадник?! Смішно таке чути Ви ж навіть уявлення не маєте стосовно того чим я займався останні роки. Ви щось кажете про те що "стрілятимуть солдатам в спину і кров на моїх руках". Я взагалі то один із солдатів. І взагалі нести такий треш тут це лютий зашквар.
don pedro
Я ніякий не персонаж, а жива людина зі своїми думками та вподобаннями.
Тапер звертаюсь геть до всіх: ДОСИТЬ РОЗДІЛЯТИ ЛЮДЕЙ НА ПРИБІЧНИКІВ ЗЕЛЕНСЬКОГО ТА ПОРОШЕНКА. МИ ВСІ УКРАЇНЦІ!!! |
|
|
|
|
|
2019-05-02 10:17 |
Demetrius10
Та все ж нормально: Ви висловили свої "думки та вподобання", хтось - інші. Ми ж не у тюрмі |
|
|
|
|
|
2019-05-02 10:24 |
Слава Богу! |
|
|
|
|