Автор |
Повідомлення |
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2021-07-28 16:36 |
|
|
|
|
|
General Franko-Safon VIP
|
2021-07-28 16:42 |
Arsenfpu
Не дуже й гарно. |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2021-07-28 16:42 |
General Franko-Safon
Та я про їх усмішки на обличчях і запал в очах!
А зараз лише голова партії на питання чи має вона громадянство США усміхнено-монотонно відповідає: я українка! |
|
|
|
|
General Franko-Safon VIP
|
2021-07-28 17:38 |
Arsenfpu написано: | Та я про їх усмішки на обличчях і запал в очах! |
"О, молодість! О, юність парубоцька!"
"Якісь казли з дурдому втекли, або ви, діду, десь чарку йобнули, чи укололись харашо…" (с).
"в темному кутку приємної форми пикатий тєлєвізор “Sony” показує смішне і водночас з тим трагічне кіно. Це не Кустуріца, і не Грінуей. Це засідання Верховної Ради".
Лесь Подерв’янський, Рух життя, або Динамо
Arsenfpu написано: | я українка! |
Такий як я китаєць (с). |
|
|
|
|
Night_Hawk VIP
|
2021-07-28 20:09 |
"Напрасна старушка ждьот сина дамоой!!" (с) |
|
|
|
|
bh123 VIP
|
2021-07-28 22:12 |
І не він її, а воно його. От жалко пацана. (с) |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-07-28 23:48 |
Night_Hawk написано: | То я так розумію Ви були проти того аби той пам'ятник дідам зносили?) |
Я відчуваю певну зраду) Коротко тут не скажеш, тому скопіюю мінімально укорочений лонг-рід, де нема місця ні вступу ні підсумкам, який звертає увагу на непопулярні речі, і його можна вважати абсурдом, а автора ватником, а може навпаки комусь на щось відкриються очі, завдяки викладу з іншого боку - що не треба ні з ким дружити без вазиліну...І брататися з небратами...А відстоювати виключно свої інтереси, при тому й застосовуючи політику подвійних стандартів, де нам вигідно...Там про стратегічні речі, а не тактичні, які бачить художник, але в кожному жарті є доля жарту) Я чув автор завжди любить непопулярне в народі))
Тєкст:
Я не розумію для чого пам ятники переможцям над нацизмом треба позностити показово) Хоча вони не підпадають під закон про декомунізацію і лише засвідчують те, що Українці проти своєї волі опинилися в умовах, коли прийшлось у ЧА воювати за свою землю, і перемогли у цій війні понісши величезні жертви...І за підсумками цієї війни отримали Галичину + Волинь, Буковину + Бесарабію, + Закарпаття...І всі це знали і боялися навіть пікнути) Україна мала чи не найбільшу територію в ЄС і виходи до моря з всіма приколами (лише населення розуму мало небагато) ракетами, космосом і тд) Про особисте ставлення до совка і російське побєдобєсія останніх 15 років упускається, щоб скоротити текст...
Що почалось з приходом Юща, коли ми стали відмовлятися від наших дідів
Після помаранчевої революції Україна завдяки ефективним лідерам, у яких рушнички і глечики були в голові, добровільно віддала Румунії шельф о. Зміїний і Україна зазнала перших територіальних втрат + Румуни почали видавати паспорти Українцям... Бо зрозуміли, що вже можна не боятися) Це та Румунія у якої за підсумками 2-ї світової відібрали Бесарабію з Буковиною за війну проти Вкраїнців) І які тут куралєсілі з нацистами в часи 2-ї світової...
Тепер маленька Угорщина (угорці були чи не найжорсткокішими в СС і винищували цілі укр. села, а ще вони не брали в полон бійців ОУН, які воювали за Карпатську Україну, всіх знищували) - роздає в 4 рази більшій за себе Україні паспорти і вказує якою мовою вести навчання на укр. території) І ще повчає про автономії частини України) Це та Угоршина у якої відібрали Закарпаття і були часи, коли ревіли гармати - подавляли (українці також) бунт 56 року, коли їм, бачте не сподобався програш і радянська окупація з втратою територій) Вони це не забули..А ми все забуваємо...При Пороху у серпні-вересні 2018 - коли борцунятинка його борола, і діло вже йшло ледь не до ЗНР, як в старі часи з Львівщини рушила колона на Закарпаття...І все потрохи стабілізувалося)
Після приходу помаранчів, яким було не до глобального і стратегічного - а вони тяжіли до дріб язкового - Польща почала відкривати свої школи приватні і полонізувати українців....+ роздавати карти поляка) Бо зрозуміли, що можна вже не боятися) Потім вони чомусь в нас побігали по майдану в 2014 і коли Україна була вже з окупованими територіями і з знекровленою війною економікою, а поляки отримали дешеву і покірну робочу силу - почали висувати свої притензії. Бандера - погано, Волинь, Пакт Молотова Рібентропа - то зло. антибандерівські закони, штампувати карти з заходом України і тд...Десятки тисяч позовів на реституції - типу нащадків тих, кого висели з території України (завдяки чому Львівська область на 93 % українськомовна, а у Львові 80 % Українців, а не 13 %, як було до Пакту....Про те, як Українці з Поляками спільну історію формували - найкраще скаже Юрій Шухевич, а не я...
Син Шухевича засудив Декларацію пам'яті, прийняту у Верховній Раді, - ЗМІ
https://ukranews.com/ua/news/455665-syn-shukhevycha-zasudyv-deklaraciyu-pam-yati-pryynyatu-u-verkhovniy-radi-zmi
Рада ухвалила спільну з Сеймом Польщі декларацію «пам’яті і солідарності» 20 жовтня 2016, 14:34
https://www.radiosvoboda.org/a/news/28065186.html
Чути, як Білецькі, Тягнибоки, які типу укр. націоналісти розповідають байки про Триморья і нову Річ Посполиту без реготу неможливо)))
Це та Польща, яка з Німеччиною ділили Чехословаччину до всіляких Пактів - уже поживилися територіями під час Мюнхенської змови...І фактично створила передумови почати 2 світову....Де вже Польщу розділили, яка військовим шляхом за допомогою країн заходу захопила 5 областей суч. України) Галичина і Волинь відійшли до України, звідки були виселені поляки, а Польща увійшла під зону впливу переможців..Поляки придушували все українське і до українців ставились, як до бидла...Через що завжди потерпали..Вони це не забули.. А ми все забуваємо)
Якісь Іспанські фанати затравили Зозулю і тепер ще й зірвали трансфер, що він, мовляв, нацист (зате, що чувак просто підтримав укр військових, які захищали свою землю і також зробив фото з зображенням Бандери). Бо не поважають Вкраїну...І ще й експлуатують нашу перемогу - а ми типу нацистів граємо....А Італійці з Маріківим...Пришили фуфло, за те, що захищав Україну і їх же суд виправдав його...А чувак посидів кілька років...Батьківщина фашизму свого часу - тепер судить укр. добровольців, бо не поважає нас...
Тре завершувати ленту тому промовчу, як до нас ставляться інші країни, які посерйозніше...Які настільки нас зневажають зараз, що Лєщєнків поставили банкротити залишки совкової промисловості - не будуючи нічого натомість...Пожартував би про аграрну наддержаву, але зелебобіки, ще й ринок відкрили в час глибокої ями, а не підйому...Навіть, при Янику не було такого, щоб Мєдвєдєв чи Путін приїздили до Кабміну і там сідали по центру, а всі інші довкола них) через пропаганду агентів впливу запевнили, що українці - це дурники і корупціонери, тому за ними мають наглядати Остапи Бендери з-за кордону чи місцеві аферисти-грантоїди) Інакше - розкрадання на крові))) Бачили ми вже дурників...Зараз такий треш - і жодного слова) Бо всі мають доступ до бюджету - а Порох відігнав шавок і відразу став баригою))) Жадним))))Ех.. Американці не забули, як вони програли першість в Космосі (хай і з без Zeva+) і програш у В єтнамі) Вони не забули, що совкову космічну галузь робили недостріляні Сталіним українці....Типу Корольова...І не забули радянських військових спеціалістів у в'єтнамі, серед яких була маса українців...А ми все готові забути..."Ядерну зброю - та заберіт задарма, ми? Воювати? Ще скажіт з росіянами? Ой не треба маячі) Нашо там зброя) Ми на полі кукурудзи найбільшим тризуб виріжімо, щоб з неба було видно) Кому ми тре)"
Німеччина здала інтереси України, як кажуть зелебобіки))) Бо самі брехали про перемир я - як заслугу Зе і не називали Росію і Путіна ворогами, щоб не здратувати)) А Німеччина, Франція - це прийняла, як виконання безпекової частини Мінська Росією) І каже - а тепер формула Штайнмайера)))) А 73 % хлопають вухами і навіть не розуміють, як вони нашкодили країні своїм інфантилізмом)) Так ось) Якби Українці не дали б знести Берлінську Стіну - Меркель була б рос. мовною жіночкою) І Німці це пам ятають) І за це мстять) А ми забули) А скільки гестапо порозстрілювало ОУН-івців після об єявлення УД, а скільки з похідних груп..
От кажуть День Примирення у ЄС і ми маємо так само робити..Ми то маємо..Але є один нюанс...Що ми їх перемогли - а вони воювали за нацистів, програли і примирялися після денацифікації, ті кого не стратили з тими, хто був на стороні союзників..Вони людей в газових камерах травили..А як так вийшло, що тепер ми у ролі нацистів, а справжні нащадки які перезулися нас ще повчають? Ех..... |
|
|
|
|
bh123 VIP
|
2021-07-29 09:59 |
qwasasqw
Все правильно ті країни роблять, саме так все і працює, а ми зі своїм розташуванням, будемо однією з найкращих країн у світі. Треба лише вирішити купку маленьких проблем (так, сучасна Росія, це маленька проблема, а не велика, великою вона була раніше). І от коли ми станемо Державою, то будемо так само "чавити" сусідів, на свою користь. Цей 30ти річний занепад, нормальний історичний процес на шляху до успіху.
Додано через 2 хвилини 42 секунди:
Ніхто ще не народжувався видатним вченим чи бізнесменом, до того люди йдуть все своє життя, так само і країни. |
|
|
|
|
Night_Hawk VIP
|
2021-07-29 10:37 |
qwasasqw
Частково погоджуюсь з написаним, навіть згадав собі вірш "Європа мовчала" як читав. На мою думку нам треба слухатися себе, і не думати "вой, а шо люди скажуть" ("західні партнери"). Йолопи, як мені показав досвід, рівномірно розподілені по земній кулі, але ми все ще живі і кудись рухаємось. Тому хай би там що не робилось - треба мати ціль і брати своє, а вони там хай пам'ятають собі. Бо хто застрягає в минулому той лох)))0) (у нього забирають майбутнє) |
|
|
|
|
General Franko-Safon VIP
|
2021-07-29 10:37 |
bh123
Гаїті, Ліберія, Іран, Греція вже сотні років знаходяться "на шляху до успіху", але так ніяк на нього не вийшли. |
|
|
|
|
bh123 VIP
|
2021-07-29 11:42 |
General Franko-Safon
Виняток з правил, підтверджує правило. |
|
|
|
|
General Franko-Safon VIP
|
2021-07-29 12:21 |
|
|
|
|
|
bh123 VIP
|
2021-07-29 14:07 |
Трохи позитиву тут не завадить.
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-07-30 01:18 |
Арахамія вважає помилкою відмову від ядерного статусу: "Могли б шантажувати світ" ЧЕТВЕР, 29 ЛИПНЯ 2021, 08:17
https://www.pravda.com.ua/news/2021/07/29/7302062/
Зустріч Зеленський-Байден у Білому домі буде на підвищених тонах – Арахамія 29.07.2021, 10:11
https://news.liga.net/ua/politics/news/vstrecha-zelenskiy-bayden-v-belom-dome-proydet-na-povyshennyh-tonah-arahamiya
30 серпня Зеленський зустрінеться з Байденом у Білому домі. (нагадємо, що ОП намонтував плівок Пороха і Байдена, Слуги робили ТСК, а Зе наказав Венедіктовій відкрити кримінальні справи, а через пів року Джо став президентом і "зрадив" Україну)))))
Цитата: |
"Я очікую, враховуючи градус, що як мінімум непублічна зустріч Зеленського з Байденом буде на підвищених тонах. США сьогодні багато в чому недооцінюють, а може вдають, що недооцінюють, удар, який вони роблять таким вчинком", – сказав він.
Арахамія додав, що публічно дипломатичною мовою в таких ситуаціях кажуть "ми глибоко стурбовані", а тет-а-тет – "говорять як є". |
Бажаємо успіху))))
Додано через 6 хвилин 48 секунд:
Night_Hawk написано: | Тому хай би там що не робилось - треба мати ціль і брати своє, а вони там хай пам'ятають собі. Бо хто застрягає в минулому той лох)))0) (у нього забирають майбутнє) |
Саме тому вони у нас за мінімалку пашуть на шкідливих і низькооплачуваних роботах)))
- Кшиштофе, курва!! Куда сів!!А ну до праці, швиденько а то помчиш в свій Люблін без ґрошей) Чекаєш - підмітай...Перерва для українців...Чий Холм?)))))
Додано через 11 хвилин 52 секунди:
bh123 написано: | ми зі своїм розташуванням, будемо однією з найкращих країн у світі. |
Не сумніваюся ні на мить) Бажано, щоб коли прийде час - ця країна називалася "Україна" і зберегла хоч 25 млн свого природнього населення, асимілювала ще прийдешніх зі сходу і не втратила ше територій колишньої УССР) |
|
|
|
|
bh123 VIP
|
2021-07-30 09:28 |
qwasasqw написано: | Не сумніваюся ні на мить) Бажано, щоб коли прийде час - ця країна називалася "Україна" і зберегла хоч 25 млн свого природнього населення, асимілювала ще прийдешніх зі сходу і не втратила ше територій колишньої УССР) |
Амінь. Назва може і змінитись, якщо ми почнемо повертати запоребрікових малоукраїнців, в родную гавань |
|
|
|
|
Толоківчанини VIP
|
2021-07-30 14:17 |
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-07-30 15:29 |
|
|
|
|
|
bh123 VIP
|
2021-07-31 12:22 |
Вчора у "стрічках" бачив, що влада підтвердила наш курс до ЄС та НАТО. Нато в кожну хату
Дуже цікаві сценарії відпрацьовують українські та британські військові. Взяття кордону під контроль, та передачу його прикордонникам.
|
|
|
|
|
Цар огірків Забанено
|
2021-07-31 14:04 |
bh123 - схоже, або жинжер, або деміцюцюрник. Сере і сере пазітівчиками, відбілюючи владу наркомана. Але головне інше. Дмитро Вовнянко, виявляється, писав про одну мавпу, Діану Макарову. "Леді брехуха", шукати в гугл. І Робар писав про ту суку, ніби вона з ним служила (де?) Не дивно, що та паскуда обсирала Порошенка - злодійка та псевдоволонтерка. Тому байки Робара про те, що він атошник, множте на нуль. Яка однополчанка, такий атошнєг.
Додано через 6 хвилин 42 секунди:
Отакі зрадойоби. Стоїш, дивишся на порожнє місце, а воно з дому строчить "я перед тобою, де ти, давай поговоримо". Так і з терабайтами, що він нібито роздавав. Так і з його нібито воюванням. Тепер і однополчанка викрилася, та давно,просто лише зараз знайшовся той допис.
повторний профіль, видано ssTAss |
|
|
|
|
bh123 VIP
|
2021-07-31 15:04 |
Цар огірків
Цікаво, що в Вас такий негатив викликало? Якщо влада робить щось, що я підтримую, в мене це викликає позитив і я радію, не залежно від того що то за влада і вважаю що треба підтримувати правильні кроки, навіть якщо ви в опозиції до влади. Я до зелених ставлюсь з великою пересторогою. Але це ваше право, реагувати не на те що робиться, а ким, я поважаю Вашу думку. Хочу запитати чи підтримуєте ви курс до НАТО?
Додано через 40 хвилин 50 секунд:
Якщо хоча б один постійний коментатор флудильні напише, що мої коментарі виглядають як відбілювання, чи дратують, або порушують давні традиції цієї теми, то буду виправлятись. Наміру змінити чиюсь думку про владу не маю, а от якщо мої пости когось засмучують, або дратують то це погано, готовий це виправити.
Цар огірків
Напишіть мені в приватні повідомлення з вашого головного профіля, якщо в Вас ще залишились якісь питання до мене. Обіцяю, що нікому не розповім Ваш нікнейм, та вибачаюсь, бо в тому що вас забанили, є і моя вина, все ж таки Ви маєте рацію, на тлі баталій, що тут відбувались раніше, я бачу як позитив може виглядати в негативному ключі. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-07-31 16:13 |
bh123 написано: | Вчора у "стрічках" бачив, що влада підтвердила наш курс до ЄС та НАТО. Нато в кожну хату |
То вам просто достатньо слова від "влади"? Для того, що повірити чи проголосувати? Чи реальні дії?
Я у стрічках бачив, що Україна стане Швейцарією східного типу...Рабинович з ОПЗЖ казав) Швейцарські кантони в кожну хату)
Ви не розумієте, що зараз реально відбувається?)
Ваш оптимізм виглядає "необґрунтованим".
Бо коли красива, багата і розумна 28-річна діваха трішки затягла з заміжжям і ще хоче вийти заміж за принца - це оптимізм..
А коли 48 річна підзапухша тьотка, з дряблою тушкою, перегаром, чорними зубами і 20 річним стажем на стакані і 20-ма сигаретами на добу хоче вийти заміж за принца - не "необґрунтований" оптимізм.
Меми на тему - де можна ключове слово міняти на "НАТО" і буде той самий контекст: |
|
|
|
|
bh123 VIP
|
2021-07-31 17:15 |
qwasasqw написано: | Чи реальні дії? |
Обираю варіант реальні дії, але тільки щоб повірити, не проголосувати.
Додано через 2 хвилини 33 секунди:
Ну і поясніть що реально відбувається зараз, стосовно курсу до НАТО.
Додано через 6 хвилин 13 секунд:
А зупинив свою увагу на "словах", бо два роки тому навіть і слів про НАТО не було. Вперше здається були якісь натяки восени 2019 року, але дуже розпливчаті, тож можна їх не зараховувати.
Додано через 2 хвилини 19 секунд:
На всяк випадок додам, маю на увазі слова нової влади, бо в Порошенка був чіткий курс до НАТО.
Додано через 42 хвилини 33 секунди:
Вмовили, на теми світлого майбутнього, або теперішнього України, писати більше не буду. Бачу, що це викликає роздратування. Вітаю з перемогою, а ні, з поразкою, так краще
Додано через 57 секунд:
А як краще вітати, з перемогою чи з поразкою? |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-07-31 18:29 |
bh123
Я читав у 2019, коли економіка росла на 4 % - що скоро наступитить кінець епохи бідності) Кінець - у кожну хату)
У кінці 2019, коли вперше за 4 роки і один місяць вже почалось патіння і почав витати привид бідності, я читав у стрічнці новин, що:
Гончарук: Зростання ВВП на 40% за 5 років - абсолютно реальний результат СУБОТА, 9 ЛИСТОПАДА 2019, 10:00
https://www.epravda.com.ua/news/2019/11/9/653521/
Кінець + 40 % = Кожна Хата
Потім через пів року Гончарук сказав, що Зе - дилетант і його змінив Шмигаль і я чув тоді, що влада :
Шмигаль обіцяє 500 тисяч робочих місць для українців вже у травні10.04.2020 21:33
https://www.ukrinform.ua/rubric-economy/3003392-smigal-obicae-500-tisac-robocih-misc-dla-ukrainciv-vze-u-travni.html
Кінець + 40 % + 500 тис = Кожна Хата
Зеленський вірить у завершення війни на Донбасі до кінця року 26.08.2020
Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/news/zelenskiy-virit-u-zavershennya-viyni-na-donbasi-do-kincya-roku-700963.html
Кінець + 40 % + 500 тис + завершення = 73% якості
Зеленський: Якщо я коли-небудь в житті порушу закон, я піду сам П'ЯТНИЦЯ, 19 КВІТНЯ 2019, 02:27
https://www.pravda.com.ua/news/2019/04/19/7212677/
Через 2 дні:
Зеленський проголосував на виборах президента з порушенням закону 13:47, 21 квітня 2019
https://zaxid.net/zelenskiy_progolosuvav_na_viborah_prezidenta_z_porushennyam_zakonu_n1479979
Зеленський зізнався, що порушив закон ВІВТОРОК, 7 ЛИПНЯ 2020, 19:01
https://www.pravda.com.ua/news/2020/07/7/7258543/
Читав, що влада каже, що скоро кінець епохи бідності) Що економіка виросте на 40 %, війна завершиться до кінця 2020 року в травні 2020 буде пів ляма нових робочих місць, а як порушить закон піде у відставку) Оцей популізм і байки - в кожну хату) |
|
|
|
|
bh123 VIP
|
2021-07-31 20:54 |
qwasasqw
Короче, це популізм, розрахований на тих, хто голосував за Порошенко, я правильно Вас зрозумів?
Додано через 3 хвилини 3 секунди:
Тих хто голосував за Зе, та переймається питаннями НАТО, я не зустрічав. На кого тоді це розраховано?
Додано через 2 хвилини 25 секунд:
Плюс такою риторикою, вони собі ріжуть проросійський електорат, щось я не бачу, де вони собі додають.
Додано через 1 хвилину 49 секунд:
qwasasqw
Все ще не розумію, допоможіть.
Додано через 2 хвилини 32 секунди:
Обманювати по економічним питанням зрозуміло навіщо, це голоси на виборах, а про НАТО навіщо брехати?
Додано через 27 хвилин 52 секунди:
73% НАТО від них не вимагали, Росія вступу України до НАТО не вимагає, західні партнери теж. Навіщо? Хто тягне за язика? |
|
|
|
|
Night_Hawk VIP
|
2021-08-01 13:11 |
Колись один ялинкович заявляв про "ассоциацию з євросоюзом" і я йому вірив менше ніж теперішній владі, хоча такі заяви було приємно слухати. Чим все закінчилось ви знаєте. Тому тут або буде розвиток воєнки (звісно з відкатами, без них ніяк) або чергові перевибори =)
Додано через 1 хвилину 19 секунд:
Огірки до речі того року мені шось ніц не вродили, ше'м такого не було)) |
|
|
|
|
bh123 VIP
|
2021-08-01 13:53 |
Night_Hawk
Про перевибори, я от що подумав. А якщо у другому турі наступних виборів, нам випаде подвійний джекпот, у вигляді Зеленського та якогось відкритого колаборанта? Мудрий народ, якому ніколи гірше не буває, вибере другого, через те, що Зеленського ніхто не підтримував, бо то повний зашквар. Чи потрібно підтримувати владу, за яку не голосував, в окремих питаннях, чи то тільки нашкодить, найкращому з майбутніх претендентів? І хто взагалі може бути тим нормальним претендентом, на наступних виборах? Чи є шанси у Пороха? |
|
|
|
|
General Franko-Safon VIP
|
2021-08-01 16:41 |
|
|
|
|
|
Masanchick VIP
|
2021-08-01 17:00 |
General Franko-Safon
Гарна стаття |
|
|
|
|
General Franko-Safon VIP
|
2021-08-01 17:07 |
|
|
|
|
|
Night_Hawk VIP
|
2021-08-01 18:08 |
bh123 написано: | Мудрий народ, якому ніколи гірше не буває, вибере другого, через те, що Зеленського ніхто не підтримував, бо то повний зашквар. |
Скоріше буде як з Кучмою і Симоненком, виберуть Зеленського. Якщо обирати між відкритим колаборантом і Зе, то мабуть я сам буду голосувати за останнього... Бо обіцянками дружити з москалями і влаштувати гастролі моргенштерна в кожному райцентрі, гадаю, великих рейтингів собі вже ніхто не зможе зробити.
bh123 написано: | Чи потрібно підтримувати владу, за яку не голосував, в окремих питаннях, чи то тільки нашкодить, найкращому з майбутніх претендентів? І хто взагалі може бути тим нормальним претендентом, на наступних виборах? Чи є шанси у Пороха? |
Я вважаю що потрібно підтримувати ті рішення які видаються правильними, а не саму владу яка їх ухвалює. Ну й ідеалізувати когось окремого і сліпо йому вірити теж немає сенсу, ідеали в наш час сипляться немов пісок. Нормальних претендентів, як завжди немає, до речі саме тому так злетів "Голос" зі Славком котрий вже одного разу складав перед тим мандат, про слуг я промовчу. Є кілька людей яким я особисто симпатизую і вони дійсно займаються чимось корисним (і навіть шкодую що не за них віддав голос), але вони мабуть не потягнуть навіть посади міністра, не те що президента.
А в Пороха занадто високий антирейтинг і наврядчи він його коли-небудь позбавиться вже, його ніша - фракція в парламенті максимум, як би не сумно було це констатувати.
Додано через 5 хвилин 9 секунд:
General Franko-Safon написано: | бо мене, останнім часом, просто шокує велетенська кількість знавців расового питання у США серед тих українців, що ніколи у США не були |
Відкрийте будь-який популярний російськомовний канал (навіть типу опозиційних) в телеграмі чи будь-де в іншій соціалці, або ті канали які він рекламує і обов'язково нарветеся на анти-фем, анти-лгбт і анти-афроамериканську пропаганду, котра на перший погляд звучить в принципі адекватно для пост-совка, але якщо пошкребти то знаходиш добре знайомі ватні шаблони типу "загнивающий запад", "долар скоро рухнет" і тому подібне. |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|