Автор |
Повідомлення |
ଶିଶୁ ଫିର Забанено
|
2021-02-21 03:55 |
Спокійно! У мене нічого не підгоряє. І електрику не відключили.
А от з вами щось не так? Петро Олексійович, здається, в Туреччині. Вигідну покупку обмиває. А ви тут. Нервуєте... Пізно вже.
qwasasqw написано: | От і мовчиш) |
Я не мовчу. Я небагатослівний.)) |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-02-21 03:56 |
ଶିଶୁ ଫିର написано: | Петро Олексійович |
ଶିଶୁ ଫିର написано: | Я не мовчу. Я не багатослівний.)) |
Та коли тицьнути носом у факти - то ти не багатослівний) Як і усі зе-фанчики) І це добре) Я б не написав про Квартал 95 в окупованій Горлівці) Якби ти не тулив тут постійно свого улюбленого Порошенка) Ти топиш Зеленського - для опозиціонера це добре) |
|
|
|
|
ଶିଶୁ ଫିର Забанено
|
2021-02-21 04:14 |
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-02-21 04:15 |
Текст оригінала, без перекладу, щоб не загубився зміст десь..:
17 апреля 2014 года в Горловке был похищен депутат горсовета Владимир Рыбак. Его изуродованное тело со следами жестоких пыток найдут через пять дней в реке Казенный Торец под Славянском. Вдова Рыбака Елена рассказала, что в тот день, всего в 500 метрах от места похищения проходил концерт “Квартала 95”.
В апреле 2014-го Владимир Рыбак пытался снять “флаг” террористической “ДНР” и вернуть украинский флаг на здание горсовета. После этого мужчину похитили.
Моего мужа “взяли” именно около концертного зала, так как он, по-видимому хотел затеряться в толпе, но не успел. Мой муж рисковал своей, моей и жизнью наших детей, а “95-й” приехал “шатать” власть, то есть, мало того, что сепаратисты ее шатают уже два месяца, так еще и “95-й” подскочил. Спели песню про Крым. А Донбассу было на это плевать, они выступали против Киева. Это у Киева забрали Крым, а Донбасс как ездил в Крым, так и сейчас ездит. А “95-й” высмеивал украинскую власть, особенно Кличко, который неоднократно прославил Украину, и его имя уже вписано в историю”, – написала Елена Рыбак.
“У меня вопрос, как вы получили разрешение на выступление в Горловке 17.04.14, когда все проукраинские прятались и выезжали из города?
|
|
|
|
|
ଶିଶୁ ଫିର Забанено
|
2021-02-21 04:29 |
qwasasqw написано: |
Текст оригінала, без перекладу, щоб не загубився зміст десь..:
ଶିଶୁ ଫିର написано:
)) |
Бачите, пане! Я не повірив вам, що ви б не написали
qwasasqw написано: | про Квартал 95 в окупованій Горлівці) |
І ви відразу підтасували відповідь... Порохоботи!))
Додано через 1 хвилину 12 секунд:
Порохоботи! То такі люди!)) |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2021-02-21 09:43 |
ଶିଶୁ ଫିର, той виступ у Горлівці — це всього лише одна історія із десятків, а то й сотень, де теперішній преЗЕдент (тоді ще будучи звичайним клоуном) поводився вельми недружньо до української державності. ваша демагогія йому зараз нічим не допоможе. відмити свій імідж від плям антиукраїнства може тільки він сам — перші кроки він уже зробив, але дорога попереду ще дуже довга. вам зараз слід тільки тихо сидіти і не заважати своєму гаранту… звісно, тільки якщо ви вірите, що це все всерйоз, а не просто замилювання очей. |
|
|
|
|
Night_Hawk VIP
|
2021-02-21 11:50 |
Є інфа від проінформованого джерела що скоро будуть реальні посадки. Після того як посадять Порошенка (вже третій рік блджад, а порох ще не сидить) Медведчука почнуть відкривати справи проти всіх хто крав і тримає награбоване в офшорах. Зарплати піднімуть, олігархів всіх посадять і Європа з Росією х.. шо зроблять. Зара головне не бухтіти.
Від нас вимагається сидіти тихо від виборів до виборів. Після того як все зроблять буде збс. Всім зроблять забезпечення як громадянам ОАЕ - будемо як в маслі кататись. Головне зараз не метушитись і сидіти тихо. Ніяких мітингів та протестів. Просто перечекати і все буде збс, там всьо схвачено. Від пояснювальної бригади - ви прочитали перефразований та українізований варіант пасти "хватит бухтеть" |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2021-02-21 11:52 |
Якась наукова фантастика |
|
|
|
|
General Franko-Safon VIP
|
2021-02-21 11:58 |
Arsenfpu
Ненаукова.
Night_Hawk
Бреше як Троцький |
|
|
|
|
ଶିଶୁ ଫିର Забанено
|
2021-02-21 13:31 |
Virake написано: | ... ваша демагогія йому зараз нічим не допоможе. |
Кому не допоможе? Напевно, погану заяву написав Порошенко, якщо Квас відразу розмістив “компромат” (заготовочку) на Зеленського? Треба було трохи зачекати. Я ж нікуди не тікав.
Що таке демагогія? Все те, з чим ви не згодні?
Тут: Що може сказати про архітектуру людина без прописки? (с) |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-02-21 14:45 |
Для тих, хто не в темі...Про заготовочки і таке інше...
Ще в 2019 році у всіх патріотичних спільнотах був цей пост дружини Рибака - там є дата 2019 рік, просто малоросятинка тоді аплодувала Шаріку, який зривав поїздки Пороха і їх це не цікавило)...Плюс тоді, весною 2019 року -112, ЗІК і Ньюз Ван + Толя Шарій - робили з Пороха ісчадіє ада і вселенське націоналістичне майданівське зло і АГРЕСИВНО топили за Зеленського!)...Завдяки чому Зе отримав по 90% на сході і півдні на виборах...
Далі пройшло пів року і 112, Ньюз Ван і Зік - почали множити на нуль вже Зе, а Шарік - ще й почав переслідувати його і зривати поїздки по країні (в Одесі зокрема, багаторазово) і в інших містах, де у Толі є паства) Бо Нацкорпус почав лупцювати рядових шаріївців, а на прохання(шаріївців) прикрити їх(нацкорпус) - Зе мовчав) Бо і Шаріївці і Нацкорпус - це електорат Зе)) Через що Толя почав у Європарламентах, через своє "лоббі" ще й працювати проти Зе, що, мовляв, влада Зеленського підтримує нацкорпус - а це(біндєри-фожизди-тєрарісти-каратєлі), які на замовлення "убівают" нєугодних і того многострадального Нікіту Раженка в часнасті)
Зеленський після року обнулення його рейтингу, коли вже на сході і півдні він усе втратив з 90 % рейтингу і (згодом "програв"(Слуга Народу) мерські вибори, навіть, у Кривому Розі і Дніпрі) - почали 8 місяців збирати докази про Козака і щось на Шаріка...
В лютому 2021 року, коли переміг Джо і щось там назбирали за 8 місяців - прикрив поки ці канали, які за півтора роки його обнулили...
Шарік не став мовчати, що мовляв, не тільки Козак "фінансував" бойовиків і його ЗМІ взяли інтер ю у Безлера, який вже з іншої сторони (не вдови Рибака), а з приймаючої сторони дав свою інфу з фоточками і коментарями - але йому вірити я не став би і навіть дивитись це. Бо ми з не малоросятинка, яка об єдналась з ОПЗЖ І Шарієм, Скабєєвою, Пушілінами, поцреотами, щоб знищити рейтинг про-укр. сил...
У Шустера, на якого "моляться" всі про-владні шавочки - Шуфрич кричав про квартал, Горлавку і фінансірованіє апалчєнцев у студії Шустера) Де були Антон Геращенко і Данілов...
+ у Право на владу - спецкор 2+2, Білецький, Мосейчук (ведуча) і Жданов - які усі ненавидять Пороха і привели Зе - розмазали владу, щодо того, як знищується укр армія зараз...І що цікаво - там у студії жодного ПОрохобота не було))
І я би це й не згадував вже, в контексті того, що Зе закрив канали Медведчука - але ворогом Зе є самі зелебоби, які продукують ненависть до Зе, навіть, у тих, хто почав толерувати владу і навіть, підтримав певні рішеення, не дивлячись на тарифи, знищення економіки, відсутність вакцинації і тд....Зелебоби вивели ЄС з аутсайдера 2019 - у лідери 2021 року) Слава Україні) |
|
|
|
|
ଶିଶୁ ଫିର Забанено
|
2021-02-21 15:33 |
qwasasqw
Що це? Короткий курс політичної історії? Шарики, шавочки, шуфричі...
Не сприймайте критику влади як зраду. Це нормально...
Тих передач не бачив... |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2021-02-21 15:43 |
ଶିଶୁ ଫିର, вам писали про антиукраїнський вчинок Зе, а ви відповіли на це тим, що Порошенко мав не дати Зе здійснити цей вчинок. це ж нонсенс. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-02-21 15:51 |
Virake написано: | що Порошенко мав не дати Зе здійснити цей вчинок |
Доповню:
Мав не дати в квітні 2014, вигравши вибори 25 травня 2014) |
|
|
|
|
ଶିଶୁ ଫିର Забанено
|
2021-02-21 16:23 |
Virake
qwasasqw
))) Порошенко? Забудьте про нього. Там написано “влада”.
Сьогодні у Порошенка проблеми. От ви і шукаєте компромат на Зеленського. Порошенку це не допоможе.
Нє? ))) |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2021-02-21 16:38 |
ଶିଶୁ ଫିର написано: | ))) Порошенко? Забудьте про нього. Там написано “влада”. | добре, забудемо. нехай це мав зробити Турчинов, чи будь-хто інший з ефемерної «влади». по-вашому, якщо Зеленському не заборонили щось робити, це автоматично знімає з нього будь-яку відповідальність? |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-02-21 16:55 |
Virake
Ага)) Тоді саме всі дослухалися до "ультра-націоналістичної" хунти Бюту, Удару і Свободи, які будучи меншістю у Раді, типу стали владою, коли драпанув Яник, а більшість мали Риги і Комуністи) Новоросам і Народним Ришбубліканцям з Гіркіним, Безлером, Губаревим, Бородаєм - виключно заборони влади бракувало)
Зе-фани шкваряться і це добре) Бо нема що сказати)) Якщо людина розумна - скаже, що у всіх є помилки і у Пороха вони були, то зе-фан буде шукати можливість, щоб все перевести на Пороха)) І цим ще більше знищить рейтинг Зе - навіть, там де можна було і пропитляти))
У Пороха зараз серйозні проблеми)) Рейтинги партії ЄС ростуть - вже кілька різних груп дають їй перше місце, при владі у США - Джо) Зелені - обнуляються)
А починав з 8 % в 2019) А Зе з монобільшості) Більших проблем годі й придумати)) |
|
|
|
|
Night_Hawk VIP
|
2021-02-21 17:06 |
Взагалі звинувачувати іншу людину в зашкварі певної особи це трохи інфантильно) Бо йому ніхто не заборонив туди їхати в Горлівку значить він невинуватий))0)
Це схоже на недавній випадок коли діти потруїлися таблетками бо прочитали про них у ТікТоку, тому на останній слід наслати кари небесні. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2021-02-21 17:14 |
ଶିଶୁ ଫିର написано: | Сьогодні у Порошенка проблеми. От ви і шукаєте компромат на Зеленського. Порошенку це не допоможе. | по-перше, на Зеленського не треба шукати компромат — все що ми тут постимо це відкрита інформація. по-друге, наскільки мені відомо, то з Порошенком все в порядку, попри всі наїзди з боку Зеленського. чого не можна сказати про трьох випадкових людей, яких Аваков (разом із Зеленським) призначили винними в убивсті Шеремета, при цьому ігноруючи всі докази, представлені сторонами захисту. Стерненку теж от-от мають оголосити вирок за звинуваченням у тому, що він посмів захищатися від нападу кілера. це судилище теж ваш гарант схвалив.
якби завдяки Зеленському нарешті знищили Медведчука і його п'яту колону — я б аплодував стоячи. та тільки не тоді, коли в той самий час чинять розправу над патріотами. Філатов щось там вякав про «монополію на патріотизм» — прекрасно, мені монополія не потрібна. нехай Зеленський припинить переслідувати наших і зосередиться на ворогах, і я перший же визнаю, що він спокутував свої гріхи і став на бік державності (навіть якщо його на це сподвигне цинічний розрахунок бородатої бабці). я це пообіцяв ще напередодні виборів і слова дотримаю, нехай тільки Зе виконає свою частину. qwasasqw написано: | Зе-фани шкваряться і це добре) Бо нема що сказати)) Якщо людина розумна - скаже, що у всіх є помилки і у Пороха вони були, то зе-фан буде шукати можливість, щоб все перевести на Пороха)) І цим ще більше знищить рейтинг Зе - навіть, там де можна було і пропитляти)) | і головне — навіщо? їм би зараз танцювати від щастя, що більше не треба брехати і розповідати байки про «ще 100 днів», бо з'явилися реальні дії. |
|
|
|
|
ଶିଶୁ ଫିର Забанено
|
2021-02-21 17:50 |
Virake
Все залежить від обізнаності. В той вечір хтось дивився телевізор, хтось одружувався, хтось відпочивав в нічному клубі, хтось був на концерті... Хтось нічого не робив, а хтось боровся... Якби актори знали реальну картину, - може б і не було б того концерту? А так? Місто було українським... Я так розумію, що в’їхати або виїхати можна було без проблем... Легко давати оцінку тим, хто нічого не робив тоді і нічого не робить сьогодні... Як написав Квас
Цитата: | Коли прийдуть за мною - я вже буду в Полскеґо...Ніхто не відчинить.. |
А коли прийдуть за мною... |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2021-02-21 19:19 |
ଶିଶୁ ଫିର написано: | Все залежить від обізнаності. В той вечір хтось дивився телевізор, хтось одружувався, хтось відпочивав в нічному клубі, хтось був на концерті... Хтось нічого не робив, а хтось боровся... Якби актори знали реальну картину, - може б і не було б того концерту? А так? Місто було українським... Я так розумію, що в’їхати або виїхати можна було без проблем... | це просто сміховинно. не знали вони… як зручно. про все інше теж не знали? от цікаво, а якщо я почну на всі звинувачення Порошенка відповідати, що він там чогось не знав? далеко заїдемо. ଶିଶୁ ଫିର написано: | Легко давати оцінку тим, хто нічого не робив тоді і нічого не робить сьогодні... | я, на відміну від вас, хоч щось для України робив. і ціну за свій патріотизм я заплатив, бодай і не кров'ю. а ви з року в рік тільки й можете, що ахінею у флудильні гнати. якби той же Робар мені дорікнув, він мав би право. але точно не ви. |
|
|
|
|
ଶିଶୁ ଫିର Забанено
|
2021-02-21 19:56 |
Virake написано: | ...точно не ви. |
Так! Не я!)) Але я не вас мав не увазі...
Сподіваюсь, що я вам більше нічим не зобов’язаний?))
Додано через 2 хвилини 9 секунд:
))) |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-02-21 19:59 |
ଶିଶୁ ଫିର написано: |
Додано через 2 хвилини 9 секунд:
)))
|
Оце і є усе твоє щастя при Зє-владі) За яку ти тут рвав в коментах)
Віртуальне щастя - від вітруального кандидата - для справжнього електорату) |
|
|
|
|
ଶିଶୁ ଫିର Забанено
|
2021-02-21 23:40 |
qwasasqw
Три пункти.)) Відразу видно, що ви шоколадний елехтурак.
Додано через 59 хвилин 12 секунд:
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-02-22 00:06 |
ଶିଶୁ ଫିର написано: | Відразу видно, що ви шоколадний елехтурак. |
Оце видав) Довго чавив з себе таку мудрість?))) |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2021-02-23 00:35 |
|
|
|
|
|
General Franko-Safon VIP
|
2021-02-23 08:01 |
Всіх вітаю з всесвітнім днем кастрації тварин. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-02-23 11:30 |
Вітаю усіх з Днем Народження Сніжани Єгорової) Слава Україні!
Сніжа́на Єго́рова (прізвище при народженні Грищенко(хто б сумнівався)) (23 лютого 1972, Нова Каховка, Херсонська область) — телеведуча з України та акторка. Відома своїми українофобськими заявами про Революцію Гідності та українських борців за незалежність[2][3][4].
Також сьогодні народився Юрій Бардаш - це він: Засновник та продюсер російськомовних проектів «Quest Pistols», «Quest Pistols Show», «Грибы», «Нервы», Луна та ін. Він дарував світові ці всі хіти Таєт Льод, Копи і тд)))
У чувака бомбануло, від інтерв ю Бардаша Сергієві Іванову нещодавно)))) В мене були такіж емоції у квітні 2019))) Міг так годинами репчик зачитувати)))
Павленко під враженням від Бардаша
|
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2021-02-23 11:45 |
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-02-23 12:02 |
Virake
Капець(
Сергій Стерненко @sternenko·15m
7 років та 3 міс позбавлення волі з конфіскацією половини майна.
Дякую Венедіктовій, Татарову та Труханову за це рішення.
Особлива подяка Зеленському
Додано через 15 хвилин 37 секунд:
Я дуже сподіваюсь на якусь апеляцію...
Але - от буде на майбутнє наука...Не треба бороти рейтинг влади, при якій тебе наврядчи б посадили...Щоб привести тих, при кому тебе по етапу відправить з конфіскацією..
Чувак робив якісну і потрубну справу...Він не бойкотував московицьке, як би робили патріоти...А навпаки - висвітлював і надавав розголосу, тому, що чудить ватка у нас в на тб..
А для влади - це плюс...Перебити тему санкцій щодо Медведчука... Бо сьогодні свято буде у багатьох.. |
|
|
|
|