Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 470, 471, 472 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
Nazark_o 
Новенький

Востаннє: 14.11.24

2021-03-01 23:54  
Masanchick
Статистика звичайно плачевна, але все таким мова йшла конкретно про мене, а я точно цим москальським ресурсам трафіку не додаю.
Шкода, що навіть при наявності хороших українських аналогів багато хто просто ігнорує можливість споживати контент державною мовою.

Додано через 6 хвилин 16 секунд:

Masanchick
Переглянув лише декілька хвилин, оскільки для загального враження від озвучки цього було достатньо, а більше часу проводити на тому ресурсі бажання точно не було.
Дякую за допомогу, тепер цей сайт точно і надалі залишиться для мене чимось невідомим)
qwasasqw 
VIP

Востаннє: 17.11.24

2021-03-02 00:41  
ଶିଶୁ ଫିର написано:
Продовжуєте рекламувати заборонені телеканали Медведчука-Козака?

Нє. Це канал Мураєва, який постійно відвідують слуги і на який включається Казанський.
ଶିଶୁ ଫିର написано:
Це вже не перше підтвердження того, що ваша толерантність показова.

Толерантність до чого? До того, що Лєщенко смокче бабло у українського бюджету? Так, я це не толерую) Якщо мамка за сина аболтуса заплатить умовні 500 грн з власної кишені у якомусь коледжі за предмет, який він не може здати, бо не хотів вчитися - то це корупція) А якщо оббрехати людей, коли відсунули від державних грошей - і згодувати бичам, що Свинарчук вкрав...Ну як вкрав...Не вкрав.Типу зловживав...Але і не зловживав, бо все законно..Ну нажив...Та й не нажив... пару копійок...Кароч - суди Зеленського при повній його моновладі зобов язали соросьонка вибачитись за брехню.. Братія кричала про корупцію, щоб переобрати тих, хто їх відігнав від корита.. Змінили президента - і влаштували себе у наглядові ради, з зарплатами 1 млн грн за 3 міс...З кількома робочими днями за квартал...Ще й премії собі пишуть певно лямами...Це не корупція?)

І бичам давай байки травити про боротьбу з корупцією) Один Лєщєнко в місять зп обходиться, як 322 надбавки по тис грн для пенсів...322 сім ї могли б отримати в місяць + штукарь, якби лише Лєщєнка мітлою від бюджету України вигнати..А там ціле кубло...Настворювали тисячі органів...А окрім роликів "розслідування" для бичів і мільйонних бюджетів проїдання там нічого корисного нема..Нікого не посадили, нічого не відібрали з накраденого - лише запевнили весь світ, що Україна - це найкорумпованіша країна населена дурниками у яких не може прокуратура працювати..А треба НАБУ, шмабу, бу-ба-бу, я гребу і інші присоски до бюджету)

Додано через 19 хвилин 33 секунди:

Як тільки влаштувати в наглядову раду грантоїда і дати йому десяток-другий мільйонів гривень на рік з бюджету в той час, як щодня десятки людей чадіють бо не можуть собі опалення дозволити, пенсіонери шарять по смітниках, маса безробітних і ще профінансувати з бюджету якийсь його фейковий орган по боротьбі з вітряками - відразу щезнуть усі розкрадання)
А як відгониш від корита хитрозадика і забезпечиш ріст економіки і українізацію - відразу станеш баригою)) Жиза))
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

Востаннє: 08.10.21

2021-03-02 00:47  
qwasasqw
Розумієте, ви не проти таких великих зарплат боретесь, ви проти Лещенка боретесь. Піде Лещенко, прийде інший на цю ж велику зарплату. Щось зміниться? Ці зарплати ввели ще при попередній владі. Може, треба поміняти систему оплати праці? І все? Тоді ніхто нікому не буде заздрити.
Укрзалізниця — АТ. Там зарплата не з держбюджету.

Свинарчук. Слідство (справу) закрили? Чи як там?

Фото Лещенка прокоментуйте.

https://www.youtube.com/watch?v=iM598k5LJ6k
qwasasqw 
VIP

2021-03-02 01:22  
ଶିଶୁ ଫିର
Я після майдану бачив все що (і чому) ввели.. Більшість людей ракушки, які нічого не розуміють, наприклад, що не безплатно грантоїдська братія строчить фігню проти Бандери, що не кожен письменник по своїй волі пише про те, які погані українські герої, що не кожен "актівіст" майдану може стати борцем з корупцією і потрапити в наглядові ради і смоктати бюджет і не кожен гетеросек по доброті душевній ходить гей-парадом..А це умови ґрантодавця..І для цього треба бути членом привілейованих фондів, які пропихують виключно своїх активістів на усі бюджетні місця...

Тоді(в 2014) усі ті шавки позиціонували себе, активістами майдану з західними освітами, борцями з режимом Януковича і свідками його розкрадань..І вони всіх запевняли, що українець - апріорі брехун, здодій, корупціонер і ідіот..І що треба нам чесних західних гастролерів, які наведуть порядок в дурників з України, бо ті неспроможні. Не буде в нас свого державного діяча, який увійде в історію - все зробить гастролер з країни, яка розміром з Київську область і який, навіть, мови не знає...
І під їх тиском оці всі речі впроваджувались і створювались численні органи..Бо вони обманули людей, що всі хто проти них - є корупціонером, який не хоче боротися з корупцією...
І коли вже почали щось підозрювати, що окрім гучних заяв про трильярдні розкрадання у владі і проїдання умовно 500 мільйонів, щоб розслідувати корупцію на 20 тис грн - їх почали відривати від корита і повертати народу те, що вони смоктали з бюджету...Тоді й ріст почався...А шавки почали продукувати фейки про розкрадання і різні розслідування для бичар) Скинули тих, кого оббрехали і знову почали смоктати мільйони з бюджету...А коли їх тільки хотіли прикрити вони волали, що це влада проти боротьби з корупцією...І тому й вони не дали позакривати ті всі фейкові органи...Прийшов Зе - його ще з перших днів взяли в оборот, щоб влаштувати свої антикорупційні тушки поближче до бюджету...

Додано через 10 хвилин 57 секунд:

ଶିଶୁ ଫିର написано:
Фото Лещенка прокоментуйте.

Ти про ЛГБТ-прапор? З Лещенка, напевно, такий гомосєк, як антикорупціонер) Він викорстовує людський гомосексуалізм для того, щоб підібратися до бюджету поближче...І його б самі геї мали б чморити за те, що він піариться на їхньому способі життя....І використовує одностатеві відносини, як побутове явище - у своїх меркальтильних цілях.. І патріотів тролить) Мовляв, ми вас і ваших рідних "паімєлі" фінансово) Але...Цейво...Ну...Якщо ета-самоє вирішите - то як би нормас) Можете переорієнтувацця для разнобразія)

Хоча кожна нормальна людина розуміє, що всі люди різні і нормально ставиться до всього)
Всі мають почуття гумору) І Лєщєнко також) Але не всі мають 322 тис грн за кілька робочих днів на місяцб з держ бюджету)
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2021-03-02 02:12  
qwasasqw написано:
Цейво...Ну...

Злазьте з фортеп'яна. (с)

Останній бублик
madagaskar1 
VIP

2021-03-02 10:13  
ніхто не в курсі - коли буде line доріжка до фільму Том і Джеррі (2021) - вже є і webка
принаймі кацапи як завжди перші мають озвучення
camerettaUA 
VIP

Востаннє: 14.11.24

2021-03-02 11:30  
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 18.11.24

2021-03-02 12:09  
qwasasqw 
VIP

2021-03-02 13:09  
Arsenfpu
))) Як цікаво:
Майдан розстріляло сімейство Парасюків з Бубенчиками)
Турчинов здав Крим)
Стерненко у школі крав у дітей телефони і гроші)
Порошенко злив спецоперацію з Вагнерівцями)
Українські військові - ще ті нитіки, яким би тільки поплакатись тим, хто прийїзджає на фронт)

P.S. - у чуваків зараз серйозно горить, бо на носі публікація міжнародного розслідування по тій темі) І справи там дуже погані, раз вже не соромляться не те, що виборців Зе - бичами без критичного мислення, вважати..А відверто харкають в рило)

Тут (кому цікаво) чудовий розклад по тому, які проблеми з Вагнерівцями в ОПУ:
Війна, "вагнерівці", зрада. Як Зеленський іде в ідеальний шторм | Без цензури • Premiered Mar 1, 2021

Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 08.11.24

2021-03-02 14:52  
якщо так піде далі, то Зе не досидить до кінця свого терміну.
Річард 
Відео Гуртом - озвучення
Відео Гуртом - озвучення

Востаннє: 15.11.24

2021-03-02 14:58  
Virake
все він там досидить до кінця терміну і на його заміну прийде хтось новий хто пообіцяє комуналочку знизити, доляр зробити по 8, закінчити війноньку і наладити стосунки з братюшками.
Arsenfpu 

2021-03-02 15:05  
Річард
І не зробити цього.

Або пообіцяти стабільну гривню, вступ до НАТО чи ЄС, повернути Крим і провести пенсійну реформу, яка збільшить пенсії учетверо.

І теж нічого не зробити

Happy
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2021-03-02 19:56  
Місяць без каналів Медведчука!

Virake написано:
якщо так піде далі, то Зе не досидить до кінця свого терміну.

І Медведчук так думає.

Медведчук: Порошенко може стати наступним президентом
Тут
Цитата:
ВВС: Як ви думаєте, Порошенко може стати президентом України ще раз?
В.М.: Звичайно.
ВВС: Серйозно?
В.М.: А ви що, напишете, що це жарт? Я вважаю, що якщо дострокові президентські вибори відбудуться протягом найближчих пів року-року, Порошенко стане президентом.
ВВС: Аргументуйте.
В.М.: Я так думаю.
qwasasqw 
VIP

2021-03-02 20:51  
ଶିଶୁ ଫିର написано:

ଶିଶୁ ଫିର написано:

І Медведчук так думає.

Медведчук:

ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2021-03-02 21:03  
qwasasqw написано:

ଶିଶୁ ଫିର написано:

ଶିଶୁ ଫିର написано:

І Медведчук так думає.

Медведчук:

Квас! На фото не Медведчук. На фото Зеленський.))

Удар по Коломойському, Медведчук, помста Путіна, Стерненко, Порошенко. Інтерв'ю Гордона з Аваковим.
тут

qwasasqw 
VIP

2021-03-02 21:14  
ଶିଶୁ ଫିର написано:
На фото не Медведчук. На фото Зеленський.))

Arsenfpu 

2021-03-02 21:32  
На Запоріжжі судитимуть місцевого мешканця за кінопіратство

За процесуального керівництва Запорізької місцевої прокуратури № 2 скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 29 - річного мешканця м. Запоріжжя за фактом незаконного відтворення, розповсюдження аудіовізуальних творів, умисне порушення авторського права і суміжних прав (ч. 1 ст. 176 КК України).

Слідством встановлено, що упродовж березня - жовтня 2020 року за місцем свого мешкання вказаний громадянин створив та адміністрував нелегальний онлайн-кінотеатр, надаючи доступ до перегляду кінопродукції користувачам попри відсутність відповідних дозволів, прибуток отримував від показу реклами на сайтах.

Зазначеними протиправними діями порушено авторські права чотирьох іноземних компаній кіновиробників, сума спричиненої шкоди становить 163 тис. грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим відділом відділу поліції № 1 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу відділу протидії кіберзлочинам в Запорізькій області Департаменту кіберполіції Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
[Captain] 
Попереджень: 1
Попереджень: 1 

Востаннє: 18.10.24

2021-03-02 22:21  
Arsenfpu
нарешті
Virake 
Localize Team
Localize Team

2021-03-03 02:27  
ଶିଶୁ ଫିର написано:
І Медведчук так думає.
і Зеленський з ним у цих думках солідарний, інакше б не робив того, що робить.
Річард написано:
все він там досидить до кінця терміну і на його заміну прийде хтось новий хто пообіцяє комуналочку знизити, доляр зробити по 8, закінчити війноньку і наладити стосунки з братюшками.
поки є українська булава, то знайдеться і популіст, щоб її взяти.

Кому (не)вигідний запис телефонної розмови Медведчука із Сурковим
https://ms.detector.media/manipulyatsii/post/26746/2021-03-02-khoch-iz-chortom-lysym-komu-nevygidnyy-zapys-telefonnoi-rozmovy-medvedchuka-iz-surkovym/

автор статті, Капітан Очевидність, робить очевидний висновок: Тож, хоч і не відомо, хто й навіщо злив розмову, очевидно, що більшість учасників політичної гри намагаються використати запис проти Порошенка, хоча у провокації звинувачують Зеленського.

товариство, як ви це інтерпретуєте?
Arsenfpu 

2021-03-03 08:09  
Virake написано:
автор статті, Капітан Очевидність, робить очевидний висновок: Тож, хоч і не відомо, хто й навіщо злив розмову, очевидно, що більшість учасників політичної гри намагаються використати запис проти Порошенка, хоча у провокації звинувачують Зеленського.

В країні відбувається взагалі казна-що:
- різка зміна риторики влади щодо подій на Донбасі та ролі Росії там (тут і РНБО, і Кравчук, і навіть сам Єрмак);
- скоординовані слова й дії щодо політичного угруповання кремля в Україні - опзж-ів (і тут дивно, що росія по сей день не завдала удару у відповідь і я не думаю, що у неї немає чим);
- дивна активність пана Авакова (з усіх щілин чуємо його "думки з приводу");

Щодо всяких плівок і т.п.: нічого нового адже усі один одного пишуть і час від часу вивалюють це все на нас. Питання, чи є в цьому така нагальна потреба, адже до виборів ще не близько.

Ніц не зрозуміло...
qwasasqw 
VIP

2021-03-03 11:05  
Virake написано:
Кому (не)вигідний запис телефонної розмови Медведчука із Сурковим

Треба постійно не забувати, що автентичність жодних плівок у нас ніким не підтверджена)
А то у нас кожен патріот впізнає Суркова - па славам, па глазам, па ґоласу))
Я не знаю голосу Суркова, до прикладу...І не впевнений, що якби мені дати послухати будь-який запис з чоловічим голосом - що це буде Сурков...Чи не Сурков..

Це умовно назвивається згодовуванням інформації з лопати, для патріота з відсутністю логіки)))
Хоча у самих типу записах, оркім відбілювання Медведчука - я не побачив жодного компромату на Порошенка часів його "припинення війни" 2014-року і рейтингу 54 % у 1-му турі)...Крим був Українським ще в лютому...А в березні його анексували..І якщо восени 2014 через Медведчука були контакти з росіянами, щодо вирішення побутових проблем Криму, який ще кілька місяців тому був українським - то тут і Порошенко втрайнє патріот...Дбав про людей в окупації..Але чи вартує взагалі говорити про якісь плівки, якщо їх достовірність невідома??)
Все інше - то для ....) Мовляв - у-у-у!! Уявляєш, Антонінко чи Антипку!! Вели переговори про звільнення людей!! У-у-у-у!!! У-у-у-у!!! (А в мережі тим часом фото Кучми, Шуфрича і Медведчука в Донецьку літа 2014, які біля прапору ришбубліки сиділи там вели перемовини)....А чому їх послали - бо їх вимагала та сторона і плюс був у Кучми його голови АП - Медведчука і Шуфрича успішний кейс по вирішенню питання на Тузлі....

P.S. - Росіяни зливають "компромат" на Зе) Просто люди які не симпатизують Зє - не мають такого інфантилізму і примітивного світосприйняття, щоб з такої інфи робити сенсацію)) А для патріота: слово Медведчука чи голос Суркова - закон)

Окупаційна влада пишається, що дружина Зеленського регулярно платить комуналку в Криму
https://glavcom.ua/news/okupaciyna-vlada-pishajetsya-shcho-druzhina-zelenskogo-regulyarno-platit-komunalku-739315.html
Аксьонов заявив, що подружжя Зеленських досі сплачує комунальні платежі в Криму
https://www.pravda.com.ua/news/2021/03/1/7285152/

Додано через 25 хвилин 27 секунд:

Мені вже авансом жаль Зеленського, коли почнуться зливи його розмов з росіянами у 2019-20 рр))) А щось логіка підказує, що він там не "Слава Нації" волав у слухавку)))
До речі - інформаційні телхнології стали масовими відностно недавно - кілька десятиліть тому) Щоб записувати, слухати когось і зливати) А є ще давні протоколи, що навіть між воюючими сторонами переговори ведуться(якщо вже вирішили вести переговори) - виключно, дипломатично, щоб був конструктив - а не щоб 2 сторони кричали "я тебе заріжу", а "я тобі кадик вирву" і тому подібне)

А саме на нас, як на дурниках, випробовують злам правил з зливання приватних розмов) Чого не дозволяв собі ніхто до того, бо якщо замість вирішення проблем і досягнення цілей (наприклад звільнення заручників, встановлення вигідного перемир я, коли армія розгромлена, проведення масштабного обміну полоненими тощо) - почнуть грати на камеру чи під аудіозапис (розуміючи, що їх пишуть) - і найгучніше волати "Слава Україні!, Москаляку геть, Україна - понад Усе" на перемовинах, то жодного конструктиву більше не буде)))) І хрін - з тим, чи відрізають там руки нашим військовим, з патріотичними тату, чи знущаються над ними, чи дають норм. їжу, доки вони там, - чи підливають солярки у кашу, чи каструюють полонених, чи не закопують їх де і чи живі вони взагалі ще, чи дозволять забрати тіла, чи нехай розкладаються, днями тощо-тощо..Головне на камеру грати патріота)) + з нами мало хто буде серйозно говорити, бо буде розуміти, що може бути злив інфи) Так і переможемо)
Virake 
Localize Team
Localize Team

2021-03-03 12:32  
Arsenfpu написано:
В країні відбувається взагалі казна-що:
- різка зміна риторики влади щодо подій на Донбасі та ролі Росії там (тут і РНБО, і Кравчук, і навіть сам Єрмак);
- скоординовані слова й дії щодо політичного угруповання кремля в Україні - опзж-ів (і тут дивно, що росія по сей день не завдала удару у відповідь і я не думаю, що у неї немає чим);
- дивна активність пана Авакова (з усіх щілин чуємо його "думки з приводу");

Щодо всяких плівок і т.п.: нічого нового адже усі один одного пишуть і час від часу вивалюють це все на нас. Питання, чи є в цьому така нагальна потреба, адже до виборів ще не близько.

Ніц не зрозуміло...
щодо зміни риторики — тут вище було відео якраз на цю тему.

у мене напрошується думка, що Кремль вже списав Зеленського з рахунків, і готується до нового протистояння з особою, яка найімовірніше його замінить. але хто зна…
qwasasqw написано:
Треба постійно не забувати, що автентичність жодних плівок у нас ніким не підтверджена)
А то у нас кожен патріот впізнає Суркова - па славам, па глазам, па ґоласу))
Я не знаю голосу Суркова, до прикладу...І не впевнений, що якби мені дати послухати будь-який запис з чоловічим голосом - що це буде Сурков...Чи не Сурков..

Це умовно назвивається згодовуванням інформації з лопати, для патріота з відсутністю логіки)))
Хоча у самих типу записах, оркім відбілювання Медведчука - я не побачив жодного компромату на Порошенка часів його "припинення війни" 2014-року і рейтингу 54 % у 1-му турі)...Крим був Українським ще в лютому...А в березні його анексували..І якщо восени 2014 через Медведчука були контакти з росіянами, щодо вирішення побутових проблем Криму, який ще кілька місяців тому був українським - то тут і Порошенко втрайнє патріот...Дбав про людей в окупації..Але чи вартує взагалі говорити про якісь плівки, якщо їх достовірність невідома??)
Все інше - то для ....) Мовляв - у-у-у!! Уявляєш, Антонінко чи Антипку!! Вели переговори про звільнення людей!! У-у-у-у!!! У-у-у-у!!! (А в мережі тим часом фото Кучми, Шуфрича і Медведчука в Донецьку літа 2014, які біля прапору ришбубліки сиділи там вели перемовини)....А чому їх послали - бо їх вимагала та сторона і плюс був у Кучми його голови АП - Медведчука і Шуфрича успішний кейс по вирішенню питання на Тузлі....
ніякої принципово нової інформації записи не розкривають. наскільки я зрозумів із заяви Європейської Солідарності, то їхній зміст принаймні не суперечить правді. тут цікавий момент ось в чому: якщо хтось почав цей движ проти Порошенка зараз, значить саме зараз Порошенко знову став комусь загрожувати. а яким чином Порошенко може комусь зараз загрожувати?

Додано через 3 хвилини 18 секунд:

не в тему, але такий маразм треба побачити:

Сайти "Дія.Бізнес" Харкова і Миколаєва зареєстровані та фізично розташовані в Росії – ЗМІ
https://www.5.ua/suspilstvo/saity-diiabiznes-kharkova-i-mykolaieva-zareiestrovani-ta-fizychno-roztashovani-v-rosii-238314.html
qwasasqw 
VIP

2021-03-03 13:03  
Virake написано:
якщо хтось почав цей движ проти Порошенка зараз, значить саме зараз Порошенко знову став комусь загрожувати. а яким чином Порошенко може комусь зараз загрожувати?

Та там комплекс факторів, я гадаю)
1)Падають рейтинги - і треба знайти вороженьку)
2)Весна прийшла, а Пеця на третю весну Зе - лише подвоїв рейтинг ЄС у 2-2,5 рази)) Гладковського виправдали суди, ще після 2-ї весни) Всі зливи плівок - спрацювали лише проти Зе, бо він зашкварився з Байденом) На пресконференції, коли ватні журналісти його спровокували питанням, чому не розслідувані ніби-то розмови Петра і Джо)))
3)Аваков і сочуствуючі - Гордони, Геращенки, Арестовичі - ведуть жорстку агресивну війну з Порохом, через те, що підтримав Ріфмайстра, Кузьменко і Дугар...І вже більше року дає їм інф площадку, а Кузьменко ще й кандат в депутати від ЄС)) Шанси ЄС виграти на донеччині мізерні, але такий акт - сильно заливає сала за шкіру Арсену Борисовичу)
4)Зе помножив на нуль свій рейтинг на сході і півдні, через Шарія і канали Козака) Хоча вони його ще раніше зруйнували..І тепер єдине, що залишається розповідати помаранчевому електорату, що Порох - баригон) А Зе - патріот)
5)+ Самі вже мають свої серйозніші зашквари, тому гріх не відвести увагу на того, в кого виграли вибори) Там є розумні вуйки в штабі) Бо придумали класну концепцію (розуміючи, що Зе вже не має шансів, ні у яскраво-ватного електорату(ОПЗЖ), ні в яскраво-патріотичного (ЄС, Свобода)...Тому вони придумали фішку - розповідати, що Порох і Медведчук - це одне ціле) І вони типу розколюють країну на схід і захід) (хоча це брехня, бо ЄС є у всіх крупних містах від заходу до сходу і це єдина патрія,яка об єднала всю країну)..А тих же Слуг і ОПЗЖ немає в кількох областях взагалі)) .І що типу кажуть - хто не хоче розколоти країну - голосуй за Зе)) Типу центристи) І об єднують країну)) Але реалізація дуже поганенька)) Порох під кінець став націоналістом) І виконав усе, що бажали патріоти) Після 5 років правління і того, що його знищували всі від Свободи і Нацкорпусу до Ригів і Комуністів, від угорських і польських націоналістів, які проти Бандери - до Раша ТБ: Порох по завершенню каденції взяв чистими майже 16 % у 1 Турі і переміг у 2-х областях...Львівській і Тернопільській) А Зе ведуть до рейтингу в 3-4 % і не проходу до 2-го туру))
Тощо-тощо))
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2021-03-03 14:08  
qwasasqw написано:
Гладковського виправдали суди, ще після 2-ї весни)

Гладковський виграв перший суд у НАБУ – адвокат
тут

Як син Гладковського виграв суд у журналістів-розслідувачів. Оприлюднені деталі скандальної справи
тут

Розкрадання в оборонці: журналісти Вihus.info виграли апеляцію в Ігоря Гладковського
тут

ІГОР ГЛАДКОВСЬКИЙ
тут

- - - - -

НАБУ повідомило про завершення розслідування щодо одного з фігурантів "справи Гладковського"
тут

Квас! Якщо тут не вистачає якоїсь інформації про Гладковських — додайте посилання.

Додано через 5 хвилин 36 секунд:

Гру на роялі не коментую.
Arsenfpu 

2021-03-03 15:49  
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2021-03-03 16:25  
Закуплена Україною вакцина Covishield ідентична AstraZeneca – амбасадорка Великобританії
тут

qwasasqw 
VIP

2021-03-03 17:09  
ଶିଶୁ ଫିର написано:
Гру на роялі не коментую.

ти не коментуєш - ти голосуєш і агітуєш за таку гру, нещасних, хто тепер в смітниках шарить...

Пече, хлопче?)) Кинеш в пп повідомлення, коли Гладковський сяде, за те, що ніби-то назловвживав кілька Лещенкових зарплат в наглядовій раді) Це серіал для жлобья)) А тим часом скільки Лещенко задекларував за Лютий?? Мені чхати на Гладковського) Якщо він нажив там 2-3 зарплати Лєщєнка - нехай посадять... Тим паче весна прийшла...

Так, 9 грудня апеляційний суд відмовив Ігорю Гладковському в його позовних вимогах у повному обсязі.
Ти що кидаєш соросятинські "перемоги"?)) Для бичів??

Є посадка - винен...Нема посадки - не винен...Що твої посилання доводять? Що проїдаються бюджети? На бурхливий серіал про трильярдні розкрадання? Маса волонтерів в 2014-15 рр возили контрабандою військову амуніцію..Там хапай кожного другого за контрабанду...Але треба цирк зробити для дурників...
Поки будуть розслідувати зловживання на умовно 900 000 грн - витягнуть з бюджету умовно 25 млн..

Поки йде серіал про наче розкрадання - Лєщенко і ко отримують 332-500 тис з бюджету України на місяць.. І знімають серіали про набу, шмабу...Дали ґрант - є розкрадання, не дали - нема розкрадання... Саме смоктання з бюджету бабла - і є корупція..
Arsenfpu 

2021-03-03 17:43  
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2021-03-03 17:59  
qwasasqw
Синок! Припекло?))

Додано через 1 хвилину 40 секунд:

Додано через 11 хвилин 32 секунди:

qwasasqw
НАБУ повідомило про завершення розслідування щодо одного з фігурантів "справи Гладковського"
тут
qwasasqw 
VIP

2021-03-03 18:05  
ଶିଶୁ ଫିର
Та то в тебе пече) Сідаєш в калюжу кілька разів на добу)
Чому не сидять Свинарчуки?) Якщо все було розслідувано і зрозуміло ще перед виборами в лютому 2019?? Одне з двох: 1)Або Зеленський покриває Свинарчуків виходить? 2)Або ті, хто повірив на слово соросьонку - педальні лошари) Не знаю, що гірше)

Хоча знаєш - припекло...Я бачу скільки людей помирає в злиднях зараз, скільки старших людей навіть не йдуть в лікарню, коли раптово худнуть і здоров я підводить, бо просто грошей не мають навіть на обстеження, мовчу про лікування і помирають..Я читав цілу зиму зведення скільки людей почаділо від того, що не могли просто оплатити собі нормальний обігрів без вигадування велосипеду, щоб зекономити...Знаю скільки безробітних зараз.. І як радо люди зустріли "знижену комуналочку"..Бачу що зараз роблять у всіх інших сферах і яку воно все шкоду приностить..Всі навколо сміються з мудрості наріду і мають за оборигенів....Мені не подобається, наскільки жорстко зараз знущаються з того народу...Хоча він і голосував за це все - але кожен має право на помилку..Правда не всі переживуть її..
Тобі смішно і Лєщєнку добре живеться...А народу підгоряє і простий люд хоче сатисфакції.. І це добре) Ще і 2-х років не минуло) А народ вже готовий рвати і метати) Ждемс) Все буде дуже добре)

Додано через 1 хвилину 45 секунд:

ଶିଶୁ ଫିର написано:
НАБУ повідомило

Бюджет організації?Скільки обходиться на місяць з народних коштів? Скільки проїли і скільки повернули? Це для бичів)
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 470, 471, 472 ... 531, 532, 533  наступна