Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
starlost 
VIP

Востаннє: 22.03.22

2019-04-25 22:50  
відео про очевидні речі

портников, про мову, законопроект, успішна країна, і частинка своєї історії.
8:30 - мова ключ до успішної країни

ЕНЕЙ.12 
VIP

Востаннє: 23.02.22

2019-04-25 23:28  
demitsuru
Відразу видно рівень "інтєлєкта" типового ЗЕгенерата, таку нісенітну хрінь писати, та ще при цьому "ніби й підтримувати" українську мову в державі Україна (хоча явно забалакувати і відтягувати, доки кацапська остаточно не витіснить), то ще треба постаратися!?!))
Хоча тут явний "природній відбір", от тільки в зворотному напрямку, чи глухий кут еволюції, під назвою гомосовєтікус, хахол і недорос, причому мабуть одночасно!))

А можливо конкретно "корисний ідіот", бо й такого баласту вистачає))

Почитав далеко не одну сторінку, того словесного поносу, що "ви шановне" кляцаєте, висновок один - ...)))
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-04-25 23:40  
Тільки-но переглянув фільм «Дикуни на вулицях», що в ньому зображена низка виборчих кампаній, які до болю нагадують нашу нинішню. У темі фільму я лишив свій відгук.
Python 
VIP

Востаннє: 30.12.24

2019-04-26 01:21  
demitsuru написано:
Приведи приклади, витіснення української іншими мовами. Як на мене, після 91р Україна після совка вийшла русифікованою. І гірше не стало, а навпаки.

Дивлячись у якій сфері. Якщо порівняти початок та кінець 90-х, то, з одного боку, ми побачимо українізацію шкільної освіти (та, в деякій мірі, вищої), але, з іншого, пропорція української мови зменшилася в друкованих виданнях та ЗМІ. Якщо з кінця 80-х до приблизно кінця 90-х в українській музиці спостерігалось пожвавлення, проводились музичні фестивалі, з'являлись нові україномовні гурти та виконавці, то з кінця 90-х українська музика раптом стала неформатом, україномовні співаки стали переходити на російську, українська мова, не рахуючи поодиноких винятків назразок ОЕ чи Скрябіна, зникла з українських музичних радіостанцій. Якщо на початку 00-х політичні ток-шоу асоціювалися з україномовним Піховшеком, то наприкінці десятиліття — з російськомовним Шустером. Або взяти ситуацію з українською мовою в інтернеті — новому засобі спілкування, що до 90-х був практично відсутній, а ставши масовим на межі століть, вже вносить свою лепту в русифікацію України.

Мораль: не треба валити все на совок — доба незалежності також не завжди й не у всьому була сприятливою для української мови.
demitsuru написано:

Мовне питання піднялося тільки під вибори. Де ви були усі ці 5 років? Де була Верховна Рада? Ви знущаєтесь? Закон тільки зараз? Через п'ять років?! Хочете вже змін????
Що значить поступово? А ми коли почали? Коли був зроблений перший крок? Після 91 року? Що за дурість.

Правильніше спитати, де ви були всі 25 років. А ці 25 років якраз і було так «поступово», що аж місцями зі знаком мінус.
demitsuru написано:
Якщо це питання не вирішити зараз, то українізація ніколи не почнеться.

Отож. А 5 років тому казали, що українська мова відколола Крим і Донбас — як же ж тоді такий закон приймати, якщо на часі «єдина країна — единая страна»? А ще через 5 років скажуть, що треба було щось робити в 2019, а не в 2024. Ну так коли ж?!

demitsuru написано:
Для мене реклама була, це Валєра Ананьев.
Не знаю, хто це й що він зробив. Але, боюсь, окремі ентузіасти безсилі проти масових тенденцій.
demitsuru написано:
Інші художні фільми. Є пропаганда правильна і правдива.

Ефективність українських художніх фільмів як інструменту українізації впирається в нерозвинутість українського кінематографу (студія Довженка — не Голівуд і навіть не Болівуд) та орієнтованість значної його частини на ширший російськомовний ринок (з суто економічних міркувань). В нерегульованому варіанті, ми отримаємо російськомовне масове комерційне кіно та нікому нецікаві малобюджетні україномовні проекти (студентські роботи, артхаус...). Закони ринку, нічого особистого.
Бондар 01 
Свій

Востаннє: 27.03.24

2019-04-26 07:25  
Проблема української мови в тому, що:
1. Народ України має рабську свідомість, а раб НЕ МАЄ СВОЄЇ національної свідомості. Національна свідомість рабів - це національна свідомість їх господарів.
2. Хохли - це запроданці і пристосуванці. Вони не розуміють, хто вони такі.
3. Хохли ненавидять розумних українців і йдуть до чужих господарів.
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 18.01.25

2019-04-26 08:45  
Дрібні деталі, які насправді визначають зміст та суть того, що було і є:
"Як Коломойський абсолютно НЕ причетний до Зеленського": Wide grinWide grinWide grin

+ трохи скромності: Wide grinWide grinWide grin

Думаю, що незабаром ми всі з Вами дзвінкою монетою будемо розраховуватися з ОЛІГАРХОМ, покровителем ЗЕ. Хоча, напевно, 75% виборців думають, що їх ця доля омине Wide grin
igor911 
Модератор відео

Востаннє: 17.01.25

2019-04-26 10:02  
Arsenfpu написано:
незабаром ми всі з Вами дзвінкою монетою будемо розраховуватися з ОЛІГАРХОМ, покровителем ЗЕ

Отож-бо
Коломойський подав 5 нових позовів проти НБУ та Приватбанку
https://www.epravda.com.ua/news/2019/04/26/647412/
kryk-v.ya. 
Попереджень: 1

2019-04-26 10:30  
панове, а ви бульбу вже посадили?
armogun 

Востаннє: 06.01.25

2019-04-26 10:51  
[b]kryk-v.ya.[/b]
ахахахахах, +++. Клас.
Як можна було з 40-ка кандидатів обрати клоуна який гидує українською мовою ?
Я змирився - тепер ця відповідальність майбутнього України на плечах електорату ЗЕ. Я їх під дулом автомату гнатиму на передок вразі- чого.
А тепер до важливішого - коли гри престолів буде ?
pravdorub 
Забанено
Забанено

Востаннє: 18.09.20

2019-04-26 11:23  
"Депутати ВР, які хочуть в подальшому балотуватися від Зеленського, не голосували за закон про мову.

Речники бренду "Зеленський" висловилися в тому сенсі, що спробують скасувати цей закон.

Гадаю, зараз вони сподіваються, що процедурні маніпуляції ватних депутатів не дозволять спікеру його підписати.

Власники бренду "Зеленський" є проти закону не лише тому, що вони українську мову не люблять.

Третина виборців Зеленського - промосковська. Її не хочуть втратити перед парламентськими виборами, віддати їх бойку і вілкулу.

Саме тому мовчать щодо роздачі московитських паспортів на окупованих територіях.

Характерним є те, що наразі, коли бренд "Зеленський" змушений якось внятно висловлюватися, він висловлюється антиукраїнськи.

Можливо, так буде не кожного разу, але українцям треба мобілізуватися.

Якщо Порошенко був чимось середнім між Ющенком і Януковичем, то Зеленський буде чимось середнім між Януковичем і Кравчуком."
Дмитро Корчинський
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2019-04-26 11:47  
kryk-v.ya. написано:
панове, а ви бульбу вже посадили?

У супермаркетах цілий рік і бульба, і помідори, й навіть креветки з омарами ^_^
Бондар 01 написано:
1. Народ України має рабську свідомість, а раб НЕ МАЄ СВОЄЇ національної свідомості. Національна свідомість рабів - це національна свідомість їх господарів.
2. Хохли - це запроданці і пристосуванці. Вони не розуміють, хто вони такі.
3. Хохли ненавидять розумних українців і йдуть до чужих господарів.

І що цікаво, крайні роки ми можемо спостерігати масове перевзування хохлів у стрибку із малоросів у малопіндоси.
vova__ 
Забанено
Забанено

Востаннє: 10.06.19

2019-04-26 11:52  
Цитата:
супермаркетах

Все з тобою зрозуміло. Перед ким я розпинався?
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 02.01.25

2019-04-26 11:53  
не минуло й тижня після виборів, а маски з зеленського кодла вже злітають Happy
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2019-04-26 12:04  
vova__ написано:
Перед ким я розпинався?

Бондар 01 
Свій

Востаннє: 27.03.24

2019-04-26 12:15  
hetzendorf написано:
І що цікаво, крайні роки ми можемо спостерігати масове перевзування хохлів у стрибку із малоросів у малопіндоси.

Зараз старі радянські малороси з усієї України + молоді малороси зі східної та південної України + великороси в Україні протистоять новим малопіндосам, єврозаробітчанам з західних та центральних областей. Протистояння Заходу і Сходу почалося дуже давно і мабудь ніколи не закінчиться.
Arsenfpu 

2019-04-26 13:03  
Virake
І не кажіть! Виявляється адвокат Богдан він уже не адвокат студії квартал 95, а людина яка вирішує, якою має бути виборча система для обрання депутатів та й узагалі в якому режимі та які рішення приймати суддям Конституційного суду.
Це вже не соціальний ліфт, а якась катапульта! Wide grin
armogun 

Востаннє: 06.01.25

2019-04-26 13:28  
Не хотіли українського - й не голосували за Кошулинського. - ну і ... з вами. Ще вибори президента не закінчилися а вже ЗМІ нав'язують яка партія пройде а яка ні. Дякуйте телеку за нового презика а ще більше - собі за відсутність мозгів. По словам СкрипінЮА в новому парламенті партії націоналістів не передбачається. А мені от цікаво хто буде блокувати РАДУ коли будуть відновлювати закон Ківалова-Колісніченка...
demitsuru 

Востаннє: 14.01.25

2019-04-26 15:02  
Python
я вас поважаю за конструктивний діалог. Все дуже ясно і чітко висловлюєтеся. Дуже приємно читати.
Але все ж таки, наголошую на тому, що ми живемо з різним людьми. І таких багато.
Треба стратегічно мислити щодо подальшої українізації.

Ось відповіді на мої коментарі щодо мовного закону :
Я писав російською, щоб показати що як російськомовний за українську.
треш коментарі на російській
"По чему не на мове?Херой ."
"Ольки, вы немного не под тем видео оставляете комментарии)"
"вот и получили , Долбоебы!!"
"А что еще делается параллельно с принятием дебильных законов? А от декоммунизации у тебя зарплата или пенсия выше стала, или цена на коммуналку меньше, или здравоохранение лучше? Лично тебе какой профит от той декоммунизации?"
"а сам чё не на мОвэ пишешь?русский не для тебя."
"ЗАЧЕМ ЗАСТАВЛЯТЬ ЛЮДЕЙ МЕНЯТЬ РОДНОЙ ЯЗЫК, ЕСЛИ ЭТОТ ЯЗЫК - РОДНОЙ ДЛЯ КОРЕННОГО НАСЕЛЕНИЯ ОГРОМНОЙ ТЕРРИТОРИИ В СТРАНЕ??? Зачем? Кому от этого лучше? Хуже многим"
Їх взагалі не змінити. Тільки інформаційною війною, тільки законами які не лякають дорослих, але впливатимуть на дітей. І тд.
Ще раз повторюю, ситий голодного не зрозуміє. Якщо хтось почав розмовляти українською, ну ок. Сила волі не достатньо.

Додано через 1 хвилину 9 секунд:

Додано через 1 хвилину 54 секунди:

pravdorub
нісенітниці від Корчинського
pravdorub написано:

"Депутати ВР, які хочуть в подальшому балотуватися від Зеленського, не голосували за закон про мову.

Речники бренду "Зеленський" висловилися в тому сенсі, що спробують скасувати цей закон.

Гадаю, зараз вони сподіваються, що процедурні маніпуляції ватних депутатів не дозволять спікеру його підписати.

Власники бренду "Зеленський" є проти закону не лише тому, що вони українську мову не люблять.

Третина виборців Зеленського - промосковська. Її не хочуть втратити перед парламентськими виборами, віддати їх бойку і вілкулу.

Саме тому мовчать щодо роздачі московитських паспортів на окупованих територіях.

Характерним є те, що наразі, коли бренд "Зеленський" змушений якось внятно висловлюватися, він висловлюється антиукраїнськи.

Можливо, так буде не кожного разу, але українцям треба мобілізуватися.

Якщо Порошенко був чимось середнім між Ющенком і Януковичем, то Зеленський буде чимось середнім між Януковичем і Кравчуком."
Це повний треш від псевдонаціоналіста. Які депутати Вр йдуть у партію Слуги Народу? В Україні немає промосковських українців. Їх меншість. Хто мовчить щодо роздачі паспортів РФ?
В тебе є своя думка, чи спроможний цитувати Корчинського, який балоболить.

Додано через 6 хвилин 15 секунд:

kryk-v.ya. 

2019-04-26 15:04  
hetzendorf написано:
У супермаркетах цілий рік і бульба, і помідори, й навіть креветки з омарами ^_^

ой вей...
та хіба справа втому... Wide grin
Qualcuno 
VIP

Востаннє: 04.01.25

2019-04-26 15:31  
///
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2019-04-26 15:35  
demitsuru написано:
Відтягують час оголошення дня інавгурації президента, щоб той не розпустив ВР. Суки паскуди.

Вибори президента в 2010 році. Другий тур.
Дата виборів: 7 лютого.
Оголошення результатів: 17 лютого. (10 днів)
Реакція Януковича: з покерфейсом чекав результатів.

Вибори президента в 2019 році. Другий тур.
Дата виборів: 21 квітня
Реакція Зеленського через 4(!!!) дні: скиглить, як немовля, що злочинна влада не віддає йому цяцьку.
А фанатики волають разом з ним.
Я зараз живіт надірву від сміху.
demitsuru 

2019-04-26 15:38  
Qualcuno
нічого нового Таких вилупків було багато ще і в 2014 році. Від молодих і до старих.
За звичай, такі люди зовсім нічого не будуть робити. Не йти і протестувати проти мовного закону, тай і не голосуватимуть ні за що.

Якщо щось цікаво на ютубі дивится, так це як розриває російських апалчєнцев, підписуйтесь на канал)

hetzendorf 
Забанено
Забанено

2019-04-26 16:11  
Krest0 написано:
Реакція Зеленського через 4(!!!) дні: скиглить, як немовля, що злочинна влада не віддає йому цяцьку.
А фанатики волають разом з ним.
Я зараз живіт надірву від сміху.

Тому що за півроку встигнуть розчаруватися новою владою коЗеманди й від тих 75 % залишаться добре якщо 7 ± 2 % на яких вони заледве заповзуть до ВР. Тому тільки й лишається блазню, що екзальтувати своїх лемінгів гіпотетичним розпуском Ради.
Qualcuno 
VIP

2019-04-26 17:27  
///
Python 
VIP

Востаннє: 30.12.24

2019-04-26 17:34  
Бондар 01 написано:
Зараз старі радянські малороси з усієї України + молоді малороси зі східної та південної України + великороси в Україні протистоять новим малопіндосам, єврозаробітчанам з західних та центральних областей.

Тут тільки я український великодержавний шовініст? Самотньо...
Qualcuno 
VIP

2019-04-26 17:46  
///
Krest0 
VIP

2019-04-26 17:56  
Бондар 01 написано:
Зараз старі радянські малороси з усієї України + молоді малороси зі східної та південної України + великороси в Україні протистоять новим малопіндосам, єврозаробітчанам з західних та центральних областей. Протистояння Заходу і Сходу почалося дуже давно і мабудь ніколи не закінчиться.

Чи то у мене коло спілкування таке, але з мого оточення на Херсонщині ніхто за Росію та російську мову не топить. Я зустрічав навіть російськомовних, які схвально ставилися до поглиблення українізації.
Тому у мене склалася така думка, що протистояння Західно-Центральної та Південно-Східної України це російська пропаганда для розколу України. Звісно є немало індивідуумів, які живуть в Південно-Східній Україні і мають так звану малороську свідомість, але думаю їхня впливовість перебільшена. Принаймні в деяких областях перебільшена. Не можу сказати за весь Південь та Схід.
Qualcuno 
VIP

2019-04-26 18:38  
///
Krest0 
VIP

2019-04-26 18:54  
Qualcuno
Статистика це звісно добре, але дані там не зовсім актуальні, бо з тих пір були кардинальні зміни у відносинах з Росією.
Наприклад, після 2014 року кандидати із чіткою проросійською позицією вже ледве до 10% на всю Україну набирають підтримки. Та й то підтримку їм забезпечує переважно Донецька та Луганська область. Останнє було для мене дивним, бо вони від Росії постраждали найбільше. Але якщо подумати, то логіка в цьому є, бо для них війна найближче і цілком можливо, що серед багатьох панує думка, що краще мир за будь-яку ціну, ніж збройне протистояння і в такому випадку домовлятися з Росією видається найшвидшим варіантом.
demitsuru 

2019-04-26 18:54  
Krest0 написано:

Чи то у мене коло спілкування таке, але з мого оточення на Херсонщині ніхто за Росію та російську мову не топить. Я зустрічав навіть російськомовних, які схвально ставилися до поглиблення українізації.
Тому у мене склалася така думка, що протистояння Західно-Центральної та Південно-Східної України це російська пропаганда для розколу України. Звісно є немало індивідуумів, які живуть в Південно-Східній Україні і мають так звану малороську свідомість, але думаю їхня впливовість перебільшена. Принаймні в деяких областях перебільшена. Не можу сказати за весь Південь та Схід.

https://www.youtube.com/user/MrDanynax/videos
Якщо про Херсон, то багато людей яки проти Порошенка) І якщо вони голосували за Зе, то що, вони теж против мовного закону?

Не минуло стільки років після 91 року, щоб попереднє покоління русифікованих і приїжджих, замінило нове.
Я вже казав, в мене прізвище Сичов. Нащадок приїхав з Росії до Кривбасу. І як правило, в той час багато хто з приїжджих були за совок, і не хвилювалися за знання української. Там же була пропаганда про союз різних націй. Ці люди народилися 60-70 роках. Так ось одружилася моя мати, вже русифікована в Кривбасі, змінила прізвище з Топко на Сичова. Її нащадки, були українці і поляки. Бабуся розмовляє українською. Їй 83 роки. З її багатодітної сім'ї (ґвалтування) вижило вона і брати(не пам'ятаю точно) при голодоморі 1946—1947 років. В школах ненавиділи російських дітей, тому що ті сім'ями приїжджали до промислового регіону.
Минув час, ми отримали русифікованих яким вже по 50-60 років.
Батько був на майдані. В нього свої погляди, які відрізняються від моїх. В нього змішані, то націоналіст, то комуніст, то за те, щоб були усі в мирі. (я прошу далі нічого поганого не казати про мого батька Happy))

Тому для того, щоб змінити Південь і Схід, треба багато часу. За допомогою патріотизму, ніхто вивчати мову не буде. Виганяти теж не можемо. Треба час щоб старе покоління відійшло)))) Щоб зникло "а ось в совку було краще".

А зараз з 2000 року молодь грає в локалізовані російською мовою онлайн ігри. Роблять стріми для російськомовних і тд. Тому що Україна бідна і ніхто не підтримуватиме наших українською. Тому щоб всі дивился стріми українською, одним мовним законом нічого не зміниш.
Тому нам не треба таких як Порошенко які крадуть наш час і Україна й досі на дні. Завдяки їм, усі гостро сприймають цей закон. Були б зміни в економіці, був би позитив щодо закону.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 531, 532, 533  наступна